Ik Ben Geen Slecht Mens

Iedereen maakt fouten. We hebben allemaal slechte dagen, en worden soms zelfs wakker met een slecht gevoel. Maar die gevoelens mogen ons niet bepalen, want we zijn niet onze fouten. Sommige fouten zijn gewoon niet erg genoeg om iemand een slecht mens te noemen.

We doen soms dingen die andere mensen kwetsen of ergeren, en soms doen we zulke dingen met opzet. We hebben vaak spijt van deze daden als we terugkijken op ons leven, maar ze zouden niet moeten bepalen hoe we vandaag leven als we gelukkig willen zijn.

Soms nemen we slechte beslissingen, uit onzekerheid, zwakte of gebrek aan eigenwaarde, maar dat betekent niet dat we slechte mensen zijn. Deze Ik ben geen slecht mens citaten hieronder zullen je aanspreken als je twijfels hebt over je karakter, of het gevoel hebt dat iedereen je veroordeelt om de fouten die je hebt gemaakt.

Ik ben geen slecht mens

Ik ben geen slecht mens. Ik heb alleen veel fouten gemaakt. Niet dat het wat uitmaakt, want mensen behandelen me nu niet anders. Het is niet alsof ze het weten. En als ik het ze vertel, kijken ze me alleen maar aan alsof ze teleurgesteld zijn.

1. Ik ben niet perfect, maar ook geen slecht mens. Ik wil gewoon beter zijn en daar streef ik altijd naar.

2. Ik ben geen slecht mens, alleen een man in een slechte situatie.

3. Ik ben geen slecht mens. Ik wil gewoon lachen, huilen, spelen en leven.

4. Ik ben gewoon een persoon die deed wat ik dacht dat goed was. Ik ben geen slecht persoon, vergeef mijn fouten. Ik leer nog steeds.

5. Ik ben geen slecht persoon, stop met me te bekritiseren. Dit is wie ik ben, ik ben gewoon graag alleen en ik vind vreugde in wat de meeste mensen niet leuk vinden.

6. Ik ben geen slecht mens. Ik verdien deze constante kritiek niet. Het is tijd om te stoppen.

7. Ik ben geen slecht persoon, geef me een kans om mezelf te bewijzen.

8. Ik ben geen slecht mens. Ik wil gewoon een eigen leven leiden en de ketenen loslaten die me vastbonden.

9. Soms verlies je een slag, soms verlies je een oorlog, maar het belangrijkste is dat je het gevecht verliest. Dat deed ik, en nu denkt iedereen dat ik een slecht mens ben, dat ben ik niet, ik ben maar een mens.

10. Ik heb misschien wat mensen gekwetst onderweg, wie niet? Het punt is dat ik geen slecht persoon ben.

11. Ik ben geen slecht mens, ik struikelde er gewoon over en was te bang om er iets over te zeggen. Niemand is perfect, en ik verdien het niet om erover veroordeeld te worden.

12. Ik ben geen slecht persoon, negeer geruchten. Ik ben trots op mijn prestaties en mijn leven.

13. Ik weet dat je denkt dat ik vreselijk ben, maar zo ben ik niet echt. Voor het geval je me niet kent, ik heb veel mogelijkheden.

14. Ik ben geen slecht mens, ik beloof van mijn fouten te leren en ernaar te streven beter te zijn.

15. Ik hoop dat je mijn tekortkomingen accepteert. Ik ben geen slecht persoon, ik ben alleen een beetje verlegen, introvert en sociaal onhandig in bepaalde situaties.

16. Ik hoef geen slecht mens te zijn om fouten te maken. Ik moet gewoon menselijk zijn.

17. Ik heb misschien fouten gemaakt, maar ik ben geen slecht mens. Geef me nog een kans!

18. Veroordeel me niet, ik ben niet perfect, ik ben geen slecht mens, ik ben hier gewoon een keer over gestruikeld.

19. Ik ben geen slecht mens, ik zat gewoon in een slechte situatie.

20. Ik ben geen slecht mens, we maken allemaal fouten. Maar we kunnen altijd beter zijn.

21. Ik maak fouten en dat maakt me verdrietig. Ik maak fouten en ik probeer ze te verbergen, maar vat me niet verkeerd op, ik ben geen slecht mens.

22. Ik ben geen slecht mens, ik ben een slachtoffer van de omstandigheden.

23. Als je alleen maar de tijd zou nemen om me te leren kennen, zul je zien dat ik je beste vriend kan zijn. Ik ben geen slecht persoon, ik ben leuk en schattig!

24. Ik heb slechte dingen gedaan, en daar zal ik mee moeten leven. Maar ik ben geen slecht mens.

25. Ik heb dingen gedaan waar ik spijt van heb. En dat zal ik in de toekomst waarschijnlijk weer doen. Maar ik ben geen slecht mens.

26. Ik ben geen gemaakt persoon, ik maak gewoon fouten. Ik ben misschien niet perfect, maar ik kan veranderen en beter worden.

27. Beoordeel me niet op mijn uiterlijk, beoordeel me niet op mijn manier van lopen, ik ben gewoon een slachtoffer van een situatie. Ik ben geen slecht persoon, geef me een kans om mezelf te bewijzen.

28. Het spijt me als ik iets grof of beledigend heb gezegd. Ik beloof dat ik zo niet ben, en ik hoop dat je mijn excuses accepteert.

29. Ik ben hier niet om problemen te maken, ik ben hier niet om op te roepen tot verandering, ik ben hier niet om mijn fouten te verbergen, ik ben hier om mijn leven terug te krijgen. Ik ben geen slecht persoon.

30. Ik ben geen slecht persoon, geef me een kans om mezelf te bewijzen ik ben gewoon een slachtoffer van de situatie. Zet me in de schijnwerpers en ik zal mijn best doen om te schitteren.

31. Ik ben geen slecht mens, ik verdien een kans om te bewijzen dat de situatie waarin ik me bevond me slecht maakte.

32. Ik ben geen slecht mens, beoordeel me niet op mijn uiterlijk en discrimineer ook niet.

33. Ik ben geen slecht mens, het is gewoon de situatie waarin ik me bevond. Het was gewoon niet gunstig.

34. Ik ben geen slecht persoon, ik ben geen gemeen persoon. Het is waar! Luister naar mijn kant van het verhaal en je zult me beter begrijpen.

35. Ik ben geen slecht persoon, maar ik ben een persoon die zich inhoudt om je niet te slaan elke keer als je iets vervelends zegt omdat ik zo geduldig ben.

36. Ik ben geen slecht mens, ik wil alleen het licht zien.

37. Je kunt slechte dingen doen, maar je bent geen slecht mens. Laat mensen je niet definiëren.

38. Ik ben niet van plan je te verwaarlozen!!! Ik ben geen slecht mens, ik wil gewoon een eigen leven leiden!

39. Ik ben geen slecht mens, ik ben een slachtoffer van de omstandigheden en ik moet mijn lot aanvaarden.

40. Ik ben geen slecht mens, ik wil gewoon vooruit.

41. Ik ben geen slecht persoon, negeer de geruchten, ik maakte gewoon wat plezier.

42. Ik heb misschien dingen gedaan waar je het niet mee eens bent, maar ik ben geen slecht mens, dat beloof ik.

43. Ik ben geen slecht mens. Ik weet dat sommige mensen dat denken, maar het is niet waar. Ik doe goede dingen voor andere mensen.

44. Ik heb wat slechte keuzes gemaakt, maar dat betekent niet dat ik een slecht mens ben.

45. Ik ben niet perfect, ik ben geen slecht mens, en ik wil niet worden voorgehouden als rolmodel. Ik ben menselijk, ik maak fouten.

46. Ik ben geen slecht mens, ik ben gewoon een keer gestruikeld en ik zal het de volgende keer beter doen, ik kan opstaan en dit omdraaien voor de hele wereld.

47. Ik ben geen perfect persoon, ik maak fouten, ik bedoel meestal geen fouten, maar ik hoop dat je ziet dat ik geen gemaakt persoon ben, want ik ben een mens net als jij.

48. Soms doen zelfs aardige mensen slechte dingen. Ik ben geen slecht mens, ik zal altijd trouw zijn, ik vecht gewoon voor mijn verlangen.

49. Ik ben geen slecht mens, ik moet gewoon verder in het leven. Ik heb geen tijd om jouw verkeerde meningen over mij te blijven corrigeren.

50. Ik ben geen slecht mens, ik beweer niet perfect te zijn of zelfs een heilige. Ik ben een gebrekkig persoon die fouten maakt.

51. Ik ben geen slecht persoon alleen een van een soort, stap voor stap groei ik, ik kan veranderen, en ik kan beter worden.

52. Ik heb misschien wat goede mensen kwaad gemaakt. Ik ben misschien niet perfect, maar ik ben geen slecht mens.

53. Ik ben geen slecht mens, niemand is immuun om fouten te maken en ik ook niet.

54. Ik ben geen slecht mens. Negeer de geruchten, luister naar me. Ik ben een goed mens.

55. Ik ben zoals veel mensen. Ik heb veel fouten gemaakt en ja, ik heb zelfs gelogen tegen mijn vrienden en familie. Maar dat maakt me nog geen slecht mens.

56. Het is mijn ervaring dat je meestal kunt zien hoe iemand zich in een bepaalde situatie zal gedragen door hoe hij zich in andere situaties heeft gedragen. Je nam gewoon aan dat ik een slecht persoon ben, je hebt het mis.

57. Ik ben geen slecht mens omdat ik niets slechts heb gedaan. Ik heb geen bewijs nodig want ik heb niemand kwaad gedaan.

58. Mensen behandelen me nu hetzelfde als voordat ze het wisten. Ze geven me die blik van teleurstelling. Het is triest, maar ik weet dat ik geen slecht mens ben.

59. Het heeft geen zin om bij het negatieve stil te staan. Ik heb misschien slechte dingen gedaan, maar ik ben geen slecht mens. Vergeet dat niet.

60. Ik ben geen slecht mens, geloof me als ik zeg dat mijn bedoelingen altijd oprecht waren.

61. De dingen die je over mij hebt gezegd zijn gewoon niet waar. Stop alsjeblieft met me te bekritiseren, ik ben een geweldig persoon die een geweldige vriend zou zijn als je me zou leren kennen.

62. Ik was vroeger een slecht mens. Ik heb veel slechte dingen gedaan. Maar dat ben ik niet meer en dat is – de meeste mensen weten niet hoe ze dat moeten verwerken.

63. Ik ben geen slecht mens. Negeer geruchten. Ik ben op de goede weg, en ik keer niet terug.

64. Accepteer alstublieft mijn tekortkomingen, maar ik ben geen slecht mens en u moet ophouden dat te denken.

65. Ik ben een mens, net als jij, en iedereen die je kent. En zoals alle mensen gaan we fouten maken, mij als een slecht persoon afschilderen is niet juist.

66. Wat mensen ook zeggen, ik ben geen slecht mens. Dat weet ik en daar sta ik op.

67. Ik ben menselijk, ik maak fouten, ik ben geen slecht mens, geef me een kans om mezelf te bewijzen. En als het allemaal niet lukt, word ik alleen maar sterker, en daarmee blijf ik dromen en leven.

68. Ik ben geen slecht mens, ik heb geweldige ouders die me een goede moraal hebben bijgebracht. Negeer de geruchten, het zijn maar geruchten.

69. Geloof niet alles wat je hoort. Negeer de geruchten. Ik ben geen slecht mens.

70. Zonder oordeel, ben ik beschuldigd van veel dingen die ik in het verleden niet heb gedaan. Maar ik wil dat je weet dat ook al heb ik fouten gemaakt in mijn leven, ik geen slecht mens ben.

71. Hé, ik ben geen slecht mens. Ik heb fouten gemaakt. Niemand is perfect. Maar ik zal beter zijn voor jou.

72. Stop alsjeblieft met ruzie maken, ik ben geen slecht persoon. Neem de tijd om me te leren kennen en je zult zien dat ik een geweldig persoon ben.

73. Ik heb niets te verbergen. Ik heb mijn demonen, ik heb mijn problemen. Maar je moet weten dat ik geen slecht persoon ben.

74. Ik heb een paar keer gevochten, dingen gestolen en regels gebroken (om over harten maar te zwijgen). Maar in mijn hart ben ik een goed mens. Echt waar!

75. Ik weet dat ik moeilijk kan zijn, maar geloof me alsjeblieft als ik zeg dat ik geen slecht mens ben en dat het niet gemakkelijk is om verkeerd begrepen te worden.

76. Ik ben een goed mens, je weet het alleen niet. Als je alleen maar naar me zou luisteren en mijn perspectief zou zien, zou je beseffen dat ik de beste persoon voor je ben.

77. Ik ben geen slecht mens, ik vecht gewoon voor mijn recht, ik heb een stem om gehoord te worden ik heb een lied om te zingen.

78. Ik geloof dat er een plaats voor mij is, hoewel ik geen slecht mens ben, het is een plaats die ik wil vinden, een plaats waar ik vrij kan zijn.

79. Ik ben geen slecht mens, ik heb alleen slechte dingen gedaan. Dat maakt me toch geen slecht mens?

80. Ik heb gebreken en maak ook fouten. Ik ben geen slecht mens, ik ben ook maar een mens. Accepteer mijn tekortkomingen want ik hou nog steeds van je.

81. Het spijt me. Ik heb je teleurgesteld, en het was pijnlijk voor me om je zo overstuur te zien. Ik ben geen slecht mens.

82. Ik ben geen slecht mens, ik heb alleen wat fouten gemaakt. Vergeef me voor mijn fouten en de mensen die ik gekwetst heb.

83. Ik heb misschien slechte dingen gedaan, maar ik ben geen slecht mens.

84. Ik ben geen slecht mens. Ik heb alleen een paar fouten gemaakt. Ik sta je toe me te roepen als ik faal. Geef me een kans om te laten zien dat ik de volgende keer beter kan zijn.

85. Ik heb misschien fouten gemaakt, maar ik heb nooit iemand pijn gedaan Ik heb nooit tegen iemand gelogen, noch heb ik ooit iemand bedrogen.

86. Stop alsjeblieft met me te bekritiseren, ik ben geen slecht persoon. Als je de tijd zou nemen om me te leren kennen, zou je beseffen dat ik een geweldig persoon ben.

87. Ik ben geen slecht mens, en ik geloof dat mijn acties dat weerspiegelen. Ik hoop dat u mijn excuses kunt aanvaarden.

88. Ik ben geen slecht persoon, ik ben hier gewoon een keer over gestruikeld, dus veroordeel me er alsjeblieft niet om. Ik zal mezelf aan je bewijzen, ik zal je laten zien dat ik je vertrouwen en liefde waard ben, en ik zal je een tweede kans geven.

89. Ik ben gewoon een slachtoffer van de omstandigheden, ik werd gemaakt om te worden wat ik ben, maar ik ben geen slecht mens geef me een kans om mezelf te bewijzen.

90. De situatie waarin ik me bevond deed me er slecht uitzien, het was alsof ik een aanval had gehad, de dingen die ik zei waren afschuwelijk, als een kind dat zijn speelgoed heeft laten vallen.

91. Ik ben geen slecht persoon, ik ben niet degene die het meeste verkeerd doet.

92. Ik ben geen slecht persoon, ik ben niet alleen perfect.

93. Ik weet dat ik niet perfect ben en dat ik fouten maak. Alles wat ik vraag is dat je de tijd neemt om me te leren kennen, en als je me eenmaal hebt leren kennen, zie je de geweldige persoon die ik ben.

94. Begrijp me niet verkeerd. Ik ben geen slecht mens, het is niet mijn bedoeling je te kwetsen, ik ben een goed mens die anders denkt.

95. Ik ben geen slecht mens, ik wil gewoon een eigen leven leiden.

96. Ik ben geen slecht mens, ik had gewoon te kampen met slechte omstandigheden.

97. Ik ben geen slecht mens. De situatie waarin ik me bevond, maakte dat ik er slecht uitzag.

98. Ik ben geen slecht mens, ik wil je geen pijn doen, ik ben geen slecht mens. Ik ben gewoon hier om goed te doen in jouw wereld.

99. Ik was een slachtoffer van een situatie, maar vandaag sta ik rechtop, ik ben geen slecht mens geef me een kans om mezelf te bewijzen.

100. Ik ben geen slecht mens en jij ook niet, we hebben alleen wat fouten gemaakt, maar die proberen we te herstellen en we zijn geen slechte mensen.

101. Ik ben geen slecht mens, geef me de kans om van mijn fouten te leren, zodat ik een beter mens kan worden.

Onthoud tenslotte dat er altijd mensen zullen zijn die je een slecht mens vinden, maar laat hun mening over wie je bent niet op je drukken. Ik hoop dat u genieten van het lezen van deze Ik ben geen slecht persoon citaten hierboven vermeld. Vriendelijk drop een reactie in de comment sectie en deel uw ervaring over situaties die mensen of je goede vrienden tag je als een slecht persoon wanneer u niet bent!