Ik Ben In Leven Citaten

I Am Alive Quotes

Als je leeft, is elke dag belangrijk. Soms vinden we het vanzelfsprekend om te leven. Als je leeft, is elke dag belangrijk en is elke stap levendiger omdat de lucht je huid dieper raakt.

Vaak beschouwen we het leven als vanzelfsprekend en vergeten we de essentie van de ongelooflijke reis die begon als eencelligen en uiteindelijk uitmondde in mensen. Leven is een zegen die niet als vanzelfsprekend mag worden beschouwd.

Iedereen kan in deze wereld leven. Maar niet velen kunnen het moment koesteren en waarderen. Het gevoel te leven doet je beseffen dat je deel uitmaakt van de wereld en dat je je wereld moet verbeteren.

Levend zijn is het enige dat telt. Hieronder staan enkele Ik leef citaten over levend zijn. Ik hoop dat je ervan geniet en ze misschien zelfs herkenbaar vindt.

Ik ben in leven citaten

Leven is geweldig! Ik ben blij dat ik leef en ik ga ervoor zorgen dat ik gebruik maak van deze kans om geweldige dingen te doen. Ik zal genieten van de tijd die mij gegeven is, want het is onzeker wanneer die van mij afgenomen zal worden.

1. Ik leef omdat mijn geloof in God altijd groter is geweest dan mijn angst voor de dood.

2. Ik leef na alle uitdagingen en beproevingen die het leven mij heeft aangedaan, ik ben nog steeds hier en maak stap voor stap mijn stempel op de wereld. Ik geef niet op.

3. Ik leef na alle uitdagingen en beproevingen die het leven me heeft aangedaan. Ik heb veel ups en downs gehad in mijn leven, maar niets daarvan maakt nu nog verschil. Ik heb geleerd van de fouten die ik heb gemaakt en de lessen die ik heb geleerd.

4. Ik heb veel meegemaakt in mijn leven. Ik heb vaak voor mijn leven moeten vechten. Ik ben gekwetst, gebroken en heb alles verloren wat me dierbaar was. Maar ik ben blij dat ik nog leef na alle problemen die ik heb meegemaakt.

5. Ik leef omdat ik hard heb gewerkt om te komen waar ik nu ben. Ik leef omdat ik, ondanks alle pijn en lijden, ervoor heb gekozen om er bovenuit te stijgen in plaats van me erdoor te laten drukken.

6. Ik leef omdat ik, zelfs toen het voelde alsof er geen hoop meer was in deze wereld, mezelf of de mensen om me heen die hulp nodig hadden, nooit heb opgegeven.

7. Ik leef omdat ik, ondanks alle ontberingen en worstelingen in mijn leven, mezelf of anderen die hulp van mij nodig hadden, nooit heb opgegeven.

8. Ik leef omdat we allemaal, net als iedereen in deze wereld, ons eigen verhaal hebben en onze reden om hier vandaag te zijn!

9. Sommige nachten heb ik het gevoel dat ik verdrink, maar dan kijk ik om me heen en besef ik hoeveel moois er is in deze wereld. Ik ben zo blij dat ik leef, ondanks alles wat ik heb meegemaakt.

10. Ik leef na alle tranen die ik heb gehuild en al het hartzeer dat ik heb doorstaan.

11. Ik voel dat ik leef! Ik ben blij dat ik leef na alle uitdagingen en beproevingen die ik in mijn leven heb doorstaan.

12. Ik ben dankbaar dat ik nog leef na alle uitdagingen en beproevingen die ik in mijn leven heb overwonnen.

13. Ik ben blij dat ik nog leef na alles wat ik in mijn leven heb meegemaakt.

14. Met volle teugen leven en blij zijn dat ik leef na al mijn uitdagingen.

15. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en ik ben dankbaar dat ik leef.

16. Ik ben dankbaar dat ik elke dag leef. Want dit is mijn leven, mijn kinderen en mijn lot.

17. Ik hou van mijn leven. Ik vind elke dag nieuwe redenen om te vieren en ik kan niet gelukkiger zijn om hier op aarde te zijn!

18. Hoe geweldig om vandaag te leven, al is het maar voor even. Vang de dag voorzichtig op.

19. Ik ben zo blij dat ik nog leef en nog een verjaardag kan vieren. Laten we feesten, laten we leven!

20. Ik kan gerust zeggen dat ik nu op de beste plaats van mijn leven ben en ik ben zo gezegend dat ik dit moment mag beleven.

21. Het leven is een reis, geen bestemming. Ik ben blij dat ik leef en ik vier de kleine dingen in het leven.

22. Dankbaar zijn voor vandaag, vorige maand en volgend jaar zorgt ervoor dat je leven vreugdevoller en bevredigender wordt.

23. Ik ben zo dankbaar dat ik nog leef na alle uitdagingen en beproevingen die ik in mijn leven heb meegemaakt.

24. Ik ben blij dat ik nog leef. Ik ben geconfronteerd met verschillende uitdagingen en beproevingen in het leven, maar ik ben nog steeds hier en ik ben sterker dan ooit.

25. Eindelijk ben ik dankbaar voor het leven en dat ik de eindstreep kan zien van alle uitdagingen die ik in het leven ben aangegaan. Eindelijk is het leven goed omdat ik die zoete overwinning kan proeven.

26. Ik ben zo dankbaar dat ik nog leef en kan zien wat de toekomst brengt.

27. Ik ben dankbaar dat ik nog leef na alles wat ik heb meegemaakt. Vond dat ik sommige van de moeilijkste tijden met meer kracht dan voorheen tegemoet trad.

28. Ik ben zo blij dat ik nog leef! Ik heb kanker overleefd en vandaag ben ik gezond. Ik had de kracht om kanker te overwinnen en het te verslaan en dat is allemaal dankzij God.

29. Ik voel me meer dan ooit levend en dankbaar dat ik nu leef!

30. Wat een jaar is het geweest, maar ik ben zo dankbaar voor alle mensen die me tijdens mijn reis hebben geholpen. Ik leef.

31. Ik ben zo blij dat ik nog leef! Als jij ook worstelt, weet dan dat je niet alleen bent.

32. Halleluja!!! Ik heb weer een dag gehaald en ik leef!

33. Vandaag is een goede dag. Ik ben zo blij dat ik nog leef na alle uitdagingen en beproevingen die ik in mijn leven heb meegemaakt.

34. Ik ben blij dat ik nog leef! Na alle beproevingen die ik in mijn leven heb meegemaakt, is er niets dat we niet kunnen overwinnen.

35. Ik ben door dik en dun gegaan en ik ben blij dat ik nog leef.

36. Vanavond vier ik mijn leven – het verleden, het heden en de toekomst – waarvoor ik dankbaar ben.

37. Ik ben dankbaar voor deze dag, voor mijn gezondheid en kracht, mijn familie en vrienden, mijn huis en mijn geluk. Ik ben gezegend bovenmate!

38. Ik ben zo dankbaar dat ik vandaag nog leef, en ik kijk uit naar wat het leven me op dit moment te bieden heeft.

39. De gelukkigste verjaardag voor mij! Na alles wat ik heb meegemaakt, is eindelijk alles samengekomen. Ik ben zo blij dat ik nog leef.

40. Ik ben zo dankbaar voor het leven en alle gekke avonturen die het me heeft gebracht!

41. Ik kan niet wachten om mijn kinderen te zien opgroeien, en hun gezichten te zien oplichten als ze de meest attente cadeaus openen. Ik ben zo dankbaar dat ik nog leef na alle uitdagingen die ik in mijn leven heb meegemaakt.

42. Ik ben blij dat ik leef en ik ben dankbaar voor mijn leven – het is een epische reis geweest. Bedankt om het allemaal mogelijk te maken.

43. Ik leef, yay! Na alle uitdagingen en beproevingen die ik in mijn leven heb doorstaan.

44. Ik leef! Ik ben dankbaar dat ik leef, ondanks de kansen die tegen me waren.

45. Wow! Ik leef! Het kostte alle uitdagingen en beproevingen om mijn beste eruit te halen.

46. Het leven neemt ons mee voor een rit, maar de rit is mooi. Ik ben blij dat ik leef.

47. Ik had niet gedacht dat ik deze dag zou meemaken! Ik ben zo opgewonden voor mijn toekomst!

48. Hey daar! Ik ben zo blij dat ik nog leef. Ook al ben ik geboren in het jaar van de rat, ik ben een draak en een feniks!

49. Ik ben dankbaar voor nog een dag. Wees altijd dankbaar voor de zonsopgang, lach naar elkaar, neem risico’s en maak fouten.

50. Ik leef en geniet van elk moment. Het leven is goed!

51. Ik ben blij dat ik leef en dankbaar voor mijn leven nadat ik het bijna had beëindigd. Ik begin eindelijk te leven.

52. Wat een prachtige dag! Ik ben zo blij dat ik leef!

53. Ik leef! Ik heb alle uitdagingen en beproevingen in mijn leven overleefd, en daarom ben ik dankbaar.

54. Vandaag is de dag dat we het vieren. Na alle uitdagingen en beproevingen in mijn leven, leef ik vandaag!

55. Wow, ik leef! Ik heb veel meegemaakt in het leven. Maar vandaag hou ik van mezelf, en ik waardeer wat ik kan zijn door mijn vasthoudendheid…

56. Ik ben zo dankbaar dat ik leef, dat ik alles mag meemaken wat ik meemaak en dat ik alles mag meemaken wat ik heb meegemaakt…

57. Ik voel dat ik leef! Ik heb net mijn oude dagboeken gevonden en ik voel me zo goed om hier te zijn, nog steeds te schrijven en door het leven te gaan met alles wat ik kan om geen moment van dit kostbare leven te verspillen.

58. Ik vier vandaag het leven met heel mijn hart. Ik ben zo blij dat ik leef!

59. Ik leef, leef, leef om de wereld in zijn ware kleuren te kunnen zien. En dat voelt goed.

60. Ik leef! Ik ben zo dankbaar dat ik nog leef na alle uitdagingen en beproevingen die ik in mijn leven heb meegemaakt…

61. Jippie! Ik leef nadat ik al mijn beproevingen in het leven heb doorstaan.

62. Ik ben blij dat ik leef! Ik heb veel uitdagingen in het leven overleefd en ik ben klaar voor meer!

63. Ik leef! Ik heb de ergste tijd van mijn leven overleefd en nu, yay…ben ik hier!

64. Ik ben de Heer dankbaar voor alles wat ik heb, en ik ben trots op hoe ver ik ben gekomen!

65. Ik voel dat ik leef! Ik ben blij dat ik leef na alle uitdagingen die ik in mijn leven heb meegemaakt.

66. Ik leef, heel erg bedankt! Ik ben blij dat ik leef. Ik ben zover gekomen. Ik zal niet stoppen tot ik het einde bereik.

67. Ik leef nog, ik ben blij dat ik leef. En eindelijk ouder worden betekent niet dat ik me naar mijn leeftijd moet gaan gedragen!

68. Ik ben zo blij dat ik elke morgen wakker word en leef!

69. Ik leef en ik ben blij dat ik leef na alle uitdagingen en beproevingen die ik in mijn leven heb meegemaakt.

70. Dankbaar voor nog een dag op deze aarde. Ik heb veel meegemaakt, maar ik ben dankbaar dat ik leef en nog steeds op de been ben! Ik leef.

71. Ik heb zoveel moeilijke tijden overleefd dat ik er sterker door ben geworden, en kijk nu naar mij! Dit is mijn tijd!

72. Ik kan eindelijk ademen, na alles wat we samen hebben meegemaakt. Ik ben in de wolken en zo dankbaar voor jou.

73. Ik stond vanmorgen op en besefte dat ik leef en een lang en mooi leven tegemoet ga. Ik voel me gezegend.

74. Ik leef! Ik ben blij dat ik hier nog steeds ben na alle uitdagingen en beproevingen. Het wordt een geweldige dag!

75. Ik ben zo blij dat ik nog leef! Ik ben zo dankbaar dat ik nog leef omdat ik alle uitdagingen en beproevingen heb doorstaan.

76. Ik kan me niet eens herinneren hoe mijn leven was voordat ik leefde. Het leven is zoveel spannender nu ik leef.

77. Ik ben uitgeput, maar ik leef en ik ben blij dat ik leef…

78. Ik leef! Ik heb alle ups en downs doorstaan die het leven me gebracht heeft. Hoop doet leven.

79. Ik ben zo blij dat ik nog leef nadat ik door het tranendal ben gegaan. Ja, ik heb mijn littekens, maar ze maken me sterker en wijzer.

80. Na alle worstelingen heb ik het overleefd. Ik leef!

81. Trouwen met de liefde van mijn leven, een opleiding volgen en een baby krijgen: Ik voel me levend als nooit tevoren.

82. Ik ben zo blij dat ik nog leef en ik omarm elk weekend dat op mijn pad komt.

83. Ik ben nu zoveel gelukkiger. Ik voel me levend, en dat is het belangrijkste!

84. Ik voel dat ik leef! Ik ben blij dat ik leef na alle uitdagingen en beproevingen die ik in mijn leven heb meegemaakt.

85. Ik leef eindelijk na alle ups en downs.

86. Ik ben een overlever! Ik heb zoveel obstakels in het leven overwonnen.

87. De reis van het leven is nooit gemakkelijk, maar het is het waard. Ik ben zo blij dat ik de storm heb doorstaan en hier ben, levend en nog steeds springlevend!

88. Ik leef en ik leef nu zo erg! Ik heb het overleefd!

89. Ik heb de uitdagingen van het leven overleefd, en ik ben blij dat ik nog leef.

90. Ik was klaar om het op te geven! Ik werd zo moe van het proberen. Toen veranderde plotseling alles voor mij. Ik leef!

91. Ik was klaar om het op te geven! Ik werd zo moe van het proberen. Toen veranderde plotseling alles voor mij. Nu zit ik vol energie! De mogelijkheden zijn eindeloos!

92. Ik wilde stoppen! Ik was het zo zat! Toen veranderde alles voor mij. Ik leef weer!

93. Ik leef weer! Ik was klaar om op te geven, maar mijn leven veranderde. Ik vond een oplossing en ik ben weer in actie.

94. Ik leef! Ik heb een nieuwe baan en een nieuwe relatie. Alles is nu anders!

95. Ik leef en mijn leven is vol hoop en inspiratie.

96. Woohoo! Ik heb veel meegemaakt, maar hier ben ik. En ik leef en ben blij dat ik leef!

97. Ik leef en ben blij dat ik dat ben. Blij dat ik leef na alle uitdagingen die ik in mijn leven heb meegemaakt.

98. Ik leef! Ik heb alle uitdagingen in het leven overleefd. Ik ben blij dat ik leef.

99. Dit is de gelukkigste dag van mijn leven. Ik leef! Ik leef!

100. Eindelijk weer levend! Ik had een geweldige picknick vandaag met mijn beste vrienden. Het was zo leuk. Dit is waar het leven om draait. Hopelijk genieten jullie ook van het weekend.

101. Ik leef! Ik ben hoopvol over de toekomst en blij te leven na alle uitdagingen en beproevingen die ik in mijn leven heb doorstaan.

102. Ik leef en bloei! Ik ben dankbaar dat ik nog leef na alle uitdagingen en beproevingen die ik in mijn leven heb meegemaakt.

103. Blij dat ik nog leef na alle beproevingen die ik in mijn leven heb doorstaan om hier te komen.

104. Eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat ik een nieuwe kans in het leven heb gekregen na alle beproevingen die ik in het leven heb moeten doorstaan.

105. Ik neem het nu allemaal in me op, omdat ik leef, en ik ben blij dat ik leef.

106. Ik ben terug! Ik leef! Ik ben blij dat ik leef na alle uitdagingen en beproevingen die ik in mijn leven heb doorstaan. En nu wil ik zeggen dat ik een paar lessen heb geleerd.

107. Ik leef, en ik ben blij dat ik leef na alle uitdagingen die ik heb meegemaakt.

108. Ik ben zo blij dat ik leef, en ik ben gelukkiger dan ooit tevoren!

109. Seizoenen komen en gaan, maar ik ben blij dat ik ze allemaal heb meegemaakt.

110. De winter is eindelijk voorbij en ik voel me vitaal en klaar om de wereld te veroveren!

111. Ik had nul energie en vroeg me af of ik ooit nog zou kunnen leven. En kijk nu naar mij, ik leef!

112. Wow, wat een reis is het geweest! Ik ben blij dat ik nog leef en dat ik nog steeds schop. Ik ben te ver gekomen om nu nog terug te gaan.

113. Yey, ik heb het gehaald! Ik heb gisteren al mijn examens gehaald en ik ben blij dat ik nog leef.

Zij die door intense levensstrijd zijn gegaan weten hoe het voelt om te leven. Ik weet zeker dat jij ook moeilijke tijden in je leven hebt gekend en dat je je kunt verplaatsen in deze ik leef citaten hierboven.

Als je je kon vinden in sommige van deze citaten, laat het me dan weten in de commentaarsectie. U kunt ook rondsurfen op deze site om mooie en inspirerende inhoud te vinden. Bedankt voor het lezen.