Ik Geloof In De Zon, Zelfs Als Hij Niet Schijnt Citaten

Een fascinerend ding over de zon is dat of het zichtbaar is of niet, het brandt helder. Het is interessant dat, of hij nu op ons schijnt of niet, hij voor iemand een bron van licht is.

Wij geloven dat de zon bij ons terugkomt, hoe donker de nacht ook wordt. Jij en ik tenminste. Lol. Geloven in de zon, zelfs als die niet te zien is, is iets dat we kunnen toepassen op andere aspecten van ons leven.

De citaten hier gaan over het concept van geloven in de zon, zelfs als hij niet schijnt, en de dingen die hij kan voorstellen of waarmee hij kan worden vergeleken. Het is een collectie die iets voor u heeft, ongeacht welk aspect van dit concept u wilt zien.

Sommige citaten hier kunnen worden gebruikt ter bemoediging en andere ter geruststelling, en weer andere voor vele andere dingen.

Dus duik erin en geniet van deze vele citaten over en rond datgene wat jij en ik doen waarbij we geloven in de zon, zelfs als die niet schijnt.

Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet schijnt citaten

Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet schijnt. Als het bewolkt is, als het regent, als de wind koud en hard waait en als je de sterren niet kunt zien of de warmte van de zon niet kunt voelen. Ik geloof in de zon.

1. Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet schijnt, en als de nacht het licht van de zon blokkeert, weet ik dat ik altijd het licht in jouw ogen zal zien.

2. Als de zon nergens te bekennen is, en de wind koud is, geloof ik erin, en die laat zich in uren zien. En ik geloof in onze vriendschap en dat die alles kan doorstaan.

3. Ik geloof in de zon, hoe donker het ook wordt. Zelfs als de maan vanavond niet verschijnt en de sterren niet voor mij schijnen, vertrouw ik erop dat de zon morgen verschijnt.

4. Ik geloof in de zon, hoe donker het ook wordt, en ja, de zon zal schijnen en deze duisternis verlichten, en mijn leven zal helder en vrolijk zijn.

5. Ik geloof in de zon, wat het weer ook brengt. De zon schijnt ergens op iemand en zal binnenkort op jou en mij schijnen.

6. Ik geloof in de zon, zelfs als ik hem niet aan de hemel zie, omdat ik weet dat hij er is. En ik weet dat hij niet ver weg is.

7. Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet schijnt. Ik geloof in onze liefde, zelfs als ik je niet elke nacht naast me heb. Jouw liefde is als de zon – een helder schijnende ster die mijn leven verlicht.

8. Ik geloof in de zon, hoe donker het ook wordt. Elke dag brengt een nieuwe dageraad, en elke dageraad brengt een nieuwe dag. Je mag nu in het donker zitten, maar het licht zal uiteindelijk winnen.

9. Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet schijnt. De zon komt altijd door, net als een beste vriend.

10. Ik geloof in de maan, de zon en de sterren. Ik geloof in de persoon naast me. En het zou helpen als jij in mij zou geloven, zelfs op mijn slechtst.

11. Ik geloof in de zon, zelfs als die de duisternis laat heersen, hoezeer de wereld om mij heen ook verduistert.

12. Ik geloof in dromen, zelfs als de slaap me ontglipt. Ik geloof in de toekomst, zelfs als het heden pijn doet. Ik geloof in de hemel, zelfs wanneer hij verborgen is door de duisternis. Ik geloof in de zonsopgang, zelfs wanneer de nacht valt.

13. Als de lucht bewolkt is of de zon niet schijnt, geloof ik in de zon. Ik geloof in jou en geloof in mij, wat ik ook zie gebeuren met ons.

14. Ik geloof in de zon, hoe donker het ook wordt. Het kan op mij schijnen, het kan op jou schijnen, en het heeft maar een paar uur nodig om weer op jou en mij te schijnen.

15. De lucht is grijs, de sneeuw is hard, en de dagen worden kouder, maar, mijn vriend, ik geloof dat de zon terug zal komen om onze dag te verwarmen en op te fleuren.

16. Ik geloof dat de zon op Gods grote bruine aarde schijnt, zelfs als de hemel die ik kan zien donker is.

17. Ik geloof in je, zelfs als de tijden te ruw en ruw lijken. Ik geloof in de toekomst waar je van droomt, zelfs als ik niet alle tekenen zie die ik verwacht te zien.

18. Ik geloof in de zon, zelfs als ze slaapt. Hij is ergens boven mij, schijnt, geeft warmte aan anderen, en bereidt zich voor om nog een dag met mij door te brengen.

19. Ik geloof in de zon, zelfs als zij niet schijnt, omdat ik in mijn hart weet dat zij voor mij schijnt en voor mij terug zal komen.

20. Als de wolken de zon verduisteren, hou ik niet op in de zon te geloven en begin ik alleen in de lucht te geloven. Ik geloof nog steeds in de zon, zelfs als hij niet zichtbaar is.

21. Ik geloof dat de zon nog steeds schijnt, en dat jullie vriendschap diep, sterk en waar is. De zon schijnt fel, of ik hem nu zie of niet. Jullie vriendschap is diep, sterk en waar, of iemand het gelooft of niet.

22. De zon komt op. En de sterren pakken hun spullen om een andere keer terug te keren. Dus ook al vallen mijn vrienden, ik zal ze nooit laten verdwijnen omdat ik niet meer in ze geloof.

23. Ik geloof in de zon, zelfs als hij nergens te zien is. Hij begroet me in de ochtend, maar elke nacht verstopt hij zich.

24. Geloof in de zon, zelfs als hij niet schijnt. Geloof dat morgen een gloednieuwe dag aanbreekt, vol zonneschijn en glimlachen. Geloof dat het leven te kort is om gevuld te zijn met ruzies.

25. Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet schijnt, dat er een licht in mij is, en jij bent dat licht.

Ik geloof in je, zelfs als je niet in jezelf gelooft. Ik geloof in je, zelfs als je er niet voor me bent. Ik geloof in je, ook al is het donker om je heen. Ik geloof in je, zelfs als het koud is rond je voeten. Ik geloof in je, zelfs als het niet makkelijk is om in je te geloven. Als ik in de zon kan geloven als hij niet schijnt, hoeveel te meer in jou?

26. Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet schijnt. Ook al zijn je vleugels gebroken, en zit je altijd binnen vast, ik geloof nog steeds in je, mijn vriend.

27. De zon zou maar één moment kunnen schijnen, en dat is alles wat ik nodig heb om erin te blijven geloven. Ik geloof in mijn hart dat jij mijn vriend bent.

28. Ik geloof in de zon, zelfs als ik hem niet kan zien en de wolken zijn warmte verbergen. Ik weet dat hij er is. Zo geloof ik in jou.

29. Ik weet dat de zon bestaat. Zelfs als hij door wolken wordt verborgen, schijnt hij helder aan de hemel.

30. Ik geloof in de zon, zelfs als die niet schijnt. Ik geloof in de liefde die we delen, zelfs als de tijd ons in de steek laat.

31. Ik geloof dat de zon nog steeds aan de hemel schijnt en dat het zo’n mooi gezicht is. En door de storm heen, hou ik van je, mijn vriend. Onze liefde is eeuwig.

32. Ik geloof in de zon, zelfs als hij nergens te zien is. Wanneer de zon heeft besloten haar gezicht te verbergen, schijnt zij diep in mijn geest.

33. Ik geloof in jou, mijn vriend, zelfs als de lucht donker is. Omdat je een warme glimlach hebt, en je brengt de zon naar mij.

34. Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet schijnt. Als de wolken grijs zijn, zie ik meer dan duisternis. Ik zie de zon ergens anders warmte verspreiden naar anderen.

35. Ik geloof in de zon, hoe donker het ook wordt. De duisternis is niets voor mij.

36. Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet zichtbaar is. Ook al rollen de regenwolken, en komt en gaat de duisternis, ik weet dat er een licht is; het is alleen niet zichtbaar.

37. Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet schijnt, omdat ik weet dat hij er is. Ik weet dat hij ergens warmte verspreidt. Ik heb de warmte van jouw liefde gevoeld, en daarom geloof ik in jou en je liefde.

38. Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet zichtbaar is. Net als de zon, weet ik dat je altijd dichtbij bent. Binnenkort is de zon weer terug. Ja, je zult hier bij mij zijn.

39. Ik geloof in je, ook al sta je in de schaduw. Je bent als de zon. Je zult helder schijnen. En als de zon helder schijnt, is alles helder.

40. De zon schijnt en het is warm. Geen teken van hem in de lucht, maar ik geloof erin. Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet op mij schijnt. Ergens geniet iemand van haar omhelzing.

41. Ik geloof in de zon, hoe donker het ook wordt. Toon me de hemel en ik geloof nog steeds dat de zon leeft. Mijn hart voelt somber, maar ik geloof dat er liefde in zit.

42. Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet zichtbaar is, en jij zult het ook geloven. Wanneer de duisternis valt, en we hem niet kunnen zien, is hij er. Het is tenslotte de reden dat we weten wat duisternis is.

43. Ik geloof in de zon, hoe donker het ook wordt. Als je in de zon gelooft, wat de lucht je ook toewerpt, zul je de zon leren zien.

44. Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet schijnt, en ik vertrouw op u, zelfs als ik bang ben.

45. Ik weet dat de zon er nog steeds is. Ik weet dat ze gelukkig is. Ik weet dat ze lacht. Ze verspreidt warmte. En ze zal nooit afscheid nemen omdat haar lot verbonden is met het onze.

46. Ik geloof in de zon. Hoeveel hij ook schijnt en hoe donker het ook wordt, ik blijf geloven.

47. Ik geloof in de zon, hoe donker het ook wordt. Hoewel de hardheid van het leven op je kan regenen en de dingen ruw kunnen zijn, weet ik dat alles goed komt voor jou, en ik geloof in jou.

48. Als het avond wordt, is de hemel gevuld met duisternis. De zon verdwijnt, maar de maan is niet ver achter, en de zon staat klaar om het over te nemen als de maan verdwijnt. Ik geloof dat de zon weer zal schijnen.

49. Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet zichtbaar is, en ik geloof in de liefde die ik voor jou heb, zelfs als je mijn liefde nooit teruggeeft.

50. Ik geloof in de zon, zelfs als hij nergens te zien is. En ik geloof in de sterren, zelfs als niemand erin gelooft.

51. Ik geloof in de zon, zelfs als hij niet schijnt. Ik geloof in de zon, zelfs als het eng regent en boos waait. En ik geloof in de maan, zelfs als de zon schijnt.

52. Oh, wat hou ik van de zon! Hoe donker het ook wordt. Ik geloof dat de zon altijd zal schijnen in mijn en ieders leven.

53. Ik geloof in de zon, hoe donker het ook wordt. Uw liefde is in de zon, en u bent altijd in mijn hart.

54. Ik geloof in de zon, zelfs als ik hem niet kan zien. De zon heeft me nooit verteld dat hij altijd leeft, maar ik geloof in mijn hart dat de zon altijd zal schijnen.

Laten we blijven geloven in de zon als hij niet schijnt, in onze familie en vrienden als ze down zijn, en zelfs in onze dromen, wat er ook gebeurt.

Ik ben blij dat ik je deze verzameling kon geven, maar ik moet je zeggen dat er nog veel meer nuttige citatenverzamelingen op deze blog staan. Surf rond om ze te vinden. En als je deze verzameling deelt met enkele van je vrienden, zal ik je zeer dankbaar zijn.