Ik Heb De Beste Tante Citaten

I Have the Best Aunt Quotes

Een geweldige tante is iemand bij wie een kind met alles terecht kan. Ze is er voor hen in alle hoogte- en dieptepunten van het leven. De vrouw is er misschien voor je geweest toen je ziek was of heeft zoveel voor je gedaan, maar we vergeten dank je wel te zeggen omdat onze tante niet begrijpt wat ze heeft gedaan.

« Ik heb de beste tante ter wereld! » Ik weet zeker dat bijna iedereen dat wel eens gezegd heeft. En het is altijd waar, toch? Hoeveel tantes en ooms je zus ook heeft, je kunt niet anders dan meer van ze houden dan van wie dan ook. Zelfs als ze je sokken geven voor Kerstmis.

Nou, dan is het tijd om die geweldige tantes te vieren met deze nieuwe post. Deze ik heb de beste tante citaten die gaan verlaten hun harten liefde-geslagen.

Ik heb de beste tante citaten

Ik heb de beste tante. Ze is mijn rots, mijn wederhelft, mijn zielsverwant en mijn beste vriendin. Zij is degene die mij heeft gemaakt tot de vrouw die ik nu ben en daar zal ik haar altijd dankbaar voor zijn. Tante, je bent mijn held!

1. Ik wist niet dat ik de beste tante van de wereld had tot ze zei dat ze het beste nichtje had. Bedankt om die geweldige tante te zijn.

2. Ik heb de beste tante van de wereld, dus ik ga het altijd zeggen zodat ze weet dat ze de beste is.

3. Ik heb de beste tante ter wereld, die de beste adviezen geeft. Ik hou zoveel van je.

4. Ik heb de beste tante. Een herinnering om al mijn geweldige tantes te bedanken.

5. Ik ben een gelukkig kind om zo’n warme, liefdevolle en leuke tante in mijn leven te hebben.

6. Ik heb de beste tante. Bedankt dat je me altijd hebt gesteund, me hebt aangemoedigd en altijd manieren hebt gevonden om me speciaal te laten voelen.

7. Hier is een grote, warme knuffel van je favoriete nicht aan haar favoriete tante. Bedankt dat je mijn favoriete tante bent.

8. De persoon waar ik het meest van hou in de hele wereld is mijn tante. Bedankt dat je de beste tante bent.

9. Ik heb de beste tante ooit. Ze zeggen dat je je vrienden kunt kiezen, maar niet je familie. Ik ben blij dat ik die beslissing nooit heb hoeven nemen. Ik koos mijn tante en zij koos mij.

10. Ik heb de beste tante. Ze beseft niet hoeveel ze mijn leven heeft gezegend. Ik zeg het niet genoeg, maar ik heb de beste tante.

11. Mijn tante is een van mijn beste vrienden ooit. Ik heb geluk dat ik haar in mijn leven heb. Ze is altijd een inspiratie. Ik ben zo gelukkig om de beste tante te hebben.

12. Mijn tante is de beste van de hele wereld. Ze is zelfverzekerd en onafhankelijk, had een enorme persoonlijkheid en een sterke werkethiek, en moedigde me aan om mijn passies na te streven.

13. Ik hou zoveel van mijn tante. Vandaag wil ik haar eren omdat ze zo’n geweldig rolmodel voor me is. Ik heb de beste tante ter wereld.

14. Ze werkt, ze doet vrijwilligerswerk, ze houdt van en geeft les. Ze daagt me uit om een beter mens te worden. Ik heb de beste tante ooit.

15. Ik heb de beste tante ter wereld. Ze is er altijd voor me en heeft me door alle ups en downs van mijn leven geholpen.

16. Ik heb de beste tante ter wereld. Ik hou ervan hoe ze altijd zo positief is over alles en ik voel me verbonden met haar.

17. Mijn tante is ook een groot rolmodel voor mij als iemand die hard heeft gewerkt om te komen waar ze is. Bedankt, tante, je bent de beste!

18. Ik heb de beste tante ter wereld. Ze helpt me altijd en maakt me aan het lachen als ik down ben.

19. Ik heb de beste tante ter wereld. Door haar kan ik alles doen wat ik wil.

20. Mijn tante is van onschatbare waarde. Ze is er altijd voor me en haalt me altijd uit de problemen. Ik heb de beste tante.

21. Mijn tante is de sterkste vrouw die ik ken. Ze werkt fulltime en onderhoudt haar man en mij ook. Ze kookt elke avond voor haar gezin en heeft nog tijd om mij het gevoel te geven dat ik de belangrijkste persoon in haar leven ben.

22. Ik heb de beste tante ter wereld. Ze toont me zoveel zorg en genegenheid. Genegenheid is het enige dat geluk kan kopen, en het is erg goedkoop.

23. Ik heb de beste tante van de hele wereld. Ik ben zo gelukkig en blij om jou als tante te hebben.

24. Ik heb de beste tante. Zij leerde me dat glimmende objecten het leven niet interessant maken, maar de mensen om je heen.

25. Ik heb de beste tante. Ze weet altijd mijn maat en ze draagt het nooit.

26. Ik heb de beste tante. En dat zeg ik niet alleen omdat ze deze lieve cape voor me kocht. Ze is er altijd geweest als ik haar nodig had.

27. Dit is mijn favoriete tante. Ik ben haar zo dankbaar. Ze is attent, zorgzaam, grappig, nuchter en een geweldig persoon.

28. Ik heb de beste tante. Ze leert me hoe belangrijk geluk is en ze is een expert in alles!

29. Ik heb de beste tante ter wereld. Mijn tante is meer een beste vriend.

30. Ik heb de beste tante ter wereld. Ze zegt altijd, « mijn nichtje verwennen en mooier maken is een van de grootste geneugten van het leven. »

31. Mijn tante weet het het beste, en ze zorgt ervoor dat de zaterdagochtenden voelen als een wervelwind van opwinding en avontuur. Ik heb de beste tante.

32. Ik heb de beste tante ter wereld. Ze is gewoon zo cool en geweldig.

33. Bedankt, tante, om een geschenk in mijn leven te zijn. Jouw constante liefde, steun en begeleiding hebben mij gemaakt tot de vrouw die ik nu ben. Ik heb de beste tante ter wereld.

34. Een tante is een mix van liefde, lachen en geluk. Ik heb de beste tante ter wereld.

35. Mijn tante is de beste, en ik waardeer haar zo erg. Ze is geweldig en ik hou van haar.

36. Mijn tante is de beste ter wereld. Ze koopt altijd leuke cadeaus, laat me laat opblijven en is altijd bereid me te helpen met waar ik ook mee bezig ben.

37. Ik heb de beste tante ter wereld. Dat wist ik vanaf het moment dat ik haar ontmoette.

38. Je bent de beste tante ooit. Ik vier je, tante, met een mooi boeket verse bloemen en planten.

39. Bedankt aan mijn beste tante omdat ze altijd in me geloofde en een geweldig rolmodel was toen ik dat nodig had. Je bent de beste.

40. Je bent de coolste tante ter wereld. Als ik bij je in de buurt ben, voel ik me altijd gezegend en gelukkig.

41. Ik ben zo dankbaar dat ik een ondersteunende tante als jij in mijn leven heb. Ik heb de beste tante.

42. Mijn tante is een inspiratie. Ze is altijd mijn go-to geweest voor stijl begeleiding, advies, en een goede vriendin. geweldige tante, een grote leider en een geweldige vrouw.

43. Door de jaren heen heb je me laten lachen en huilen, mijn hand vastgehouden en mijn tranen weggeveegd. Ik hou zoveel van je, tante. Je bent de beste.

44. Ik heb de beste tante. Je luistert naar lof en klachten en neemt ze allemaal in acht. Ik ben een beter mens omdat ik je heb gekend.

45. Je was een vertrouweling, een vriend en een aanmoediging als het moeilijk werd. Bedankt dat je er altijd voor me was, tante.

46. Ik hou van de feestdagen en alle tradities die daarbij horen, vooral omdat ik dan zoveel tijd met mijn tante kan doorbrengen.

47. Ik heb de beste tante. Omdat ze de beste tante is, je zou verloren zijn zonder haar.

48. Er is een speciaal soort tante voor nodig om van je nichtjes en neefjes te houden. Uit de grond van mijn hart, dank u voor al uw steun en begrip door de jaren heen. Ik kon me niets meer wensen.

49. Mijn tante is het grootste geschenk in mijn leven geweest. Ze is een inspiratie voor mij en een groot voorbeeld van hoe je moet slagen in het leven.

50. Mijn tante is mijn beste vriendin. Je bent er altijd voor me geweest. Je bent echt een van de meest geweldige vrouwen die ik ken.

51. Ik kan net zo goed een superheld zijn want mijn tante is er altijd om me te redden of te helpen. Ik heb de beste tante.

52. Bedankt dat je me een eindeloze voorraad optimisme en een levenslange waardering voor de kunst van thematisch entertainment hebt gegeven. Je bent de beste tante.

53. Bedankt, tante, voor je zorg, je levensvreugde en je aanstekelijke lach. Het zal me altijd bijblijven. Ik heb de beste tante.

54. Bedankt om mijn kaart naar de sterren te zijn, om me te leren ijs te eten en mezelf te zijn. Ik hou van je.

55. Mijn tante is een schat aan kennis en inspiratie. Ze is mijn held. Ik heb de beste tante.

56. Ik heb de beste tante. Ik ben gezegend om haar favoriete nichtje te zijn.

57. Ik heb de beste tante ter wereld, die me bij haar laat logeren wanneer ik maar wil.

58. Je bent de belangrijkste vrouw in mijn leven, altijd geweest en dat zal altijd zo blijven. Heb een speciale dag, tante. Je bent de beste.

59. Mijn tante is de beste invloed in mijn leven, ze leert me over geloof en laat me nooit genoegen nemen met minder dan waartoe ik in staat ben.

60. Een dag met jou is een dag goed besteed. Je bent de beste tante die een meisje zich kan wensen. Bedankt dat je in mijn leven bent. Ik hou van je.

61. Je bent een geweldige tante, en ik ben zo dankbaar dat je een belangrijk deel van mijn leven bent geweest.

62. Mijn tante is een rockster. Ze voedt het beste kind op dat iemand zich kan wensen, en ze weet me altijd aan het lachen te maken.

63. Als een tante het beste advies geeft, is het verstandig om te luisteren. Ik heb de beste tante.

64. Ik heb de beste tante. Ze is als de beste vriendin van een zus, de hulp van een moeder, de gids van een dochter.

65. Ik heb de beste tante. Ze is zowel mijn moeder als mijn zus, een speciaal soort beschermengel die er altijd voor me is geweest.

66. Ik heb de beste tante. Door haar voel ik me zo geliefd en gelukkig dat ik een mooie tante als zij in mijn leven heb.

67. Ik heb de beste tante. Ze is een geweldige leider, vriendin, lerares en rolmodel. Ik hou meer van haar dan van wie ook ter wereld.

68. Ik heb de beste tante ter wereld en ik wil het van de bergtoppen schreeuwen.

69. Ik heb de beste tante ter wereld. Ze is een rockster. Ze is een coole tante. Ze is mijn grootste fan. Zij is de persoon die ik wil zijn als ik groot ben.

70. Mijn tante is de sterkste en meest veerkrachtige persoon die ik ken. Ze is mijn held omdat ze me door zoveel heeft geholpen en de beste raad ooit heeft gegeven.

71. Ik heb de beste tante van de hele wereld. Het is niet zomaar een gezegde. Het is de waarheid.

72. Zoals mijn tante altijd zegt, niet iedereen die dwaalt is verloren. Je bent de beste tante die iemand zich kan wensen.

73. Ik heb de beste tante die me verwent met cadeaus en liefde.

74. Ik heb de beste tante. Ze is super cool en makkelijk in de omgang.

75. Ik heb de beste tante ter wereld. Ze is lief, ze is cool, en ze weet hoe ze een gemeen feestje moet geven.

76. Ik heb de beste tante ter wereld. Toen ik opgroeide, was ze er altijd voor me. Ze is meer dan alleen mijn tante, ze is mijn vriendin en mijn mentor.

77. Ik heb de beste tante van de hele wereld. Ze is er altijd voor me geweest.

78. De beste tante is degene die alle vreugde en geluk in je leven brengt. Mijn tante is de belangrijkste vrouw in mijn leven.

79. Bedankt dat je van mij het beste kind ter wereld hebt gemaakt. Je bent een zegen voor me. Ik heb de beste tante.

80. De band tussen mijn tante en mij is zo bijzonder omdat ik een ingebouwde beste vriend in mijn familie heb. Tantes als deze zijn de beste die een meisje ooit kan hebben.

81. Mijn tante is een waar juweeltje. Ze is er altijd met een knuffel, een luisterend oor en advies dat voelt als thuis.

82. Mijn tante is niet alleen mijn tante, maar mijn beste vriendin, mijn adviseur en meer.

83. Ik heb de beste tante ter wereld. Ze geeft me altijd een reden om te lachen.

84. Ik heb de beste tante ter wereld die er altijd voor me is. Ik hou van je, tante.

85. Mijn beste tante is zorgzaam, grappig en de meest modieuze dame die ik ken. Ze is ook de ultieme cadeau-gever. Ik heb de beste tante ter wereld.

86. De beste tante maakt de beste herinneringen. Je bent echt een geweldige vrouw.

87. Ik heb de beste tante ter wereld. Ze weet dat ik er heilig in geloof om het leven ten volle te leven en steunt me altijd in mijn inspanningen.

88. Ik heb de beste tante ter wereld. Ze is zo attent en gul.

89. Ik gaf mijn tante een cadeau, en ze zei dat het het beste cadeau was dat ze ooit had gekregen. Ze is mijn ultieme stijl en schoonheid inspiratie.

90. Ik ben zo dankbaar voor alle manieren waarop je bent gegroeid en veranderd… voor het zijn van een geweldige tante en rolmodel.

91. Mijn tante is de beste. Mijn tante heeft me geleerd om van het leven te genieten, met vrienden en eten. Ik heb de beste tante.

92. Mijn tante is de beste. Ze houdt zich nooit in en geeft het je recht. Ze staat altijd achter ons en ik weet dat ze alles voor ons zou doen.

93. Het is geen geheim dat mijn tante de beste is. Ze zeggen dat ze een beetje gek is, maar ik vind haar geweldig. Ik hou zoveel van haar

94. Ik heb de beste tante. Ik zou niet zijn wie ik nu ben zonder haar wijsheid en steun tijdens die moeilijke jaren op de middelbare school.

95. Het is geen geheim dat ik van mijn tante hou. Ze is de beste. Ze is er altijd voor me geweest als ik haar nodig had.

96. Ik zit hier te denken aan de tijd dat de beste koks in mijn familie mijn tantes waren.

97. De beste dingen in het leven zijn gratis. Zoals mijn tante. Ze heeft een groot hart, een geweldig gevoel voor humor, en houdt van me, wat er ook gebeurt. Ik heb de beste tante.

98. Ik had de meest ongelooflijke dagen met mijn tante. Ze is niet alleen onderhoudend en aardig, maar ook zo slim. Ik heb de beste tante.

99. Tante van het jaar award gaat naar mijn tante omdat ze me steunt bij alles wat ik doe in het leven en er altijd voor me is.

100. Ze wilde alleen maar moeder worden. En daardoor gaf ze zoveel meer. Ik heb de beste tante.

Ik hoop dat je genoten hebt van de citaten en er misschien zelfs iets van geleerd hebt. Maar kijk uiteindelijk met liefde en dankbaarheid naar de mensen om je heen. Als je deze ik heb de beste tante citaten wilt delen met familieleden, doe dat dan alsjeblieft! Bedankt.