Ik Heb Een Engel In De Hemel

Wat betekent het hebben van een engel in de hemel voor jou? Wat doet jouw engel in de hemel voor jou? Als je moet praten over je engel in de hemel, wat zal je dan over hem/haar zeggen?

Een engel die over je waakt is een prachtige ervaring. Je voelt je veiliger en moediger, en dat hebben we allemaal nodig om een gelukkiger, comfortabeler leven te leiden. Er is zoveel te zeggen over het hebben van een engel in de hemel. En vandaag verken ik er zoveel mogelijk met deze citaten.

Vind hier iets in om te gebruiken, of je nu wilt vertellen hoe je engel in de hemel de reden is dat je je droombaan hebt of niet, of je zijn aanwezigheid voelt of niet of iets anders over je engel in de hemel.

Spring in de citaten en zie de verschillende betekenissen van een engel in de hemel.

Ik heb een engel in de hemel

« Ik heb een engel in de hemel. Hij is degene die me sterk en gelukkig houdt en me een goed gevoel geeft. Hij is degene die me hoop geeft. Hij is degene die mijn geest laat stijgen. Een engel in de hemel hebben maakt het leven gemakkelijker. »

1. Ik heb een engel in de hemel. Zij is de reden waarom ik nog steeds blij ben dat ik leef, en zij is meer dan genoeg voor mij. Ik ben dankbaar dat ik haar heb.

2. Ik zal nooit verloren gaan of verdrinken in de problemen van het leven, want ik heb een engel in de hemel die me helpt erboven te leven. Hij houdt me veilig en sterk. En door hem leef ik gelukkig.

3. Ik heb een engel in de hemel. Ze is een engel van liefde en geloof, en ze waakt goed over mij.

4. Ik heb een engel in de hemel die wil dat ik altijd gelukkig ben. Ze is altijd aan mijn zijde, en ze is iemand die weet hoe ze me gelukkig moet maken.

5. Ik heb een engel in de hemel die voor me zorgt, dus maak je geen zorgen om mij. De engel is in de hemel en doet alles wat hij kan voor mijn welzijn.

6. Ik heb een engel in de hemel. Ze is er altijd voor me geweest. Ze is altijd in mijn hart geweest, om me de weg te wijzen.

7. Ik heb een engel in de hemel. Hij waakt over mij. Bij hem voel ik me nooit achtergelaten. Hij is mijn engel en mijn vriend.

8. Ik heb een engel in de hemel. Hij is de reden dat mijn hart zo moedig is. Hij is de reden dat ik niet bang ben. Hij is de reden dat ik verder kan kijken dan alles wat komen gaat.

9. Ik heb een engel in de hemel, een beschermengel in de hoogte. Ze kent al mijn dromen en gedachten, en ze leidt me naar succes.

10. Ik heb een engel in de hemel, ik kijk omhoog, en zij is daar. Ze zorgt voor me. Ze is hier om me beter te maken.

11. Ik heb een engel in de hemel die me helpt te vliegen en schoon te blijven. Zij is degene die over mij waakt. Zij is degene die me hogerop brengt.

12. Ik heb een engel in de hemel die waakt over mij en de goede dingen die ik doe. Ze zegt me dat ik gelukkig kan zijn met wat ik geloof en wat ik doe.

13. Ik heb een engel in de hemel. Ze is mijn beschermengel, en ze is altijd bij me. Ze is mijn gids en mijn beschermer. Zij is degene die me nooit zal laten vallen.

14. Ik heb een engel in de hemel. Ze is er al sinds mijn geboorte. Ze houdt me op de been en herinnert me eraan waarom ik weet dat alles goed komt.

15. Ik heb een engel in de hemel. Ze is als een vriendin – altijd daar voor mij. Wedden dat ze niet altijd aan mijn zijde is, en je zult verliezen.

16. Ik heb een engel in de hemel. Ze zit in mijn hart en werkt in mijn ziel. Mij werd verteld dat de wereld vol kwaad was, maar zij hield me sterk. Ze is mijn beschermer, mijn gids.

17. Ik heb een engel in de hemel. Zij is mijn beschermengel. Zij zal mij helpen met mijn problemen en mij behoeden voor al mijn zorgen.

18. Ik heb een engel, eentje die over me waakt en me altijd beschermt. Ze is een engel waar ik altijd op kan vertrouwen, want ik heb een rotsvast vertrouwen in haar. Ze weet altijd wat ze moet doen.

19. Ik heb een engel in de hemel die de opdracht kreeg mijn geluk serieus te nemen en me positief te laten blijven.

20. Ik heb een engel in de hemel. Hij is gestuurd om mij te leiden. Hij is gezonden om mij te onderwijzen. Hij is gezonden om mij te bevrijden.

21. Ik heb een engel in de hemel, dus ik weet dat alles goed komt. Ze is altijd bij me in mijn donkerste uren. Ze leidt mijn stappen door de nacht.

22. Ik heb een engel in de hemel. Hij zegent me met zijn zachte licht. Hij neemt het slechte uit mijn leven en geeft mij gratis vreugde.

23. Ik heb een engel in de hemel. Er is een stemmetje in me dat zegt dat ik de dingen moet laten zoals ze zijn en mijn dromen moet laten uitkomen.

24. Ik heb een engel in de hemel, die me zegt niet bang te zijn. Ze is er als ik haar ooit nodig heb, en als ik ooit twijfel, brengt ze me bij zinnen.

25. Ik heb een engel in de hemel. Hij is degene die mijn leven beschermt, en hij waakt altijd over mij. Hij is mijn beschermengel, en hij is zoveel meer.

26. Ik heb een engel in de hemel. Ze rust nooit, en ik weet waarom. Ze is altijd bij me, en ze waakt goed over me.

27. Ik heb een engel in de hemel die nooit van mijn zijde wijkt. Ze is een beschermengel met een speciale plaats voor haar lieve baby tot het einde der tijden.

28. Ik heb een engel in de hemel met een altijd stralende glimlach. Hij is degene die me altijd helpt om gelukkig te blijven en meer te glimlachen.

29. Ik heb een engel in de hemel, die dag en nacht voor me zorgt, en hoe ver ik ook ga, hij houdt me drijvende.

30. Ik heb een engel in de hemel, die over mijn schouder vliegt, op me neerkijkt, op me let.

31. Ik heb een engel in de hemel. Hij zal me altijd beschermen. Telkens als ik in nood ben, is hij mijn gids en mijn kracht.

32. Ik heb een engel in de hemel. Ze heeft nooit tegen me gesproken, maar ik weet dat ze er is, en ik weet dat ze van me houdt, en ik weet dat ik niet zal falen omdat ik haar heb.

33. Ik heb een engel in de hemel die me leert lief te hebben. Hij komt ook naar me toe als mijn geest onrustig is, en hij troost me door de nacht.

34. Ik heb een engel in de hemel. Zelfs als er wolven en beren op me afkomen, zal mijn engel me veilig houden in haar gloed. Mijn engel zingt me elke nacht in slaap.

.

35. Ik heb een engel in de hemel, en zij kijkt naar beneden. Ze let altijd op me en zegt dat ik braaf moet zijn.

36. Ik heb een engel in de hemel. Ze waakt goed over me. Ze laat me niet alles zien wat er mis is, maar ze is er altijd als ik haar het meest nodig heb.

37. Ik heb een engel in de hemel die wil dat ik altijd gelukkig ben. Ze loopt naast mijn schouder, en ze is er als ik bang ben. Ze laat me altijd glimlachen.

38. Ik heb een engel in de hemel die me leert hoe ik moet liefhebben. Het is een les die ik moet leren want er is geen andere manier om te gaan.

39. Ik heb een engel in de hemel, en ze waakt goed over me, en op de dagen dat ik me down voel, denk ik aan haar, en alles komt goed.

40. Ik heb een engel in de hemel, en ik ken hem al mijn hele leven. Hij is een lieverd en de reden dat ik nog leef.

41. Toen er stormen waren in mijn leven, wendde ik me tot mijn engel. Ze kwam naar me toe, en in haar armen was ik veilig. Ze is mijn engel, en ze is altijd bij me om me te beschermen tegen de pijn.

42. Ik heb een engel. Ze waakt goed over me. Ze zorgt ervoor dat ik nooit een slag mis, ze zorgt ervoor dat ik nooit val, en ze houdt me altijd in de juiste stemming.

43. Ik heb een engel in de hemel. Hij komt wanneer ik roep, en hij komt in elke vorm die ik nodig heb. Hij geeft me het gevoel dat ik de enige speciale persoon op aarde ben.

44. Ik heb een engel in de hemel, haar naam is aanmoediging, en zij is mijn echte vriendin. Zij is degene die er altijd is om in te springen en me te vertellen niet op te geven!

45. Ik heb een engel in de hemel die me altijd zegt waar ik fout zit, hoe ik moet spreken, hoe ik moet handelen, hoe ik me moet voelen en hoe ik me niet moet voelen.

46. Ik heb een engel in de hemel, en hij kijkt altijd neer van boven. Hij heeft één missie, en dat is om me nooit te laten falen.

47. Ik heb een engel in de hemel. Het zijn haar vleugels die me bedekken als ik slaap. Haar ogen houden me warm als ik het koud heb, en haar glimlach geeft me geluk als ik verdrietig en blauw ben.

48. Ik heb een engel in de hemel, en zij leert me hoe ik moet liefhebben, hoe ik boven mezelf kan uitstijgen en een beter mens kan zijn dan ik ooit had gedacht.

49. Ik heb een engel in de hemel, en die engel is mijn moeder. Het is geen droom, maar zo voelt het wel.

50. Ik heb een engel in de hemel. Hij vertelt me wat ik moet doen, hij waakt over me en houdt me veilig, en hij wil dat ik altijd gelukkig ben.

51. Ik heb een geweldige engel in de hemel die voor me zorgt en altijd bij me is. Als mijn ogen moe worden en mijn geest verloren is, is hij er om me te leiden en voor me te zorgen.

52. Ik heb een engel in de hemel die over mij waakt. Hij behoedt mij voor alle kwaad. Hij beschermt mij. Hij helpt me om beter te worden. Ik ben zo blij dat ik een engel in de hemel heb.

53. Ik heb een engel in de hemel. Ze waakt goed over me. Ze helpt me lief te hebben en mijn vrienden te kiezen. Ze helpt me ook als ik me verdrietig voel.

54. Ik heb een engel in de hemel. Ze is een speciale vriend. Ze is een licht in het donker. Ze is een pad naar succes en geluk.

55. Ik heb een engel in de hemel die de mooiste woorden in mijn oor fluistert. Ze laat me voelen en geloven dat alles goed komt.

56. Ik heb een engel in de hemel. Ik weet dat mijn leven in orde zal zijn zolang ik mijn engel in de hemel heb. En ik weet dat ze me sterk zal houden.

57. Ik heb een engel in de hemel die mijn geluk heel serieus neemt. Ze geeft me goed nieuws. Ze probeert ervoor te zorgen dat dingen die ik moet weten een manier hebben om mij te bereiken.

58. Ik heb een engel in de hemel. Zijn taak is mij een reden te geven om te lachen, en dat doet hij goed, zelfs op de donkerste dagen.

59. Ik heb een engel in de hemel, en ze waakt goed over me. Ze is er altijd. Ze is altijd dichtbij. Ik weet dat ze nu over me waakt.

60. Ik heb een engel in de hemel. Ze is al in mijn hart sinds ik een kleine jongen was. Ik heb me altijd veilig gevoeld met haar aan mijn zijde.

61. Ik heb een engel in de hemel, een beschermengel die me beschermt. Als de uitdagingen van de dag me bang maken, fluistert ze: « Wees niet bang! »

62. Ik heb een engel in de hemel die me enthousiast houdt. Ze zegt, « je kunt het! » en dan vertelt ze me wat ik moet doen.

63. Ik heb een engel in de hemel. Hij lacht naar me en fronst nooit. Hij is de enige die me de hele dag het gevoel geeft dat ik niet alleen ben.

64. Ik heb een engel in de hemel. Zij is een van de redenen dat ik zal overleven. Ik weet dat ze me kracht zal geven, en ze zal me sterk houden door dit leven van mij.

65. Ik heb een engel in de hemel. Ze ziet er heel mooi uit, en ze is er voor me sinds ik een kleine jongen was.

66. Het enige wat me van de val weerhoudt is een engel in de hemel die van mij is. Ik weet niet wat ik zou doen als hij er niet was.

67. Ik heb een engel in de hemel die me op de been houdt en me inspireert. Het is een geschenk dat ik echt niet kan uitleggen.

68. En ik heb een engel in de hemel. Hij komt elke nacht naar me toe. Hij fluistert zijn liefde in mijn oor. Hij vertelt me de dingen waardoor ik me goed voel.

69. Ik heb een engel in de hemel, en ze waakt goed over me. Ze zorgt ervoor dat ik me goed voel, en ze zorgt ervoor dat alles beter voelt.

70. Ik heb een engel in de hemel, met vleugels zo wit als maanlicht en een werkelijk engelachtige glimlach. Ik heb een engel in de hemel gekregen, dus ik loop vrijmoedig rond.

71. Ik voel me veilig en vrij omdat ik weet dat ik een engel in de hemel heb die voor me zorgt en me beschermt tegen de geesten van de andere kant.

72. Ik heb een engel in de hemel. Ze houdt me warm en veilig. Ze staat altijd naast me. Ze zal me nooit laten vallen.

73. Ik heb een engel in de hemel. Ze spreekt dagelijks tot mij. Ze zegt dat alles in orde is. Ze zegt dat ze altijd bij me zal zijn.

74. Ik heb een engel in de hemel die me nooit zal laten falen. Ze is mijn engel, en ze is mijn beste vriendin. Ze is er om me te helpen mijn droom te verwezenlijken.

75. Ik heb een engel in de hemel, groot en sterk en dapper. Hij is een krijger, en hij houdt me sterk. Hij is mijn beste vriend en zal dat altijd blijven.

76. Ik heb een engel in de hemel. Ze is mijn beschermengel. Ze is vriendelijk en zacht, en ze zal over me waken om ervoor te zorgen dat ik niet val.

77. Ik heb een engel in de hemel. Hij gaf me zijn vleugels om boven de wereld en de wolken en het donkere weer te vliegen.

78. Ik heb een engel in de hemel. Zij is degene die me gelukkig en blij houdt. Zij is degene die me het gevoel geeft dat alles goed komt.

79. Ik heb een engel in de hemel die over mij waakt terwijl ik slaap. Deze waakzame beschermer leidt mij naar een beter, zoeter leven.

80. Ik heb een engel in de hemel die altijd bij me is. Ze is in mijn leven, en ik weet dat ze er is. Ik vraag haar veel voor me te doen, en ze doet veel voor me.

81. Ik heb een engel in de hemel; zij waakt over mij. Ze geeft genoeg om me om te weten wanneer ik echt lach en wanneer ik verdrietig ben, en ik hou zoveel van haar omdat ze om me geeft.

82. Ik heb een engel in de hemel die me nooit graag ziet huilen. Ze is een engel die heel veel van me houdt, en ze is er altijd aan mijn zijde.

83. Ik heb een engel in de hemel. Ze helpt me opgewekt te blijven. Ze helpt me om geweldig te zijn, om aardig te zijn, om sterk te zijn.

84. Ik heb een engel in de hemel. Ze is mooi en sterk. Ze heeft me geleerd hoe ik moet liefhebben, en ze is de beste lerares die ik ooit heb gehad.

85. Zelfs als de sterren en de maan en de zon me verlaten, weet ik dat alles goed komt, want ik heb een engel in de hemel.

86. Ik heb een engel in de hemel die over me waakt en me steunt. Hij zal me nooit laten falen. Ik moet erop vertrouwen dat hij er altijd zal zijn.

87. Ik heb een engel in de hemel die mijn beschermer en gids is. Ze laat me nooit in de steek. Ze is er altijd om me te helpen.

88. Ik weet dat ik niet zal falen omdat ik een engel in de hemel heb. Ik ben op een veilige plaats, en ik weet dat mijn dromen zullen uitkomen, dankzij mijn engel in de hemel.

89. Ik heb een engel in de hemel. Ze waakt over mij. Ze voorkomt dat ik gewond raak. Ze helpt me gezondere beslissingen te nemen.

90. Ik heb een engel in de hemel die me helpt enthousiast te blijven en die me door het donker en het licht zal leiden. Zij is mijn zonnestraal. Ik hou van haar.

91. Ik heb een engel in de hemel. Ze heeft vleugels om me op te tillen, handen om me te leiden, liefde om me te strelen, en ze is zoveel meer dan ik me ooit zou kunnen voorstellen.

92. Ik heb een engel in de hemel, en ze waakt over me, en ik weet dat ze er altijd is als ik bang ben.

93. Ik heb een engel in de hemel. Ze houdt meer van mij dan van wie dan ook. Ik wou dat ik zoals haar kon zijn en van bovenaf op mijn vrienden kon neerkijken.

94. Ik heb een engel in de hemel. Hij praat tegen me als ik in de war ben, en hij helpt me inzien dat geluk in het alledaagse zit.

95. Er is een engel in de hemel, en ze is helemaal van mij. Ze is mijn beschermengel, en ze waakt over mij.

96. Er is een engel in de hemel voor mij. Hij heeft altijd voor me gezorgd en laat me zien hoe ik het beste voor mezelf kan zorgen.

97. Ik heb een engel in de hemel. Ze is de beste die je je kunt wensen. Ze geeft me een veilig gevoel, en ze beschermt me. Ze waakt over me en houdt me gezond.

98. Ik heb een engel in de hemel. Ze zal er altijd voor me zijn. Ik weet zeker dat ze nooit weggaat. Ze heeft me opgevoed, en ze zal me sterk houden.

99. Ik heb een engel in de hemel, en zij waakt ‘s nachts over mij. Ze heeft haar van gesponnen goud, en haar gezicht is zo kalm als een zomerdag.

100. Ik heb een engel in de hemel, en ze waakt goed over me. Ze is er voor me. Ze leidt me. Ze beschermt me tegen alle dingen die mijn leven zullen ruïneren.

101. Ik heb een engel in de hemel. Hij kijkt naar me en glimlacht. Hij raakt mijn haar aan, kust me en zegt: « Je bent perfect. Ik hou van je. »

Ik weet zeker dat je veel citaten hebt gevonden over het hebben van een engel in de hemel die je aanspreken, waar je van houdt, en die je graag zult gebruiken. Ga door en gebruik ze vrijelijk.

Ik wil je laten weten dat we veel nuttige citatenverzamelingen op deze blog hebben. Surf eens rond, en je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt. Ik zou het ook fijn vinden als je dit deelt met een paar van je vrienden. Ik zal u dankbaar zijn.