Ik Hou Ervan In Je Armen Te Zijn

Het is het mooiste om degene van wie je houdt vast te houden. De aanraking, het gevoel; het is een band die jullie beiden vertelt hoeveel jullie van elkaar houden zonder een woord te zeggen. Het maakt niet uit wat voor dag je geliefde heeft gehad, als ze thuiskomen en door jou worden vastgehouden, weten ze dat alles goed komt.

Je kunt veel dingen doen in het leven, maar er gaat niets boven vastgehouden worden in iemands armen. De warmte, dat gevoel van bescherming en het toegewijde gevoel dat de persoon van wie je houdt je geeft, is ongelooflijk. De hand van je geliefde vasthouden lijkt voor sommigen misschien niet veel, maar voor anderen vult het hun hart met vreugde. Er zijn veel dingen in de liefde waarover niet gesproken kan worden, maar we voelen ze wel.

Een goede manier om je liefde aan je geliefde uit te drukken is door middel van woorden. Als je het moeilijk vindt om de perfecte woorden te vinden om uit te drukken hoe graag je in zijn of haar armen ligt, zijn hier een aantal mooie Ik hou ervan in je armen te liggen citaten die ik heb samengesteld om jou en je geliefde te laten zwijmelen. Geniet ervan!

Ik hou ervan in je armen te zijn

Ik hou ervan in je armen te liggen, waar je mijn hart kunt voelen kloppen tegen het jouwe. Jij bent mijn alles, mijn wereld en mijn toekomst. Ik ben zo gelukkig dat ik je ontmoet heb en dat we elkaar weer gevonden hebben. Ik hou van je!

1. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Ik hou van de dingen die je met me doet met je lichaam. Ik hou ervan om bij je te zijn en te weten dat je van me houdt. Er is geen andere plaats waar ik liever ben dan in jouw armen.

2. Ik hou ervan om in je armen te liggen. De veiligste en warmste plek in de hele wereld. Je bent mijn liefde, mijn beste vriend en zonder jou heb ik het gevoel dat ik gewoon niet meer zou bestaan. Bedankt dat je me hebt laten zien dat niet alle mensen slecht zijn en dat er zoiets bestaat als echte liefde.

3. De manier waarop je me vasthoudt, de manier waarop je naar me kijkt… Ik hou van alles. Ik hou ervan om in je armen te liggen en me veilig te voelen voor de wereld. Ik hou ervan nieuwe manieren te vinden om in je te smelten. Ik hou ervan als we onze handen niet van elkaar af kunnen houden. Ik hoop alleen dat het de rest van mijn leven beter wordt dan dit.

4. Ik hou van de manier waarop je me vasthoudt. Ik hou er meer van om in je armen te liggen dan wat dan ook in de wereld, niets kan ermee vergeleken worden.

5. Jouw armen zijn de perfecte plek om te zijn, want jij bent mijn enige echte. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen.

6. Mijn liefste, je bent als een warm vuur in een koude winternacht. Je veegt me van mijn voeten en in je armen. Ik ben graag in je armen omdat ik me dan veilig, geborgen en compleet voel. Ik ben verloren in je warmte en liefde, mijn hart stijgt van genot telkens als je me vasthoudt. Jou vasthouden brengt een onbeschrijfelijke vrede in mijn ziel.

7. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Elke nacht slaap ik zo gezond en vredig omdat jij me dicht bij je houdt.

8. Ik ben graag in je armen omdat je me een veilig gevoel geeft. Ik ben nergens liever dan naast je, je hand vasthoudend. Je bent mijn beste vriend en mijn soulmate, en ik hou meer van je dan wat dan ook.

9. Ik hou van de manier waarop je lacht, hoe je praat en hoe je me vasthoudt. Ik hou ervan als je me omhelst. Ik hou er gewoon van om in je armen te liggen.

10. Ik wil nooit je armen verlaten. Ik wil nooit meer weg. Ik hou gewoon van het gevoel dat je me vasthoudt. Je bent het beste wat me ooit is overkomen en vergeet dat nooit!

11. Ik sluit mijn ogen en ik ben in je armen, veilig en warm en omringd door je liefde. Ik kan je horen ademen en je hartslag voelen. Ik ben thuis en het voelt zo goed.

12. Ik hou van de manier waarop je armen om me heen liggen. Ik hou van je voor wie je bent en voor alles wat je hebt gedaan. Bedankt dat je het met me uithoudt. Ik ben trots om je de mijne te noemen!

13. Mijn hart is vol liefde en waardering voor jou. Jij bent de enige die me ooit zo kon laten voelen. Elke keer als ik je in mijn armen houd weet ik dat dit de plek is waar ik voor altijd wil zijn.

14. Ik hou ervan om in je armen te liggen, naast je. Je vasthouden, voelen hoe veilig en warm je bent. Het doet me ontspannen en al mijn zorgen vergeten. Je geeft me meer vreugde dan de hele wereld. Ik hou voor altijd van je.

15. Ik hou van het geweldige gevoel om in je armen te liggen. Ik hou ervan om elke dag naast je wakker te worden en je te zien lachen. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben, want niemand anders zou me ooit zo kunnen laten voelen. Ik hou zoveel van je, schatje.

16. Om eerlijk te zijn ben ik veel verliefder op je geworden omdat de gedachte aan mij in jouw armen de vlinders in mijn buik gek maakt. Het klinkt afgezaagd, maar het is zo waar. Ik ben echt graag in je armen en ik wil daar elke dag blijven.

17. Als ik in je armen ben, voelt het alsof er niets in de wereld is dat me ooit pijn kan doen. Je bent mijn heiligdom en ik voel me zo veilig en tevreden als ik bij je ben. Wat er ook gebeurt, je zult altijd mijn liefde hebben.

18. Ik hou ervan in je armen te liggen, je hartslag naast de mijne te voelen, verstrengeld in je vingers, je adem over mijn wang te horen fluisteren. De wereld verdwijnt als je me vasthoudt.

19. Jouw armen zijn mijn favoriete plek. Ze geven me het gevoel dat er niets mis kan gaan in de wereld als jij me vasthoudt. Ik hou van je lieve stem en vind het heerlijk om je « Ik hou van je » te horen zeggen.

20. Ik hou van de manier waarop je armen om me heen voelen. Ik hou van de manier waarop ik me voel als je dicht bij me bent. Ik hou van de manier waarop ik me voel als we dansen. Maar bovenal hou ik van jou!

21. Ik hou ervan hoe je je armen om me heen slaat, het maakt me warm en tintelend. Ik hou ervan hoe je me vasthoudt alsof ik het kostbaarste in de wereld ben. Ik hou ervan hoe je me vertelt dat je me nooit pijn zou doen, nooit. Ik zal altijd van jou zijn en alleen van jou.

22. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Als ik daar ben, is de wereld perfect en kan er niets misgaan. Ik ben zo graag in je armen omdat het de veiligste plek is en alles goed voelt. Het is waar ik echt mezelf kan zijn, geen geheimen, geen leugens, alleen jij.

23. Ik ben graag in je armen omdat ik weet dat je me beschermt, me koestert en me nooit het gevoel geeft dat ik een last ben. In jouw armen liggen betekent dat ik ‘s nachts goed kan rusten in de wetenschap dat mij niets zal overkomen terwijl ik droom van onze toekomst samen.

24. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Bedankt dat je altijd laat zien dat je om me geeft, want ik weet dat het veel voor me betekent. Je bent zo gevend, zorgzaam en liefdevol, en zo’n geweldige vriend die er altijd voor me is. Ik hou van je.

25. Ik hou ervan in je armen te liggen, ik hou ervan dat je me altijd stevig vasthoudt, wat er ook gebeurt. Ik hou van het geluid van je hartslag en de warmte van je adem. Je bent mijn soulmate, mijn beste vriend, en nu voor altijd mijn man.

26. Ik hou ervan in je armen te liggen, ik hou ervan als we buiten zijn en iedereen het te druk heeft om te zien hoe verliefd we zijn. Ik heb me nog nooit zo’n geweldige en perfecte liefde voorgesteld. Ik ben blij dat je deel uitmaakt van mijn leven.

27. Als ik in je armen ben, voelt het alsof de hele wereld verdwijnt en alleen jij en ik overblijven. Het voelt alsof ik alles kan doen en dat alles mogelijk is. Het is alsof wanneer twee mensen verliefd zijn, er een hele nieuwe wereld voor hen opengaat. Ik zal nooit een dag willen leven zonder jouw armen om me heen, die me beschermen tegen alle slechte dingen in deze wereld.

28. Ik ben graag in zijn armen omdat ik me veilig, warm en comfortabel voel. Ik hou ervan hoe hij me vasthoudt als hij dichtbij is en hoe hij mijn lichaam bedekt met het zijne. Ik voel me zo geliefd en verzorgd als ik in zijn armen ben.

29. Je bent de beste knuffelaar die ik ooit heb ontmoet. Door jou voel ik me warm, veilig en geborgen. Je hebt geen idee hoeveel je voor me betekent!

30. Jij past perfect bij mij. Er is een gemak in het samenzijn met jou, het is comfortabel en natuurlijk. Ik wil je voor altijd mijn liefde geven. Ik wil voor altijd in je armen liggen en je hart voelen kloppen met het mijne.

31. Ik hou ervan in je armen te liggen, waar ik je hart kan horen en je adem kan voelen, terwijl we in elkaars ogen kijken en de liefde erin zien. Ik hou ervan dat je me ‘s nachts vasthoudt als we gaan liggen en gaan slapen, maar het liefste word ik elke ochtend naast je wakker.

32. Ik heb je nooit verteld dat ik graag in je armen lig. Maar nu ik erover nadenk, kan ik er geen genoeg van krijgen. Jij bent de reden waarom ik zo tevreden ben. Door jouw lichte aanraking en mannelijke geur voel ik me gewoon thuis. Bedankt dat je me alles geeft wat ik nodig heb.

33. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Het is zo geruststellend te weten dat er iemand is die evenveel van mij houdt als ik van hem. Elke dag heb ik de zegen om in je ogen te kijken en je toewijding aan mijn hart te zien. Je bent mijn held, mijn hoop, mijn alles. Ik ben zo gezegend om in jouw armen te zijn!

34. Ik hou ervan in je armen te liggen… je nabijheid, de warmte die je me geeft en de zekerheid dat er nooit een andere man in mijn leven zal zijn dan jij.

35. Ik ben graag in je armen omdat ik weet dat ik veilig en geborgen ben. Waar ik ook heen ga, of wat ik ook doe, ik wil gewoon weer in jouw armen zijn. Deze armen die me hoog boven de grond houden zijn de meest liefdevolle en zorgzame die er ooit te vinden waren.

36. Je aanraking en je glimlach zijn een helder licht dat me door de donkerste dagen houdt. Je bent mijn held en mijn inspiratie, je liefde houdt me gaande als een eindeloos vuur in mijn hart dat me aanspoort tot grotere hoogten. Ik zal niet liegen, ik hou ervan om in je armen te liggen.

37. Ik krijg slappe knieën als je je armen om me heen slaat. Ik voel me veilig. Ik voel me alsof ik alles aankan. Je bent mijn held en ik hou ervan om in je armen te liggen!

38. Ik voel me het gelukkigste meisje ter wereld om in jouw armen te zijn. Liefs, schatje.

39. Ik ben graag in je armen omdat het betekent dat ik op de veiligste plaats ben. De plaats waar al mijn pijn en verdriet elke dag wegspoelt en het geluk het overneemt. Ik hou ervan in je armen te liggen, want als ik in je ogen kijk, is er geen zorg of zorg die in me opkomt. Ik leef in een vredige plaats als ik in je armen ben.

40. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Niets is zo troostend en liefdevol als jouw sterke armen om me heen te zien. Je vult mijn hart met geluk en ik kijk uit naar de dag dat we samen oud worden. Je betekent alles voor me!

41. In je armen liggen geeft me het gevoel dat niets anders er toe doet, alsof de rest van de wereld niet eens bestaat. Ik hou van de manier waarop je me laat voelen. Jouw knuffels geven me het gevoel dat ik onoverwinnelijk ben. Met jou is alles goed in mijn wereld en ik kan niet stoppen met glimlachen omdat ik bij jou ben. Jij bent de reden dat mijn dagen zoveel mooier zijn.

42. Ik wilde je vertellen hoe heerlijk ik het vind om in je armen te liggen. Ik had nooit gedacht dat ik iemand zou hebben om me mijn hele leven aan vast te houden, maar jou hier bij me hebben is het beste gevoel ooit.

43. Ik hou van de manier waarop je me vasthoudt en hoe je me verzorgt als ik ziek ben. Ik hou van je sterke armen, hoe ze me dicht tegen je aan trekken en me veilig laten voelen. Je bent mijn enige man en niemand anders kan dat ooit vergelijken. Elke keer als ik in je ogen kijk of je aanraking voel, gaat mijn hart tekeer en verlies ik mezelf even. Ik hou ervan om in je armen te liggen.

44. Ik hou van de manier waarop je ruikt, ik hou van de manier waarop je voelt, ik hou van je ogen, ik hou van je glimlach, ik hou ervan in je armen te zijn, daarom blijf ik daar.

45. Er is niets in deze wereld dat te vergelijken is met het gevoel in je armen te liggen. Alles voelt beter. De stress smelt weg en alles wat ik voel is tevredenheid, geluk en liefde. Niets is te vergelijken met bij jou zijn.

46. Jij bent mijn alles. Ik hou ervan om ‘s morgens naast je wakker te worden en ‘s avonds te gaan slapen met je armen om me heen geslagen. Ik wil je nooit laten gaan, zolang je me stevig vast laat houden zal ik gelukkig zijn.

47. Ik hou ervan om in je warme, sterke armen te liggen. Dan voel ik me zo veilig, geborgen en geliefd. Niets is romantischer dan hier in de stilte te liggen en je adem tegen mijn haar te voelen terwijl we elkaar stevig vasthouden!

48. Het is zo heerlijk om in je armen te zijn en ik voel me zo geliefd, gekoesterd en speciaal. Een deel van mij voelt veel voor jou, mijn liefste. Het andere deel van mij wil je gewoon stevig vasthouden.

49. Het is alsof elke cel in mijn lichaam perfect bij jou past. Ik wil je armen nooit meer loslaten.

50. Ik hou ervan in je armen te liggen omdat ik me dan veilig voel. Ik hou van de manier waarop je me vasthoudt. Je bent mijn enige ware liefde en ik kan alleen maar hopen dat niets ons uit elkaar haalt.

51. Er is iets aan jou dat me doet glimlachen als ik me omdraai om naar je te kijken. Er is gewoon iets aan de manier waarop je lacht, mijn hart smelt van geluk. Ik voel je zachte aanraking en kijk in je prachtige ogen en ik besef dat ik graag in je armen ben.

52. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Ik hou van de geur van je huid. Ik hou van de manier waarop je naar me kijkt en hoeveel je me aanbidt. Ik hou ervan hoe je me vasthoudt en ik hou van alles aan je.

53. Ik hield ervan in je armen te liggen, de warmte van je omhelzing. De zachte aanraking van je handen, de rustige rust van je stem, de zachte kracht die me beschermt en voedt. Er is geen andere plaats waar ik liever zou zijn dan bij jou. Je bent alles wat ik ooit in een man wilde.

54. Als ik in je armen ben, voelt het leven weer heel. Zonder jou voel ik me zo incompleet, maar in jouw armen valt alles op zijn plaats. Als we samen zijn, wil ik je alleen maar voor altijd vasthouden, zelfs als dat betekent dat we elkaar nooit meer kunnen verlaten. Je bent het beste wat me ooit is overkomen!

55. Jouw armen hebben me altijd een veilig gevoel gegeven. Jouw hart is altijd een plek geweest die ik thuis kon noemen. Je bent altijd mijn beste vriend geweest, en ik ben liever in jouw armen, dan ergens anders.

56. Ik hou van het gevoel van je armen. Ze zijn mijn favoriete plek! Ik hou ervan als je me omhelst en dan fluistert hoeveel je van me houdt. Ik voel me zo gelukkig met een man als jij. Je zult altijd de mijne zijn en ik zal altijd de jouwe willen zijn!

57. Ik ben zo blij dat ik je armen stevig om me heen voel. Dan voel ik me zo veilig en geliefd. Ik hou van je geur, je warmte en het geluid van je hartslag. Je bent mijn speciale plek en ik wil je nooit meer loslaten!

58. In je armen zijn is alles wat ik wil. Alleen zijn is geen optie. Ik hou ervan om in je armen te zijn. Ik voel me zo veilig en zeker alsof er nooit meer iets mis kan gaan. Verliefd zijn op jou maakt me compleet!

59. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Ik hou ervan hoe veilig je me laat voelen en hoe speciaal je me behandelt. Ik hou ervan hoe het voelt als we dicht bij elkaar zijn, hoe dicht ons hart wordt.

60. Ik hou van de manier waarop je me vasthoudt. Het is alsof onze lichamen bij elkaar passen zoals het hoort. Als ik in je armen ben voel ik me zo veilig en volledig geliefd. Mijn hart voelt licht en ik vergeet al het slechte in mijn leven. Ik wil voor altijd bij je blijven. Elke keer dat ik in je armen ben wordt mijn liefde voor jou groter en groter.

61. Er is dat mooie en geweldige gevoel dat ik krijg als ik in je armen ben. Het is als niets anders in de wereld. Dat gevoel komt van jou, en ik voel me er zo speciaal door. Ik wil je bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt.

62. Ik weet niet wat ik zou doen zonder jou om me vast te houden. Je hebt me alles in het leven gegeven, een liefde als geen ander. Ik zou niets zijn zonder jou. Jij bent mijn enige liefde, mijn perfecte partner. Ik hou ervan om in je armen te liggen en wil je nooit meer loslaten.

63. Ik sluit mijn ogen en ik ben in je armen, ik denk aan je en ik ben bij je. Wat er ook gebeurt in deze gekke wereld, ik zal altijd jouw liefde hebben om me er doorheen te slepen! Ik hou zoveel van je!

64. Woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel ik van je hou. Ik open mijn armen als ik bij je ben en voel me alsof ik thuis ben gekomen. Ik flip mijn haar, lach vrijuit en vertel je alles omdat ik weet dat je nog steeds van me houdt, zelfs als ik huil. Als van je houden een misdaad is, sluit me dan op.

65. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Ik hou van het gelukkige, opwindende gevoel dat elke keer komt als ik je zie. Jij hebt de sleutel tot mijn hart en ik ben graag in je armen.

66. Ik hou ervan in je armen te liggen, wetende dat je me altijd beschermt met je sterke omhelzing. Ik hou van je zachte aanraking die me troost als het leven zwaar is. Ik hou van de manier waarop je me laat lachen tot ik huil, en me dan vasthoudt tot mijn tranen opdrogen. Ik hou ervan om in je armen te liggen!

67. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Je bent zo warm, zo troostend en zo liefdevol. Door jou voel ik me de mooiste vrouw op deze planeet, wat ik diep van binnen ook echt ben. Ik hou van je.

68. Hoewel ik weg ben zal je altijd in mijn hart zijn. Ik ben graag in je armen, wetende dat we elkaar op een dag weer zullen ontmoeten!

69. Ik hou ervan in je armen te liggen, het voelt alsof ik daar ben waar ik thuishoor. Als ik in je armen lig vervaagt al het andere. Jij bent het enige dat telt voor mij.

70. Ik hou ervan me in je armen te wikkelen, mijn hoofd tegen je borst te leggen en je hartslag tegen mijn gezicht te voelen. Ik wil nooit bewegen, ze zijn zo comfortabel. Mijn liefde voor jou wordt elke dag sterker!

71. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Weten dat ik veilig en geliefd ben, dat ik van jou ben en alleen van jou. Je nam mijn adem weg, stopverf in je handen, gekooid door je armen, en toch voel ik me zo vrij.

72. In jouw armen werd ik verliefd op de meest geweldige man ter wereld. Bedankt dat je ook van mij houdt en altijd een glimlach op mijn gezicht tovert. Je bent de beste vriend en wat wil ik nog meer? We zijn zo schattig en ik kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn!

73. Ik hou van de manier waarop je me vasthoudt. Er is een gevoel van veiligheid en een gevoel van verbondenheid waarvan ik niet wist dat het mogelijk was. Je geeft me een veilig, beschermd en verzorgd gevoel, alsof niets in deze wereld me ooit pijn kan doen. Als ik in je armen ben, zou ik willen dat er geen grenzen waren aan hoe lang we elkaar vasthouden, want het gevoel is zo geweldig.

74. Ik herinner me onze eerste dag samen. Ik wist toen dat dit een speciaal iemand was die ik niet wilde laten gaan. De manier waarop je naar me kijkt heeft niemand me ooit laten voelen. Je bent de beste persoon die ik ooit heb ontmoet en ik kan alleen maar zeggen: « Ik hou van je ».

75. Ik hou ervan in je armen te liggen en ik hou ervan hoe je je voelt als we knuffelen. Ik hou ervan hoe ik vlinders krijg als ik je stem hoor, en hoe het huis feller en luider lijkt als je binnenkomt. Dit is het meest passionele moment aller tijden, en ik hou van elk stukje ervan.

76. Ik hou ervan om in je armen te liggen! Het is alsof ik daar hoor te zijn. Ik voel me veilig en beschermd alsof niets me pijn kan doen. Als we samen zijn wil ik nooit meer weg.

77. Ik ben graag in je armen, wetende dat je me veilig houdt. Je bent er altijd om me vast te houden en te zeggen dat het goed komt. Ik kan me niet voorstellen om ooit zonder jou te leven. Je bent mijn veilige haven en mijn rots! Ik hou zoveel van je!

78. Mijn hart is van jou. Ik ben graag in je armen omdat ik me daar veilig, warm en beschermd voel… En dit gevoel maakt dat ik weet dat ik thuis ben.

79. Ik hou ervan om je in mijn armen te houden. Je warmte voelen en je naast me voelen is het beste gevoel in de wereld. Ik hou zoveel van je dat woorden niet volstaan om uit te drukken hoeveel ik van je hou. Jij bent de reden van mijn bestaan; jij bent en was altijd mijn wereld.

80. Er zijn veel dingen waar ik van hou, maar een van mijn favoriete dingen is wanneer je je sterke armen om me heen slaat. Het geeft me het gevoel dat er niets mis kan gaan. Door jou voel ik me veilig, beschermd en geliefd.

81. Ik hou van de manier waarop je lacht en in mijn ogen kijkt. Ik hou van de manier waarop je armen om me heen voelen.

82. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Ik voel me zo veilig en beschermd. Als ik in jouw sterke armen ben, voelt het alsof er niets mis kan gaan in mijn wereld, ook al kan dat wel. Eerlijk, je hebt geen idee hoeveel ik je liefde nodig heb.

83. Ik hou van het gevoel van je armen om me heen, het gevoel van je adem in mijn nek. Ik hou ervan hoe veilig en geborgen ik me in je armen voel. Bedankt dat je me hebt laten zien wat echte liefde is.

84. Als ik mocht kiezen, zou ik al mijn tijd in jouw armen doorbrengen. Ik hou van je geur en hoe je me laat voelen als ik bij je ben. Jij maakt het leven de moeite waard en bij jou zijn is alles wat ik me kan wensen.

85. In je armen is de enige plek waar ik nu wil zijn. Je dicht bij me houden, je nooit meer willen loslaten. Ik hou van elke centimeter van je en alle mooie dingen die je doet.

86. Ik hou ervan hoe je je voelt als ik bij je ben. Er is een onverklaarbaar comfort en gemak om bij jou te zijn. Jij bent mijn favoriete plek om te zijn, niemand anders kan me zo laten voelen.

87. Het is alsof ik beter kan ademen als je me vasthoudt, alsof de wereld stopt met draaien als je armen om me heen liggen. Je laat mijn lasten verdwijnen en je laat me weer heel voelen.

88. Elke avond ga ik naar bed met jou in mijn gedachten en denk wat een gelukkige man ik ben om jou te hebben. Je bent mijn rots, mijn soulmate en mijn alles. Je bent het beste wat me ooit is overkomen.

89. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Je bent er altijd als ik je het meest nodig heb. Ik ben zo dankbaar dat ik je heb ontmoet, en ik hou ervan dat ik je mijn vriendje mag noemen. Je bent mijn enige liefde, en onze liefde zal nooit vervagen.

90. Ik hou van de manier waarop je me vasthoudt. Het is zo geruststellend. Ik kan in je armen in slaap vallen en veilig en uitgerust wakker worden. Ik ben graag in je armen.

91. Je armen zijn zo sterk en toch zo zacht. Ik voel me veilig en beschermd. In jouw armen ben ik een beter mens. Jij bent mijn enige ware liefde, mijn zielsverwant, mijn beste vriend. Onze liefde is voorbestemd voor de eeuwigheid.

92. Als er één ding was dat ik de rest van mijn leven zou kunnen doen, zou het zijn om in jouw armen te blijven. Mijn liefde voor jou is zo sterk dat ik me niet kan voorstellen ergens anders te zijn. Jij bent mijn wereld en ik zou alles opgeven om bij jou te zijn.

93. De gedachte aan jou doet me glimlachen, Het gevoel van je omhelzing laat mijn hart zingen, Bij jou zijn is zo’n heerlijk gevoel, Dat ik er elk moment naar verlang.

94. Hou me in je armen. Fluister zoete woordjes. Blijf voor altijd bij me.

95. Ik hou ervan om door jou geknuffeld te worden. Ik hou ervan hoe veilig en warm je me laat voelen. Jij bent de enige bij wie ik me kan laten gaan en me volledig op mijn gemak voel.

96. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Ze geven me altijd een veilig en beschermd gevoel. Ik hou meer van dat gevoel dan wat dan ook in de wereld. Het geeft me vrede, geluk en een gevoel dat ik erbij hoor. Ik voel me altijd geliefd als je me in je armen houdt.

97. Ik hou ervan om in je armen te liggen. Dan voel ik me zo veilig en gewikkeld in jouw liefde. Ik heb me nog nooit zo geliefd gevoeld als in jouw armen. Jij bent de man van mijn dromen en ook de toekomstige echtgenoot van mijn dromen. Ik kan niet wachten om voor altijd met jou aan mijn zijde te zijn!

98. In je armen zijn is thuis. Ik ben er graag. Ik voel me zo beschermd en veilig. Het voelt alsof we de enige twee mensen in de wereld zijn, ook al zijn we omringd door mensen. Ik weet dat je me nooit iets of iemand pijn zou laten doen omdat je van me houdt.

99. Een van de meest geweldige gevoelens in de wereld is in je armen liggen, je warmte en kracht om me heen voelen. Niets kan me gelukkiger maken. Ik hou van je.

100. Ik hou ervan je armen om me heen te voelen. Elke keer als je me vasthoudt, smelt alle stress van de wereld weg. Ik krijg geen genoeg van je knuffels, ik zou blij zijn als ze eeuwig duurden!

101. Mijn liefde voor jou kent geen grenzen. Ik wil elk moment met je doorbrengen en je nooit meer loslaten. Ik wil je in mijn armen houden, je haar aanraken en je vertellen hoeveel ik van je hou. Ik ben bereid mijn leven aan het jouwe te verbinden en alles te doen om je gelukkig te maken, zolang we samen zijn.

102. Ik hou ervan om in je armen te liggen, baby. Ik hou ervan hoe warm en comfortabel ze zijn, het gevoel van zweven op lucht als je ze om me heen slaat. Je bent mijn veilige plek, terwijl je sterke armen me beschermen tegen de wereld. Ik kan me een leven zonder jou niet voorstellen.

Als we verliefd zijn, is dat een mooi en hartverwarmend gevoel. Dat is waarom de meeste mensen hun liefde citaten willen delen met hun geliefden. Dus, als u uw oprechte genegenheid aan uw significante andere wilt uitdrukken dan zullen deze Ik hou ervan in uw armen citaten u helpen om uw gevoelens uit te drukken en u kunt dergelijke citaten op zijn/haar favoriete sociale media platforms verzenden.