Ik Mis Mijn Soldatenman

Als je getrouwd bent met een militair, zal je hart zich altijd zorgen maken en een beetje breken als hij weg is. Het maakt niet uit waar je woont, hoe ver hij is en of je je man ooit hebt gezien. Je houdt van hem om wie hij is en mist hem als hij niet bij je is.

Het is emotioneel, maar er zijn bepaalde momenten waarop je je moet herinneren dat hij in goede handen is en dat het goed is om hem te missen. Sommige mensen vinden het moeilijk om de moed of de energie op te brengen die nodig is om verder te gaan nadat hun man is uitgezonden of als hij is overleden terwijl hij het land diende.

Het is een van de grotere uitdagingen van het leven en als gevolg daarvan bereiken velen uiteindelijk niets bij de ondersteuning van hun echtgenoot. Het belangrijkste om in gedachten te houden is echter dat je sterk moet zijn als je er ooit in wilt slagen het leven vol te houden. Je moet je gevoelens uiten om wat verlichting te krijgen.

Hier zijn enkele Ik mis mijn soldaat man citaten om te helpen omgaan met de eenzaamheid en angst die men voelt wanneer men gescheiden is van je partner. En ook om hem te laten weten hoeveel je van hem houdt en hem mist. Of je nu al een paar jaar getrouwd bent of pas getrouwd bent, ik weet zeker dat je je allemaal aan dit bericht kunt relateren.

Ik mis mijn soldatenman

Ik mis mijn soldatenman. Ik denk aan de vele verrassingen die het leven voor ons in petto had toen we trouwden, maar ik heb er nooit aan gedacht dat de grootste verrassing zou zijn dat ik hem zo zou missen. Ik wou dat er geen oorlog was, geen gevaar en dat hij hier bij mij was. Ik hoop dat hij veilig is en snel naar huis komt.

1. De dagen zijn langer en de nachten zijn kouder. Ik mis mijn soldaat echtgenoot. Ik mis mijn liefje zo erg. Mijn hart doet pijn voor hem, maar de liefde die ik voor hem heb gaat dieper dan wat dan ook in de wereld.

2. Ik mis het vasthouden van je hand, de warmte van je lichaam, het gevoel van je adem in mijn nek en de manier waarop je ruikt na een dag werken. Ik mis mijn soldaat echtgenoot.

3. Ik mis mijn man. Het is een deel van het militaire leven. Het is een van de offers die we voor elkaar brengen.

4. Jou missen is het moeilijkste deel van deze uitzending, maar weten dat je altijd een thuis hebt om naar terug te keren maakt het wat makkelijker. Ik mis mijn man.

5. Ik mis mijn man in het leger. Ik heb heimwee, ik weet zeker dat hij dat ook heeft. We zijn lang uit elkaar geweest, en nu weten we dat er geen betere plek is dan thuis.

6. Ik mis mijn soldaat man zo erg. Ik wou dat je hier was om samen met mij van dit mooie moment te genieten.

7. Ik mis mijn soldaat man. Ik denk elke dag en elke nacht aan hem, maar vooral als ik alleen onder de dekens lig.

8. Ik mis mijn soldaat man, ik weet dat hij daarbuiten iedereen beschermt, maar ik wou dat hij hier bij me was om me gezelschap te houden.

9. Ik mis mijn soldaat, maar kan niet wachten om hem vanavond te zien en in zijn armen in slaap te vallen.

10. Ik mis hem, ik mis zijn glimlach, de manier waarop hij me vasthoudt, ik mis zijn aanraking, de manier waarop hij in mijn ogen kijkt, ik mis zijn favoriete shirt. Ik mis mijn soldaat echtgenoot.

11. Jou missen is het moeilijkste deel van deze hele uitzending. Alles wat ik wil is je weer vasthouden. Ik mis mijn soldaat man.

12. Ik mis mijn man als een gek, maar ik ben zo trots op de man die hij is.

13. Ik mis mijn soldaat man zo erg. Ik ben misschien niet bij hem, maar mijn hart en gebeden zijn altijd bij hem.

14. Hij beloofde dat hij thuis zou komen en dat heeft hij gedaan. Maar het is lang geleden, en ik mis mijn soldaat man. Hij komt thuis, dat weet ik, maar tot die tijd mis ik hem.

15. Ik mis mijn man. Kom alsjeblieft veilig terug. Ik kan niet wachten om je weer in mijn armen te houden.

16. In een stil hoekje op een eenzame en koude nacht, overstroomt mijn hart met gedachten aan jou. Ik mis je armen om me heen en de troost die ze brengen.

17. Ik mis mijn soldaat-man, maar het moeilijkste van uit elkaar zijn is het missen van de momenten die ons sterker maken: onze gesprekken, de wetenschap dat we deze hele wereld hebben om samen te verkennen.

18. Ik mis mijn soldaat man en ik ben een zeer trotse vrouw. Mijn soldaat is weg van huis dus ik moet wachten om weer bij hem te zijn.

19. Ik mis mijn soldaat man. Ik mis je, schatje. Ik wou dat je hier bij me was. Ik hou meer van je dan wat dan ook in de wereld. Ik hoop je snel weer te zien, mijn soldaatje.

20. Ik mis mijn soldaat man en hij is nog maar een paar dagen weg. Ik weet niet wanneer ik hem weer zo zal missen.

21. Ergens daar, slaapt mijn soldaat man in een bed dat niet van ons is en droomt van thuis. Ik mis je, schat.

22. Ik mis mijn soldatenman. Zijn lach is aanstekelijk en zijn glimlach verlicht een kamer. Mijn hart verlangt ernaar dat hij me nu vasthoudt.

23. Het missen van mijn soldaat man wordt nooit makkelijker. Ik wil hem zo graag zien en vasthouden. Hoe langer we uit elkaar zijn, hoe meer ik weet hoeveel ik van je hou.

24. Ik mis je armen om me heen en de manier waarop je lach mijn hart sneller doet kloppen. Ik mis het om mijn dag tot de jouwe te maken.

25. Je bent een dag weg en het lijkt wel een eeuwigheid. Voor de momenten dat hij ver weg is en ik het niet kan helpen om mijn soldaat man te missen.

26. Ik mis mijn soldaat vandaag omdat hij weg is voor zijn werk. Ik hoop dat het goed met je gaat, schat! Kan niet wachten om je vrijdag te zien.

27. Ik mis veel aan mijn man: zijn lach, zijn glimlach, de manier waarop hij van mij en onze kinderen houdt. De manier waarop hij altijd een manier vindt om me veilig en geborgen te laten voelen. En natuurlijk mis ik het om elke dag met hem te praten.

28. Ik hou van je en mis je zo erg. Ik kan niet wachten om je weer te zien. Al met al is de tijd die we apart doorbrengen het waard omdat we zoveel tijd samen kunnen doorbrengen. Je bent mijn wederhelft en ik hou meer dan woorden van je.

29. Het is verbazingwekkend hoe zoiets simpels als een zonsondergang me mijn man zo kan doen missen. Het is altijd hetzelfde, in bed liggen zonder hem. Ik mis mijn soldaat man.

30. Ik mis mijn soldatenman. Het is een tijd geleden dat hij thuis was. Stuur mijn liefde over de zee.

31. Ik wens jullie allemaal een mooi en vredig weekend. Ik zal hier mijn soldaat man missen, en hoop dat hij snel thuis komt.

32. Er is geen betere plek dan thuis, vooral als je partner uitgezonden is. We missen je, lieve soldaat echtgenoot.

33. Ik heb een beetje heimwee omdat mijn man er niet is, maar ik blijf sterk. Soldaten zijn de ware helden van ons land.

34. Ik mis mijn soldaat man. Ik kan niet wachten om hem weer te zien als zijn tour eindigt in minder. Ik mis hem in alles wat ik doe.

35. Ik mis je, mijn liefste. Ik wou dat we nu ook samen waren, maar weet dat ik je in mijn hart houd en altijd bij me ben. Ik wens je veiligheid terwijl je ons land dient.

37. Detachering en scheiding zijn moeilijk voor families, maar jouw brieven maken het makkelijker en het thuisfront voelt veel dichterbij. Ik mis je zo erg, mijn soldaat man!

38. Eten zonder jou is niet hetzelfde en ontbijten zonder jou maakt me verdrietig. Ik mis mijn soldaat man zo erg, maar ik ben trots op hem.

39. Scheiding is een test voor de liefde. De meeste dagen heb ik zoiets van… dank aan mijn soldaat man dat hij me steunt, wat er ook gebeurt. Ik hou van je en mis je elke dag meer.

40. Ik mis je zo erg, mijn liefste. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen. Ik hoop dat je een goede dag hebt, knapperd.

41. Ik voel me momenteel erg eenzaam. Ik mis zijn knuffels, en ik wou dat hij nu aan mijn zijde stond. Ik mis mijn soldatenman.

42. Hij is vertrokken voor uitzending, maar het voelt alsof hij hier gisteren nog was. Het is tijd om hem op te halen. Ik mis mijn man.

43. Ik mis mijn leger man. Hoe lang het ook duurt, ik wacht hier op je thuiskomst. Ik hou van je.

44. Ik mis mijn soldatenman heel erg, maar ik ben blij dat hij levens redt. Ik kan niet wachten tot we elkaar weer in de armen kunnen sluiten.

45. Wakker worden in een leeg bed. Ontbijt voor één. Diner voor één. Alleen naar bed gaan. Ik mis mijn soldatenman.

46. Ik mis mijn soldaat man, die een maand weg is voor training. Zo dankbaar dat hij dient.

47. Ik mis mijn soldaat man vanavond, hij is op uitzending.

48. Ik mis mijn soldaat zo erg dat ik hem nu thuis nodig heb!

49. Ik mis je, mijn soldaat. Ik ben niet meer gewend om alleen te slapen. Ik hoop dat je voorzichtig bent en plezier hebt.

50. Ik mis mijn soldaat boo zo erg! Ik zou je graag voorgoed thuis hebben!

Missing My Soldier Husband

Als hij eens wist hoe moeilijk het is om hier te zijn zonder hem. Ik mis mijn soldatenman zo erg. Ik wou dat hij me kon vertellen dat alles goed komt. Het is moeilijk voor ons beiden, maar ik weet dat het nog moeilijker is voor degene die thuis zit en zijn vrouw mist.

51. Mijn soldatenman vertellen hoeveel ik hem mis, ook al is hij maar een weekend weg.

52. Ik wou dat mijn soldaat hier was. Ik word wakker wensend dat je hier was, en ga net zo naar bed. Het wordt nooit makkelijker. Ik mis je zo erg.

53. Het is moeilijk om gescheiden te zijn en te weten dat het nog een tijdje duurt voor ik hem weer zie. Ik mis mijn man.

54. Hij is de wereld aan het redden, maar ik hou nog steeds een stoel voor hem vrij. Ik mis mijn soldaat man zo erg.

55. Ik kan niet wachten op de dag dat mijn soldaat weer thuiskomt. Ik mis je zo erg. Kan niet wachten tot we thuis zijn.

56. Ik wil iets ouds, iets nieuws, iets geleends en iets blauws dragen voor mijn man die ver weg is. Ik mis hem.

57. Jou missen wordt niet makkelijker naarmate de tijd verstrijkt. Het doet alleen maar meer pijn. Ik tel de dagen af tot ik je weer zie. Ik mis mijn soldaat minnaar.

58. Het leven voor jou was slechts een opwarmertje. Jou missen is niet het ergste, weten dat je er bent wel.

59. Ik werd net geraakt door een golf van het missen van mijn lieve soldaat man.

60. Ik mis mijn soldaat man, maar ik hou zoveel van hem. Er zijn geen woorden om de liefde die ik voor hem heb te beschrijven.

61. Jou missen wordt nooit makkelijker, maar ik ben altijd zo trots op de man die je geworden bent. Ik hou van je en mis je elke dag, soldaat.

62. Ik mis mijn man heel erg vandaag. Ik zie je snel weer, schat.

63. Ik mis mijn liefje en alle geweldige avonturen die we hebben beleefd. Ik wou dat ik er was om je vast te houden.

64. Thuis is waar ik wil zijn, maar jij bent alles waar ik aan denk. Ik hou voor altijd van je. Ik mis mijn liefste.

65. Ik mis mijn soldatenman. Ik mis jou en je warme omhelzing. Ik mis je glimlach en je lach.

66. Sommige dagen mis ik mijn soldaat echtgenoot meer dan andere. Vandaag is een van die dagen.

67. Mijn hart breekt elke dag opnieuw als ik besef: « Ik mis je. Ik wil nooit meer zonder jou zijn. »

68. Ik mis mijn soldaat man vandaag. Ik kan ook niet wachten tot hij thuis is. Hopelijk is hij snel thuis.

69. Ik mis mijn soldaat. Ik kan niet wachten om je weer in mijn armen te houden.

70. Als ik voor één dag de zon was, zou ik op jou schijnen. De manier waarop jij mijn leven opfleurt, laat de wereld een beetje meer schijnen. Maar je bent er nu niet en ik mis je heel erg.

71. Ik mis mijn soldaat en tel de dagen af tot we weer samen zijn.

72. Mijn man is vertrokken voor zijn uitzending en ik mis hem nu al. Het is zo stil in huis zonder hem. Ik wil hem gewoon thuis hebben.

73. Het missen van mijn soldaat man is een deel van elke dag. Het moeilijkste is hem missen en weten dat hij mij ook mist.

74. Mijn man missen is als onder water ademen, het is zo moeilijk om het te onthouden.

75. Ik mis mijn soldaat man, maar ik hou ervan dat hij in een veld zit, dat mij inspireert en motiveert om beter te zijn.

76. Mijn favoriete show inhalen. Mijn soldatenman missen als ik niet bij hem ben voor mijn werk.

77. Ik mis mijn soldaat aan de andere kant van de wereld, maar ik word eraan herinnerd hoe sterk onze liefde is. Ik weet dat hij veilig is, en dat is het enige dat telt.

78. Ik mis je, schatje. Je bent al zo lang weg. Ik voel me eenzaam zonder jou. Ik kan niet wachten tot je thuiskomt. Ik hou zoveel van je.

79. Ik kan niet wachten tot je weer thuis bent. Ik mis je. Geen enkele hoeveelheid kilometers of tijd kan ooit veranderen wat ik voor je voel.

80. Jij bent mijn thuis. Jij bent mijn hart. Ik mis mijn soldaat man zo erg. Er gaat geen dag voorbij dat ik hem niet mis.

81. Ik mis mijn soldaat, maar ben zo dankbaar voor de vreugde die onze dochter ons brengt.

82. Dit zijn de schoenen die ik draag als ik mijn man mis. Er staat zijn insigne op. Ik mis mijn man als een gek!

83. Jou missen is het ergste van de uitzending. Ik hoop dat dit lange weekend dat een beetje kan verhelpen.

84. Ik vertrouw erop dat mijn man in orde is en verzorgd wordt. Ik weet dat hij sterk is en ook voor zichzelf zorgt. Ik kan niet wachten om je weer te zien. Ik mis de man van mijn dromen.

85. Ik weet dat je altijd in mijn hart bent, maar ik mis je zo erg.

86. Ik mis mijn soldaat man vanavond, ik wou dat ik hem kon omhelzen en zeggen dat ik van hem hou.

87. Ik mis mijn geliefde man terwijl hij op uitzending is.

88. Mijn hart is niet compleet zonder jou. Ik mis mijn soldatenjongen.

89. Er is dat gevoel van verlangen, gemis en genot dat je alleen voelt als een geliefde wordt uitgezonden. Ik voel dat nu.

90. Ik mis je, maar ik weet dat je hard voor me werkt. Ik denk elke dag aan je en kan niet wachten om je schattige gezichtje weer te zien.

91. Op mijn soldaten echtgenoot: Jou missen is mijn favoriete deel van thuis zijn.

92. Mijn man missen maakt me niet zwakker, het maakt me sterker omdat ik weet dat ik van hem hou.

93. Ik dacht dat ik het kon redden zonder jou, maar ik mis je alleen nog als een gek.

94. Met elke nacht die voorbijgaat, mis ik je meer en meer. Ik mis mijn soldatenman.

95. Het huilspelletje maakt me niet zwak. Het maakt me sterk omdat ik sterk genoeg ben om te huilen. Ik mis mijn soldaat man.

96. Ik mis mijn soldaat man vandaag, maar ben opgewonden over zijn terugkeer. Ik kan niet wachten om hem te knuffelen en vanavond met hem te eten.

97. Ik mis mijn man terwijl hij op uitzending is.

98. Ik mis je zo erg. Ik kan niet wachten op de dag dat je thuis bent waar je hoort, in mijn armen.

99. Ik mis de manier waarop je me vasthield en alles beter maakte. Maar ik huil niet meer. Ik lach als de zon. En dat komt door jou.

100. De langste afstand in de wereld wordt niet gemeten door hoe ver. Het wordt gemeten door hoeveel je iemand mist. Op dit moment mis ik mijn soldaat echtgenoot.

Het is niet gemakkelijk om weg te zijn van je echtgenoot als hij/zij uitgezonden is, maar je kunt elkaar er doorheen helpen met de juiste aanmoediging en steun. Ik weet zeker dat je ze hebt doorgenomen en degene hebt gekregen die je gevoelens beter weergeven. Aarzel niet om ze te gebruiken.