Ik Mis Mijn Soldatenvrouw

In het leger gaan is voor iedereen een uitzonderlijke beslissing, vooral voor getrouwde echtgenoten. Het komt vaker voor dat een echtgenoot militair is, maar als je een vrouw hebt die militair is, dan ben je een bijzondere man met een bijzondere opdracht. De gevaren en uitdagingen van de baan vergen bewuste inspanning en vastberadenheid om van je huwelijk een oase van liefde en romantiek te maken.

Het hebben van een vrouw als soldaat brengt zijn eigen eisen met zich mee, omdat ze voor dezelfde uitdagingen staan als hun mannelijke tegenhangers. Het kan zwaar en moeilijk zijn om je soldatenvrouw altijd om je heen te hebben vanwege verschillende factoren zoals uitzending of opdrachten. Het vergt dus veel opofferingen en toewijding om een liefhebbende echtgenoot van een soldaat te zijn.

Het is zeker niet gemakkelijk om je vrouw voor lange tijd van je weg te hebben; de eenzame nachten kunnen je verlangen om haar in de buurt te hebben versterken. Dus, als ze weg is, laat haar altijd weten dat ze in je gedachten is. Zorg ervoor dat ze weet dat ook al ben je er fysiek niet altijd zoals verwacht, je altijd tijd vrijmaakt om haar te vertellen hoeveel je haar mist.

Daarom zijn deze Ik mis mijn soldatenvrouw citaten speciaal geschreven om je te helpen haar te laten weten hoeveel je haar mist gedurende haar tijd weg. Wat is een betere manier om haar hart te grijpen en eerlijk te zijn over hoeveel je haar altijd aanwezige impact in je leven mist dan deze citaten.

Ik mis mijn soldatenvrouw

Als je weg bent, is er niets dat ik meer mis dan je mooie gezicht. Mijn soldatenvrouw, ik mis je zo erg. Ik heb pijn om je vast te houden en ik ben niet compleet zonder jou. Lieve vrouw, je militaire dienst is een levenslange verbintenis. Terwijl je weg bent, vergeet niet dat ik je altijd zal missen.

1. Mijn armen voelen leeg sinds de dag dat je wegging. Ben jij ook zo eenzaam? Ik mis je zo erg, mijn soldatenvrouw. Ik wil bij jou zijn en bij niemand anders. Ik hou van je, mijn soldatenvrouw.

2. Het is veel te lang geleden. Ik kan niet wachten om je te zien. Ik wacht ademloos op je terugkeer, mijn lieve man. Ik wens je het beste, waar je ook bent. Ik zal je altijd herinneren en van je houden.

3. Je bent een soldaat! Je bent geliefd! Je bent zo geweldig en verbazingwekkend. Ik hou van je, en ik zal altijd voor je bidden. Waar je ook heen gaat, ik zal hier op je wachten. Soldatenvrouw, ik mis je.

4. Hoi schat, ik ben zo blij je te zien. Je bent mijn wereld! Kom vroeg thuis. Het zijn de kleine dingen die hem een geweldige vent maken. Zijn pet, zijn gevoel voor humor en de manier waarop hij zijn familie en vrienden behandelt.

5. Ik hou zoveel van je. Ik denk altijd aan je. Ik zal elke dag voor je bidden. En ik kan niet wachten om je weer te zien! Ik mis mijn soldatenvrouw. Ze is mijn rots en mijn trots. Mijn liefste, ik wacht altijd op je thuiskomst. Ik mis je, mijn soldatenvrouw.

6. Lieve vrouw, ik ben zo verliefd op je. Je bent mijn inspiratie, mijn kracht en mijn onsterfelijke motivatie. Wat ik het meest mis als je weg bent is je mooie gezicht. Lieve soldaat vrouw, ik mis je zo erg.

7. Ik wil je in mijn armen houden en je nooit meer laten gaan. Ik mis je zo erg, mijn soldatenvrouw. Van je houden is het enige wat ik kan doen. Je zult altijd mijn man zijn. Elke dag zonder jou is een marteling. Ik kan niet wachten op de dag dat je naar huis komt, schatje.

8. Ik wou dat je hier bij me kon zijn, om mijn dagen aangenamer te maken. Ik kan niet wachten om van je te horen en je armen weer om me heen te slaan. Ik hou zoveel van je, schatje. Mijn liefste, ik wacht altijd op je thuiskomst. Ik mis je en wil je snel weer bij me hebben, mijn strijderliefde.

9. Ik mis je lieve kusjes en warme knuffels. Mijn hart doet pijn met mijn gedachten aan jou en die kostbare momenten die we samen hadden. Mijn liefste, ik hou zoveel van je, ik tel de momenten tot je terugkomt. Ik ben voor altijd de jouwe. Mijn liefde voor jou is oneindig.

10. Waar je ook bent, ik ben bij je. Mijn hart is van jou en van jou alleen. Ik zal altijd van je houden Kom alsjeblieft zo snel mogelijk bij me terug, ik kan niet wachten om je te zien. Mijn liefde voor jou is als een rivier, nooit eindigend, altijd stromend van de ene kant naar de andere.

11. Ik zal altijd aan je denken en bidden. Ik zal je missen, schat. Je bent zo’n dapper persoon voor het dienen van ons land.

12. Mijn liefste, ik zou alles geven om je weer te omhelzen. Je bent het beste wat me ooit is overkomen en elke dag dat je weg bent is als een stomp in de maag.

13. Mijn liefste vrouw, ik mis je zo erg. Ik aanbid je met heel mijn hart en God weet dat ik voor altijd aan je zijde wil zijn. Waar je ook heengaat, ik zal altijd voor je bidden. Ik zal hier op je wachten. Ik mis mijn soldatenvrouw.

14. Mijn vrouw is een krijger in elke zin van het woord. Ze heeft meer voor haar land gedaan dan enig ander persoon, en ik ben haar zo dankbaar voor alles wat ze heeft gedaan. Ik hou van je, schat!

15. De dag die we samen doorbrengen en alle momenten die we in mijn hart delen zijn eenvoudige dingen, en toch zijn ze onbetaalbaar. Wetende dat je bij me bent, voel ik me veiliger en meer geliefd dan ooit tevoren.

16. Mijn schat, je bent mijn schat en ik zal alles doen om je lief te hebben, te beschermen en te koesteren. Ik zal nooit dat moment vergeten toen onze ogen elkaar ontmoetten. Ik mis je. Mijn soldatenvrouw is een prachtige soldaat en een lieve moeder van drie kinderen. Ik mis haar zo erg

17. Mijn lieve soldatenvrouw, ik mis je zo. Weet dat waar je ook bent, er een leegte is die alleen gevuld kan worden door jouw geweldige aanwezigheid. Lieve vrouw, we hebben zoveel meegemaakt <nl>Ik zal altijd met open armen op je terugkeer wachten. Ik mis je, mijn soldatenvrouw

18. Ik voel me zo gelukkig en gezegend met een geweldig leven en een nog betere man. Lieverd, ik denk elke dag aan je. Het licht in mijn ogen en de glimlach op mijn gezicht komt allemaal door jou.

19. Ik mis je zo erg, schat. Je stralende lach en gerichte ogen moedigen me aan om mijn dromen te volgen. Ik zal altijd aan je zijde staan. Waar je ook heengaat, ik zal altijd aan je denken. Je bent de liefde van mijn leven en ik kan me geen dag zonder jou voorstellen.

20. Sinds je weg bent mis ik je tedere kus, je warme omhelzing en je geweldige persoonlijkheid. Lieve soldatenvrouw, ik mis je zo erg.

21. Mijn schat, ik kan niet wachten om je weer in mijn armen te houden. Alleen al door aan je te denken kijk ik uit naar mijn pensioen.

22. Mijn liefste meisje, ik verlang ernaar je stem te horen en je lieve gezicht te zien. Ik heb hier geduldig op je gewacht, mijn liefste. Kom alsjeblieft snel terug. Lieve soldatenvrouw, zodra je weg bent, staat het linkerdeel van mijn hart stil. Je maakt me compleet en ik mis je dagelijks.

23. Ik hou van mijn soldatenvrouw. Ze is zo dapper. Ik zal altijd van haar houden. Ik ben er trots op een echtgenoot van een soldaat te zijn.

24. Lieve soldatenvrouw, ik sta versteld van je kracht. Je bent een supervrouw. Ik zal er altijd voor je zijn. Door jou heb ik geleerd wat het is om onvoorwaardelijk lief te hebben.

25. Mijn liefste, er is geen grotere vreugde voor mij dan elke keer dat je thuiskomt na weer een succesvolle missie. Ik heb altijd gehoopt een partner als jij te hebben. Je bent alles wat ik wens in een persoon en meer.

26. Ik heb ‘s werelds beste man. Ik ben zo trots op hem! Hij haalt altijd het beste in me naar boven. Ik ben zo gelukkig dat hij bij me is!

27. Ik hou van je en mis je zo erg. Het enige wat me door deze uitzending loodst is de wetenschap dat ik snel weer in je armen ben. Ik accepteer dat je een soldaat bent en je land moet dienen. Ik mis je nog steeds.

28. Lieve vrouw, ik verlang ernaar je weer in mijn armen te zien. Totdat we herenigd zijn, weet hoeveel ik je mis. Elke keer als mijn telefoon trilt bid ik dat jij het bent om me te vertellen dat je snel thuis bent, mijn soldatenvrouw.

29. Lieve mijn lieve soldatenvrouw, ik mis je als een gek, ik hoop je snel weer te zien. Het is een jaar geleden dat ik mijn vrouw zag. Mijn wereld staat op zijn kop en ik mis haar als een gek. Ze betekent alles voor me en ik kan niet wachten om haar weer vast te houden.

30. Ik kan niet wachten om jou en de kinderen weer te zien. Ik weet zeker dat je eigen soort voor je huis zal zorgen, lieve soldatenvrouw. Lieve Amanda, je opoffering wordt gewaardeerd, maar ik mis je vreselijk. Zorg dat je ooit nog eens langskomt zodat we elkaar eindelijk weer kunnen zien.

31. Ik denk aan mijn soldatenvrouw. Ze maakt me zo gelukkig. Ik hou van haar en ze voelt als thuis voor mij. Ik stuur haar een warme knuffel. Mijn soldatenvrouw is mijn hartslag. Ze is mijn leven en mijn alles. Ik mis haar heel erg.

32. Lieve soldatenvrouw, ik denk aan alle goede tijden die we samen hadden. Alles wat ik wil doen is je in mijn armen houden en je op de lippen kussen tot de zon opkomt. Mijn soldatenvrouw is de slag van mijn hart. Ze is alles voor me. Ik mis haar vreselijk.

33. Lieve vrouw, ik ben trots op je. Ik hou ervan dat je een sterke en onafhankelijke vrouw bent. Maar ik kan het niet helpen dat ik me verdrietig voel als je er niet bent. Ik wil alleen maar tijd met je doorbrengen.

34. Mijn vrouw is de hartslag van mijn leven. Ze is alles voor me en ik mis haar zo erg. Ik hou van mijn prachtige vrouw Sharon. We ontmoetten elkaar op een militair concert toen ik tien was en zij 12, en het was liefde op het eerste gezicht. Zij is alles voor mij; mijn kracht en mijn reden van bestaan.

35. Het betekent meer voor me om je aan mijn zijde te zien in een bar vol met medesoldaten. Ik mis je, mijn soldatenvrouw.

36. Ik denk vaak aan mijn lieve vrouw en moeder van mijn kinderen. Zij is de meest zorgzame, attente persoon die ik ken, en een van de hardst werkende vrouwen. Haar toewijding aan ons gezin kent geen grenzen.

37. Het leven is moeilijk zonder jou, mijn liefste. Ik denk altijd aan je. Ik kan niet wachten tot je weer thuis bent zodat we weer samen kunnen zijn, lieve soldatenvrouw.

38. Ik herinner u eraan dat mijn soldatenvrouw van me houdt, me thuis laat voelen en me warmte brengt. Ik mis mijn vrouw elke dag diep. Ze is mijn kracht en ze is alles voor me. Ik denk steeds aan haar en kijk uit naar elk moment met haar.

39. Aan een geweldige vrouw, je zult nooit weten hoeveel ik je echt mis. Lieve soldatenvrouw, ik mis je zo erg. Ik kan niet wachten om je lachende gezicht weer te zien. Liefste vrouw en soldaat, ik mis je echt en kan niet wachten om je weer te zien.

40. Ik mis je, mijn soldatenvrouw, en ik kan nauwelijks wachten om je glimlach te zien in de bar vol soldaten. Lieve soldatenvrouw, ik hou van je en mis je zo erg. Lieve soldatenvrouw, wat heb ik je gemist en wat verlang ik naar je terugkeer.

41. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je bent een geweldige vrouw en ik hou van je, soldatenvrouw. Hey soldaat vrouw. Ik mis je. Ik mis alles aan je. We hebben elkaar niet meer gezien sinds die dag en alles wat ik wil is je naar huis brengen en je voor de rest van mijn leven in mijn armen houden.

42. Lieve soldatenvrouw, als je zesduizend mijl weg bent, wordt jou missen een manier van leven. En van je houden wordt een deel van wie ik ben. Ik mis je zo erg. Ik hou van je en ik mis je, schatje. Je bent mijn koningin, je bent mijn enige echte liefde.

43. Ik kan niet wachten om herenigd te worden met mijn soldatenvrouw. Ze lacht altijd en ik wil gewoon meer momenten met haar doorbrengen. Ik hou ervan om bij haar te zijn en ik hou ervan dat ze van mij houdt.

44. Alleen al denken aan mijn vrouwtje doet me glimlachen! Ze is de liefde van mijn leven, en ik kan niet wachten om haar weer te knuffelen. Jouw stem zal voor altijd in mijn hoofd en in mijn hart zitten. Ik mis je elke dag en elke nacht. Je bent het beste wat me ooit is overkomen.

45. Lieve soldatenvrouw, ik verlang ernaar je weer in mijn armen te zien. Ik mis je zo erg. Mijn liefste, het spijt me zo dat je uitgezonden bent naar zo’n onvergeeflijke plek. Ik hoop dat je verblijf snel voorbij is en dat we elkaar weer kunnen zien.

46. Lieve soldatenvrouw, ik mis je meer dan alles en het enige waar ik aan kan denken is veilig thuiskomen zodat we de eeuwigheid samen kunnen doorbrengen.

47. Lieve soldatenvrouw, waar je ook bent en wat je ook doet, ik hoop dat je weet hoeveel ik om je geef. Ik mis je zo erg, mijn soldatenvrouw. Ik hoop dat je veilig bent. Ik hou van je en kan niet wachten om je te zien als je terugkomt.

48. Ik mis je, mijn soldatenvrouw. Aan de vrouw die mij en mijn medesoldaten nooit opgaf, die me vandaag en al die jaren bijstond. Ik mis je zo erg! Ik werk eraan om het beter te doen en ik hoop je snel weer te zien, mijn soldatenvrouw.

49. Wanneer kan ik je zien? Kun je dit weekend op bezoek komen? Ik mis je. Met liefde, je man. Je bent de beste. Bedankt voor alles wat je doet. Ik stuur je een warme knuffel. Mijn hart doet pijn als ik aan je denk, mijn mooie soldatenvrouw.

50. Ik hou zoveel van mijn soldatenvrouw. Mijn hart vult zich met geluk elke keer als ik haar zie en kan niet wachten om haar weer te zien. Ik mis haar zo erg als ze weg is en wil zoveel mogelijk tijd met haar doorbrengen.

51. Hallo soldaat vrouw, heb je enig idee hoeveel ik je mis? Aan je denken maakt de wereld beter. De aanblik van jou aan mijn zijde in een kamer vol medesoldaten, in tegenstelling tot zomaar iemand, maakt alle andere vormen van onzin meer dan goed. Ik hou van je en mis je, mijn soldatenvrouw.

52. Liefste soldatenvrouw, ik mis je als een gek, lieverd. Alles wat ik ben is van jou, van de momenten die we hebben gedeeld tot de kinderen die we samen hebben gemaakt. Jij bent alles wat belangrijk voor me is. Ik tel de minuten af tot we weer samen zijn, liefje. Laat me weten als je verlof neemt voor de feestdagen. Doe de groeten aan je meisjes. Blijf veilig en kom snel naar huis.

53. Hi soldier wife, I love you and miss you very much. Every place I go reminds me of you. Thinking of you with love on this special day. Dear soldier wife, as another day goes by, I long to see you in my arms once again. I miss you so much.

54. Hi dear, I get that you’re working for our country, but I’m missing your presence right now. I love you and miss you, my darling. You are in my dreams every single day. I think about my soldier wife. She’s the best thing to ever happen to me. She makes me feel like I’m on top of the world. I send her all my love!

55. Dear wife, I love you and I miss you so much. I know you will have to leave soon but let’s make the most of the time we have together. I reminisce about my soldier wife. She is the love of my life and makes me feel at home. I send her a warm hug.

56. Ik verlang naar het moment dat ik je weer in mijn armen kan houden. Alsjeblieft, kom snel naar huis. Lieve geliefde soldatenvrouw, overal waar ik me omdraai word ik aan je herinnerd. Zelfs de lucht die ik inadem ruikt naar jouw kostbare geur. Je bent constant in mijn gedachten en ik mis je met heel mijn hart.

57. Ik mis je, mijn soldatenvrouw. Je doet geweldig werk in dienst van ons land en ik ben elke dag trots op je. Lieve soldatenvrouw, ik haast me naar huis om je te zien.

58. Ik mis mijn soldaat. Het is moeilijk voor ons beiden, maar we komen er samen doorheen. Ze is de beste persoon die ik ooit gekend heb en laat me elke dag liefde voelen. Ik zie haar snel weer!

59. Uw aanwezigheid in mijn leven heeft mij veranderd in een betere man. Je dient niet alleen je land, je maakt mij ook beter. Ik mis je, mijn soldatenvrouw. Mijn soldatenvrouw is mijn beste vriendin, de liefde van mijn leven, en de vrouw voor wie ik zal vechten tot mijn laatste adem.

60. Als je bij me bent, ben ik het beste van mezelf. Je helpt me een betere ik te worden. En als je weg bent, mis ik je en kijk ik uit naar je veilige terugkeer. Lieve vrouw, bedankt voor je dienst en ik mis je.

61. Ik mis je zo erg, mijn lieve soldatenvrouw. Ik hoop dat je daar veilig en gezond bent. Ik mis je als een gek, mijn lieve soldatenvrouw. Ik mis je zo erg. Het leven is niet hetzelfde zonder jou. Ik kan niet wachten om je snel weer te zien.

62. Dear soldier wife, I’m writing to let you know I really miss you and that my heart is with you all the way. Dearest, you’re a brave woman; I know you will serve your nation well. But I miss you very much.

63. I miss my soldier wife every day. She’s my strength and she’s everything to me. I think about her every minute of the day and I look forward to every moment with her.

64. Lieve soldaat vrouw, ik tel de dagen af tot we weer samen zijn. Ik hou zoveel van je! Liefste vrouw, elke ademhaling die ik neem ruikt naar jouw aanwezigheid. Elke plaats waar ik kom, zie ik jouw beeld overal. Ik mis je zo erg, mijn soldatenvrouw.

65. Lieve soldatenvrouw, elke ademhaling die ik neem ruikt naar jouw aanwezigheid. Overal waar ik kom, zie ik jouw beeld. Ik mis je, mijn lieve soldatenvrouw. Mijn soldatenvrouw is mijn hartslag. Ze is mijn leven en mijn alles. Ik zal haar altijd missen.

66. Elke avond voor ik naar bed ga, denk ik aan de dag dat mijn vrouw, die bij de luchtmacht zit, thuiskomt. Ik kan niet wachten op onze volgende kus. Zonder jouw aanwezigheid in mijn leven, was ik verloren. Ik ben een betere man geworden met jou aan mijn zijde. Je dient niet alleen ons land, je maakt van mij ook een betere soldaat. Ik mis je.

67. Mijn geweldige vrouw is de liefde van mijn leven. Ik mis haar elke minuut dat ze weg is. Ze is mijn ziel, mijn leven en mijn alles. Ik denk elke dag aan je en vraag me af of je veilig bent. Ik mis je echt en kan niet wachten om bij je thuis te komen, mijn soldatenvrouw.

68. Aan mijn lieve vrouw en trouwe soldaat, weinigen weten hoeveel ik je echt mis. Mijn soldatenvrouw in mijn hart. Zij is mijn leven en alles voor mij. Ik mis haar heel erg. Lieve vrouw, ik accepteer dat je soldaat bent en je natie moet dienen, maar ik mis je heel erg.

69. Ik vind het geweldig dat je je land helpt. Ik leer veel van je en waardeer hoeveel je van mij een beter mens maakt. Ik ben trots op je. Lieve vrouw, ik begrijp dat je land je oproept om te dienen, maar ik mis je vreselijk.

70. Mijn vrouw, mijn beste vriendin, mijn rots. Ik mis haar zo erg, elke dag maakt ze me aan het lachen en elke minuut van de dag denkt ze aan wat belangrijk is in het leven. Ik mis je, mijn soldatenvrouw.

71. Hey soldier. I know you are busy, And I never want to regret this letter by asking questions. But how are you holding up? I love you. To my soldier wife, I miss you with all my heart. You are in my thoughts and dreams at all times. I will see you soon and remain strong for you.

72. Dear wife and soldier, you’ll never know how much I really miss you. My wife is incredible, she is my hero, and I love her more than words can express. My wife is my love, my protector, and a soldier. I miss her greatly and thank God for her safety.

73. Hey wife and soldier, I finally found a place to relax. My soldier wife is my strength and my soul mate. She makes me incredibly happy, and I am so proud of her. Dear soldier’s wife, I hope to see you in my arms once again. I miss you so very much.

74. I’m just a super hard worker who puts in all the time he can to provide for my family. I know they are proud of me and proud to have me around. I miss my soldier wife as she is the love of my life. I may not be there with her but I hope this message from me will make her feel that I am closer to her.

75. My beautiful wife is a soldier. She’s my strength and my love. I miss her every minute of every day. I can’t wait to see her again soon. Hi dear, Take care of yourself and keep safe while serving our great country. I want you to know that I’m always thinking about you. I love you and will see you soon.

76. I always think of my soldier wife when I have free time. She is the love of my life and makes me feel at home. I send her a warm hug. Hey soldier wife, your perfume lingers in the air I breathe. Your beautiful face is imprinted on everything I see. Hurry home. Love, your soldier.

77. I’m thinking of my wife, the love of my life, and sending her a warm hug back home I can’t wait to see you again, my soldier wife. I miss hearing your voice, seeing that big smile of yours, and feeling your warm hug when I get home!

78. I can’t believe it’s been so long since I’ve seen you. You’re my best friend and I’m so excited to see you, my soldier wife. The look on your face when you hear a good joke. The way you love to hold hands with me in public places. Your sweet touch and your wonderful smile. My soldier wife, I want to celebrate you today like it’s your birthday.

79. Hey schat. Ik wil dat je weet hoeveel respect en waardering ik heb voor alles wat je doet voor ons land. Maar ik mis je elke minuut van de dag, ook ik mis je als ik mijn ogen sluit en je gezicht zie. Ik mis je als ik elke morgen opsta omdat het tijd is om aan een nieuwe eenzame dag te beginnen. Daarom, als elke avond valt en er niemand is behalve ik, kijk ik de hele avond naar foto’s van jou.

80. Ik hou van de gedachte dat mijn vrouw terugkomt van haar tour. Ze is een held, en ik ben trots om aan haar zijde te staan. Ik zal altijd voor je bidden. Waar je ook heen gaat, ik zal hier op je wachten. Ik mis mijn soldatenvrouw.

81. Ik mis mijn soldatenvrouw zo erg. Ze is mijn hartslag en mijn vreugde.

82. Ik wil je in mijn armen houden en je nooit meer laten gaan. Ik mis je zo erg, mijn dierbare roos.

83. Oh, mijn liefste! Het is zo moeilijk om weg te zijn van jou en ons leven samen, maar ik ben zo trots op je en hoe dapper je ons land dient. Hoewel ik me een beetje verloren voel zonder jou en je mooie gezicht aan mijn zijde, weet ik dat het van korte duur is. Ons hele leven ligt nog voor ons en de tijd zal snel voorbijgaan.

.

84. Hoi schat. Ik hoop dat het goed met je gaat. Je bent zo’n speciaal persoon in mijn leven. Bedankt dat je bij het leger bent gegaan en ons land hebt helpen beschermen.

85. Ik ben zo gelukkig getrouwd te zijn met de moedigste vrouw ter wereld. Ik kan niet wachten om haar weer te zien!

86. Niemand is zo trots om echtgenoot van een soldaat te zijn als ik. Ik mis haar zo erg.

87. Lieve soldatenvrouw, ik mis je mooie gezicht. Ik denk aan je deze Thanksgiving en mis je warme lach en je geweldige lach.

88. Lieve vrouw, ik kijk elke dag uit naar het geluid van je sleutel die in de deur draait. Het huis voelt zo leeg zonder jouw thuis. Ik kan niet wachten tot we herenigd zijn, mijn liefste.

89. Als echtgenoot van een vrouw die soldaat is, ben ik gaan beseffen dat zij de beste vrouw ter wereld is. Ik mis haar zo erg. Lieve vrouw, ik kan niet wachten tot je thuiskomt. Ik mis je en hoop dat je snel terugkomt.

90. Ik ben zo trots om de man te zijn van de ware held van onze natie. Ik mis haar zo erg en kan niet wachten om haar weer te zien.

91. Mijn vrouw is een soldaat en mijn liefde zit diep. Ik zal je nooit vergeten. Ik zal er altijd voor je zijn, schatje. Waar je ook bent en wat je ook doet, ik zal altijd bij je zijn. Ik mis mijn schat.

92. Mijn mooie soldaat, mijn hart is altijd bij je. Ik hou van je. Lieve soldatenvrouw, waar je ook heen gaat, mijn hart zal je altijd volgen. Ik mis je.

93. Mijn vrouw is een soldaat, en ik ben trots om haar man te zijn. Ik ben zo trots op mijn vrouw, die soldaat is. Ik mis haar zo erg!

94. De gelukkigste momenten van mijn leven heb ik met jou doorgebracht, mijn liefste. Ik mis je elke dag en kan niet wachten om binnenkort bij je thuis te komen.

95. Ik denk nu aan je en kan niet wachten om je te zien. Het breekt mijn hart om zo lang van je weg te zijn. Kom alsjeblieft snel terug naar huis.

96. Dear wife, I would always be waiting to hear you ring the doorbell on your return. I miss you, my soldier wife.

97. Lieve vrouw, ik ben zo dankbaar voor je. Ik kan niet wachten tot je naar huis komt. Ik hou van je, mijn mooie vrouw. Het enige wat ik zou willen is in je armen lopen, al is het maar voor even.

98. Schat, mijn hart doet pijn terwijl je weg bent om voor onze natie te vechten. Ik mis je lach, je warmte, je hart.

99. Mijn liefste, tot de dag dat ik je zie, zal ik de seconden tellen.

100. Laten we blije gezichten opzetten en het beste maken van deze situatie. Denk alsjeblieft niet dat dit een boodschap is dat ik niet trots op je ben, want ik ben erg trots. Je doet het goed daar, maar ik mis alles van jou en ons leven samen. Blijf sterk en kom snel weer veilig thuis!

Deze korte en lieve Ik mis mijn soldatenvrouw citaten zullen je soldatenvrouw laten weten dat ze altijd in je gedachten is en dat je aan haar denkt.

Je moet haar een of meer van deze citaten sturen om wat herinneringen te creëren. Je wordt aangemoedigd om deze citaten ook te gebruiken als social media posts.