Ik Streef Ernaar Zoals Jij Te Zijn

I Aspire to Be Like You Quotes

Er is niets mis mee om te willen zijn zoals iemand anders, vooral niet als dat betekent dat je ernaar streeft een beter mens te worden. De mensen om je heen moeten je inspireren. Ze kunnen je inspireren om geweldige dingen te doen, maar ze kunnen je ook inspireren om het beter te doen, en ze helpen je om jezelf te verbeteren en je doelen te bereiken.

U streeft er misschien naar te zijn zoals iemand in uw leven, omdat u een drukke agenda en een hectische levensstijl heeft en zoveel dingen aan uw hoofd hebt dat het soms moeilijk wordt om uw doelen te bereiken. Dus heb je wat inspiratie nodig van andere mensen die iets bereikt hebben in hun leven en succesvol zijn geworden hoewel ze in dezelfde omstandigheden verkeerden als jij.

Iedereen wil op iemand lijken, zelfs als ze het niet willen toegeven. Je hebt gewoon een duwtje in de rug nodig om je verlangen beter uit te drukken. Deze I aspire to be like you citaten zijn de beste manier om dit innerlijke verlangen uit te drukken.

Ik streef ernaar zoals jij te zijn

De beste manier om jezelf een goed leven te bezorgen is in de buurt te blijven of iemand te observeren die dat al heeft. Als je rijk wilt worden, kijk dan goed naar de rijkste persoon die je kent. Wil je fit zijn, volg dan de fitste persoon die je kent. Wil je meer respect, blijf dan in de buurt van degenen die meer respect hebben voor anderen.

1. Ik streef ernaar zoals jij te zijn omdat je de belichaming bent van de zomer; leuk en lief.

2. Ik wil net als jij een huis vol planten hebben en ik hou van tuinieren.

3. Ik wil net als jij zijn als ik groot ben. Je bent zo cool en je hebt alles voor elkaar.

4. Jij bent de reden dat ik ambities heb in het leven. Voor het eerst in mijn leven, heb ik iemand waar ik vol vertrouwen op wil lijken. Je bent inspirerend, en ik bewonder je daarvoor.

5. Ik wil zijn zoals jij: vrolijk, positief en ambitieus. Ik wil eenvoudig leven en het beste uit elke dag halen.

6. Mijn grootmoeder was mijn superheldin – ze leefde altijd in haar momenten, nam elke kans en stelde liefde boven alles. Ik streef ernaar zoals haar te zijn.

7. Je bent een rolmodel en een legendarische inspiratie voor me. Ik streef ernaar zoals jij te zijn.

8. Ze was als zonneschijn op een regenachtige dag. Ze was als een grote knuffel toen ik die het meest nodig had. Ik streef ernaar zoals haar te zijn.

9. Ik streef ernaar zoals jij te zijn – altijd positief, altijd leuk. Net als jij, wil ik elke dag beter en beter worden.

10. Ik wil zoals jij zijn omdat je mijn leven hebt veranderd.

11. Ik wil zijn zoals jij, lachen zoals jij, springen zoals jij, wow zoals jij.

12. Ik wil net als jij zijn als ik groot ben, want de manier waarop jij je familie behandelt is geweldig.

13. Als ik me down voel, kijk ik naar je video’s en bezoek ik je pagina. Je bent een echte inspiratie voor me. Veel succesvolle mensen kunnen niet eens half zo nederig zijn als jij.

14. Je bent de sterkste en mooiste persoon die ik ken. Geef jezelf daar krediet voor. Ik streef ernaar zoals jij te zijn.

15. Ik streef ernaar zoals jij te zijn, behalve dat hele gevangenis gedoe.

16. Een van de coolste dingen van je netwerk is dat je ons constant inspireert. Ik streef er stiekem naar om zoals jij te zijn.

17. Ze is succesvol. Ze is bescheiden. Ze weet wie ze is en waar ze voor staat. Je kunt veel van haar leren. Ik streef ernaar zoals haar te zijn.

18. Je werkt hard om met passie en doelgerichtheid te leven. Je bent moedig, moedig en sterk. Je vecht voor waar je in gelooft. Daar hou ik van en ik streef ernaar die eigenschappen te hebben.

19. Ik wil iemand zijn die altijd durft te staan voor wat juist is en zegt wat gezegd moet worden, ongeacht de gevolgen.

20. Ik wil zoals jij zijn omdat je me blijft verbazen met je werk.

21. Ik streef ernaar zoals jij te zijn. Ik hoop dat je me kunt onderwijzen. Ik hoop dat je me kunt leiden op een pad van grootsheid en succes.

22. Ik streef ernaar jou te zijn omdat je iemand bent die ik altijd heb bewonderd. Je pusht me altijd om een betere versie van mezelf te zijn.

23. Als ik 80 ben, wil ik een gezicht hebben dat nog steeds zo mooi is als dat van jou.

24. We zijn allemaal werk in uitvoering, maar jij inspireert me om aan mezelf te blijven werken. We kunnen het!

25. Ik streef ernaar zoals jij te zijn: Je werkethiek, je medeleven, alles. Je bent een ongelooflijk persoon die de wereld beter maakt.

26. Ik streef ernaar zoals jij te zijn omdat je me elke dag inspireert.

27. Ik wil zijn zoals jij, dromen najagen en dingen proberen die ik nog nooit gedaan heb, berekende risico’s nemen en begeerlijk zijn.

28. Ik streef ernaar zoals jij te zijn. Door jouw kracht en inspiratie blijf ik mijn dromen najagen.

29. Ik streef ernaar zoals jij te zijn. Je leeft goed, lacht vaak, hebt veel lief en je schrijft ook prachtig. Ik hoop dat we elkaar ooit in de echte wereld ontmoeten, zodat ik je kan vertellen hoeveel je schrijven voor me betekent.

30. Ik wil zijn zoals jij, cool en comfortabel.

31. Ik streef ernaar zoals jij te zijn. Jij bent mijn gedroomde carrièrevrouw.

32. Ik wil me net zo cool en vrij voelen als deze jongen als ik groot ben.

33. Wees niet ontmoedigd door het tempo van je verbetering. Het is beter om geduldig te zijn dan wanhopig. Ik streef ernaar zoals jij te zijn, meedogenloos.

34. Ik streef ernaar zoals jij te zijn in alle opzichten. Je bent gewoon geweldig.

35. Ik streef ernaar zoals jij te zijn omdat je mijn idool bent.

36. Ik streef ernaar op een dag zoals jij te zijn. Ik weet dat die dag snel zal komen.

37. Je bent geweldig, vriend. Een levend voorbeeld van de kracht van positiviteit. Bedankt dat je ons inspireert om de beste versie van onszelf te zijn. We streven ernaar zoals jij te zijn.

38. Ik streef ernaar zoals jij te zijn met de hoop dat je me helpt mijn dromen te bereiken.

39. Jij bent de wind onder mijn vleugels. Jij bent mijn hart en ziel. Ik streef ernaar voor altijd zoals jij te zijn.

40. Je bent mijn grootste inspiratie en de beste artiest die ik ooit gekend heb.

41. Mijn moeder zegt dat je bent met wie je je omringt, dus ik zorg ervoor dat ik elke dag in de buurt ben van mensen zoals ik.

42. Blijf stijgen. Neem geen genoegen. Je beste is daarbuiten. Ik ben hier om te streven zoals jij te zijn.

43. Ik streef ernaar zoals jij te zijn. Je laat me voelen hoe jij de wereld ziet, dat ik door jou op een betere plek ben.

44. Ik streef ernaar zoals jij te zijn. Je weet altijd wat je moet doen, wanneer je moet handelen en wanneer niet. Jij bent de persoon die ik zou willen zijn, kalm en beheerst, iemand waar ik tegenop kan kijken.

45. Jij bent iemand die altijd, altijd het juiste doet. Ik streef ernaar zoals jij te zijn.

46. Wij willen zijn zoals u, te beginnen met onze perfect ronde koekjes.

47. Ik streef ernaar zoals jij te zijn vanwege je charmante persoonlijkheid, je enorme talent en je bewonderenswaardige lichaam.

48. Ik streef ernaar zoals jij te zijn omdat je mensen altijd laat lachen, zelfs in de regen.

49. Ik streef ernaar om zoals je vader te zijn – elke ochtend. Je wordt wakker met een doel. Ik wil zoals je moeder zijn, hoe je elke dag zo’n heerlijke maaltijd maakt. Ik wil zoals je zus zijn, als je luistert en me vasthoudt.

50. Ik streef ernaar zoals jij te zijn omdat je het altijd voor elkaar lijkt te hebben.

51. Ik streef ernaar zoals jij te zijn, een maker van dingen.

52. Wat je hoogte ook is, ik streef ernaar zoals jij te zijn. Jij die de rijzende zon onder ogen ziet en blijft klimmen.

53. Om zoals jij te zijn, te voelen zoals jij me laat voelen, en de kracht te hebben die jij zo gul geeft. Daar hou ik van en daarom streef ik ernaar zoals jij te zijn.

54. Wees niet bang om fouten te maken en te knoeien. De beste dingen gebeuren als je plezier hebt! Daar hou ik van en daarom streef ik ernaar zoals jij te zijn.

55. Ik streef ernaar zoals jij te zijn met die brutaliteit en branie.

56. Ik streef ernaar zoals jij te zijn door hoe jij je koffie ‘s morgens drinkt.

57. Ik streef ernaar zoals jij te zijn. Jij wordt nooit moe, maar ik drink koffie om de hele dag door te gaan. Ik kom er ooit wel.

58. Ik streef ernaar zoals jij te zijn omdat jij het soort persoon bent die nooit opgeeft.

59. Ik streef ernaar zoals u te zijn. Ik hoop in uw voetsporen te treden, de grootste aller tijden. U bent mijn idool, en ik kijk elke dag naar u op. Als een vader heb je me op het juiste pad geleid en me veel dingen in het leven geleerd.

60. Je bent een rolmodel in je eigen recht en we willen net als jij zijn.

61. Jij bent de persoon die alles in een nieuw avontuur kan veranderen. Ik streef ernaar zoals jij te zijn.

62. Ik streef ernaar zoals u te zijn, bewonder u, en zelfs als ik bij u in de buurt ben, streef ik ernaar zoals u te zijn.

63. Ik streef ernaar zoals jij te zijn, want jij bent de superster van deze tijd.

64. Jij bent het soort persoon waar ik op wil lijken. Wat er ook gebeurt, onthoud dat ik er voor je ben.

65. Ze slaagde omdat ze weigerde op te geven. Ik streef ernaar zoals jij te zijn.

66. Het is mooi als je kinderen net zo worden als jij.

67. Je inspireert me om de beste versie van mezelf te zijn en anderen te helpen hetzelfde te doen.

68. Ik wil ook zoals jij zijn als ik mijn kinderen ga opvoeden.

69. Ik streef ernaar zoals jij te zijn en de dingen altijd goed te doen.

70. Ik streef ernaar zoals jij te zijn, en hoewel ik misschien nooit beter zal zijn dan jij, kan ik altijd blijven proberen zoals jij te zijn.

71. Ik wil zijn zoals jij, van iedereen evenveel houden en niet speciaal zijn.

72. Ik streef ernaar om net als jij de coolste persoon op aarde te zijn.

73. Jij bent het type persoon waar ik op wil lijken. Je hebt altijd tijd voor anderen en bent altijd bereid mensen te helpen. Je positieve instelling werkt aanstekelijk, en je lijkt nooit ergens over te klagen. Iedereen houdt van je. Ik ben er één van!

74. Op een dag wil ik altijd zijn zoals jij, alles geven.

75. Ik streef ernaar zoals jij te zijn, altijd op wereldreis.

76. Ik streef ernaar om in alles en op alle manieren zoals jij te zijn. Je bent een ongelooflijk persoon.

77. Ik streef ernaar ooit zoals jij te zijn. Uw foto’s zijn uniek en inspirerend.

78. Ik streef ernaar zoals jij te zijn, inderdaad, altijd vooruit in het leven.

79. Ik wil net als jij een kast hebben die zo goed georganiseerd is dat het lijkt alsof ik uren bezig ben met het plannen van outfits.

80. We zijn niet zo verschillend, jij en ik. Toch streef ik ernaar zoals jij te zijn.

81. Ik streef ernaar zoals jij te zijn omdat je nooit hebt gevolgd; je hebt altijd de weg geleid.

82. Ik streef ernaar zoals jij te zijn omdat je altijd wilt dat ik een beter mens word.

83. Je inspireert me om de beste versie van mezelf te zijn.

84. Ik streef ernaar zoals u te zijn. U bent de wijste persoon in mijn leven.

85. Ik streef ernaar zoals jij te zijn in alle opzichten.

86. Ik wil net als jij zijn als ik groot ben, maar voor nu… neem ik er genoegen mee om in het weekend zoals jij te zijn.

87. Ik streef ernaar in alle opzichten zoals jij te zijn, want je hebt veel meegemaakt en toch is je hart nog steeds zo mooi.

88. Ik streef ernaar zoals jij te zijn – op een dag heb ik ook een plek met veel boeken en een stoel bij het raam.

89. Je bent de belichaming van kracht, stijl en klasse. Ik streef ernaar zoals jij te zijn.

90. Ik streef ernaar zoals jij te zijn. Zodat ik kan genieten van de simpele dingen in het leven, zoals een wandeling in het park op een warme herfstmiddag of een vers kopje koffie.

91. Ik streef ernaar zoals jij te zijn omdat je me inspireert het leven te blijven verkennen.

92. Je bent iemand op wie ik wil lijken. Ik wil gewoon dat je dat weet.

93. Ik streef ernaar zoals jij te zijn met je moeiteloze flair en humor.

94. Ik streef ernaar zoals jij te zijn, maar ik zou een meme zijn.

95. Ik wil zoals jij zijn. Ik zou het fijn vinden als je me een keer onder je hoede neemt, zodat ik je kan zien werken en van een meester kan leren.

96. Je bent meer dan een geweldig merk, je bent mijn voorbeeld van wat ik wil zijn.

97. Ik wil zijn zoals jij, de regels overtreden en het leven ten volle beleven.

98. Ik streef ernaar zoals jij te zijn. Niet omdat je perfect bent, maar omdat je fouten maakt en ze overwint. Je durft elke nieuwe uitdaging met een glimlach aan te gaan. Je bent onbevreesd!

99. Je bent mijn alles, mijn wereld. Je bent mijn favoriete persoon. Ik streef ernaar in elk opzicht op jou te lijken, of het nu gaat om slimheid, uiterlijk, gevoel voor stijl, of sportvaardigheden.

100. Ik streef ernaar in alles in het leven zoals jij te zijn. Je bent de beste, en ik hoop op een dag net zo hard te lachen als jij.

101. Ik streef ernaar zoals jij te zijn – iemand die ontberingen aankan en toch humor behoudt.

102. Ik streef ernaar om net als jij groots en relevant te zijn in het leven.

103. Je inspireert en motiveert ons. Ongeacht de situatie, je doet wat goed is voor jezelf en anderen. We streven ernaar om zoals jij te zijn – onszelf pushen om een betere versie van onszelf te worden.

104. Je inspireert me om geweldig te zijn. Bedankt dat je de persoon bent die ik wil zijn.

105. Ik streef ernaar zoals jij te zijn omdat je nooit stopt met streven.

106. Ik wil net als jij zijn. Ik wil net als jij zijn als ik groot ben.

107. Je bent sterk en slim, een lichtend licht in deze gekke wereld. Ik streef ernaar zoals jij te zijn.

108. Ik streef ernaar een persoon te zijn die zelfverzekerd, geduldig en zorgzaam is. Ik wil een persoon zijn zoals jij

109. Ik streef ernaar te bereiken wat u hebt bereikt. Ik spoor je aan om te bereiken waar jij bent gekomen. Je inspireert me om van elke dag een groot succes te maken.

110. Ik streef ernaar zoals jij te zijn, omdat jij het type persoon bent dat ik wil zijn.

111. Ik streef ernaar zoals jij te zijn, grappig, wijs en altijd op zoek naar anderen.

112. Ik streef ernaar om zoals jij te zijn met je lieve glimlach en mooie manieren.

113. Ik wil zijn zoals jij: avontuurlijk, nieuwsgierig, stijlvol en ook een huismus.

114. Ik streef ernaar zoals jij te zijn. Altijd op de top van het spel zijn, chillen met de gram en de baas zijn in de keuken.

115. Ik wil zijn zoals jij. Ik wil jouw zelfvertrouwen, moeiteloze gratie, coole stijl en zorgeloze houding. Kon ik maar iets doen aan al dat neushaar.

116. Ik streef ernaar zoals jullie te zijn. Jullie geven nooit op en blijven altijd trouw aan jezelf.

117. Je vertrouwen is aanstekelijk. Ik streef ernaar zoals jij te zijn.

118. Ik streef ernaar zoals jij te zijn. Maar ik beloof geen baard te laten groeien.

119. Ik streef ernaar zoals jij te zijn. Jouw doelen zijn mijn doelen, en jouw dromen zijn mijn dromen.

120. Ik streef ernaar zoals jij te zijn. Omdat jij zo cool bent en ik niet.

121. Ik streef ernaar zoals jij te zijn. Je weet hoe je het leven ten volle moet leven.

122. Mijn grootste ambitie is om zoals jij te zijn. Ik hoop dat je het niet erg vindt.

Je kunt ernaar streven te zijn als iemand die niet bang is om hard te werken en zijn dromen na te jagen of omdat hij ongetwijfeld hard heeft moeten werken om te komen waar hij is.

Vergeet nooit dat alles wat de moeite waard is tijd en moeite kost. Ik hoop dat je deze verzameling van ik wil zijn zoals jij citaten nuttig vond. Laat me je favoriete citaten weten in de commentaarsectie. Bedankt voor het lezen.