Ik Voel Me Zo Gebroken Citaten

I Feel So Broken Quotes

Soms voel je je gebroken, en soms kom je in het leven voor uitdagingen te staan die je nog nooit hebt meegemaakt. Als je een gebroken hart hebt, lijkt het alsof alle problemen tegelijk op je afkomen. Je kunt niet meer het rustige leven leiden dat je ooit had.

De problemen verlammen je en maken je zo verdrietig en eenzaam. Je begint jezelf te haten omdat niemand om je gevoelens lijkt te geven. Niemand geniet meer van je gezelschap omdat ze je nu saai vinden. Je zit alleen, huilend alsof er geen morgen is, maar dat maakt dan ook niet meer uit.

Soms hebben we het gevoel dat de wereld vergaat. Soms voelen we ons vreselijk en verdrietig en is het moeilijk om het huis uit te gaan. Soms voelen we ons alsof alles uit elkaar valt en er niets meer voor ons is.

Dit maakt het leven weer verschrikkelijk om te leven. Hier zijn Ik voel me zo gebroken citaten die uitdrukken hoe het leven zo zwaar kan zijn dat je je gebroken voelt.

Ik voel me zo gebroken citaten

Ik wist eerst niet wat ik mankeerde. Mijn botten deden pijn, mijn gewrichten deden pijn en ik had geen energie. Maar dat was niet het ergste, want nadat ik me een paar maanden zo had gevoeld, voelde ik me ook op andere manieren gebroken, meer manieren dan ik wil tellen die onzichtbaar zijn.

1. Ik voel me zo gebroken dat ik alles om me heen wil breken. Ik heb mijn gedachten niet meer onder controle. Het wordt een zware dag, maar ik weet dat het licht komt. Een dag eindigt pas als je stopt met huilen.

2. Ik voel me zo gebroken, en ik weet dat je dezelfde gedachten hebt, dezelfde gevoelens, en je moet begrijpen dat het niet jouw schuld is. Je bent bespeeld!

3. Er zijn dagen dat ik naar de spiegel staar en het gevoel heb dat mijn hart gebroken is.

4. Ik voel me zo gebroken. Ik moet weer liefde, hoop en geluk vinden. Ik zal nooit meer heel zijn. Ik weet niet hoe ik hier doorheen kom, maar wees er alsjeblieft voor me.

5. Ik voel me zo verdrietig, eenzaam en gebroken. Ik heb het gevoel dat niets me beter kan maken, behalve misschien een warm bord kaastortilla’s.

6. Soms wil ik gewoon verdwijnen. Ik voel me zo verloren en gebroken, en dat komt allemaal door jou.

7. Ik weet gewoon niet meer hoe ik me moet voelen. Ik ben gebroken, en het voelt alsof het nooit zal veranderen.

8. Ik ben er zo kapot van. Ik wil me opkrullen en sterven door de pijn die ik heb meegemaakt.

9. Ik weet niet hoe ik verder moet. Ik ben verloren. Ik ben gebroken. Ik ben verdrietig.

10. Wie had gedacht dat jij de persoon zou zijn die ik het meest vertrouwde, maar mij het meeste pijn deed. Ik dacht altijd dat het een vreemde zou zijn, niet mijn beste vriend.

11. Ik voel me zo gebroken. Ik kan het niet helpen te denken dat als mijn leven anders was verlopen, ik op een betere plek zou zijn.

12. De wereld zit vol met gebroken mensen. De waarheid is dat als je niet weet hoe je het gaat oplossen, niemand dat zal doen. En eenzaamheid is de diepste duisternis van allemaal.

13. Ik ben zo verdrietig dat ik niet weet wat ik met mezelf aan moet. Van binnen gebroken zijn is moeilijker dan mensen zeiden.

14. Ik voel nu veel emoties. Ik ben boos en verdrietig, en ik heb zin om te huilen. Sterk zijn is zo moeilijk als je je gebroken voelt.

15. Ik mis hoe we vroeger waren. Ik voel me zo gebroken.

16. Ik ben zo diep bedroefd vandaag. Mijn hart doet pijn, mijn geest doet pijn, en elk deel van mij voelt zo gebroken.

17. Het is moeilijk om het gevoel te hebben dat je leven uit elkaar valt, maar het is nog moeilijker om alleen met die gevoelens om te gaan.

18. Ik weet niet meer hoe ik gelukkig moet zijn. Ik heb alles geprobeerd. Het zou een leugen zijn als ik zei dat mijn hart niet gebroken was.

19. Soms voel je je zo gebroken, maar tegelijkertijd zo heel. Het zit zo, onze pijn komt niet van wat ons is overkomen. Het komt van ons verzet ertegen.

20. De pijn van mijn gebroken hart maakt me kapot.

21. De bodem viel vandaag onder me vandaan toen ik ontdekte dat mijn man me bedroog. Ik brak in tranen uit en voor het eerst in mijn leven wist ik niet wat ik moest doen.

22. Ik probeer altijd sterk te zijn, zelfs als ik pijn heb van binnen.

23. Niemand begrijpt mijn pijnen; ik voel me zo alleen, het leven is een circus, en ik wil eruit.

24. Ik val uit elkaar. Deze liefde maakt me gek. Ik heb me nog nooit zo ongelukkig gevoeld. Ik heb het gevoel dat ik niets meer te geven heb.

25. Het is niet makkelijk om ziek te zijn. Jouw stille kracht en positieve instelling zijn een inspiratie voor iedereen om je heen.

26. Ik voel me zo gebroken. Ik weet niet of je het weet, maar het is zo. Serieus, het voelt alsof het universum zich tegen me gekeerd heeft, en op een eindeloze missie is om me te vernietigen.

27. Ik ben een gebroken puinhoop op dit moment. Ik zit op een donkere plek.

28. Ik voel me zo verdrietig en gekwetst van binnen, en mijn hart doet pijn. Ik heb het gevoel dat ik niet weet hoe ik zonder jou verder moet.

29. Ik woon hier al mijn hele leven, maar het is allemaal zo lelijk en donker. Ik ben het beu. Alles voelt zo verkeerd en koud. Ik voel me zo verloren.

30. Ik weet niet wat meer pijn doet – de pijn van je beslissingen of de leegte die ik voel zonder jou.

31. Ik voel me verloren in de wereld, en ik weet niet wat ik moet doen.

32. Ik heb een onvolmaakt leven. Inderdaad. Ik heb zoveel fouten gemaakt dat ik ze niet kan tellen. Niemand weet hoeveel pijn en leed ik heb meegemaakt.

33. Woorden kunnen de onrust die ik in me voel niet beschrijven. Ik voel me echt slecht.

34. Ik voel me zo gebroken. Ik heb gewoon iemand nodig om erover te praten.

35. Ik voel me zo gebroken dat ik niet weet waar ik moet beginnen.

36. Als ik me zo gebroken voel, vraag ik me af of ik ooit nog gelukkig kan zijn.

37. Ik ben gebroken, ik ben gekwetst, ik ben depressief. Mijn hart is gebroken, niemand kan het repareren.

38. Ik voel me gebroken en verward. Ik weet niet waar ik heen moet of wie ik moet bellen.

39. Ik voel me zo gebroken. Maar het is allemaal mijn schuld. Het is mijn schuld dat ik me zo voel en geen gelukkig leven voor mezelf heb. Ik weet waarom ik moet voorkomen dat ik me zo voel, maar het is nog moeilijker dan het klinkt.

40. Ik voel me zo gekwetst. Ik voel me zo overstuur. Ik voel me zo ellendig.

41. Ik weet niet of ik zo door kan gaan. Ik voel me zo gebroken.

42. Ik huilde mijn ogen uit. Ik kan niet geloven dat het voorbij is. Ik voel me ellendig verdrietig.

43. Ik ben verloren, verslagen en depressief. Ik heb geen idee wat ik moet doen of zeggen.

44. Ik voel me alsof ik mijn familie en vrienden in de steek heb gelaten. Ik voel me als een gevallen held. Ik voel me zo gebroken.

45. Soms is het leven hard, en als je je verdrietig voelt, willen we helpen. Soms zijn er maar een paar lieve woorden nodig om je door de dag heen te helpen.

46. Als we uit elkaar zijn, voel ik me eenzaam en zielig. Ik ben zo in de war. Waarom zou je ooit bij me blijven als je je door mij zo voelt? Ik heb pijn en ben alleen.

47. Ik voel me zo gebroken. Ik ben een bakker, maar nu voel ik me zo gebroken. Vroeger was ik energiek en vrolijk. Nu ben ik een puinhoop, en zelfs mijn bakken gaat niet goed.

48. Ik ga je vertellen wat ik voel. Een mix van gehuild, geprobeerd, eenzaam en gebroken. Ik heb zo hard gewerkt, maar aan het eind voel ik dat het niet genoeg is.

49. Ik voel me zo verergerd. Ik wil hier een einde aan maken omdat ik me zo gebroken voel.

50. Ik ben nu op een donkere plek, worstel en wil gewoon dat het anders wordt.

51. Ik ben verloren, verward en zit vast. Ik voel me zo gebroken.

52. We namen alle liefde die we kregen en bewaarden het in een pot met al onze hoop. Ik voel me nu zo gebroken, toch hangt mijn hart leeg, gevuld met de herinnering aan de liefde voor jou en verloren hoop.

53. Ik voel me zo gebroken. Ik weet niet of ik hier ooit overheen kom.

54. Ik ben zo verdrietig. Ik voel me helemaal alleen en geïsoleerd.

55. Het leven is hard, en niets is leuk. Ik voel me erg teleurgesteld

56. Mijn hart was gebroken. Mijn geest is verpletterd. Ik kan niet verder.

57. Ik voel me vreselijk. Ik haat mijn baan, en mijn kinderen mogen me niet.

58. Ik voel me ontoereikend. We kunnen allemaal het gevoel hebben dat we niet goed genoeg zijn.

59. Ik kijk naar de spiegel. Ik weet niet wat ik moet zeggen.

60. Ik voel me zo gebroken. Ik kijk rond naar alle dingen die ik ooit had en lach. Nu is er niets anders van over dan gebroken.

61. Ik heb het gevoel dat wat ik had uit mijn leven is weggelopen en alles achter zich heeft gebroken. Nu blijven er alleen gebroken stukken over. Het is moeilijk om ernaar te kijken en niet te lachen. Alles is kapot.

62. Ik voel me zo vernietigd. Veel dingen in mijn leven zijn beschadigd door anderen, en het kan me niet eens schelen.

63. Ik voel me leeg van binnen. Er is niets meer dat me een vol en gelukkig gevoel geeft. Ik ben helemaal kapot.

64. Mijn hart is gebroken. Er was zoveel liefde, maar nu is het allemaal weg. Alles waar ik van hield is verloren en vergeten.

65. Ik ben moe en depressief. Ik heb zoveel tijd verspild met nadenken over hoe ik verder moet, dat ik me gebroken voel.

66. Ik zal nooit en te nimmer terugdeinzen voor alles wat ik te bieden heb. Ik zal me nooit overgeven aan iets of iemand. Als er één ding is waar ik zeker van ben, is het dat niets mij kan breken.

67. Het leven was zo mooi. Ik dacht altijd dat het zo zou zijn, maar dat is niet zo.

68. Ik dacht dat alles het beste was wat het kon zijn. Ik had geen idee dat alles zoveel beter kon zijn dan ik dacht.

69. Ik voel me zo gebroken, als een ijsberg die in tweeën is gebarsten, en ik drijf op zee.

70. Ik voel me verbrijzeld, als een ijsberg die in tweeën is gebarsten, en ik drijf op zee.

71. De tranen vallen over mijn gezicht terwijl mijn hart bloed sijpelt en het enige wat me kan redden is dat jij me weer in elkaar zet, stuk voor stuk verbrijzeld glas.

72. Ik voel diepe wanhoop alsof mijn hele wereld in duigen valt en ik hem niet meer in elkaar kan zetten.

73. Ik voel me zo verloren, als een scheepswrak op drift in de oceaan, gebroken.

74. Ik voel me alsof ik zink in de oceaan, gebroken van binnen.

75. Soms lijkt de wereld zo groot en het leven zo zwaar, dat ik het gevoel heb dat ik mezelf nooit meer in elkaar kan zetten.

76. Ik voel me alsof ik verdrink. Ik kan niet ademen en er is geen uitweg.

77. Mijn hele leven ben ik al aan het verdrinken. Dat is alles wat ik weet: Verdrinken in dit onzekere water, mezelf boven de golven proberen te verheffen maar het nooit halen.

78. Soms voel ik me depressief en alsof ik verdrink. Ik denk dat het komt omdat ik van binnen kapot ben.

79. Ik beken, ik voel me zo gebroken. Ik voel me als een schaduw van mezelf. Als ik dingen doe, is mijn motivatie om te ontsnappen. Om te ontsnappen aan hoe ik me voel, om zo ver mogelijk weg te rennen. Om bezig te blijven zodat mijn hoofd niet vol zit met gedachten die zo snel door mijn hoofd tollen dat ik er duizelig van word.

80. Ik voel me zo gebroken. Ik voel me als een schaduw van mezelf. Als ik dingen doe, is mijn motivatie om te ontsnappen. Om weg te komen van hoe ik me voel, om zo ver mogelijk weg te rennen.

81. Ik ben gebroken. Het voelt alsof er niets meer van me over is. Als ik dingen doe, is dat alleen om niet aan mijn problemen te hoeven denken. Ik blijf te druk bezig om mijn geest leeg te maken en de duizelingwekkende gedachten die zo snel door mijn hoofd tollen te stoppen.

82. Ik beken, ook al wil ik niet zo zijn, ik voel me zo gebroken. Als persoon met deze ziekte, is het laatste wat ik wil doen een last voor iemand anders creëren.

83. Ik voel me niet mezelf. Ik doe dingen om van mijn gevoelens weg te lopen. Het voelt alsof mijn hoofd tolt en ik zou kunnen flauwvallen.

84. Mijn hart voelt gebroken, en ik ben verloren. De apathie die ik voel is verschrikkelijk. Ik probeer me al lang van deze gevoelens te bevrijden, maar ik voel me met de dag zwakker worden.

85. Ik ben verdrietig. Ik heb het gevoel dat niets me kan opvrolijken en me weer gelukkig kan maken. Ik wil gewoon weglopen zonder zorgen, want mijn gedachten racen met gedachten die me duizelig maken.

86. Ik ben door een hel gegaan, en ik leef nog steeds. Het is elke dag een strijd om helder te denken en me te herinneren wie ik ben te midden van mijn depressie. In plaats van me productief te voelen, voel ik me uitgeput. In plaats van me zelfverzekerd te voelen, voel ik me schuldig. In plaats van goedemorgen te zeggen, wil ik gewoon in bed blijven.

87. Ik ben niet gelukkig. Ik wil wel, maar ik kan het niet. Mijn jeugd was geruïneerd toen mijn moeder wegging. Niets heeft er sindsdien toe gedaan, hoe hard ik ook probeer.

88. Ik ben zo alleen. Ik weet niet wat ik moet doen of tot wie ik me moet wenden. Mijn leven is een doolhof geworden zonder einde.

89. Ik ben de weg kwijt. Ik kan me niet concentreren of vreugde voelen. In plaats daarvan word ik overweldigd door verdriet, schuld en hopeloosheid.

90. De wereld is donker en koud als ik me zo voel, een plek vol schaduwen. Ik ontsnap aan mijn gedachten door aan het werk te gaan, maar dat is niet altijd genoeg.

91. Ik voel me zo gebroken, en ik weet niet wat ik anders moet doen.

92. Ik voel me zo hopeloos en waardeloos.

93. Niemand zal ooit de pijn kennen die ik voel. Het maakt niet uit hoeveel ik doe, ik zal het nooit goed maken. Ik kan niet eens beginnen te begrijpen hoe mensen zo door kunnen gaan.

94. Ik voel me een mislukkeling. Ik kan blijkbaar niets goed doen. Ik haat mezelf.

95. Ik huil nu. Ik heb je gezegd dat ik er niet over wil praten. Waarom kun je me niet gewoon met rust laten!

96. Het voelt alsof ik mezelf niet meer ken.

97. Ik voel me niet meer de man die ik vroeger was. Onvoltooid, alleen, ellendig.

98. Ik kan maar niet stoppen met mezelf de schuld te geven, en wat doe ik? Ik kan niet ademen.

99. Ik wil het gewoon helemaal opgeven, maar ik kan niet stoppen met denken aan de keren dat ik zoveel plezier had, het leven voelde de moeite waard.

100. Er zijn dagen dat ik zit te huilen en me afvraag waarom ik hier ben. Ik vraag me af wat Gods plan met mij is. Ik kijk in de spiegel en zie een persoon die niet lijkt op de persoon die ik had moeten zijn. Ik ben gebroken.

Ik hoop dat je deze verzameling Ik voel me zo gebroken citaten nuttig vond. Laat me weten wat je van deze post vindt in de commentaarsectie. Bedankt voor het lezen.