Ik Weet Dat Je Me Bedriegt Citaten

I Know You Are Cheating on Me Quotes

We hebben allemaal kleine gedachten die door onze hersenen zweven, vaak onopgemerkt. Wanneer je verliefd bent op iemand, zullen deze gedachten over die persoon positief zijn en zul je ze nauwelijks opmerken. Maar wanneer je vermoedt dat je geliefde je bedriegt, kan dat een heel andere situatie zijn. Je gedachten zullen niet zomaar willekeurig piekeren zijn – ze zullen scherp en gericht zijn en vol woede, vernietiging en verdriet.

Zelfs als je moet toegeven dat het pijnlijk is als je weet dat je significante andere vreemdgaat in je relatie. Je kunt niet begrijpen waarom en hoe hij/zij al zijn/haar aandacht aan een ander geeft en jou negeert. Om deze redenen wil je een tijdje uit de relatie blijven. Maar je wilt hem/haar toch weer terug in je leven?

Laten we eerlijk zijn, vreemdgaan is een probleem waar de meeste mensen moeite mee hebben. Bedrogen worden is misschien wel de ergste vorm van liefdesverdriet, want het is een opzettelijke daad van iemand die je met je hart vertrouwde. Als je moeite hebt om een manier te vinden om uit je giftige relatie te stappen, dan zullen deze Ik weet dat je me bedriegt citaten hieronder je helpen.

Bedrieg je me?

Bedrieg je me? Ik herinner me de avond dat we elkaar ontmoetten alsof het gisteren was. Ik had nog nooit zoveel liefde voor één persoon gevoeld. Zoveel als jij, maar nu is de liefde plotseling veranderd en vervangen door woede, razernij en verdriet…

1. Bedrieg je me? Ik weet zeker van niet. Je zou nooit tegen me liegen. Ik vertrouw je volledig. Maar ik vraag me af waarom je de laatste tijd zo afgeleid bent.

2. Bedrieg je me? Ik kon me gewoon niet voorstellen waarom je het zo druk hebt op je werk en geen tijd voor me hebt.

3. Ik heb aan je gedacht en ik ben bang. Ben ik gewoon paranoïde of zou het kunnen? Bedrieg je me? Ik hoop van niet, maar weet je het echt zeker?

4. Ik kan je liefde niet meer voelen, je aandacht en je liefde zijn niet meer van mij. Ik ben verdrietig vandaag. Mijn ogen zijn rood van het huilen de hele nacht en mijn hart doet pijn vanwege jou. Bedrieg je me?

4. Bedrieg je me? Ik wil dat je hier lang over nadenkt. Ik ben al meer dan 2 jaar je vrouw. Heb ik je niet behandeld als je koning? Hoe durf je me zo respectloos te behandelen!

5. Schatje, ik wil weten of je me bedriegt? Ik voel me onzeker en weet niet zeker of je me de waarheid vertelt. Als je me bedriegt, wil ik het echt weten want het breekt mijn hart.

6. Bedrieg je me, schatje? Ik voel me vreselijk omdat ik het gevoel heb dat je me bespeelt. Zie je iemand anders achter mijn rug om? Als dat zo is, laat het me dan alsjeblieft weten.

7. Schatje, bedrieg je me? Ik moet het weten.

8. Bedrieg je me? Ik zie andere tekenen dat je vreemdgaat. Er is een reden voor onze paranoia, en die moet aangepakt worden zodat we verder kunnen.

9. Bedrieg je me? Ik heb het knagende gevoel dat je me probeert te bedriegen.

10. Bedrieg je me? Ik weet dat je iets voor me probeert te verbergen.

11. Je bent niet eerlijk tegen me. Als je iemand anders hebt gevonden, kun je het me beter nu vertellen. Ik ben bereid je te vergeven, maar ik wil niet dat deze angst voor altijd in mijn hart blijft hangen.

12. Are You Cheating on Me? is alsof je het wachtwoord van je Facebook-pagina hebt veranderd en je je telefoon voor me hebt verborgen.

13. Je bent niet degene met wie ik trouwde. Je houdt nog steeds van me, maar je gedraagt je er niet naar. Je was mijn beste vriend en nu sluit je me buiten. Hou je niet meer van me of bedrieg je me?

14. Bedrieg je me? Ik weet niet zeker of ik mijn instincten moet vertrouwen. Ik denk dat het antwoord nee is, maar ik ben zo bang dat je tegen me liegt.

15. Ik word gek als ik niet zeker weet of je een affaire hebt of niet. Lieg je als je zegt dat je van me houdt?

16. Bedrieg je me? Ik weet dat er iets mis is tussen jou en mij. Vroeger raakte je me zo teder aan, maar die dagen zijn voorbij. Ik heb het gevoel dat je iets voor me verbergt. Ik heb de waarheid nodig.

17. Niet dat ik onzeker ben of zo, maar waarom heb je een slot op je telefoon. Bedrieg je me?

18. Bedrieg je me? Hou je echt van me of gebruik je me gewoon?

19. Bedrieg je me? Zo ja, dan heb ik bewijs nodig. Het zou pijnlijk gênant zijn als ik ontdekte dat de liefde van mijn leven ontrouw was.

20. Bedrieg je me? Vanwege alle excuses die je steeds maakt en ik wil weten of je misschien een leugenaar bent.

Ik weet dat je me bedriegt citaten

Ik weet dat je me bedriegt, ik ga geen scène maken of je publiekelijk uitschelden. Ik heb het bewijs. Ik heb je deze e-mail nog niet laten zien, omdat ik je een kans wilde geven om te ontkennen.

21. Ik weet dat je me bedriegt. Je hoeft het me niet te vertellen want ik weet het al. Ik voel het in de lucht, ruik het in je kleren, en zie het in je ogen.

22. Ik weet dat je me bedriegt! Ik kan het voelen. Ik kan voelen dat je liefde, je aandacht en je liefde niet meer van mij zijn. Ik ben verdrietig vandaag. Mijn ogen zijn rood van het huilen de hele nacht en mijn hart doet pijn.

23. Ik weet dat je iemand anders ziet. Ik voel het in mijn hart, zie het in je acties en hoor het in je stem. Ik voelde lange tijd een leegte in mij, maar ik wilde nooit geloven wat er achter mijn rug om gebeurde.

24. Ik weet dat je me bedriegt, ik heb het bewijs gezien. Ik wou dat je het lef had om het me recht in mijn gezicht te zeggen.

25. Ik weet dat je me bedriegt Ik weet dat je met iemand anders uitgaat, want als je langskomt, bel je stiekem met je mobieltje. Als we samen en alleen zijn, bel je me nooit schatje of mis je me. Ik dacht dat we iets speciaals hadden

26. Ik weet dat je me bedriegt. We horen elkaar niet. Je blijft altijd op je kamer en gaat ‘s morgens vroeg het huis uit. Hoe kan het dat andere mannen zo’n geweldig leven hebben en ik niets doe? Ik weet het niet, maar ik zeg niets. Maar ik wist meteen dat je niet meer dezelfde man was. Je ogen zeggen alles, je handen en je mond zeggen me niets meer. Je koude hart is begraven.

27. Ik weet dat je me bedriegt. Ik voel het in mijn ziel. Je bent een leugenaar, bedrieger en verrader. Na 10 jaar samen zijn, elkaar liefhebben en ons kind opvoeden had ik nooit gedacht dat je mijn hart zou verraden. Ik wist dat deze dag zou komen, maar ik kon me er niet op voorbereiden.

28. Ik weet dat je me bedriegt en het breekt mijn hart. Ik heb zoveel pijn. Ik wil de hele tijd huilen. Hoe kon je? Alles wat we hadden was mooi, nu is het voor altijd weg…

29. Ik weet dat je me bedriegt. Ik kan het voelen. Het is al twee jaar een voortdurende strijd. In het begin dacht ik dat ik de tekenen kon negeren, maar nu niet meer. De olifant is in de kamer gekomen en je moet onder ogen zien wat je ons huwelijk hebt aangedaan. Als het voorbij is, laat me dan in vrede mijn weg gaan, met waardigheid intact, of zie de gevolgen van je daden onder ogen.

30. Ik weet dat je me bedriegt want ik zie nog steeds de liefde in je ogen voor haar.

31. Als twee mensen verliefd zijn, zorgen ze voor elkaars welzijn. En ik dacht dat we verliefd waren, maar ik had het mis. Wanneer iets me dwars zat of verkeerd ging, vertelde ik het je, maar je hebt nooit een woord tegen me gezegd over je leven. Waarom heb je al die leugens nodig als de waarheid eenvoudig en veilig is?

32. Ik weet dat je me bedriegt, en ik hou nog steeds van je. Het doet meer pijn om te weten dat je me pijn doet.

33. Ik weet dat je me bedriegt. Alle aanwijzingen en tekens wijzen erop. Het kan me niet schelen, ik wil gewoon dat je weet dat niets van dit alles mij en mijn liefde voor jou beïnvloedt.

34. Onze relatie was een leugen. Je zei dat je van me hield, maar ik kan zien dat je me vanaf het begin bedroog. Ik ben blij dat het voorbij is en ik wens je geluk, want dat is alles wat je met mij had.

35. Ik ben zo verliefd op je. Ik weet het. De hele wereld weet het, zelfs als jij het niet weet. We hebben een geweldig leven samen en dat wil ik zo houden. Je bent mijn beste vriend en ik wil mijn leven met je doorbrengen. Vergeet de andere vrouwen en kom terug naar huis naar mij!

36. Jij bent mijn hele wereld. Je armen, je kus en vooral je hart. Als je ooit een moment vindt om je te herinneren hoeveel je voor me betekent, hoop ik dat het er een is die je laat weten hoeveel ik van je hou. Ik ken je, en het bloedt door mijn hele brein.

37. Ik heb het gevoel dat onze liefde sterft. Het lijkt alsof je je leven op de automatische piloot leeft en niets wat ik doe verandert daar nog iets aan. Er was een tijd dat je in mijn ogen keek en me vasthield, maar die dag is allang voorbij. Kom je ooit nog thuis?

38. Ik ben hier eerder geweest, maar ik zal het nooit meer laten gebeuren. Jij hebt jouw keuze gemaakt, en ik de mijne. Dit is voorbij tussen ons. Ik weet dat je me bedriegt.

39. Ik weet dat je me bedriegt, het kan me niet meer schelen. Ik hoop alleen dat je eerlijk blijft. Op die manier kan ik meer tijd doorbrengen met mijn andere geliefden.

40. Ik weet dat je me bedriegt. Het kan me niet schelen omdat we allebei weten dat het nergens toe leidt. Als mijn zusje thuiskomt voor de kerstvakantie en jouw auto op haar plek ziet staan, zal ze het ter sprake brengen. Ze is veel ouder dan ik, dus ik zal er nooit een woord tegen je over zeggen. Dat is iets waar je zelf mee om moet gaan.

41. Hoe hard ik het ook probeerde. Hoeveel ik ook van je hield. Je vond iemand anders en bedroog me. Het was mijn fout dat ik zo veel van je hield en je zo impliciet vertrouwde.

42. Ik weet dat je me bedriegt. Dat weet ik niet, maar ik voel het in mijn botten: een doffe pijn, een leegte in mij. De afgelopen maanden voelde ik je wegglijden. Als we praten ben je afstandelijk en afgeleid. Je kus heeft niet meer dezelfde tederheid en het lijkt erop dat je het niet meer ziet zitten. Vroeger waren we beste vrienden en nu zeggen we bijna niets meer tegen elkaar.

43. Mijn hart brak toen ik ontdekte dat je me bedroog. Het is moeilijk om bemind te worden door iemand die het niet verdient om bemind te worden.

44. Het verbaast me niets dat je me bedriegt. Ik heb je immers genoeg een open deur gegeven om dat te doen. Ik ben stom om het zo lang te laten duren. Het is mijn schuld dat je met iemand anders bent.

45. Elke keer als de telefoon gaat, vraag ik me af of jij het bent. Vertel je me dan dat je eindelijk klaar bent om hem te verlaten en een nieuw leven met mij te beginnen? Of vertel je me dat je liefde voor hem gegroeid is en dat je denkt dat hij degene is waar je de rest van je leven bij wilt blijven?

46. Elke keer als ik denk dat we vooruitgang boeken, gooi je meer stenen in de weg. Je doet dingen die me wegduwen, je zegt kwetsende dingen om me op afstand te houden. Ik ben het zat om dingen met je uit te praten en je wilt nooit luisteren.

47. Ik weet dat je me bedriegt. Ik weet dat omdat ik het voel in mijn botten en het zie in je ogen. Ik stond open voor het idee om weer iemand te vertrouwen, maar nu je in mijn gezicht hebt gelogen, en het vertrouwen dat er misschien eerder was, is weggesleten tot een poel van niets.

48. Ik weet dat je me bedriegt. Dat begrijp je toch? Ik weet dat je mijn hand vasthoudt, me kust en zegt dat je van me houdt omdat het moet. Je meent het helemaal niet. Het is niet oprecht. Ik weet wanneer je het niet meent. Het is niet echt. Het is niet omdat ik me zo ver van je verwijder, dat ik niet zie wat er om ons heen gebeurt.

49. Ik weet dat je me bedriegt, ik kan er niet meer tegen. Ik wil niet langer bij je zijn. Het doet zo’n pijn dat ik mezelf niet kan dwingen om nog langer bij je te blijven. Het enige wat overblijft is je te laten gaan. Ga alsjeblieft weg.

50. Ik weet dat je me bedriegt, het maakt me niet uit. Ik heb al een betere man. Hij heeft alles wat ik nodig heb en meer. Dat klopt, beter. Ik hoef geen genoegen te nemen met een man die mijn hart behandelt alsof het een voetbal is.

51. Ik weet dat je me bedriegt want als ik in je ogen kijk is het alsof ik in een spiegel kijk. Je ziet de pijn en de pijn en je voelt je slecht. Maar je kijkt weg omdat je niet wilt dat ik weet dat jij ook pijn hebt.

52. Ik weet dat je me bedriegt. Zie je, er is een patroon hier. Je lijkt vrouwen te vinden die je aan mij doen denken, vrouwen met dezelfde smaak. Ik zeg elke dag dat ik van je hou, maar hoe kun je dat terugzeggen als je tegen me liegt? Het klopt gewoon niet. Ik hoop dat je er op een dag achter komt voordat het te laat is, en dat je je realiseert welke grote fout je hebt gemaakt.

53. Ik weet dat je me bedriegt. Ik weet dit omdat je liefde niet genoeg is om je ervan te weerhouden. Echte liefde staat hun geliefden bij, wat er ook gebeurt, maar de jouwe staat alleen als het jou ten goede komt.

54. Ik weet dat je me bedriegt als ik een geheim voor je probeer te hebben en het je later vertel, maar voordat mijn woorden klaar zijn, weet je alles al.

55. Ik weet dat je tegen me liegt, maar ik hou toch van je. Je kunt me nooit vertellen dat je niet om me geeft, want het is duidelijk dat je me bedriegt.

56. Ik weet het. Ik heb altijd geweten dat je me zou verlaten. Ik wist dat er iets in je hart ontbrak waardoor je niet van me kon houden. Je was nooit echt verliefd op me, hè? Je gebruikte me alleen voor mijn lichaam en mijn gesprekstijd. Nou, raad eens? Het is nu te laat en het is tijd om verder te gaan. Doe geen moeite om te bellen of contact op te nemen. We zijn voorbij, maar weet dat je op een dag spijt zult hebben.

57. Ik was zo lang blind, maar zag eindelijk wat er gebeurde. Je bent ontrouw geweest, en ik weet dat je met een ander bent. Dat is niet erg. We kunnen verder, blijf gewoon uit mijn leven en scheid stilletjes, voordat we kinderen krijgen.

58. Ik weet dat je me bedriegt. Ik kan het voelen, ik zie het en ik denk dat ik het zelfs gehoord heb. Het hart liegt niet en ik ook niet! Dat is prima, ik hou toch niet van je, maar het doet pijn om je in de ogen te kijken wetende dat je tegen me liegt. Eerlijk gezegd is al het vertrouwen dat we hadden opgedroogd en twee jaar lang heb ik hier van je gehouden en wat heb je gedaan, me bedrogen.

59. ik weet dat je me bedriegt! wie is het… ik ben een erg gevoelig persoon – kom er gewoon mee naar buiten!

60. Ik weet dat je me bedriegt. Ook al praat en flirt je alleen maar met haar, ik ben ervan overtuigd dat jij en zij al gekust hebben.

61. Als een gesprek met iemand anders langer duurt dan drie minuten, dan speel je vals. Als je handen niet in je zakken zitten terwijl we lopen, dan speel je vals. Als je te ver van me vandaan zit in de bioscoop, dan speel je vals.

62. Mijn ziel doet pijn door jouw verraad. Mijn hart is verbrijzeld door je bedrog. Ik loop vandaag van je weg, wetende dat er niets meer te zeggen valt. Je hebt me bedrogen. Ik ben gekwetst. Ik ben er kapot van.

63. Ik weet dat je me bedriegt, ik weet wat er aan de hand is. Ontken het niet, je handen en kin geven je weg. Er is geen reden om er nu over te blijven liegen. Je houdt haar hand vast en kust haar hartstochtelijk.
Ik wou dat je me eerder had verteld hoe je je voelt! Leven met jou is al jaren een nachtmerrie en ik ben zo blij dat we eindelijk uit elkaar kunnen.

64. Mijn hart is in tweeën gebroken. Mijn wereld stortte in toen ik ontdekte dat de persoon die ik kende en liefhad niet was wie hij leek. We maken allemaal fouten, maar vreemdgaan is onvergeeflijk. Als je weet dat al je leugens alleen maar bedoeld waren om in de armen van een ander te liggen, dan vind ik dat helemaal niet goed.

65. Als ik die viespeuk tegenover me zie, die naar je kijkt als een vers stuk vlees, word ik vervuld van zoveel haat, jaloezie en woede dat ik er ziek van word. Ik heb op mijn beste gedrag gewacht tot er iets gebeurde zodat ik je op heterdaad kon betrappen. Maar nu heeft dit wachten me veranderd in een cynisch persoon die het niets meer kan schelen. Niemand kan zich meten met de omvang van de liefde die ik voor je voel als we samen zijn.

66. Als we kussen is er geen passie… alleen een verloren lust ergens tussen ons. Je houdt van een ander, dus geef ik je de vrijheid die je nodig hebt. Ik hoop dat je ooit jezelf zult vinden en de passie die we ooit deelden.

67. Ik zie dat je me weer bedriegt. Ik was zo verliefd op je en ik ben al vaak gekwetst dus waarom zou je me dit aandoen? Ik dacht dat we iets speciaals hadden maar je bent een bedrieger en een leugenaar. Ga nu mijn huis uit!

68. Ik kan mijn tranen verbergen. Ik kan glimlachen voor de hele wereld, maar jij bent de enige die weet dat ik van binnen huil.

69. Ik weet dat je me bedriegt en ik wil dat je het toegeeft. Ik weet dat er iemand anders is en we kunnen zo niet doorgaan. Laten we dit nu beëindigen, alsjeblieft. Als ik het niet ben en je hebt iemand anders, laten we het dan uitmaken.

70. Ik weet dat er iemand anders is. Het spijt me dat ik me verzet heb, maar mijn liefste..: Je hebt me verraden, je hebt je handen op een andere vrouw gelegd. Ik begrijp niet hoe je me zo kunt kwetsen, na alles wat we hebben meegemaakt.

71. Ik waardeer onze relatie, maar je gedraagt je vreemd. Ik weet niet of het door de kinderen komt of door iets anders. Als je tijd nodig hebt, zeg het dan, en trek je alsjeblieft niet terug.

72. Ik wist dat ik op een dag achter de waarheid zou komen en toen dat gebeurde, deed dat meer pijn dan wat dan ook. Het is moeilijk om te zeggen dat je van iemand houdt die niet meer dezelfde gevoelens voor je heeft.

73. Ik weet dat je me bedriegt. Ik voel je verlangen naar andere vrouwen, mooier en stralender. Ik heb ogen in mijn achterhoofd en het zesde zintuig dat je ontrouw bent. Ik ben niet dom. Ik weet wat er aan de hand is! Het is als een nare droom die met de tijd erger werd. Ik voelde je liefde kouder worden; het is langzaam vervaagd. Nu, in plaats van van je te houden, wordt het eenzijdig.

74. Ogen kunnen niet altijd zien, maar mijn hart kan het voelen als je naar haar kijkt met liefde in je ogen. Je probeert het misschien te negeren schat, maar je hart vertelt me de waarheid. Ik weet dat je me bedriegt en mijn hart in zoveel stukjes breekt dat ik bloed. Ik heb geen bewijs nodig om te weten dat je niet trouw bent.

75. Ik weet dat je vals hebt gespeeld. Ik voel het in mijn hart. Is dit wie je bent? Ik hoop van niet, maar de manier waarop je je gedraagt laat me denken dat ik nooit wist wie je was. Elke keer als ik je probeer te bellen of sms’en is er niets, alleen radiostilte. Wat ooit een vuur was is nu alleen nog maar as, en alles wat ik wil is dat je mijn hand pakt, hem vasthoudt en me vertelt dat alles goed komt.

76. Bedrogen worden door diezelfde persoon is een niet te beschrijven pijn. Het is een verschrikkelijk gevoel van verraden worden en bedrogen worden door te denken dat hij echt van je houdt.

77. Ik weet dat je me bedriegt en zij ook. Je hebt geen idee hoeveel ik om je geef en van je hou. Maar wat je niet beseft is dat als je iemand bedriegt, die persoon zoveel tijd doorbrengt met huilen en wensen dat het nooit gebeurd was.

78. Ik weet dat je me bedriegt. Ik heb geen bewijs, maar ik weet het gewoon in mijn hart. De manier waarop je naar haar kijkt, zegt me dat ze iets voor je betekent en dat ik op de tweede plaats kom. Dan zijn er de stille nachten dat je laat weggaat en vroeg thuiskomt. Ik weet dat je niet alleen laat op kantoor bent vanwege overwerk en het excuus dat het langer duurt wordt ook oud. Het doet pijn om je erdoorheen te zien gaan.

79. Ik weet dat ik naïef lijk, maar ik weet dat je me bedriegt. Ik voel het in mijn hart en zie het in je gezicht. Je denkt dat ik een dwaas ben, maar ik weet de waarheid. Je verbergt zoveel voor me en dat haat ik het meest.

80. Vraag me niet waarom ik je verliet, je houdt niet meer van me en ik weet het, mijn vrienden vertelden me dat aangezien je me bedriegt, pak je spullen en loop weg want dit is het einde van onze relatie.

81. Onze relatie was perfect. Je was mijn alles, mijn droomprins. En ik geloofde het bijna totdat je ons huis uit sloop en pas om 4 uur ‘s nachts terugkwam. Ik had dit moeten zien aankomen, want er zijn tekenen die ik gemist heb toen je met haar uitging.
die ik weet en die me van binnen vermoorden.

82. Ik weet dat je me bedriegt en ik zal onze relatie meteen beëindigen. Je bent een geweldige vent, maar ik kan niet omgaan met de tegenstrijdige emoties die ik voel over je leugen.

83. Ik weet dat je me bedriegt, het kan me niet schelen wat je zegt. Als ik dood ben voor jou, dan

84. Ik weet dat je me bedriegt. Ik kan niet zeggen dat ik verrast ben, we zijn al heel lang niet meer gelukkig. Ik wist dat het zover zou komen, dus nu zijn we er.

85. Ik weet dat je haar nog steeds ziet. Ik voelde het in mijn hart. We zijn al zo lang samen, ik begrijp niet waarom je me dit aandoet. Ik geef nergens anders meer om.

86. De afgelopen 6 jaar waren een leugen en het doodt me van binnen. Je hebt me nooit een eerlijke kans gegeven en ik denk dat ik dat krijg omdat ik je vertrouwde.

87. Als je hart echt van mij was, dan zou je geest dat ook zijn. Je zegt dat je van me houdt, maar je acties vertellen een ander verhaal. Ik dacht dat we voor altijd zouden blijven, maar het lijkt erop dat voor altijd niet zal duren…

88. Ik weet dat je me bedriegt. Ik weet alleen niet hoe en met wie. We spreken elkaar niet veel meer, maar toch zit ik uren op het internet mijn Facebook vrienden te stalken, foto’s van jou te bekijken op Twitter, je belgeschiedenis te controleren, je sms inbox te lezen en… tekenen te zien.

89. Je kunt tegen iedereen liegen, maar nooit tegen jezelf. Ik weet dat je me bedriegt en ik zal ervoor zorgen dat iedereen dat ook weet!

90. Ik weet dat je een affaire hebt met je ex. Ik zag de sms’jes op je telefoon, de late telefoontjes en de sms’jes in de ochtend om af te spreken. Waarom hou je me aan het lijntje?

91. We zouden getrouwd zijn, waarom heb je me ten huwelijk gevraagd en samen een leven opgebouwd als dit zou gebeuren? Ik ben er zo kapot van en kan nauwelijks ademen. Je was mijn hele wereld, waarom? Waarom heb je ons dit laten overkomen?

92. Ik ben er kapot van dat ik er zo achter ben gekomen. Het doet me pijn om je naam te zien op haar telefoon of in je e-mail. Je bent niet meer dezelfde sinds we samen zijn, je bent afstandelijk en ongeïnteresseerd in onze relatie. Je hebt tijd doorgebracht.

93. Ik weet dat je me bedriegt. Ik weet dat je dat doet. Ik heb misschien geen bewijs, maar ik weet het. Er is geen rechtvaardiging voor je gedrag. Als je ons in een relatie wilt houden, bied dan je excuses aan en verbind je aan mij. Ik verdien het niet om zo behandeld te worden.

94. Ik wist dat je me zou bedriegen. Ik kon het zien toen je me vaarwel kuste en je rook anders. Je aanraking was meer ontspannen dan normaal. En je telefoon ging iets meer af dan normaal.

95. Je zegt dat je van me houdt, maar je hebt me bedrogen. Je houdt niet van me. Ik weet het. Ik voel het zo sterk als een hartaanval, zo scherp als een mes.

96. Je bedriegt me veel te vaak en ik kan er niet meer mee omgaan. Het doet te veel pijn om te weten dat iemand waar ik zoveel van hou niet hetzelfde voor mij voelt.

97. Denk je dat ik dom ben? Dat ik niet zie wat er aan de hand is? Denk je dat je zoiets voor mij kunt verbergen? Je bedriegt me, maar je zult er nu voor altijd spijt van hebben.

98. Je bent een leugenaar, je hebt me bedrogen. Hoe kan ik je ooit nog geloven? Ik ben het zat om me gebruikt en verraden te voelen. Ik ga verder en zoek iemand die echt van me houdt.

99. Ik weet dat je me bedriegt. Ik voel het in mijn hart. Je praat nauwelijks meer met me, er is iets wat je me niet vertelt. Je brengt al je tijd door in een andere wereld, starend naar de telefoon alsof je weer in gedachten verzonken bent, elke keer als hij contact met je opneemt!

100. Ik weet dat je me bedriegt, ik weet het gewoon. De manier waarop je je bij haar gedraagt en naar haar kijkt. Het doodt me dat je de hele tijd tegen me hebt gelogen. Ik dacht dat we zo’n perfecte liefde hadden, dat je me nooit zoiets zou aandoen. Maar nu weet ik hoe fout ik zat. Ik ben zo lang blind geweest, ik denk dat het niet zien van wat er recht voor mijn neus stond, het hart de leugens laat geloven.

Een meerderheid van de mensen met een vaste relatie meldt dat ze hun partner hebben bedrogen, vaak meerdere keren, tijdens hun relatie. Dit maakt het niet alleen moeilijk om je partner trouw te blijven, maar ook om je partner te vertrouwen. Het concept van romantische liefde ligt onder vuur omdat mensen geen gezonde langdurige relaties kunnen opbouwen.

Dit is de ultieme lijst van Ik weet dat je me bedriegt citaten die je misschien naar je vriendje wilt sturen of die je wilt uitdrukken met andere soortgelijke emoties. We hopen dat je deze citaten leuk vindt en genieten van onze collectie.