Ik Zal Je Altijd Irriteren

Een grote ironie van de liefde is dat we ons zelfs aan onze favoriete mensen kunnen ergeren. Maar wat elke relatie definieert is de onvoorwaardelijke liefde om er te zijn en alles te verdragen. Iedereen heeft die persoon van wie hij houdt, maar waaraan hij zich tegelijkertijd graag ergert. Misschien is het je echtgenoot, een familielid, een vriend of een collega.

Ikzelf ben vastbesloten om zo min mogelijk lastig te zijn voor degenen die ik het meest liefheb. Maar je zogenaamde « vervelende » gewoontes kunnen echt gezien worden als iets goeds. Uiteindelijk hoort het gewoon bij het leven en als ze je gek maken, bedenk dan waarom je van ze houdt en waarom je ze de rest van je leven zult blijven lastigvallen.

Wanneer je die persoon hebt om wie je geeft en ook irriteert, stoort en lastig valt, is het mooie om te laten weten dat je niet perfect bent, je zult er altijd zijn, dus ze moeten altijd klaar staan. Met de hartelijke en ontroerende, ik zal je altijd ergeren citaten hieronder, heb je alle juiste woorden die je nodig hebt.

Ik zal je altijd irriteren

Jouw vriendschap betekent alles voor me! Ik zal me aan je ergeren op een cruiseschip, ik zal me aan je ergeren in een vliegtuig, ik zal me zelfs aan je ergeren bij een sportevenement. Zolang we nog dezelfde lucht inademen, zal ik me altijd aan je ergeren en ik geniet van elk moment. Dat is gewoon hoe we van elkaar houden, het is onze speciale manier.

1. Jij bent mijn favoriete persoon om me aan te ergeren. Mijn liefde voor jou is vervelend, maar dat is wat liefde is.

2. Hé, ik zal je altijd irriteren. Maar er is één ding waar jij en iedereen het over eens moeten zijn: Ik zal er altijd voor je zijn, en dat is het enige dat telt.

3. Ik ben niet perfect. Ik zal je altijd ergeren. Jij zal me altijd ergeren. Dat maakt ons samen zo tastbaar perfect.

4. Je ergert me. Ik irriteer jou. Dat is ons ding. Het is alsof mensen zeggen dat tegenpolen elkaar aantrekken. We zijn tegengestelde magneten en dat is wat ons laat werken.

5. Ik kan je altijd ergeren, maar je zult nooit iemand vinden die zoveel van je houdt als ik.

6. Iedereen heeft wel iemand die hen graag irriteert, maar ik ben daar de koning van. Ik loop een kamer binnen en de hele boel staat stil als je me ziet aankomen.

7. Ik ben niet perfect. Ik zal me altijd aan je ergeren, maar ik zal ook mijn best doen om ervoor te zorgen dat niemand anders het merkt.

8. Ik ben de man die je altijd irriteert. Trouw met me, ik zal je voor altijd irriteren.

9. Ik irriteer je altijd, maar weet je wat? Ik irriteer me liever aan je dan dat je er helemaal niet in voorkomt.

10. Ik irriteer je de hele tijd, maar ik hou nog steeds van je omdat je de beste bent.

11. Wees niet bang om je partner te irriteren. Dat is waarom we bij elkaar zijn gebracht. Ik zal je altijd irriteren!

12. Je zult nooit begrijpen waarom ik zo geobsedeerd ben door jou. Ik ben een kat, jij bent een hond. Het is normaal dat we ons aan elkaar ergeren. Maar weet je wat? Ik hou van je irritante gedrag en je komt nooit van me af.

13. We zullen ons de rest van ons leven aan elkaar ergeren. Maar maak je geen zorgen, ik zal van je houden lang nadat de laatste druppel koffie uit je mok is verdwenen.

14. Ik zal je altijd ergeren, maar ik zal ook de eerste zijn om je te zeggen dat ik van je hou.

15. Ik zal je altijd ergeren. Ik zal je irriteren als we samen zijn. En ik weet dat je me soms ook zult irriteren. Maar ik ben nog steeds blij dat ik je de mijne mag noemen.

16. Ik zal je altijd vervelen. Maar we zullen elkaar nooit vervelen. Ik zal je vervelen tot je van me houdt.

17. Ja, we zullen ruzie maken. Ja, ik zal je altijd irriteren en jij waarschijnlijk ook, maar dat maakt onze relatie zo geweldig.

18. Ik werk op je zenuwen en jij op de mijne, maar ik wil elk moment met je doorbrengen.

19. Ik zal je altijd ergeren, maar ik hoop dat je weet dat ik dat doe omdat ik van je hou. Ik zal je nooit verlaten.

20. Ik zal je altijd ergeren. Maar ik zal er altijd zijn als je me het meest nodig hebt. Bedankt dat je bij me blijft.

21. Ik zal je altijd irriteren. Ik zal die vervelende collega zijn die je dag na dag blijft irriteren en pesten en je vraagt iets nieuws te proberen, me uit te nodigen voor de lunch of met je vrienden op te trekken.

22. Ik val je lastig met mijn ideeën, mijn suggesties, mijn voorstellen en mijn gekke ideeën omdat ik niet zonder jou kan.

23. We mogen ons aan elkaar ergeren, maar we zullen altijd van elkaar blijven houden.

24. Ik heb je geërgerd, ik heb je boos gemaakt, je hebt me gelukkig gemaakt. Ik zou niets veranderen.

25. Geef me een reden om te blijven en ik zal altijd je vriend zijn en je altijd ergeren.

26. Ik zal je altijd ergeren. Ik zal je irriteren als je vrienden er zijn. Ik zal me aan je ergeren als we alleen zijn.

27. Ik ben onbeleefd en ongepast. En ik zal je altijd irriteren. Maar weet je wat? Dat vind je ook leuk aan mij.

28. Ik zal de persoon in je leven zijn die je zal irriteren, maar je zal zeker plezier aan me beleven.

29. Mijn liefde voor jou is als een cirkel: het heeft geen begin en geen einde. Maar ik zal je altijd ergeren, dat kan niet stoppen.

30. Ik zal je altijd irriteren. Ik zal je gek maken en je afvragen wat er gebeurd is met het meisje dat je eerst kende. Ik zal alles wat je gelooft in twijfel trekken. Ik zal vervelend zijn, maar als ik er niet ben, zul je beseffen wat je al die tijd gemist hebt.

31. Ik zal je altijd ergeren. Dat is ook de bedoeling. Want de dag dat ik dat niet doe is de dag dat je weet dat er iets mis is.

32. Ik zal je altijd ergeren. Net als veel andere mensen. Maar ik weet zeker dat we daarom zo goed met elkaar kunnen opschieten.

33. Mijn liefde voor jou is irritant. Maar ik zal je altijd irriteren omdat het leven met jou me gelukkig maakt en ik mijn handen niet af kan houden van wat van mij is.

34. Ik irriteer je als je slaapt en als je wakker bent. Ik zal je ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds ergeren. Ik irriteer je in je gezicht, achter je rug en overal daartussenin.

35. Jij bent hier. Ik ben hier. We zijn hier geweest. We zullen hier zijn. Jij zult me irriteren en ik zal jou irriteren. Het is goed, want we houden van elkaar en we begrijpen dat we meer zijn dan de irritante delen van onszelf.

36. Ik zal je altijd ergeren, ik zal nooit stoppen, en je zult dit leuk blijven vinden aan mij.

37. Je bent perfect voor mij en ik kan niet wachten om je de rest van mijn leven lastig te vallen.

38. Ik beloof je dat als we oud en grijs zijn en niet meer zo goed kunnen lopen, ik je zal irriteren, net als nu.

39. Ik weet dat ik super irritant ben, maar je zou niet hetzelfde zijn zonder mij. Je bent zo schattig als je je ergert.

40. Je kunt doen alsof je me negeert, maar ik weet dat je me hoort. Ik zal je altijd ergeren en we zullen partners zijn die elkaar graag gek maken.

41. Ik zal je altijd ergeren. Maar ik zal er ook voor je zijn als je me nodig hebt. Ik zal ook altijd van je houden, zoals een broer of zus betaamt.

42. Ik zal je altijd ergeren. Dat spijt me. Maar ik zal er ook altijd zijn om je eraan te herinneren dat ik de rest van je familie ben.

43. Ik zal je altijd ergeren. Jij zult me altijd ergeren. Maar we zullen elkaar nooit ergeren.

44. Als ik je irriteer, is dat niet omdat ik je boos wil maken, maar omdat ik me zo gelukkig voel als je aan mijn zijde staat.

45. Ik zal je altijd ergeren, maar het is mijn manier om te laten zien hoeveel ik om je geef.

46. Ik heb van je gehouden vanaf het begin, en ik zal je altijd ergeren.

47. Ik irriteer je als de zon schijnt, ik irriteer je als de wind waait, ik irriteer je zelfs soms als het zonnig is en er geen wind is.

48. Ik zal je altijd ergeren – als ik je onderbreek om te vertellen over mijn liefde voor jou.

49. Ik zal je altijd ergeren. En jij zal er altijd voor me zijn.

50. Ik zal je altijd ergeren omdat ik weet dat ik mezelf ook een moeilijke tijd bezorg.

51. Ik ben de persoon die je bij elke gelegenheid irriteert. Hoe vaak je me ook zegt het niet te doen, ik zal het altijd doen!

52. Ik zal je altijd ergeren. Net zoals de regen mij ergert. Maar ik heb jou meer nodig dan de regen.

53. Ik weet dat ik vervelend ben en dat je altijd zegt ga weg maar ik zal nooit van je zijde wijken want je bent mijn speciale vriend.

54. Je ergert me elke dag, ik denk net zoveel aan je als jij, je maakt me gek en we maken veel ruzie maar ik hou zoveel van je en ik wil niet zonder je zijn.

55. Ik zal je altijd ergeren en dat is omdat ik van je hou. Heel veel.

56. Ik zal je altijd ergeren, maar op een manier die je eraan herinnert hoeveel ik om je geef.

57. Sorry, ik ben die vriend die je altijd irriteert en steeds dezelfde onderwerpen ter sprake brengt. Maar ik ben nog steeds je vriend.

58. Ik ben je grootste fan. Ik ben net zo geobsedeerd door jou als jij door mij en ik zal je altijd ergeren.

59. Hoe meer ik je irriteer, hoe meer je in staat bent mijn blunders te negeren. Dat is echte liefde, toch? Je ergeren is mijn werk.

60. Ik zal je altijd irriteren, maar ik zal je altijd laten lachen, en ik zal me er niet voor verontschuldigen.

61. Ik zal je altijd ergeren, maar ik zal nooit iets tussen ons laten komen. Zelfs geen pindakaas.

62. Ik zal je altijd ergeren. Ik zal altijd fouten maken. Ik zit altijd fout. Maar als er problemen zijn, zal ik er altijd voor je zijn.

63. Ik zal je altijd ergeren tot je eindelijk beseft dat ik hier ben, bij jou, voor altijd.

64. Ik zal je beledigen, je niet respecteren, je in verlegenheid brengen – ik zal met je vechten, je een schuldgevoel aanpraten, je gek maken. Maar ik zal altijd van je houden.

65. Ik zal je altijd ergeren. Ik zal je altijd lastigvallen. Ik zal altijd in jullie zaken zitten. Jullie levens zijn beter met mij erin.

66. Ik zal je altijd ergeren, maar ik zal je nooit teleurstellen. We accepteren de liefde die we denken te verdienen.

67. Ik zal je altijd ergeren. Niet omdat ik dat wil, maar omdat ik nu eenmaal zo ben. Ik neem mezelf niet te serieus, en dat zou jij ook niet moeten doen. En dat maakt het leven leuk.

68. Laat me je doelen niet in de weg staan. Ik zal je altijd ergeren omdat ik wil dat je beter wordt, maar dat is niet erg. Blijf doorgaan op weg naar succes.

69. Ik kan je ‘s morgens ergeren, ik kan je ‘s avonds ergeren, ik kan je elk uur van de dag ergeren, maar ik zal altijd van je houden.

70. Ik irriteer je. Jij ergert me. Maar ik erger me liever aan jou dan aan iemand anders. Ik hou van je.

71. Ik kan niet stoppen met je te irriteren. Het is als een reflex. Je weet niet hoe graag ik je irriteer.

72. Ik zal je altijd ergeren, maar als ik moet kiezen tussen ademen en van je houden, zou ik mijn laatste adem gebruiken om te zeggen dat ik van je hou.

73. Ik zal je ook laten lachen en je hart verwarmen. Maar vooral zal ik je irriteren. Hou ervan.

74. Ik zal je altijd irriteren, maar ik beloof dat ik door alles heen aan je zijde zal blijven. Voor altijd en eeuwig, de meest vervelende vriend die je ooit zult hebben.

75. Ik zal je altijd irriteren, lastigvallen en gek maken. Niet omdat ik dat wil, maar omdat je zo schattig bent als je je ergert.

76. Als je probeert te beslissen of je moet blijven, onthoud dan: ik zal je altijd irriteren en dat is oké.

77. Ik zal je altijd ergeren en jij zult me altijd ergeren maar het belangrijkste is dat we van elkaar houden.

78. Ik zal je altijd ergeren, ik zal altijd om je grappen lachen, ik zal je altijd plagen en daarom heb ik je nodig.

79. Ik blijf je irriteren. De beste relaties zijn die waarin we elkaar het meest irriteren.

80. Je wordt altijd boos op me. Je zult me altijd uitschelden voor mijn fouten. Maar ik zal altijd van je blijven houden. Dat beloof ik.

81. Ik zal je altijd ergeren, jij zult me altijd ergeren, maar als het zover is, staan we aan elkaars zijde.

82. Een van mijn favoriete dingen aan jou is hoeveel ik je irriteer. En een van mijn favoriete dingen aan mij is hoe makkelijk ik je kan irriteren.

83. Ik zal je altijd ergeren. Ik kan er niets aan doen. Ik ben een beetje een buzzkill, te luidruchtig en onaangenaam van mening. Maar bekijk het van de zonnige kant: Jij zult mij ook altijd irriteren. En zo hoort het ook!

84. Ik zal je irriteren. Ik zal je lastig vallen. Je zult me moeten verdragen. Ik ben je vriendin. Ik hou van je, ook al mag je me soms niet.

85. Ik zal je ergeren, maar ik zal ook van je houden. We zullen ruziën en vechten, maar uiteindelijk denk ik nog steeds aan je.

86. Ik ben vervelend zodat je me nooit zult vergeten. Ken je het gevoel als je de persoon van wie je houdt irriteert? Het is geen slecht gevoel.

87. De beste soort liefde is het soort dat je je beste zelf laat zijn, en mij irriteren om mijn beste zelf te worden is iets waar ik van hou.

88. Ik zal je altijd ergeren, maar ik zal je favoriete ergernis zijn.

89. Mijn favoriete herinneringen zijn als we samen zijn, dus ga nooit weg. Ik zal je altijd ergeren omdat ik je aan mijn zijde nodig heb.

90. Ik beloof dat ik je bij elke kans die ik krijg zal irriteren omdat je te vaak in mijn gedachten bent.

91. Zo makkelijk kom je niet van me af. Ik ben als oude kauwgom aan de onderkant van je schoen of de koffievlek op je favoriete topje die je er nooit meer uit krijgt. Ik zal altijd vervelend zijn, maar alleen omdat ik erom geef.

92. Ik zal je altijd ergeren. Zelfs als je 80 bent en je je niets anders kunt herinneren dan dat ik je elke dag van je jeugd ergerde.

93. Deze relatie zal nooit 50/50 zijn. Ik zal je altijd ergeren omdat dat is wat ik doe, maar je zit met mij opgescheept.

94. Ik zal je ergeren als ik er niet ben. Ik zal je ergeren als ik er wel ben. Ik zal me aan je ergeren als we uit elkaar zijn. Ik zal me aan je ergeren als we samen zijn.

95. Ik zal er zijn, je irriteren tot je beseft dat ik je favoriete persoon ben.

96. Ik irriteer je graag om de dingen die je doet, maar ik irriteer je echt omdat ik van je hou.

97. Elke dag met jou is een avontuur. Zeggen dat ik verliefd op je ben is het understatement van de eeuw. Ik zal me altijd aan je ergeren.

98. Je zult altijd het zonnetje in mijn dag zijn, mijn engel in de nacht. Ik zal je altijd ergeren, maar ik zal altijd van je houden.

99. Ik zal je altijd irriteren, maar ik zal je ook altijd laten lachen. Ik ben je nieuwe favoriete ding.

100. Ik zal je altijd irriteren. Het maakt me niet uit hoe oud we zijn of hoeveel rimpels we hebben, ik zal je altijd irriteren. En ik zal er ook altijd zijn om je te herinneren aan alle redenen waarom je van me houdt.

Ik hoop dat je ze met plezier hebt doorgenomen, en ik weet zeker dat die speciale persoon ook ontroerd en geamuseerd zal zijn als hij ze doorneemt. We hebben allemaal te maken met vervelende mensen. Dat hoort nu eenmaal bij het leven. Laat me alsjeblieft weten wat je van deze post vindt in het commentaargedeelte. Bedankt.