In Your Arms Forever Quotes

In Your Arms Forever Quotes

Velen van ons hebben het gevoeld. Dat gevoel van opgaan in liefde, tevredenheid en een gevoel van verbondenheid. Het voelt als de hemel en je wilt dat het eeuwig duurt. Je wilt voor altijd in de armen van je geliefde zijn en je wilt dat hij weet hoezeer je daarnaar verlangt.

Voor altijd in de armen van je geliefde liggen betekent dat je weet dat hij de juiste voor je is en nooit meer weg zal gaan. Als je in de armen van je geliefde bent, ben je veilig en geborgen. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. De wereld lijkt mooier, de zon schijnt feller, de lucht ziet er blauwer uit en de vogels zingen mooier. Je lijkt iets te voelen dat je nooit eerder voelde… iets dat je hart sneller doet kloppen wanneer je aan haar/hem denkt.

Mensen wijden hun hele leven aan het vinden van hun zielsverwanten. Als je de jouwe hebt gevonden, waarom maak je er dan niet je doel van om hem of haar de meest romantische citaten te geven, hem of haar te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt en hoezeer je ernaar verlangt om voor altijd bij hem of haar te zijn.

Hier zijn de beste en liefste in je armen voor altijd citaten om je op weg te helpen. Aarzel niet om er zoveel te gebruiken als je wilt. Gewoon kopiëren en plakken.

In Your Arms Forever Quotes

Ik wil voor altijd in je armen zijn, ik droom van een liefde die nooit eindigt. Alles wat ik nodig heb is jij en ik; samen voor de eeuwigheid. Je maakt me gelukkiger dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Je loopt een kamer binnen en al mijn zorgen verdwijnen omdat het ware geluk bij jou is.

1. Ik zal voor altijd in je armen zijn. Ik zal je volgen tot het einde van de aarde en geduldig op je wachten. Ik wil voor altijd bij je zijn omdat ik weet dat we voor elkaar bestemd zijn. Jij bent mijn zielsverwant en ik de jouwe.

2. Ik zal voor altijd in je armen zijn. Ik hou zoveel van je, schatje. Ik hoop dat we op een dag voor altijd samen zijn. Jij bent mijn enige ware liefde en mijn hart klopt alleen voor jou.

3. Alles wat ik wil is voor altijd in je armen zijn. Jij bent mijn hart en ziel. Elke ochtend wil ik alleen maar naast je wakker worden, je zoete geur ruiken, in je mooie ogen kijken en je glimlach kussen. Hoe ver we ook van elkaar verwijderd zijn, ik zal je altijd in mijn hart voelen. Want jij bent degene waar ik van hou!

4. Ik wil voor altijd in je armen zijn, ik wil je laatste liefde zijn en de liefde die je hele leven komt. Ik wil niemand anders aan mijn zijde behalve jij.

5. Ik wil voor altijd in je armen zijn en nooit meer weggaan. Elke keer dat je me vasthoudt, word ik een stapje dieper verliefd op je. Je bent het grootste geschenk dat me ooit gegeven is en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen.

6. Ik wil voor altijd in je armen zijn. Terwijl de rest van de wereld het misschien vergeten is, herinner ik het me. Je was mijn eerste liefde, en je zal altijd mijn enige liefde zijn. Wat er ook gebeurt, het zal nooit veranderen wat ik voor je voel.

7. Ik wil voor eeuwig en altijd in je armen liggen, je warmte en je liefde voelen. Luisteren naar het kloppen van je hart. Jij bent mijn alles, mijn hoop en dromen, mijn ziel.

8. Ik wil voor altijd bij je zijn. Ik wil mijn armen om je heen, je adem in mijn oor, je handen verstrengeld in mijn haar. Ik wil je angsten kalmeren en alle slechte dingen in deze wereld wegjagen. Jij bent de belangrijkste persoon in mijn leven en zonder jou zou alles uit elkaar vallen.

9. Ik zal voor altijd dankbaar zijn voor elk moment dat ik met je doorbreng. Ik wil je gezicht en alles aan je nooit vergeten. Je geeft me hoop dat deze wereld niet meer zo slecht is. Ik zou dagen kunnen zoeken en nooit een man vinden die zo perfect is als jij.

10. Ik ben zo gelukkig met jou. Ik hou van je glimlach, je lach en de manier waarop je kust. Je hebt zoveel vreugde in mijn leven gebracht en ik kan me niet voorstellen wat ik zonder jou zou moeten. Je bent de meest geweldige man die ik ooit gekend heb en de enige van wie ik ooit zal houden.

11. Jij bent mijn hart, jij bent mijn ziel. Jij bent wat het leven de moeite waard maakt. Ik weet niet hoe ik zo lang heb kunnen leven zonder jouw lichaam naast het mijne. Laat me alsjeblieft nooit meer los!

12. Ik hoop dat ik altijd in je hart ben. Dat we samen zijn tot het einde der tijden, en dat we samen nooit oud en ongelukkig worden.

13. Ik werd verliefd op je, niet om hoe je eruit ziet, maar om wie je bent en hoe je hart me laat voelen.

14. Je bent mijn favoriet; Alles aan jou is geweldig; Ik hou van alles aan jou; Je bent geweldig om mee te praten en naar te luisteren; Ik geniet van je stem; Je zorgt ervoor dat ik het beter wil doen voor mezelf; Ik wil je altijd gelukkig maken.

15. Ik wil voor altijd in je armen liggen en ik weet dat dat nooit zal veranderen. Als ik in je ogen kijk, smelt de hele wereld weg. Elke keer als je me kust, voelt het alsof mijn hart uit mijn borstkas kan barsten. Jij bent van mij en ik van jou en wat er ook op ons pad komt, mijn liefde voor jou zal nooit eindigen.

16. Je kwam onverwacht in mijn leven en veranderde het. Mijn dagen zijn zoveel beter met jou in de buurt. Ik ben gelukzalig

17. Ik hou zoveel van je! Je bent het beste en mooiste wat me is overkomen. Jouw glimlach fleurt mijn dag op, je houdt mijn liefde levend. Ik wil voor altijd in je armen liggen, de hele nacht door. Ik kan niet wachten om wakker te worden en die mooie lippen te kussen waar ik zo van hou. Ik hou van je.

18. Ik kon niet gelukkiger zijn dan nu in jouw armen. Dankzij jou kan ik zeggen dat ik een gelukkige vrouw ben. Mijn dagen zijn helderder, mijn nachten zijn rustiger en mijn hart is voller en tevredener dan ooit tevoren.

19. Je brengt zoveel liefde en licht in mijn leven. Ik denk niet dat je beseft hoe gezegend je bent om mij te hebben, want ik ben echt het gelukkigste meisje op aarde. Bedankt dat je me vasthoudt en me je enige ware liefde maakt.

20. Ik wil je hand vasthouden en voor altijd aan je zijde staan. Ik wil zo lang mogelijk in je leven zijn en ik wil je dicht bij me hebben. Ik wil me elk detail herinneren van wat we nu hebben, hoe we ons voelen als we elkaar aanraken en hoe het voelt als we elkaar kussen.

21. Ik zal nooit de gevoelens vergeten die je in me opwekt, de manier waarop elk van je kussen mijn hart sneller doet kloppen, of hoe mijn geest leeg wordt als we elkaar aanraken.

22. Ik weet niet waaraan ik jou heb verdiend, maar ik ben je zo dankbaar. Door jou voel ik me het gelukkigste meisje op aarde. Ik hou van je en zou alles voor je doen. Tijd met jou doorbrengen is mijn favoriete bezigheid, zonder jou is het leven lang niet zo leuk. Ik zou me nooit zonder jou kunnen voorstellen; je bent mijn soulmate!

23. Als ik in je ogen kijk, voel ik me helemaal tevreden. Door jou voel ik me geliefd, speciaal en belangrijk. Ik koester elk moment dat ik met je mag doorbrengen. Ik kan geen genoeg van je krijgen.

24. Ik wist niet dat ik zo verliefd kon worden, ik wist niet wat liefde was totdat jij in mijn leven kwam. Je bent de meest geweldige man die ik ooit heb ontmoet en elke dag zal er iemand verliefd op je worden.

25. Ik wou dat ik woorden had om te beschrijven hoeveel ik van je hou en je mis. We waren voor elkaar bestemd. Ik stuur je veel liefde!

26. Ik krijg vlinders als je lacht, en ik weet niet wat ik moet doen als je huilt. Ik zal altijd van je houden, wat de toekomst ook brengt.

27. Ik wou dat ik nu bij je kon zijn. Ik heb bijna het gevoel dat ik dat ben, door de gedachte aan jou. Je bent mijn leven, mijn liefde en mijn alles. Verlaat me alsjeblieft nooit, want ik zou niet verder kunnen als je dat deed. Ik zou je missen als een gek en kan me niet voorstellen hoe leeg mijn leven zou zijn zonder jou.

28. Ik wil voor altijd in je armen zijn, dus ik verstop me tot we weer samen zijn. Geniet van de rest van je dag, want vanavond staat je een speciale traktatie te wachten.

29. Ik kan niet wachten tot de dag dat ik die drie woordjes kan zeggen, ze zullen van mijn lippen vallen als een gevangen vogel die eindelijk bevrijd wordt. Ik kan niet wachten om de rest van mijn dagen met jou door te brengen en voor altijd in je armen te zijn.

30. Ik wil in jouw armen leven, waar geen angst, geen tranen en geen pijn is. Als je me omhelst, voel ik me zo veilig dat er niets ergs kan gebeuren. Ik hou ervan om in je armen te liggen en zou het voor niets willen veranderen.

31. Ik wil met je in het gras liggen onder de warme zon en naar de wolken staren. Ik wil samen bijen uit de bloemen jagen en laat opblijven om elkaar vast te houden. Ik wil al mijn hoop en dromen met je delen, en ooit dansen op onze bruiloft. Ik zal altijd evenveel van je houden als nu, tot de dag dat ik sterf.

32. Elke dag is een geschenk van God. Jij bent mijn geschenk dat ik nooit had verwacht te krijgen en nooit meer zonder wil. Onze liefde is als een bloem die elke dag groeit, die alleen voor ons bloeit, die ons doet blozen en giechelen elke keer als we naar elkaar kijken. Ik hou zoveel van je en kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen.

33. Het is beschamend cliché om te zeggen dat ik mijn leven met jou wil doorbrengen. Maar het is waar. Ik wil dat elke ochtend begint met een innige omhelzing en nooit eindigt zonder een zachte kus en een warme knuffel. Je zou zo lang mogelijk in mijn leven moeten zijn. Ik hou van je.

34. Ik voel me zo gezegend en gelukkig dat ik jou heb. Er is niets dat ik niet zou doen om je te laten weten hoeveel ik van je hou en hoe bijzonder je bent in mijn leven. Als ik onze toekomst samen zie, word ik onvoorstelbaar enthousiast!

35. Je bent alles voor me. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. De dag dat ik jouw aanraking voel is de dag dat ik weet dat mijn leven compleet is. Jij bent de man van mijn dromen en ik ben zo gelukkig dat ik jou heb. Jij bent het grootste geschenk dat God me heeft gegeven en ik zal dat geschenk elke dag koesteren!

36. Ik ben zo gelukkig om verliefd op je te zijn. Je bent de meest geweldige vriend die een meisje zich kan wensen, en ik ben zo dankbaar dat je bestaat. Bedankt voor je mooie woorden, ze betekenen alles voor me.

37. Ik wil voor altijd in je armen zijn. Ik wil je trots op me maken, en ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen. Laten we een gezin stichten en samen oud worden. Ik hou zoveel van je!

38. Ik ben zo verliefd op je dat mijn maag er pijn van doet. Het is als vlinders op rolschaatsen. Je maakt me zo gelukkig dat ik me roekeloos en vrij voel! Ik wil voor eeuwig en altijd in je armen zijn.

39. Ik zal altijd van je houden en ik ben zo blij dat je in mijn leven bent. Ik wil nooit een dag doorbrengen zonder jou aan mijn zijde!

40. Mijn armen houden het kostbaarste vast dat ik ooit gevonden heb. Je bent alles wat ik ooit wilde en meer. Je bent mijn zielsverwant en mijn alles. Ik hou zoveel van je en wil geen dag meer zonder je leven.

41. Ik hou meer van je dan ik ooit gedacht had van iemand te kunnen houden. Je maakt me zo gelukkig dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Ik denk niet dat er een woord is voor hoeveel ik om je geef. Je bent mijn enige ware liefde!

42. Je bent mijn enige, je wijkt nooit van mijn zijde. Je bent de liefde van mijn leven, mijn alles. Ik zal altijd aan je zijde staan. Wat er ook gebeurt, ik zal altijd van je houden met heel mijn hart. Ik kan niet wachten om kinderen met je te krijgen en de rest van mijn leven met je door te brengen.

43. Ik hoop dat deze dag nooit eindigt. Je bent zo lief, zorgzaam en zo’n heer. Ik voel me het gelukkigste meisje in de wereld om jou in mijn leven te hebben! Ik hou van je. Ik meen het echt.

44. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest en heb van anderen gehouden, maar met jou… is het zo anders, ik kan je gewoon niet laten gaan, en dat wil ik ook nooit.

45. Ik hou meer van je dan de zon schijnt. Ik hou meer van je dan er sterren aan de hemel staan. Ik hou meer van je dan je verstand kan bevatten. En bovenal hou ik meer van je dan van het leven zelf.

46. Als ik bij jou ben, lijkt mijn hart te dansen! Ik denk dat mijn gezicht een permanente glimlach van vreugde moet zijn!

47. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel geluk in de liefde zou hebben. Ik zou mijn leven met niemand anders willen doorbrengen.

48. Ik wil voor altijd in je armen zijn. Als ik bij je ben lijkt de hele wereld weg te smelten en alles wat overblijft zijn wij. Je betekent zoveel voor me en ik kan nooit uitdrukken hoe gelukkig ik me voel dat ik je de mijne mag noemen! Mijn hart is altijd van jou!

49. Ik wil voor altijd in je armen zijn. Ik wil geen dag leven zonder jou in mijn leven. Je hebt het grootste verschil in mijn leven gemaakt en ik ben zo dankbaar dat ik zo’n geweldig persoon als jij heb gevonden. Jij bent mijn hart, mijn enige ware liefde. Ik zal altijd van je houden!

50. Mijn wensen kwamen uit toen ik jou vond. Je bent alles wat ik ooit heb gewild of nodig had. Mijn liefde voor jou is zo groot als de melkweg en soms lijkt het zo diep als de oceaan. Het is zo intens dat het me ademloos achterlaat. Ik verlang ernaar om voor altijd in je armen te zijn, mijn liefste!

51. Dank je, voor elke keer dat je me de adem ontnam door gewoon jezelf te zijn. Je bent de meest geweldige, liefdevolle, ondersteunende en perfecte man die ik ken. Onze liefde is uniek en ik zou je voor niets ter wereld willen ruilen.

52. Mijn leven begon op de dag dat ik jou ontmoette. Het moment dat we elkaar zagen en jij me die mooie glimlach gaf, wist ik dat onze levens voor altijd verbonden zouden zijn. Jij bent mijn zielsverwant, de liefde van mijn leven. Vanuit het diepst van mijn wezen, kan ik niet stoppen aan je te denken.

53. Ik herinner me nog steeds de dag dat ik je ontmoette. De manier waarop je jezelf aan me voorstelde was zo oprecht dat mijn hart een slag oversloeg. Ik wist toen meteen dat we voor altijd samen zouden zijn. Die dag veranderde mijn leven voorgoed en ik ben nooit meer dezelfde geweest zonder jou aan mijn zijde.

54. Elke keer als we elkaar aanraken, voel ik me het gelukkigste meisje ter wereld. Je bent alles wat ik me kan wensen in een man: vriendelijk, liefdevol, attent, slim, grappig en HOT! Ik hou zoveel van je.

55. Ik heb in jou mijn wederhelft gevonden. Met jou aan mijn zijde kan er niets misgaan. Ik weet dat het tijd zal kosten om nog dichter naar elkaar toe te groeien, maar ik kijk uit naar elke dag die we samen mogen doorbrengen.

56. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden en ik heb haar ten huwelijk gevraagd! Ze zei ja, ze wil de rest van haar leven met mij doorbrengen. Ik ben de gelukkigste man ter wereld, ik heb alles wat een man zou willen.

57. Mijn leven is een wervelwind van beproevingen geweest, maar wat er ook gebeurde, we hebben het samen gered. Al mijn ontberingen uit het verleden hebben niet veranderd hoe jij me laat voelen, elke dag hou ik meer van je!

58. Mijn liefste, ik heb nooit getwijfeld aan je loyaliteit, en ik heb nooit getwijfeld aan je hart. Wat ik wel betwijfel is mijn vermogen om je te laten zien hoeveel ik van je hou.

59. Ik wil voor altijd in je armen zijn. Ik hoop dat je weet hoeveel je voor me betekent, meer dan je je ooit kunt voorstellen. Je bent zo’n geweldige man en zo’n geweldige vriend. Hoewel ik het nooit genoeg zeg. Ik hou van je.

60. Ik viel zo snel voor je dat het was alsof een tornado me van mijn voeten veegde. En hier ben je, net zo snel voor mij gevallen. Ik wil voor altijd in je armen zijn.

61. Je bent mijn hele hart, ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen. Ik wil voor altijd en eeuwig in je armen zijn.

62. Ik ben nog nooit zo compleet verliefd op iemand geweest. Ik wil voor altijd bij je zijn en mijn hele leven met je leven. Op een dag zal ik met je trouwen en de rest van mijn leven met alleen jou doorbrengen. Jij en ik tegen de wereld mijn liefste.

63. Ik wil je voor altijd vasthouden, nooit meer loslaten en je steeds weer kussen. Ik hou van je lippen, je gezicht, je ogen, je perfecte hart en ziel.

64. Ik had nooit gedacht dat ik zo gelukkig kon zijn met een meisje, maar nu besef ik dat jij mijn alles bent en dat ik de rest van mijn leven met jou wil doorbrengen. Ook al zijn we nog niet zo lang samen, ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Je brengt me zoveel vreugde! ik hou van je!

65. Je bracht me thuis toen ik het gevoel had dat de wereld me niets kon schelen. Je gaf me het gevoel dat ik een plaats had in deze grote wereld en dat iemand me echt nodig had. Geen woorden kunnen uitdrukken hoeveel ik van je hou, dus ik zal het niet eens proberen. Laten we vanavond naar de zonsondergang gaan kijken.

66. Je bent mijn beste vriend, mijn alles. Ik heb nooit meer van iemand gehouden dan van jou. Je ogen, je glimlach, je kussen en de geur van je huid doen me elke keer smelten.

67. Ik heb het al duizend keer gezegd, maar ik zal het nog duizend keer zeggen. IK HOU VAN JE. Met de jaren word ik meer en meer verliefd op je. Ik ben zo blij dat onze paden zich hebben gekruist en dat we elkaar hebben gevonden.

68. Ik ben het gelukkigste meisje in de wereld om jou aan mijn zijde te hebben. Ik hou ervan dat je bereid bent me alles te geven tot de dood ons scheidt.

69. Elke dag bracht ons naar het volgende niveau. Als één ding goed is, moet een ander beter zijn. Je hebt geen idee hoe geweldig je voor me bent! Ik laat nooit meer iets tussen ons komen. Je bent mijn beste vriend, mijn alles, en ik kan niet genoeg van je houden. En het mooiste is dat ik het niet hoef te proberen!

70. Ik wil voor altijd in je armen zijn tot we oud en grijs en gerimpeld zijn. Niets zal ooit veranderen wat ik voor je voel; elke seconde, minuut, dag, maand, jaar en decennium van mijn leven zal ik van je houden.

71. Ik weet dat ik altijd in je armen wil zijn. Om je te kussen, te knuffelen, om me geliefd te voelen. Ik wil dat onze liefde langer duurt dan deze wereld ooit zal zijn. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Je bent zo’n zegen voor mijn leven. »

72. Onze liefde is gewoon de beste, ik heb mijn hele leven al in je armen willen liggen. Je bent mijn liefste en ik ben te trots om met anderen over je te praten want je bent mijn alles. Je bent mijn droom die uitkomt, verlaat me nooit!

73. Ik hou ervan als je me knuffelt, kust en mijn wang streelt. Mijn hart slaat een slag over elke keer dat we samen zijn. Ik wil niet zonder je zijn. Ik wil elke dag wakker worden en je in mijn armen houden. Ik hou zoveel van je.

74. Ik kan je niet vertellen hoe lang ik op deze dag heb gewacht. Jij bent mijn zielsverwant, degene waar ik mijn hele leven naar heb gezocht, en toen we elkaar eindelijk ontmoetten was het pure magie. Ik hou zoveel van je en kan niet wachten om meer tijd met je door te brengen!

75. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant. Je maakt me blij en verbaast me elke dag. Ik weet dat ik uit elkaar zou vallen als we elkaar ooit zouden verliezen. Je betekent alles voor me en ik kan niet wachten tot we de rest van ons leven samen doorbrengen.

76. We zijn misschien nog geen jaren samen, maar voor mij ben je de meest geweldige persoon die ik ken. Als ik in je mooie blauwe ogen kijk, zie ik mijn toekomst. Ik hou van je met heel mijn hart en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen.

77. Ik zal er altijd voor je zijn. Ik zal van je houden als de wereld in duigen lijkt te vallen. Wat wij hebben is echt, en hoewel ik misschien niet altijd perfect ben, beloof ik dat ik mijn best zal doen.

78. Onze liefde is als een rivier, die prachtig en eindeloos stroomt. Zoals het water van de bergen naar beneden stroomt, beweegt het door beken en valleien en baant zijn weg tot het de zee bereikt. Mijn liefde voor jou is als die rivier. Ze stroomt naar je toe en baant zich een weg naar je toe. Als we samen zijn, voel ik me veilig en geliefd.

.

79. Mijn liefde voor jou groeit elke dag. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel vreugde zou vinden bij een ander persoon in mijn leven. Liefde is een grappige intensiteit die kan grenzen aan sappig, maar soms is het alles wat we nodig hebben om de dag door te komen.

80. Ik wil voor altijd in je armen zijn. Ik hou van je. Ik hou van je en ik hoop dat we voor altijd in je armen zijn.

81. Ik ben zo verliefd op je dat het niet eens grappig is. Ik wil de rest van mijn leven elke nacht in je armen doorbrengen. Ik voel me de gelukkigste man ter wereld om jou in mijn leven te hebben.

82. Ik wil nooit zonder je zijn. Ik wil je alleen maar vasthouden en kussen. Je bent mijn alles, mijn soulmate. Ik hou zoveel van je.

83. Jouw armen zijn mijn heiligdom. Wat er ook gebeurt of hoeveel pijn je me ook doet, ik voel me altijd veilig en geborgen in je armen. Je zal altijd mijn hart vasthouden en zolang we samen zijn weet ik dat alles goed komt!

84. Ik beloof je altijd te behandelen als degene waar ik het meest van hou. Om nooit je handen van mijn hart te halen.

85. Ik hou zoveel van je. Ik kan niet eens beschrijven hoe blij ik ben als ik je lach zie en hoor. Bedankt dat je me elke dag een beter mens maakt. Ik wil je voor altijd vasthouden en nooit meer loslaten!

86. Ik hou zoveel van je! Ik voel me het gelukkigste meisje ter wereld om bij jou te zijn. Je maakt mijn leven zoveel leuker en spannender. Je behandelt me als een prinses, en dat zal ik nooit vergeten. Ik hou van je met heel mijn hart.

87. Elke keer als we samen zijn, groeit mijn liefde voor jou. Ik kan niet anders dan glimlachen om de manier waarop je naar me kijkt alsof ik alles ben wat je ziet. Je beneemt me de adem, en je bent de liefde van mijn leven.

88. Ik zal altijd van je houden, maar ik kan er niet tegen om je te verliezen. Je bent mijn leven en mijn ziel, mijn zon en sterren. Ik kan niet ademen zonder jou. Kruip met me op de bank, breng regenachtige dagen op het strand door, ga alsjeblieft niet weg. Ik zou honderd jaar op je wachten als het moest!

89. Ik kan niet eens beschrijven hoeveel ik van je hou en je waardeer in mijn leven. Je bent de aardigste, liefste, meest attente en geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet.

90. Ik wil voor altijd in je armen zijn. Ik wil nooit van je zijde wijken. Jouw liefde is als een eindeloze zomer, zo zorgeloos en warm. Overal waar ik kijk zie ik je.

91. Mijn liefste liefde, ik wil voor altijd in je armen zijn. Jij bent mijn wereld en ik zou je nooit voor iets anders willen ruilen. Ik hou ervan bij je te zijn, je vast te houden en gewoon dicht bij je te zijn. Ik kijk uit naar de toekomst die we samen zullen maken.

92. Ik wil voor altijd in je armen zijn. Samen zullen we een betoverd leven hebben. Mijn ziel heeft nu vrede met mijn liefde voor jou dat ik ons voor eeuwig samen kan zien.

93. Mijn hart is vol. Ik ben er vrij zeker van dat de liefde er net in gekotst heeft. Ik wil voor altijd in je armen liggen omdat ik meer dan wat ook in de wereld geniet van je nabijheid. Ik wil je kussen, je voelen, en met je lachen tot in de eeuwigheid-geen hoeveelheid tijd kan ooit genoeg zijn voor mij.

94. Ik ben graag in je armen. Jij bent mijn gelukkige plek, mijn veilige plek altijd. Bij jou zijn is alles wat ik ooit wilde, en het zal altijd alles zijn wat ik wil.

95. Je inspireert me om de beste ik te zijn die ik kan zijn, de gelukkigste man ter wereld en de beste vader ter wereld. Jij bent voor mij het licht aan het einde van een lange en donkere tunnel. Onze liefde leeft en bloeit en als een mooie boom zal ze nooit sterven of vervagen. Ik hou meer van jou

96. Ik ben zo gelukkig dat je van me houdt en je leven met me deelt. Ik voel kleine vonkjes als we samen zijn en kan niet stoppen met glimlachen. De dingen die je voor me doet laten mijn hart zingen, en ik ben zo blij dat je mijn aandacht trok.

97. Elke keer als ik in je ogen kijk, verdrink ik in de diepste oceaan vol leven. Elke keer als we kussen, klopt mijn hart van extase. Je bent zo mooi en perfect dat het pijn doet. Ik hou van je en wil de eeuwigheid met je doorbrengen.

98 . Ik wil de rest van mijn leven elke ochtend wakker worden en je gezicht zien. Ik wil elke nacht in je armen in slaap vallen en je horen fluisteren dat je van me houdt. Ik zal voor altijd de vreugde koesteren die jouw aanwezigheid mij in mijn leven brengt.

99. Als ik moest kiezen tussen van je houden en ademen. zou ik mijn laatste adem gebruiken om te zeggen: « Ik hou van je. » Ik hou meer van je dan van het leven zelf.

100. Op nog een jaar van ongelooflijke liefde, lachen en avontuur. Ik ben zo gezegend met jou in mijn leven en kijk uit naar alle jaren die voor me liggen.

In iemands armen liggen is alsof je armen strak om zonnestralen zitten. Als je in iemands armen ligt, voel je je warm en beschermd. Je weet dat je niets ergs zal overkomen en dat al je dromen zullen uitkomen.

Als je het geluk hebt in de armen te liggen van iemand die van je houdt, dan weet je hoe bijzonder het voelt om bemind te worden. Het is comfortabel maar opwindend tegelijk. Je kunt altijd laten weten hoe graag je er voor altijd wilt zijn met de in your arms forever quotes hier.