Inspirerende Citaten Voor Gebroken Hart Man

Het leven kan soms hard zijn, vooral als je door een scheiding gaat. Voor anderen kan het verlies van een dierbare het gevolg zijn van een overlijden of van het uit elkaar gaan. Wanneer een relatie eindigt, is het gebruikelijk om je verpletterd te voelen. Het is bijna een universele ervaring die we allemaal minstens één keer in ons leven meemaken. Wanneer een relatie eindigt, besef je misschien hoe weinig waarde je hechtte aan de ander of aan de relatie zelf. Dit kan een pijnlijke les zijn.

Soms is er een groot liefdesverdriet nodig om je te doen beseffen dat het laatste wat je nodig hebt iemand in je leven is die niet waardeert wat voor een engel je bent. Als man en lijdend aan een gebroken hart, moet je je energie terug krijgen. Sterke steun is een echt iets dat je kan helpen zo’n moeilijke toestand te overwinnen.

Als je last hebt van liefdesverdriet of iemand hebt verloren, en op zoek bent naar inspirerende citaten om je er doorheen te helpen, dan zijn deze prachtige collecties inspirerende citaten voor mannen met een gebroken hart wat je zocht.

Inspirerende citaten voor gebroken hart man

Als man met een gebroken hart heb je alle liefde, zorg, aanmoediging en inspiratie nodig die je kunt krijgen. Een liefdesverdriet doormaken is niet gemakkelijk, en moet niet lichtvaardig worden behandeld. Als je jezelf toestaat er doorheen te komen, komt het goed. Het is maar een fase, en die gaat voorbij.

1. Als je hart gebroken is, of een geliefde hebt verloren, verlies dan niet de hoop. We worstelen allemaal op een bepaalde manier. Reik uit, en omarm nieuwe wegen.

2. Wat je ook hebt meegemaakt, je kunt de vreugde vinden om een nieuwe dag tegemoet te gaan. Een gebroken hart is niet het einde. Het kost kracht om toe te geven dat je hulp nodig hebt, maar het is een teken van ware liefde als we dat kunnen.

3. Als iemand je leven verlaat, laat hem dan gaan. Probeer niet met ze te praten of ze te volgen – of ze terug te brengen. Hoe minder contact je hebt met een vroegere liefde, hoe sneller je kunt beginnen met het helen van de breuk. Het spijt me dat je hart gebroken is.

4. Lieve gebroken man, ik beloof dat je weer verliefd wordt. Tot die tijd blijf ik op deze aarde om ervoor te zorgen dat je gelukkig bent.

5. Je verdient iemand die je het gevoel geeft de enige man ter wereld te zijn. Je kunt niet eeuwig met een gebroken hart blijven zitten.

6. Onze herinneringen aan magische momenten met degenen van wie we veel hielden zullen er altijd zijn. Maar het is onze keuze om die herinneringen troost of verdriet te laten brengen. Wees gelukkig; het liefdesverdriet definieert je niet.

7. Je kunt iemand niet helpen totdat je van jezelf houdt. Je bent een goed mens, en je verdient het beste.

8. Je kunt het onrecht dat je is aangedaan nooit rechtzetten, maar je kunt er wel boven staan. Kies voor geluk, in plaats van liefdesverdriet.

9. Wanneer een deur sluit, gaat een andere open; maar we kijken vaak zo lang en zo spijtig naar de gesloten deur dat we niet zien welke deuren voor ons opengaan. Kies ervoor positief te kijken in plaats van stil te staan bij liefdesverdriet.

10. Het is niet de sterkste van de soort die overleeft, noch de meest intelligente, maar degene die het meest reageert op verandering. Je zult dit overleven.

11. Er is geen grotere pijn dan de pijn van het lijden. Maar het zou erger zijn die pijn niet te hebben gevoeld, niet te hebben liefgehad, en niet te hebben geleerd hoe beter lief te hebben. Je bent beter af zonder dat meisje.

12. Een hart dat echt gebroken is, heeft ruimte voor een nieuwe liefde om te groeien. Dus sta open voor liefde.

13. Je hebt de laatste tijd veel pijn, liefdesverdriet en eenzaamheid meegemaakt, en het beste wat je voor je genezing kunt doen is jezelf wat liefde tonen.

14. Je hebt de laatste tijd veel pijn, liefdesverdriet en eenzaamheid meegemaakt. Het beste wat je kunt doen voor je genezing is beginnen met van jezelf te houden.

15. De nuttigste manier om je liefdesverdriet en eenzaamheid te genezen is jezelf wat liefde te tonen. Het beste wat je kunt doen voor je genezing is de bron van je geluk zijn.

16. Als je verloren bent, geneest of liefdesverdriet hebt, kan jezelf liefde tonen het beste voor je zijn. Met tijd en zelfzorg zul je vrede en een doel vinden.

17. Door alle pijn en liefdesverdriet, vind je nog steeds een manier om te lachen als niemand kijkt. Je vindt nog steeds een manier om boven alles uit te stijgen en het beste uit je leven te halen. En daarvoor verdien je liefde.

18. Als je liefdesverdriet hebt, roept het universum je op om van jezelf te houden. Je moet ruimte in je hart hebben om liefde te laten groeien. Jij bent de enige die weet hoe je jezelf kunt genezen. Je moet de liefde terug in je hart stoppen.

19. Begin jezelf wat liefde en zelfzorg te geven. Weet dat je een goede, capabele ziel bent die de kracht heeft om je leven ten goede te veranderen.

20. Vind de liefde in jezelf. Alleen dan kun je jezelf genezen van je liefdesverdriet, en je innerlijke ontzag laten doorschijnen.

21. Hou eerst van jezelf, en al het andere valt op zijn plaats. Je moet van jezelf houden om iets gedaan te krijgen in deze wereld.

22. Ontdek hoop. Weet dat je de moed en kracht kunt vinden om weer lief te hebben. Je wereld kan ten goede veranderen als je het toelaat.

23. Hou van jezelf. Het is het begin van een levenslange relatie. Je kunt prima zonder vrouw.

24. Wanneer de stress van het leven je begint uit te putten, is het belangrijk te onthouden dat zelfliefde een cruciale stap is in het vinden van genezing.

25. Je hebt alles in je om geluk en vreugde te bereiken waar anderen alleen maar van dromen. Blijf niet eeuwig met liefdesverdriet zitten. Wees gelukkig.

26. Je bent sterk genoeg om hier doorheen te komen. Iedereen weet dat tijd alle wonden heelt, dus heb geduld en vertrouw erop dat je hart, hoewel het al vaak gebroken is, weer zal helen.

27. Tijd heelt alle wonden. Je bent sterk genoeg om hier doorheen te komen. Heb geduld en geloof dat het goed komt met je hart, hoe gebroken het in het verleden ook was.

28. Je kunt dit overwinnen! Je hart is lang sterk geweest, en het zal weer helen. Er is geen reden om je zorgen te maken, want je hebt dit eerder gedaan, en je weet dat de stukjes uiteindelijk weer in elkaar zullen vallen.

29. Mensen maken fouten en ze breken harten, maar je moet je door deze fouten niet laten weerhouden om opnieuw lief te hebben. Onthoud dat er altijd iemand is die van je houdt om wie je bent, niet om wat je waard bent.

30. Wees sterk genoeg om los te laten, en geduldig genoeg om te wachten op wat je verdient. Weet dat soms de dingen die we het minst verwachten het belangrijkst zijn. Je bent beter dan het liefdesverdriet.

31. Je moet erop vertrouwen dat er licht is in het midden van de duisternis. Je moet erop vertrouwen dat de zon weer zal opkomen. Geloof in jezelf, stop met denken aan het liefdesverdriet, en hou hoop in je hart.

32. Vergeet het verleden, en begin opnieuw. Vergeef het onrecht dat je is aangedaan, belast jezelf niet met haat, en wees sterker dan je tranen.

33. Elke dag ben je sterk. Je kunt sterker zijn. Je zult genezen en je weer heel voelen, want dat is wat je verdient.

34. De tijd is gekomen om opnieuw te beginnen. Laat het liefdesverdriet los. Omarm het nieuwe begin, en geniet van de reis die voor je ligt.

35. Je bent sterk en dapper. Je hebt veel obstakels in je leven overwonnen en je kunt dit liefdesverdriet overwinnen.

36. Je zult zien dat het leven mooi is, en je reis gaat interessant worden als je maar aan het liefdesverdriet blijft denken.

37. Blijf niet bij de pakken neerzitten. Sta op, en ga voor een betere vrouw! Je hebt geen tijd te verspillen aan je verleden, want dat is verleden tijd.

38. Diepe pijn, diepe genezing. Elk moment van vreugde is een moment dat je je lijden hebt losgelaten.

39. Als je een man met een gebroken hart bent, zie je de zon pas als het te laat is. Daarom leef ik nu met volle teugen.

40. We hebben allemaal gebroken harten, en we nemen allemaal verschillende wegen, maar het is op de gebroken plaatsen dat we groeien.

41. We hebben allemaal liefdesverdriet, maar in de gebroken plekken groeien we.

42. Het leven is hard, maar we worden sterker op gebroken plaatsen.

43. Verberg je gebroken plekken niet. Als je gekwetst bent. Als je een breuk hebt meegemaakt. Als je iemand hebt verloren. Laat je gebroken plekken zien, want daar schijnt het gouden spul doorheen.

44. Hoezeer je ook kapot bent, je bent nooit te kapot om mooi te zijn. Hoe gebroken je ook bent, elk hoofdstuk van je verhaal heeft een doel. Zelfs in de donkerste hoofdstukken van je verhaal, is er altijd iets nieuws te leren.

45. Je zult pijn hebben, maar je zult de pijn overleven. Je zult verdwaald zijn, maar je zult je pad vinden. Je zult bang zijn, maar je zult er sterker door worden.

46. Mijn vriend, het leven is een reis die bestaat uit de plaatsen waar we zijn geweest, de dingen die ons zijn overkomen en de mensen die we hebben gekend en liefgehad.

47. Je faalt zelden totdat je stopt met proberen. Een winnaar is iemand die opstaat uit liefdesverdriet en leert van zijn mislukkingen. Geef niet toe aan de tegenslagen van het leven. Leer ervan, zet door en bereik je doelen.

48. Je kunt alles overwinnen. Als je het gevoel hebt dat je wilt opgeven, bedenk dan dat succes wacht op degenen die volhouden en doorzetten.

49. Omdat het leven het waard is. En mensen zijn het waard om van te houden. En jij bent het waard om van te houden.

50. Het meest pijnlijke is jezelf verliezen in het proces van te veel van iemand houden, en vergeten dat jij ook speciaal bent.

51. Soms moet je gebroken zijn voordat je fantastisch kunt zijn.

52. Je hoeft geen pijn te voelen. Je hebt de kracht om het te veranderen.

53. Als je liefdesverdriet hebt, valt je wereld in stukken uiteen. Maar deze scherven van je gebroken hart zullen een mozaïek vormen dat veel mooier is dan het eerst was.

54. Een van de moeilijkste dingen om te doen is kijken hoe degene van wie je houdt, van iemand anders houdt. Het is hartverscheurend.

55. Niet elk moment van de dag zal gemakkelijk zijn, maar je hoeft de wereld niet alleen te trotseren. Je komt er wel doorheen.

56. Ik weet dat je er kapot van bent, maar het leven is de moeite waard, en liefde is het waard om voor te vechten.

57. We hebben het hart niet nodig om lief te hebben en bemind te worden, maar het moet wel breken, zodat we weten hoeveel we kunnen liefhebben en bemind worden – en ook hoeveel we in staat zijn lief te hebben.

58. Huil niet omdat het voorbij is, lach omdat het gebeurd is.

59. Loslaten betekent niet ophouden met zorgen. Het betekent dat ik de angst om vast te houden loslaat.

60. Ons leven wordt niet bepaald door de uitdagingen die we tegenkomen, maar door hoe we daarop reageren. Stop met denken aan liefdesverdriet.

61. Je bent sterker dan je denkt. Laat los, laat God, en weet dat er een plan voor je is.

62. Je kunt geen positief leven leiden met een negatieve geest. Alles in het leven is goed (inclusief liefdesverdriet), zelfs slechte dingen gebeuren om een goede reden.

63. Je kunt het voelen in de lucht, die knapperigheid en kou. Het voelt alsof je hart in een blok ijs zit. De enige verlichting van deze pijn is ontsnappen, vergeten wat er gebeurd is. En van daaruit kun je vinden wie je onder alles bent.

64. Laat je hart niet breken door een meisje, vind je waarde in haar, en niet in haar liefde.

65. Mijn hart is gebroken en alles wat mijn vrienden kunnen zeggen is wees sterk, wees sterk. Ik wou dat iemand zei dat je mag huilen, schreeuwen en dingen breken.

66. Word verliefd op je leven. Elke minuut ervan.

67. Je zult troost vinden in de wetenschap dat je niet alleen bent. We gaan allemaal door donkere periodes in het leven, maar als je er doorheen komt, zullen er betere dagen volgen. Het spijt me van het liefdesverdriet.

68. Je bent sterker en knapper dan je denkt. Je hebt een goed hart.

69. Je hart is vrij, durf het te volgen. Het zal je vreugde brengen.

70. Soms moet je het liefdesverdriet uit het verleden loslaten, zodat je dat wat in de toekomst ligt, kunt vasthouden.

71. Mannen, je hoeft niet altijd sterk te zijn. Iedereen zal het begrijpen als het nu niet goed met je gaat. Je hebt tijd en ruimte nodig om je gebroken hart te genezen.

72. We zijn soms allemaal een beetje gebroken. Blijf sterk. Geef nooit op. Liefde wint altijd.

73. Je bent nooit gebroken. Er is altijd hoop. Je zult altijd genoeg zijn.

74. Wees geen muurbloempje, ga naar buiten en leef je leven. Het leven is te kort om het gevoel te hebben dat je het hebt verspild aan de zijlijn.

75. Het enige liefdesverdriet dat blijft, is dat wat nooit eindigt.

76. Leer van de pijn te houden. Want niets goeds komt gemakkelijk, en als je bereid bent ervoor te vechten, zal het uiteindelijk de moeite waard zijn.

77. Wat je niet doodt, maakt je sterker.

78. Na een breuk is het makkelijk om te denken dat je nooit meer lief zult hebben. Maar verliefd worden na liefdesverdriet is een van de mooiste dingen ter wereld.

79. Ik geloof dat de eerste stap naar genezing van een gebroken hart is te accepteren dat je altijd een gebroken hart zult hebben.

80. Er is nooit een tijd of plaats voor ware liefde. Het gebeurt per ongeluk, in een hartslag, in een enkel flitsend, kloppend moment.

81. Zoals de zon na de regen, zelfs als het donker is, zal uw liefde schijnen.

82. De wereld breekt iedereen, en daarna zijn sommigen sterk op de gebroken plaatsen.

83. Pijn, liefdesverdriet en eenzaamheid zijn onvermijdelijk, maar lijden niet. We kunnen kiezen of we onze tijd doorbrengen met zelfmedelijden of dat we troost putten uit de vreugde die we nog hebben.

84. Je hebt geen relatie nodig om gelukkig te zijn, alleen om er een te hebben. Je moet niet bij iemand zijn omdat « ze je compleet maken », maar omdat ze je complimenteren en je leven beter maken.

85. Het is beter te hebben liefgehad en verloren dan nooit te hebben liefgehad. Je bent beter dan liefdesverdriet.

86. Het is oké om niet oké te zijn. Het is ook oké om alles te voelen wat met liefdesverdriet gepaard gaat.

87. Als je liefdesverdriet hebt, bedenk dan dat het verleden in het verleden ligt en je toekomst nog ongeschreven is. Ik kijk ernaar uit om met je te vallen.

88. Een gebroken hart is niet het einde. Het kost kracht om toe te geven dat je hulp nodig hebt, maar het is een teken van ware liefde als we dat kunnen.

89. Wat je ook hebt meegemaakt, je kunt de vreugde vinden om een nieuwe dag tegemoet te gaan. Een gebroken hart is niet het einde. Het kost kracht om toe te geven dat je hulp nodig hebt, maar het is een teken van ware liefde als we dat kunnen.

90. Een gebroken hart is niet het einde. Het vergt kracht om toe te geven dat je hulp nodig hebt. Het is een blijk van ware liefde als we dat kunnen.

91. Soms als je een gebroken hart hebt en het lijkt alsof de wereld stilstaat, is het een teken van ware liefde als we om hulp kunnen vragen.

92. Het is niet omdat je hart gebroken is, dat het het einde betekent. Het is pas het einde als je het niet meer kunt repareren. Love Live Laugh.

.

93. Beware is verliefd geworden op een man met een gebroken hart. Liefde is een mooi gevoel, en als dat fout gaat doet het vreselijk pijn. Je wilt niet gekwetst worden. Je zult gelukkig zijn als je bij hem uit de buurt blijft.

94. Uit elkaar gaan is moeilijk, maar onthoud dat je niet alleen bent. Samen zullen we weer opstaan. Je kunt hiervan herstellen, en sterker zijn dan ooit tevoren.

95. In het leven zullen er dagen zijn die je voor altijd wilt vergeten. Op die dagen, verlies de hoop niet.

96. Hartzeer is onvermijdelijk. Maar onszelf toestaan pijn te hebben is een teken van kracht en moed. Elke tegenslag is een deur naar groei.

97. Er is moed voor nodig om weer lief te hebben, maar als je eenmaal je moed verzamelt, kijk je nooit meer om.

98. Laat je hart niet breken door een fout. Leer van je fouten, en ga verder. Elke dag is een nieuwe kans om het leven te creëren dat je wilt.

99. Wees niet bang om weg te lopen van iemand van wie je houdt, als ze je het gevoel geven dat je hun tijd of liefde niet waard bent.

100. Een gebroken hart voelt als een gevecht in een bar, waarbij al die emoties uit het niets komen en je raken als een stomp in je maag.

Ik ben blij dat u uw keuze uit deze geweldige collecties van inspirerende citaten voor een gebroken hart man hebt doorgenomen en geselecteerd. Alsjeblieft, vergeet niet te reageren en te delen met je lieve familie en vrienden.

Bedankt.