Inspirerende Citaten Voor Nieuwe Ondernemers

Inspirational Quotes for New Business Owners

De droom van een eigen bedrijf is een krachtige droom, met een goede reden. Ondernemers hebben meer autonomie in hun werk en vaak meer mogelijkheden om echte rijkdom te creëren. Je hebt genoeg gezelschap als je klaar bent om de sprong te wagen als ondernemer.

Startups staan gelijk aan groei. Pas opgericht zijn maakt een bedrijf nog geen startup. Evenmin is het nodig dat een startup werkt aan technologie, risicofinanciering of een of andere « exit » heeft. Het enige essentiële is groei. Al het andere dat we met startups associëren volgt uit groei.

Het is gemakkelijk om uit het oog te verliezen waarom je je bedrijf bent begonnen wanneer de moeilijke seizoenen aanbreken. Daarom heb ik een aantal inspirerende citaten voor nieuwe ondernemers verzameld. Deze citaten zullen u eraan herinneren dat u niet alleen bent in de ondernemersreis en dat veel mensen u voorgingen.

Inspirerende citaten voor nieuwe ondernemers

In een wereld gevuld met zoveel minder goede dingen, is het belangrijk te onthouden dat je kunt winnen. De enige manier om gemotiveerd te blijven of succesvol te zijn in je nieuwe zaak is door hard te werken en in jezelf te geloven. Je kunt het!

1. De sleutel tot succes is doorzettingsvermogen. Misschien besef je het eerst niet, maar je kunt alles bereiken in het leven als je nooit opgeeft.

2. De weg naar de verwezenlijking van uw droombedrijf neemt vele wendingen, maar de reis is er een die u nooit zult vergeten.

3. Focus. Haal diep adem en zet de eerste stap voorwaarts. Geef jezelf een kans om te slagen, want je verdient het.

4. Wat je ook kiest, laat intimidatie je er niet van weerhouden je dromen waar te maken.

5. Het is gemakkelijk. Het is eenvoudig. Maak je geen zorgen over steile leercurves of hoge kosten. Probeer het gewoon. Je zult nooit weten wat er mogelijk is totdat je het probeert!

6. Zet vandaag een stap. Alles wat je nu gaat doen zal een stap voorwaarts zijn die je zonder deze herinnering misschien niet had genomen. En per slot van rekening weet je nooit wat er mogelijk is totdat je het probeert.

7. Om een succesvolle ondernemer te zijn, moet je het huis uit en weg van kantoor.

8. Probeer altijd te doen waar je van houdt, want de wereld heeft al genoeg mensen die dingen doen die ze haten.

9. Als je ondernemer bent, weet je dat de weg naar succes gevuld is met wendingen en veel koffie!

10. Iedereen die een bedrijf vanaf de grond heeft opgebouwd, zal je vertellen dat het een voortdurend leerproces is.

11. Een bedrijf oprichten vanuit het niets is leuk en spannend, de reis van je leven, met onverwachte wendingen en verrassingen om elke hoek.

12. Een bedrijf starten is als een ritje in een achtbaan – vrijheid, plezier en avontuur. Maar er is geen manier om ooit van de rit af te komen – het is een voortdurende reis.

13. Een bedrijf beginnen? Train voor de marathon, niet voor de sprint. Je doet het voor de lange termijn.

14. Stel je doelen hoog, streef naar de sterren en stop nooit met dromen!

15. Zet door; geef nooit op. Houd je dromen levend, werk hard, blijf gefocust en geniet van het succes dat je verdient.

16. Wees trots op je prestaties. Want jij bent de enige die het gedaan heeft!

17. Vergelijk je startup niet met de eindstreep van iemand anders.

18. Je kunt je dromen waarmaken. Vergeet niet dat niets onmogelijk is.

19. Het gaat er niet om hoeveel je waard bent, maar hoeveel je gewaardeerd wordt.

20. Wees niet bang om te falen. Onthoud, het grootste risico in het leven is helemaal geen risico nemen.

21. Wat je ook doet, je moet hard werken om aan de top te komen. Hard werken is de enige manier om te winnen.

22. Je kunt het! Als je aan de startlijn staat, is dat een enorme prestatie. Je hebt het moeilijkste deel al gedaan. Nu doorgaan-je kunt het!

23. Waarom lukt het ons? Omdat we het op de juiste manier doen. We geven nooit op, en gaan altijd door. We stoppen niet tot we de beste zijn.

24. Er is veel concurrentie in de industrie en veel mensen die succes willen. Wees een positief rolmodel voor mensen om hen te laten weten dat de strijd de moeite waard is.

25. Winnen is niet makkelijk. Maar als je dat doet, voel je je levend en op de top van de wereld.

26. Blijf vechten, en je zult uiteindelijk je doelen bereiken. Blijf sterk, blijf vastberaden en blijf gefocust.

27. Elke vechter weet dat de echte strijd begint als je de top bereikt. Je kunt het je niet veroorloven om te ontspannen, want honderden andere getalenteerde vechters wachten op hun kans op grootheid.

28. Het vergt een speciale inspanning om aan de top te komen. Maar als je er eenmaal bent, moet je nog harder werken om aan de top te blijven.

29. Om vooruit te komen, moet je vechten om te winnen. Aan de top blijven is nog moeilijker. Doe beide, en er is geen houden meer aan!

30. Je hoeft geen superheld te zijn. Doe je best. En voor je het weet valt de rest op zijn plaats.

31. Je moet vechten om te winnen en nog harder werken om aan de top te blijven. Dat is de enige manier om aan de top te blijven.

32. Wil je vechten? Wil je winnen? Probeer nog harder te werken, en je zult zeker aan de top blijven.

33. Je verdient meer geld met het veranderen van de wereld dan met het verkopen ervan.

34. Er is veel meer in het bedrijfsleven dan alleen dollars en centen. Uw bedrijf heeft het potentieel om een echte gamechanger te zijn. Je brengt mensen samen. Geef ze een doel.

35. Een non-profit beginnen begint met één persoon die een visie heeft om van de wereld een betere plek te maken.

36. Er zijn twee manieren om innovatief te zijn: we zetten onze zinnen erop of we vragen het onze klanten.

37. Als ondernemer moet je geobsedeerd zijn door groei.

38. Succesvolle ondernemers beginnen nooit een bedrijf om geld te verdienen. Ze starten een bedrijf omdat ze gepassioneerd zijn over de impact die dat bedrijf kan hebben.

39. Begin een bedrijf dat ergens voor staat. Je kunt een prachtig leven, klanten en producten tegelijkertijd creëren met goede bedoelingen.

40. Verdien niet alleen geld. Maak een impact. Begin een bedrijf om de wereld te veranderen door iets te doen waar je gepassioneerd over bent.

41. Als je een bedrijf begint om geld te verdienen, zelfs als je erin gelooft, zul je na verloop van tijd je doelen uit het oog verliezen. Door je te richten op het veranderen van de wereld en het bereiken van je missie, zorg je ervoor dat je bedrijf iets groters wordt dan jezelf.

42. Begin nooit een bedrijf om geld te verdienen. Begin een bedrijf om een positieve impact te hebben.

43. Je hoeft geen expert te zijn om te beginnen, maar je moet ooit beginnen. Dit klinkt misschien cliché, maar het is waar.

44. Sommige mensen zijn geboren om succesvol te zijn. Maar je hoeft geen genie te zijn om je doelen te bereiken – zelfs iemand die zo doorsnee is als jij kan zijn dromen bereiken.

45. Je hoeft geen expert te zijn om te beginnen, maar wat je vandaag doet zal je helpen om in de toekomst beter te worden.

46. Je hoeft geen professional te zijn om te beginnen, maar je moet wel beginnen als je een professional wilt worden.

47. Het gaat er niet om de beste te zijn; het gaat erom dat je ergens zo goed mogelijk in bent en plezier hebt.

48. Je kunt alles doen. Je hebt je lot in eigen handen. Je zult slagen als je het blijft proberen.

49. Niemand heeft ooit iets bereikt door op te geven. Blijf doorgaan, en je zult vooruitgang zien!

50. Je weet wat ze zeggen. Je hoeft niet slim te zijn om te slagen. Het is gewoon blind geluk!

51. Moet je een eind omlopen? Ja, maar je kunt het. Iedereen kan het als hij niet stopt met proberen. Het ligt binnen je bereik!

52. Volg je dromen, geloof in jezelf en omring je met mensen die je steunen.

53. Doorzettingsvermogen is uiterst belangrijk. Probeer het opnieuw als je faalt. Geef niet op als je blijft falen, dan zul je slagen.

54. Succes komt niet gemakkelijk. Het vergt hard werk, moed en vastberadenheid om echt succes te behalen. Ga door en kom er.

55. Elke dag is een strijd. Elke dag moet je je bed uit om de wereld tegemoet te treden. Elke dag moet je de uitdagingen en obstakels aangaan die op je pad komen. Maar als je sterk blijft en doorzet, zul je merken dat het leven mensen beloont die hard werken en doorgaan.

56. Het kost tijd om succesvol te worden. Geef jezelf niet op. Je kunt het leven van je dromen creëren.

57. Neem elke dag een paar minuten om te geloven dat je het kunt. Misschien zie je niet meteen resultaat, maar vanaf het begin gaan is het moeilijkst. Blijf volhouden, blijf positief, en je zult slagen.

58. Iedereen kan succes bereiken. Het duurt alleen voor iedereen anders. Dat is het mooie van het leven. Je moet in jezelf geloven en elke dag aan je doelen blijven werken.

59. Succes is niet iets dat je alleen moet vinden. Het is iets wat we je kunnen helpen bereiken met tijd en toewijding. Word lid van onze familie en bereik je doelen vandaag nog!

60. Doorzettingsvermogen is de sleutel tot succes. Blijf doorgaan, en je zult beloond worden met succes.

61. Je zult geen succes hebben bij je eerste poging, maar als je volhoudt, zal al je harde werk lonen.

62. Elke succesvolle persoon die je ziet begon waar jij nu bent. Wees bemoedigd en begin vandaag, want de eerste stap naar grootsheid is gewoon beginnen!

63. Je hoort het keer op keer: « Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen. » Dus geven we je een plek om te beginnen.

64. Succes is een marathon, geen sprint. Het kost tijd en toewijding. Geef niet op; geloof in jezelf, en je kunt alles bereiken.

65. Blijf jezelf pushen. Blijf vooruit gaan. Geef niet op; geloof in jezelf, en je kunt alles bereiken.

66. Elk moment dat je aarzelt, gaat er weer een kans verloren. Stop met uitstellen en doe het nu!

67. Wat je doelen ook zijn, zorg ervoor dat je hard werkt! Je kunt alleen slagen als je alles op alles zet. Natuurlijk moet je ook dingen doen waar je blij van wordt!

68. Vandaag zou het moment kunnen zijn waarop u besluit uw toekomst in eigen hand te nemen en te leven in een betere toekomst.

69. If you think you can or can’t, you’re right. You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.

70. You have big dreams, and we believe you can do it. Today’s the day to take that first step towards chasing your dreams.

71. You’ll be proud when you look back on everything you’ve achieved when you finally get there. It’s easy to get started and even easier to keep going once you have the right support.

72. With the right tools in your hands, today is the day you start to shine. It’s time to go after it with confidence, pride, and a smile on your face. You’ve got this!

73. Starting your own business is no easy feat—but it’s worth it. To every entrepreneur out there, keep hustling.

74. Om vooruit te komen, moet je beginnen. Daarom is vandaag de dag. Ga door en doe het.

75. Het kost tijd, energie en middelen om een bedrijf op te bouwen. U hebt misschien niet de tijd of de middelen om te sparen, dus het vinden van iemand anders die uw bedrijf kan helpen groeien is onbetaalbaar.

76. Als je op de sterren mikt, land je misschien op de maan. Maar zelfs als je alleen de maan raakt, is het nog steeds een stuk hoger dan wanneer je op de grond mikt.

77. Elke dag is een avontuur. Neem de tijd om het te waarderen, en maak er het beste van.

78. Wees de verandering die je wilt zien in de wereld. Laat je daden zo luid spreken dat mensen niet anders kunnen dan ze te horen.

79. Wees niet bang om conventionele ideeën uit te dagen. Wees moedig, en ga van goed naar geweldig.

80. Het leven is te kort om duimen te draaien. Grijp het moment en geniet ervan!

81. Soms moet je je comfort zone verlaten. Je weet nooit wat er is!

82. Het is tijd om opgewonden te raken. Het is tijd om naar buiten te gaan en het leven te creëren dat je altijd al wilde. Je bent maar één stap verwijderd van het leven waar je van droomt; wat houdt je tegen?

83. Uit je comfortzone stappen kan intimiderend zijn, maar het is leuker dan je denkt. Wij staan achter je, dus waarom ga je er niet voor en kijk wat je te wachten staat?

84. Je kunt het. Je kunt de persoon zijn waar je altijd van gedroomd hebt. Vandaag is jouw dag om te beginnen met veranderingen.

85. Elke dag is een nieuwe kans, maar je komt niet ver tenzij je de eerste stap zet. Neem van mij aan dat de meest succesvolle mensen één ding goed doen: actie ondernemen!

86. Wakker worden, klaar om de wereld aan te pakken. Zelfs als het geen perfecte dag is, is het nog steeds gevuld met mogelijkheden.

87. Ga naar buiten en doe je best! Soms is dat moeilijk, maar het maakt het gemakkelijker om je doelen te bereiken als je een beetje steun hebt.

88. Succesvol ondernemen is een reis. Het is een geweldige prestatie en iets waar je trots op moet zijn.

89. Neem elke dag kleine stappen om je droombedrijf op te bouwen. Laat elke dag je het vertrouwen en de aanmoediging geven die je nodig hebt om te slagen.

90. Een succesvol bedrijf bouw je niet in één nacht op, maar dagelijks.

91. Verlies nooit de hoop. Slechte tijden duren niet eeuwig. Vergeet niet dat alle grote mannen en vrouwen ooit ontmoedigingen hebben gekend.

92. Als je ontmoedigd bent, denk dan aan alle geweldige mensen die voor enorme uitdagingen stonden. Ze werden succesvol ondanks alle obstakels die ze tegenkwamen. Jij kunt het ook!

93. Je kunt alles doen waar je van droomt, wat je hart doet zingen. Wees moedig. Het wordt vast prachtig.

94. Er is magie in het hart van degenen met een droom. Met de juiste focus en een beetje geluk, kan alles gebeuren.

95. Als je het kunt denken, kun je het doen. Niets is onmogelijk, of je nu een kleine kunstenaar bent of een groot bedrijf.

96. Ik geloof dat je alles kunt doen waar je je hart en gedachten op zet. Wees moedig, doe waar je van droomt en laat de magie van binnenuit stromen.

97. Ga aan de slag met datgene wat je altijd al wilde doen. Je zult verbaasd zijn over wat je kunt bereiken.

98. Als je geweldig wilt zijn, is dit je advies. Probeer wat je hart doet zingen – en zelfs als je faalt, heb je geleerd van je ervaring.

99. Elke hoek heeft een uniek perspectief en een andere manier om het verhaal te vertellen.

100. Wees creatief met je aanpak. Bekijk het vanuit meerdere hoeken en perspectieven, en je zult een unieke invalshoek vinden die anderen nog niet hebben!

Kortom, advies over het starten van een bedrijf is altijd verrassend schaars en meestal niet behulpzaam geweest. Vaak weten de meeste mensen het antwoord niet. Je moet zoveel leren in de eerste paar jaar dat zelfs mensen die het eerder hebben gedaan, niet veel overlappen in wat ze weten.

Dat is een van de redenen waarom advies van ervaren ondernemers zo waardevol is: het is de enige manier om te horen welke problemen je waarschijnlijk zult tegenkomen. Gebruik gerust de commentaarbox, en vergeet niet dat sharing is caring.