Je Bent Aantrekkelijk Quotes

You Are Attractive Quotes

Mensen die succesvol zijn in hun ondernemingen zullen aantrekkelijk zijn voor iedereen die zij ontmoeten. Deze aantrekkingskracht is niet alleen fysiek, maar ook een gevolg van hun persoonlijkheid. Terwijl velen denken dat zij hun uiterlijk kunnen gebruiken als een manier om aan te trekken, weten de wijzen dat een goede persoonlijkheid hen aantrekkelijk en succesvol maakt.

Mensen kunnen niet anders dan opmerken hoe aantrekkelijk ze zijn. Het is niet vanwege hun materiële bezittingen en fysieke kenmerken, maar een natuurlijk magnetisme dat mensen naar hen toe trekt. Mensen bewonderen hun persoonlijkheid en het vertrouwen dat ze uitstralen. Aantrekkelijke mensen zijn geestig, slim en innemend, mensen worden aangetrokken tot hun aanwezigheid als een mot in een vlam.

Iedereen wil in de buurt zijn van mensen die positief en zelfverzekerd zijn. Zij trekken anderen aan omdat zij zelfverzekerdheid en moed uitstralen, zij handelen met vertrouwen, en mensen voelen dat zij zichzelf kunnen zijn in hun nabijheid omdat zij weten dat zij niet zullen worden beoordeeld.

Als je het zelfvertrouwen van iemand die je aantrekkelijk vindt een boost wilt geven of hem gewoon een goed gevoel over zichzelf wilt geven, dan zijn deze citaten het beste wat je hem kunt sturen.

Je bent aantrekkelijk Quotes

Je bent mooi. Je bent slim, geestig en leuk. Je hebt veel persoonlijkheid. Mensen zijn graag bij je in de buurt omdat ze weten dat ze een leuke tijd zullen hebben en zich rot zullen lachen. Je innerlijke schoonheid schijnt door je ogen, het maakt je schattig en aantrekkelijk.

1. Je bent zo aantrekkelijk. Ik hou van je intelligentie, de manier waarop je me aan het lachen maakt, en de manier waarop je je aangetrokken voelt tot iets zo klein en onbeduidends in deze grote gekke wereld als een bloemetje dat groeit in een scheur in de stoep. Je bent mooi, zelfs als je niet probeert mooi te zijn.

2. Je bent aantrekkelijk vanwege je innerlijke schoonheid die uitstraalt door je glimlach, innerlijke kracht en positiviteit. Je bent vriendelijk en leuk om mee om te gaan. Je stimuleert andere mensen om de beste versie van zichzelf te zijn. Je vrienden gaan graag met je om.

3. Je bent gewoon een geweldig mens. Je zelfvertrouwen, charisma en charme maken je aantrekkelijk. Blijf doen wat je geweldig maakt. Je zult blijven slagen in alle aspecten van het leven. Ik heb volledig vertrouwen in je omdat ik weet hoe geweldig je bent. Meer glimlachen en lachen staat je te wachten!

4. Je bent aantrekkelijk, grappig en aardig. Je bent alles wat een meisje zich kan wensen. Je geeft me een goed gevoel over mezelf.

5. Je bent een soulvolle, sterke en onafhankelijke vrouw. Je innerlijke schoonheid schijnt door, waardoor je aantrekkelijker bent dan de uiterlijke verpakking.

6. Uw sprankelende persoonlijkheid, vastberadenheid en optimisme zijn direct aantrekkelijk. Ongeacht uw uiterlijke verschijning, zal een goed hart altijd doorschijnen.

7. De echte jij is geweldig, ongeacht je uiterlijk of gedrag, je bent aantrekkelijk.

8. Je bent mooi van binnen. Schoonheid wordt weerspiegeld door schoonheid en karakter, wat je nog aantrekkelijker maakt.

9. Het aantrekkelijkste aan jou is niet je haar of huid – het is je hart en de manier waarop je anderen behandelt.

10. Je bent aantrekkelijk. Je bent een getalenteerde atleet, een goede student en een geweldige vriend. In een wereld die zich vaak hopeloos en alleen voelt, ben je een zonnestraal op een koude winterdag. Het licht in jou verwarmt onze harten, maakt ons vrolijker en brengt ons dichter bij elkaar.

11. Heb vertrouwen in je innerlijke schoonheid. Elke dag ben je mooi, en je hebt zoveel te bieden. Verander nooit voor iemand anders, want het zijn jouw imperfecties die jou perfect maken!

12. Ik hou van je zoals je bent. Ik vind je hart, de echte jij, de « jij » die niemand anders ziet, een geweldig en aantrekkelijk persoon.

13. Het hart van een vrouw is datgene wat haar maakt tot wie ze is. Je bent aantrekkelijk, slim, vriendelijk en liefdevol. Je bent in alle opzichten uniek en bijzonder. Er is geen ander persoon zoals jij in de hele wereld.

14. Je bent mooi zoals je bent. Je hebt een groot hart. Je houding en je energie brengen mensen altijd omhoog als ze down zijn. Je bent zeer aantrekkelijk en, je bestemming is grootsheid.

15. Je charme en schoonheid vallen op in elke kamer die je betreedt. Je bent uniek, mooi van binnen en zeer aantrekkelijk.

16. Het is niet alleen je uiterlijk dat je aantrekkelijk maakt, maar hoe je anderen behandelt. Je hebt een vriendelijke manier om anderen van je te laten houden.

17. Jij bent de reden dat iedereen van je houdt en je bewondert. Je innerlijke schoonheid is wat die positieve en warme uitstraling creëert die mensen dichter bij je brengt.

18. Je hebt een prachtige ziel en persoonlijkheid. Dat weerspiegelt zich in uw innerlijke waarden, en dat draagt bij tot uw uiterlijke aantrekkelijkheid.

19. Je bent uniek! Je valt op omdat je weet hoe je jezelf moet zijn. Vrienden en familie zijn graag bij je in de buurt omdat ze weten dat ze een leuke tijd zullen hebben en zich rot zullen lachen. Je bent aantrekkelijk.

20. Uw schoonheid inspireert iedereen. Uw persoonlijkheid is magnetisch, waardoor u aantrekkelijk bent voor anderen. Uw glimlach straalt uw innerlijke schoonheid uit en maakt u verrukkelijk voor mensen.

21. Je hebt een prachtige geest en een mooi hart. Je karakter is je kracht, en het maakt je ongelooflijk aantrekkelijk voor zowel jezelf als anderen.

22. Een persoon is meer dan alleen zijn uiterlijk en uiterlijk vertoon. Je bent mooi, sterk, bekwaam en aantrekkelijk. Soms duurt het even voordat anderen dat zien, maar geef de hoop niet op.

23. Je bent mooi van binnen. Je positieve geest en mooie karakter zijn nog aantrekkelijker dan je uiterlijke schoonheid.

24. Je innerlijke schoonheid schijnt door en dat maakt je aantrekkelijk. Je bent een ongelooflijk slim en charismatisch persoon die zoveel meer waard is dan je denkt.

25. Als je mensen met liefde behandelt, als je de harten van anderen raakt, dan ben je het aantrekkelijkst. Het is niet hoe je eruit ziet – het is hoeveel liefde je in deze wereld hebt gestopt die elke dag doorschijnt.

26. Je hart en je vriendelijkheid maken je aantrekkelijk. Als je het goede voorbeeld geeft, inspireer je anderen om hetzelfde te doen.

27. Het meest aantrekkelijke in de wereld is wanneer iemand een vriendelijk hart en een vriendelijke ziel heeft die niet zomaar aan je voorbijgaat, maar je ziet als iemand die vriendelijkheid en liefde waard is.

28. Als je mensen ontmoet, kunnen ze je behoorlijk aantrekkelijk vinden. Meestal komt dat door je persoonlijkheid. Mensen voelen zich van nature aangetrokken tot goede kwaliteiten en eigenschappen zoals vriendelijkheid, oprechtheid, eerlijkheid, loyaliteit enzovoort.

29. Je uiterlijk heeft niets te maken met hoe aantrekkelijk je bent als persoon. Het is je persoonlijkheid die telt.

30. De manier waarop men anderen behandelt, altijd positief en glimlachend zijn de kwaliteiten van een aantrekkelijk persoon. En dat zijn vooral de kwaliteiten die jij hebt.

31. Je hebt de meest verbazingwekkende kwaliteiten en dat maakt je aantrekkelijk. Je bent altijd positief en glimlachend, en je persoonlijkheid straalt als een baken en verlicht iedereen om je heen.

32. Je bent geweldig. Je hebt je doelen bereikt, je blijft altijd optimistisch en je lacht veel. Je bent een geweldig persoon om bij te zijn en het beste is dat je niet eens beseft dat het je aantrekkelijk maakt.

33. Het is geen geheim dat een positieve instelling, respect voor anderen en vreugde allemaal kwaliteiten zijn die mensen geweldig maken. Maar het is ook belangrijk te beseffen dat dit de dingen zijn die je aantrekkelijk maken.

34. Laat je mooie persoonlijkheid stralen. Laat mensen je vriendelijkheid en optimisme zien en voelen, want dat is wat je aantrekkelijk maakt.

35. Je hoeft niet mooi, rijk of een beroemdheid te zijn om aantrekkelijk te zijn. Je moet een hart hebben dat gul, vriendelijk en liefdevol is. Dat is wat iemand mooi maakt.

36. Je bent niet alleen mooi, maar ook elegant en stijlvol. Elke keuze die je maakt is wijs en weloverwogen, waardoor je een van de aantrekkelijkste vrouwen bent die ik ooit heb ontmoet.

37. Uw karakter en persoonlijkheid zijn de meest aantrekkelijke kwaliteiten die u bezit.

38. Je bent een prachtig persoon met een geweldige persoonlijkheid. Ik heb nog nooit iemand als jij ontmoet. Je bent gewoon uniek.

39. Je bent mooi. Niet alleen je uiterlijk, maar je energie, je licht. De manier waarop je lacht en anderen op hun gemak stelt. De manier waarop je je mening geeft zonder bang te zijn veroordeeld te worden of iemands gevoelens te kwetsen.

40. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet, wat je draagt of hoeveel geld je hebt, je kunt aantrekkelijk zijn als je charmant en vriendelijk bent. Je innerlijke kwaliteiten zijn de echte reden waarom iemand bij je wil zijn.

41. Je persoonlijkheid is aantrekkelijk. Het is niet alleen je uiterlijk. Als iemand je leert kennen, zullen ze zich realiseren wat een geweldig persoon je bent.

42. Wat er ook aan de buitenkant is, het is je goede hart dat je aantrekkelijk maakt. Je kunt mooi zijn of niet, maar als je een goede persoonlijkheid en een warm hart hebt, zal iedereen voor je vallen.

43. Je kunt het misschien niet zien, maar je persoonlijkheid maakt je aantrekkelijk voor anderen.

44. De aantrekkelijkste mensen die wij kennen zijn zij die nederlaag, strijd en verlies hebben gekend en hun weg uit de diepte hebben gevonden. Deze mensen hebben een waardering, een gevoeligheid en een begrip van het leven dat hen vervult met mededogen, zachtheid en liefdevolle bezorgdheid.

45. Je bent één uit duizenden en iedereen weet dat. Jouw charme, gevatheid, en sprankelendheid maken je aantrekkelijk voor iedereen.

46. Je bent aantrekkelijk, fascinerend, innemend en intrigerend. Je wordt omringd door mensen die kilometers zouden reizen om bij jou te zijn. Je beste vrienden weten dat ze voor alles op je kunnen rekenen. Ze houden van uw persoonlijkheid omdat die uniek is en de oprechtheid ervan onmiskenbaar.

47. Je bent zo aantrekkelijk. Je intelligentie is verbluffend en je vermogen om om jezelf te lachen is charmant.

48. Een van de aantrekkelijkste eigenschappen van een persoon is persoonlijkheid. Een goed gevoel voor humor en een extraverte persoonlijkheid kunnen iemand ook zeer aantrekkelijk maken.

49. Je denkt het misschien niet, maar je bent aantrekkelijk. En weet je waarom? Omdat je een mooie persoonlijkheid hebt die samengaat met dat prachtige gezicht van je. Je bent mooi van ogen en hart, wat iemand echt aantrekkelijk maakt.

50. Je bent een slimme, geestige en verstandige jongen, je bent ook aantrekkelijk en gezellig. Je weet de meest efficiënte manier te vinden om je punt over te brengen, zelfs als het over iemand anders gaat. En mensen houden van wat je te zeggen hebt, omdat je ze altijd een beter gevoel over zichzelf geeft!

Je bent zo aantrekkelijk

Je ziet er goed uit, maar dat is niet de enige reden waarom ik je zo aantrekkelijk vind. Het komt door alle kwaliteiten die je hebt als persoon, je waarden en overtuigingen en je liefheid. Je zou verbaasd zijn hoeveel mensen graag in jouw schoenen zouden staan omdat er zoveel aan je is dat je bijzonder maakt!

51. Wat ik leuk aan je vind, is dat je iemand bent die niet opgeeft. Je blijft proberen tot je het onder de knie hebt, wat een aantrekkelijke eigenschap is.

52. Het is niet hoeveel je hebt, maar hoeveel je geeft. Of je nu een model bent of niet, iedereen heeft iets in zich dat hem aantrekkelijk maakt. Onthoud dat.

53. Je bent aantrekkelijk voor anderen door wie je van binnen bent. Je bent een geboren leider, een harde werker en een teamspeler. Je bent eerlijk en oprecht, ambitieus en gedreven. Je hebt lief met heel je hart en zou alles doen voor degenen van wie je houdt.

54. Het zijn niet je lichaamskenmerken die anderen zien als ze naar je kijken. Het is de persoon binnenin, je geest, hart en ziel, die je aantrekkelijk maakt.

55. Je bent zoveel meer dan de persoon die elke morgen in de spiegel kijkt. Je bent zoveel meer dan je gebreken en onvolkomenheden. Je bent aantrekkelijk omdat je uniek bent, en je maakt de wereld beter door er deel van uit te maken.

56. De aantrekkelijkste mensen zien er niet altijd goed uit, maar hebben zelfvertrouwen en passie. Je moet authentiek zijn en iets speciaals in je hebben.

57. Aantrekkelijk zijn gaat over wie je van binnen bent, niet alleen hoe je eruit ziet. Je hoeft niet perfect te zijn, mooie mensen worden verliefd op oprechte mensen.

58. De wereld zit vol met mooie mensen, ze beseffen het alleen niet. Jij bent één van hen. Heb vertrouwen in jezelf en accepteer dat je aantrekkelijk bent vanwege je persoonlijkheid, niet vanwege je uiterlijk. Geniet ervan een mooi mens te zijn.

59. Je bent aantrekkelijk door wie je bent en niet alleen door je uiterlijk, wat andere mensen in de eerste plaats zien. Dus zelfs als je geen model bent, heb je toch iets in je dat je aantrekkelijk maakt.

60. Je bent charmant, slim en aantrekkelijk. We houden van je om wie je bent als persoon, niet omdat je heet bent of een perfect figuur hebt.

61. Er zijn geen grenzen aan wat je kunt bereiken door wie je bent. Het maakt niet uit hoe aantrekkelijk je aan de buitenkant bent, maar wie er in je zit.

62. Je hebt de kracht in je om de wereld te veranderen. Maar eerst moet je jezelf leren zien als iemand die al mooi is.

63. Je hebt een aantrekkelijke persoonlijkheid. De manier waarop u praat, de manier waarop u denkt en de manier waarop u met mensen omgaat, maakt u zeer sympathiek. Veel mensen voelen zich aangetrokken tot uw positieve instelling en uw vermogen om hen altijd op te beuren wanneer ze dat het meest nodig hebben.

64. Je bent aantrekkelijker door wie je bent als persoon dan door iets anders.

65. Verspil je tijd niet met proberen iemand anders te zijn. Wees jezelf. Je zult veel gelukkiger zijn als je stopt met je voor te doen als iemand anders. Je bent aantrekkelijk, we houden van je zoals je bent!

66. Aantrekkelijk zijn is veel meer dan een spiegel-perfect gezicht hebben. Als iemand aantrekkelijk is, kun je niet anders dan naar hem kijken en glimlachen. Het is de schittering in hun ogen of de manier waarop ze lachen en je een goed gevoel geven door alleen maar in hun buurt te zijn, wat hen mooi maakt.

67. Je hebt veel vrienden en bewonderaars. Je bent sexy, mooi en zeer sympathiek. Je persoonlijkheid maakt je aantrekkelijk voor andere mensen. Je bent interessant om mee te praten omdat wat je zegt altijd slim, geestig of grappig is.

68. Het aantrekkelijkste aan iemand is zijn hart. Iedereen heeft een goed uiterlijk, maar het is de innerlijke schoonheid die iemand speciaal en geliefd maakt.

69. Ik hou van je omdat je eerlijk en dapper bent, koppig maar lief. Ik hou van de manier waarop je haar over je ogen valt. Ik hou ervan dat je aantrekkelijk, grappig en vreemd bent in één pakket en bovenal hou ik ervan hoe we onszelf kunnen zijn bij elkaar omdat we al zo lang bij elkaar zijn dat we precies weten wie de ander is.

70. Je bent niet aantrekkelijk omdat je perfecte gelaatstrekken hebt. Het is omdat je een mooi hart hebt.

71. Je bent leuk, maar je hebt zoveel meer te bieden dan alleen je uiterlijk. Geloof me, als een man die het hele blok kent, viel het me eerst niet eens op hoe knap je bent. Ik voel me aangetrokken tot mensen zoals jij om wie je bent, niet alleen om hoe je eruit ziet.

72. Je hebt het soort persoonlijkheid dat voor iedereen aantrekkelijk kan zijn. Je bent zelfverzekerd en grappig, maar ook attent en bescheiden. Je doet er alles aan om met vreemden te praten en een band op te bouwen. Je hebt het griezelige vermogen om iemand zich goed te laten voelen door bij je in de buurt te zijn.

73. Je bent de aantrekkelijkste vrouw in mijn ogen, niet vanwege je uiterlijk, maar omdat dat slechts een deel is van wie je bent. Je bent mooi van binnen en van buiten.

74. Je bent een persoon die liefde en respect verdient, niet om hoe je eruit ziet of hoeveel geld je hebt, maar gewoon omdat je bestaat als een aantrekkelijk en uniek mens.

75. Je bent zo grappig en cool, aantrekkelijk en slim! Ik hou van je persoonlijkheid, je bent zo extravert en dapper. Je haar is zo schattig! Ik hou ervan dat we niet gescheiden kunnen worden. Er is niemand anders bij wie ik ooit zou willen zijn.

76. Je bent mooi vanwege de persoonlijkheid die je hebt en niet vanwege de kleren die je draagt. Je straalt als de sterren aan de hemel en ik heb het geluk dit elke dag te kunnen zien.

77. Je bent uniek. Een zeldzaam juweel dat boven alle anderen uitsteekt. Jij bent de persoon waar mensen naar verwijzen als ze zeggen, ik wou dat ik met hem kon ruilen. Er is maar één jij en, godzijdank daarvoor.

78. Je bent veel aantrekkelijker dan je waarschijnlijk denkt. Nu, we bedoelen dat niet als een oppervlakkige high-five naar je spiegelvertrouwen. De echte reden waarom mensen je aantrekkelijk vinden is om wie je bent als persoon en de vibe die je afgeeft. Het is je persoonlijkheid en zelfvertrouwen en niet zozeer hoe goed of slecht je eruit ziet.

79. Het is niet omdat je geen model bent dat je niet iets speciaals in je hebt. Het is je persoonlijkheid en kracht die je aantrekkelijk maakt.

80. Het is tijd om je innerlijke schoonheid te laten stralen. Niet iedereen wordt oud en ziet er hetzelfde uit. De wereld wil je zien zoals je bent, en dat is bijzonder en moedig.

81. Aantrekkelijke mensen hebben een gemeenschappelijk kenmerk: ze zitten goed in hun vel en laten zich niet leiden door de verwachtingen van de maatschappij. Zij weten dat echte relaties, succes en geluk voortkomen uit jezelf zijn en van jezelf houden.

82. Iedereen heeft iets speciaals dat hem aantrekkelijk maakt. Het maakt niet uit of je geen model bent of denkt dat je niet het mooiste meisje ter wereld bent. Het is de binnenkant die telt.

83. Mooie mensen zijn te vinden tussen de meest gewone mensen. Niemands leven is perfect, maar dat betekent niet dat het jouwe niet mooi is. Schoonheid gaat niet over perfectie, maar over oprecht geluk en liefde voor jezelf en anderen.

84. Het leven is te kort om je druk te maken over wat anderen denken. Er is geen reden om je zo druk te maken of je aantrekkelijk bent of niet, het is belangrijk om gewoon jezelf te zijn. Geef jezelf een schouderklopje en vertel anderen hoe geweldig ze zijn.

85. Of je nu gouden of bruine ogen hebt, je bent aantrekkelijk. De echte waarheid is dat niemand perfect is en liefde gaat over het zien van de schoonheid in iemand, zelfs als ze het zelf niet zien.

86. Veel mensen zijn aantrekkelijk, maar weten dat niet. Ze denken dat ze niet aantrekkelijk kunnen zijn omdat ze niet het gevoel hebben dat ze de juiste lichaamsvorm of fysieke kenmerken hebben om iemand anders aan te trekken. Maar wat iemand aantrekkelijk maakt gaat niet over hoe fysiek aantrekkelijk je bent, het gaat over hoe je zelfvertrouwen uitstraalt door de manier waarop je jezelf draagt en met anderen omgaat.

87. Je kunt alles doen wat je wilt. Je bent aantrekkelijk, aardig en intelligent – als dat is waar je in gelooft, dan is alles mogelijk!

88. Mensen voelen zich van nature tot je aangetrokken en willen tijd met je doorbrengen, omdat iedereen graag bij mensen is die positief, zelfverzekerd en gelukkig zijn.

89. Waar ik het meest van hou bij jou is je vermogen om het beste in mij naar boven te halen. Je geeft me een goed gevoel, zelfs als ik het gevoel heb dat niets anders dat kan. Of het nu een knuffel is of advies dat gegeven moet worden, je geeft het altijd. Je bent mijn rots en de aantrekkelijkste persoon die ik ken.

90. Je bent een mix van alles wat goed is in de wereld. Je eigenaardigheden en imperfecties maken je aantrekkelijk. Je bent moedig en gedreven, beminnelijk maar koppig, een kracht om rekening mee te houden.

91. Het aantrekkelijkste aan jou ben je zelf. Vind vertrouwen en geluk in wie je bent als persoon, niet in het veranderen van je uiterlijk.

92. Ik hou ervan hoe sterk en eerlijk je bent. Je bent zo’n geweldig en aantrekkelijk persoon, en ik weet dat je alles kunt doen wat je wilt in het leven omdat je jezelf nooit vergeet of waar je vandaan komt.

93. Je bent de mooiste versie van jezelf. Je zelfvertrouwen en charisma schijnen door op elk gebied van je leven. Je begrijpt dat je geest, je hart en je ziel het aantrekkelijkst zijn. Als mensen deze kwaliteiten in zich weerspiegeld zien, kunnen ze niet anders dan tot je aangetrokken worden.

94. Niemand is aantrekkelijker dan jij. Je verdient het om te leven in een wereld die van je houdt, je waardeert en je aanmoedigt om je authentieke zelf te zijn. Ik hoop dat deze woorden je dichter bij het leven van je volledige potentieel brengen.

95. Je bent mooier en aantrekkelijker dan de wereld ooit zal weten. Jij bent de enige die de normen voor je eigenwaarde kan bepalen.

96. Aantrekkelijk zijn gaat niet alleen over hoe iemand eruit ziet. Het gaat ook om wat je zegt en hoe je je gedraagt. De schoonheid van een persoon begint niet met zijn uiterlijk, maar met zijn hart en geest.

97. Je bent de meest aantrekkelijke persoon die ik ken. Je brengt waarde in elke interactie, relatie en situatie. Als je het gevoel hebt dat je persoonlijkheid niet doorschijnt, kan dat komen doordat je je te veel hebt gericht op uiterlijke zaken zoals gewichtsverlies of een nieuwe garderobe. Vergeet niet dat het aantrekkelijkste aan jou is wie je bent en wat jou uniek maakt.

98. Het lijdt geen twijfel dat je al « hot stuff » bent. Wij geloven dat de aantrekkelijkheid van een persoon ligt in zijn persoonlijkheid en hoe geliefd hij is bij anderen.

99. Aantrekkelijk zijn komt van binnenuit. Dus concentreer je meer op jezelf zijn, want daar ligt de ware schoonheid.

100. Wil je het geheim weten hoe je er aantrekkelijk uitziet? Het zit hem niet in de kleren die je draagt, maar in de persoon die je bent. Wees jezelf en probeer niet zoals anderen te zijn. Iedereen heeft zijn persoonlijkheid en stijl, dus zorg ervoor dat als je opgroeit, je niet uit het oog verliest wie deze unieke en mooie persoon in je heeft gecreëerd.

101. Je bent meer dan je uiterlijk, maar dat betekent niet dat je minder aantrekkelijk bent. Als we ouder en wijzer worden, leren we dat ware schoonheid voortkomt uit wie we van binnen zijn.

102. Je zou dit nu niet lezen als je niet al aantrekkelijker was dan je je kunt voorstellen. Ga door en maak gebruik van je potentieel.

103. Je bent geen product van je fysieke verschijning. Je bent een product van wat je doet, wie je ontmoet en hoe je met de wereld omgaat. Vergeet dat nooit!

104. Je hebt de kracht om alles aan te trekken wat je wilt in het leven. Neem geen genoegen met minder als je zoveel meer kunt zijn en verdienen.

105. We twijfelen allemaal aan onze aantrekkelijkheid en vragen ons af of we ooit die ene persoon zullen vinden die ons de aantrekkelijkste man of vrouw van de wereld laat voelen.

Ik weet zeker dat deze je bent aantrekkelijk citaten hebben iemand zich speciaal voelen en hun vertrouwen toegenomen als gevolg van de mooie woorden in hen. Gelieve te delen met een vriend om ook iemand anders zich geliefd te laten voelen.