Je Bent De Kunstenaar Van Je Eigen Leven Quotes

You Are the Artist of Your Own Life Quotes

Velen van ons geven anderen soms veel meer gezag in ons leven dan ze verdienen. Natuurlijk moeten we ons omringen met mensen die we respecteren en bewonderen, zodat we niet zonder verantwoording door het leven gaan. Dat is een gevaarlijk extreem niveau.

Het wordt echter een probleem wanneer je niet in staat bent belangrijke beslissingen te nemen zonder de inbreng van anderen. Dit is een probleem dat we hebben, vooral met onze ouders, die vinden dat ze bij elk aspect van ons leven betrokken moeten zijn. Het is aan ons om daar een eind aan te maken, vooral als we ouder worden, want niemand kan je leven schilderen zoals jij dat kunt. U bent de enige ware kunstenaar van uw leven.

En je kunt niet op iemand anders vertrouwen om de kunst te scheppen. U bent de enige die uw behoeften en diepste ambities begrijpt; dat zijn de aspecten die moeten worden opgenomen in het beeld van het leven dat u opbouwt. En je mag niemand toestaan daar aan te tornen.

Hier zijn mooie en inspirerende je bent de kunstenaar van je eigen leven citaten om dingen in perspectief te zetten.

Je bent de kunstenaar van je eigen leven Quotes

Jij bent de kunstenaar van je eigen leven. Niemand kan het beeld van je leven zo perfect zien als jij. Niemand kan het meesterwerk van je leven zo groots maken als jij. Als ze het proberen, laat ze dan weten dat jij beter de kunstenaar van je leven kunt zijn dan zij; gebruik citaten om het uit te leggen als het moet.

1. Jij hanteert de verfkwast; maak een meesterwerk van je leven.

2. Jij bent de kunstenaar van je leven, maak er het beste van.

3. Het doek is je leven, de kunstenaar ben jij. Ga door en creëer zo ver als je verbeelding je kan dragen.

4. Jij bezit het vermogen om een uniek kunstwerk van je leven te maken, dus ga aan de slag, jij bent tenslotte de kunstenaar.

5. Vergeet niet dat de beste, unieke en meest creatieve stukken degenen zijn die erkenning krijgen, dus neem geen genoegen met minder, maak iets buitengewoons van je leven, jij bent de kunstenaar.

6. Het maakt niet uit wat anderen creëren, wat belangrijk is, is wat jij creëert, dus concentreer je op jouw leven, jij bent de artiest, streef ernaar je te onderscheiden.

7. De beste kunstenaars in de wereld hebben ook donkere en moeilijke tijden gekend, de meeste van hun beste werken zijn in zo’n tijd ontstaan, dus wanhoop niet en geef niet op, blijf creëren en maak iets van je leven.

8. Achter elk kunstwerk zit een verhaal dat verteld wordt door de kunstenaar, dus overwin de angst en begin je verhaal te schrijven, jij bent de kunstenaar van je leven.

9. Elke kunstenaar wiens naam en werk van generatie op generatie zijn overgegaan, is dat omdat zij nooit hebben opgegeven en dat zou jij ook niet moeten doen, de wereld wacht op jouw meesterwerk!

10. Een kunstenaar stopt alleen met creëren als hij geen ruimte geeft aan creativiteit en verbeelding, dus stop niet met dromen, je moet het beste uit je leven halen.

11. Achter elk meesterwerk staat een kunstenaar die zich bewapend heeft met creativiteit en moed, dus sluip niet weg, sta rechtop en schilder, je leven hangt ervan af.

12. De beste en meest productieve manieren zijn meestal niet de gemakkelijkste, dus wat je leven betreft, kunstenaar, wees niet bang om risico’s te nemen.

13. Beste kunstenaar, je leven kan alleen door jou worden uitgesneden en gecreëerd. Dus wees niet bang voor perfectie, dat is niet het doel; begin te snijden, begin te creëren, begin het beste uit je leven te halen.

14. Beste kunstenaar, de eerste stap om een meesterwerk te creëren is beginnen en de nummer één regel van het creëren van een meesterwerk is doorgaan, dus laat je niet ontmoedigen, blijf creëren en haal het beste uit je leven.

15. Precies op de hiel van succes is het nemen van risico’s. Durf verder te gaan dan je comfortzone, rek jezelf uit over de grenzen van je bekende, jij bent de kunstenaar van je leven. Blijf creëren tot je het maximale eruit haalt.

16. Het is volkomen OK om bang te zijn, grote prestaties worden te midden van angst geboren, wat niet acceptabel is, is dat de angst je verlamt en je ervan weerhoudt je dromen te verwezenlijken. Dus, maak je los, en schilder je leven in levendige, prachtige streken van succes en terwijl je bezig bent, geniet van het proces.

17. De enige grens in je leven ben je zelf, dus stop met jezelf te beperken. Droom groot en breed, haal het beste uit je leven.

18. Beste kunstenaar, wees moedig. Je bent de kunstenaar van je eigen leven.

19. Het is niet genoeg om alleen maar te bestaan, het is niet acceptabel om alleen maar te overleven. Je moet gedijen en bloeien, je moet het beste stuk ooit maken – je leven.

20. Kunstenaars wachten niet tot er wegen voor hen worden gecreëerd, zij creëren die met zekere, meesterlijke streken van hun penseel. Wacht niet tot het leven je kansen aanreikt. Creëer de jouwe en maak het beste van jezelf dat je kunt.

21. Je kunt slechts zover gaan als je je kunt voorstellen, je kunt slechts zover zien als je kijkt, en je kunt slechts zoveel creëren als je jezelf toestaat. Dus schud je angsten van je af, en creëer het beste wat de wereld ooit heeft gezien; jij!

22. Jouw leven is jouw verantwoordelijkheid, zorg dat het werkt!

23. Het grootste avontuur in het leven is ontdekken wie we willen zijn en dat ook doen. Dus begin met zoeken en maak een meesterwerk van jezelf.

24. Angst is een metgezel van het leven zelf; het gaat nooit weg. Laat het je daarom niet beperken in het creëren en het beste maken van je leven.

25. Het beste wat je kunt doen als je gebroken bent is creëren, want uit die momenten komen geweldige inspiratie en de beste kunstwerken voort.

26. Wacht niet tot iemand je vertelt wat je moet doen en hoe je het moet doen, jij bent de kunstenaar van je leven, jij bepaalt het tempo, en jij mag kiezen hoe, waar en wanneer je het doet, dus begin met creëren en stop met wachten.

27. Je bent tot veel meer in staat, je kunt veel meer creëren dan je nu doet. Laat het leven niet dicteren hoe je leven zal zijn, dicteer het leven hoe je leven zal zijn en maak het waar.

28. Beste levenskunstenaar, net als alle andere kunstenaars zul je fouten maken. De magie is wanneer je vastbesloten bent om ze te overstijgen en je niet door het verleden laat weerhouden om het beste uit je toekomst te halen.

29. Niets goeds komt gemakkelijk, niets uitzonderlijks wordt je aangereikt, je moet de durf hebben om het beste van je leven te maken.

30. Je ziel is de spiegel die reflecteert wat gecreëerd moet worden. Ga schilderen, de wereld wacht op je.

31. Je beste inspiratie ben je zelf. Je bent je eigen cheerleader. Juich voor jezelf en creëer het leven dat je wilt.

32. Bij elke ademhaling ben je een kunstwerk dat geschreven wordt, een meesterwerk dat zich ontvouwt en een kunstwerk dat gecreëerd wordt.

33. Vergeet niet dat om kunst tot leven te laten komen, hart, geest en hand op één lijn moeten staan. Laat daarom je ziel, geest en lichaam op één lijn zitten, zodat je een meesterwerk van jezelf kunt maken.

34. Of uw leven zich in allerlei bochten zal wringen, in cirkels zal lopen of een rechte weg zal blijven volgen, vol verrassingen of voorspelbaar, is echt helemaal aan uzelf. Jij bent tenslotte de kunstenaar van je leven.

35. Wachten tot het leven je stappen in het leven beïnvloedt, is als een kunstenaar die zijn penseel en doek aan iemand anders geeft. Stop met wachten en begin met creëren.

36. Het doek vindt alleen doel en vervulling in de zekere streken die de kunstenaar erop zet. Je leven wordt pas een meesterwerk als je de zaken in eigen hand neemt.

37. Wat een meesterwerk zo maakt is het vermogen zich in te prenten in de harten van allen die het aanschouwen. Dat is het doel dat je moet nastreven in je leven.

38. Wees nooit bang om de teugels van je leven over te geven aan je innerlijke kunstenaar, want daardoor begin je te leven – te bloeien en te gedijen.

39. Kunstenaars blijven gewoon schilderen, blijven zingen, blijven creëren, blijven illustreren tot ze de wereld een meesterwerk kunnen geven dat zal blijven hangen, lang nadat ze er niet meer zijn. Dat is wat jij zou moeten doen met je leven.

40. Een kunstenaar laat zich door veel dingen inspireren, maar uiteindelijk levert zijn verbeelding de mooiste stukken op. Beperk je nooit tot je omgeving, droom breed en schilder je leven in levendige, kleurrijke streken.

41. Je bent de kunstenaar van je leven, je hebt maar één kans, verknoei je doek niet.

42. Elke kunstenaar heeft een periode waarin er een blokkade is, het beste wat je dan kunt doen is een paar stappen terug doen, ademhalen, contact maken met je ziel en de creativiteit weer door je botten laten sijpelen.

43. Het leven is zinvoller als je het onder controle hebt. Jij bent de artiest van je leven, neem de leiding!

44. Het leven is je grootste uitdaging en concurrent, laat het niet winnen, bezit je leven, jij bent de artiest.

45. Aan elk meesterwerk gingen fouten vooraf, wees niet bang die te maken, maar stop niet met creëren.

46. Beste levenskunstenaar, je huidige beslissingen en keuzes beïnvloeden je toekomst; een meesterwerk zijn of gewoon een kunstwerk? Het is echt aan jou.

47. Het leven geeft ons verfkwasten kansen en we moeten er het beste van maken, dus begin met schilderen.

48. Pak de stier bij de hoorn. Je kunt er littekens aan overhouden, maar laat dat je niet tegenhouden. Jouw leven is van jou, neem de leiding.

49. Het leven is alleen weggelegd voor hen die er niet alleen naar verlangen, maar zich bewust inspannen om ervoor te werken en het te bezitten, hun eigen weg uit te stippelen en hun eigen kunst te maken.

50. Wacht niet tot het leven je overkomt, maar leef. Maak je keuzes, leef je leven, je hebt het alleen voor het zeggen.

Jij bent de kunstenaar van je leven

Misschien heb je citaten gezien die je laten weten dat je de baas bent over je leven en geloof je het niet. Maar ieder mens moet accepteren dat niemand zijn kunstenaar kan zijn en dat geen ander leven zijn doek kan zijn dan het zijne. Het is aan u om het leven te creëren dat u wilt; u bent de kunstenaar van uw leven.

51. We kunnen niet altijd de penselen kiezen – wat het leven ons toestuurt – maar we kunnen wel bepalen met welke kunst we het maken, het leven zal je altijd uitdagingen en verrassingen toesturen, laat het je niet ontnemen dat jij de kunstenaar van je leven bent en dat je ervan kunt maken wat je wilt.

52. Eigen baas zijn is niet het hebben van je imperium, ook al is dat goed en benijdenswaardig, het is gewoon je fouten toe-eigenen en er een meesterwerk van maken.

53. Vaak zijn we geneigd het stuur van ons leven over te geven aan het leven of aan anderen, en vergeten we dat wij de enige bestuurder zijn; de kunstenaar van ons leven.

54. Bezit het, bestuur het, creëer het; het is jouw leven.

55. Velen wier verhaal nooit is gehoord, wier lied nooit is beluisterd en wier kunstwerk nooit is aanschouwd, zijn zij die hun leven hebben overgelaten aan de uitdagingen en onzekerheden van het leven. Wees niet één van hen.

56. Alles uit het leven halen is inderdaad je leven volledig in eigen handen nemen, weten, begrijpen, handelen zoals een kunstenaar dat doet; tot leven brengen wat nooit heeft bestaan.

57. Net als elk gevestigd bedrijf heeft je leven verschillende belanghebbenden – degenen met verwachtingen en bijdragen – maar aan het eind van de dag heb jij het grootste percentage in handen, dus neem het over, jij bent de kunstenaar van je leven.

58. Je bent de kunstenaar van je leven, handel daarnaar en als zodanig.

59. Elke streek, elke dip, elke lijn, elke kromming; allemaal bepaald door de kunstenaar. Zo zou het ook met u moeten zijn, want u bent uw eigen levenskunstenaar.

60. Je maakt van het leven wat je wilt, daar heb je alle recht toe.

61. Het lot van ons leven rust inderdaad op onze schouders, er staat niets vast, ons leven is wat wij ervan maken.

62. Er zullen altijd meningen van anderen zijn, als je je door hen blijft laten leiden, dan is je leven nog niet van jou. Blijf bij je geloof en wat je van je leven maakt is van jou en van jou alleen.

63. Hoe meer je ruimte geeft aan de mening van anderen, hoe minder je leven het jouwe wordt en dat zal je levenskunstenaar betreuren.

64. Een schakelaar, zo krachtig als hij is, heeft iemand nodig om zijn kracht te activeren. Een doek, zo mooi als het kan zijn, heeft een kunstenaar nodig om het te bewerken. Jouw leven, zo vol mogelijkheden als het is, heeft het nodig dat je de leiding neemt en je eigen pad uitstippelt.

65. Het enige wat je jezelf verschuldigd bent is om je eigen artiest, je eigen chauffeur en je eigen cheerleader te zijn.

66. Niets kan worden veranderd tenzij het onder ogen wordt gezien, je moet eerst je leven overnemen voordat je een meesterwerk kunt maken.

67. Je eigen levenskunstenaar zijn is je door het levensproces laten gaan en erdoorheen groeien.

68. Je bent misschien niet in staat om situaties om je heen te veranderen, maar je bent wel in staat om jezelf te begrijpen en te veranderen – je perspectief, geloof, enz. Dat is inderdaad een kenmerk van de kunstenaar van je leven.

69. Je kracht ligt in je vermogen te erkennen en te aanvaarden dat jij en jij alleen elk aspect van je leven bepaalt.

70. Het zal grote dwaasheid zijn om je grootste schat aan een ander toe te vertrouwen. Je leven is van jou, laat het niet achter bij anderen.

71. De ware betekenis van het leven is dat het in kaart wordt gebracht door degene aan wie het is toevertrouwd – jij.

72. Je hebt maar één leven, leef het ten volle, jij bent de kunstenaar van je leven.

73. Als je de chaos van je leven overneemt en er iets moois van maakt, dan maak je kunst.

74. Ieders reis is anders, kijk niet naar die van een ander om de jouwe te leiden, blijf gefocust op het pad dat je voor jezelf hebt uitgestippeld.

75. Het verleden kan niet worden veranderd, maar de toekomst is een lege ruimte en wacht op u om die te schilderen, dus ga aan het schilderen!

76. Je leven is al van jou, gedraag je daarnaar.

77. Op je levensreis, als je struikelt, maak het deel uit van je dans. Het is van jou, bezit het.

78. Maak van een persoon niet het hele verhaal terwijl hij slechts een hoofdstuk hoeft te zijn. Neem bezit van je leven en schrijf je verhaal ten volle.

79. Elke dag presenteert het leven je twee paletten: kansen en tegenstellingen. Kies welke je gebruikt om je levensverhaal te schilderen.

80. Als je niet stopt, doe je het gewoon! Dat ben je jezelf verschuldigd.

81. Toeval is niet het beste wat je leven kan overkomen want daar komt geen echte verandering door. Jij bent het beste wat je leven kan overkomen.

82. Kom altijd voor jezelf op. Jij bent het enige duurzame dat je hebt.

83. Jij bent de kunstenaar van je leven, laat mooie kunstwerken los!

84. Een kunstenaar rust niet voordat hij een werk heeft gemaakt dat voor altijd in het geheugen van anderen gegrift zal blijven. Dat is precies wat u met uw leven moet doen; u bent tenslotte de kunstenaar.

85. Niemand anders staat in jouw schoenen en weet precies hoe het voelt, dus je moet het zelf goed doen; je leven leiden op je eigen pad!

86. Wie zijn levenstempo door anderen laat bepalen, komt niet snel op zijn bestemming. Bepaal je eigen tempo, laat anderen niet meebeslissen, het is jouw leven en jij bent de kunstenaar.

87. Wat je ook kiest om te doen met je leven, doe het. De wereld zal zich aanpassen.

88. De keuzes die je maakt en de gevolgen ervan moeten alleen jijzelf zijn; als je faalt, weet je dat het niet door gebrek aan inspanning was en als je slaagt, weet je dat het allemaal aan jou ligt!

89. Een leven dat het meest miserabel is, is een leven dat volledig afhankelijk is van anderen. U bent de kunstenaar van uw leven, u moet de penselen pakken en een uitzonderlijk kunstwerk maken!

90. Wat voor jou bestemd is, komt alleen naar je toe als jij de weg ernaartoe uitstippelt. Neem vandaag de leiding over je leven.

91. Als je toestaat dat je verleden je heden beïnvloedt en je toekomst bepaalt, geef je de teugels van je leven over aan een slavenmeester, want je verleden bindt je alleen maar aan jezelf. Bevrijd jezelf en neem de leiding, dat ben je je toekomst verschuldigd.

92. Je bent alles wat je hebt, echt, dus let op je leven en maak er het beste van.

93. Er ligt magie te wachten, je hoeft alleen maar je potlood te hanteren en een prachtig kunstwerk van je leven te maken.

94. Verf is nutteloos als het in de tube blijft zitten. Op dezelfde manier, als je je niet laat leiden door je fantasie, verspil je je potentiële creativiteit!

95. Wat macht over je heeft, is wat je macht geeft. Slechts één persoon verdient de totale macht over je leven, jij!

96. Neem wat je nu hebt en gebruik het om te creëren wat je wilt – voor zover je kunt, draag je.

97. Om te weten wat de zin en bedoeling van het leven voor jou is, moet je op een reis van zoeken en ontdekken gaan. Doe het voor jezelf, niemand moet en niemand zal het doen.

98.Hoe je ook probeert mensen vanuit jouw perspectief te laten kijken, het zal je niet helemaal lukken. Dus stop met proberen en doe jezelf; jij bent je levenskunstenaar.

99. Zoek niet naar motivatie om te beginnen, maar ga op zoek naar motivatie. Wacht niet op iemand om je leven voor je op te starten, het is van jou, creëer en snij het in het bestaan – je dromen.

100. Om alles te worden waar je van droomt, moet je bereid zijn het verleden op te geven en een eenzaam pad te bewandelen dat zelfontdekking heet. Jouw leven is van jou, leef het ten volle.

Ik hoop dat je genoten hebt en je keuze hebt gemaakt uit deze prachtige en geweldige je bent de kunstenaar van je leven citaten. Gelieve, vergeet niet om uw commentaar te laten vallen en deel het met uw familie en vrienden.