Je Bent Zo Gewaardeerd Quotes

Iedereen wil gewaardeerd worden, dus als je iemand waardeert, hou dat dan niet geheim. Vertel ze rechtuit wat je voor ze voelt. Wees moedig, eerlijk, open en direct. Focus op wat de persoon deed – wat je hem zag doen of hoorde zeggen.

Wanneer je op zoek bent naar een manier om een betere relatie op te bouwen met iemand in je leven, wat de reden is waarom je op deze site bent, is een van de beste manieren om die persoon te leren waarderen. Wat je ook zegt, de ontvanger zal zich gewaardeerd en gewaardeerd voelen.

Gebruik deze inspirerende je bent zo gewaardeerd citaten om je werknemers, zakenpartners, collega’s, vrienden en familieleden te vertellen hoeveel hun inspanningen voor jou en anderen betekenen. U kunt er gemakkelijk uit kiezen en ze delen met al uw dierbaren.

Je bent zo gewaardeerd Quotes

Je wordt door mij zo gewaardeerd, lieverd. Je weet hoeveel ik van je hou, en ik ben er altijd voor je. Je bent de meest geweldige persoon in mijn leven, en er is niemand zoals jij. Ik wens mijn leven met jou door te brengen.

1. Je wordt zo gewaardeerd omdat er in mijn leven niemand anders is dan jij die mij vreugde en geluk brengt.

2. Je wordt zo gewaardeerd omdat je aanwezigheid in mijn leven me een reden geeft om altijd te glimlachen.

3. Je bent zo gewaardeerd omdat je een engel uit de hemel bent gestuurd om mij gelukkig te maken.

4. Je bent zo gewaardeerd omdat ik me gezegend voel om zo’n geweldig persoon als jij in mijn leven te hebben!

5. U wordt zo gewaardeerd omdat U zoveel voor mij betekent; zonder U ben ik helemaal niets!

6. Je wordt zo gewaardeerd, want ik heb geluk dat ik zo’n geweldig iemand als jij in mijn leven heb!

7. Veel mensen in deze wereld hebben je zo gewaardeerd, en daarom willen ze altijd bij je zijn.

8. Jouw aanwezigheid maakt alles mooi, vooral als je lacht. Ik waardeer me.

9. Je wordt zo gewaardeerd om wie je bent en om de geweldige persoon die je bent.

10. Ik ben zo dankbaar voor alle geweldige dingen die je voor mijn familie en mij hebt gedaan. Je wordt zo gewaardeerd!

11. Heel erg bedankt dat je er altijd voor me was als ik iemand nodig had om mee te praten of gewoon iemand die naar me luisterde. Je wordt zo gewaardeerd!

12. Dank je dat je zo’n geweldige vriend bent en er altijd bent als ik iemand nodig heb om mee te praten of gewoon iemand om me te helpen er doorheen te komen, wat het ook is dat me op dat moment dwarszit.

13. Je wordt zo gewaardeerd door iedereen om je heen, en we willen dat je weet hoeveel we van je vriendelijkheid en vrijgevigheid houden en waarderen. »

14. Ik wil je bedanken voor alles wat je de afgelopen jaren voor me hebt gedaan. Het betekent veel voor me.

15. Je wordt zo gewaardeerd. Je geeft me vreugde, maakt me aan het lachen, en herinnert me eraan dat het leven de moeite waard is.

16. Je wordt zo gewaardeerd. Je bent een zegen voor me, en ik ben dankbaar voor je.

17. Je wordt zo gewaardeerd voor alles wat je voor mijn familie en mij doet. Ik zal je daar altijd dankbaar voor zijn.

18. Bedankt dat je er voor me bent als ik iemand nodig heb om naar te luisteren of mee te praten. Je wordt zo gewaardeerd!

19. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik gezegend ben met een geweldige man als jij in mijn leven die me elke dag speciaal en geliefd laat voelen!

20. Ik kan je nooit genoeg bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt in mijn leven. Je wordt zo gewaardeerd.

21. Je bent zo gewaardeerd en geliefd door mij.

22. Je bent zo geliefd en gewaardeerd op een manier die alleen jij kunt begrijpen.

23. Als ik je zeg dat je gewaardeerd wordt, meen ik dat met heel mijn hart. Je bent meer dan een vriend, meer dan een familielid. Je bent mijn rots.

24. Je wordt zo gewaardeerd voor alle dingen die je doet, voor alle dingen die je zegt, voor alle liefde die je me geeft, en voor alle liefde die ik van binnenuit voel.

25. Mijn leven is beter door jou. Bedankt dat ik me belangrijk en speciaal voel in je leven.

26. Bedankt dat je de beste vriend in mijn leven bent, en ik koester elk moment met jou!

27. Ik ben zo dankbaar dat ik je in mijn leven heb, en dank God dat hij me zo’n geweldige vriend als jij heeft gegeven!

28. Dank je dat je er altijd bent als ik iemand het meest nodig heb, dank je dat je me door moeilijke tijden heen helpt, en dank je dat je zo’n geweldig persoon bent!

29. Je hebt een beter mens van me gemaakt. Je hebt me gelukkig gemaakt. Je hebt me speciaal laten voelen, en je hebt me geliefd laten voelen. Je bent zo gewaardeerd.

30. Het beste aan een vriend als jij is dat je er altijd voor elkaar bent, wat er ook gebeurt. Je wordt zo gewaardeerd.

31. Ik ben zo dankbaar voor hoe ver we samen zijn gekomen. We hebben onze ups en downs gehad, maar we konden volhouden en samen verder gaan in het leven. Je wordt zo gewaardeerd.

32. Je wordt zo gewaardeerd. Je hebt geen idee hoeveel je waard bent, niet alleen voor mij maar voor iedereen om je heen.

33. Je wordt zo gewaardeerd. Je hebt geen idee hoeveel ik van je hou.

34. Je bent er altijd voor me in goede en slechte tijden. Je maakt me gelukkig. Je laat me lachen als ik verdrietig ben. Ik hou meer van je dan wat dan ook in de wereld!

35. Je wordt zo gewaardeerd, maar dat weet je niet. Je hebt de beste kwaliteiten, en ik kan niet anders dan je bewonderen. Je bent gewoon geweldig, en ik hou zoveel van je.

36. Je wordt zo gewaardeerd vanwege de manieren waarop je je genegenheid voor mij toont.

37. Je wordt zo gewaardeerd door ons allemaal. Je bent een geweldig persoon, altijd jezelf gevend aan anderen en mijn leven gelukkiger makend.

38. Je bent zo gewaardeerd in mijn leven, en ik wil je bedanken dat je er deel van uitmaakt.

39. Je hebt geen idee hoeveel je voor me betekent. Je maakt mijn leven compleet, en ik weet dat je altijd de ware voor me zal zijn.

40. Je wordt zo gewaardeerd, en je bent het beste wat er nu in mijn leven gebeurt.

41. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoeveel ik je waardeer, maar ik zal ze toch proberen te vinden omdat dit belangrijk voor me is. Je betekent alles voor me, en ik wil dat de wereld dat weet.

42. Jij bent de belangrijkste persoon in mijn leven, dus als je me nodig hebt, roep je maar, en ik kom meteen aanrennen. Ik beloof dat er niets zal veranderen tussen ons, want onze liefde is sterker dan wat dan ook in deze wereld.

43. Ik hoop dat je weet hoeveel je gewaardeerd wordt door de mensen om je heen. Je wordt zo gewaardeerd.

44. Je wordt door iedereen zo gewaardeerd. We houden van je!

45. Bedankt dat je zo’n geweldige vriend bent. Je wordt zo gewaardeerd!

Ik waardeer je zo veel Quotes

Ik waardeer je zo erg, mijn lieve vriend. De manier waarop je me laat voelen als we samen zijn, onze vriendschap en alle leuke tijden die we samen hadden. Ik waardeer je eerlijkheid en je trouwe hart. Je betekent zoveel voor me.

46. Ik waardeer je zo erg dat ik het je niet eens kan vertellen. Bedankt dat je door de jaren heen zo’n geweldige vriend en persoon voor me bent geweest. Je hebt me door zoveel moeilijke tijden in mijn leven geholpen, en ik hoop dat we voor altijd vrienden zullen blijven!

47. Ik waardeer je zo erg dat mijn leven onvolledig zou zijn zonder jou erin.

48. Ik waardeer je om wie je bent, niet om wat je wel of niet gedaan hebt.

49. Het is moeilijk voor mij om de juiste woorden te vinden om te zeggen hoeveel ik van je hou en je waardeer. Maar één ding weet ik zeker: Er is niemand anders in deze wereld zoals jij!

50. Ik hou van alles aan je: je glimlach, ogen, hart en vooral je geest! Je bent mijn beste vriend en mijn zielsverwant! Daarom zal ik er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt in het leven – samen. We kunnen alles aan!

51. Ik waardeer je enorm. Ik wil een betere man zijn voor jou en je zoon. En ik wil je elke nacht in mijn armen houden en elke ochtend met je wakker worden.

52. Ik waardeer jou meer dan wie dan ook. Mijn leven zou onvolledig zijn zonder jou.

53. Je bent mijn beste vriend, mijn menselijke agenda en mijn andere helft. Je betekent de wereld voor me, en ik hou van je. Ik waardeer je zo erg.

54. Ik waardeer je, niet alleen voor je vriendschap maar voor de persoon die je bent.

55. Ik waardeer je omdat je me een beter mens laat voelen dan ik ben.

56. Ik waardeer je enorm, mijn lieve vriend. Je was er voor me toen ik je het meest nodig had. Je hebt me opgevrolijkt en me door de moeilijke tijden in het leven geholpen.

57. Ik waardeer je omdat ik niets zou zijn zonder jou. Jij bent de persoon die me door mijn moeilijkste tijden heeft geholpen en me op de been hield in mijn donkerste uren. Je was er voor me wanneer niemand anders dat was of kon zijn. Ik waardeer je liefde, begrip, geduld en medeleven.

58. Je hebt me een beter mens gemaakt door me te laten zien wat liefde betekent en hoe het voelt om geliefd en verzorgd te worden. Je hebt me kracht gegeven toen ik zwak was en moed toen ik bang was. Heel erg bedankt. Ik waardeer je enorm.

59. Ik waardeer je enorm. Je bent er altijd voor me geweest, wat ik ook verkeerd of goed deed, zelfs als het betekende dat ik je gevoelens kwetste.

60. Ik waardeer je zo erg omdat jij de persoon bent die mijn leven compleet maakt.

61. Ik waardeer het dat je een deel van mijn leven bent. Je bent zo gewaardeerd en geliefd door mij.

62. Ik waardeer je aanwezigheid in mijn leven, en ik voel me gezegend je als vriend te hebben.

63. Bedankt dat je door de jaren heen zo’n geweldige vriend en persoon voor me bent geweest. Je hebt me door zoveel moeilijke tijden in mijn leven geholpen, en ik hoop dat we voor altijd vrienden zullen blijven! Ik waardeer je enorm.

64. Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik je het meest nodig heb. Je bent de beste vriend die iemand ooit zou kunnen hebben, en ik ben echt dankbaar dat we vrienden zijn.

65. Ik waardeer je zo erg omdat je de beste man in mijn leven bent. Ik hou zoveel meer van je dan woorden kunnen beschrijven.

66. Ik waardeer je voor alle goede tijden die we samen hebben gehad. Ik waardeer je dat ik mezelf mag zijn bij jou. Ik waardeer je omdat je een geweldige vriend bent. Ik waardeer alles aan je, en ik ben blij dat ik je in mijn leven heb.

67. Je bent een heel speciaal persoon voor me, en ik waardeer alles wat je voor me doet.

68. Ik hou ervan dat je zo’n goed hart hebt en dat je altijd anderen wilt helpen als ze dat nodig hebben.

69. Ik waardeer het dat je er altijd voor me bent als ik iemand nodig heb om mee te praten over iets belangrijks in mijn leven.

70. Je betekent alles voor me, en ik zal er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt in ons leven, want we zijn familie en families blijven bij elkaar, wat er ook gebeurt! Ik waardeer je enorm.

71. Ik ben je elke dag dankbaar. Je bent zo’n zegen voor mij, mijn familie en ons leven. Bedankt dat je er voor me was toen ik je het meest nodig had. Zonder jou zou ik niet zijn waar ik nu ben. Bedankt dat je er altijd voor me bent, wat er ook gebeurt.

72. Ik heb niemand nodig om me te vertellen wie ik ben of wat ik zou moeten zijn, want ik heb mezelf al gevonden en weet precies wat voor persoon ik wil zijn. Maar jij was degene die me liet zien dat het mogelijk was en me deed beseffen hoe belangrijk het is om mezelf te zijn. Bedankt dat je er was toen ik iemand nodig had om me te helpen mezelf te ontdekken. Ik waardeer je enorm.

73. Je bent mijn beste vriend, een partner in misdaad en mijn zielsverwant. Heel erg bedankt voor alles wat je doet! Zonder jouw liefde en steun zou niets mogelijk zijn.

74. Je bent door de jaren heen een geweldige partner geweest! Bedankt dat je er altijd was als ik een speciaal iemand nodig had om mee te praten. Ik waardeer je enorm.

75. Ik heb je graag in de buurt omdat we altijd samen kunnen uitgaan, ongeacht hoe laat het is of waar we zijn! Het is verbazingwekkend hoeveel tijd we samen doorbrengen, maar we worden elkaar nooit beu.

76. Je bent een geweldige vriend, en ik ben zo gelukkig je in mijn leven te hebben. Ik waardeer alle goede dingen die je voor me doet en onze tijd samen. Je bent uniek in je soort, en er is niemand zoals jij!

77. Bedankt om er altijd voor me te zijn en me te steunen wanneer ik dat het meest nodig had. Dat waardeer ik!

78. Je bent zo’n geweldige vriend, en ik wil je zeggen hoezeer ik je steun waardeer. Je betekent zoveel voor me!

79. Ik ben zo dankbaar dat God je in mijn leven heeft gebracht. Je hebt zo’n verschil gemaakt in mijn leven en me doen beseffen wat echte vriendschap betekent. Dank je wel dat je altijd aan mijn zijde staat door dik en dun! Ik waardeer je enorm.

80. Ik waardeer de positieve energie en liefde die je elke dag in mijn leven brengt. Bedankt dat je een geweldige vriend bent!

81. Bedankt dat je mijn beste vriend bent, een partner in misdaad, nummer één supporter, en schouder om op te leunen wanneer ik het het meest nodig heb.

82. Ik wil je zeggen hoezeer ik alles waardeer wat je voor onze familie en mij doet. Je bent een geweldig persoon die het verdient om dagelijks gewaardeerd te worden!

83. Jouw liefde is zo puur en onvoorwaardelijk dat het elke dag het beste in mij naar boven brengt! Ik kan je niet genoeg bedanken voor alles wat je hebt gedaan en blijft doen! Je bent de meest geweldige persoon die ik ken!

84. Je bent zo’n inspiratie voor me, en ik zal je altijd dankbaar zijn voor je steun. Je betekent de wereld voor me, lieverd!

85. Bedankt dat je een deel van mijn leven was. Ik waardeer elk moment dat we samen zijn geweest, en ik wil met je delen dat jouw aanwezigheid in mijn leven mij een beter mens heeft gemaakt.

86. Ik waardeer je liefde, zorg en genegenheid voor mij.

87. Je was er voor me als ik iemand nodig had om mee te praten en als ik iemand nodig had om naar me te luisteren. Heel erg bedankt daarvoor!

88. Je bent er altijd voor me geweest als ik je nodig had, zelfs als ik dacht dat niemand anders er voor me zou zijn. Daarom dank ik je dat je zo’n geweldige vriend bent. Ik waardeer je enorm.

89. Ik waardeer je enorm. Ik waardeer de liefde die je me hebt gegeven en het geduld dat je me hebt getoond. Je bent mijn beste vriend en iemand die er altijd voor me is.

90. Je bent een zegen in mijn leven, en ik wil er zeker van zijn dat je weet dat ik al je harde werk en toewijding waardeer. Ik waardeer je enorm.

91. Ik wil je vertellen hoe geweldig je bent en hoeveel ik waardeer wat je allemaal voor me doet.

92. Je liefde betekent zoveel voor me, en ik wil je bedanken dat je zo’n geweldig persoon bent.

93. Jij bent mijn kracht. Jij bent mijn inspiratie. Zonder jou, weet ik niet wat ik zou doen. Bedankt dat je in mijn leven bent en me zo speciaal laat voelen. Ik hou zoveel van je!

94. Ik ben dankbaar voor de dingen die ik van je geleerd heb en de dingen die je me geleerd hebt om dankbaar voor te zijn. Bedankt dat je er altijd voor me was als ik je het meest nodig had.

95. Ik ben zo dankbaar voor alles wat je voor me hebt gedaan en alles wat je elke dag doet om ervoor te zorgen dat ik in orde ben. Je bent een geweldig persoon, en ik waardeer alles aan je!

96. Ik waardeer je omdat je er bent om me beter te laten voelen als ik down ben, en je weet me altijd op te vrolijken.

97. Ik waardeer je omdat je een goed mens bent, en ik waardeer het dat je om me geeft.

98. Ik waardeer je zo omdat je mijn leven de moeite waard maakt.

99. Je bent echt een van de meest geweldige mensen die ik ken; er is niemand anders zoals jij, en ik zou het niet anders willen…

100. Ik waardeer je enorm. Je bent een geweldige vriend voor me geweest, en daar zal ik je altijd dankbaar voor zijn.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze je bent zo gewaardeerd citaten. Stuur naar zoveel je wilt dat ze voelen dat je hun hulp naar jou toe waardeert. Voel je vrij om ook je commentaar hieronder in de commentaarsectie achter te laten. Bedankt.