Je Brak Mijn Hart Citaten Voor Haar

Het is moeilijk om de persoon van wie je houdt te verliezen. Soms is de pijn zo intens dat je je de hele dag in bed wilt opkrullen en zou willen dat je je hart, gevuld met al hun herinneringen, eruit kon rukken.

Je hebt je een toekomst met deze persoon voorgesteld, talloze offers gebracht en alles geriskeerd om aan haar zijde te staan. Je was nooit een van de dingen die zich in dit leven tegen haar opbouwden. Je nam de hitte zowel privé als publiekelijk voor haar op.

Als zo iemand je hart breekt en je pijn doet, maakt dat je zeker boos en verraden, en dat is genoeg om hem kwaad te wensen.
Maar misschien wil je je pijn uiten op een manier waardoor hij zich schaamt en spijt krijgt van wat hij gedaan heeft.

Dit is wat deze verzameling van je brak mijn hart citaten voor haar hieronder perfect maakt. Ze zullen je helpen je pijn adequaat uit te drukken en hopelijk zetten ze je op een pad van vergeving, genezing en troost.

Je brak mijn hart citaten voor haar

Zelfs als dat is wat je wilt, met je breken was het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan. Jouw onwil om te proberen ons weer te laten werken heeft mijn hart verwoest. Maar ik hoop dat het de moeite waard was.

1. Ik voel me hulpeloos en verloren sinds je mijn hart brak. Jij was alles waar ik om gaf, en het is moeilijk me een leven zonder jou voor te stellen.

2. Je liet ons toch gaan na alle tijd, moeite en liefde die ik in onze relatie stak. Je hebt mijn hart gebroken, en ik weet niet of ik geloof dat het ooit weer goed en beter komt.

3. Ik heb geprobeerd over je heen te komen, maar het was moeilijk. Ik ben geschokt dat je mijn hart hebt gebroken terwijl ik alleen maar van je hield en me kwetsbaar opstelde.

4. Hoewel je maanden geleden mijn hart brak, ben ik er nog niet overheen. Het was een moeilijke periode, en ik ben nog steeds geschokt dat je me zo’n pijn doet.

5. Ik haat het dat ik nog steeds iets in mijn hart voel als ik je naam hoor. Ik zou je nooit meer moeten willen zien met hoe je mijn hart hebt gebroken.

6. De dag dat je mijn hart brak is de ergste dag van mijn leven. Van alles wat ik heb moeten doorstaan, is de pijn van onze breuk het ergste.

7. Ik weet dat het nu uit is tussen ons, maar de realiteit is moeilijk onder ogen te zien. Je hebt mijn hart en dromen gebroken, en dat doet pijn.

8. Ik mis het om je vast te houden en tegen je te praten. Hoeveel ik je nu ook haat, je was mijn favoriete persoon in de hele wereld. Het is klote dat je mijn hart op deze manier hebt gebroken.

9. Hoezeer je ook probeerde om het veilig te spelen, je beslissing om van ons weg te lopen deed me pijn. Je brak mijn hart en alle dromen die ik had voor ons beiden.

10. Hoezeer ik het ook haat om het toe te geven, er is nog steeds een deel van me dat een zwak voor je heeft. Hoewel, met de manier waarop je mijn hart brak, wou ik dat ik je uit mijn geheugen kon wissen.

11. Toen je me verliet, brak je mijn hart in tweeën. Ik voel nog steeds de pijn alsof het de eerste dag is, en ik kan mezelf amper overeind houden.

12. Ik mis wat we hadden, maar het is duidelijk dat je niet eens meer voor ons wilt vechten. Je hebt mijn hart gebroken, en het is een bittere pil om te slikken.

13. Ik wou dat je de helft van de pijn kon voelen die je me hebt aangedaan. Je hebt me diep gekwetst toen je mijn hart brak, en dat is niet iets wat ik makkelijk kan vergeven.

14. Ik dacht dat we samen een toekomst hadden, maar ik was duidelijk alleen in dromenland. Je brak mijn hart en liet me achter.

15. Met hoe je mijn hart brak, voel ik dat ik je nog lang zal haten. Je hebt mij en mijn dromen voor ons beiden gekwetst.

16. Je bent erin geslaagd om al mijn optimisme over liefde en toewijding weg te slaan. Je hebt mijn hart gebroken, en dat doet veel pijn!

17. Jij was het enige dat zin had voor mij, maar je besloot de banden te verbreken. Je brak mijn hart volledig, en ik weet niet zeker of ik er ooit overheen kom.

18. Ik ben zo aan je gewend dat ik niet weet of ik zonder je kan leven. Ik haat het dat je me in deze positie hebt gebracht, vooral omdat je me vroeg je te vertrouwen met mijn hart.

19. Je brak mijn hart en vertrouwen en verpletterde elk beetje hoop dat onze relatie kon werken. Maar ik heb er vertrouwen in dat ik er weer bovenop kom.

20. Je hebt mijn hart gebroken en ik voel me verdrietig en verraden. Het is moeilijk om me een toekomst zonder jou voor te stellen, want ik had goede hoop dat het zou lukken.

21. Het kost veel tijd, maar het begint me te dagen dat geen enkele traan of smeekbede ervoor zal zorgen dat je weer de mijne wordt.

22. Het is al maanden geleden, en ik ben nog steeds kapot van je afwezigheid in mijn leven. Pijn en hartzeer zijn verre van wat je me beloofde toen we elkaar voor het eerst ontmoetten.

23. Hoezeer ik je ook alle goeds toewens, een deel van me hoopt dat je net zo lijdt als ik. Je was mijn alles, schat!

24. Je hebt me zoveel pijn bezorgd met onze breuk. De pijn en schade aan mijn hart zijn zo groot dat ik niet wil dat iemand het meemaakt.

25. Ik had me altijd voorgesteld een gezin te stichten en oud te worden met jou. Hoe kon ik weten dat je maanden voor onze breuk verder was gegaan?

26. We hadden zoveel om naar uit te kijken als koppel. Ik herinner me al onze plannen, en ik begrijp nog steeds niet hoe de dingen slecht voor ons werden.

27. Het zijn niet alleen jouw foto’s waar ik niet naar kan kijken. Overal waar ik kijk, denk ik aan herinneringen aan ons en hoe ons verhaal is afgelopen.

28. Je afwezigheid was zowel verwoestend als onwerkelijk. Je hebt niet alleen mijn hart gebroken, maar ook mijn tijd en kans op geluk verspild.

29. Sinds je vertrek loop ik rond met een gebroken hart dat weigert te genezen. Ik hield van je, en je afwezigheid is het ergste wat me is overkomen.

30. Het is moeilijk en nog steeds niet te geloven dat ons liefdesverhaal is afgelopen. Ik mis je zo erg en wou dat ik iets kon doen om je terug te krijgen.

31. Het lijkt erop dat je niet zoveel pijn doormaakt als ik, want je zou met hand en tand vechten om onze relatie te herstellen.

32. Zelfs met mijn pijn, wil ik nog steeds dat je in mijn leven bent. Niets zal hetzelfde zijn zonder jou, en ik ben niet voorbereid op je afwezigheid.

33. Van alle mogelijke uitkomsten waar ik aan dacht voor ons, was een scheiding er niet één van. Het doet pijn om je weg te zien gaan alsof ik er nooit toe deed.

34. Ik voel me hulpeloos, alleen en gekwetst door je beslissing om te vertrekken. Jij was degene met wie ik de rest van mijn leven wilde doorbrengen, maar ik kan je niet eens meer knuffelen.

35. Je bracht kleur en avontuur in mijn leven. Hoe kan ik teruggaan naar hoe het was voor jou? Het doet pijn.

36. Je best doen voor een relatie is geen garantie dat het standhoudt. Want wat heb ik aan de pijn van het liefdesverdriet dat jij hebt veroorzaakt?

37. Je hebt geen idee hoeveel pijn je me hebt gedaan met onze breuk. De pijn is zoals ik nog nooit heb meegemaakt, en het voelt alsof het nooit zal stoppen.

38. Met jou was ik opgewonden over een nieuwe kans op geluk. Hoe kon ik weten dat je me dat zou afnemen zoals je mijn hart en tijd afnam?

39. Elk uur komt met een nieuwe aanval van pijn, en mijn hart breekt nog meer. Ik neem het je kwalijk dat je mijn hart breekt en me zoveel pijn doet.

40. Het spijt me dat ik je pad kruiste en met je uitging. Je hebt mijn hart de meeste pijn bezorgd, en ik hoop dat je net zoveel lijdt.

41. Ik had hoge verwachtingen van onze verbintenis, maar hoe kon ik weten dat je niet anders zou zijn dan de rest? Je hebt mijn hart gebroken, en ik haat je daarvoor.

42. Alsof mijn hart breken nog niet genoeg was, moest je me ook nog achterlaten met zelftwijfel en verwarring. Je hebt mijn liefde nooit verdiend, en ik betreur alles nu.

43. Ik ben zover in het leven gekomen met optimisme en doorzettingsvermogen. Zo weet ik dat ik over je heen kom en in de nabije toekomst een gelukkig leven zal leiden.

44. Ik zal altijd iets voelen als ik je naam zie of een essentie waarneem die me aan je doet denken. Het is triest omdat ik voorgoed van je af wil zijn.

45. Het spijt me dat ik je de sleutels van mijn hart gaf, om ze een paar maanden later te breken. Ik dacht dat ik voor altijd zorgeloos bij je kon zijn, maar ik had het mis.

46. Ik voel me nog steeds verdoofd door de manier waarop je mijn hart brak. Het is erger omdat ik er niet overheen kom hoe koud je ogen waren toen je een einde maakte aan onze relatie.

47. Je was een belangrijk persoon voor me, en ik hoorde je stem graag voor en na elke dag. Ik wou dat het tussen ons niet zo hoefde te eindigen.

48. Ik had kunnen zweren dat onze levens voor altijd met elkaar verweven zouden zijn. Maar kijk eens wie er een hartaanval kreeg van de persoon waarmee ik voor altijd samen was!

49. Als ik aan je denk, doet mijn hart pijn, en een deel van me wil je nog steeds vasthouden. Maar ik kan niet vergeten dat je mijn hart brak en me verliet toen ik je het meest nodig had.

50. Ik had niet verwacht dat onze breuk me zo veel pijn zou doen en zo lang. Is het iets wat ik zei of deed waardoor je me verliet?

51. Ik wou dat het tussen ons niet zo hoefde te eindigen, maar ik begrijp dat dit het beste is. Hoewel ik ons niet weer vrienden zie worden, wens ik je het beste.

52. Je brak mijn hart, en nu moet ik mijn leven beginnen en opnieuw het geluk proberen te vinden. Je hebt me erg gekwetst!

53. Ik mis wat we waren voordat het ingewikkeld werd. Ik was genoeg om je gelukkig te maken, en de kilte die je me toonde was onmogelijk voor te stellen.

54. De goede dagen die we samen hadden waren de beste van mijn leven, en mijn hart doet pijn dat er nooit meer zal zijn. Ik kan nog steeds niet geloven dat je mijn hart hebt gebroken.

55. Ik ben optimistisch dat ik op een dag weer gelukkig zal zijn. Ik zal over de pijn van onze breuk heenkomen en met heel mijn hart kunnen lachen.

56. Ik hield van je met heel mijn hart, maar je deed me pijn alsof we de laatste jaren niet vochten om aan elkaars zijde te staan.

57. Voor jou is het verder gaan naar nieuwe mensen en kansen. Voor mij is het omgaan met herinneringen en hartzeer. Je beloofde me dit soort pijn niet in het begin.

58. Een groot deel van me wil dat je lijdt omdat je me door zo’n moeilijke tijd liet gaan. Je doet me meer pijn dan woorden, schat.

59. Je veranderde mijn leven op vele manieren, toen voegde je pijn toe zoals ik nog nooit heb meegemaakt. Ik haat het dat ik je genoeg vertrouwde met mijn hart en kwetsbaarheid.

60. Ik heb nog nooit zoveel pijn en verraad gevoeld als bij jou. Onze breuk is het meest kwetsende en ongevoelige dat iemand me ooit heeft aangedaan.

61. De manier waarop je me pijn deed was geen vergissing. Het was goed doordacht en was al weken in voorbereiding. Ik was stom om alle beloftes te geloven die je me deed.

62. Niemand verdient het om op zo’n verwoestende manier uit elkaar te gaan. Het is een grote reden waarom ik je niet gemakkelijk kan vergeven.

63. Het verlies van jou is niet iets waar ik makkelijk overheen kom. Ook al gaf ik je mijn hart en trouw, je deed me pijn alsof ik er niet toe deed.

64. Op het moment dat je niet meer met me omging, had je me dat moeten laten weten. In plaats daarvan onderwierp je me aan emotionele marteling en pijn. Ik hoop dat het universum je terugbetaalt in je munt.

65. Ik weet niet hoe je me zoveel pijn kon doen. Maar ik troost me met het feit dat ik je trouw ben gebleven.

66. Ik had nooit geloofd dat het hart zo kon breken. Bedankt dat je me zoveel pijn hebt gedaan.

67. Je hebt me veel pijn gedaan, en ik huil tegenwoordig altijd. Maar ik heb goede hoop dat het met de tijd beter wordt.

68. Mijn liefde voor jou was echt, en ik heb altijd geprobeerd de dingen tussen ons zo goed mogelijk te laten verlopen. Bedankt voor de pijn en de vele lessen.

69. Ik wil de hele dag in bed liggen en de meeste dagen huilen. Ik ben uitgeput en kan niet begrijpen hoe het zo slecht tussen ons is geworden.

70. Je moedigde altijd communicatie tussen ons aan, dus ik ben in de war over hoe je het uitmaakte zonder enige discussie. Je doet me pijn.

71. Ik ervaar aan den lijve hoe moeilijk het kan zijn om te leven zonder iemand met wie je voor altijd samen was. Maar ik ben nog steeds hoopvol over een mooi leven in de toekomst.

72. Ik vertrouwde je alles toe, maar je betaalde me terug met verraad en ongeluk. De manier waarop je mijn hart brak was verschrikkelijk.

73. Je verontschuldigingen betekenen niets voor mij. Als je spijt had dat je me gekwetst hebt, had je nooit mijn hart gebroken.

74. Ik wou dat er iets was om de pijn van een gebroken hart permanent te genezen. Het is moeilijk om herinneringen op te halen zonder dat jij weer de mijne bent.

75. Er is niets waar we niet over hebben kunnen praten om een oplossing te vinden. Waarom dacht je niet dat je met mij kon praten als je ontevreden was? In plaats daarvan koos je ervoor om mijn hart te breken.

76. Je hebt mijn hart in miljoenen stukjes gebroken, en ik ben boos op je. Als ik er nu aan terugdenk, had ik je niet zo makkelijk mijn hart en vertrouwen moeten geven.

77. Voor de breuk begon je je een tijdje koud en onverschillig tegenover mij te gedragen. Dat had mijn teken moeten zijn om het te vragen of te vertrekken, maar ik koos ervoor om het beste van je te geloven. Kijk hoe erg je me gekwetst hebt!

78. Ik verdiende niet de oneerlijke manier waarop je de dingen tussen ons beëindigde. Ik verdiende vriendelijkheid, loyaliteit en evenveel geduld als ik jou toonde.

79. Je moest mijn hart breken om me te laten beseffen hoe ondankbaar je was voor mijn hart en vertrouwen. Bedankt om me een groot plezier te doen.

80. Ik hield van veel dingen van je, en ik dacht dat je dat ook voor mij deed. Ik nam veel dingen aan omdat je niet de eeuwige droom zag die ik voor ons beiden zag.

81. Je hebt mijn hart en ziel gebroken en alles wat me dierbaar is, en ik ben diep gekwetst. Ik haat je omdat je me in deze positie hebt gebracht.

82. Je brak mijn hart in een miljoen stukjes en verspreidde het zonder enige zorg voor mij. Hoe kon je me dit aandoen?

83. Ik hield van je met heel mijn hart en gaf je toegang en controle. Maar je gebruikte me, brak mijn hart en liet me alleen achter om de pijn te lijden.

84. Ik denk elke dag aan je en kan niet stoppen met huilen. Ik ben diep gekwetst, en ik wou dat ik de tijd kon terugdraaien naar mijn leven voor jou.

85. Ik kan de woorden niet vinden om te beschrijven hoe kapot ik ben. Ik weet niet eens zeker of ik de kracht heb om mijn gebroken hart weer in elkaar te zetten.

86. Als ik mijn verstand niet verlies van de pijn van dit liefdesverdriet, dan zal niets anders krachtig genoeg zijn om me dat te laten doen.

87. Je hebt mijn hart gebroken, en de pijn snijdt dieper dan alles wat ik ooit heb meegemaakt. Je hebt me pijn gedaan, en nu moet ik de pijn alleen verwerken.

88. Voordat jij kwam, had ik gezworen dat niemand anders mij pijn zou doen. Maar je hebt hetzelfde gedaan en me zelfs waardeloos laten voelen.

89. Wat ik voor je voelde was puur en waar, maar ik was slechts een afleiding. Een die je niet naliet weg te gooien toen je vond wat je zocht.

90. Je hebt mijn hart en dromen verbrijzeld, maar dat weerhoudt me er niet van om door te gaan. Ik zal mijn leven weer opbouwen zonder jou, en het zal een mooi leven worden.

91. Je nam mijn vertrouwen en kwetsbaarheid voor lief, en ik lijd hier onder de gevolgen van je acties. Bedankt om de slechtste persoon ooit te zijn!

92. Geen van de excuses die je opgaf is logisch waarom je me zo’n pijn deed. Je hebt mijn hart en dromen gebroken.

93. Het uitmaken met jou doet pijn, en de nasleep is nog erger. Je had me nooit verliefd op je moeten laten worden.

94. Ik wist niet dat een mensenhart zoveel pijn kon doen. Bedankt voor alle pijnlijke lessen, zowel hart- als levenslessen.

95. Ik was echt gelukkig totdat jij in mijn leven kwam en alles kapot maakte. Ik wil dat je weet dat ik je niet vergeef, en ik zal het nooit vergeten.

96. Ik heb het gevoel dat je misbruik van me hebt gemaakt. Je kende mijn zwakheden en kwetsbaarheden en speelde daar op in.

97. Mijn hart is gebroken, en met elke dag die voorbij gaat zonder je stem weer te horen, breekt het meer.

98. Elke nacht droom ik dat ik je weer in mijn armen heb. Maar als ik wakker word, komen de herinneringen aan hoe je mijn hart brak weer boven en wordt mijn wereld weer donker.

99. Ik zal nooit mijn gebroken hart kunnen herstellen omdat het één stuk mist – jij. Hoe je het kunt verdragen om me op deze manier pijn te doen is mij een raadsel.

100. In één moment verbrak je alle beloftes die je me deed over onze toekomst. Alsof de breuk nog niet genoeg was, ontdekte ik ook dat je jarenlang tegen me gelogen hebt. Je bent wreed.

Ik hoop dat mijn verzameling van je brak mijn hart citaten voor haar heeft u geholpen afsluiting te vinden in uw relatie en uitgedrukt hoe je je voelt over het verlies van haar, en je hebt gekozen voor uw favoriete onder hen.

Het wordt op prijs gesteld als u commentaar geeft en het deelt met uw familie en vrienden die het misschien ook nodig hebben.

Bedankt.