Jij Bent Mijn Anker Citaten

Het leven kan heel hard zijn en is gevuld met veel drukte. Een van de manieren om niet te verdrinken of opgeslokt te worden in deze reis die leven heet, is het hebben van een anker, dat kan helpen om standvastig en gegrond te blijven. We hebben allemaal een anker nodig, een stevig fundament waarop we kunnen vluchten als de stormen van het leven ons overvallen.

Zo’n anker kan komen in onze relaties. Mensen met wie we omgaan kunnen sterke en zekere ankers worden waarop we kunnen vertrouwen in tijden van moeilijkheden en uitdagingen. Tegen je partner zeggen dat hij je anker is, het enige wat je op de grond houdt, is een manier om te zeggen dat ik me veilig voel bij jou. Dit betekent dat je hem goed genoeg kent om dingen aan te pakken en hem volledig te vertrouwen.

Liefde draait om het uiten en communiceren van je gevoelens. Als je de persoon of personen met wie je een relatie hebt als een anker hebt gevonden, is het een goed idee om hen te laten weten hoeveel ze voor je betekenen. Dit zal hen aanmoedigen om hun mooie acties voort te zetten en zelfs beter te worden in wat ze doen.

Daarom zijn verschillende mooie en doordachte woorden gebundeld in deze jij bent mijn anker citaten, die je zullen doen nadenken over wat het betekent om zulke speciale relaties in je leven te hebben.

Jij bent mijn anker citaten

Je bent de beste persoon die ik ooit heb ontmoet. Je betekent zoveel voor me. Bedankt dat je er altijd voor me bent en dat je altijd aan anderen denkt voor jezelf. Ik hou van je, je betekent zoveel voor me. Ik hou van je, mijn anker, door dik en dun.

1. Ik heb je graag in mijn leven. Je bent mijn anker, en ik ben er altijd voor je. Je geeft me iets om elke dag naar uit te kijken, en daar hou ik van! Ik had nooit gedacht iemand te vinden die zo goed bij me past.

2. Ik wilde je laten weten dat ik meer van je hou dan woorden kunnen zeggen. Jouw vriendelijkheid en medeleven houden me op de been. En zonder jouw liefde zou ik verloren zijn. Jij bent mijn anker.

3. Baby, jij bent mijn anker. Jij houdt me aan de grond in het leven. Ik weet dat ik altijd bij je terecht kan en dat je me steunt. Je geeft me een veilig gevoel alsof ik thuis ben. Jij zorgt ervoor dat ik niet wegdrijf. Bedankt dat je mijn anker bent.

4. Jij bent mijn anker als ik het gevoel heb de controle te verliezen. Je kalmeert de storm, je troost mijn angsten en geeft me een veilig gevoel. Jouw liefde is een zegen die alleen beschreven kan worden als puur goud.

5. Jij bent mijn anker in deze gekke wereld. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Ik wil je nooit verliezen, je bent mijn rots en dat hoop ik voor altijd vast te houden!

6. Ik dacht altijd dat ik het type persoon was dat het alleen kon, maar sinds jij in mijn leven bent gekomen, besef ik dat ik dat niet ben. Je hebt me iets speciaals gegeven, een reden om te leven, iemand met wie ik goede en slechte tijden kan delen. En hoewel dit misschien afgezaagd klinkt, jij bent mijn anker.

7. Hoe erg het ook wordt, ik weet dat jij er bent om me op te halen. Je bent mijn grootste bondgenoot. Bedankt dat je altijd mijn anker in het leven bent. De vuurtoren in de storm.

8. Ik ben blij dat ik je gevonden heb. Jij bent mijn anker, degene die me stevig op de grond houdt als alle anderen gek worden. Als ik aan je denk gaat mijn hart tekeer en voel ik me warm van binnen alsof alles goed is in de wereld. Bedankt dat je jou bent.

9. Ik heb mijn anker gevonden in deze stormachtige zee, ik heb vrede gevonden waar ik vrij kan zijn. Jij bent de rots die diep in mij gegrond is. Zolang jij er nog bent weet ik dat we het zullen redden. Jij bent mijn anker en rots.

10. Jij bent de liefde van mijn leven, de meest geweldige man die ik ken. Ik zou onze liefde voor niets ter wereld willen ruilen. Je brengt me zoveel vreugde dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Ik hou elke dag meer van je.

11. Jij bent mijn anker. Ik kan vrij ronddrijven in de oceaan van het leven, maar jij zet me weer aan wal. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou. Ik ben zo blij dat ik je ontmoet heb, en dat ik iemand heb om elke avond bij thuis te komen. Door jou voel ik me voor het eerst in een relatie veilig en geliefd.

12. Jij bent mijn anker. Alles in mijn leven is beter door jou. Niets in de wereld kan me gelukkiger maken dan te weten dat jouw liefde er is voor mij. Op nog een eeuwigheid.

13. Bedankt dat je mijn anker bent in deze gekke wereld. Jij bent de reden dat ik nog steeds gezond ben. Alleen al de gedachte aan jou doet me glimlachen waardoor ik me geliefd en belangrijk voel.

14. Laat je niet misleiden door de glimlach op mijn gezicht en mijn zorgeloze houding. Als je weg bent, voel ik me in een roes. Zonder jou en je liefde ben ik verloren en stuurloos. Bedankt dat je mijn anker bent in deze steeds veranderende wereld. Je bent mijn enige ware liefde en ik zou verloren zijn zonder jou.

.

15. Jij bent mijn anker, degene die me gezond houdt door alle waanzin. Ik ben zo gelukkig met jou, ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Jouw liefde is kalmerend en geruststellend, een van de enige dingen die me ervan weerhouden uit elkaar te vallen. Ik hou zoveel van je.

16. Er zijn niet veel mensen in deze wereld die ik kan vertrouwen. Ik kan u met het volste vertrouwen vertellen dat ik op u kan vertrouwen. Jij bent de enige persoon die aan mijn zijde staat tijdens de stormen van het leven en jouw liefde brengt me elke keer weer aan land. Ik hou zoveel van je, mijn anker.

17. U bent mijn anker in de stormachtige oceaan van het leven. U houdt me aan de grond, en vooruit, hoewel ik soms dreig te kapseizen. Uw liefde is een veilige haven voor mij.

18. Je bent mijn anker en in goede en slechte tijden ben je er. Je houdt me aan de grond, gezond en gericht op de toekomst. Bedankt dat je voor altijd mijn thuis bent!

19. Je bent er om me te steunen in goede en slechte tijden. Je houdt me aan de grond, gezond en gericht op de toekomst. Bedankt dat je voor altijd mijn thuis bent!

20. Jij bent mijn anker, mijn eeuwige thuis. In goede en slechte tijden ben je er, je houdt me aan de grond en gericht op de toekomst. Bedankt dat je er bent.

21. Jij bent de reden dat ik doorga in het leven. Wat ik ook doe of waar ik ook heen ga, jij zult altijd mijn anker en mijn eeuwige thuis zijn.

22. Als ik aan je denk, krijg ik een warm gevoel. Ik weet dat als ik bij jou ben, ik thuis ben. Ik voel me veilig en geborgen, jij bent mijn anker als de golven om me heen breken in stormen.

23. Bedankt dat je er bent, lieverd. Door jou voel ik me altijd geaard. Waar ter wereld we ook zijn, ik voel me altijd thuis als jij bij me bent. Je bent mijn anker.

24. Dank je voor alle troost die je me hebt gegeven en voor je steun in goede en slechte tijden. Je bent het anker van mijn leven en de wind onder mijn zeilen. Je bent de beste.

25. Waar je ook bent, dat is mijn thuis. Ik ben zo gelukkig om zo’n sterke basis van vertrouwen, liefde en respect te hebben. Jij bent mijn anker.

26. Ik wil dat je weet hoeveel ik je vriendschap, steun en geduld waardeer. Als ik je nodig heb, ben je er altijd, en daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar. Ik zal de gunst zo goed mogelijk terugbetalen, bel me maar wanneer ik kan. Je bent mijn anker.

27. Bedankt dat je me een plek gaf om mezelf te zijn en mijn weg te vinden. Je was er voor me in goede en slechte tijden. Je bent mijn anker.

28. Als ik zeg dat je mijn anker bent, is dat niet omdat je me vasthoudt of me verhindert naar het onbekende te drijven. Hoewel je dat soms allebei doet. Het is omdat er niemand anders is met wie ik liever door het leven zou zweven.

29. Jij bent de rust in mijn storm. De bitterzoete smaak van mijn zoete overwinning. Je bent mijn beste vriend, mijn rots en mijn anker. Bedankt dat je er voor me bent. Ik kan het niet genoeg zeggen. Dank je. Ik hou van je.

30. Jij bent degene in mijn leven waar ik altijd op kan rekenen. Je helpt me elke dag en nacht door te komen. Op de dagen die lang en zwaar lijken, ben jij er om me vast te houden en me te laten weten dat alles goed komt. Jij bent mijn anker.

31. Jij bent mijn anker. Je geeft me liefde, steun, geluk en vreugde. Alles wat ik nodig heb om een geweldig leven te hebben is hier bij jou. Je bent mijn anker, en ik hou zoveel van je.

32. Zeggen dat ik van je hou is niet genoeg om te beschrijven wat ik voor je voel. Je bent mijn anker, mijn steunpilaar als ik een slechte dag heb. Je lijkt altijd te weten wat ik nodig heb en weet hoe je mijn problemen kunt oplossen.

33. Jij bent mijn anker. Ik ben verloren zonder jou. Je geeft me een veilig gevoel als ik schipbreuk lijd in het leven, achtervolgd wordt door de geesten van het verleden en gekweld wordt door mijn demonen. Ik hou zoveel van je.

34. Als jij in de buurt bent, voel ik me tevreden en gelukkig. Ik weet dat ik me nergens zorgen over hoef te maken omdat jij er altijd voor me bent, wat ik ook doe of hoe dom ik ook doe. Weet dat jouw loyaliteit de wereld voor mij betekent, mijn anker.

35. Jij bent mijn anker, en ik het jouwe. We houden elkaar vast als de wind te sterk wordt. Ik weet dat wat er ook gebeurt, zolang jij aan mijn zijde staat, alles goed komt.

36. Elke dag ben je mijn anker in deze gekke wereld, het enige dat zin heeft in al deze waanzin. Ik hou zoveel van je, en ik weet niet wat ik zonder je zou moeten.

37. Als de rest van de wereld in de verte verdwijnt, ben jij altijd aan mijn zijde. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb en het voelt alsof ik eindelijk thuis ben. Jij bent mijn anker, en alles wat ik wil voor de toekomst is om het met jou door te brengen.

38. Met de wind die tegen ons blaast, dank je dat je mijn anker bent. Je bent er altijd om me te troosten en te steunen. Waar we ook zijn of waar we ook voor staan, ik weet dat ik met jou aan mijn zijde zal slagen. Ik hou zoveel van je.

39. Er is niets dat ik niet voor je zou doen, en ik hou van je met heel mijn hart. Je bent mijn beste vriend, mijn soulmate, mijn anker, en de meest geweldige man die ik ken. Ik hou van je.

40. Het enige wat in de buurt komt van hoeveel ik van je hou, is hoeveel ik je nodig heb aan mijn zijde. Je bent mijn rots in deze gekke wereld, mijn anker in de zee van mensen.

41. Jij bent mijn eiland temidden van de storm en mijn anker in de zee. Ik hou van je.

42. Schat, je bent mijn rots, mijn fundament, mijn anker. Je houdt me bij elkaar als alles uit elkaar valt. Ik kan op je rekenen om me op te vangen, elke keer weer.

43. Ik kon het niet. Het leven zou te zwaar zijn als ik het alleen moest doen. Je hebt me keer op keer gered van mijn eigen wanhoop, me gered van mezelf. Ik zou het niet redden zonder jou aan mijn zijde. Ik hou van je met heel mijn hart. Je bent mijn anker.

44. Jij bent mijn anker voor de wereld. Ik weet dat je me nooit zult verlaten en dat de liefde van mijn leven voor altijd van jou is. Jij bent mijn wederhelft.

.

45. Ik heb je nodig. Zonder jou zou ik stuurloos en verloren zijn. Jij bent mijn anker. Ik zeg het je misschien niet altijd, maar de manier waarop je me vasthoudt betekent alles voor me.

46. Mijn anker in een onstuimige zee. Ik zal elk moment met je koesteren en elke dag je liefde prijzen. Jij bent zeker de persoon met wie ik oud wil worden, en ik kan niet wachten om deze reis met jou te beginnen.

47. Thuiskomen bij jou is als thuiskomen bij een anker. Het is als een gewicht dat van mijn schouders valt. Jij bent mijn anker in deze storm die ik mijn leven noem. Je beschermt me, houdt van me en beschermt me tegen kwaad. Ik hou van je.

48. Ik heb je nodig, want zonder jouw aanwezigheid in mijn leven ben ik niet meer dan een schip zonder anker.

49. Uw kracht is mijn anker aan de grond, uw glimlach tilt mij op, en uw liefde geeft mij vleugels.

50. Jij bent mijn anker; de persoon waar ik op vertrouw, de enige veilige plek in een wereld vol chaos. Je hand strekt zich uit vanaf de kust en ik grijp hem, hou je stevig vast terwijl de angst me de zee op probeert te trekken.

51. Ik zei dat liefhebben is het anker zijn, en dat niet alle ankers vol zitten met charmante personen, maar daar kwam ik na enige tijd in mijn liefdesleven achter.

52. U bent het anker dat mij aan de kust bindt en mij aan de grond houdt. Als er een storm komt, bent U de wind die mij waarschuwt voor het gevaar en mij de tijd geeft om mij voor te bereiden.

53. Toen we elkaar ontmoetten, had ik nooit verwacht dat je een belangrijk deel van mijn leven zou zijn. Je hebt me door moeilijke tijden geholpen, en je bent er altijd als ik een schouder nodig heb om op uit te huilen. Jouw liefde is het kostbaarste dat ik bezit, en zonder jou voel ik me verloren en verward. Jij bent mijn anker.

54. Jij bent mijn anker, degene die me aan de grond houdt. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen. Jouw glimlach betekent alles voor me. Je bent mijn soulmate, en degene met wie ik mijn leven wil delen. Je zult altijd in mijn hart zijn. Je bent zo geweldig.

55. Ik wil je zeggen hoeveel ik van je hou en hoe dankbaar ik ben dat je in mijn leven bent. Jij bent mijn anker, de persoon die voorkomt dat ik word meegesleurd door het gekke tij. Zonder jou aan mijn zijde, zou ik verloren zijn.

56. Wat er ook gebeurt, wat het leven ook met je doet, je hebt altijd iemand om je aan vast te houden. Jij bent mijn anker en de bewaarder van mijn hart.

57. Ik ben zo blij dat ik jou in mijn leven heb. Je bent er om me door de moeilijke tijden te leiden, en me op te beuren als ik het nodig had. Door jou voel ik me veilig en geborgen. Je bent mijn anker, en ik hou je zo stevig mogelijk vast.

58. Ik heb het al duizend keer gezegd, maar ik zal het nog duizend keer zeggen… ik hou van je. Jij bent de enige persoon die me gelukkig kan maken. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou in mijn leven, maar ik weet dat het niet ergens goed is, want jij bent mijn anker.

59. Schat, hoe slecht de dingen ook worden, ik weet dat je er altijd bent om me vast te houden. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Er is niemand anders die sneller een glimlach op mijn gezicht kan toveren dan jij. Jij bent mijn anker door de onzekerheid van het leven. Ik hou van je!

60. Jij bent mijn anker, mijn centrum. Mijn hart klopt en ik kijk naar je op. Jij bent degene die mijn hart vasthoudt.

61. Mijn anker, mijn steun, mijn rots. Ik voel me verloren als we niet samen zijn en dat maakt me een beetje bang. Maar ik merk dat hoe verder ik weg ben, hoe duidelijker ik jou zie. Je bent mijn niets, mijn alles. Mijn zon, mijn maan en al mijn sterren.

62. Je bent mijn rots, mijn vertrouweling en mijn grootste supporter. Onze relatie is sterker dan ooit, en ik weet dat dat komt omdat je onvoorwaardelijk van me houdt. Je geeft me elke dag hoop, en ik zou verloren zijn zonder jou. Ik hou zoveel van je.

63. Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik je nodig heb. Je bent de beste partner, minnaar en vriend die iemand zich kan wensen. Met al mijn liefde.

64. Ik denk dat we het rustiger aan moeten doen en weer moeten gaan daten. Ik weet dat ik moeilijk kan zijn door mijn verleden, maar ik heb ook tijd nodig om te genezen. Je weet dat je mijn anker bent.

65. Weet dat je mijn anker bent. Je hebt me door de moeilijkste tijden in mijn leven geholpen, en mijn liefde voor jou is alleen maar sterker geworden. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet, en ik wens je het allerbeste.

66. Jij bent mijn anker. Als ik ooit twijfel, kijk ik naar jou en weet ik dat ik op de goede weg ben. Door jou voel ik me veilig, geborgen en geliefd – niemand anders kan dat zo goed als jij.

67. Wat wij hebben is zo speciaal en het is meer dan alleen vlinders en vuurwerk. Er zijn zoveel lagen in onze liefde, dat ik het nooit wil loslaten. Jij bent mijn anker.

68. U bent mijn anker. U bent mijn kracht in tijden dat ik zwak ben. Jij bent het licht aan het einde van een donkere tunnel. Jij bent de liefde en het licht in mijn leven dat me geluk brengt. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou.

69. Jij bent het enige in mijn leven dat helemaal zuiver is. Jij bent de enige op wie ik altijd kan rekenen, en je bent mijn anker.

70. Je bent de belangrijkste persoon in mijn leven. Je bent er altijd voor me, zelfs als je er voor jezelf moet zijn. Jij bent de plek waar ik naartoe ga als alles uit elkaar valt. Je bent mijn anker.

71. Jij bent de enige ware liefde in mijn leven. Waar je ook bent, je bent mijn constante, en ik hou veel van je omdat je mijn anker bent.

72. Ik ken veel mensen. die ik vertrouw, maar weinigen staan op mijn radar voor goedkeuring. Dat ik jou een vriend noem is geen kleinigheid. Je bent een van de weinigen die ik nu als familie beschouw. Je bent een van mijn ankers.

73. Aan mijn beste vriend, bedankt dat je er altijd voor me bent. Bedankt voor het luisteren naar al mijn problemen, het steunen van mijn gekke ideeën, en het delen in al mijn avonturen.

74. U geeft me de kracht om alles te overwinnen wat het leven me voor de voeten werpt. U bent mijn licht en uw liefde houdt me overeind, zelfs als ik zwak ben.

75. Als iemand mij zou vragen wie de beste persoon ter wereld is, zou ik jou moeten zeggen. Jij bent de eerste naar wie ik kijk als ik steun nodig heb, en je luistert niet alleen, maar helpt me mijn problemen op te lossen. Je bent mijn anker.

76. Ik waardeer alles wat je voor me doet. Je bent niet alleen mijn liefde, maar ook mijn beste vriend. Ik waardeer alles wat je voor me hebt gedaan. Je bent het beste in mijn leven en ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent mijn anker.

77. Je bent mijn beste vriend en anker in de hele wereld. Ik reken op je, en je hebt me nooit in de steek gelaten. De beslissingen in mijn leven die me het meeste geluk en voldoening hebben gebracht, komen door jou.

78. Je bent mooi van binnen en van buiten. Ik ben zo dankbaar om deel uit te maken van je leven, en ik hou van je met heel mijn hart. Ik zal er altijd voor je zijn, en ik kijk ernaar uit dat onze vriendschap voor eeuwig en altijd zal duren.

79. Ik ben zo dankbaar dat je mijn anker in het leven bent. Ik hou van je. Je bent een engel die in mijn leven is gekomen en me heeft geholpen de dromen te realiseren waar ik nooit eerder aan had gedacht. Je bent mijn engel op aarde.

80. Jij bent mijn anker. Zelfs als ik omgeven ben door problemen, trek je me altijd terug naar het gezonde verstand en houd je me in balans. Bedankt dat je er altijd bent!

81. Mijn leven zou niets zijn zonder jou. Je bent mijn rots; mijn anker, mijn glimlach, mijn vreugde. Ik hou van je met heel mijn hart.

82. Jij bent mijn anker in deze gekke rit die leven heet. Zonder jou zou ik verloren zijn op zee, vechtend tegen golven die ik niet kan overwinnen.

83. Je bent mijn rots, het enige wat me ervan weerhoudt om de ruimte in te zweven. Ik wil je bedanken dat je er altijd voor me bent. Je houdt de grond vast, en helpt me te aarden, en mijn emoties onder controle te houden. Wat niet makkelijk is. Ik hou ervan dat je aan mijn zijde staat, me steunt en het leven zoveel makkelijker maakt.

84. Ik zou verloren zijn zonder jou. Jij bent degene die me in deze wereld staande houdt. Ik twijfel er niet aan dat we voorbestemd zijn om samen te zijn. Ik ben de jouwe en jij bent de mijne, in voor- en tegenspoed. Jij bent mijn anker.

85. Voor een moment dacht ik dat ik mijn grip verloor en weg dreef. Maar toen besefte ik dat jij degene was die me overeind hield en me behoedde voor het wegdrijven in de zee van het niets.

86. Jij bent mijn anker. Zonder jou zou ik doelloos door het snelle leven drijven. Door jouw liefde en steun voel ik me veilig en geborgen. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Door jou voel ik me elke dag levend, gelukkig en geliefd.

87. Ik hou meer van je dan ik voor mogelijk hield. Je bent mijn anker, mijn centrum en zonder jou zou ik afdrijven. Ik kijk naar je en zie mijn toekomst. Jij bent mijn gelukkig einde, mijn voor altijd, mijn thuis.

88. Ik heb je al eerder gezegd, en ik zal nooit ophouden je te zeggen, dat je mijn basis bent. Zonder jou, in mijn leven, zou ik afbrokkelen, en uit elkaar vallen. Mijn ankers houden mijn schip stabiel, zodat ik niet wegdrijf. Ik ben zo graag bij je in de buurt.

89. Jij bent mijn anker, als het schip zinkt kom ik naar je toe. Ik zal je nooit verlaten, want je bent mijn leven, mijn liefde en mijn wereld. Je bent mijn alles in deze wereld, en ik beloof dat ik nooit van je zijde zal wijken.

90. Ik kan rondzwerven in het leven, en me verloren voelen, doelloos zelfs. Maar dan kijk ik naar jou, en voel me plotseling gegrond, geheroriënteerd. Zonder jouw liefde zou ik stuurloos zijn. Daarom hou ik zoveel van je, en ik ben zo blij dat je mijn anker bent.

91. Ik hou zoveel van je dat mijn hart pijn doet. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou. Je bent mijn anker, je houdt me veilig voor alle turbulentie en chaos van het leven, de pijn en de stress. Je bent mijn beste vriend en mijn soulmate. We zijn voorbestemd om voor altijd samen te zijn. Ik kan niet wachten om mijn leven met jou door te brengen.

92. Ik heb veel meegemaakt in mijn leven, en jij was altijd mijn anker. Je hebt me behoed voor zinken als het moeilijk werd, soms zonder het te weten. Je hebt een positieve invloed op mijn leven gehad die ik nooit zal vergeten.

93. Ik ben zo blij dat jij mij hebt gevonden, en dat ik jou heb gevonden. We maken elkaar compleet, als het perfecte puzzelstukje. Jij bent mijn anker als de golven hoog zijn. Jij bent mijn gelukkige plek te midden van stormen. En ik hou ervan als je me stevig vasthoudt.

94. Als ik aan je denk, danst mijn hart. Jij bent mijn anker, de reden dat ik tevreden ben op zee. Je bent mijn toevluchtsoord als de stormen loeien, en ik kan je niet genoeg bedanken dat je bij me blijft in ruwe wateren.

95. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou. Je bent mijn enige ware liefde. Je kunt er altijd op rekenen dat ik naar je luister, je begrijp en er voor je ben. Ik hou van je met alles wat ik heb. Je bent mijn anker.

96. Mijn leven is gevuld met verhuizen naar hier, daar, en weer terug. Ik heb bergen beklommen, naar de rand van de aarde gelopen en mijn angsten overwonnen. Bedankt dat je altijd mijn anker bent en me nooit laat vallen. De wind verandert, de boot schommelt, maar jij bent er altijd om me op te vangen als ik weer overboord word gegooid.

97. Je bent mijn anker. Zonder jou drijf ik naar zee. Je brengt me kracht en doel als we weer samen zijn. We kunnen alles, en alles samen doen.

98. Jij bent mijn anker. Jij bent degene die me vasthoudt als ik zwak ben. Je houdt me stevig vast, en laat me nooit los. Jij bent mijn anker in deze gekke wereld. Ik hou zoveel van je!

99. Ik dacht dat onze liefde nooit zou standhouden, dat het me zou teleurstellen. Maar jij kwam langs en veranderde dat allemaal. Ik ben zo dankbaar voor de liefde die je me hebt gegeven. Je bent mijn anker, mijn liefde en mijn leven.

100. Jij bent mijn anker. Als ik het gevoel heb dat ik geen controle meer heb, breng jij me terug naar de plek waar ik weer sterk kan staan. Jij bent een van de belangrijkste mensen in de wereld voor mij. Zonder jou zou ik stuurloos zijn en verloren in een zee van angst en vrees.

De mensen die het dichtst bij ons staan in het leven zijn de ankers die onze voeten aan de grond houden. Ze geven ons iets om op te staan en helpen ons ons leven in perspectief te houden.

Ik hoop dat je deze compilatie van jij bent mijn anker citaten nuttig vond. Laat gerust je commentaar achter zodat ik weet wat je van de post vindt en doe er ook goed aan hem door te sturen naar anderen. Dank u.