Kijk Uit Voor Deze Sex Chat Partner Oplichting Online

Chat Partner Scams Online

Iedereen die wel eens op zoek is geweest naar wat plezier voor volwassenen op het internet, is ongetwijfeld veel sites tegengekomen waarop gebruikersnamen van sociale media worden getoond. Websites als deze pretenderen geweldige manieren te zijn om in contact te komen met geile vrouwen en veel plezier met hen te hebben.

Helaas, zo werken ze niet. Deze forums zijn eigenlijk niets meer dan jachtgebieden voor eWhores, oplichters en katvangers. Je zult nooit het plezier hebben dat je echt wilt hebben.

Wat je gaat doen is het risico lopen om keer op keer opgelicht te worden en niets meer. Daarom is het altijd het beste om ze te vermijden wanneer je kunt. Je gaat gewoon niet de tijd hebben die je wilt hebben.

Waarom moet je niet reageren op ewhores online?

  1. Valse snapchat gebruikersnamen en list
  2. Hoe de zwendel te herkennen
  3. Ze sturen je een link om je op te lichten…
  4. Gebruik nooit uw echte e-mailadres
  5. Zoek een betere site om te sextten
  6. Sext in plaats daarvan op Arousr

1. Valse snapchat gebruikersnamen en list

Alle Snapchat gebruikersnamen die je tegenkomt zijn niets meer dan portalen naar betaalde sites die je niet wilt gebruiken. Als je denkt dat je de naaktfoto’s van een meisje van een echte persoon krijgt, krijg je in werkelijkheid gewoon gestolen beelden van een oplichter. Als je denkt dat je sext met een vrouw, praat je in werkelijkheid gewoon met een andere man. De zwendel is oneindig en je riskeert alleen je geld en persoonlijke informatie als je deze forums gebruikt.

2. Hoe de zwendel te herkennen

Als u op deze forums rondkijkt, kunt u het beste weten hoe u de zwendel kunt herkennen voordat u erin trapt. Als je eenmaal weet hoe ze eruit zien, kun je ze negeren. Het zal je ook laten zien hoeveel zwendel er eigenlijk bestaat op deze platforms. Er is bijna niets anders dan oplichting op deze forums en je kunt ze niet altijd vermijden. Toch draaien de meest voorkomende oplichtingen rond rubrieksadvertenties. Dit zijn advertenties die eruit zien alsof ze zijn geplaatst door vrouwen die op zoek zijn naar een leuke tijd met iemand zoals jij.

3. Ze zullen je een link sturen om je op te lichten

Wat er eigenlijk gebeurt is dat je erop reageert en meteen een link krijgt naar een scam site. Volg je de link, dan wordt je om geld gevraagd of worden gewoon je gegevens gestolen. Dan zijn er nog de social media scams. Deze komen meestal in de vorm van Snapchat gebruikersnamen. Je krijgt die namen en zoekt ze op in de apps. Dat is wanneer je erachter komt dat het profiel gewoon toebehoort aan een eWhore die je zover wil krijgen dat je ze je geld geeft. Het gebeurt voortdurend en zou voor jou meer dan genoeg reden moeten zijn om forums helemaal op te geven.

4. Gebruik nooit uw echte e-mailadres

Bovenop dat alles, ga je ook veel oplichters tegenkomen die met je willen praten via je e-mail. Dit is een van de ergste dingen die je ooit kunt doen. Als je je echte e-mailadres gebruikt, vraag je iemand praktisch om je identiteit te stelen. Alles wat iemand nodig heeft is je adres en ze kunnen je e-mail hacken om al je informatie te krijgen. Je denkt misschien dat die persoon je e-mail nodig heeft om je de naaktfoto’s van een meisje te sturen, maar die krijg je nooit. E-mail gebruiken is niet eens een goede manier om aan sexting te doen.

5. Zoek een betere site om te sextten

Het heeft weinig zin als je erover nadenkt en dat is de sleutel tot het geheel. Het maakt niet uit of je een Snapchat gebruikersnaam of iets dergelijks hebt gekregen. Je gaat nooit een goede tijd beleven aan je e-mail. Het is een ding dat je nooit moet doen, maar je gaat er op een sexting forum steeds weer naar gevraagd worden. Daarom kun je het beste gewoon een betere site zoeken voor je volwassen plezier.

5. Sext op Arousr in plaats daarvan

Wanneer je echt sexting plezier wilt hebben met een echte vrouw dan moet je gewoon een betere site gebruiken om het te laten gebeuren. Die site is Arousr.com, en het is totaal anders dan de forums die je gewend bent. Het grote verschil is dat het gevuld is met echte vrouwen in plaats van oplichters. Je zult in staat zijn om echt het soort plezier te hebben dat je wilt hebben en je zult het niet willen verlaten als je eenmaal ontdekt hoeveel beter het echt kan zijn. Alle meisjes op de site hebben hun foto’s geplaatst dus je hoeft alleen maar te gaan praten met degene die je het meest aantrekkelijk vindt.

Dan hoef je haar alleen maar een bericht te sturen en ze zal klaar zijn om wat volwassen sexting plezier met je te hebben voor zolang als je wilt. Je praat ook rechtstreeks met ze op hun telefoon. Dat geeft je directe toegang tot hen, dus je hoeft nooit te wachten tot ze je berichten zien. Als ze online zijn dan zijn ze beschikbaar en in de stemming om met je te sextten. Probeer het eens en je hoeft nooit meer een andere site te zoeken voor je sexting.