Kunst Is Goed Voor De Ziel

Art Is Good for the Soul Quotes

Heb je ooit naar een kunstwerk gekeken en je afgevraagd wie het gemaakt heeft? De briljante creativiteit die in kunstwerken zit is iets dat we allemaal nodig hebben, of tenminste moeten waarderen.

Kunst leert ons schoonheid te erkennen. Maar daarnaast laat het ons verder kijken dan de oppervlakte, naar de diepere betekenis. Met kunst in de buurt zullen de meesten van ons de dingen niet langer oppervlakkig interpreteren, omdat de meest abstracte kunst die er is, iets dieps kan betekenen.

En daarom is kunst goed voor de ziel. Het laat de ziel zingen en het laat de ziel denken. En meer dan dat, het voedt de ziel. Dus, als je iemand bent die kunst waardeert en je bent op zoek naar de juiste kunst die goed is voor de ziel quotes om je gevoelens te vangen, zoek dan niet verder.

In dit bericht deel ik een aantal diepe en hartverwarmende kunst is goed voor de ziel citaten die zeker uit te leggen hoe je je voelt over kunst.

Kunst is goed voor de ziel

Kunst is goed voor de ziel, het laat de ziel zien dat er meer is in het leven dan wat je aan de oppervlakte kunt zien. En het leert de ziel de schoonheid, schittering en creativiteit die bestaat in de geest van de mens.

1. Er is geen fout in de kunst, alleen creatieve ontwerpen die goed zijn voor de ziel.

2. Zoals voedsel bij het lichaam hoort en het lichaam bij het voedsel, zo hoort kunst bij de ziel en de ziel bij de kunst.

3. De energie waarmee de ziel zich voedt, zijn pulserende kern is de kunst.

4. Kunst is het voedsel van de ziel; door sommigen gretig geconsumeerd, door anderen aangevreten, maar niettemin gegeten.

5. Alle grote kunst komt voort uit de gezamenlijke inspanning van lichaam en ziel, maar vooral van de ziel.

6. Met de kunst is er maar één wereld en één woord voor de ziel; geestelijke gezondheid.

7. Kunst schrobt het vuil weg dat het leven achterlaat op de ziel van de mens.

8. Met kunst is de keuze van de ziel talrijk. Het is als voedsel, eindeloos en van verschillende smaken; je krijgt zoveel te eten als je wilt uit verschillende gerechten.

9. Kunst is de honing van de menselijke ziel, voortgekomen uit ellende en verwondering, uit beproevingen en opwinding, uit ontdekkingen en sprookjes.

10. Kunst voedt de ziel zoals voedsel het lichaam voedt. Het proces, van begin tot eind, is waar het genot ligt en waar de ziel voldoening uit put.

11. Zoals voedsel het lichaam vult, zo vult kunst de ziel.

12. Kunst is als voedsel dat zich voedt met het buffet van zielen; zij overstijgt het lichaam dat de ziel en haar geloofssystemen herbergt. Kunst spreekt zielen aan.

13. Kunst voedt de ziel met eindeloze verhalen en verbeelding, zij brengt de ziel buiten haar grenzen en op de vleugel van de kunst verkent de ziel in ademloze verwondering de gedachten, ervaringen en verbeelding van kunstenaars.

14. Kunst legt de ziel bloot en trekt de ziel aan in haar vorm of voorstelling die de geheimen en verlangens van de ziel zelf weerspiegelt.

15. Kunst is de vertolker van het aangeboren verlangen van de ziel. Met kunst kun je er zeker van zijn dat de waarheid altijd uitdrukking en uiteindelijk een thuis zal vinden.

16. Kunst stelt de ziel bloot aan de zin van het leven, maakt iets van niets en maakt zelfs het lege doek zinvol.

17. Met kunst kan de ziel tegelijkertijd gevonden en verloren worden. Met de ziel kan kunst altijd gecreëerd en vernietigd worden.

18. Kunst geeft de ziel een doel; een voortdurend verlangen om het lichaam te overstijgen. Om de grenzen van de geest te verleggen en daarmee een zekere mate van kalmte, aanvaarding en sereniteit.

19. Kunst is het instrument dat wordt ingezet voor de consequente groei van de ziel; zij geeft aanleiding tot grenzeloze en productieve creativiteit en omarmt verandering.

20. Kunst is de vrijheid van de ziel; zij overstijgt cultuur, geloof, sociale status en andere beperkende factoren van het lichaam.

21. Door middel van kunst worden zelfs onze meest subtiele gevoelens weerspiegeld en overgebracht naar de ziel voor voeding en genezing.

22. Kunst is de poging van de ziel om elke dag het beste uit het leven te halen. Zij ontstaat op het moment dat de mens zich niet meer bekommert om de indruk die hij maakt of gaat maken.

23. Voor de ziel kan kunst gewoon het verlangen zijn om geliefd te zijn, het vermogen om te hopen en de kans om te leven.

24. De ziel moet zich voortdurend voeden met kunst om zichzelf niet te verslinden; kunst is de geestelijke gezondheid van de ziel.

25. Kunst is de collage, een verzameling van de gedachten die de ziel voortbrengt.

26. Kunst kalmeert de ziel, en brengt je van het gehaaste leven naar het openen van je ogen voor de schoonheid die het leven te bieden heeft.

27. Kunst is de melodie waarop de ziel zingt, het slaapliedje dat de ziel in slaap brengt, en de levendige muziek waarop de ziel walst.

28. Kunst is de manier van de ziel om met de wereld te communiceren, zodat de wereld even pauzeert, pauzeert, ademhaalt en zich voedt.

29. Kunst is de grootste vorm van een indruk op de ziel. Kunst gaat nooit verloren; zelfs wanneer de wereld afbrokkelt, wanneer de ruïnes worden opgeruimd, is kunst wat we vinden.

30. Kunst is universeel; het is het gemeenschappelijke voedsel van alle zielen. Met kunst kan de ziel nooit niet weten wat te zeggen en wat te scheppen.

31. Kunst is Gods grootste geschenk aan de mensenziel. Zij leeft voortdurend en op hoop; zij doorloopt tijden en seizoenen, interpreteert en verankert zich in de ziel van de mensen voor voorbije, huidige en toekomstige generaties. Kunst overleeft de ziel van de mens.

32. Kunst is de sonore muziek voor de ziel; als de kunst ophoudt met spelen, houdt de ziel op met leven, dus blijf spelen, blijf kunst maken.

33. Kunst is het antwoord op de vragen van de ziel.

34. Kunst is de taal en de kaart van de ziel; de enige manier om de ziel te navigeren is kunst te spreken.

35. Kunst herinnert de ziel eraan dat het leven is geschilderd in levendige streken van onstuimige kleuren.

36. Kunst is de uitdrukking van liefde, die de ziel van de mens aanspreekt.

37. Kunst opent de ziel om de strijd, de nederlagen en het verlies van het leven te waarderen en er een mooi stuk van te maken.

38. Kunst voert de ziel altijd naar de aanwezigheid van verwondering en laat haar sprakeloos en geboeid achter.

39. De beste en mooiste dingen in de wereld kunnen niet worden gezien of aangeraakt; ze moeten diep in het hart worden gevoeld en dat hoort bij het leven.

40. Kunst is de schoonheid die de ziel verlicht; zij brengt traditie en vernieuwing zo mooi in evenwicht.

41. De ziel leeft slechts op twee momenten: wanneer zij kunst maakt en wanneer zij zich met kunst voedt.

42. Kunst maakt de ziel sterker en wijzer.

43. Kunst overtuigt de ziel ervan dat haar schoonheid niet ligt in het doen van grote dingen, maar in het groots doen van kleine dingen.

44. Kunst geeft de ziel het verlangen om nog een dag te leven, want elke dag is een nieuw doek om te beschilderen.

45. Kunst helpt de ziel om haar stem te vinden, om te spreken en mensen te laten opletten en luisteren.

46. Kunst helpt de ziel verder te kijken dan de verfstreken op het doek; zij opent de ziel voor een nieuwe wereld van mogelijkheden.

47. Kunst voedt de ziel, de ziel voedt de kunst. Het is een symbiotische relatie.

48. Kunst inspireert de ziel; motiveert haar om grenzen te overschrijden en eindeloze mogelijkheden te ontdekken.

49. Het oog is het venster waardoor de ziel wordt gevormd; de ziel is de deur waardoor kunst wordt geboren.

50. Kunst moedigt de ziel aan om angst los te laten en creativiteit te omarmen, zij helpt de ziel ontdekken dat de eenvoud van het leven ligt in de kunst die zij creëert.

51. Kunst is de representatie van de ziel, gepresenteerd aan de buitenwereld.

52. Kunst is de grootste poging van de ziel om te experimenteren, te ontwikkelen, te ontdekken, te delen en te streven naar grotere prestaties.

53. Kunst is het evenwicht van de vele fasen van de ziel; beproevingen, moeilijkheden, prestaties, doorbraken, remmingen en andere.

54. Kunst is het verlangen van de ziel om iets van het leven te maken, om een voetafdruk achter te laten, een teken, om het leven een deel van jezelf te geven.

55. Kunst is de wetenschap van de ziel. Met kunst leeft de ziel in elk moment.

56. Kunst is voor de ziel wat wetenschap is voor de mens; een voortdurend stromende rivier van eindeloze mogelijkheden.

57. Kunst is het constante verlangen van de ziel gedurende de levensreis. Het geeft de ziel verschillende spiegels waardoor het leven in verschillende fasen kan worden bekeken.

58. Kunst is de grootste poging van het leven om zich in te prenten op de kusten van de ziel.

59. Het leven probeert de ziel te verpletteren, kunst probeert je eraan te herinneren dat je er een hebt en doet je herleven als je neergeslagen bent.

60. Kunst is de deur waardoor je talloze zielen en gedachten van mensen ziet.

61. Kunst is de troost van de ziel, het verzachten van een gewond hart en een ontsnapping aan de vele verschillen in het leven.

62. Kunst maakt de ziel levend en drukt herinneringen op het zand van de ziel, om nooit te vergeten.

63. Kunst helpt de ziel om anderen te vinden terwijl ze zoekt naar haar ware zelf.

64. Kunst roept het beste op van wat de ziel te bieden heeft en de mogelijkheden raken nooit op.

65. Als een kunstenaar schept, doopt hij zijn penseel in de verf van zijn ziel.

66. Kunst geeft de ziel een platform, een stem om de wereld haar verhaal te vertellen.

67. Kunst is de brug waarop de ziel en de wereld elkaar ontmoeten en omarmen.

68. Met elke kunst lijkt de ziel levendiger; lacht meer, danst meer ontdekt meer en schept meer.

69. De ziel geeft leven, kunst brengt haar tot leven. Het is een oproep om stil te staan, te staren en de schoonheid van het leven te waarderen.

70. Kunst is een voortdurende inspanning van de ziel om iets in zijn ware vorm en karakter weer te geven. Zij graaft altijd diep; gaat voorbij de oppervlakte om de ziel de waarheid te onthullen die daarin verborgen wordt gehouden.

71. Kunst is poëzie voor de ziel; meer gevoeld dan gezien.

72. Als de ziel geen woorden meer heeft om uit te drukken en te communiceren, komt de kunst in actie.

73. Kunst helpt de ziel, niet alleen om haar door God gegeven creativiteit te ontdekken, maar ook om die met de wereld te delen.

74. De ziel is een eindeloze voorraad creativiteit; kunst.

75. Kunst is de beste bron van genot voor de ziel, zij is grenzeloos.

76. Kunst doet de ziel groeien; het verlaat de ziel nooit op dezelfde manier, dat is zeker.

77. Als de ziel in conflict is, ontstaan er grote ideeën voor kunst.

78. Kunst is een kanaal waardoor de ziel haar bedoelingen uitdrukt en meedeelt.

79. Met elke gecreëerde kunst gelooft de ziel meer in het leven en haar bestaan.

80. Met kunst overschrijdt de ziel de oever van de tijd, van de werkelijkheid zoals zij die kent en bevrijdt zich om te dwalen door de weelderigheid van geboren verbeeldingen.

81. Kunst is het eindproduct van de verbeelding van de ziel.

82. Kunst maakt het onbekende bekend, het onvoorstelbare wordt iets en de ziel vindt rust.

83. Kunst schildert de natuur meer als de afbeeldingen van de ziel dan wat zichtbaar is.

84. Kunst is een aanhoudende inspanning van de ziel om met anderen te communiceren; om te weten dat iemand ergens een kans heeft om te glimlachen, te dansen, te lachen en te leven.

85. Kunst is de grootste manier om ervoor te zorgen dat de ziel niet stilstaat.

86. Kunst helpt de ziel om de schoonheid in alles te zien, in het leven.

87. Kunst maakt de droom van de ziel tot werkelijkheid en de werkelijkheid tot een droom voor de ziel.

88. Kunst vangt en vereeuwigt de verlangens van de ziel en voedt ze terug naar de ziel.

89. Kunst geeft hoop aan de ziel als al het andere verloren is.

90. Kunst is de beste ontsnapping voor de ziel, uit de realiteit van haar leven. Het is ook de beste weg die de mens naar God leidt; de eerste kunstenaar ooit.

91. Kunst verbindt twee zielen: de toeschouwer en de maker.

92. Kunst brengt licht in de donkerste zielen, het is de grootste investering van de ziel in de schoonheid van het leven.

93. Kunst maakt uit de fouten van het leven de mooiste edelstenen van de ziel.

94. Muziek is voor het oor, kleur is voor het oog, eten is voor de mond en kunst is voor de ziel.

95. De ziel voorziet het leven van eindeloze creativiteit; kunst stopt als de ziel stopt met leveren.

96. De ziel meet en vangt beter wat er in de wereld gebeurt via de kunst.

97. Kunst is het potlood, de ziel is het doek, teken zo vrij als je je kunt voorstellen.

98. Grote kunst ontstaat wanneer de ziel, het hoofd en de hand perfect synchroon lopen.

99. Kunst is de beste inspiratie van de ziel om kunst te creëren. Het is de kunst van het geven en ontvangen van schoonheid.

100. In de kunst vervaagt de grens tussen waarheid en leugen. En de ziel is vrij om te zwerven, te fantaseren en te creëren. Kunst is inderdaad goed voor de ziel.

Kunst kan inderdaad de wereld veranderen. Het is zo belangrijk voor de ziel. Het helpt ons onszelf en onze emoties uit te drukken. Het tilt ons op als we down zijn, en het helpt ons beseffen dat we niet alleen zijn in dit complexe bestaan dat we allen delen.

Ik hoop dat je hebt kunnen zien en relateren aan hoe mooi kunst is met de kunst is goed voor de ziel citaten. Alsjeblieft, doe goed om commentaar te geven en deel de citaten met je vrienden.

Bedankt.