Leef Het Leven Dat Je Kiest

Iedereen wil een gelukkig en bevredigend leven. We willen allemaal het leven leiden dat we kiezen. Wat betekent dat? Het betekent doen wat je het liefste doet – geen werk doen dat je niet leuk vindt om de rekeningen te betalen, flexen met onbeperkt geld, en bij familie en vrienden zijn.

Veel mensen besteden 40, 50 of zelfs 60 uur per week aan werk waar ze een hekel aan hebben. Ze doen dat omdat ze de rekeningen moeten betalen. Ze doen dat omdat ze het gevoel hebben geen andere keuze te hebben dan ongelukkig, onvervuld en ellendig te zijn.

Als je een van deze mensen bent, maak je geen zorgen! Je kunt het vandaag nog veranderen als je dat wilt! Ik heb het zelf gedaan, en ik weet dat het mogelijk is voor iedereen die echt een verandering in zijn leven wil!

Leef het leven dat je wilt leven, elke dag van je leven. Jij bent de architect van je dromen, dus bouw ze groter en beter dan iemand ooit heeft durven dromen. Op zoek naar citaten die kunnen helpen leiden tot het leven dat je kiest? Dit is een compilatie van leef het leven dat je kiest citaten over persoonlijke prestatie, zelfdiscipline, en focus.

Leef het leven dat je kiest

Leef het leven dat jij kiest, niet het leven dat anderen verwachten. Erken je onafhankelijkheid, ga naar buiten en verken de wereld. Wees jezelf. Wees moedig. Het is tijd om het leven te leven dat je wenst. Dit is het perfecte moment om te beginnen. Creëer een nieuw leven waar je van zult houden!

1. Leef het leven dat je kiest. Het is jouw reis. Maak het episch. Als je geen geweldige tijd hebt, waarom doe je het dan? Het is tijd om het leven te leven dat je wenst.

2. Verspil geen minuut meer; ga naar buiten en begin je dromen te leven. Je verdient het om gelukkig te zijn. Dus, waar wacht je nog op? Het leven is kort. Maak het leuk!

3. Leef het leven dat je kiest. Soms moet je je verstand volgen en niet je hart. Droom groots. Neem risico’s. Wees onbevreesd.

4. Leef het leven dat jij kiest, niet het leven dat anderen voor jou kiezen – de beste manier om te leven is op de manier die jij kiest. Laat anderen je levensstijl niet voor je bepalen.

5. Leef je leven zoals je wilt, leef het leven dat je kiest, ongeacht wat anderen denken. Laat anderen je niet vertellen hoe je je leven moet leiden. Maak je eigen keuzes en doe wat je gelukkig maakt.

6. Het leven is iets dat we allemaal op een unieke manier ervaren. Jij kiest hoe je het wilt leven. Doe wat je gelukkig maakt!

7. Je moet doen wat je wilt doen. Niet wat anderen willen dat je doet. Je leeft maar één keer, dus maak er het beste van. Leef het leven dat je kiest.

8. Ook al ben je nu niet gelukkig, het leven hoeft niet zo te zijn. Het is tijd om actie te ondernemen! Leef het leven dat je altijd al wilde en creëer je dromen.

9. Dingen hoeven niet te zijn zoals ze zijn. Je kunt uit het systeem breken en je eigen regels maken. Vind vrijheid die je nooit voor mogelijk had gehouden. Leef het leven dat je wilt.

10. Waarom je laten bepalen door je omstandigheden? Doe wat je vervult en gelukkig maakt. Als je je onvervuld voelt en droomt van een beter leven, zet dan de eerste stap naar je echte leven.

11. Wil je de wereld veranderen? Begin bij jezelf. Alles hebben betekent jezelf omringen met de mensen en dingen waar je van houdt…

12. Steve Jobs zei ooit dat de enige manier om geweldig werk te doen is om te houden van wat je doet. Neem een kans en maak je dromen waar.

13. Het leven dat je wilt wacht op je. Leef je droom. Jouw droom heeft de kracht om een leven te veranderen: het jouwe. De wereld is vol eindeloze mogelijkheden en kansen. Jouw reis begint hier.

14. Begin je reis om het leven van je dromen te creëren. Maak je ideeën waar door je brood te verdienen met wat je echt leuk vindt.

15. Het leven is leuker als je in het moment leeft! Het gaat niet om de bestemming. Het gaat om de reis. Ga ervoor! Wees niet bang om ervoor te gaan!

16. Kom op, je kunt het! Heb de moed om ja te zeggen, neem die gewaagde stap, en kijk niet achterom. Begin vandaag, en wees op weg naar een nieuwe carrière.

17. Je kunt het! Waar wacht je nog op? Begin nu; je zult er geen spijt van krijgen. Het is gemakkelijk om nu te beginnen. Je kunt gelukkig en succesvol zijn door het leven te leiden waarvoor je kiest.

18. Klaar om te beginnen? Probeer het eens. Je zult er geen spijt van krijgen. Je kunt dit! Kies voor het leven dat je wilt leven, zelfs als het niet lijkt op wat andere mensen voor je willen.

19. Wees het leven van je feest! Je bent vrij om te kiezen, maar je bent niet vrij van de gevolgen van je keuze. Schoonheid begint op het moment dat je besluit jezelf te zijn.

20. De beste dingen in het leven zijn onverwacht omdat er geen verwachtingen zijn. Wees de auteur van je eigen verhaal, en schrijf het script van je leven.

21. Je bent de auteur van je eigen verhaal, en je mag je script schrijven.
Creëer je eigen verhaal en schrijf het volgende hoofdstuk van je leven.

22. Het leven is een verhaal. Jij bent de auteur. Schrijf een goed verhaal. Jij bent de auteur van jouw verhaal; je kunt het schrijven zoals je wilt. Veel geluk!

23. Je bent geboren om iemand speciaal te zijn. Je bent geboren om te zweven als een adelaar. Er wacht een avontuur, en jij bent degene die jouw verhaal mag schrijven. Dus droom er niet alleen over, leef het.

24. Je bent geweldig, of je nu een roman schrijft of tegen een ziekte vecht. De kracht om je toekomst te ontwerpen en te creëren is hier. Je zult versteld staan hoe snel je resultaten kunt zien.

25. Maak je klaar voor het avontuur van je leven. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Volg je dromen niet, jaag ze na. Leef het leven dat je kiest. Kies ervoor om gelukkig te zijn.

26. Je kan kiezen om rond te hangen, of je kan kiezen om te leven. Je kunt je leven doorbrengen met leven, of je kunt je leven doorbrengen met wachten. Leef het leven dat je kiest; het is jouw verhaal!

27. Leef het leven dat je kiest, niet het leven dat je wordt opgedrongen. Gezien je levenskeuzes heb je meer geluk dan veel mensen. Leef je eigen leven.

28. Leef het leven dat je kiest, niet het leven dat je gegeven wordt. Het leven gaat over risico’s nemen, nieuwe dingen proberen en openstaan voor verandering. Het gaat over het leven dat je kiest, niet over het leven dat je gegeven is.

29. Leef je leven, leef je stijl. Het beste aan het leven is dat je op elk moment kunt kiezen om het te leven. Er zijn veel manieren om het leven te leiden dat je wilt. Je moet er één kiezen.

30. Geluk is een keuze; kies er elke dag voor. Verander je leven vandaag. Gok niet op de toekomst; handel nu onmiddellijk. De wereld is een boek, en wie niet reist leest slechts één bladzijde.

31. Het geheim van verandering is dat je al je energie niet richt op het bestrijden van het oude, maar op het opbouwen van het nieuwe. Leef het leven dat je kiest. Kies het leven dat je leeft.

32. Leef het leven dat je kiest, niet het leven dat anderen van je verwachten. Leef het leven dat je kiest, doe waar je van houdt, en ben met mensen die je gelukkig maken. Het leven is een geschenk, vergeet niet ervan te genieten.

33. Het leven is een geschenk, vergeet niet er het beste van te maken. Het leven is kostbaar en mag niet verspild worden. Vergeet niet te stoppen, de rozen te ruiken en van het leven te genieten.

34. Leef het leven dat je kiest, het is een geschenk. We hebben maar één kans om hier zoveel mogelijk te doen. Kun je er het beste van maken en van het leven genieten?

35. Het leven zit vol mogelijkheden, leef het leven dat je kiest. Soms is het het beste om de mensen die je neerhalen los te laten en verder te gaan met je leven. Mis ze niet omdat je het te druk hebt met je werk. Geniet ervan nu het nog kan.

36 Laat dit moment niet voorbijgaan. Je weet niet wat er gaat gebeuren. Het leven is zo kwetsbaar. Zorg ervoor dat je van elke seconde geniet. Het leven is een geschenk; grijp het aan!

37. Het leven is een reis, geen bestemming. Tijd is kostbaar, verspil het niet. Leef het leven ten volle. Streef de dingen na die je vreugde brengen en je gelukkig maken.

38. Het leven is hard, maar jij bent harder. Geef niet op, geef nooit op. Heb vertrouwen in je capaciteiten, en laat niemand je vertellen dat je het niet kunt. En vergeet nooit te genieten van de kleine dingen in het leven!

39. Geniet van de vrijheid van je leven, en reis naar de plaatsen waar je altijd van gedroomd hebt. Je zult er nooit spijt van krijgen dat je voor een avontuur hebt gekozen.

40. Haal elke dag het beste uit je leven. Geniet van je werk, vind voldoening in je relaties en erken de schoonheid om je heen.

41. Doe meer wat je gelukkig maakt, want het leven is te kort om de droom van een ander te leven. Als je het kunt dromen, kun je het doen. De mensen die zeggen dat je het niet kunt, zijn degenen die je zullen zeggen « Je hebt gefaald » wanneer je naar de sterren reikt.

42. Wees wie je bent en zeg wat je voelt, want zij die het erg vinden doen er niet toe, en zij die het belangrijk vinden doen er niet toe. Het beste is om jezelf te zijn, keizerlijk, duidelijk en waar!

43. Het beste deel van het leven is de kans om elke dag iets nieuws te leren. Wanneer je denkt dat je alles weet, besef je dat je niets wist.

44. Vergeet niet eerst verliefd te worden op jezelf. Als je geloof hebt, heb je alles. Leef het leven dat je kiest en ontwerp je lot.

45. Leef het leven dat je kiest. Ontwerp je lot en maak je dromen waar. Maak dit het mooiste leven dat je ooit geleefd hebt.

46. Het is jouw tijd om te schitteren. Leef met een doel, en je leven zal de moeite waard zijn. Bepaal je eigen regels, speel het spel zoals je wilt, en maak een verschil!

47. Haal het meeste uit het leven door het op jouw manier te leven en je lot in eigen handen te nemen. Leef het leven waar je van droomt, leef het leven waar je voor kiest. Durf anders te zijn. Ontketen je potentieel.

48. Je succes hangt alleen van jou af. Kies je lot en haal het beste uit je leven, want je leeft maar één keer! Je hebt één leven te leven. Doe iets dat er toe doet.

49. Bouw het leven van je droom om gelukkig, gezond en welvarend te leven. Als je het leven kunt leiden dat je wilt en je talenten dagelijks kunt gebruiken, zul je je zekerder voelen over de weg naar succes.

50. Je kunt alles bereiken wat je wilt in het leven. Zet je dromen om in daden. Wil je de leiding nemen over je leven? Neem vandaag beslissingen die je naar een betere morgen leiden.

51. Leef het leven dat je kiest, niet het leven dat mensen je vertellen te leven. Kies een baan waar je van houdt, en je hoeft geen dag te werken. Het is niet iets dat toevallig gebeurt; als je het wilt, werk er dan voor.

52. Leef het leven dat je kiest, niet het leven dat jou kiest. Het leven gaat over jezelf vinden, kiezen om iemand te zijn, en het leven leiden dat je kiest.

53. Mindset is krachtig, kies om gelukkig te zijn, en je zal. Leef het leven dat je kiest, het leven wordt niet afgemeten aan het aantal ademhalingen maar aan de momenten die ons de adem ontnemen.

54. Ga vol vertrouwen in de richting van je dromen. Leef het leven dat je je hebt voorgesteld. Laat je licht schijnen.

55. Ga niet waar het pad leidt, maar waar geen pad is en laat een spoor achter. Als het regent, zoek dan naar regenbogen. Als het donker is, zoek dan naar sterren.

Het is niet genoeg om te zeggen dat je het leven van je keuze wilt leiden. Vergeet niet dat het leven dat je kiest betekent dat je alles doet wat in je macht ligt om die doelen te bereiken.

Ik hoop dat de citaten over het leven dat je kiest je hebben geholpen om er bewuster mee om te gaan. Vergeet niet om me te vertellen welk citaat het meest herkenbaar was in het commentaarveld hieronder. Bedankt.