Liefdescitaten Voor Marinevriendin

Love Quotes for Navy Girlfriend

Als je een relatie hebt met een meisje bij de marine, wil je haar de hand reiken en je geliefde laten weten hoeveel je van haar houdt. Marine vriendinnen hebben ook liefde nodig. Ze moeten wekenlang gescheiden leven van hun geliefden. Ze gaan door moeilijke tijden en scheidingen.

Wanneer iemand zo lang weg is, is dat niet veel anders dan wanneer je zo lang uit elkaar bent. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je je mariniersvriendin die weg is kunt helpen zich bemoedigd te voelen als ze het gevoel heeft dat haar man niet meer van haar houdt.

Hoe lang jullie ook samen zijn, je liefde voor je Marine vriendin uitdrukken met een romantische quote wordt nooit oud. Dat komt omdat elk moment in het leven met je geliefde het vieren waard is!

Ongeacht de tijd die je in de relatie hebt doorgebracht, zijn er nog steeds nieuwe dingen die je kunt leren en kleine manieren om de romantiek levend te houden. Het is belangrijk dat je vriendin beseft hoeveel ze voor je betekent.

Daarom zijn deze liefdescitaten voor marine vriendin hier bij elkaar gezet. Ze zijn het beste om je marinevrouw gerust te stellen van je liefde en haar zich geliefd te laten voelen.

Liefdescitaten voor marinevriendin

Mijn marine vriendin, ik hou zoveel van je. Ik zeg het niet genoeg. Ik zou je de maan geven omdat je alles voor me betekent. Zonder jou, ben ik niets. Elke dag word ik meer verliefd op je en ik kan niet wachten op onze toekomst samen. Er zijn gewoon geen woorden om uit te drukken hoe diep ik van je hou.

1. Ik kan me geen dag zonder jou voorstellen. Woorden zullen nooit genoeg zijn om mijn gevoelens voor jou uit te drukken. Ik ben zo blij dat God me de kans gaf je te ontmoeten. Je bent mijn engel die het leven mooi maakt. Ik hou van je, mijn marinekoningin!

2. Ik heb nog nooit zo’n perfecte marinevrouw ontmoet. Als ik in je ogen kijk smelt mijn hart. Ik wou dat ik je elke dag kon vertellen hoeveel je voor me betekent, maar misschien heb ik dan geen woorden meer.

3. Ik hou van je, liefste. Ik heb nooit geweten dat iemand me op andere gedachten kon brengen en verliefd op hem kon worden. Jij bent de enige ware liefde waarvan ik dacht dat die nooit bestond. Jij bent de enige vrouw die ooit mijn hart en ziel heeft vastgehouden, de enige waarmee ik mijn leven kan zien.

4. Ik word elke dag meer verliefd op je. Ik wist nooit hoe het was om echt gelukkig te zijn tot de dag dat ik jou ontmoette. Je brengt zoveel vreugde in mijn leven en daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar.

5. Ik hou van de manier waarop je naar me kijkt. Ik hou van de manier waarop je me laat voelen als we samen zijn. Ik zal er nooit aan wennen om elke avond naast je in slaap te vallen, en elke ochtend wakker te worden met jouw perfecte gezicht in mijn gedachten.

6. Ik hield van je vanaf de dag dat ik je ontmoette, en elke dag nog meer. Elke minuut die we samen doorbrachten zijn we sterker geworden en elke dag hou ik meer van je. Je bent mijn geliefde, mijn mooie marinevriendin en het enige meisje voor mij. Jij bent de sterren aan mijn hemel!

7. Schatje, ik hou zoveel van je en ik wil je niet kwijt. Je betekent zoveel voor me, meer dan je ooit zult weten. Het spijt me als ik iets verkeerd doe, het is niet met opzet.

8. Ik ben geschrokken van de intensiteit van mijn gevoelens voor jou. Maar bovenal ben ik verbaasd hoe je me op de knieën kunt krijgen met slechts één blik. Je bent het meest charmante marinemeisje dat ik ken.

9. Ik hou niet alleen van je om wat je bent, maar om wat ik ben als ik bij je ben. Ik hou niet alleen van je om wat je van jezelf hebt gemaakt, maar om wat je van mij maakt. Ik hou van je voor het deel van mij dat je naar buiten brengt.

10. Afstand heeft nooit hartslagen gemeten. In jouw armen voel ik me thuis. Laten we dansen onder de maan. Jij bent de zon die smelt in mijn hart. Ik hou van je, mijn marinekoningin.

11. Aan mijn mooie liefde, ik hou van je en dank je voor je onbaatzuchtige toewijding! Je maakt me compleet op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden; ik aanbid alles aan je. Ik hou zoveel van je!

12. Ik heb geluk dat ik jou in mijn leven heb. We zijn perfect samen, ik hou ervan om elke ochtend naast je wakker te worden. Ik kijk graag een film met je op de bank, en ik neem je graag mee op een echte date. Ik hou van je.

13. Jij bent het licht in mijn leven, de bloem voor mijn madeliefje en de vogel voor mijn duif. Jouw glimlach doet mijn hart smelten en ik kan er niet aan denken iets te doen zonder jouw toestemming. Je bent mijn alles en ik hoop dat je dat beseft.

14. Je bent de liefde van mijn leven en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen. Je bent perfect, mijn lieve marine vrouw.

15. Ik kan het niet genoeg blijven zeggen. Ik hou van je. Elke dag die voorbij gaat, word ik meer en meer verliefd op je. Je bent het mooiste en geweldigste meisje dat ik ken, je persoonlijkheid is verbazingwekkend en je glimlach verlicht mijn wereld.

16. Jij bent mijn liefde, voor eeuwig en altijd. Ik wil met jou oud worden tot de dood ons scheidt.

17. Het is lang geleden dat ik je mooie glimlach heb gezien, ik dacht niet dat ik ooit iemand als jij zou vinden. Je bent de vrouw van mijn dromen, degene van wie ik hou, en altijd zal houden. Ik mis je.

18. Ik hou van je en het was de beste beslissing die ik ooit genomen heb. We kunnen alles doen wat we willen, zolang we maar samen zijn!

19. Ik hou van je. Je bent het mooiste, slimste, grappigste meisje dat ik ken. Je schoonheid is meer dan huiddiep – het straalt uit je hart. Ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet.

20. Je bent de liefde van mijn leven. Je geeft me het gevoel dat ik de gelukkigste man op aarde ben. Ik voel me zo veilig met jou aan mijn zijde. Jij bent mijn thuis, de plek waar ik elke ochtend wakker wil worden. Je bent een uitzonderlijke vrouw en ik hou heel veel van je.

21. Ja, je zit bij de marine, maar dat is nu niet zo belangrijk als hoeveel ik van je hou. Ik kijk in je ogen en weet dat ik voor altijd bij je wil blijven. Er is geen andere plek in de wereld waar ik liever ben dan met jou in mijn armen.

22. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben! Je bent een geweldige vrouw en ik hou van je lach, je ogen en al het andere aan je. Ik zou alles voor je doen en ik hoop dat we al onze dromen samen kunnen waarmaken.

23. Ik hou van de manier waarop je kijkt, ik hou van de manier waarop je praat, ik hou van de manier waarop je loopt. Ik ben blij dat ik elke dag thuis ben en met jou in mijn armen in slaap kan vallen.

24. Onze liefde is voor mij niet uit te leggen. Wij zijn twee mensen die elkaar zochten en elkaar uiteindelijk vonden. Liefde overwint alles, het maakte ons één en nu koester ik je in mijn leven.

25. Ik hou van je tot aan de maan en terug! Geen sterren of planeten kunnen ooit evenaren hoeveel ik van je hou. Je betekent alles voor me en ik ben zo gelukkig je in mijn leven te hebben. Bedankt dat je een ongelooflijke vrouw en een geweldige vriendin bent.

26. Ik hou meer van je dan ik ooit had gedacht dat ik van een ander mens zou kunnen houden. Ik had nooit gedacht dat ik op een dag iemand als jij zou vinden; iemand die me gelukkiger maakt dan wie dan ook.

27. Ik hou zoveel van je en zal er altijd voor je zijn. Je betekent alles voor me en mijn leven is duizend keer beter met jou erin. Ik zal nooit ophouden van je te houden.

28. Ik heb me nog nooit zo gevoeld. Ik hou van je, mijn marine baby! Als je je ooit down voelt weet dan dat ik er ben. Ik hou altijd van je, baby! Je bent de mooiste vrouw ter wereld… van binnen en van buiten.

29. Ik hou meer van je dan ik ooit zou kunnen verwoorden, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen.

30. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Jij bent mijn wereld, mijn reden om te leven. Bedankt om jou te zijn! Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb. Zolang ik bij jou ben, weet ik dat alles goed komt.

31. Ik wilde even zeggen dat ik van je hou, en de hele dag aan je heb gedacht. Ik ben zo trots op je dat je het zover geschopt hebt in je carrière bij de marine, en dat je zo’n goede vriendin bent.

32. Ik wil je zeggen dat ik uit de grond van mijn hart van je hou. Elke minuut dat je op het schip bent, ben jij het enige waar ik aan denk. Mijn leven is zoveel beter met jou erin en mijn liefde voor jou wordt elke dag sterker.

33. Ik hou van je, liefje! Ik mis je zo erg en kan niet wachten om je weer te zien. Ik heb je nodig in mijn leven, jij bent de enige voor mij. Je lippen zijn als wijn, en je lichaam is als ivoor. Je bent de enige schat die ik bezit, waar ik ooit naar verlangd heb.

34. Jij bent de liefde van mijn leven. Ik zal er altijd voor je zijn en je beschermen, welke obstakels er ook op ons pad komen. Ik beloof je altijd te laten zien hoeveel ik om je geef en je te overladen met eindeloze liefde.

35. Ik hou van je sinds de dag dat ik je zag en ik zal van je blijven houden tot mijn laatste dag. Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig je me maakt of hoe mooi ik je vind.

36. Ik ben nog nooit met een meisje als jij geweest. Je bent zo mooi en zo slim, elke man zou blij zijn met jouw aandacht. Ik hou van je, schatje!

37. Na maanden van afwezigheid is je stem het beste geluid dat ik hoor, je bent prachtig. Ik ben geliefd en verliefd! Het leven is goed.

38. Mijn hart heeft zijn thuis gevonden, mijn ziel een rustplaats, die ik diep van binnen de mijne kan noemen. Het heeft even geduurd, maar ik ben zo dankbaar dat we zover zijn gekomen. Je bent de liefde van mijn leven en ik zal je niet teleurstellen.

39. Er is zoveel dat ik wil zeggen en niet kan, mijn liefste. Geen van de woorden zal je recht doen en de meeste bestaan niet eens. Ik hou van je!

40. Ik hou van je, mijn liefste! Mijn hart is voor altijd van jou. Ik wil de rest van mijn leven bij je zijn; we zullen samen oud worden en in elkaars armen sterven.

41. Ik hou zoveel van je. Ik heb altijd van je gehouden en dat zal altijd zo blijven. Je laat me dingen voelen zoals ik nog nooit heb gedaan, en ik hou ervan. Je glimlach doet mijn hart smelten, je aanraking ontspant me. Bedankt dat je zo’n grote rol in mijn leven speelt, je betekent echt de wereld voor me.

42. Ik hou van je. Ik ben zo blij dat ik een relatie met je heb. Door jou voel ik me zo goed over elk aspect van mijn leven en door jou ben ik gemotiveerd om mijn doelen te bereiken en naar mijn dromen toe te werken.

43. Ik hou van alles aan je, ook dat je bij de marine zit. Ik kan dat gevoel niet beschrijven als ik je zie of aan je denk, maar ik hou ervan. Elk moment dat ik met je doorbreng is magisch. Je betekent meer voor me dan wat dan ook op aarde, en jouw geluk is het mijne en het mijne het jouwe.

44. Ik hou van je, liefste. Je maakt mijn leven compleet, en ik vind elke seconde dat we samen zijn nieuwe redenen om lief te hebben. Door jou leef ik met meer passie, lach ik meer.

45. Je betekent alles voor me. Je bent mijn leven, mijn alles. Niemand vult me met zoveel geluk en ik kan je niet genoeg kussen. Alles aan jou is perfect, en je hart is nog perfecter.

46. Ik ben verliefd op je, mijn liefste. Je bent prachtig en verbazingwekkend. Ik heb nog nooit iemand als jij ontmoet. Je geeft me vlinders elke keer als we kussen. Ik kan niet wachten om met je te trouwen en voor altijd met de liefde van mijn leven door te brengen.

47. Jij bent mijn levensbron en mijn liefde voor jou is onmetelijk. Ik hoop dat ons avontuur samen zo lang mogelijk doorgaat, zodat je saamhorigheid en geluk kunt vinden waar de zee ons ook brengt.

48. Mijn liefde, mijn baby, mijn hart. Waar zou ik zijn zonder jouw mooie gezicht om elke ochtend voor wakker te worden? Mijn wereld is zoveel mooier met jou erin. Ik kan me geen dag zonder jou voorstellen en ik hoop dat dat nooit hoeft.

49. Als ik aan je denk, voel ik alleen maar vlinders. Je hebt me opengesteld voor een wereld van liefde waarvan ik niet wist dat die bestond. Ik voel me de gelukkigste man ter wereld omdat ik bij jou mag zijn.

50. Je lieve teksten en telefoontjes fleuren mijn dag op. Ik hou ervan jouw zonneschijn te zijn. Je bent mijn droom die uitkomt. Ik zal altijd en eeuwig van je houden!

51. Mijn liefde voor jou is zo groot als de blauwe oceaan, diep als de onontdekte zee, en sterk als de machtige armen van een zeeman. Ik hou van je!

52. Elke keer als ik in je ogen kijk, zie ik hoe geweldig je bent. Je brengt zoveel vreugde in mijn leven en ik kan moeilijk uitdrukken wat je voor me betekent. Ik hou van je met alles wat ik ben en kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen.

53. Je bent mijn droomvrouw, je bent mijn enige echte, niets is beter dan jou in mijn leven te hebben. Ik hou ervan hoeveel je me laat lachen, vooral als we samen zijn. Ik mis je warme aanraking en je tedere kussen.

54. Ik hou zoveel van je dat ik niet kan ademen. Het doet me pijn om je zo ver weg te zien, maar elke keer als ik naar de hemel kijk zie ik jouw ster op me neer schijnen. En ik weet dat wat er ook gebeurt, we voor altijd samen zullen zijn. Blijf veilig!

55. Ik wil je, ik ben gebiologeerd door je en ik kan geen genoeg van je krijgen. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik je zie, al is het maar een tekst. Jij bent het liedje dat op repeat staat in mijn hoofd en telkens als ik het hoor, glimlach ik. Je bent de liefde van mijn leven, maar nog belangrijker, je bent het leven voor mij.

56. Ik hou van hoe je stem klinkt over de telefoon, die me vertelt over je wildste dromen. Ik hou van hoe je ruikt, hoe je smaakt en hoe je voelt als ik je omhels en dichtbij je ben. Er is geen ander meisje in deze wereld dat jou kan vervangen in mijn hart en mijn gedachten.

57. Jij bent mijn geliefde, mijn beste vriend en mijn zielsverwant. Je maakt me blij als de lucht grijs is. Je begon als een lieverd en eindigde als een schatje. Ik hou van je, schat!

58. Ik kan niet geloven dat ik mijn perfecte zielsverwant heb gevonden. De enige die me beter maakt, de enige die me begrijpt, de liefde van mijn leven. Mijn hart is weer geopend en jij hebt het met zoveel vreugde gevuld dat ik het de wereld in wil schreeuwen.

59. Als ik moest kiezen tussen ademen en van je houden, zou ik mijn laatste adem gebruiken om je te zeggen dat ik van je hou.

. Ik hou van je, mijn marine meisje. Ik ben zo trots op je en op alles wat je doet. Ik mis je als je uitgezonden bent en ik hoop op een dag voor altijd bij je te zijn.

61. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen vertellen. Je bent mijn alles, mijn leven en mijn zielsverwant. Je hebt een prachtig hart en een mooie ziel. Ik voel me vereerd om de rest van ons leven bij jou te zijn.

62. Mijn liefde voor jou gaat voorbij tijd en ruimte. Als ik bij je ben, verdwijnt al het andere en ben jij het enige wat ik kan zien, dus verlaat mijn zijde nooit.

63. Toen ik je ontmoette was ik bang om weer lief te hebben. Bang dat het zou eindigen. Maar ik wist niet hoezeer onze liefde zou groeien en bloeien. Je liet me zien hoe het was om een gepassioneerde en mooie relatie te hebben, gevuld met vertrouwen en passie.

64. Jij bent de liefde van mijn leven. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als wanneer ik tijd met jou kan doorbrengen. Jij maakt al mijn dromen waar. Ik wens dat onze levens altijd verstrengeld, verward en in elkaar verstrengeld zullen zijn. Ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld!

65. Baby, ik hou meer van jou dan van mijn eigen leven. Je bent altijd in mijn gedachten en in mijn hart. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Ik wil de rest van mijn leven naast je wakker worden en elke nacht met je hand in slaap vallen.

66. Ik hou van je en dat is omdat ik wil dat je gelukkig bent. Ik hoop dat deze liefde die wij hebben voor altijd kan duren, want ik weet zonder twijfel, dat jij de enige bent voor mij.

67. Jij bent mijn roos, de mooiste vrouw ter wereld. Ik hou echt van alles aan jou. De manier waarop je lacht, je lichaam… ik hou van alles!

68. Ik hou vandaag meer van je dan gisteren. En ik hou meer van je dan de dag daarvoor. Mijn hart wordt elk uur, elke minuut en elke seconde inniger. Ik hou van je.

69. Je bent zo mooi, dat elke keer als ik naar je kijk mijn hart een slag overslaat! Ik hou van je, mijn prachtige marine!

70. Ik hou zoveel van je dat het pijn doet! Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik weet niet wat ik gedaan heb om iemand te verdienen die zo aardig en liefdevol is als jij, bedankt voor alles… je betekent zoveel voor me.

71. Je bent een prachtige zonnestraal voor mij, je verwarmt mijn hart en ik kan niet stoppen met glimlachen om je heen. Je bent de liefde van mijn leven en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen. IK HOU VAN JE!

72. Je hebt een beter mens van me gemaakt. Je hebt me zoveel gegeven, je bent mijn droom die uitkomt. Elke dag word ik meer en meer verliefd op je. Ik hou van je!

73. Je geeft me vlinders en kippenvel elke keer als ik bij je in de buurt ben. Je bent mijn beste vriend, mijn geliefde en mijn toekomstige vrouw. Elke keer als ik eraan denk hoe gelukkig ik ben met jou, krijg ik de kriebels.

74. Ware liefde is zeldzaam en onmogelijk te vinden, maar ik heb het gevonden. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Zonder jou zou ik niet weten hoe het voelt om geliefd te zijn.

75. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik zou je voor niets ter wereld willen ruilen. Je betekent meer dan wat ook voor me en ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb.

76. Ik hou meer van je dan van elke ster aan de hemel. Ik hou meer van je met elke dag die voorbijgaat. Je vervult me op manieren die niemand zich ooit zou kunnen voorstellen. Je laat mijn hart springen van vreugde, en mijn geest stijgt wanneer ik me verlies in je warme omhelzing. Ik hou van je, en mijn leven zou niet hetzelfde zijn zonder jou!

77. Ik hou meer van je dan ik ooit heb kunnen zeggen. Je bent het beste wat me is overkomen, en ik kan me niet voorstellen mijn leven met iemand anders door te brengen dan met jou. Je bent mijn wereld, mijn hart, mijn ziel.

78. Ik hou van je omdat het geen keuze is. Je hebt mijn hart en ziel, hoe gek dat ook klinkt. Ik mis je vreselijk als we uit elkaar zijn, maar dat is niets vergeleken met de vreugde die ik voel als ik bij je ben. Ik kijk uit naar onze toekomst samen.

79. Het mooiste wat ik ooit heb gezien is de aanblik van jou slapend naast me. Ik hou van je, en zal altijd van je houden. Jij bent degene voor wie mijn hart klopt.

80. Jij bent mijn wereld! Ik hou eindeloos van je. Niemand heeft of zal ooit zo veel van je houden als ik. Jij bezit mij. Ik ben voor altijd van jou, engel.

81. Het is moeilijk te zeggen hoeveel ik van je hou. Het enige wat in de buurt komt is dat de tijd stilstaat als we samen zijn. Mijn handen trillen als ik aan je aanraking denk.

82. Het kan me niet schelen dat we ruzie maken, het kan me niet schelen dat we problemen hebben. We zijn beter samen dan apart en ik hou meer van je dan wat dan ook.

83. Je bent mooi, je bent geweldig, je bent mijn alles! Ik hou van je. Wat de toekomst ons ook brengt, ik hoop dat we altijd onthouden dat onze liefde voor altijd puur en waar is.

84. Jij bent mijn leven en ik kan niet wachten om elke nacht in jouw armen in slaap te vallen en wakker te worden met jou aan mijn zijde. Ik hou van je met heel mijn hart, mijn ziel en mijn geest,

85. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou. Door jou voel ik me zo warm en geliefd. Bedankt dat je me accepteert en van me houdt zoals ik ben. Door jou word ik elke morgen wakker met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt dat je mijn alles bent!

86. Ik hou meer van je dan van de zon. Ook al wonen we in verschillende landen, we zullen voor altijd bij elkaar blijven. Als je mij wilt hebben, zal ik voor altijd de jouwe zijn.

87. Ik hou zoveel van je. Jij bent de drie woorden die ik nodig heb om mijn gevoelens aan jou uit te drukken. Je maakt me aan het lachen, maakt me aan het huilen, en ik kan altijd op je rekenen voor steun. Mijn dag voelt niet goed als we niet tenminste een beetje kunnen praten. Ik hou van je.

88. Ik hou van je. Ik mis je. Ik heb je nodig. Ik wil je. Elke minuut zonder jou is een verspilde minuut… Want het enige wat me de volgende minuut op de been houdt is de wetenschap dat ik je weer ga zien.

89. Ik wil met jou oud worden en een gezin stichten. Ik wil elke dag hard werken en er voor je zijn. Ik wil je vertrouwen, respect en vooral je liefde verdienen. Ik hou van mijn marine vriendin!

90. Mijn liefste, ik denk elke minuut van de dag aan je. Jouw schoonheid is onvergelijkbaar en jouw liefde verlicht mijn ziel. Ik kan niet wachten op onze volgende kus, knuffel, of gewoon om je stem te horen.

91. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou, en dat ik elk moment dat we samen doorbrengen koester. Ook al ben ik nu ver weg, ik zal altijd bij je zijn.

92. Ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou aan mijn zijde. Jij bent de reden dat ik de dagen doorkom en niets zou meer voor me betekenen dan de rest van mijn leven met jou door te brengen.

93. Elke dag word ik meer verliefd op je. Je bent uniek en ik wou dat we niet gescheiden leefden, maar ik kan tenminste altijd bij je thuiskomen. Mijn liefde voor jou groeit elke dag en het is iets dat een leven lang zal duren.

94. Voor altijd en eeuwig, mijn liefste. Ik zal je eeuwig en altijd koesteren. Ik hou zoveel van je.

95. Ik hou van je. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Je laat mijn hart zo snel kloppen, mijn geest wordt gek en mijn lichaam raakt verdoofd van genot. Ik zou voor je vechten, ik zou voor je sterven, ik zou voor je leven. Ik hou van je uit de grond van mijn hart.

96. Ik hou van je met een ongelooflijke liefde sinds de dag dat we elkaar voor het eerst ontmoetten. Ik ben gegrepen door je schoonheid en je hart. Ik kan me geen wereld zonder jou voorstellen.

97. Een deel van mij is duizend keer groter geworden toen ik jou ontmoette. Mijn hart loopt over van liefde voor jou. Je geeft me een comfortabel en veilig gevoel zoals niets anders dat kan.

98. Je bent het licht in mijn leven, ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen! Ik heb nooit geweten dat ik zo intens van iemand kon houden en ik wil je nooit meer loslaten. Je bent mijn marine liefde, de liefde van mijn leven.

99. Ik hoop dat we met elkaar oud zullen worden. Je bent de vrouw van mijn dromen en ik wil je altijd in de buurt hebben. Het feit dat je in mijn leven bent doet me glimlachen, want er is niets belangrijker dan jij.

100. Als ik alleen al aan je lach denk, fleurt mijn hele dag op. We hebben samen zoveel meegemaakt en onze liefde is sterker dan ooit geworden. Bedankt dat je mij koos om deel uit te maken van je leven, ik ben de gelukkigste man op aarde. Ik hou van je, mijn marine schoonheid!

Echte liefde is voor altijd. Maar dit kan vooral moeilijk zijn als je uit elkaar bent en een langeafstandsrelatie probeert te onderhouden.

Ongeacht hoe verliefd je bent, het onderhouden van een consistente verbinding met je marine vriendin terwijl ze vertrekt om haar land te dienen kan een uitdaging zijn. Maar het is ook een van de meest lonende dingen die je kunt doen als je gebruik maakt van de juiste citaten zoals de liefde citaten voor marine vriendin hier.

Of je marinevriendin nu weg is of dichtbij, de romantische liefdescitaten op deze pagina zijn perfect om jullie relatie te versterken. Ik weet zeker dat je degene hebt die je gevoelens het beste vastleggen. Ga je gang en laat je vrouw zich geliefd voelen.