Liefdescitaten Voor Maritieme Vriend

Love Quotes for Marine Boyfriend

Er is niets in deze wereld dat trotser en verbazingwekkender is dan een marinier. Ze zijn dapper, moedig en erg sterk. Elk meisje zou graag trouwen met een echte marinier, want zij zijn het beste soort man dat er is!

Maar de vriendin van een marinier zijn is ook nooit gemakkelijk, vooral niet in oorlogstijd. Je ooit romantische relatie kan veranderen in gevoelens van angst en stress, waarbij je je afvraagt of vandaag de dag zal zijn dat je mariniervriendje vertrekt voor een missie overzee.

Het vergt een sterke vrouw om van een man in uniform te houden, maar één ding is zeker; als jij je man steunt, zal hij ook altijd de jouwe steunen! Een eenvoudige liefdesquote voor je marinevriendje op een handgemaakte kaart of een e-mail is een lieve en romantische manier om hem eraan te herinneren hoeveel je hem mist en aan hem denkt.

Als je je marine vriendje het warmste, meest speciale cadeau wilt geven waar hij ooit om zou kunnen vragen en hem met je wilt laten pronken aan al zijn marine maatjes, dan zijn deze geweldige liefdescitaten voor marine vriendjes precies wat je nodig hebt, waardoor je je gezegend voelt omdat je zo’n geweldige marinier aan je zijde hebt.

Liefdescitaten voor maritieme vriend

Ik hou van je, mijn marine vriendje. Ik ben zo gelukkig dat ik je heb ontmoet. Jij bent de liefde van mijn leven. Ik hoef het niet te vragen, want ik weet gewoon dat er niemand anders is waar je liever bij bent dan ik. Onze liefde is voor altijd, en ook al hebben we moeilijke tijden, ik zal er altijd voor je zijn.

1. Je bent de meest geweldige man die ik ooit heb ontmoet. Je stond door alles heen aan mijn zijde. Je bent misschien even aan de andere kant van het land, maar ik weet dat ik je snel weer zal zien. Ik hou van je, nu en altijd.

2. Ik ben zo trots om je vriendin te zijn. Je bent zorgzaam en liefdevol en ik kan je niet genoeg bedanken voor alles wat je doet. Bedankt dat je mijn geweldige vriendje marinier bent.

3. Ik kan niet anders dan glimlachen als ik bij je ben. Als we uit elkaar zijn, denk ik alleen maar aan jou en alles wat we hebben meegemaakt en hoeveel er nog te gaan is. Jij bent het eerste waar ik ‘s morgens aan denk. Ik hou voor altijd van je.

4. Ik hou zoveel van je, je knappe gezicht is altijd het eerste wat ik ‘s morgens wil zien en het laatste waar ik aan denk voordat ik naar bed ga. Jij bent mijn wereld, mijn hart, mijn alles.

5. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel. Je hebt me het geluk gebracht dat ik bijna had opgegeven. Je glimlach maakt me zo gelukkig, en je armen geven me het gevoel dat niets me kan deren in deze wereld.

6. Elke keer als ik in je ogen kijk, staat de tijd stil. Je beneemt me de adem en geeft me het gevoel dat ik alles ben wat je ziet. Hou me vast en laat me nooit meer los. Jij bent de liefde van mijn leven.

7. Mijn hart zwelt van liefde voor jou. Ik zou je vasthouden door de hel, tot in de eeuwigheid. Ik hou zoveel van je!

8. Het is een understatement om te zeggen dat ik van je hou. Zelfs als ik het zou proberen, kan ik niet beschrijven hoeveel mijn hart klopt voor jou. Ik wil je dicht bij me houden en je nooit meer laten gaan. Je bent nu weg en ik mis je.

9. Ik hou van mijn marine vriendje zoveel woorden kunnen het niet beschrijven, Hij betekent alles voor me …. en hij is mijn wereld. Ik hou van hem met heel mijn hart, mijn leven zou leeg zijn zonder hem aan mijn zijde. Bedankt dat je de man van mijn dromen bent.

10. Je zult altijd mijn roodgloeiende zeevriendje zijn, en dat gevoel is zo sterk dat ik vlinders krijg als we samen zijn. Je bent de meest geweldige man die ik ken en ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Bedankt dat je me altijd aan het lachen maakt!

11. Je bent de meest geweldige man die ik ken. Je betekent alles voor me. De herinneringen die we samen hebben zijn zo mooi, ik kan niet stoppen met glimlachen als ik eraan denk. Je bent de liefde van mijn leven, ik hou van je, altijd en voor altijd.

12. Er zijn geen woorden om te beschrijven wat onze liefde voor mij betekent. Het is zo sterk en ik ben zo gelukkig. Je blijft me verbazen met je onbaatzuchtigheid, bedachtzaamheid en passie vol liefde. Bedankt dat je me elke keer dat ik aan je denk laat glimlachen.

13. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou. Je maakt me compleet, je bent mijn beste vriend, mijn soulmate. Ik koester elk moment dat ik met je heb, elk moment mooier dan het vorige. Je bent mijn adem, mijn ziel, mijn leven.

14. Ik kan niet wachten tot je terug bent. Je brieven en foto’s zijn genoeg om de dag door te komen, maar het is niet hetzelfde als jou hier bij me hebben. Ik mis je meer dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Ik voel je aanraking en je warmte elke minuut van de dag. Ik hou van je.

15. Ik ben verliefd op je. Geest, lichaam en ziel. Jij bent mijn zielsverwant en ik dank God voor jou. Mijn hart is vol liefde voor jou en het wordt elke dag sterker. Jouw liefde is mijn motivatie om grootse dingen te doen! Ik heb nooit geweten dat ik zo gelukkig kon zijn.

16. Ik ben zo gelukkig dat ik jou heb. Ik sta versteld van de manier waarop je van me houdt. Je bent zo lief en attent, maar bovenal ben je mijn beste vriend.

17. Jij bent mijn hart. Als ik niet bij je ben, voelt het alsof er een deel van me ontbreekt. Ik vind het heerlijk om de hele dag in je armen te liggen en ik kan me niemand anders voorstellen. Onze liefde is mijn leven nu, het is alles wat telt, het is alles voor mij.

18. Ik geef je mijn hart en ziel. Ik wil dat je het voorzichtig vasthoudt en nooit meer loslaat. Ik zal van je houden vanuit het diepst van mijn ziel tot de dag dat ik sterf. Als we elkaar eindelijk persoonlijk ontmoeten, zal mijn liefde voor jou alleen maar sterker worden.

16. Dag na dag wordt mijn liefde voor jou sterker. Verhuizen naar jou na slechts een jaar was de beste beslissing die ik heb genomen. We zijn zo perfect samen, en mijn hart klopt alleen voor jou. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben!

17. Ik wilde alleen maar zeggen dat ik zoveel van je hou! Ik zou niets liever doen dan bij jou zijn. Alles wat we hebben meegemaakt, zou ik voor geen goud willen veranderen. Ik hou zoveel van je en ik kan niet wachten om de rest van ons leven samen door te brengen.

18. Ik heb de laatste tijd gedacht hoeveel ik van je hou, en hoeveel geluk ik heb met jou. Je bent een briljante man, de perfecte partner voor mij. Ik wil nooit enige tijd zonder jou doorbrengen.

19. Ik zal altijd van je houden. Wat er ook gebeurt, ik zal altijd van je blijven houden. Zelfs als mij iets zou overkomen en ik er niet ben, zal mijn liefde voor jou nooit sterven. Ik hou van je.

20. Ik wist de eerste keer dat ik je zag dat ik je nooit kon laten gaan. Je bent mijn beste vriend, mijn soulmate…mijn alles. Met jou wil ik oud worden, lachen en de rest van mijn leven leven.

21. Onze liefde is als de wind. Ik kan het niet zien, maar ik kan het voelen. Ik kon en zal nooit iemand vinden die perfecter is voor mij. Ik kan me geen leven voorstellen zonder jou aan mijn zijde.

22. Mijn lieve marine vriend, ik hou van je en wil dat je weet dat alles wat ik doe, ik voor jou doe. Simpel gezegd, ik hou gewoon van alles aan jou. Liefde voor altijd en eeuwig.

23. Ik hou elke dag meer en meer van je. Ik hou zoveel van je dat mijn hart zal barsten. Je betekent de wereld voor me. Ik wil voor altijd bij je zijn. Ik wil dat iedereen weet hoe geweldig je bent.

24. Ik hou zoveel van je! Ik zal er altijd voor je zijn, voor eeuwig en altijd. Als anderen ons willen kwetsen, wil ik dat je weet dat ik je dat nooit zou aandoen. Je bent mijn enige ware liefde en ik ben gezegend met jou in mijn leven.

25. Ik hou van je, duizend keer op een miljoen manieren. Ik hou ervan hoe we samen kunnen zijn en gewoon kunnen genieten van de stilte. Ik hou ervan hoe we uren kunnen praten over niets, gewoon omdat we samen willen zijn. Ik mis het dat je er nu niet bent.

26. Ik heb in mijn hele leven nog nooit zoveel van iemand gehouden. Ik zal er altijd voor je zijn en ik weet dat je me altijd zult beschermen. Wat er ook gebeurt, ik hou van je.

27. De beste dag van mijn leven was de dag dat ik jou ontmoette. Bij elke ademhaling vergeet ik hoe goed het voelt om naast je wakker te worden en naast je te gaan slapen. Jij bent mijn leven, mijn zielsverwant, mijn wederhelft. Ik hou van je met mijn hart, ziel en lichaam.

28. Er gaat geen seconde voorbij dat ik niet aan je denk. En ik glimlach. Er is geen moment in mijn dag dat ik niet overweldigd wordt door dankbaarheid dat ik jou in mijn leven heb. Ik ben zo verliefd op alles aan jou, en ik zal altijd de jouwe zijn.

29. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou doen, maar ik kan het niet helpen. Ik hou zoveel van je. Je bent meer dan geweldig. Ik wil mijn leven met je doorbrengen en er voor je zijn in al je ups en downs.

30. Ik hou van je met heel mijn hart, vandaag, morgen en altijd. Je brengt me zoveel vreugde en geluk dat ik me geen leven zonder jou kan voorstellen.

31. Ik hou van je met heel mijn hart. Vanaf nu tot in de eeuwigheid, zal ik alleen van jou houden.

.

32. Ik hou van de manier waarop je me vasthoudt. Ik hou van je gevoel voor humor, en de manier waarop we uren kunnen praten over alles en niets. En bovenal hou ik ervan dat we een leven delen en de rest van ons leven elke dag met elkaar mogen doorbrengen.

33. Met elke dag die voorbijgaat lijkt onze liefde te groeien. Je maakt me gelukkiger dan ik ooit ben geweest en het vult mijn hart met vreugde elke keer dat we samen zijn. Ik koester je liefde, je knuffels en alles aan jou.

34. Ik hou zoveel van je dat het me soms doodt. Het voelt alsof mijn hart kan barsten door de woorden ‘ik hou van je’ te zeggen. Ik zou verloren zijn zonder jou in mijn leven. Ik kan niet wachten tot je thuis bent en we ons leven samen kunnen beginnen.

35. Elke dag apart lijkt zo lang, maar elke dag met jou is de beste dag van mijn leven. Mijn hart klopt voor jou en alleen voor jou. Vanaf dit moment ben ik de jouwe, voor altijd en eeuwig.

36. Ik ben verliefd op je. Ik glimlach als ik aan je denk en kan niet wachten om je elke dag te zien. We zullen voor altijd samen zijn.

37. Ik hou van je met heel mijn hart, ziel en wezen. Ik was verloren maar nu ben ik gevonden omdat jij in mijn leven kwam. Ik had de liefde opgegeven, maar als ik in je ogen kijk zie ik de belofte van de eeuwigheid. Ik hou van je en zal dat altijd blijven doen!

38. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoeveel ik van je hou, en hoeveel je voor me betekent. Je maakt me elke dag de gelukkigste persoon ter wereld. Ik kan niet wachten tot ons leven samen begint. Ik hou van je.

39. Jij bent mijn reden om te ademen, mijn eerste gedachte als ik wakker word, en mijn laatste gedachte als ik ga slapen. Elke keer dat we praten word ik meer verliefd op je. Je bent het mooiste wat me ooit is overkomen.

40. Ik weet dat het moeilijk wordt, maar we komen er samen doorheen. Het leven zit vol uitdagingen die we moeten overwinnen, maar geen enkele is te groot voor ons. Met jou aan mijn zijde, kan ik elk avontuur aangaan en elk obstakel overwinnen.

41. Ik hou waanzinnig veel van je. Het voelt alsof de wereld om ons heen in slow motion is en wij de enigen zijn die er toe doen. Ik kan niet stoppen met kijken naar je mooie gezicht, het brengt alle liefde in mijn hart naar boven. Laten we voor altijd samen zijn en nooit oud worden.

42. Je ogen schitteren als de Poolster, en je glimlach veegt me van mijn voeten. De manier waarop je me aanraakt laat mijn hoofd tollen. Als we samen zijn, vergeet ik al het andere in de wereld. Jij bent alles voor mij!

43. Ik weet niet waar ik zou zijn als jij niet aan mijn zijde stond. Ik hou van je, schatje! Jij bent de enige die me echt gelukkig kan maken, de liefde van mijn leven. Ik kan niet wachten om met je te trouwen en je voor altijd vast te houden.

44. Ik hou van je. Zelfs meer dan de geur van regen, het gevoel van mijn lakens, of de warmte van de zon. Ik kan maar niet genoeg krijgen van jou en alles wat we samen hebben.

45. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten. Door jou voel ik me zo geweldig en zie ik er zo geweldig uit. Ik hou ervan hoe je me behandelt, met respect en eer. Jij bent degene met wie ik mijn leven wil doorbrengen. Ik ben zo gelukkig om jou als mijn marine vriendje te hebben.

46. Ik lag net in bed aan je te denken en besefte hoeveel je voor me betekent. Voordat ik jou ontmoette wist ik niet hoe het voelde om verliefd te zijn. Je hebt mijn ogen geopend en me een hele nieuwe kijk op het leven gegeven. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou. Ik mis je en wens je het allerbeste bij je volgende missie.

47. Je laat mijn hart een slag overslaan en je past perfect in de palm van mijn hand. Als ik niet bij je ben, vraag ik me altijd af wat je aan het doen bent en wens ik dat ik er was. Je bent mijn alles en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen.

48. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoeveel ik van je hou. Elke keer als ik in je ogen kijk voel ik me verloren in de sterren. Duizend woorden kunnen nooit de gevoelens beschrijven die zo diep in mijn hart voor jou liggen.

49. Verliefd zijn op jou is het beste gevoel dat ik ooit heb gehad. Ik hou ervan om ons samen te zien groeien en elke dag nog verliefder te worden. Ik hou ervan je vriendin te zijn!

50. Ik hou ervan hoe je me teder kust en het haar uit mijn ogen veegt. Ik hou ervan hoe je lieve dingen in mijn oren fluistert. Ik hou van de manier waarop je naar me kijkt en al het andere laat verdwijnen. Ik zal altijd van je houden, altijd en voor altijd.

51. Jij bent de reden dat ik ademhaal, de reden dat ik ‘s morgens wakker word. Er is en zal nooit iemand anders op deze aarde zijn die zoveel voor me betekent als jij. Je bent mijn schat, mijn beste vriend, mijn minnaar en mijn man.

52. Ik heb veel geluk dat ik zo’n lief iemand als jij in mijn leven heb. Ik hou zoveel van je dat ik hoop dat we nooit afscheid hoeven te nemen.

53. Ik zal nooit het moment vergeten dat ik besefte hoeveel ik van je hield. Je was alles in de wereld voor mij en dat ben je nog steeds. Al mijn angsten, hoop, twijfels en dromen zijn met jou verbonden.

54. Jij bent degene die ik wil, jouw lieve liefde heeft mijn hart doen smelten. We hebben een langeafstandsrelatie en ik wil zeggen dat mijn gevoelens voor jou elke dag sterker worden, elke dag mis ik je meer, de wetenschap dat we elkaar hebben ontmoet heeft mijn leven zoveel beter gemaakt.

55. Je hebt de liefste meest romantische woorden. Ik ben zo gelukkig om bij jou te zijn. Je bent de man van mijn dromen en ik hoop dat we voor eeuwig samen kunnen zijn. Ik hou van je nu en voor altijd, mijn marine minnaar.

56. Ik hou van je, mijn marine vriend. Bedankt dat je ons beschermt en onze vrijheid zo groot maakt. Ik bid elke dag voor je veilige terugkeer en dank God elke avond dat hij je in mijn leven heeft gebracht.

57. Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar en de man van mijn dromen. Je maakt me aan het lachen zoals niemand anders dat kan. Ik hou meer van je dan wat dan ook! Met jou aan mijn zijde, voelt het alsof niets onmogelijk is.

58. Je bent mijn alles en mijn reden om te blijven ademen. Ik hou zoveel van je dat ik hoop dat elke dag dat ik leef duizend jaar duurt, want leven zonder jou zou een doodvonnis zijn.

59. Als ik in je ogen kijk en die kleine goudvlekjes zie, ben ik verloren. En als je me één van je speciale glimlachen geeft, licht mijn hele wereld op. Dat zijn de momenten dat ik zeker weet dat jij de liefde van mijn leven bent.

60. Ik hou van je en zal je nooit laten gaan. Ik zal je altijd in mijn armen houden en je beschermen. Je bent het beste wat me ooit is overkomen… zelfs als je weggaat, zal ik hier zijn, wachtend op je terugkeer.

61. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo lief, eerlijk en attent is als jij. Door jou voel ik me mooi op een manier die nog nooit iemand heeft gedaan. Ik kan me niet voorstellen hoe mijn leven zou zijn zonder jou.

62. Vandaag is een dag om je te vertellen dat mijn hart van jou is en dat ik met de dag meer van je hou. Je bent de liefde van mijn leven en ik wil je leven met je delen.

63. Ik heb niet de macht om je alles te geven wat je verdient. Ik kan je alleen vertellen hoeveel ik van je hou, en je mijn trouw beloven.

64. Terwijl ik hier zit en naar de foto van ons op je bureau kijk, word ik overweldigd door een intens gevoel van liefde. Je bent een geweldige man en ik kan niet wachten om je weer in mijn armen te sluiten.

65. Als ik een roos had voor elke keer dat ik aan je dacht, zou ik een tuin hebben die nooit zou sterven.

66. Woorden schieten tekort als ik probeer te beschrijven hoe gelukkig je me maakt, maar je bent de liefde van mijn leven. Je bent meer dan woorden ooit kunnen uitdrukken en ik ben zo gelukkig je aan mijn zijde te hebben. Ik beloof dat ik er altijd voor je zal zijn, wat er ook komt.

67. Mijn hart zwelt als ik aan je denk. Je bent mijn held en mijn beste vriend. Je bent een zachte ziel en hebt zoveel liefde in je hart.

68. Het is moeilijk uit te leggen hoeveel ik van je hou. Je hebt mijn leven ten goede veranderd en ik denk niet dat ik je ooit genoeg kan bedanken.

69. Ik hou van je, mijn marinier! Ik wou dat er een manier was om je te vertellen hoeveel ik van je hou. Elk woord en elke aanraking is perfecter dan de vorige. Er is niets dat ik niet voor je zou doen en zelfs als het me een heel leven kost zal ik nooit stoppen met van je te houden.

70. Ik wist vanaf het moment dat ik je ontmoette, dat er iets speciaals aan je was. Je veroverde mijn hart op elke mogelijke manier. Ik kan niet wachten op de dag dat we samen thuis kunnen komen en ons gezin kunnen stichten.

71. Je houdt stand tegen de vele uitdagingen die je tegenkomt, je neemt ze aan en vecht hard. Je bent dapper en trouw, teder en lief voor mij. Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat ik van je hou.

72. Ik ben zo verliefd op je. Je bent mijn beste vriend, mijn soulmate en mijn enige ware liefde. Weg zijn van jou is het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen.

73. Bedankt dat je zo geweldig bent! Je hebt geen idee hoeveel je dienst en opoffering voor mij betekenen, maar vooral voor onze familie en de toekomst van ons land. Ik hou van je.

73. Er is nooit een moment waarop ik niet van je hou. Er is geen ander moment dan nu, en dat is perfect omdat je hier bij mij bent. Ik zal nooit stoppen met van je te houden omdat ik nooit meer een liefde als de jouwe zou kunnen vinden.

74. Ik hou zoveel van je. Ik wil voor altijd bij je zijn. Je bent mijn licht in de duisternis, en ik zou het geen dag uithouden zonder jou.

75. Ik hou van je, elke dag meer en meer. Het is bijna onmogelijk om te weten waar te beginnen. Ik hou ervan hoe je me elke nacht vasthoudt, en hoe je altijd de beste dingen vindt om te zeggen.

76. Ik hou van je met alles wat in me zit. Ik hou meer van je dan de zon die opkomt, en de maan die valt. Ik hou meer van je dan elke ademhaling die ik neem, ik hou zoveel en meer van je!

77. Ik weet niet veel, maar ik weet wel dat je speciaal bent. Zo bijzonder dat ik meer van je hou dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Mijn hart doet pijn als we uit elkaar zijn en klopt snel als we samen zijn. Mijn liefde voor jou wordt elke dag sterker en op een dag zal het de wereld veroveren.

78. Je nam mijn hart en sindsdien is het het jouwe. Ik weet dat de toekomst grote dingen voor ons in petto heeft, en alle liefde in de wereld is niet te vergelijken met wat we zullen delen. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel.

79. Kon ik maar onder woorden brengen hoeveel ik van je hou. Je ogen, je glimlach en de manier waarop je me behandelt. Een andere man zal nooit zo goed voor me zijn als jij. Jij bent de definitie van perfect in mijn boek. Ik hou van je zonder woorden.

80. Ik heb mijn hele leven van je gedroomd. Je veegde me van mijn voeten met je charme, mooie uiterlijk en vertrouwen. Ik had nooit gedacht iemand als jij te vinden. Je bent zo’n inspiratie voor me omdat jouw liefde het beste is wat ik me kan wensen, lieve marinier.

81. In de verte is er een grijs figuur, waardoor mijn hart sneller gaat kloppen. Ik wil dat jij het bent en niets kan mijn dag verpesten. Ik hou zoveel van je.

82. Ik hou zoveel van je, elke dag meer. Ik weet niet hoe je nog knapper kunt worden. Misschien is het mijn verbeelding, maar ik zweer dat het elke week beter klikt. Ik ben zo blij dat ik je meisje ben en ik wil je nog één keer zeggen hoeveel ik van je hou!

83. Ik hou van je omdat je me alles geeft en me accepteert. Bedankt dat je me bijstaat en ons nooit opgeeft. Ik dacht niet dat het mogelijk was iemand te vinden die onvoorwaardelijk van me houdt, maar jij hebt me laten zien dat echte liefde mogelijk is.

84. Je bent mijn hart. Ik hou van je lach en de manier waarop je lacht. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, mijn zielsverwant. Alles wat ik wil is dat je veilig thuiskomt.

85. Ik zou duizend mijl lopen om bij je te zijn, weet dat. Ik heb van je gehouden vanaf het moment dat ik je ontmoette en zal altijd van je houden. Je bent mijn zielsverwant, mijn beste vriend, mijn alles. Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik je nodig heb.

86. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten liet je me ademloos achter, nu jaren later kan ik mijn ogen niet van je afhouden. Je kent elke gedachte voordat ik er aan denk, elke beweging voordat ik hem maak.

87. Ik betrapte mezelf erop dat ik vandaag om jou moest lachen. Je bent perfect in elk opzicht, en ik ben zo gelukkig je aan mijn zijde te hebben. Ik kan niet wachten tot je terug bent.

88. Ik hou meer van je dan de sterren aan de hemel en meer dan de golven van de zee. Ik hou van je tot aan de maan en weer terug. Je bent mijn stralende ster!

89. Ik hou ervan om jouw vriendin te zijn en de vriendin van een marinier schatje. Ik hou ervan hoe hard je werkt en thuis, je verdient alle lof in de wereld…Ik ben trots om je mijn eigen marine vriendje te noemen!

90. Ik hou van je, schatje. Ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden en het wordt alleen maar sterker. Mijn hart doet pijn als we uit elkaar zijn, maar waar je ook bent, je zult altijd in mijn hart zijn.

91. Ik had nooit gedacht dat liefde zo sterk kon zijn en me zo zou laten voelen. Als ik elke dag wakker word, denk ik alleen maar aan jou. Ik wil alleen je lach zien, je horen lachen en je aanraking voelen.

92. Je bent mijn hele wereld. Wat er ook gebeurt, ik zal altijd van je houden! Je hebt mijn hart voor eeuwig en altijd. Ik kan niet wachten om met je te trouwen en de rest van mijn leven met je door te brengen.

93. Ik hou van je met heel mijn hart, meer dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Er is niemand in de wereld met wie ik voor altijd wil blijven dan jij. Alles wat ik wil is bij je zijn en je stevig vasthouden.

94. Ik hou zoveel van je, mijn knappe workaholic. Ik denk niet dat mijn hart ooit alle liefde die ik voor je heb kan bevatten. Je maakt me gek en hebt mijn ziel veroverd, maar dat geeft niet, want nu zijn we één. Ik zal van je houden tot het einde der tijden… en verder!

96. Er is geen seconde dat ik wakker word zonder aan jou te denken. Er is geen seconde dat ik ga slapen zonder van jou te dromen. Je vult mijn hart met niets anders dan liefde en gelach. Ik heb nog nooit van iemand gehouden zoals ik van jou hou.

97. Ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij en ons gezin doet. Ik zal altijd van je houden, in goede en slechte tijden. Ik waardeer alles wat je bent en wou dat ik je kon laten zien hoeveel je voor me betekent.

98. Als ik jou in mijn armen heb, heb ik alles wat ik nodig heb. Je bent mijn alles en ik hou zoveel van je.

99. Ik dacht altijd dat afstand de grootste hindernis tussen ons was. Maar nu besef ik dat het er niet om gaat hoe ver we van elkaar zijn, maar hoe dicht we bij elkaar staan in ons hart. Ik hou zoveel van je.

100. Ik wil elke ochtend wakker worden met je glimlach, je hand in de mijne voelen, je stem door de telefoon horen en elke avond naast je in slaap vallen. Ik hou van je.

Ik hoop dat u genoten van het gaan door de liefde citaten voor marine vriendje hier en hebben gekregen een of meer voor uw marine vriendje. U kunt ook, delen met uw vrienden en familie die moeten ook hun mariene vriendje op een speciale manier als deze bereiken. Bedankt voor het lezen.