Liefdescitaten Voor Soldatenman

Hoe hard soldaten ook proberen dapper op te treden tegenover hun vrouwen en kinderen, het is moeilijk om voor lange tijd van hun gezin gescheiden te zijn en geconfronteerd te worden met gevaar of de dood. Zij hebben grote verantwoordelijkheden tegenover hun vrouwen en kinderen en de militaire dienst.

Een relatie hebben met een soldaat kan moeilijk zijn, vooral als de soldaat overzee dient. Het is moeilijk om te weten of je geliefde veilig is en soms weet je niet wanneer jullie weer samen zullen zijn. Uw speciale woorden zullen uw geliefde laten weten hoeveel u hem mist en dat uw liefde overal bij hem is.

Terwijl je man weg is op het slagveld, moet je je liefde, waardering en zorg voor hem uitdrukken. Er zijn verschillende manieren om je liefde voor je soldaat-man uit te drukken, je kunt een romantische liefdes sms naar je soldaat-man sturen, of een lief liefdesgedicht dat uitdrukt hoeveel je hem mist en aanbidt, het zal helpen om vreugde in zijn geest te brengen.

Als je een echtgenoot hebt die soldaat is, laat de afstand dan geen obstakel zijn en laat hem weten hoeveel je van hem houdt en hem mist door deze mooie liefdescitaten voor een soldaat echtgenoot hieronder met hem te delen.

Liefdescitaten voor soldatenman

Ik weet niet waar je bent, maar weet dat ik op dit moment aan je denk. Ik ben zo trots op je en wou dat ik erbij kon zijn om bij je te zijn. Je bent de beste man ter wereld en de beste vaderfiguur voor onze meisjes. Blijf veilig!

1. Schat, ik hou zoveel van je. Hoe laat het ook is, ik denk altijd aan je. Onthoud altijd dat ik hier met open armen wacht om je vast te houden zodra je thuiskomt. Ik bid tot God om je veilig en gezond te houden, zodat we op een dag weer samen kunnen zijn.

2. Ik wil dat je weet dat ook al zit je in het leger je voor altijd mijn soldaat blijft. Ik hou van de manier waarop ik me voel als ik bij je ben, het is alsof we één zijn. Je bent mijn wereld, schatje en dat zal je altijd blijven.

3. Jij bent mijn beste vriend, degene die altijd in mijn gedachten en in mijn hart is. Ik ben zo dankbaar voor je steun en aanmoediging. Als je thuiskomt van je uitzending, weet ik dat we verder gaan waar we gebleven waren. Hoe lang het ook geleden is, hoeveel tijd er ook voorbij gaat, je zult altijd de liefde van mijn leven zijn.

4. Als ik ‘s morgens wakker word, denk ik aan u, en als ik ‘s nachts ga slapen, droom ik van u. Mijn liefde voor jou is eeuwig. Je laat mijn hart sneller kloppen bij elke knuffel.

5. Als ik van je weg ben, is elke dag lang. Maar als ik in je armen ben, stopt de tijd en verdwijnt al mijn verdriet. Ik dank God elke nacht dat hij jou in mijn leven heeft gebracht! Jij bent de liefde van mijn leven en ik zal nooit ophouden van je te houden, wat er ook op ons pad komt!

6. Terwijl ik dit schrijf, denk ik aan het geluk dat ik van je hou. Je bent de beste echtgenoot en vader die iemand zich kan wensen. Bedankt dat je er altijd voor me bent, dat je mijn gekke leven begrijpt en dat je onze relatie nooit opgeeft.

7. Ik hou ervan dat je altijd aan me denkt. Elke keer als we praten, heb ik het gevoel dat je luistert naar elk woord dat uit mijn mond komt. Het is fijn om te weten dat iemand om je geeft! De gevoelens die ik voor je heb worden elke dag sterker. Ik voel me zo gelukkig met jou aan mijn zijde.

8. Je betekent altijd meer voor me dan ik ooit zou kunnen uitdrukken, maar tijd en afstand doen je de kleine dingen missen en vergeten hoe heerlijk het is om in slaap te vallen en wakker te worden met degene van wie je houdt. Ik hou van je en je bent altijd in mijn hart.

9. Mijn liefste man, ik heb lang gewacht om de perfecte man te vinden. Ik was nooit bezig met het vinden van de man met het meeste geld, het grootste huis, de coolste baan of het mooiste gezicht. Het heeft even geduurd, maar nu weet ik dat jij die man bent!

10. Ik ben geneigd te zeggen dat ik meer van je hou dan van mijn laatste adem… maar zoals je al zo vaak hebt gezegd, we hebben een eeuwigheid. Dus ik zal het zo zeggen: Ik hou vandaag meer van je dan gisteren en zal morgen nog meer van je houden.

11. Mijn schat, ik hou van je en mis je zo erg! Als we uit elkaar zijn voelt het alsof er een deel van mij ontbreekt. Je bent altijd in mijn gedachten en in mijn hart. Ik kijk ernaar uit om snel weer met je herenigd te worden. Als ik weet dat je ver weg bent om ons land en onze vrijheid te beschermen, doet mijn hart pijn om jou.

12. Ik hou van je met heel mijn hart, ik mis je meer dan wat dan ook. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn sinds ik in jouw leven ben gekomen. Ik beloof onze liefde te laten groeien en altijd veel van je te houden, mijn eigen soldaat.

13. Je bent mijn man en de vader van onze kinderen. Je bent de liefde van mijn leven. Je gezicht staat in mijn hart gegrift en ik zie het elke dag voor me. Ook al ben ik bang voor jou en degenen in je eenheid, ik zal nooit ophouden elke dag meer van je te houden.

14. Je bent mijn eerste gedachte als ik wakker word en mijn laatste gedachte voordat ik ga slapen. Ik hou zoveel van je. Je bent mijn zielsverwant en beste vriend, ik koester je boven alles. Bedankt dat je mijn soldaat bent en altijd voor mijn veiligheid vecht!

15. Je staat in het midden van mijn hart. Ik hou zoveel van je. Je glimlach is helderder dan de zon en je ogen zijn blauwer dan de zee. Jij maakt het leven de moeite waard en er is niets in deze wereld dat jou kan vervangen. Ik hou van alles van je en er is niemand anders voor mij dan jij.

16. Ik weet zeker dat ik zonder jou niet zou zijn waar ik nu ben. Jij bent mijn hart, mijn ziel, mijn alles. Het doet me pijn om van je weg te zijn. In stilte hou je mijn hand vast, ook al zijn we uit elkaar. Ik hou meer van je dan welke afstand dan ook!

17. Mijn liefste man, ik hoop dat deze dag je gezond aantreft. Ik hoop dat je vandaag veilig bent. Ik hoop dat je één van de gelukkigen bent die veilig thuiskomt. Ik mis je meer dan woorden kunnen zeggen, maar weet dat ik er trots op ben je vrouw te zijn en dat ik van je hou, nu en altijd.

18. Jouw liefde overtreft de hele wereld. Je geeft kleur, leven en schoonheid aan mijn dagelijks leven. Ik denk elke dag aan je! Ik kan niet wachten om me weer in je armen te nestelen, om in je warme omhelzing gewikkeld te worden, veilig en geborgen in je liefde. Mijn liefde.

19. Ik ben vervuld van een vreemde leegte en een gevoel van verlies dat de afwezigheid van jou veroorzaakt. Mijn wereld staat stil! De vogels zijn stil, de zon is gedempt en de sterren zijn gedimd. Ik heb je nodig, ik wil je hier naast me. Je bent mijn man en ik hou zoveel van je.

20. Man, je bent mijn enige echte man. Je bent altijd in mijn gedachten, voor altijd verankerd in mijn hart. De man van wie ik meer hou dan het leven zelf. Van jou houden is zo’n natuurlijke high dat ik echt aan je verslaafd ben en niet meer zonder je zou kunnen.

21. Je bent mijn liefste, en we hebben al zoveel meegemaakt. Je bent mijn wereld, mijn absolute alles. Het maakt niet uit waar je bent of wat je doet, zolang je maar weet dat ik van je hou en voor je zorg met heel mijn hart.

22. Ik denk aan je vandaag. Onthoud dat ik van je hou en hoe ver we ook weg zijn, ik zal er altijd voor je zijn. Ik zie je in mijn dromen en mijn gedachten. Je bent mijn alles, mijn zonneschijn op een bewolkte dag, de golven die tegen de rotsen slaan en het groene gras dat groeit in de lente.

23. Als ik je zie, is er een gevoel zo diep, emoties en dromen die ik aanbid. Woorden zijn niet genoeg om de liefde die ik voor je heb uit te drukken. Mijn hart slaat over bij de gedachte aan jou. Jouw aanwezigheid alleen al maakt dat ik me heel voel. Je hebt mijn leven veranderd en mijn toekomst is nu verzekerd.

24. Ik hou van je. Ik weet niet waarom of hoe het gebeurde, maar alles veranderde en dat kwam door jou. Ik wil dat je voor altijd de mijne bent, mijn enige echte.

25. Je bent mijn man, mijn beste vriend en de eerste met wie ik wil praten als er iets spannends gebeurt. Je bent misschien een militair, maar voor mij ben je een eenhoorn.

26. Ik hou van je, mijn soldaat. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoeveel ik je mis en hoeveel ik van je hou. De dag dat je vertrok was de ergste van mijn leven, maar ik ben blij te weten dat het maar tijdelijk is. Zodra je thuis bent gaan we op vakantie, alleen wij tweeën. Ik zal die eenzame dagen aftellen tot je bij me terug bent.

27. Elke dag zit ik aan mijn bureau en kijk uit het raam naar de skyline. Ik vraag me af wat je doet, of je veilig bent en hoeveel ik je mis. Daar is het…daar is mijn glimlach je vult me met zoveel vreugde dat ik niet anders kan dan glimlachen. In deze ruwe wereld is er niets belangrijker voor mij dan jouw veiligheid en geluk. Ik hou zoveel van je, baby!!!!

28. Mijn liefde voor jou zal zo sterk zijn als het gevaarlijkste militaire wapen. Dus hier is mijn enige massavernietigingswapen, ik hou van jou!

29. Ik ben vereerd dat God mij koos om je vrouw te zijn. Ik hou zoveel van je! Jouw opoffering is iets wat ik niet voor lief neem. Je bent mijn zielsverwant, mijn vriend en de reden dat ik ‘s morgens opsta met een glimlach op mijn gezicht. Je bent mijn droom die uitkomt. Om al deze redenen en meer, hou ik van je en mis ik je vreselijk!

30. Ik zou nog steeds voor jou kiezen… vanavond, gisteravond en elke andere avond dat ik kan. Je weet dat ik van je hou en dat je mijn beste vriend bent. Bedankt dat je in mijn leven bent, ik koester het meer dan wat dan ook in de wereld. Gelukkigste meisje in het universum.

31. Mijn geliefde, mijn soulmate en mijn beste vriend, ik hou meer van je dan van het leven zelf. Je hebt prachtige dingen in mijn leven gebracht. De dag dat ik met je trouwde was een van de gelukkigste dagen van mijn leven, en elke dag daarna is gevuld met vreugde omdat we samen zijn.

32. Ik hou van je. In die drie woorden zit mijn leven. Alles wat ik doe is omdat ik van je hou. Ik dank God elke dag dat hij jou in mijn leven heeft gebracht. Je armen om me heen voelen en je stem horen die me zegt dat alles goed komt, kalmeert me van binnenuit.

33. Elke keer als ik je gezicht zie, valt alles weg. Alle kleine dingen doen er niet toe en ik smelt. Jij… bent mijn enige ware liefde.

34. Ik hou elke dag meer van je met elke ademhaling die ik neem. Er is geen groter geluk voor mij dan aan je zijde en in je armen te zijn. Ik ben zo trots op de man die je bent, en alles wat je doet voor ons land en onze familie.

35. Ik mis je elke dag en denk elk moment aan je. De tijd staat niet stil voor ons en gaat nog sneller. Ik ben zo blij dat ik de herinneringen heb aan onze lange nachten praten, lange wandelingen en kalmerende knuffels in de regen. Je zult altijd mijn ‘Prince Charming’ blijven en ik kijk uit naar de dag dat we elkaar weer ontmoeten.

36. Je bent zo sterk, moedig en wijs in alles wat je doet. Ik ben er zo trots op je vrouw te zijn, ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Je maakt me compleet en heel. Bedankt dat je er voor me bent en onvoorwaardelijk van me houdt. Bedankt voor alles wat je doet.

37. Ik hoop dat het goed met je gaat, ik mis je zo erg en hou evenveel van je! Ik hoop dat je weet hoe trots ik op je ben. Je maakt me zo gelukkig. Je bent mijn rots, mijn fundament en de liefde van mijn leven.

38. Ik was zo gezegend u te vinden en onze kinderen hebben geluk dat u hun vader bent. Moge God je beschermen en mijn hart bij je houden. Onthoud altijd hoeveel ik van je hou en vergeet dat nooit.

39. Je bent het beste wat me ooit is overkomen en ik hou zoveel van je. Je maakt mijn hart sneller, mijn knieën zwakker en mijn hart fladdert. Ik kan niet stoppen aan je te denken en ik kan niet wachten om in je armen gewikkeld te worden. Mijn hart explodeert van vreugde elke keer als ik me herinner dat je voor altijd de mijne bent.

40. Alles wat ik wil is van je houden. Je vasthouden en nooit meer loslaten. Mijn hele leven ben ik al op zoek naar jou. Er is niemand anders die me kan laten voelen wat jij doet. Jij bent mijn zielsverwant. Mijn andere helft. Elke dag word ik meer en meer verliefd op je!

41. Hou je hoofd naar beneden en je kin omhoog. Houd je hart omhoog en je borst vooruit. Werk hard en werk snel. Je land rekent erop dat je je werk goed doet. Sta op en wees een goede soldaat! Ik hou van je met heel mijn hart en ziel, je bent de beste man die een meisje zich kan wensen!

42. Er is geen andere man die jouw plaats kan innemen. Ik hou elke dag meer van je en zal de dagen tellen tot ons volgende romantische rendez-vous. Wees veilig en weet dat ik altijd aan je denk… waar je ook bent. Ik hou van je en mis je.

43. Je gaat overzee, en vecht voor ons land. Ik ben zo trots om je vrouw te zijn. Je bent de mijne, dus vergeet dat niet. Ik hou van je tot aan de maan en terug en elke ster daartussen. Ik bid ‘s nachts dat je veilig thuiskomt. Ook al ben je zo ver weg, je bent elke nacht in mijn gedachten. Onthoud dat ik voor altijd van je hou. God zegene mijn soldaat!

44. Ik mis je zo erg! Het is hier een beetje traag geworden, maar ik word zo opgewonden als ik een e-mail van je zie. Soms rollen de tranen over mijn gezicht en bid ik in stilte voor jou en alle andere soldaten daarbuiten.

45. Woorden kunnen niet beschrijven wat ik voor je voel, maar ik zal mijn best doen. Er zijn geen woorden om je te bedanken voor de dingen die je hebt gedaan en de offers die je brengt. Je maakt me elke dag gelukkiger. Ik ben zo gelukkig dat ik iemand heb gevonden die zo geweldig is! Ik hou van je met elke slag van mijn hart!

46. Ik mis je heel erg. Ik wou dat je hier bij me was, naast me, gewikkeld in mijn armen. Het zal heel moeilijk voor me zijn zonder jouw liefde.

47. Ik heb nooit geweten dat iemand van me kon houden om mij, niet om wat ik heb of een diploma dat ik heb behaald. Je bent de liefste, meest geweldige man die ik ooit heb ontmoet en jouw liefde geeft me de kracht om de beste versie van mezelf te zijn. Ik hou zoveel van je!

48. Jij bent de man van mijn dromen, mijn prins op het witte paard. Je bent een geweldig en mooi mens. Ik hou zoveel van je, mijn lieve liefde. Als ik je ooit zou verliezen zou alles zinloos voor me zijn. Liefde als de onze is zo zeldzaam en speciaal, ik ben zo gelukkig dat we elkaar gevonden hebben, jij maakt dat ik me weer compleet en heel voel.

49. Ik zal altijd van je houden. Ik zal nooit je knuffels vergeten, of hoe je mijn hand pakte en vroeg: « Wil je de mijne zijn? » Jij bent alles wat ik nodig heb, mijn grootste avontuur. Bedankt dat je van mijn wereld een betere plek hebt gemaakt.

50. Zonder jou zijn komt altijd met een prijs… en alles wat ik krijg is hartzeer. Ik mis je, ik hou van je, en dat zal altijd zo blijven. Hoop dat deze kaarten vol zitten met warmte…kracht en liefde terwijl ze door het land reizen en weer terug. Bedankt dat je een deel van mijn hart bent.

51. Ik mis je meer dan woorden zouden kunnen zeggen. Je bent de liefde van mijn leven en ik ben leeg zonder jou. Onthoud dat elke keer als je naar onze dochter kijkt, want ze is van ons beiden, en ik zal vasthouden aan onze liefde tot we weer samen zijn.

52. Jij bent het middelpunt van mijn wereld en de liefde van mijn leven. Duizend mijl mogen er tussen ons zijn, maar het gevoel van je hand in de mijne doet me beseffen dat je er altijd voor me bent. Op nog vele jaren samen en elkaar nooit voor lief nemen.

53. Je bent mijn leven, mijn liefde en mijn ziel. Sinds ik je heb ontmoet, is er niets meer zonder jou. Ik hou zoveel meer van je dan woorden kunnen zeggen en als ik in je ogen kijk en je hand vasthoud, staat de tijd voor mij volledig stil.

54. U bent mijn elke gedachte. U bent in alles wat ik zeg. Je bent elke dag bij me. Ik weet gewoon niet hoe ik het moet verwoorden, er is niets dat ik niet voor je zou doen als het erop aankomt. Ik hou van je en ik mis je zo erg!

55. Je hebt mijn hart al heel lang. Ik kan de waarheid niet langer ontkennen. Van je houden is het makkelijkste wat ik ooit heb gedaan, en meer dan wat dan ook, wil ik mijn leven met je delen.

56. Ik hou van je. Ik hou van je voor je moed, je kracht en je vermogen om door te zetten. Ik hou van de manier waarop je zo hard lacht dat anderen ook moeten lachen. Ik hou ervan hoeveel je om anderen geeft en altijd probeert te helpen, zelfs ten koste van jezelf. Je bent al deze dingen en meer en ik ben blij dat mijn pad de jouwe kruiste. Ik hou van je, schatje, kom alsjeblieft snel naar huis!

57. Jouw liefde is als de geparfumeerde regen, die langzaam valt en groene kleur geeft aan mijn mooie tuin. Ik voel me zo gezegend dat jij mijn zielsverwant, liefste en de liefde van mijn leven bent. Ik koester de tijd die we samen hebben doorgebracht en de prachtige herinneringen die we hebben gemaakt.

58. Ik heb geen herinnering nodig aan hoeveel ik van je hou, want je bent elke minuut van de dag bij me. Alles wat ik nodig heb is de geruststelling dat je net zoveel van me houdt, en te weten dat je in je hart mijn liefde om je heen voelt. Je bent de beste echtgenoot ooit en ik hou van je met heel mijn hart!

59. Het beste om je aan vast te houden in het leven is elkaar. Mijn wereld is zoveel beter met jou erin, mijn liefste. Je hebt me laten zien dat woorden niet alles zijn wat nodig is, daden zeggen meer dan woorden. Ik voel me een echte koningin als ik bij jou ben door de liefde en het respect dat je me geeft.

60. Mijn liefde, mijn leven, mijn wereld. Elke dag dat we allebei hier op aarde zijn is een zegen. Je afwezigheid is altijd moeilijk en lang, maar ik probeer vaak aan je te denken. Het enige dat moeilijker is dan jou te zien gaan, is de wetenschap dat ik je nu niet kan vasthouden.

61. Mijn liefde voor jou is als een vrachtwagen. Het kan niet worden uitgezet en het rijdt over alles wat op zijn weg komt. Mijn liefde voor jou zal nooit vervagen. Je bent altijd in mijn gedachten, zelfs als we uit elkaar zijn. Ik ben de jouwe en jij bent de mijne, voor altijd samen in onze harten.

62. Ik hou van je van de maan en de sterren. Ik zal van je houden tot ik sterf. Jouw liefde zet mijn hart in vuur en vlam. Je bent echt geweldig.

63. Mijn liefste, je bent mijn alles. Woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel ik van je hou, schat. Ik ben zo gelukkig om jou als mijn soldaat te hebben, mijn attente en romantische vriendje.

64. De liefde die we delen is sterk genoeg om elke afstand, elke uitdaging en elke strijd te doorstaan. Ik zal op je wachten, wat er ook gebeurt. Ik hou zoveel van je!

65. Mijn liefste, meest geliefde echtgenoot. Je hebt me een wereld van geluk gegeven. Door jouw liefde heb ik de zon op mijn gezicht en de wind in mijn haar gevoeld. Ik hou zo volledig van je, zo puur, het is als lucht inademen. Als jouw armen om me heen zijn, ben ik thuis. Jij bent mijn wereld, mijn vreugde en mijn hart.

66. Ook al ben je zo ver weg, ik hou ervan om in je mooie ogen te kijken en te weten dat je veilig bent. Ze zeggen dat afwezigheid het hart doet groeien en hoe lang het ook duurt, ik zal altijd van je houden, al die jaren dat je weg was. Ik mis je maar weet dat je elke dag een inspiratie voor me bent, een soldaat van het leger, mijn held!

67. Ik hou van je uit de grond van mijn hart! Ik hoop dat je een veilige reis hebt en dat je weet hoeveel ik je mis en van je hou.

68. Een paar briefjes tussen de missies door om je te laten weten hoeveel ik van je hou en je mis. Ik kan niet geloven dat het al een jaar geleden is dat je vertrok, het voelt soms als 5 minuten. Ik word met de dag ongeduldiger maar zal op je blijven wachten tot je weer veilig thuis bent waar je hoort, bij je liefhebbende vrouw.

69. Ik hou zoveel van je. Ik weet dat dit moeilijk voor je is en ik mis je heel erg. Onze liefde maakt me sterk en ik hou het nog even vol. Ik ben bij je in de geest en zal je zien als dit allemaal voorbij is. Al mijn liefde, altijd en voor altijd.

70. Ik hou van je, en zal me altijd thuis voelen in je armen. Ik stel me voor hoe het leven zou zijn zonder jou, en het maakt me bang hoe leeg en verdrietig mijn leven zou zijn. Onthoud hoe belangrijk je voor me bent.

71. Schat, ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen! Ik weet hoe het is om alleen te zijn en ik zou geen dag zonder jou willen ruilen. Elke dag ben ik dankbaar voor de liefde die we delen. Ook al ben je ver weg van mij, ik beloof je er altijd voor je te zijn, wat er ook gebeurt. Ik hou van je, schatje.

72. Er zijn geen woorden om uit te drukken hoeveel ik van je hou! Ik mis je zo erg. Je kunt je niet voorstellen hoe vaak ik ‘s nachts naar bed ga en omkijk en hoop dat je daar zit en me ziet slapen of je stem mijn naam hoort uitspreken. Ik kan niet wachten tot dit allemaal voorbij is, ik mis je zo erg!

73. Je hebt me op meer manieren vervolledigd dan ik ooit zou kunnen uitdrukken. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel en ik hoop dat je op een dag zult zien wat een geweldig geschenk je voor me bent. Ik weet dat het moeilijk is geweest de laatste maanden, maar we komen er samen doorheen.

74. Je houdt mijn hart in je handen. Ik beloof je ervoor te zorgen en elk moment dat we samen hebben te koesteren. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen. Mijn gedachten zijn vol liefde voor jou en alles wat we hebben gedeeld. Mijn hart behoort alleen toe aan jou mijn man!

75. Ik wil dat je weet dat ik heel veel van je hou en je heel erg mis. Mijn hart is altijd bij je. Ik kijk uit naar onze namen naast elkaar in het ziekenhuis. Als het zover is, zal ik er klaar voor zijn.

76. Ik wil de wereld vertellen en je steeds weer beloven. Ik hou zoveel van je en mis je zo erg. Ik zal je nooit loslaten want je bent een van mijn dierbaarste dingen. Je bent mijn man en daarvoor hou ik van je.

77. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Bedankt dat je onze families hebt verenigd en het soort man bent waar ik tegenop kan kijken.

78. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, mijn rots in de branding, de man van wie ik uit de grond van mijn hart hou. Ik mis je heel erg. De wereld is zo’n prachtige plek met jou erin maakt het nog magischer. Je bent mijn prins op het witte paard, en ik ben je bruid.

79. Jij bent degene die mijn wereld draaiende houdt terwijl hij zonder jou zou stoppen met draaien. Ik hou zoveel van je! Ik kan niet wachten om je weer te zien. Ik mis je meer dan ik kan zeggen. Ik hou zoveel van je.

80. Woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel ik van je hou. Je bent de beste echtgenoot die ik me kan wensen. Je laat me zien dat er zoiets bestaat als een perfecte man. Bedankt voor alle liefde, opwinding en mooie herinneringen. Elke dag word ik meer verliefd op je.

81. Ik wou dat je hier bij me kon zijn en ik wil bij je zijn, maar we kunnen niet alles hebben in deze wereld. Maar weet dat ik heel veel van je hou en dat ik je mis en ons nog niet zal opgeven. Ik zal vechten voor onze relatie wat de situatie ook is. Je bent mijn wereld, nu en voor altijd.

82. Elke keer als ik in je ogen kijk, ben ik ademloos. Je bent verreweg de meest geweldige man die deze aarde ooit met jouw aanwezigheid heeft vereerd. Ik ben zo trots om met jou door dit leven te gaan en zo dankbaar dat je altijd naast me lacht. Ik hou meer van je dan wat dan ook in de wereld en mijn hart slaat een slag over als ik je sms’jes lees.

83. Ik hou meer van je dan ik ooit heb kunnen zeggen. Ik heb het gevoel dat we zielsverwanten zijn, voorbestemd om voor altijd samen te zijn. Je laat me altijd glimlachen, zelfs als ik me down voel. Elke keer als ik naar je kijk slaat mijn hart over en worden mijn knieën zwak.

84. Wanneer u alleen bent en aan uw geliefde denkt, vergeet dan niet te danken voor het voorrecht die persoon in uw leven te hebben. Want wie u deze gunst heeft verleend, God of het lot, is er verantwoordelijk voor dat twee harten samenkomen en als één kloppen.

85. Vandaag ben ik meer dan ooit dankbaar dat we voor dezelfde zaak vechten. Hoewel ik je vreselijk mis, wordt mijn hart verwarmd door de gedachte dat onze liefde en offers de toekomst voor onze kinderen beter zullen maken. Je bent nooit ver weg van mijn gedachten en je bent onmetelijk geliefd. Ik stuur je al mijn liefde en hoop op een veilige terugkeer!

86. Er zijn geen woorden waarmee ik kan beschrijven hoeveel je voor me betekent. Je bent mijn beste vriend en mijn liefde, ik weet dat je snel naar huis komt. Onthoud altijd dat ik meer van je hou dan wat dan ook in de wereld.

87. Ik hou van je en dat zal altijd zo blijven. Ik vind troost in je armen en veiligheid voor de wereld. Ik zal voor je vechten, niets kan tussen ons komen. En als onze liefde ooit zou eindigen, zou niemand anders ooit jouw plaats innemen.

88. Zonneschijn op mijn hart, Mijn zielsverwant, Mijn liefde… Ik mis je zo erg! Ik kan niet wachten om thuis te komen voor onze trouwdag en in slaap te vallen met jou in mijn armen. Ik tel de dagen af. Laat me weten als je iets nodig hebt terwijl ik weg ben. Ik hou altijd van je.

89. Onthoud altijd dat ik van je hou. Jij bent de ware voor mij. Als ik je stem hoor of naar je kijk, smelt mijn hart! Jij bent mijn alles!

90. Ik mis je, liefje. Ik ben zo blij dat ik de rest van mijn leven met jou mag doorbrengen. Elke keer als ik naar een zonsondergang kijk, denk ik aan hoeveel geluk ik heb dat ik jou gevonden heb. Het is allemaal omdat God ons bij elkaar wilde hebben. Ik hou van je en mis je.

91. Jou missen is mijn grootste angst en de gedachte dat ik je niet kan knuffelen is de gedachte die me achtervolgt. Jouw warme omhelzing is mijn favoriete droom, maar ik neem genoegen met een sms om je stem te horen, want ik mis je stem meer dan wat dan ook. Ik hou zoveel van je!

92. Je bent mijn zielsverwant en mijn beste vriend. Ik zal van je houden tot de dag dat ik sterf en daarna. Mijn hart slaat een slag over als ik je zie. Je kussen laten me buiten adem en mijn hoofd tollen. Als ik ver weg van je ben, mis ik je glimlach, je aanraking, je lach, maar vooral…mis ik jou.

93. Ik mis je zo erg. Ik weet dat het in je gezicht zeggen weinig zou veranderen aan hoe ik me voel, maar ik begrijp echt niet hoeveel ik van je hou.

94. Ik weet dat je een oorlog vecht voor ons land. Ik ben zo trots op je! Ik vind het geweldig hoe ver je bent gekomen in je militaire carrière en hoe gerespecteerd je bent geworden. Ik mis je heel erg, maar ik ben zo blij dat ik elke dag kan delen met jou aan mijn zijde. Ik hou vandaag meer van je dan toen we zeiden: « Ik wil ».

95. Ik mis je zo erg! Ik had nooit gedacht dat dit ons leven zou zijn. Maar ik zou niets voor de wereld willen veranderen. Elke dag ben je in mijn hart en in mijn gedachten. Je zult altijd mijn soldaat zijn.

96. Ik wou dat je thuis kwam zodat we konden knuffelen en een film kijken. Ik mis je warme knuffels, je warme ogen en je geweldige lach. Ik hou van je nu en altijd, weet dat!

97. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Je betekent alles voor me. Ik zal er altijd voor je zijn, om de last van je schouders te halen en hem zelf te dragen. Ik zal van je houden voorbij de tijd.

98. Ik hou van je omdat je sterker bent dan ik, maar zacht genoeg om me mezelf te laten zijn. Je maakt me aan het lachen, je maakt me aan het huilen. Er gaat geen dag voorbij dat ik God niet dank dat ik jou in mijn leven heb. Al mijn hoop en dromen zijn als we samen oud worden en mijn enige wens is dat ik een eeuwigheid van je kan houden!

99. Jij bent mijn helderste ster in deze gekke, verwarde wereld. Je brengt me op zoveel manieren geluk en vreugde. Elke keer als ik je zie lachen slaat mijn hart een slag over. Je bent mijn beste vriend, iemand waarmee ik uren kan praten over van alles en nog wat. Ik hou van je met heel mijn hart.

100. Ik ben nutteloos als ik niet bij jou ben. Ik ben als een puzzelstukje, en jij bent het andere stukje dat het compleet maakt. Ik sta voor altijd bij je in het krijt. Ik hou zoveel van je dat mijn ziel van jou is.

101. U bent mijn kracht als ik zwak ben. Jij bent mijn stem als ik niet kan spreken. Jij bent mijn ogen als ik niet kan zien. Je ziet het beste in me en brengt het naar buiten. Er is zoveel dat ik wil zeggen, maar op een of andere manier schieten woorden tekort.

102. Ik denk elke minuut van de dag aan je. Ik verlang ernaar je stem te horen, je gezicht te zien. Ik ben nog nooit zo gelukkig en trots geweest, of zo verliefd op je. Je maakt mijn leven beter, elke dag weer. Bedankt dat je mijn soldaat, mijn beste vriend en mijn soulmate bent.

103. Je bent een soldaat naar mijn hart. Je vocht vele gevechten voordat ik kwam. Ik weet dat je er nu veel moet vechten en ik ben er voor je. Je bent het waard, en wanneer de oorlogen verstillen, en je koele blauwe ogen ontspannen na een lange dag, zal ik er zijn om je te troosten en van je te houden.

104. Je bent geweldig en er is niemand anders met wie ik liever mijn leven zou doorbrengen. Je weet niet hoeveel je liefde voor me betekent. Ik dank God dat hij je in mijn leven heeft gebracht en dat je altijd naast me hebt gestaan bij alles wat er is gebeurd. Bedankt dat je geduld met me hebt en van me houdt.

105. Ik weet dat ik het niet genoeg zeg, maar ik hou zoveel van je. Geen woorden kunnen ooit beschrijven hoe gelukkig je me laat voelen. Je bent de beste man die ik ooit gekend heb en de enige van wie ik zal houden. Ik kijk ernaar uit om voor altijd met jou door te brengen!

106. Ik heb geen idee waar je bent, of wat je doet. Ik wilde je alleen laten weten dat ik zoveel van je hou. Er gaat geen moment voorbij dat ik niet aan je denk en wenste dat je hier bij me was. Mijn hart is van jou en alleen van jou… Jij bent mijn enige echte.

107. Er is niets in deze wereld dat te vergelijken is met van jou houden. Je ogen, je glimlach, alles aan jou geeft me het gevoel dat ik de mooiste vrouw ter wereld ben. Je hebt mijn hart in vuur en vlam gezet en ik kan niet stoppen met wat ik voor je voel. Ik hou zoveel van je.

108. Je bent mijn enige echte soulmate. Alleen al de gedachte om niet bij je te zijn maakt me kapot van binnen. Ik geef zoveel om je dat het pijn doet. Ik wil voor altijd bij je zijn, aan mijn zijde tijdens al onze avonturen. Ik kan niet leven zonder jouw charme, humor en sterke armen om me in te wikkelen als de wereld koud wordt. Je bent meer dan mijn man, je bent mijn beste vriend.

109. Soms wou ik dat je hier was, zodat ik in je mooie groene ogen kon kijken. Soms wou ik dat je hier was zodat ik je in mijn armen kon houden. Soms wou ik dat je hier was… omdat het beter is dan je helemaal niet te hebben.

110. Jij bent degene die mijn wereld draaiende houdt terwijl hij zonder jou zou stoppen met draaien. Ik hou zoveel van je! Het betekent veel dat je me zo steunt. Ik kan niet wachten tot je thuis bent, dan kunnen we kijken of we er een ring omheen kunnen doen! Ik hou van je, schatje.

111. Toen je wegging, dacht ik dat onze liefde uit elkaar zou vallen. Maar in jouw afwezigheid, realiseerde ik me dat al onze problemen klein waren vergeleken met jouw opoffering. Je vecht voor onze vrijheid, onze rechten en het leven dat we hebben. Ik hou te veel van je om ons ooit op te geven en ik zal wachten tot je terugkomt zodat we elkaar weer kunnen liefhebben en koesteren.

112. Liefste schat, hoe gaat het met je? Ik hoop dat alles goed gaat. We hebben al dagen geen contact gehad. Je brieven en foto’s betekenen veel voor me als we contact proberen te houden terwijl je weg bent. Jij bent mijn leven, mijn liefde, het enige dat telt voor mij. Je houdt me op de been terwijl je weg bent. Ik weet dat afstand moeilijk is voor ons, maar we kunnen bij elkaar blijven, zelfs over lange afstanden.

113. We hebben alles samen meegemaakt, en ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je bent de meest geweldige man die ik ooit heb ontmoet en ik hou van de manier waarop je me laat voelen als je in mijn ogen kijkt. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je bent mijn beste vriend en de liefde van mijn leven!

114. Ik mis je zo erg, het is elke dag zo moeilijk zonder jou. Je bent altijd in mijn gedachten en het voelt alsof je hier bent, zelfs als dat niet zo is. Ik troost me met de wetenschap dat we snel weer samen zullen zijn en nog veel meer herinneringen zullen maken.

115. Mijn leven was zo leeg totdat jij het vulde. Ik kan niet wachten om elke seconde met jou door te brengen. Ik mis je aanraking, je aanwezigheid. Je bent de geweldigste man die ik ken, mijn hart klopt voor jou.

116. Mijn liefde voor jou is meer dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Ik ben gezegend dat ik in jou mijn beste vriend, minnaar en zielsverwant heb gevonden. Er is niemand perfecter voor mij dan jij. Ik zal de eerste keer dat we elkaar ontmoetten nooit vergeten. Mijn wereld is nooit meer hetzelfde geweest sinds jij erin bent gekomen. Ik hou elke dag meer van je.

117. Er is geen beter gevoel dan te weten dat ik je snel zal zien, en het kan maar beter snel zijn. Ik tel de dagen af tot je terug bent. Je bent mijn alles!

118. Ik heb mijn hele leven van je gehouden en nooit gedacht dat ik zoveel van iemand kon houden als van jou. Wat wij hebben is kostbaarder dan alles wat ik ooit gekend heb, en ik wil het nooit verliezen. Dit is misschien afgezaagd om te zeggen, maar je bent mijn zielsverwant en ik zal voor altijd van je houden.

119. Ik hou van je en ik ben snel thuis om je te laten zien hoeveel! Hou je kin omhoog, schatje. Ik weet dat het moeilijk is zo ver weg te zijn, maar op een dag zien we elkaar weer!

120. Je bent mijn beste vriend en mijn zielsverwant. Zonder jou ben ik niet compleet. Bij elke kans vind ik een nieuwe reden om verliefd op je te worden. Mijn lichaam verlangt naar jouw aanraking, ook al voelt de afstand als een onoverbrugbare kloof. De glimlach op je gezicht als ik binnenkom is alles wat ik nodig heb om me volledig tevreden te voelen.

121. Ik heb dit gedicht voor jou geschreven. Ik hou zoveel van je dat het pijn doet, en niets kan ooit zo geweldig zijn als de gevoelens die ik krijg als ik bij je ben. Je ogen verlichten elke kamer, en je lach heeft het grootste effect op mij. Je bent mijn perfecte held en ik wil nooit meer uit elkaar!

Ik hoop dat deze grote verzameling van liefde citaten voor soldaat man nuttig is geweest. Aarzel niet om deze citaten te sturen naar je man die in het leger zit om je liefde voor hem uit te drukken. Hij is misschien ver weg van je, maar deze liefdescitaten zullen je helpen om je met hem te verbinden en je zult de verbinding voelen. Dank u voor het lezen.