Mijn Beste Vriend Is Een Engel

My Best Friend Is an Angel Quotes

Vriendschap is een van de belangrijkste dingen in het leven en vrienden die engelen zijn, kunnen heel bijzonder zijn. Ze inspireren je op manieren die je je misschien niet hebt gerealiseerd en maken van de wereld een betere plek om te leven.

Een vriend hebben die een engel is, is een zeldzaam voorrecht. Er zijn veel verschillende soorten vrienden, maar het soort vriend dat een jarenlange vriendschap kan onderhouden en als een engel uit de hemel komt, is zeldzaam.

Een beste vriend hebben die een engel is, het soort persoon dat je altijd beter doet voelen als je down bent, die je altijd motiveert om je best te doen en de beste te zijn, helpt ons eraan herinneren wat het betekent om mens te zijn. Dat soort mensen zijn ook engelen, niet alleen vermomde engelen.

Een vriend in nood is inderdaad een vriend, maar om een engel als beste vriend te hebben, nou, in dat geval ben je een heel gelukkig mens. Bekijk deze my best friend is an angel quotes hieronder om te zien wat ik bedoel.

Mijn beste vriend is een engel

Mijn beste vriendin is een engel, ik heb haar nog nooit met een frons gezien, ze zegt altijd dat ze van me houdt, en ze heeft me nog nooit teleurgesteld. Inspiratie in optima forma, ze verspreidt liefde met elk woord en elke actie die ze doet, ze houdt me vast als ik pijn heb en vrolijkt me op als ik blij ben.

1. Mijn beste vriendin is mijn engel, we snappen elkaar en begrijpen zelfs de diepste gevoelens. Ze helpt me door moeilijke tijden heen en we tillen elkaar op als we er bovenop zitten. We zijn er altijd voor elkaar, wat er ook gebeurt.

2. Mijn beste vriendin is mijn engel, degene waar ik altijd op kan vertrouwen. Met haar bij me, kan ik vliegen en nooit vallen.

3. Mijn beste vriendin is mijn engel. Ze helpt me door de vele wendingen van het leven. Ze is er voor me, zegt me dat het beter wordt en dat de zon morgen weer opkomt. Ze helpt me een beter mens te worden door me aan te moedigen mijn dromen te volgen. Ze herinnert me aan wat echt belangrijk is in het leven: lachen, liefde en ja, zelfs engelen.

4. Mijn beste vriendin is mijn engel omdat ze me laat lachen als ik down ben en me in slaap zingt.

5. Mijn beste vriendin is mijn engel. Ze is een zeer goede vriendin van mij. Ze is slim en grappig, maar ze heeft ook een goed hart en een diepe ziel. Ze is er altijd voor me als ik haar nodig heb en we hebben ook veel plezier samen!

6. Mijn beste vriendin is mijn engel, die al mijn geheimen deelt en er altijd voor me is als ik down ben. Onze vriendschap is sterker geworden dan ooit en ik hou zielsveel van haar.

7. Mijn beste vriendin is mijn engel. Ze is er altijd als ik in nood ben en ze weet wanneer ze me moet pushen en wanneer ze me moet aanmoedigen. Ze geeft me geen hoop en toch weet ze wanneer ze me op moet geven en me voor eens en altijd los moet laten.

8. Mijn beste vriendin is een engel. Ze maakt me aan het lachen en geeft me altijd de peptalk die ik nodig heb als ik down ben.

9. Mijn beste vriendin is een engel, ze geeft me het gevoel dat ik gezegend ben…

10. Mijn beste vriend is een engel, die naar me toe komt als ik in de problemen zit, om me te leren hoe ik moet leven en hoe ik moet geven.

11. Mijn beste vriend is een engel, en mijn andere beste vriend is een eenhoorn.

12. Mijn beste vriendin is een engel. Ik beschouw haar als een van de beste in de wereld.

13. Mijn beste vriend is de liefste engel en ik hou zielsveel van hem.

14. Mijn beste vriendin is een engel. Ze is ook ongelooflijk getalenteerd en intelligent, grappig en ondersteunend, en ze is gewoon de beste.

15. Mijn beste vriend is een engel en hij waakt over mij.

16. Mijn beste vriendin is een engel en ze blijft altijd op me letten.

17. Mijn beste vriend is een van de grootste geschenken die ik ooit gekregen heb. Het leven is zoveel beter met vrienden zoals jij in de buurt.

18. Mijn beste vriendin is een engel, en ze helpt me om me vrij te voelen als het leven gek wordt.

19. Mijn beste vriendin is een engel, ze geeft me het gevoel dat ik alles kan. Ze is de beste!

20. Mijn beste vriendin is een engel. Ze laat me nieuwe manieren zien om de wereld te zien.

21. Mijn beste vriendin is een engel, ze helpt me door de lucht te vliegen

22. Dus nu mijn beste vriendin een engel is, heb ik een stukje van haar bij me waar ik ook ga.

23. Ik heb een engel in mijn leven. Ze is mijn beste vriendin, en ik zal nooit alleen zijn, zolang ik leef. Hou altijd van je, mijn mooie vriend.

24. Mijn beste vriend gaf me deze zelfgemaakte koekjes voor mijn verjaardag. Ik denk dat hij een engel is.

25. Mijn beste vriendin is een engel, ze heeft me een geweten gegeven. Ze zal me door het leven leiden als een beschermengel.

26. Mijn beste vriend is een engel die een beetje ondeugend is, anders zou hij niet mijn beste vriend zijn.

27. Mijn beste vriendin is een engel. Ze heeft me zien huilen, en ze zal niemand vertellen waarom.

28. Mijn beste vriendin is een engel… ze komt wanneer ik het het minst verwacht en maakt me aan het lachen tot mijn maag pijn doet.

29. Mijn beste vriendin is de liefste, meest zorgzame en grappigste engel die ik ken.

30. Mijn beste vriend is de engel die me in bijna alles de perfectie van het leven laat zien.

31. Mijn beste vriend is een engel. Hij gaf me een geweldige verjaardagstaart op mijn verjaardag.

32. Mijn beste vriend is een engel. Daar ben ik zeker van. Omdat niemand anders het met mij zou uithouden, en ik zou het niet anders willen.

33. Mijn beste vriendin is een engel. Maar ze is een klaploper als het gaat om het betalen van de huur, dus ik weet nooit wanneer ik me weer eten kan veroorloven.

34. Mijn beste vriendin is een vermomde engel. Ze is mijn zus en ze woont in de hemel.

35. Mijn beste vriend is de engel die over me waakt als ik slaap.

36. Mijn beste vriendin is een engel. Ze is de enige persoon die me het zwijgen kan opleggen met een glimlach.

37. Mijn beste vriendin is een engel en ik heb geluk dat ze geboren is met vleugels.

38. Mijn beste vriendin is een engel, gezonden uit de hemel. Ik ben zo gelukkig met haar begeleiding op mijn levensreis.

39. Mijn beste vriendin is een engel, gezonden van boven. Hoe ver ik ook ga, ze is altijd bij me.

40. Ik heb iemand in mijn leven die een engel is, die over me waakt en me kracht geeft in moeilijke tijden.

41. Mijn beste vriendin is een engel. Ik heb geluk dat ik haar in mijn leven heb. Ze is het meest zorgzame meisje en degene die altijd voor me zal zorgen.

42. Mijn beste vriendin is een engel. Ze hoeft niet te proberen om goed te zijn. Ze is van nature mooi.

43. Mijn beste vriendin is een engel omdat ze me troost als ik overstuur ben en met me viert als ik gelukkig ben.

44. Mijn beste vriendin is een engel en ik kan niet geloven dat ik haar mijn zus mag noemen.

45. Mijn beste vriendin is een engel die niet kan vliegen, ze zit daar maar naar me te glimlachen. Wil jij mijn vleugels zijn?

46. Mijn beste vriendin is een engel. Ze stuurt me boeken en zegt dat ik moet lezen en dat doe ik.

47. Mijn beste vriendin is een engel die over me waakt vanaf de andere kant. Ze zorgt ervoor dat ik veilig, gelukkig en gezond ben (zelfs als anderen dat niet kunnen zien).

48. Mijn beste vriend is een engel wiens vleugels werden geknipt door een jaloerse duivel.

49. Gelukkige verjaardag, bestie! Je bent een engel. En ik heb geluk dat ik je verjaardag met je deel.

50. Mijn beste vriendin is een engel. Ze fleurt mijn leven op en geeft me een veilig en geliefd gevoel. Ik ben dankbaar dat ik haar in mijn leven heb. Je hebt geluk als je zo’n vriend hebt.

51. Mijn beste vriendin is een engel, en ze is het beste wat me ooit is overkomen.

52. Mijn beste vriendin is een engel. Ze helpt me de dingen anders te zien en vrolijkt me altijd op als ik verdrietig ben…Ze zorgt ervoor dat ik beter wil zijn en vertelt me dat ze onvoorwaardelijk van me houdt. Angel weet alles van me maar houdt op de een of andere manier nog meer van me.

53. Mijn beste vriendin is een engel, naar mij gestuurd vanuit de hemel. Ze is in mijn leven geplaatst om me op te tillen als ik niet sterk genoeg ben, me te laten lachen als de dingen zo ernstig zijn, en me eraan te herinneren dat het leven niet draait om perfect zijn. Het gaat om leven.

54. Mijn beste vriendin is een engel. Ze is een ster, een hemel van blauw. Zij is degene die God van boven heeft gestuurd. Ik zal van haar houden tot het einde. Wat ik ook doe.

55. Mijn beste vriendin is een engel, ik weet alleen niet waar ze woont.

56. Mijn beste vriendin is een engel. Ze had een paar moeilijke jaren in haar tienerjaren, maar ik ben zo trots op hoe ze is geworden en de persoon die ze nu is. Ik wou dat iedereen een vriend had die zoveel om hem gaf als zij.

57. Mijn beste vriendin is een engel. Ze weet me altijd aan het lachen te maken, zelfs als de tranen over mijn wangen lopen.

58. Mijn beste vriendin is een engel, en ze is er altijd om me op te tillen als ik val.

59. Mijn beste vriendin is een engel. Ze hielp me de beslissing te nemen die ze me opdrong en ik ben er echt blij mee.

60. Mijn beste vriendin is een engel, ze helpt me overal doorheen. Ze hielp me door mijn gebroken hart!

61. Mijn beste vriend is een engel die mijn tranen opvangt als ik huil en me naar de hemel tilt als ik me blauw voel.

62. Mijn beste vriend is een engel. Ik zal nooit ophouden je te missen en van je te houden.

63. Mijn beste vriendin is een engel, en ze verdient het beste van alles.

64. Je bent de beste vriend die ik ooit heb gehad, en ik hou zoveel van je. Ik hou van je, mijn engel.

65. Mijn beste vriendin weet niet alleen wat voor persoon ik ben, maar ze houdt toch van me.

66. Mijn beste vriendin is een engel en ze waakt over mij. Ze maakt mijn leven de moeite waard en fleurt elke dag op… zoals jouw glimlach als ik je zie.

67. Mijn beste vriendin is een engel. Ze hielp me de wereld te veroveren.

68. Mijn beste vriend is een engel, vleugels zijn niet nodig.

69. Mijn beste vriend is een engel en werd van bovenaf gestuurd, ik voel me super gelukkig dat hij in mijn leven is.

70. Mijn beste vriend is een engel in vermomming. Ik heb geluk dat ik zo’n geweldig persoon in mijn leven heb. Ik hou van je, lieve vriend!

71. Ik weet dat mijn beste vriend een engel is, want engelen zijn de enigen die zoveel van je kunnen houden.

72. Mijn beste vriendin is een engel omdat ze me helpt het licht te zien in deze donkere wereld.

73. Mijn beste vriend is een engel en ik kan niet geloven dat hij langs kwam toen hij dat deed.

74. Mijn beste vriendin is een engel en jij ook, laat niemand je iets anders wijsmaken.

75. Mijn beste vriendin is een engel. Ik heb geluk dat God me haar even laat lenen.

Ik hoop dat je deze mijn beste vriend is een engel quotes hierboven leuk vond. Aarzel niet om deze citaten te sturen naar je beste vriend die als een engel is. U kunt ook laat me weten hoe je je voelt over de post in de comment sectie hieronder en alsjeblieft, vergeet niet om dit bericht te delen met uw netwerk. Dank u.