Mijn Broer Is Een Soldaat

My Brother Is a Soldier Quotes

Een soldaat als broer hebben kan voor veel mooie herinneringen zorgen, zowel goede als moeilijke. Stel je voor dat je een soldaat als broer hebt, die klaar staat om zijn land te dienen. Hij is je beste vriend en je gaat door het leven met al zijn prestaties en hoe trots je op hem bent.

Aan de andere kant is de vreugde om een soldaat als broeder te hebben onmetelijk, je voelt je trots dat je iemand hebt die je land dient en beschermt. Je voelt je veilig en beschermd. Je wilt dat hij zich geliefd en gewaardeerd voelt en dat je vrienden en geliefden weten dat je die held hebt.

Nou, om je gevoelens te uiten over het hebben van een soldaat als broer, zijn hier mijn broer is een soldaat citaten. Het zijn citaten waaraan broers en zussen van uitgezonden soldaten zich kunnen relateren en die de stress, de uitdagingen en de opwinding van het gescheiden zijn van hun broers doorstaan.

Mijn broer is een soldaat

Mijn broer is een soldaat. Ik ben zo trots op hem! Ik vind het geweldig dat hij besloten heeft zijn land te dienen. Bedankt dat je mijn grote broer bent en dat ik je heb mogen zien opgroeien tot de man die je nu bent. Je bent een inspiratie voor mij en vele anderen, en een echte held.

1. Mijn broer is een soldaat, en hij is erg toegewijd aan zijn werk. Hij is de beste ter wereld in wat hij doet.

2. Het leven draait om opoffering, en ik heb het geluk een broer te hebben die bereid was het ultieme offer te brengen voor ons land. Ik bid voor je veilige terugkeer. We houden van je.

3. Er is geen sterkere liefde dan die van een soldaat voor zijn broer. Mijn broertje, ga zo door en blijf veilig.

4. Ergens daarbuiten vecht mijn broer voor onze vrijheid. Ik bid voor zijn veiligheid en voor zijn terugkeer naar huis.

5. Mijn broer is soldaat. Hij heeft in oorlogen gediend en heeft vele medailles voor zijn dienst. Hij is een held voor mij en vele anderen.

6. Ik ben trots op mijn broer die zijn land dient als officier in het leger.

7. Mijn broer is een soldaat. Hij is hier niet om zijn land te verdedigen, maar hij vecht er nog steeds voor. En ik ben trots op hem.

8. Mijn broer is een soldaat. Hij is nu al vijf jaar soldaat en ik weet niet wanneer hij weer thuiskomt.

9. Je bent een soldaat. Je doet je plicht en beschermt onze vrijheid. We zijn dankbaar voor dat offer. Bewaar ons in je hart en in de harten van degenen die van je houden.

10. Mijn broer is soldaat. Ik waardeer alles wat je voor ons hebt gedaan en ik ben zo trots op hem.

11. Ik weet dat soldaat zijn gevaarlijk werk is, maar het is iets waar mijn broer voor gekozen heeft. En ik ben trots op hem.

12. Mijn broer droomde er altijd van om soldaat te worden, maar ik had nooit gedacht dat hij het ook echt zou worden. Ik ben blij dat hij nu een soldaat is.

13. Mijn broer is soldaat, al jaren. Ik heb hem door zijn ups en downs gezien, maar ik ben altijd trots op hem geweest.

14. Ik ben er trots op de zus van een soldaat te zijn. Zij zijn de dapperste mensen die ik ken, omdat ze elke dag het gewicht van de wereld op hun schouders dragen.

15. Ik weet dat mijn broer er altijd zal zijn als ik hem het meest nodig heb. Hij heeft zoveel meegemaakt en ik wil dat hij veilig thuiskomt. Mijn broer is een soldaat en ik weet dat hij altijd zal doen wat het beste is voor zijn land en zijn familie.

16. Mijn broer is soldaat en vecht al jaren voor ons land. Hij heeft hard voor ons gevochten en zijn leven vele malen op het spel gezet zodat wij nu vrede in ons leven hebben.

17. Mijn broer is een soldaat. Ik hou van hem en mis hem, maar ik weet ook dat hij vecht voor een land dat weinig voor mij heeft gedaan.

18. Mijn broer is een soldaat, hij vecht voor mijn en uw vrijheid. Het geeft me een veilig gevoel te weten dat er soldaten zijn zoals hij die ons elke dag beschermen in ons dagelijks leven.

19. Ik ben zo trots dat mijn broer heeft gekozen om zijn land te dienen. Hij is zo’n inspiratie voor mij.

20. Ik ben zo gelukkig om een broer als jij te hebben die zijn land zo goed dient. Ik weet dat je werk soms moeilijk is, maar we waarderen allemaal wat je voor ons doet.

21. Ik was erg trots op hem toen hij in het leger ging, omdat het iets was wat hij echt met zijn leven wilde doen. Het gaf hem een doel, richting en betekenis in zijn leven en ik ben daarom blij voor hem. Hij is een betere man geworden sinds hij in het leger zit en dat vind ik geweldig aan hem!

22. Ik ben altijd trots op mijn broer geweest dat hij in het leger is gegaan, omdat ik weet hoeveel hij van dit land houdt en de mensen wil beschermen tegen alle kwaad en gevaar die ze kunnen tegenkomen terwijl ze hier op aarde leven.

23. Mijn broer is altijd iemand geweest die veel om anderen geeft – zelfs als ze het zelf niet verdienen of willen! Hij helpt graag mensen als ze ergens hulp bij nodig hebben. Mijn broer is een soldaat, ik ben trots op hem.

24. Ik hou van mijn broer in het leger, bedankt voor je dienst. Uw offer wordt gewaardeerd.

25. Mijn broer is soldaat en daarom neem ik mijn vrijheid niet voor lief. Ik zou niet trotser kunnen zijn.

.

26. Aan mijn wapenbroeder, bedankt voor je dienst en opoffering. We houden van je. Hij komt op voor waar hij in gelooft en vecht tegen onrecht waar het ook gevonden wordt.

27. Mijn wapenbroeder, we houden van je en steunen je. Bedankt voor je dienst en opoffering.

28. Mijn broer is een soldaat. Hij is een van de dappere mannen en vrouwen die ons land dienen in het leger, en elke dag hun leven op het spel zetten om onze vrijheid te beschermen.

29. De dag dat mijn broer zich aanmeldde, vroeg hij mij om zijn getuige te zijn. Ik was vereerd en trots om dat te doen.

30. Ik kan me niet voorstellen zo lang van mijn broer weg te zijn, maar ik weet dat hij doet wat hij moet doen – en ik ook. Ik dien mijn land ook, op een andere manier.

31. Ik ben er trots op dat mijn broer zijn land dient. Het is niet altijd makkelijk, maar hij doet waar hij in gelooft.

32. Mijn broer is soldaat en ik ben zo trots op hem. Hij heeft me vele malen trots gemaakt. Hij heeft zijn leven geriskeerd voor ons en anderen, maar meer dan dat, hij heeft de moed om te doen wat juist is, zelfs als niemand anders dat doet.

33. Mijn broer is een soldaat en ik ben zo trots op hem! Hij heeft zijn leven gewaagd voor ons en anderen, maar meer dan dat, hij heeft de moed om te doen wat juist is, zelfs als niemand anders dat doet. Hij komt op voor waar hij in gelooft en vecht tegen onrechtvaardigheid waar dan ook.

34. Dank aan mijn broer, een soldaat bij de luchtmacht, die momenteel wordt uitgezonden. Ik kon me geen betere grote broer wensen!

35. Mijn broer zit in het leger. Hij heeft ons land met trots en eer gediend. Hij is mijn held en ik ben trots op hem! Bedankt, soldaat!

36. Mijn broer is een soldaat in opleiding tot een elite lid van ‘s werelds meest formidabele strijdkracht, maar hij is ook een vader en onze broer. Ik weet dat je hem zult steunen, of hij nu in of uit uniform is.

37. Niemand vecht voor ons allemaal zoals de dappere mannen en vrouwen die ons land beschermen in het leger. We zijn dankbaar voor jullie dienst en opoffering.

38. Waar is mijn soldaat? Zie je die soldaat daar? Hij is een broer van me. Ik hou zielsveel van hem. En als je hem nodig hebt, zal hij je beschermen met zijn leven.

39. We zijn hier om je te steunen terwijl je weg bent en je thuiskomst te vieren als je terugkomt. Ik zal deze natie beschermen zodat mijn broer jou kan beschermen.

40. Mijn broer zit in het leger. Ik ben trots op hem. Hij vecht voor onze vrijheid. Hij is een echte Amerikaanse held.

41. Mijn broer zit in het leger en hij houdt ervan en ik ben trots om naast hem te dienen.

42. Mijn broer is een soldaat. Hij is moedig, gedisciplineerd en onzelfzuchtig. Bovenal staat hij voor de waarden waarop ons land is gesticht – vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen. Ik groet hem.

43. Mijn broer is een militair. Voordat je over hem oordeelt, moet je hem waarschijnlijk leren kennen.

44. Ik wil dat je naar het leger kijkt. Ik wil dat je naar het gezicht van mijn broer kijkt, het gezicht van mijn familie is gevuld met trots, niet alleen voor hen, maar voor waar ze voor vechten.

45. Niemand is uw respect meer waard dan de dappere mannen en vrouwen die dienen in onze strijdkrachten.

46. Ik wil mijn wapenbroeder bedanken. Wij waarderen uw dienst en uw opoffering om ons veilig te houden. Bedankt.

47. Dank je mijn broer die vecht voor onze vrijheid, waar ter wereld je ook gestationeerd bent. Hij is trots om te dienen, trots om offers te brengen en trots om een soldaat te zijn. We steunen je en houden van je.

48. Mijn broer zit in het leger. Hij werkt hard en verdient respect. Bedankt voor je dienst, bro.

49. Dit zijn mijn wapenbroeders. Hun missie is mijn missie. Hun familie is mijn familie. Ik ga overal heen, doe alles om ons land te verdedigen omdat zij mij beschermen.

50. Ik ben trots om te dienen. Ik ben er trots op om naast hen te staan die met mij dienen. Ik ben er trots op de broer te zijn van de dapperste mannen en vrouwen die ik ken.

Mijn broer zit in het leger

Als je een broer hebt die in het leger zit, is het moeilijk om de juiste woorden te vinden. Ik ben trots op mijn broer en wil mijn familie helpen met hem verbonden te blijven door steun en communicatie te bieden waardoor we ons allemaal dichter bij elkaar voelen.

51. De reis kan zwaar zijn, maar elke soldaat zal het resultaat zien van zijn opoffering en harde werk. Bedankt voor jullie dienst. We zijn trots op jullie!

52. De echte helden krijgen geen medailles. Ze vechten voor ons, zodat we vrij kunnen zijn. Bedankt. Ik mis je meer dan ik dacht dat ik een broer kon missen.

53. Een eerbetoon aan mijn broer in het leger. Dank u, aan allen die ons land gediend hebben en blijven dienen.

54. Mijn broer zit in het leger, en hij is de reden dat ik JA zeg tegen kansen die me afschrikken.

55. Mijn broer zit in het leger. Hij is een goede broer en een goede man.

56. Dat mijn broer in het leger zit. En hij gelooft dat zijn plicht gaat over de missie en zijn teamgenoten.

57. Wees dapper en sterk zoals mijn broer die in het leger zit. Mijn broer vieren die momenteel in het leger dient.

58. We groeten je broeder, We groeten alle militairen die dapper ons land hebben gediend.

59. Een soldaat is iemand die vecht in gevechten en nooit wegloopt. Een soldaat is iemand met een moedig hart. Een soldaat zal vechten tegen tegenspoed, wat er ook gebeurt.

60. Mijn broer zit in het leger, ik kan er niet echt iets mee, maar hij is mijn militaire held. Hij is mijn beschermengel.

61. Mijn broer zit in het leger. Maar hij is niet zomaar een soldaat. Hij is een held.

62. Ik ben trots op mijn broer die ons land dient in het leger. God zegene je, grote broer!

63. Ik ben trots op mijn broertje die in het leger dient. Ik ben zo trots op alles wat hij heeft bereikt, en ik twijfel er niet aan dat hij alles zal bereiken waar hij zijn zinnen op zet.

64. Voor elke broeder in het leger die ooit een gevaarlijke situatie heeft meegemaakt zonder zich zorgen te maken over wat hun kinderen thuis doen. Dank u.

65. Mijn broer in het leger liet me beloven je te vertellen dat hij in orde is en je mist. Hij wil dat je weet dat hij vecht voor een betere wereld.

66. Ik kan er misschien niet bij zijn om je over deze drempel te zien gaan, maar ik ben altijd bij je in de geest. Schiet op en maak ons trots.

67. Mijn broer is een soldaat, en hij is overzee uitgezonden. Terwijl hij weg is, wil ik dat hij weet dat zijn familie hem erg mist.

68. Mijn broer is een soldaat, en hij vecht elke dag om bij me terug te komen. Het maakt niet uit wat hij draagt of waar hij is, hij is altijd mijn grote broer.

69. Mijn broer is soldaat. Ontdek de verhalen van militaire gezinnen en hoe u er voor hen kunt zijn in onze campagne.

70. Mijn broer is soldaat en vecht voor de vrijheid van ons land. Ik ben geïnspireerd door hoe moedig hij is, zelfs als hij niet aan het front is en zijn leven riskeert.

71. Mijn broer is een soldaat. Hij is mijn held omdat hij vrijwilligerswerk doet voor de zwaarste missies, vecht voor onze vrijheid en ons beschermt. Ik ben dankbaar voor zijn dienst en trots op de man die hij geworden is.

72. Ik ben erg trots op mijn broer dat hij naar het midden oosten is gegaan om ons mooie land te dienen.

73. Als de zon ondergaat, is hij een andere man. Maar als hij zijn strijder is, kan niemand hem stoppen. Hij is zo moedig als maar kan, en ik ben er trots op hem als grote broer te hebben.

74. Bedankt voor je dienst en je opoffering. Je kunt niet kiezen hoe je wordt opgeroepen – maar ik ben dankbaar dat je de oproep hebt beantwoord, met moed en trots. Bedankt dat je mijn broer bent!

75. Mensen vergeten vaak dat militairen net als wij zijn – ze zijn niet alleen helden, maar ook vrienden, familieleden en buren. Bedankt dat jullie alles doen om ons veilig en vrij te houden.

76. Bedankt dat je zoveel hebt opgeofferd zodat ik kan profiteren van de vrijheid die je biedt. Ik ben zo dankbaar om een broer als jij te hebben.

77. Mijn broer is soldaat, dus ik steun het leger volledig. Ze beschermen ons in onze tijd van nood, en we waarderen hun dienst enorm.

78. Mijn broer is soldaat. Hij heeft twee kinderen, en een mooie vrouw die hem na aan het hart ligt. Hij werkt hard en doet alles om ons land te beschermen.

79. Mijn broer is soldaat. Voor hem gaat trots niet alleen over parades en feestjes. Het gaat over jezelf uitdagen om beter te zijn dan gisteren en anderen te helpen.

80. Ik kan niet trotser zijn op mijn broer die momenteel in dienst is als soldaat. Ik ben zo dankbaar dat hij ons land dient, en ik bid elke dag voor zijn veiligheid.

81. Bedankt voor je dienst in het leger. Ik hoop dat je veilig en snel bij ons terugkomt! We missen je.

82. Mijn hart is bij je. Ik denk aan jou, je familie en alle soldaten die hun leven hebben gegeven om onze vrijheden te verdedigen.

83. Familie komt op de eerste plaats, altijd. Bedankt voor je dienst, broeder. We missen je en houden van je.

84. Er is geen groter offer dan de liefde voor je land. Onze mannen en vrouwen in uniform verdienen de beste steun die we hen kunnen bieden. Ik heb een broer in het leger en ik waardeer hem.

85. In tijden als deze eren we gevallen soldaten die het ultieme offer hebben gebracht voor onze vrijheid.

86. Ik kan niet garanderen dat ik er ben als je me nodig hebt, maar weet dat ik altijd aan je denk, broer.

87. Ik wens je een geweldig weekend. Weet dat ik vandaag aan je denk en je erg mis, broeder.

88. Hij is mijn held; hij is een soldaat. Hij heeft ons land gediend en onze vrijheid beschermd. Ik ben trots op mijn broer.

89. Om elk moment dat je nog hebt te koesteren met degenen die je liefhebt en ze nooit voor lief te nemen. Zodat mijn broer kan genieten van zoveel mogelijk tijd met zijn zoon voordat hij hem voor langere tijd verlaat, soldaat zijn is iets waar ik niets mee te maken wil hebben.

90. Trots om mijn broer te steunen en te dienen, een soldaat in het leger. Hoewel we mijlenver van elkaar verwijderd zijn, is hij altijd bij me.

91. Ik ben zo trots op mijn broer en alle militairen die ons land beschermen. Heel erg bedankt voor jullie onbaatzuchtige werk.

92. Ik wou dat mijn broer hier bij ons was op deze verjaardag. Ik denk elke dag aan jou, vechtend voor onze vrijheid.

93. Je kunt het gevoel van trots, eer en liefde voor onze soldaten die ons beschermen niet onder woorden brengen.

94. Bedankt voor je dienst. Ons land is zo ongelooflijk dankbaar dat mensen zoals jij onze vrijheid dagelijks beschermen.

95. Mijn broer is soldaat en ik mis hem zo erg. Hij is mijn held. Ik kan niet wachten tot hij thuiskomt. Mijn hart doet pijn als ik aan hem denk.

96. Vandaag is de dag dat ik mijn broer zou vertellen dat hij een soldaat is. Voor zijn verjaardag vandaag, en voor elke dag van zijn leven.

97. Helden worden gemaakt, niet geboren. Hij is mijn broer, en ik ben trots op hem.
net als mijn broer. Ik worstel, net als zij. En ik voel hun pijn, net als zij.

98. Ik ben trots op iedereen die dient. Ik ben dankbaar voor hun opoffering en alles wat ze doen om dit land veilig en sterk te houden. Dank u voor uw dienst.

99. We weten dat je vecht voor ons en voor iedereen die gelooft in een betere wereld, en we zullen niet vergeten wat je doet.

100. Mijn broer is een soldaat, en ik blijf achter om de stukken op te rapen van wat hij achterlaat. Hij gaat naar de oorlog, maar zijn echte strijd is thuis.

Het is moeilijk en verbazingwekkend om je broer uitgezonden te zien worden, en het is nog moeilijker en verbazingwekkender om gezond te blijven terwijl hij overzee is. Voor de rest van de wereld is hij iemands zoon, of dochter, of man, of vrouw, maar voor jou is hij je broer.

Nou, met deze mijn broer is een soldaat citaten hier, kunt u altijd uw gevoelens uiten over het hebben van een broer in het leger en ook hem speciaal laten voelen. Ik hoop dat je deze verzameling citaten nuttig vond. Laat me alsjeblieft weten wat je van deze post vindt in de commentaarsectie. Dank u.