Mijn Broer Is Mijn Held Citaten

My Brother Is My Hero Quotes

Als je in het verleden een broer of zus hebt gehad of er momenteel een hebt, dan weet je precies waar ik het over heb. Deze mensen kunnen ons tot waanzin drijven. Ze werken op onze zenuwen, en soms kan het zelfs wrijving veroorzaken tussen jullie twee.

Maar vergis je niet, je broers en zussen, vooral een zorgzame broer, zullen er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt. In deze wereld waar niets eeuwig duurt en alles tijdelijk is, kan de relatie met je broer soms een uitzondering zijn.

Door je broer te laten zien dat je hem het meest waardeert en dankbaar bent dat hij in alle opzichten je steun is, of dat je het gevoel hebt dat je hem niet genoeg gewaardeerd hebt voor zijn heldhaftige rol op elk gebied van je leven. Je creëert een diepere band tussen jou en je lieve broer.

Dan zullen deze citaten je helpen om feilloos dankbaarheid aan hen te tonen voor de rollen van een held die ze in je leven hebben gespeeld. Deze mijn broer is mijn held citaten hieronder is meer dan genoeg om te beschrijven hoe hoog je denkt over je broer.

Mijn broer is mijn held citaten

Mijn broer is mijn held. Hij is de meest geweldige persoon die ik ooit gekend heb. Hij is de meest positieve persoon die ik ken, en ik ben zo dankbaar om hem als mijn broer te hebben. Hoe hij mensen kan tolereren die onuitstaanbaar zijn, snap ik niet, hij is gewoon de beste.

1. Mijn broer is de belichaming van hard werken en veerkracht. Hij is niet alleen mijn favoriet aller tijden. Hij is mijn held!

2. Mijn broer is mijn held! Hij heeft me nooit in de steek gelaten, hij is er altijd voor me geweest, en ik aanbid hem zo erg!

3. Mijn broer is mijn beschermengel. Hij is mijn wereld en mijn hele leven.

4. Mijn broer is zo zorgzaam. Hij is mijn held! Ik draag hem in mijn hart overal mee naartoe.

5. Hij is erg zorgzaam, aardig, super aardig en liefdevol. Ik hou van hem tot aan de maan en terug.

6. Ik heb een held in mijn jongere broer, ook al is hij de jongste in het gezin. Hij is zo liefdevol en beschermend voor ons allemaal, zelfs op zijn jonge leeftijd.

7. Hij is er altijd voor me als ik hem nodig heb. Altijd aan mijn zijde als ik val. Ik hou van mijn broer, mijn eeuwige held!

8. Als liefde een persoon is, dan zal dat mijn broer zijn. Hij is erg liefdevol en zorgzaam. Hij is mijn held.

9. Hij is een zeer liefdevol, zorgzaam en warm persoon. Geen wonder dat ik van hem hou naar de maan en terug. Hij is mijn held.

10. Mijn broer is mijn held. Ik bewonder hem enorm. Ik zal niet aarzelen om mijn broer trots te maken.

11. Mijn broer is mijn held omdat hij stopte met studeren om mij door ontberingen heen te helpen. Ik ben zo trots op hem.

12. Mijn broer is mijn held omdat hij blijft vechten en nooit opgeeft. Hij is er voor mij door dik en dun.

13. Als ik twijfel, wend ik me tot hem, en hij komt altijd door. Ik koester mijn broer heel erg. Hij geeft me een glimlach. Hij leerde me veerkracht en vriendelijkheid.

14. Hij geeft me zoveel kracht, en ik geef hem een daverend applaus omdat hij mijn lof verdient. Hij is mijn ware held.

15. Mijn broer is mijn held, rolmodel en vriend. Ik hou van hem. Hij is degene die me een goed gevoel geeft als alles misgaat. Met hem is alles goed in mijn wereld.

16. Hij is er altijd voor me. Hij maakt me aan het lachen en doet zijn best om me goed te laten voelen. Ik zou me geen ander mens als broer kunnen wensen, hij is mijn held.

17. Mijn broer is zo super aardig. Nooit een saai moment met hem. Hij staat altijd klaar om me te verwennen met de leukste dingen.

18. Mijn broer stond stevig aan mijn zijde in goede en slechte tijden.

19. Mijn broer is zo sterk en machtig; hij geeft nooit op en geeft nooit toe aan de uitdagingen van het leven of doet een stap terug als het slecht gaat. Integendeel, hij verslaat de kansen en staat weer op. Mijn broer is een winnaar tot het einde der tijden. Mijn held!

20. Mijn broer is altijd de baas, lief, dapper en sterk.

21. Mijn broer is niet bang voor zijn angsten. Hij is mijn held.

22. Mijn broer is mijn engel. Hij wordt niet moe van mijn vele verzoeken. Hij is mijn held. Ik hou van hem.

23. Mijn broer is er altijd om me op het rechte pad te houden, en hij aarzelt niet om me door dik en dun bij te staan.

24. Als ik verdrietig ben, sluit ik mijn ogen en denk ik aan mijn broer, die er altijd is om me op te vrolijken.

25. Mijn broer is knap, sterk, liefdevol en begripvol. Ik hou zoveel van hem. Mijn broer is mijn held.

26. Mijn broer is geboren om te winnen, en hij is mijn held. Hij heeft een hart vol goud.

27. Mijn broer geeft me niet gemakkelijk op, en hij zou er alles aan doen om mij te zien slagen in alles wat ik doe.

28. Hij heeft een glimlach die het hele universum verlicht en een mooie ziel. Dat is mijn broer, en hij is mijn held!

29. Mijn broer is alles voor me: mentor, leraar, grootste cheerleader, extraordinaire kok, knuffelaar en nog veel meer! Zijn lieve glimlach verlicht mijn wereld en zorgt ervoor dat ik me speciaal voel.

30. Mijn broer is de kostwinner van ons gezin, en ondanks dat behandelt hij ons niet als tweederangs. Ik hou van hem tot de maan en terug.

31. Hij leerde me dingen waarvan ik dacht dat ze onmogelijk waren. Hij gaf me hoop toen ik naar buiten keek en niets zag. Hij kan altijd een pak slaag of een kogel voor me opvangen en zegt nooit een gemeen woord. Ik hou van mijn broer

32. Mijn broer is mijn held, een toonbeeld van waardigheid en integriteit.

33. Er is niets dat mijn broer niet kan doen. Hij is er altijd; als ik down ben en me zo laag voel.

34. Mijn broer is mijn held. Hij tilt me weer overeind.

35. Mijn broer is mijn held. Hij gaf me altijd een lieve glimlach, een warme knuffel.

36. Mijn broer is mijn held. Hij is moedig als een leeuw, en haar glimlach kan de wereld verlichten. Ik voel me altijd veilig, gezellig en geliefd als ik bij hem ben. Ik koester mijn broer.

37. Mijn broer is mijn held. Hij heeft me veel mooie dingen geleerd. Hij is mijn mentor, raadgever en rolmodel.

38. Mijn broer is mijn held. Hij heeft mijn bedieningspaneel in handen. Hij is mijn inspiratie, mijn idool, mijn alles.

39. Mijn broer is knap en slim. Hij is de sterkste man die ik ooit gekend heb. Ze brengt tijd met me door en overlaadt me met liefde.

40. Het leven is mooi omdat ik mijn broer heb, die mijn held is. Hij geeft me hoop en laat de wolk van wanhoop verdwijnen.

41. Door mijn broer stijg ik boven de rest uit, hij inspireert me moeiteloos.

42. Mijn broer is mijn held. Hij is er altijd als ik down, wanhopig of moedeloos ben. Hij is de schouder die mijn vreugde verwelkomt of mijn verdriet wegschudt. Ik aanbid mijn broer, en hij is mijn held!

43. Mijn broer is dapper en sterk, met een goed gevoel voor humor.

44. Mijn broer is mijn held. Hij is het soort broer waar iedereen om kan vragen.

45. Mijn broer is een probleemoplosser, probleemoplosser en vreugdegever met de warmste knuffel.

46. Mijn broer is mijn inspiratie, altijd en overal.

47. Mijn broer is mijn vriend, vertrouwenspersoon en mijn partner. Ze kookt een storm om mij gelukkig te zien. Ik wil nergens anders zijn dan bij mijn broer. Hij is mijn held.

48. Hij is degene die er voor me is door dik en dun. Hij houdt me aan de grond en behandelt me als een koning. Hij is mijn hele wereld.

49. Mijn broer is en blijft mijn held, want hij heeft voor mij gedaan wat geen enkel ander familielid heeft gedaan. Ik hou van hem.

50. Mijn broer is mijn held omdat hij voor me zorgt alsof ik van hem ben en…
hij is er altijd om een handje te helpen, ook al kan ik een lastpost zijn.

51. Hij is gul en helpt iedereen zoveel hij kan. Hij is mijn held, en ik hou van hem.

52. Zijn liefde voor mij is zo vriendelijk en oprecht dat ik soms bid dat hij met iemand trouwt die de liefde die wij delen niet kapot maakt of jaloers wordt op onze nabijheid. Mijn broer is mijn superheld.

53. Mijn broer is mijn held. Hij zet mij altijd op de eerste plaats na onze oude moeder.

54. Er is geen moment dat ik mijn broer om hulp vraag dat hij niet de helpende hand biedt. Ik hou zoveel van hem.

55. Alles wat ik wil is mijn broer gelukkig zien. Niets in deze wereld brengt me meer vreugde dan deze man figuur. De liefde die ik voor hem heb is gigantisch. Hij is mijn wereld.

56. Mijn broer is mijn held, en hij is een positieve toevoeging aan mijn wereld. Hij maakt me elke dag aan het lachen. Hij is altijd vriendelijk, altijd liefdevol, en brengt nooit problemen. Hij fleurt mijn dag op.

57. Ik heb een broer die me doet glimlachen. Onze vriendschap is zo zoet als snoep en zo mooi als mijn lievelingsbloem. Hij is mijn held.

58. De geest van mijn broer is zo sterk, en hij zorgt al voor mij.

59. Mijn ziel wordt gevuld als ik het geluid van mijn broers stem hoor. Ik hou zoveel van je. Mijn broer is mijn held.

60. Mijn broer is heel bijzonder, en hij vult mijn hart met geluk en trots.

61. Als ik hem nodig heb, is hij er voor me. Hij is een licht in het donker voor mij. Hij brengt helderheid en vreugde in mijn leven.

62. Ik hou ervan om mijn broer te omhelzen. Ik hou ervan om zijn wangen te zien glimlachen en zijn ogen te zien schitteren van verwondering. Mijn broer is mijn held.

63. Mijn broer is mijn held. Hij is uniek.

64 . Je bent alles voor me. Je bent een geschenk uit de hemel. Je bent zo lief, slim en vol liefde en zorg. Je bent mijn held, lieve broeders.

65. Mijn lieve broer, je bent het kostbaarste geschenk dat ik ooit heb gekregen. Je bent er altijd om te delen in mijn vreugde. Je bent er als het moeilijk is en als het lief is. Je hebt me een reden gegeven om te blijven leven, en je moet weten dat je mijn held bent.

66. Mijn knappe broer is mijn held. Ik verkies hem boven de wereld. Je zou moeten zien hoe hij elke dag zoveel vreugde in mijn leven brengt.

67. Mijn broer is mijn hele wereld. Alles wat hij doet maakt me zo trots om hem de mijne te noemen.

68. Mijn broer, je bent mijn alles en vandaag is een goede dag om iedereen te vertellen dat hij mijn held is. Ik hou van hem.

69. Hij is mijn beste vriend, en hij verlicht mijn leven. Dat is wie mijn broer is: mijn held.

70. Mijn dochter is zo geweldig dat ik hem mijn held noem. Hij is degene wiens ogen mij vertellen, « Ik maak je een trotse zus ». Ik weet zeker dat vogels zijn lof zingen. Ik weet dat al zijn vrienden van hem houden.

71. Mijn broer brengt licht in mijn leven. Zonder hem is er veel dat ik niet ben. Hij is mijn wereld en een reden waarom ik blij ben dat ik leef.

72. Telkens als ik mijn broertje door de dagelijkse drukte zie gaan, hoop ik dat zijn hoop en vreugde ook vol zijn, net zoals hij de mijne vol maakt. Mijn broer is mijn held, en hij is een zeldzame schat.

73. Mijn broer is mijn held en een zeer zeldzame schat. Hij is een herinnering aan hoe gelukkig ik ben om hem als goede broer of zus te hebben.

74. Elke keer als ik aan onze jeugd denk, lach ik altijd omdat het een interessante jeugd was. Je bent mijn held, lieve broer.

75. Mijn wereld draait om hem, en zijn wereld draait ook om mij. Ik hou van hem.

76. Hij zet zijn leven op het spel voor mij. Hij is mijn held.

77. Toen ik opgroeide, keek ik altijd op naar mijn grote broer. Hij is iemand op wie ik altijd heb willen lijken. Mijn broer is mijn held.

78. Mijn broer is altijd de belangrijkste persoon in mijn leven geweest en zal dat ook altijd blijven. Zonder hem zou mijn leven niet zijn wat het nu is. Mijn broer is mijn held.

79. Mijn broer is mijn held, niet omdat hij sterker of sneller is dan ik, maar omdat hij mijn beste vriend is.

80. Mijn broer is mijn held omdat hij alles is wat ik wil zijn en alles wat ik niet ben. Hij is succesvol in het leven, terwijl ik telkens faal.

Mijn broer is mijn superheld

Mijn broer is mijn superheld, niet omdat hij superman of spiderman is, maar omdat hij me bijstaat als niemand anders dat doet. Door hem voel ik me altijd veilig. Ik zal hem nooit inruilen voor het duurste goud ter wereld.

81. Hij luistert naar me en troost me. Mijn broer is mijn superheld.

82. Hij weet wanneer ik blij of verdrietig ben zelfs voordat ik een woord zeg. Mijn broer is mijn superheld.

83. We delen veel herinneringen, sommige goed en sommige slecht. Maar door alles heen zijn we er altijd voor elkaar geweest. Mijn broer is mijn superheld.

84. Hij heeft een grote invloed op mijn leven gehad en heeft me echt gemaakt tot de persoon die ik nu ben.

85. Mijn broer is mijn superheld omdat hij in mij geloofde toen niemand anders dat deed…

86. De beschermingsdrang van mijn broer houdt me veilig en verzekerd. Jij bent mijn broer, mijn beschermer en mijn beste vriend.

87. Mijn broer is dat altijd geweest, en hij is mijn superheld omdat hij me zo goed behandelt en ervoor zorgt dat ik bij alles wat ik doe het beste uit de bus kom.

88. Mijn broer is mijn superheld omdat hij me liet zien wat echte liefde betekent: van iemand houden zelfs als hij niet zijn beste zelf is, van hem houden ondanks zijn fouten, van hem houden om wie hij diep in zijn ziel is.

89. Mijn broer is mijn beste vriend. Wat we ook meemaken of hoeveel we ook ruziën, we komen er altijd doorheen, en ik weet dat hij er altijd voor me zal zijn.

90. Hij is de reden dat ik in mezelf geloof als niemand anders dat doet, en hij is de reden voor al het vertrouwen dat ik heb. Hij is mijn superheld omdat hij me altijd steunt en voor me opkomt als niemand anders dat doet.

91. Mijn broer is mijn enige beste vriend. Hij is een heel goede jongen. Hij zorgt altijd voor me.

92. Mijn broer zorgt ervoor dat ik in orde ben, zelfs als hij zichzelf in gevaar brengt.

93. Mijn broer is misschien niet altijd aan mijn zijde, maar hij is er altijd in mijn hart.

94. Lieve en zorgzame broers zijn zeldzaam, dus als je er een hebt, ben je net zo gezegend als ik. Mijn broer is mijn superheld.

95. Goede broeders zijn engelen met een opdracht op aarde die niet naar de hemel hoeven om hun rechtvaardige beloning te ontvangen. Dat is wie mijn broer is – een superheld.

96. Mijn broer staat aan mijn zijde en houdt van me, zelfs na alle ruzies die we hebben gehad. Hij daagt me uit en helpt me groeien, en hij is mijn kracht.

97. Mijn broer is de bron van licht in mijn leven. Zijn glimlach laat mijn hart zingen. Ik aanbid hem zo erg, en ik hou van zijn gezelschap. Mijn broer is mijn superheld.

98. Mijn broer is mijn wereld. Hij is er altijd voor me geweest. Hij is mijn engel, en zijn knuffels zijn ook de beste.

99. Mijn wereld heeft een engel, en ik aanbid hem ten zeerste. Hij is mijn wereld, en hij maakt me compleet. Mijn broer is mijn superheld.

100. Mijn broer heeft een hart van goud, en hij bezit onvoorwaardelijke liefde voor ons allemaal. Mijn broer is mijn superheld.

101. Wat een geluk heb je als je een vriend als mijn broer hebt gevonden. Mijn broer is mijn superheld.

102. U hebt mijn leven kleur gegeven. Je hebt me heel en compleet gemaakt. Zonder jou zou mijn wereld uit elkaar vallen. Ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent. Jij, mijn broer, bent mijn wereld.

Ik hoop dat deze post zoveel recht heeft gedaan door u citaten te tonen die u kunt kiezen om naar uw broer te sturen, die een van deze held citaten verdient voor die geweldige en liefdevolle broer van u. Vriendelijk deel dit op elk social media platform met vrienden, familie en collega’s. Voel je vrij om je zorgen of opmerkingen te delen.