Mijn Broer Werd Vader

My Brother Became a Father Quotes

Er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven hoe opgewonden je broer moet zijn geweest toen zijn vrouw hem vertelde dat ze zwanger was. Ze zullen in een staat van euforie zijn geweest toen ze hun kind verwelkomden. Zo’n gebeurtenis is niet alleen gedenkwaardig voor de ouders van het kind, maar voor de hele familie.

Hoewel elke ouder angstig op dit moment wacht, slaat de realiteit dat de baby er eindelijk is met een bijna fysieke kracht toe. Vader worden zal naar verwachting veel gemengde emoties bij je broer teweegbrengen, zoals gevoelens van opwinding, nervositeit, angst en vreugde. Toekijken hoe je broer deze overgang en gevoelens doormaakt, moet inderdaad een geweldige ervaring zijn.

Meer nog, aangezien de geboorte van de baby uw broer automatisch in een vader verandert, verandert ook uw titel automatisch, aangezien dit nieuwe neefje of nichtje ook naar u zal opkijken als oom of tante. Dit zou iets van trots en vreugde moeten zijn.

Wat is een betere manier om de nieuwe status van je broer te vieren dan met deze mijn broer is vader geworden quotes, die voor jou op maat zijn gemaakt.

Mijn broer werd vader

Mijn broer is net vader geworden! Hij en zijn vrouw hebben net een meisje gekregen. Ze is schattig en zo gegroeid in de paar weken dat ze leeft. Ik schrijf haar schattigheid toe aan mijn broer en zijn vrouw, die er zelf ook goed uitzien.

1. Mijn broer was de coole jongen op de middelbare school. Nu is mijn broer vader geworden, en hij is degene die luiers moet verschonen.

2. Mijn broer is vader geworden, en ik ben erg blij voor hem. Hij is mijn hele leven een geweldige grote broer geweest, en ik weet dat hij een geweldige vader zal zijn.

3. Mijn broer werd vader. Hij en zijn vrouw waren erg opgewonden. Ik ben blij voor hen en denk dat ze geweldige ouders zullen zijn. Hun baby is zo schattig.

4. Mijn broer werd vader en was een beetje nerveus. Hij hoopt dat de baby niet zo lastig zou zijn als hij.

5. Mijn broer werd vader toen zijn vrouw een baby kreeg. Ze zijn allebei erg opgewonden. Ik ben blij voor hen, maar ik denk dat mijn broer het nu erg druk gaat krijgen.

6. Ik dacht altijd dat mijn broer een geweldige vent was. Nu weet ik dat hij een geweldige vent is en een geweldige vader. Ik ben blij dat mijn broer vader is geworden.

7. Mijn broer werd vader op een moment dat hij het raar vond om een kind te verwekken. Het voelde alsof hij moest overgeven toen zijn vrouw hem vertelde dat ze zwanger was.

8. De vrouw van mijn broer kreeg een baby. Mijn broer is vader geworden. Mijn broer is zo gelukkig, en ik kan niet wachten om mijn nieuwe neefje te ontmoeten. Ik vraag me af hoe hij eruit zal zien?

9. Het was geweldig toen mijn broer vader werd, en nu word ik altijd een beetje jaloers als ik hem over zijn dochter hoor praten. Ik wou dat mijn ouders nog een kind hadden gehad.

10. Mijn broer was altijd een goede jongen; nu is hij nog beter. Hij is nu vader, en hij heeft geleerd om onvoorwaardelijk lief te hebben. Het voelt goed dat mijn broer vader is geworden.

11. Hoewel het voor mijn broer een schok was dat hij vader zou worden, en hij geen idee had wat hij moest doen, is hij nu een gelukkig man, en ik ben blij dat mijn broer vader is geworden.

12. Toen mijn broer vader werd, werd hij een beetje gek. Hij praat altijd over zijn baby. Het is alsof zijn hele wereld om haar draait.

13. Toen mijn broer vader werd, was hij zo opgewonden. Zijn vrouw was bevallen van een meisje. Hij hield haar de hele dag vast en nam foto’s met haar. Het was erg schattig.

14. Mijn broer werd vader. Ik kon het niet geloven. Hij is erg jong en pas in de twintig. Hij is niet bang dat hij vader wordt. Hij is echt opgewonden.

15. Mijn broer is vader geworden, en hij is zo’n geweldige vader. Hij helpt zijn kind altijd met haar huiswerk, en hij schreeuwt nooit tegen haar.

16. Mijn broer en zijn vrouw hebben een nieuwe baby. Ze is zo schattig. Ik kan me niet voorstellen wat mijn broer doormaakt. Ik ben zo blij voor hen en ook een beetje jaloers. Ik ben blij dat mijn broer vader is geworden.

17. Mijn broer werd vader met de geboorte van mijn neefje. De eerste keer dat ik mijn neefje vasthield, wist ik dat ik kinderen wilde. Het was een gevoel dat me overviel. Ik wilde hem voor altijd vasthouden. Ik wil ook vader worden.

18. Ik ben zo opgewonden dat mijn broer vader is geworden. De vrouw van mijn broer heeft gisteravond een gezonde baby gekregen. Hij kon de hele nacht niet slapen van de opwinding.

19. Ik was zo blij toen mijn broer vader werd. Ik herinner me nog de dag dat hij me vertelde dat hij vader werd. Hij belde me op het werk, en ik was zo opgewonden.

20. Mijn broer werd vader, en ik was echt blij voor hem. Hij wilde altijd al een gezin, en nu gebeurt het eindelijk.

21. Ondanks dat mijn broer een beetje een luilak is, is hij vader geworden. Ik weet zeker dat hij het goed zal doen.

22. Mijn broer is vader geworden, en ik ben zo opgewonden. Hij is nog nooit zo gelukkig geweest in zijn leven. Ik ben zo blij voor hem.

23. Mijn broer is vader geworden, en hij is er zo opgewonden over. Hij wordt zo’n goede vader. Ik weet het.

24. Mijn broer is een vader geworden die de kinderen altijd aan het lachen krijgt. Ik ben blij dat hij geen komiek is.

25. Ik ben zo blij dat mijn broer vader is geworden. Hij wilde altijd al vader worden. Ik vertrouw erop dat hij een geweldige vader wordt.

26. Mijn broer werd vader, en sindsdien zegt hij altijd dat ik degene had moeten zijn die kinderen kreeg. Hij zegt dat ik een betere ouder ben dan hij.

27. Mijn broer werd vader en is sindsdien erg gelukkig.

28. Mijn broer is vader geworden. Hij is de jongste van ons, en nu is hij vader. Ik ben zo trots op hem.

29. Mijn broer is vader geworden. Hij heeft een klein meisje dat de mooiste baby is die ik ooit heb gezien.

30. Mijn broer werd vader en is sindsdien zo gelukkig. Ik ben zo trots op hem.

31. Mijn broer is net vader geworden. Hij is bijna twee jaar getrouwd. Ik ben echt blij voor hem, maar ik ben ook een beetje jaloers.

32. Mijn broer werd vader, en hij doet het goed.

33. Toen mijn broer vader werd, zei ik dat hij een goede vader zou zijn. Ik zei dat omdat hij altijd een goede oom is geweest.

34. Ik ben zo blij voor mijn broer. Ik ben blij dat mijn broer vader is geworden. Mijn broer is een geweldige vader.

35. Mijn broer werd vader en wilde zijn kind naar mij vernoemen. Ik voelde me zo vereerd.

36 Mijn broer werd vader, en ik plaagde hem met zijn eerste kind. Ik weet zeker dat hij het niet erg vindt omdat hij zelf een groot kind is.

37. De vrouw van mijn broer heeft net een baby gekregen, en mijn broer is vader geworden. Hij is zo trots.

38. Sinds mijn broer vader is geworden, is hij een geweldige vader. Hij is er altijd voor zijn kinderen.

39. Mijn broer is vader geworden, en hij is zo gelukkig. Hij wordt een geweldige vader. Ik ben zo trots op hem.

40. Mijn broer werd vader, en hij is nu minder veroordelend. Dezelfde man maakte het me altijd moeilijk omdat ik een slons was.

41. Mijn broer werd vader toen zijn vrouw een baby kreeg. Ik wist niet eens dat ze het probeerden. Ik ben blij dat ik nu oom ben.

42. Mijn broer is vader geworden, en hij is zo opgewonden over het vaderschap. Hij heeft alle boeken gelezen, en hij heeft zelfs een kinderwagen gekocht.

43. Het was een mooie ervaring toen mijn broer vader werd. Hij begon te huilen toen zijn baby werd geboren. Het was een goede zaak. Hij was erg blij om een zoon te hebben.

44. Toen mijn broer vader werd, noemde hij zijn dochter naar mij. Het is leuk dat mijn nichtje mijn naam draagt.

45. Mijn broer is vader geworden en zegt sindsdien dat ik kinderen moet krijgen. Hij wil dat ik ook vader word.

46. Mijn broer is vader geworden met een baby die zo schattig is. Ik hoop dat mijn kinderen er zo uitzien als ze groot zijn.

47. Mijn broer is vader geworden en is echt trots op zijn dochter. Ik heb hem nog nooit zo gelukkig gezien.

48. Ik was zo blij toen mijn broer vader werd. Hij was altijd zo’n goede broer, en ik wist dat hij een goede vader zou zijn.

49. Mijn broer was altijd het kind dat alles zou proberen, en nu is hij vader. Ik was zo trots toen mijn broer vader werd.

50. Hij is altijd een grote broer voor me geweest, maar nu is hij vader. Mijn broer is vader geworden, en hij is blijkbaar zo gegroeid.

51. Mijn broer werd vader als een grote verrassing. Iedereen dacht dat hij nooit kinderen zou kunnen krijgen. Maar ik denk dat iedereen het soms mis heeft.

52. Toen mijn broer vader werd, was hij de eerste in ons gezin die een baby kreeg. Het was fijn om te weten dat ik tegen hem op kon kijken en een rolmodel kon zijn voor mijn kinderen.

53. Mijn broer heeft nooit echt kinderen willen hebben. Hij zei altijd dat hij nooit verantwoordelijk wilde zijn voor een ander mens. Ik ben blij dat hij van gedachten is veranderd. Ik ben blij dat mijn broer vader is geworden.

54. Toen mijn broer vader werd, zei hij dat hij nooit iets mooiers had gezien dan zijn pasgeboren dochter. Ik kon zien dat hij het meende, want hij huilde.

55. Hoewel mijn broer nooit kinderen wilde, was hij vol vreugde toen hij vader werd.

56. Mijn broer werd vader, en ik werd tante. Ik heb altijd al tante willen zijn, en nu ben ik het.

57. Ik weet niet hoe ik me voelde toen mijn broer vader werd. Het is geweldig dat hij gelukkig is, maar ik maak me zorgen om hem.

58. Mijn broer werd vader, en ik was echt blij voor hem, maar ik denk dat hij een vreselijke vader zal zijn.

59. Ik was zo blij toen mijn broer vader werd. Toen hij klein was, speelde hij graag met zijn speelgoed dinosaurussen. Nu heeft hij een echte baby om mee te spelen.

60. Ik heb me altijd dichter bij mijn broer gevoeld sinds hij vader is geworden. Ik weet dat het niet echt zijn schuld is, maar ik kan het niet helpen dat ik me zo voel.

. Mijn broer werd vader en was echt gelukkig. Hij was nog gelukkiger toen hij ontdekte dat zijn baby zoveel op hem leek.

62. Mijn broer is vader geworden, en ik ben zo blij voor hem. Hij wordt een geweldige vader. Dat weet ik omdat hij een geweldige broer is geweest.

63. Mijn broer zegt altijd dat hij nooit kinderen zal krijgen. Hij houdt niet van ze. Hij is niet graag in hun buurt. Ik weet zeker dat hij dat zei omdat hij dacht dat mensen dat wilden horen. Sinds mijn broer vader is geworden, praat hij overdreven enthousiast over zijn vrouw en baby.

64. Mijn broer werd vader, en hij is nog nooit zo gelukkig geweest.

65. Sinds mijn broer vader is geworden, is hij een nerveus wrak. Ik denk dat hij bang is de baby te breken of zo, want hij vraagt zich altijd af hoe hij zijn baby moet vasthouden.

66. Mijn broer werd vader en was zo opgewonden. Ik stond er niet bij stil hoeveel mijn leven zou veranderen toen ik oom werd.

67. Ik was zo blij toen mijn broer vader werd. Ik was nog blijer toen hij zei dat ik mocht babysitten wanneer ik maar wilde.

68. Mijn broer is vader geworden en vindt nu dat hij volwassen moet worden en meer verantwoordelijkheid moet dragen.

69. Ik ben blij dat mijn broer vader is geworden. Zoals mijn broer zegt, was het ergste aan vader zijn de slapeloze nachten; het beste was toen hij ontdekte dat zijn vrouw zwanger was. Mijn broer is een geweldige vader.

70. Mijn broer is vader geworden, en hij is erg opgewonden. Ik ben blij voor hem, maar ook een beetje jaloers.

71. Mijn broer is vader geworden, en zijn kinderen zijn zo schattig. Ik kan nog steeds niet geloven dat hij vader is. Hij leek me altijd zo jong.

72. Ik was zo blij toen mijn broer vader werd. Hij wilde altijd al vader worden. Hij zal zo’n geweldige vader zijn.

73. Mijn broer werd vader toen zijn vrouw een baby kreeg. Ik ben zo blij voor hem. Ik weet dat hij een geweldige vader zal zijn.

74. Mijn broer werd vader toen hij zijn eerste kind kreeg. Ik weet nog dat hij een baby was, dus het is vreemd om te denken dat hij nu vader is.

75. Mijn broer werd vader, en ik was blij voor hem en zijn vrouw. Ze worden geweldige ouders. Ik kan niet wachten om dicht bij mijn nichtje te zijn.

76. Mijn broer werd vader en is sindsdien een goede raadgever voor de opvoeding van kinderen. Door hem kijk ik uit naar mijn kinderen.

77. Mijn broer is vader geworden. Ik ben zo blij voor hem. Hij is een geweldige kerel, en hij verdient dit geluk.

78. Mijn broer is vader geworden. Ik weet nog dat hij nog maar een baby was. Hij is een man nu, en hij moet behoorlijk opgewonden zijn om vader te worden.

79. Mijn broer is vader geworden, en ik ben zo blij voor hem. Ik kan niet wachten om de kleine man te ontmoeten, zijn baby.

80. De vrouw van mijn broer heeft net een baby gekregen. Ik weet niet hoe hij erover denkt, maar ik weet zeker dat hij blij is. Hij wilde altijd al vader worden. Ik ben blij dat mijn broer vader is geworden.

81. Voordat mijn broer vader werd, was hij nerveus over het krijgen van een baby. Hij kreeg zijn kind en is een geweldige vader geweest. Hij kon zelfs midden in de nacht opstaan om haar te voeden. Ik ben zo trots op hem.

82. Mijn broer is vader geworden, en zijn baby is zo schattig.

83. Mijn broer was altijd een beetje onverantwoordelijk, maar op een of andere manier kon hij een baan krijgen en zijn gezin onderhouden. Ik denk dat dat gebeurt als je kinderen hebt. Mijn broer werd vader en werd een verantwoordelijke man.

84. Mijn broer is vader geworden, en zijn vrouw was erg opgewonden. Ik ben echt blij voor hen, maar ook een beetje verdrietig dat ze me niet hebben uitgenodigd voor de babyborrel.

85. Mijn broer is vader geworden, en ik ben erg trots op hem. Hij is een meer verantwoordelijke vader geweest dan ik van hem had kunnen denken.

86. Mijn broer zei altijd dat hij nooit kinderen zou krijgen. Hij zei dat hij zijn leven niet wilde verpesten. Nu is hij vader van een tweeling en hij zegt dat het het beste is wat hem ooit is overkomen.

87. Sinds mijn broer vader is geworden, is hij heel gelukkig. Hij is een inspiratie voor mij om iemand te vinden om kinderen mee te krijgen. Ik weet alleen niet of ik daar klaar voor ben.

88. Toen mijn broer vader werd, was hij net zo bang als ik de eerste keer dat ik een baby kreeg.

89. Ik ben zo blij voor mijn broer. Sinds mijn broer vader is geworden, is hij een geweldige vader, en ik weet dat hij ook een geweldige echtgenoot zal zijn.

90. Mijn broer is vader geworden en is een geweldige vader geweest. Hij heeft altijd tijd om met zijn kinderen te spelen, zelfs als hij het erg druk heeft.

91. Mijn broer is vader geworden en is een goede vader geweest. Hij zorgt er altijd voor dat zijn kinderen te eten hebben en schone kleren aan hebben. Hij neemt ze soms zelfs mee naar het park.

92. Mijn broer werd vader toen hij zijn eerste zoon kreeg. De baby is zo schattig. Ik ben zo jaloers. Ik wil er ook een.

93. Mijn broer is vader geworden, en hij is zo gelukkig. Ik ben echt blij voor hem.

94. Mijn broer werd vader en doet sindsdien geen domme dingen meer. Hij vindt dat hij verantwoordelijk moet leven.

95. Ik kan niet geloven dat mijn broer vader is geworden. Hij was altijd de wilde en ik het brave kind. Ik denk dat dingen met de tijd veranderen.

96. Sinds mijn broer vader is geworden, wil hij een goede vader zijn. Hij wil er voor zijn zoon zijn en hem nooit in de steek laten. Ik denk dat mijn broer een geweldige vader zal zijn.

97. Ik was altijd een beetje jaloers op mijn broer toen hij vader werd. Ik bedoel, het voelde zo schattig om hem met zijn zoon te zien.

98. Mijn broer is vader geworden, en ik ben zo blij voor hem. Ik weet dat hij een geweldige vader zal zijn. Hij is altijd de beste grote broer geweest die ik me kon wensen.

99. Mijn broer heeft een nieuwe baby. Hij is zo trots; hij blijft de foto’s aan iedereen laten zien. Ik ben blij dat mijn broer vader is geworden.

100. Mijn broer is vader geworden en is een goede vader. Hij koopt altijd de juiste luiers en laat de baby nooit lang huilen.

Het gevoel om je broer vader te zien worden is extatisch. Ik hoop dat deze mijn broer werd vader citaten resoneren met de vreugde en opwinding die je hart vulde toen je broer vader werd.

Geef gerust commentaar en deel ze met je broer en andere dierbaren.