Mijn Man Is Mijn Engel Citaten

Liefde is een zeer sterke emotie die twee mensen met elkaar verbindt en hen onafscheidelijk maakt; het leven verloopt echter niet altijd gladjes, en het is geen geheim dat relaties hun ups en downs kunnen hebben. Het gezegde luidt: « Achter elke succesvolle man staat een vrouw die zijn rotzooi heeft moeten opruimen ».

Een echtgenoot offert meestal tijd op voor zijn carrière om bij zijn gezin te zijn. Het doet je beseffen dat het leven niet alleen om materiële zaken draait. Het leven is zoveel beter als je de juiste persoon in je leven hebt. Je voelt je kracht toenemen, je zwakte houdt op te bestaan en bovenal hou je meer van elkaar en wordt het leven spannender.

Ben je verliefd? Wil je je man vertellen dat hij je engel is, of dat hij alles voor je betekent? Hem laten weten hoeveel je van hem houdt kan hem het gevoel geven dat hij de gelukkigste persoon op aarde is, en hem dieper verliefd op je laten worden. Hieronder staan enkele van de beste mijn man is mijn engel citaten. Aarzel niet om een van hen naar je man te sturen.

Mijn man is mijn engel citaten

Mijn man is mijn engel omdat hij me elke dag van ons leven samen aan het lachen maakt. Door hem voel ik me elke dag de mooiste vrouw ter wereld. En hij houdt net zoveel van onze kinderen als ik.

1. Je bent mijn engel. Ik hou zoveel van je, lieverd. Je maakt me elke dag aan het lachen en vult mijn hart met vreugde. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen en ons gezinnetje nog groter te maken. Ik hou van mijn man.

2. Je bent mijn engel, mijn leven, mijn andere helft. Je bent de hemel op aarde. Ik ben zo blij dat we samen zijn en dat ik je voor altijd heb. Je maakt al mijn dromen waar en ik hou van je uit de grond van mijn hart. Bedankt dat je van me houdt, mijn engel.

3. Een paar jaar geleden veranderde mijn leven voorgoed. Jij kwam in mijn leven en liet me zien wat echte liefde is. Voor het eerst in lange tijd voelde ik me echt veilig en jouw liefde haalde me uit de duisternis en liet me het licht zien. Je bent echt mijn engel, lieve man.

4. Elke dag die ik met je doorbreng wordt beter en beter. Ik kan niet anders dan meer verliefd op je worden elke keer als ik je glimlach zie. Je bent mijn zielsverwant en heilige engel. Jij bent waar ik mijn hele leven al op wacht, de liefde van mijn dromen. Bedankt dat je van me houdt lieve man.

5. Ik hou meer van je dan ik ooit heb kunnen zeggen. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant en mijn ridder op het witte paard, mijn engel. Elke dag die we samen doorbrengen is beter dan de vorige. Er is niemand anders waar ik liever bij zou zijn. Je bent mijn gigantische teddybeer en ik zal altijd van je houden!

6. Toen ik je voor het eerst ontmoette, wist ik dat onze liefde bijzonder was. Nu zijn we tien jaar verder en onze liefde is sterker dan ooit. Je bent een ongelooflijke echtgenoot, minnaar en vader. Ik ben zo gelukkig je in mijn leven te hebben.

7. Jij bent het beste wat me ooit is overkomen. Je weet me altijd aan het lachen te maken en mijn hart te laten smelten. Je laat me elke dag geliefd voelen en ik hoop voor altijd bij je te zijn. Lieve man, je bent een engel.

8. Je bent mijn engel, mijn liefde, mijn hart, mijn ziel, mijn man. Jij bent het enige wezen in deze wereld waar ik niet zonder kan.

9. Ik zou mijn leven voor geen goud willen ruilen. Jij bent de reden dat ik zo gelukkig ben en je bent het beste deel van mij. Elke keer als ik aan je denk brengt dat een glimlach op mijn gezicht. Ik hou elke dag meer van je. Ik kan zeggen dat je mijn engel bent.

10. Je bent mijn engel. Ook al ben je niet fysiek bij me, ik weet dat je altijd over me waakt. Ik hou zoveel van je, mijn man!

11. Het is zo moeilijk om niet aan je te denken, zelfs als ik wakker ben. Ik hou meer van je dan wat dan ook in de wereld en ik zal elke minuut van dit leven aan je denken. Ik heb geluk dat ik een engel als jij als echtgenoot heb.

12. Ik hou van ons leven samen, het goede en het slechte. We hebben zoveel meegemaakt, dat we alles aankunnen zolang we bij elkaar blijven. Mijn liefde voor jou is diep. Bedankt dat je mijn engel bent.

13. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen, lieve man. Je bent mijn engel, mijn enige echte! Ik wilde je laten weten dat je mijn leven verlicht. Ik voel me de gelukkigste persoon ter wereld om jou in mijn leven te hebben. Ik wilde gewoon mijn dag met je delen en zeggen dat ik zoveel van je hou!

14. Het is meer dan tien jaar geleden dat ik je gezicht voor het eerst zag. En mijn gevoelens voor jou zijn nooit veranderd. Je bent mijn engel, mijn beschermer. Jij bent de man met wie ik ga trouwen, de vader van mijn kinderen. En ik kan niet meer opgewonden zijn om ons leven samen als man en vrouw te beginnen!

15. Ik kan niet geloven hoeveel geluk ik heb met zo’n geweldige en liefdevolle engel als mijn man. Elke avond als we welterusten zeggen, herinner ik mezelf eraan dat ik gelukkig ben dat ik degene ben die jij kiest om van te houden. Bedankt dat je het altijd met me uithoudt!

16. Ik zal altijd voor jou kiezen, elke dag van mijn leven. Alleen al de gedachte aan de blik op je gezicht als ik je je Valentijnscadeau geef, maakt me nog verliefder op je! Ik hou van je, lieve man.

17. Ik heb mijn hele leven gezocht naar een liefde als deze. Ik ben zo gezegend om bij jou te zijn. Elk moment met jou is het gelukkigste moment van mijn leven. Ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld en ik zal nooit ophouden je gelukkig te maken. Bedankt dat je mijn engel bent.

18. Ik weet nog dat we elkaar voor het eerst ontmoetten. Je kwam in mijn leven als een tornado, met je lieve glimlach, non-stop pratend, en ik werd verliefd op je. Wanneer de wolken van het leven verschijnen, en problemen me lijken te omringen, gaan mijn gedachten naar jou, en hoe speciaal je voor me bent. Lieve man, je bent mijn engel.

19. Ik wilde je gewoon laten weten hoeveel ik van je hou! Je bent mijn wereld, mijn hart. Je glimlach verlicht de hele kamer en ik sta er elke dag weer versteld van! Je bent geweldig met onze kinderen en ik kan niet trotser zijn op je vaderschap. Weet dat ik er altijd voor je ben, door al je ups en downs, altijd. Je bent mijn engel.

20. Schat, ik hou meer van je dan je ooit zult weten. Je bent mijn beste vriend en een geweldige echtgenoot. Bedankt dat je me bijstaat in al het goede en slechte. Jouw liefde is een geschenk van God en ik ben nederig dat hij mij koos om jouw vrouw te zijn. Ik hou van je met elk grammetje van mijn ziel. Je bent mijn engel.

21. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Stop nooit met jou te zijn. Laat niemand ooit veranderen wie je bent. Je bent perfect zoals je bent. Ik hou van je. Bedankt dat je mijn engel bent.

22. Ik mis je nu zo erg. Ik hou zoveel van je, en ik voel me zo verkeerd om je te laten gaan. Je bent mijn wereld, mijn leven, mijn alles. De gedachte om van je weg te zijn maakt dat ik de tranen van duizend oceanen wil huilen. Ik kan niet wachten om je gezicht weer te zien. Je bent mijn engel, lieve man.

23. Ik wist toen ik voor het eerst in je ogen keek dat jij de ware was. Alleen al jouw aanwezigheid verlicht mijn wereld en brengt een glimlach op mijn gezicht. Je hebt me keer op keer bewezen dat je de meest zorgzame, liefhebbende en toegewijde man bent waarvan ik ooit had kunnen dromen. Ik ben zo gelukkig om jou, mijn man, mijn beschermengel, aan mijn zijde te hebben.

24. Je bent mijn engel sinds onze eerste ontmoeting. Ik ben zo gelukkig dat God jou koos om mijn man en mijn beste vriend te zijn. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen! Ik hou zoveel van je!

25. Ik hou van de manier waarop je me aanraakt en me vasthoudt, de manier waarop je naar me lacht en hoe veilig ik me bij je voel. Je bent mijn engel en ik ben zo gelukkig dat ik je de mijne mag noemen. Oh, wat praat ik graag met je, je bent zo grappig en schattig. Elke keer als ik aan ons leven samen denk, lach ik omdat het geweldig wordt. Je bent echt geweldig, knap en schattig, onze toekomst ziet er rooskleurig uit!

26. Lieve man, je bent al 10 jaar mijn man en je laat me nog steeds meer verliefd op je worden. Elke dag word ik wakker aan jouw zijde en word ik eraan herinnerd hoe gezegend ik ben dat ik jou heb gevonden. Alles aan jou is ongelooflijk: je hart, je humor, je passie, je geduld en vooral je oneindige liefde voor mij.

27. Ik weet niet waar ik vandaag zou zijn zonder jou. Je bent mijn rots, de liefde van mijn leven. Je maakt me zo gelukkig dat het me pijn doet om eraan te denken hoeveel ik je zou missen als we uit elkaar waren. Je bent een geweldige echtgenoot en ik zou me geen betere kunnen wensen.

28. Toen mijn liefde voor jou begon te groeien, was het zo sterk dat ik zelfs de drang om je aan te raken niet kon bedwingen. Natuurlijk sloeg mijn hart een slag over zodra we elkaar ontmoetten en het blijft elke dag sneller kloppen. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit heb gekend en je maakt me gelukkiger dan welke andere jongen ooit zou kunnen.

29. Jij bent mijn enige ware liefde, de enige man waarmee ik mijn leven wil doorbrengen. Jij bent de grootste zegen in mijn leven en ik wou dat ik elke minuut van de dag met jou kon doorbrengen. Je bent mijn zielsverwant en alles klopt in deze wereld.

30. Engel, je bent mijn licht als ik in het donker zit. Als ik ziek ben zorg je voor me en maak je me aan het lachen. Er zijn zoveel dingen die ik zou willen zeggen, maar de woorden verlaten me als ik jouw stem hoor. Angel, je bent mijn zielsverwant. Ik zou aan niets anders kunnen denken dan de rest van mijn leven met jou aan mijn zijde door te brengen. Ik hou zoveel van je, schatje!

31. Je bent een engel van boven, precies waar ik altijd van gedroomd heb. Je bent liefdevol, aardig en lief en je laat me nog meer van je houden dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Je bent mijn zielsverwant, mijn beste vriend en ik zal altijd van je houden!

32. Kevin, ik zal je voor altijd dankbaar zijn voor hoe je naar me kijkt, hoe je me zo lief behandelt en hoe je er altijd bent als ik je nodig heb. Je bent mijn rots, mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Een perfecte engel, speciaal voor mij uit de hemel gezonden. Bedankt voor alle jaren van lachen en liefde, ze waren het wachten waard.

33. Sommige helden dragen capes, sommige helden dragen schorten. Mijn held draagt een stethoscoop! En hij draagt hem elke dag om zijn nek, zonder mankeren. In ziekte en gezondheid, in goede en slechte tijden staat hij naast me om voor me te zorgen. Hij is mijn dokter, mijn beste vriend, mijn liefde – mijn man. Ik hou van je, schat!

34. Je zult nooit weten hoeveel ik van je hou en je waardeer. Je bent de zonneschijn die elke sombere dag van mijn leven opfleurt. Je bent er altijd als ik je nodig heb, zelfs als ik er niet om vraag. Ik hou van je glimlach en je lach, je ogen en hoe die oplichten wanneer we elkaar met onze armen omhelzen. Bij alles wat je doet en zegt, ben ik gewoon zo blij om te weten dat je voor altijd de mijne bent. Ik hou van je, mijn engel!

35. Ik hou zoveel van je dat ik niet weet hoe ik het moet beschrijven. Je bent mijn leven, mijn hart, mijn ziel. Ik kijk er elke dag naar uit om je te zien en zou willen dat de tijd langzamer ging!

36. Mijn liefste, ik hou van je. Ik heb geen woorden om te beschrijven hoeveel ontzag ik voor je heb. Jouw glimlach verlicht mijn dag en maakt de wereld mooier. Jij maakt mijn leven de moeite waard, want jouw liefde betekent alles voor mij.

37. Je bent de beste man die ik ooit gekend heb. Je maakt me gelukkiger dan wat dan ook in de wereld en ik weet dat je altijd aan mijn zijde zal staan. De afgelopen 4 jaar samen waren niets dan puur geluk, en ik kan niet wachten op nog vele jaren.

38. Ik heb de beste man ter wereld. Hij is mijn rots als ik zwak ben, hij is mijn cheerleader als ik het het meest nodig heb, mijn engel. Hij houdt onvoorwaardelijk van me en steunt me in alles wat ik doe.

39. Ik sta versteld van mijn liefde voor jou. Ik denk elke dag aan je en kan niet wachten om weer bij je te zijn. Je bent mijn wereld, mijn engel, mijn alles. Ik zou onze liefde voor niets ter wereld willen ruilen.

40. Ik hou van je, mijn engel. Echt waar. Ik kijk naar je en naar alles wat je doet, en ik glimlach. Je maakt het leven de moeite waard, je laat me geliefd en mooi voelen. Jij bent mijn wereld, de sterren aan de hemel die nooit vervagen. Je houdt van me door alles heen, niet alleen omdat we voor elkaar bestemd zijn, maar omdat je dat vanaf het begin bent geweest.

41. Het is niet altijd makkelijk om getrouwd te zijn. Groeien gaat niet vanzelf. Als we door de moeilijke tijden gaan en de zonnige kant ervan proberen te zien, denk ik aan hoe vaak je me hebt laten lachen. Dat maakt het allemaal de moeite waard! Je bent mijn alles en ik hou zoveel van je!

42. Het enige wat groter is dan uw liefde en zorg in uw hart. Het kostbaarste geschenk dat ooit gegeven kan worden is je eigen hart en ik heb het mijne aan jou gegeven, mijn lieve man. Je bent mijn beste vriend, mijn soulmate, mijn engel.

43. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Je bent mijn enige ware liefde en ik beloof je al mijn liefde te geven. Ik wil aan je zijde staan en je elke dag voor eeuwig en altijd kunnen vasthouden, mijn liefste.

44. Ik hou zoveel van je! Ik hou van elk deel van je. Elke glimlach, elke centimeter van je lichaam, je parfum en de wasverzachter in je kleren. Ik hou ervan als je me vasthoudt en in mijn oor fluistert hoeveel je van me houdt. Ik kan niet wachten om met jou oud te worden.

45. Je bent de meest geweldige man die ik ooit heb ontmoet en het beste wat me ooit is overkomen. Met onze liefde kan ik alles overwinnen wat deze wereld ons toewerpt; jij geeft me kracht en maakt me sterker. Onze liefde is oneindig en eeuwig, mijn engel. Ik hou van je met alles wat ik heb! Ik zal voor altijd de jouwe zijn!

46. Als er één woord was om onze relatie te beschrijven, dan was het ‘bedoeld om te zijn’. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, kon ik een vonk voelen. Bedankt dat je mijn engel bent. Je bent echt de beste man die ik ken, je bent liefdevol, zorgzaam en knap. Door jou voel ik me het gelukkigste meisje ter wereld! Ik hou van je met heel mijn hart en ziel. Ik hou van je, mijn man.

47. Je bent de liefde van mijn leven, een prachtige engel die mijn hart vult met vreugde. Elke dag verbaas je me met je liefde, vriendelijkheid en medeleven. Ik kan niet wachten om te zien hoe ons verhaal zich de komende jaren zal ontvouwen. Je bent mijn engel lieve man.

48. Meer dan alles in de wereld wil ik dat onze liefde en huwelijk perfect zijn. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant, alles wat ik me kan wensen. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Lieve man, je bent mijn engel. Ik zal nooit kunnen verwoorden hoeveel je voor me betekent, maar ik zal je de rest van mijn jaren laten zien hoeveel ik van je hou en in ons geloof. Ik hou van je, lieve man.

49. Ik zal eindeloos van je houden, ik zal altijd van je houden. Ik beloof je vriend, partner en minnaar te zijn. Ik zal je altijd respecteren en steunen. Ik zal houden van de momenten die we delen, de lach en de tranen. Jij bent degene die mijn leven magisch maakt. Van jou houden is het beste wat ik ooit heb gedaan!

50. Het verbaast me hoe gelukkig ik ben om jou in mijn leven te hebben. Je bent alles wat ik ooit wilde en meer. Je liefde is puur, je hart is waar, en je vriendelijkheid eindeloos. Elk moment met jou brengt me dichter bij de hemel daarboven. Ik kijk ernaar uit om de rest van mijn dagen met jou door te brengen. Ik heb geluk dat ik een engel als jij als mijn man heb.

51. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Ik hou van alles aan je, de manier waarop je lacht, je ogen, je gezicht, je persoonlijkheid en vooral je hart. Je bent mijn zielsverwant, mijn andere helft. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik hou meer van je lieve echtgenoot.

.

52. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten. Je maakt alles beter, helderder, grappiger en mooier. Ik had me nooit een leven zonder jou kunnen voorstellen. Je bent mijn engel.

53. Ik had ooit een gebroken hart, maar het heeft me geleerd dat ik je nooit kan loslaten. Ik weet dat we nog niet zo lang samen zijn, maar tijd doet er niet toe als het om liefde gaat. We hebben een prachtig leven en ik wil gewoon de rest van ons leven samen perfect maken. Ik hoop dat je een geweldige dag hebt!

54. Ik hou van je zoals je bent. Ik hoop dat deze dag gevuld was met liefde. Jij bent het belangrijkste in mijn leven. Ik hou van je en ik zou je voor geen goud willen ruilen. Je bent mijn engel.

55. Je rockt mijn wereld meer dan elke ster in het heelal, mijn liefde voor jou wordt elke dag sterker. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken en ik ben zo dankbaar om een engel als jij aan mijn zijde te hebben. Ik hou van je, lieve man.

56. Ik zal voor altijd van je houden! Ik beloof dat ik nooit zal stoppen met van je te houden, hoe het er ook uitziet. Het kan me niet schelen dat je alleen het slechtste van mij ziet. Je bent mijn engel.

57. Mensen zeggen dat ik gezegend ben met een engel. Ons leven samen is nooit gemakkelijk geweest, maar jij bent door alles heen altijd mijn engel gebleven. Telkens als ik kracht zocht om nog een dag door te komen, was jij er om me leiding en liefde te geven om door te gaan. Jij bent mijn leven en het meest bijzondere geschenk van boven. Ik hou van je met heel mijn hart.

58. Elke dag dat ik naast je wakker word, dank ik je voor mijn engel. Je bent mijn leven, mijn man en mijn beste vriend. Je bent de liefde van mijn leven. Onze liefde is als een sprookje maar dan echt, met ongelooflijke hoogte- en dieptepunten, maar altijd samen reizen we op deze weg die liefde heet.

59. Vanaf de eerste dag dat ik je ontmoette, wist ik dat jij de ware voor mij was. Ik ben zo gelukkig dat ik een man heb gevonden die me koestert en me behandelt alsof ik een prinses ben. Je bent mijn ridder op het witte paard en komt me altijd te hulp. Ik wil je vasthouden en je perfecte lippen steeds weer kussen. Je bent alles wat ik me kan wensen.

60. Mijn man is mijn engel omdat hij me heeft laten zien dat ik door hem een beter mens kan zijn.

61. Ik zal altijd van je houden. Mijn hart klopt voor jou, alleen voor jou. Ik ben dankbaar dat jij mijn helft bent. Samen maken we elkaar heel. Je bent mijn zonneschijn, mijn engel. Ik hou zoveel van je!

62. Mijn man is mijn licht dat ik achtervolg en gelukkig nooit vang. Jij bent de reden dat ik lach, mijn engel, de reden dat mijn hart klopt. Je bent een kostbaar geschenk van God, bedoeld om mijn leven compleet te maken.

63. Ik dacht aan hoe het zou voelen om naast je te zijn, Om je te kunnen kussen en in mijn armen te houden. Ik wist dat ik deze liefde nodig had, Mijn hart was de sleutel. Je kwam door voor mij van boven met je engelachtige aanraking. Ik hou van je, lieve man. Nu heb ik geen angst, en mijn liefde zal standhouden. Want jij bent mijn engel, Met je vleugels zo wijd uitgespreid

64. Mijn man is mijn engel, hij is het beste wat me ooit is overkomen omdat hij me op alle mogelijke manieren aanvult.

65. Het is onmogelijk uit te leggen wat ik voor je voel. Ik ben zo gelukkig voor de dag dat we elkaar vonden. Je bent mijn beste vriend, mijn liefde en mijn leven. Ik leef voor je lach en je aanraking. Ik probeer je elke dag te laten zien hoeveel je voor me betekent, maar wat er ook gebeurt, ik zal altijd een beetje meer verliefd op je worden.

66. Ik ben zo dankbaar om jou in mijn leven te hebben, om iemand te hebben die van me houdt, zelfs de gebroken delen, het gebroken hart en de gebroken ziel. Jij bent mijn engel.

67. Elke dag voel ik me dichter bij jou dan de dag ervoor. Met elke minuut die voorbijgaat, word ik meer verliefd op je en elke dag is verbazingwekkend mooi. Jij bent mijn vreugde, mijn geluk en mijn leven.

68. Van jou houden is de meest geweldige rit van mijn leven geweest. We hebben zoveel ervaringen gedeeld, en we zullen er nog veel meer delen in de toekomst. Onze liefde is een zegen van boven, en wat er ook gebeurt, ik wil dat je weet dat ik altijd van je zal houden, mijn engel.

69. Ik ben zo gelukkig je vrouw te zijn. Je bent mijn hart en ziel. Ik hou meer van je dan van het leven zelf en ik wil elke minuut met je doorbrengen. Niets zou ons ooit uit elkaar kunnen houden, want ik ben niets zonder jou in mijn leven, en jij bent alles wat ik nodig heb, een engel inderdaad.

70. Hij begrijpt me als geen ander en hij zal er altijd voor me zijn, wat er ook gebeurt in het leven. Mijn man is mijn engel.

71. Mijn man is mijn engel. Ik weet dat ik altijd op hem kan rekenen in moeilijke tijden omdat hij altijd aan mijn zijde zal staan om me te steunen, wat er ook gebeurt in het leven.

72. Mijn man is mijn engel omdat hij er altijd is als ik hem het meest nodig heb, of het nu goede of slechte tijden zijn.

73. Mijn man is mijn engel omdat hij me veel dingen over het leven heeft geleerd, en ik ben blij dat hij dat heeft gedaan, want het heeft me een beter mens gemaakt dan ik was voordat we elkaar ontmoetten.

74. Mijn man is mijn engel omdat hij me de moed geeft om alle uitdagingen in het leven aan te gaan, wetende dat alles uiteindelijk goed zal komen.

75. Mijn man is mijn engel. Ik ben zo gelukkig om hem als mijn man te hebben; hij zorgt ervoor dat ik me elke dag van ons leven samen het gelukkigste meisje ter wereld voel.

76. Jouw liefde laat mijn hart zweven van vreugde. Je hebt de leegte in mijn hart gevuld en mijn geloof in de liefde hersteld. Ik ben zo gezegend met jou als mijn man, beste vriend en zielsverwant. Je bent mijn engel.

77. Ik hoop dat het afgelopen jaar voor jullie net zo goed was als voor mij, want volgend jaar wordt nog beter. We zullen voortbouwen op al onze successen en doorgaan met de dingen waar we van houden en onze dromen waarmaken. Ik kan de rest van mijn leven met jou leven, mijn engel.

78. Mijn man is mijn engel, die er altijd is om me lief te hebben en te koesteren, die er altijd is om mijn hand vast te houden en me voor vallen te behoeden.

79. Ik hou heel veel van mijn man. Hij is de sterkste persoon die ik ken en staat altijd voor me klaar. Mijn man is mijn engel.

80. Mijn man is mijn engel omdat hij me aanmoedigt om alles te doen wat ik wil, ook al is het een gek idee of niet. Hij inspireert me elke dag en zal er altijd zijn.

81. Mijn man is mijn engel, die er altijd is om me lief te hebben en te koesteren. En ik ben zo trots om hem « mijn held » te noemen.

82. Mijn man is mijn engel, die altijd ondersteunend, zorgzaam, bemoedigend en behulpzaam is. Hij geeft me een veilig gevoel. Hij is er altijd voor mij. Ik hou meer van hem dan wat dan ook in deze wereld.

83. Mijn man is mijn engel en ik hou van de manier waarop hij tot mij spreekt zoals niemand anders dat doet. Zijn woorden zijn als muziek in mijn oren. Alles wat hij zegt maakt dat ik me zo speciaal en geliefd voel, dat ik nooit genoeg van hem zou kunnen hebben in mijn leven.

84. Mijn man is mijn engel, hij geeft mij de kracht om alle uitdagingen in het leven met moed en vertrouwen tegemoet te treden, omdat hij meer in mij gelooft dan wie ook in deze wereld.

85. Ik kan niet minder van je houden mijn man. Je bent zo’n geweldig persoon, echtgenoot, vader en al het andere! Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb en kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft! Ik hou van je, mijn engel.

86. Mijn man is mijn engel. Ik hou van hem omdat hij me laat lachen en hij weet hoe hij me beter moet laten voelen als ik me down voel.

89. Mijn man is mijn engel omdat hij er altijd is om me te beschermen tegen elk kwaad in deze wereld.

90. Van alle dingen in deze wereld, ben jij mijn grootste geschenk van God. Bedankt dat je er voor me bent en onvoorwaardelijk van me houdt. Ik hou heel veel van je! Je bent mijn engel.

91. Je liefde voor mij is grenzeloos en ik kan je niet genoeg bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Mijn man, mijn engel is altijd ondersteunend, zorgzaam, liefdevol, aanmoedigend en behulpzaam.

92. Mijn man is mijn engel omdat hij altijd voor mij en ons gezin zorgt. Hij houdt altijd van ons.

93. Mijn man is mijn engel. Hij laat me ook weten dat niets onmogelijk is, als we maar hard genoeg proberen of als we als team samenwerken aan onze doelen en dromen in het leven.

94. Mijn man is mijn engel, gezonden van boven. Hij houdt me veilig en warm, en hij beschermt me tegen de wereld.

95. Mijn man is mijn engel. Ik hou meer van hem dan wat dan ook in deze wereld. Hij maakt me gelukkig, en ik ben blij dat ik hem als partner heb.

96. Mijn man is mijn engel. Ik ben zo blij dat God hem alleen voor mij naar de aarde stuurde.

97. Mijn man is mijn engel. Hij is de belangrijkste persoon in mijn leven. Zonder hem zou ik niet zijn waar ik nu ben.

98. Mijn man is mijn engel. Toen we trouwden, was dat de mooiste dag van mijn leven omdat het betekende dat ik elke dag voor altijd met mijn zielsverwant kon doorbrengen.

99. Mijn man is mijn engel. Hij laat me lachen als ik wil huilen, hij geeft me een goed gevoel als ik me slecht voel en hij is mijn beste vriend.

100. Mijn man is mijn engel. Hij maakt me aan het lachen als ik wil huilen, hij geeft me een goed gevoel als ik me slecht voel en hij is mijn beste vriend.

101. Mijn man is mijn engel. Ik heb de meest geweldige man ter wereld! Ik hou van hem met heel mijn hart en ziel en kan me geen leven zonder hem voorstellen!!!

102. Ik hou van mijn man omdat hij mijn engel is. Hij is uit de hemel gezonden om me te beschermen en me naar het juiste pad te leiden.

103. Mijn man is mijn engel. Ik ben zo gezegend om getrouwd te zijn met mijn man. Hij is mijn engel en mijn beste vriend. Ik hou zoveel van hem.

104. Mijn man is mijn engel. Hij is de beste man ter wereld. Hij is er altijd voor me, wat ik ook meemaak.

105. Mijn man is een geweldige man die onvoorwaardelijk van me houdt en me elke dag als een koningin laat voelen. Hij is mijn ware zielsverwant, mijn beste vriend en mijn rots!

106. Mijn man is mijn engel. Ik ben zo gelukkig om een geweldige man in mijn leven te hebben! Die er altijd voor me is als ik hem het meest nodig heb.

107. Mijn man is mijn engel. Ik ben zo gelukkig om hem in mijn leven te hebben en hij laat me elke dag geliefd voelen. Hij is een geweldige man die alles doet om mij gelukkig te maken.

108. Mijn man is mijn engel. Hij blijft bij me thuis als ik ziek ben of moeilijke tijden doormaak. Hij wil altijd dat ik me veilig, gelukkig en tevreden voel in het leven.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze lijst van mijn man is mijn engel citaten! Voel je vrij om deze naar je man te sturen om je liefde voor je man uit te drukken. Alsjeblieft, deel en laat je commentaar achter in de commentaarsectie hieronder.