Mijn Man Is Mijn Steun En Toeverlaat

My Husband Is My Support Quotes

Relaties draaien om geven, nemen en elkaar steunen, vooral in goede en slechte tijden of als het moeilijk wordt. Een man die zijn vrouw steunt, is een van de manieren om de relatie tussen hen beiden te versterken. Deze eenvoudige handeling kan wonderen doen voor hun relatie.

Een van de belangrijkste dingen die een ondersteunende echtgenoot voor zijn vrouw kan doen, is haar helpen bij het oplossen van problemen. Of het nu gaat om carrière of familie, een echtgenoot moet altijd een handje helpen.

Een ondersteunende echtgenoot is er altijd om zijn vrouw in elk opzicht te steunen. Als dingen niet zo vlot gaan als ze gehoopt hadden, moet een echtgenoot er zijn om hen te helpen oplossingen te creëren en elkaar steunen is heel belangrijk in een relatie.

Deze beste geweldige collecties van mijn man is mijn steun citaten is hoe u uw echtgenoot te ondersteunen door hem een bemoedigend woord. Het zal je helpen hem te troosten als je je verdrietig voelt, hem te troosten als hij lijdt, hem te omhelzen en de hand vast te houden. Hij is er altijd voor je geweest, en hij geeft je altijd de kracht om door te gaan.

Beste citaten voor ondersteunende echtgenoot

Je bent mijn beste vriend en grootste steun. Ik weet niet wat ik zonder jou had moeten doen. Jij bent degene die me bijstaat in goede en moeilijke tijden. Je hebt voor altijd mijn hart en ziel, ik hou zielsveel van je!

1. Mijn man is mijn steun. Ik ben zo gelukkig om jou aan mijn zijde te hebben. Al de UPS en downs die we hebben meegemaakt, je bent er altijd om me op te halen als ik down ben. Ik hou van je met heel mijn hart en wil niets liever dan je hand voor altijd vasthouden.

2. Mijn man is mijn steun. Jij bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken, en ik ben zo gelukkig je aan mijn zijde te hebben. Je bent mijn wereld, mijn zon en sterren, de liefde van mijn leven. Ik koester elk moment dat we samen hebben.

3. Schat, je bent de meest geweldige man die ik ooit heb ontmoet. De enige beloning die ik nodig heb is te weten dat ik je elke dag gelukkig kan maken. Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar. Ik hou zoveel van je. Mijn man is mijn steun

4. Mijn man is mijn steun; jij bent mijn betere helft, en dat ben je al mijn hele leven! Onze liefde is sterker dan ooit, en niets zou ons ooit kunnen scheiden.

5. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent er altijd voor me geweest, door alles heen. Je bent mijn eeuwige supporter.

6. Mensen komen en gaan, maar om de een of andere reden ben jij gebleven. Je bent er voor me geweest door mijn tranen en mijn geluk. Ik kan je niet genoeg bedanken voor alles wat je doet. Ik ben zo gelukkig dat ik je de mijne kan noemen. Je bent mijn grootste supporter.

7. Je bent mijn beste vriend, mijn wereld, mijn steun en toeverlaat en mijn levensliefde. Stop alsjeblieft niet met het vasthouden van mijn hand, want als je dat doet, zweven we misschien weg. Er is niemand zoals jij. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden!

8. Mijn man is mijn grootste fan, strengste criticus en grootste leraar. Ik ben zo gelukkig om hem aan mijn zijde te hebben. Jij bent mijn grootste supporter.

9. Je bent mijn beste vriend, minnaar en zielsverwant. Ik hou zoveel van je. De geur van jou houdt me door een zware dag op het werk, en het geluid van je stem doet me ‘s morgens opstaan. Je bent mijn grootste supporter.

10. Als hij voor me in slaap valt, kijk ik nog lang naar hem. Hij is mijn steun en toeverlaat en de liefde van mijn leven.

11. Ik weet niet wat ik zonder hem zou moeten. Hij is er altijd voor me als ik hem nodig heb. Hij is altijd mijn steun en toeverlaat geweest. Er is niemand anders met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. Jij bent mijn grotere steun.

12. Ik heb geluk dat ik jou aan mijn zijde heb. Je bent de liefde van mijn leven, de meest geweldige man die ik ken. Ik zou onze liefde voor niets ter wereld willen ruilen. Je brengt me zoveel vreugde dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Ik hou elke dag meer van je! Je bent mijn grootste supporter.

13. Verliefd worden op jou liet me inzien waar het leven echt om draait. Je werd mijn rots, mijn beste vriend en mijn geliefde. Je liet me inzien dat echte liefde bestaat en dat « nog lang en gelukkig » echt is. Er zijn niet genoeg woorden om uit te drukken hoeveel ik van je hou, en ik ben zo gelukkig je aan mijn zijde te hebben. Bedankt dat je mijn grote steun bent.

14. Wat kan ik zeggen, je bent geweldig. Bedankt dat je door dik en dun, door vreugde en verdriet, door goede en slechte tijden aan mijn zijde staat. Bedankt dat je altijd een glimlach op mijn gezicht tovert, alleen al door je lieve aanwezigheid. Ik hou van je! Je bent mijn grootste supporter.

15. Je bent mijn rots. Je bent mijn stem van de rede. Je maakt me aan het lachen zoals geen ander dat kan. Je geeft de beste knuffels en kussen, de liefste kaarten en briefjes, en de mooiste cadeaus. Ik hou zoveel van je. Je bent mijn grootste supporter.

16. Getrouwd zijn met jou is het beste wat me ooit is overkomen. Jij bent de man met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. Ik ben zo blij dat ik een man heb gevonden die van me houdt zoals ik ben en me niet probeert te veranderen. Jij bent de liefde van mijn leven en zal dat altijd blijven. Je bent mijn grotere steun.

17. Wat er ook gebeurt, je bent er altijd om naar me te luisteren, me vast te houden en me te steunen. Ons liefdesverhaal is mijn favoriete verhaal aller tijden. Je bent mijn grootste supporter.

18. Ik hou vandaag meer van je dan gisteren, maar niet zoveel als morgen. Je bent mijn alles en mijn enige ware liefde. Jij bent mijn ruggengraat en de reden dat ik op deze aarde sta. De tijd zal hoe dan ook voorbijgaan, maar we kunnen het eeuwig laten duren. Jij bent mijn grotere steun.

19. Ik maak me nergens zorgen over bij jou. Jij bent mijn rots, mijn alles. Alles wat ik wil is dat alles perfect is voor ons, en alles wat ik nodig heb is jou aan mijn zijde. Ik hou zoveel van je, baby! Je bent mijn grote steun.

20. De reis door de mysteries van het leven is eenzaam, maar met jou aan mijn zijde is het uitzicht adembenemend. Jij bent het licht in mijn leven, mijn liefde in een wereld vol haat, en mijn zielsverwant. Er is geen ander met wie ik liever de rest van mijn leven zou doorbrengen. Je maakt me beter, gelukkiger en vol liefde die ik je kan geven voor alle problemen die je in de loop der jaren hebt veroorzaakt. Je bent echt van mij en ik ben echt van jou, voor altijd en je bent mijn grotere steun.

21. Je bent een zegen waar ik je eeuwig dankbaar voor ben. Je bent de liefste, vrolijkste persoon die ik ken. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Er is niemand anders met wie ik liever voor altijd zou doorbrengen dan met jou. Je bent mijn grootste supporter.

22. Elke dag ben ik meer verliefd op je. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst ons brengt en ik weet dat het geweldig wordt! Jij bent mijn ridder op het witte paard, mijn zielsverwant. Ik kon me geen betere metgezel wensen dan jij. Je bent mijn grootste supporter.

23. Ik hou zoveel van je. Vandaag heb ik een paar redenen bedacht waarom ik zo blij ben om bij jou te zijn. Door jou voel ik me geliefd, gewild en veilig. Je bent mijn rots, je bent mijn grotere steun en zonder jou ben ik niets. Je houdt me vast als ik huil, je raapt me op als ik val en het mooiste is dat je me al deze dingen persoonlijk vertelt en niet alleen op papier of Facebook. Er zijn tijden dat we ruzie hebben maar dat verandert niets aan mijn liefde voor jou, dat zou nooit kunnen…

24. Ik wilde alleen maar zeggen dat je een geweldige echtgenoot en vader bent, maar dat hoef ik je niet te vertellen. Je weet het, en ik weet het. Je bent alles voor me en zolang we samen zijn zal het altijd goed met me gaan. Ik hou meer dan ooit van je en dank je dat je mijn grootste supporter bent.

25. Je bent de beste man die ik me kan wensen, je moedigt me altijd aan en moedigt me aan als ik me down voel en je bent mijn grootste supporter. Bedankt voor alles wat je doet. Ik hou van je.

26. Bedankt dat je de meest geweldige man bent die een meisje zich kan wensen. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Bedankt dat je er altijd voor me bent en onvoorwaardelijk van me houdt. Je bent mijn grootste supporter.

27. Het leven is zoveel aangenamer met jou. Je laat me lachen, lachen en me beter voelen. Zonder jou had ik het nooit zover geschopt. Je bent mijn rots, je bent mijn grootste supporter, mijn beste vriend, en mijn alles. Ik hou van je!

28. Ik ben zo blij om jou in mijn leven te hebben, bedankt dat je altijd aan mijn zijde staat en mijn dromen steunt. Ik ben zo gelukkig iemand als jij gevonden te hebben en ik weet dat we voor altijd samen zullen zijn.

29. Mijn man is mijn favoriete persoon om tijd mee door te brengen. Je bent mijn grootste supporter

30. Je glimlach, de manier waarop je me laat voelen, je kussen en je armen om me heen zijn maar een paar redenen waarom ik van je hou. Ik ben zo gelukkig je gevonden te hebben en je in mijn leven te hebben. Je bent mijn grootste supporter

Mijn ondersteunende echtgenoot citeert

Mijn ondersteunende man is de beste man ooit – hij respecteert me, zorgt voor me en helpt me te groeien in het leven. Ik ben een gezegende vrouw met zo’n liefdevolle en behulpzame man. Hij helpt me van mezelf te houden en zorgt ervoor dat de dingen in huis gedaan worden, zodat ik me daar geen zorgen over hoef te maken!

31. Je raapt me op als ik down ben, je houdt van me als niemand anders dat doet en bovenal was je er voor me bij elke stap in mijn leven. Bedankt voor alles wat je bent, elke dag word ik meer verliefd op je. Je bent mijn grootste supporter

32. Zelfs als ik aan je denk, voelt het alsof ik bij je ben. Ik kan mijn handen niet van je afhouden. Door jou voel ik me zo speciaal en geliefd. Je hebt een manier om mijn hart een slag over te laten slaan. Je maakt elke dag beter. Ik wil nooit meer zonder je zijn. Ik hou ervan hoe je ogen oplichten als je me ziet, hoe je me blijft kussen en hoe heerlijk het voelt om in je armen gehouden te worden. Je bent mijn grootste supporter

33. Elke keer als we samen praten, lachen en herinneringen delen word ik weer verliefd op je. Ik weet dat je mijn ware zielsverwant bent! Ik zal altijd van je houden! Je bent mijn grootste supporter

34. Je betekent alles voor me. Je bent mijn constante metgezel, mijn minnaar en mijn beste vriend. Je bent alles wat ik nodig heb. Ik hou van je. Je bent mijn grootste supporter

35. Je bent altijd mijn rots geweest en je blijft mijn solide steun. Bedankt dat je me elke dag laat lachen en me helpt groots te dromen. Je bent zonder twijfel de liefde van mijn leven. Ik kan niet wachten om de rest van ons leven samen door te brengen.

36. Dit was het moeilijkste jaar in mijn leven. Ik kreeg te maken met dingen waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze zou meemaken. Door dit alles heen heb je altijd aan mijn zijde gestaan, me geholpen en voor me gezorgd. Je hebt me zoveel liefde gebracht dat het me vult en overstroomt naar de rest van mijn familie en vrienden. Je bent een geweldige man, echtgenoot en vader. Elke dag word ik meer verliefd op je, ik ben zo gezegend met jou als mijn beste vriend en echtgenoot. Je bent mijn grootste supporter

37. Hij is mijn held, mijn partner in crime, mijn beste vriend en mijn supporter. Veel mensen zeggen dat ze geluk hebben met een echtgenoot omdat die hen elke dag steunt, maar ik heb meer dan geluk met hem. Hij staat niet alleen aan mijn zijde, maar steunt mij vanaf het begin bij al mijn doelen en inspanningen. Ik kan niet dankbaarder zijn dat zo’n sterke man zoveel van zijn tijd en moeite steekt in het helpen slagen van mijn leven. Ik hou van hem voor de persoon die hij mij gezegend heeft…

38. Dit leven samen maken is iets bijzonders. Ik ben zo blij dat ik een man heb gevonden die een huis wil bouwen, die me elke dag aan het lachen maakt en die alles aankan wat erbij komt kijken. Ik hou van je, mijn man! Je bent mijn grootste supporter

39. Je bent mijn echtgenoot. Je bent mijn beste vriend. Je bent zo aardig en trouw en ik ben graag bij je. Door jou voel ik me veilig, beschermd en gelukkig. Bedankt dat je me bijstaat in goede en slechte tijden, ik hou van je!

40. Ik hou ervan je vrouw te zijn en je aan te moedigen. Ik voel me de gelukkigste vrouw ter wereld om die woorden te kunnen zeggen. Je maakt me een beter mens en een betere moeder. We kunnen niet wachten op het volgende hoofdstuk van ons leven, om als team de wereld aan te gaan!

41. Telkens als ik aan je denk gaat mijn hart tekeer en ik kan het gewoon niet uitleggen. Jij bent degene die me kust als ik thuiskom van mijn werk, me vasthoudt voor ik naar bed ga en een glimlach op mijn gezicht tovert als ik down ben. Onze liefde is in alle opzichten perfect en onze toekomst samen is inderdaad rooskleurig!

42. Jij bent mijn hele wereld. Jij bent de enige die ik wil vasthouden, mijn leven mee wil delen en waarmee ik oud wil worden. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen! Ik hou zoveel van je! Je bent mijn grootste supporter

43. Ik ben zo blij dat ik je kan steunen op deze reis die we samen zijn begonnen. Ik weet dat we samen alles aankunnen. Ik zal altijd je grootste supporter zijn, aan deze kant van het leven.

44. Ik vertrouw je, en ik weet dat je altijd achter me staat! Dat is een onbetaalbaar geschenk. Dank je, mijn liefste.

45. Ik lach omdat ik gelukkig ben. Ik lach om jou. Jij bent de reden dat ik leef, de reden dat ik nog adem en de reden dat mijn hart blijft kloppen. Ik hou zoveel van je…

46. Ik heb liever 30 minuten heerlijkheid dan een leven lang niets bijzonders. Je bent het beste wat me ooit is overkomen en ik wil elk moment met je doorbrengen. Er is geen plaats waar ik liever ben dan in jouw armen, gelukkig samen voor de eeuwigheid.

47. Mijn man is mijn steun en toeverlaat. Ik kom naar hem toe als ik down ben en hij raapt me op met zijn woorden. In de moeilijkste gevallen verdedigt hij mijn eer en rechten. Hij is net een god, hij doet altijd wat juist is.

48. Hij neemt de moeilijkste zaken aan en verdedigt mijn eer en rechten. Hij is net een god, doet altijd wat juist is. Je bent mijn grootste supporter

49. Mijn man is mijn steun en toeverlaat. Ik kan op hem rekenen om me op te beuren: hij verdedigt mijn eer en rechten.

50. Je bent mijn deken, mentor en minnaar. Je komt naar me toe als ik het koud heb, en je wikkelt me in. Je lacht om mijn grappen, maar op een goede manier. Je helpt me door de moeilijke tijden en ook door de goede. Je bent mijn grootste supporter

Citaten over ondersteunende echtgenoot

Mijn man is mijn grootste supporter en mijn grootste cheerleader. Hij is er altijd om me op te peppen als het leven me neerhaalt en hij houdt me elke dag gemotiveerd. Hij moedigt me aan om mijn best te doen, en hij blijft in me geloven.

51. Ik ben soms zo down, maar mijn man is er altijd om me op te peppen. Hij is mijn partner in liefde en leven, en ik voel me zo veilig en verzorgd bij hem. Je bent mijn grootste supporter

52. Ik ben nooit bang als ik in de ogen van mijn man kijk. Ik hou van de steun die hij me in alles geeft. Samen zijn we een team, ieder weet dat de ander achter hem staat.

53. Mijn man is het fundament waarop ik mijn leven heb gebouwd. Hij is mijn partner, mijn vertrouweling, en zoveel meer. Als ik hulp nodig heb, is hij er voor me. Hij helpt me moeilijke beslissingen te nemen, en hij beschermt me tegen kwaad.

54. Hoewel we al 30 jaar getrouwd zijn, zijn mijn man en ik nog steeds hartstochtelijk verliefd. We gaan vaak uit en proberen nieuwe spannende manieren te vinden om elkaar te versieren. We praten over alles, van onze laatste boeken tot het nieuws.

55. Toen ik in het leven van mijn man kwam, veranderde alles. Hij keerde de misdaad de rug toe en ging recht naar de top. We hebben samen een bloeiend bedrijf opgebouwd en ik vertrouw nu op hem voor emotionele steun.

56. Ik zou niet zijn wie ik nu ben zonder de steun van mijn man. Vandaag vier ik hem en alles wat hij mogelijk maakt.

57. Waar ik ook ga, ik doe, dank je dat je altijd bij me bent. Je laat me altijd glimlachen in moeilijke tijden, en je zult me altijd liefhebben en accepteren om wie ik ben. Bedankt dat je mijn steun bent.

58. Ik ben zo gezegend dat ik een echte vriend heb gevonden die mij accepteert voor mij. Je maakt mijn leven gemakkelijker, met alles wat je doet. Je bent mijn minnaar, mijn beste vriend, mijn steun en toeverlaat. Ik hou meer van je dan woorden zouden kunnen zeggen!

59. Je inspireert me elke dag om het beter te doen en harder te werken. Je motiveert me om mijn doelen in het leven te bereiken en daar wil ik je voor bedanken. Jullie steun betekent de wereld voor mij en ik hou meer dan ooit van jullie!

60. Ik zou het niet zonder jou kunnen, schat. Je bent mijn rots, mijn zielsverwant en mijn beste vriend. Ik hou zoveel van je dat woorden niet kunnen beschrijven hoe dankbaar ik ben om je aan mijn zijde te hebben! Je zult altijd in mijn hart zijn en ik hou zoveel van je.

61. Jouw liefde is mijn zonlicht, jouw aanwezigheid mijn warmte, jouw glimlach mijn geluk. Ik hou meer van jou dan van eten. Ik weet dat we samen naar de sterren kunnen reiken.

62. Ik heb het geluk een man te hebben die mijn dromen steunt en me aanmoedigt in alles wat ik doe.

63. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Bedankt dat je er altijd voor me bent en me het gelukkigste meisje van de wereld laat voelen als ik naar je kijk. Ik hou meer van je dan wat dan ook, liefje!

64. Ik hou meer van je dan ooit tevoren. Ik mis je op manieren die niet uit te leggen zijn, en ik wens vaak dat we de kinderen waren die we waren toen we elkaar voor het eerst ontmoetten. Het doet me plezier om te zien hoe gelukkig je bent als je bij je vrienden bent, maar het maakt me ook gelukkig om alleen al je stem aan de telefoon te horen als je weg bent.

65. Jij bent mijn ware liefde, de man met wie ik voor altijd wil samenzijn. Je bent meer dan ik me ooit zou kunnen wensen, meer dan iemand anders voor me zou kunnen zijn. Je bent de man van mijn dromen en mijn alles. Ik hou van je met heel mijn hart en dat zal altijd zo blijven.

66. Bedankt dat je er altijd voor me was bij alles wat ik heb gedaan, en dan nog wat. Je bent het beste wat me ooit is overkomen! Je bent mijn grootste supporter.

67. Ik kan de persoon zijn die ik nu ben omdat jij mijn constante steun bent en de reden voor veel van mijn prestaties. Ik hou van je.

68. Ik ben blij dat mijn man mijn steun is, want hij is er om me te helpen in de moeilijke tijden. Hij is er altijd met een knuffel en een kus op mijn voorhoofd. Zo blij dat hij gisteren bloemen voor me kocht, het maakte mijn dag goed. Ik hou van hem.

69. Je was mijn steun, mijn anker, mijn vertrouwelinge en mijn beste vriend. Je hebt me door ontelbare moeilijke tijden geholpen, altijd bereid om te luisteren en me te troosten. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou.

70. Bedankt dat je er altijd voor me was, dat je mijn schouder was om op uit te huilen, mijn hulp, mijn steun en de liefde van mijn leven.

71. Mijn man is mijn beste vriend, mijn steun en toeverlaat, de enige man met wie ik over mijn dag wil praten. Hij is mijn minnaar en mijn zielsverwant, hij weet me altijd aan het lachen te maken. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, want het leven met jou is geweldig.

72. Mijn liefste, je bent de beste! Je hebt me laten zien hoe makkelijk het is om gelukzaligheid te ervaren. Je bent mijn hart geworden en ik ben levenloos zonder jou. Je bent er voor me, leidt me op het juiste pad en je moedigt me altijd aan om uitmuntend te zijn in alles wat ik doe. Woorden kunnen nooit uitdrukken hoeveel ik van je hou! Voor altijd de jouwe.

73. Je bent de liefde van mijn leven, de meest geweldige man die ik ken. Ik zou onze liefde voor niets ter wereld willen ruilen. Je brengt me zoveel vreugde dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Ik hou elke dag meer van je!

74. Jij bent mijn beste vriend, degene met wie ik over alles en nog wat kan praten. Je bent mijn rots als al het andere faalt, mijn toevluchtsoord als het leven te moeilijk wordt. We hebben samen veel meegemaakt en je bent er altijd voor me. Bedankt dat je een deel van mijn leven bent.

75. Mijn man is mijn grootste supporter. Hij is er om te luisteren als ik een probleem heb met mijn werk of een uitdaging in mijn persoonlijke leven. Hij gelooft dat ik alles kan wat ik wil, en hij pusht me altijd om nooit op te geven.

76. Ik hou zoveel van mijn man. Ik vond hem en hij vond mij terug. Hij is mijn beste vriend, mijn partner in misdaad, mijn zielsverwant.

77. Elke dag besef ik dat ik nog meer van je hou dan de vorige. Elke keer als ik naar je kijk slaat mijn hart een slag over. Er is niemand anders met wie ik liever mijn dagen en nachten zou doorbrengen. Je bent mijn enige echte, en ik kan me geen betere metgezel wensen op mijn levensreis.

78. Je bent mijn beste vriend en mijn zielsverwant, mijn andere helft. Ik voel me nu dichter bij je dan ooit tevoren. Elke dag vind ik nieuwe redenen om van je te houden, nieuwe manieren om dankbaar te zijn voor de zegen die je in mijn leven bent.

79. Je bent mijn vreugde en mijn levenspartner. Je inspireert me om groter te bereiken, beter te zijn en nooit op te geven. Ik hou van je.

80. Ik wil mijn man bedanken voor zijn voortdurende inspiratie, motivatie en liefde. Zonder hem zou ik nooit deze hoogten hebben bereikt.

81. Mijn man is mijn rots, mijn schouder om op te leunen, mijn beste vriend. Door hem voel ik me geliefd, beschermd en veilig. Ik ben zo blij dat hij in mijn leven is en zijn liefde geeft me de kracht om alles aan te kunnen wat er op ons pad komt.

82. Mijn schat! Jij bent mijn wereld. Ik zou niets kunnen doen zonder jou. Jij bent mijn steun, degene op wie ik altijd kan rekenen. Zelfs de donkerste nacht schijnt door de gloed van jouw liefdeslicht. Het is verbazingwekkend hoe gelukkig ik ben om jou in mijn leven te hebben. Je maakt me compleet!

83. Mijn man is de liefde van mijn leven, mijn beste vriend en alles wat ik altijd al wilde! Ik ben zo gelukkig om hem aan mijn zijde te hebben en voor altijd met hem door te brengen. Hij is de beste man die iemand zich ooit zou kunnen wensen!

84. Het belangrijkste in mijn leven is onze liefde en de dromen die we delen. Ik kijk ernaar uit om de rest van mijn leven met jou door te brengen. Je brengt me zoveel vreugde en vrede die woorden niet precies kunnen beschrijven. Ik ben dankbaar voor je steun; elke dag moedig je me aan om een beter mens te zijn. Ik zal altijd van je houden, mijn liefste!

85. Mijn man is mijn rots, mijn partner in misdaad en het beste geschenk dat ik ooit gekregen heb. Hij houdt mijn hand door elke dag en valideert mijn stoutste dromen.

86. Bedankt dat je mijn lieve man bent. Ik hou zoveel van je, schatje! Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je bent de beste zielsverwant, de meest geweldige man. Je bent mijn favoriete persoon op aarde en ik ben voor altijd dankbaar dat we elkaar gevonden hebben!

87. Ik ben zo gezegend om jou in mijn leven te hebben. Je bent mijn beste vriend, echtgenoot en minnaar. Ik hou nu van je en ik zal altijd van je houden. Met elke vezel van mijn wezen, wens ik dat je in mijn armen was en me dicht bij je hield.

88. Tot mijn verbazing en pure verwondering, ben je bij me gebleven tijdens dit alles. En ik kan niet anders dan God bedanken dat hij me naar jou heeft geleid. Ik heb gebeden voor iemand zoals jij, iemand die van me houdt om wie ik ben en waar ik voor sta. En nu heb ik dat wonder hier in mijn armen. Heel erg bedankt mijn liefste, en moge God ons altijd zegenen.

89. Mijn man is mijn grootste supporter. Hij zorgt er altijd voor dat ik mijn mogelijkheden niet uit het oog verlies. Hij houdt van me zoals ik ben.

90. Dit is niet makkelijk voor mij, want ik ben niet zo goed in het uitdrukken van mijn gevoelens voor jou. Je bent gewoon mijn favoriete persoon in de wereld en ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb. Ik zou alles voor je doen, maar vooral elke dag van je houden.

91. Voor mijn lieve man is onze liefde meer dan een gevoel. Het is een plek waar je altijd jezelf kunt zijn en je nooit veroordeeld of ongewenst voelt. Wat er ook gebeurt, ik zal er voor je zijn, ik hoop dat je dat weet. Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar en mijn partner voor het leven. Ik koester je en je aanwezigheid in mijn leven. Jij bent de man van mijn dromen, en ik zou niets liever willen dan de rest van mijn leven met jou doorbrengen.

92. Je bent zo’n geweldige echtgenoot en vader geweest. Ik vind het geweldig dat je zo’n geweldige man bent. Ik weet dat sommige mensen denken dat huisvrouw zijn makkelijk is, maar geloof me, het is niet altijd leuk. Ik ben zo blij dat onze kinderen het beste van beide werelden hebben. Jij werkt zo hard voor ze om ze alles te geven wat ze nodig hebben en ik ben thuis om ervoor te zorgen dat ze weten hoe geliefd ze zijn!

93. Bedankt dat je mijn iemand was, mijn betere helft. Mijn wereld zou instorten zonder jou aan mijn zijde. Ik hou van je met heel mijn hart, en ik weet dat ik dat altijd zal doen.

94. Ik weet niet wat ik gedaan heb om zo’n geweldige man te verdienen, maar ik ben zo blij dat ik jou heb. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik verdien niet iemand die zo liefdevol, zorgzaam en geweldig is als jij. Ik hou zoveel van je, bedankt dat je er altijd voor me bent.

95. Ik ben er altijd voor je, ongeacht de afstand. Ik kan niet wachten om je snel weer te zien. Ik hou van je met mijn hart, lichaam en ziel!

96. Je kent alle woorden van mijn flauwe grappen en je laat me nooit in de steek. Ik weet dat ik je niet genoeg vertel hoeveel je voor me betekent, maar ik denk er altijd aan. Laten we elke dag samen tellen.

97. Soms groeien we uit elkaar in een relatie, maar met de liefde en steun van een partner komen we er wel doorheen.

98. Bedankt dat je altijd luistert, mijn rots bent als ik er een nodig heb, me met vriendelijkheid overlaadt, me laat zien hoe lief ware liefde kan zijn, en mijn beste vriend bent… Ik hou zoveel van je.

99. Ik ben zo blij je aan mijn zijde te hebben, bij alles wat op ons pad komt. Bedankt dat je de beste echtgenoot ooit bent.

100. Dit is mijn man. Er zijn er veel zoals hij, maar dit is de mijne.

Het is niet altijd gemakkelijk om steun te vinden. Als je een echtgenoot hebt die je steunt in alles wat je doet, koester hem dan en bedank hem voor zijn aanwezigheid.

Voel je vrij om deze mijn man is mijn steun citaten te delen en aarzel niet om je commentaar achter te laten in de commentaar sectie. Bedankt.