Mijn Moeder Heeft Me Sterk Gemaakt

Hoewel veel mensen de rol van vaders in het leven van hun kinderen vaak volop erkennen, is er één vrouw die evenveel, zo niet meer, verdient: de moeder.

De liefde van een moeder is onvoorwaardelijk, wat er ook gebeurt. Ze staat aan je zijde door dik en dun en is er met liefde en zorg door alle ups en downs van het leven. De liefde van een moeder is onvergelijkbaar, en ze verdient zoveel erkenning voor alles wat ze doet.

Elke dag werkt ze hard om alles goed te maken voor haar en haar gezin, zodat ze gezond en sterk zijn. Zij zijn de rotsen die gezinnen bij elkaar houden en zijn meestal onze eerste rolmodellen.

Als we allemaal de tijd zouden nemen om stil te staan en onze moeders te waarderen voor alles wat ze voor ons doen, zouden we allemaal een beetje meer dankbaarheid en minder wrok in ons leven kunnen brengen. Daarom zijn deze mijn moeder maakte me sterk citaten op maat gemaakt om moeders te loven voor hun rol in de opvoeding van sterke kinderen. Veel plezier.

Mijn moeder heeft me sterk gemaakt

Mijn moeder heeft me sterk gemaakt. Ze was een alleenstaande moeder en werkte hard om mijn broer en mij op te voeden. We hadden niets, maar ze zorgde ervoor dat we eten kregen, kleren en een dak boven ons hoofd. Ze leerde me onafhankelijk te zijn. Ze leerde me sterk te zijn.

1. Mijn moeder geloofde in mij toen ik niet eens in mezelf geloofde. Je was en bent er altijd voor me.

2. Mijn moeder heeft me geleerd sterk te zijn en uitdagingen in het leven te overwinnen. Ze vertelde me dat de keuze tussen het goede en het slechte aan mij is. Ze vertelde me om op mijn hart te vertrouwen in plaats van de mening van de maatschappij.

3. Succes is het resultaat van hard werken, leren van mislukkingen en het geloof dat je succesvol kunt zijn. Mijn moeder heeft me dat allemaal gegeven, en ik ben wie ik nu ben dankzij jou.

4. Ik geloof echt dat er geen succes is zonder strijd, en niets van mijn succes zou mogelijk zijn zonder een moeder zoals jij.

5. Moge je gezegend zijn met een moeder met goede raad, een moeder die bereid is offers te brengen. Een moeder die je altijd aanmoedigt om door te gaan, zelfs als het leven moeilijk wordt. Ik hou van je, moeder.

6. Mijn moeder gaf me de moed om nieuwe dingen te proberen; ze leerde me lachen en liet me zien wat het betekent om sterk te zijn als je alleen maar wilt huilen.

7. Mijn moeder heeft me sterk gemaakt. Ze was een vrouw die hard werkte en verwachtte dat haar kinderen hetzelfde deden.

8. Ik heb van mijn moeder geleerd dat je als mens nederig moet zijn. Elke dag is een nieuwe kans om mensen te inspireren met je woorden en daden.

9. Mijn moeder leerde me het belang van vriendschap, respect en altijd luisteren naar familie. Haar advies was altijd raak en wijs.

10. Mijn moeder heeft me sterk gemaakt. Ze vertelde me hoe vrienden te kiezen, hoe het goede van het slechte te scheiden, en goed van kwaad te onderscheiden.

11. Het advies van mijn moeder om een positieve instelling te genereren is om je goed te voelen over wat je hebt en te blijven werken aan de verbetering ervan. Niets is meer waar. En het beste is: het werkt voor alles!

12. Mijn moeder zei me altijd dat alles met een reden gebeurt. Wat er ook gebeurt, dank God en ga door.

13. Het vermogen van mijn moeder om me aan te moedigen, om van me te houden om wie ik ben en niet om wie ze wil dat ik ben. Haar kracht, haar vastberadenheid als vrouw en haar vermogen om zoveel op te offeren voor haar gezin hebben de persoon gevormd die ik nu ben.

14. Mijn moeder is de reden dat ik in wonderen geloof. Ze heeft me geleerd dat ik alles kan bereiken.

15. Mijn moeder heeft me altijd geleerd dat ik alles kan worden wat ik wil. Ze was mijn grootste cheerleader en sterkste supporter, zelfs als het moeilijk werd.

16. Mijn moeder gaf me niet de wereld, maar wel een wereld om in te leven.

17. Mijn moeder heeft me geleerd dat de grootste vreugde in het leven voortkomt uit het helpen van mensen in nood.

18. Als er één ding is dat ik in de loop der jaren heb geleerd, is het dat wat ons niet doodt, ons alleen maar sterker maakt. Mijn moeder heeft me altijd geleerd om nooit op te geven, hoe moeilijk het ook wordt.

19. Het belangrijkste wat mijn moeder me leerde was om nooit op te geven. Hoe moeilijk het leven ook wordt, pak jezelf op en ga door.

20. Het belangrijkste wat ik van mijn moeder heb geleerd is om sterk en onafhankelijk te zijn.

21. Ik ben opgegroeid en heb van mijn moeder geleerd wat onvoorwaardelijke liefde betekent. Zij was een lerares die me de kracht van woorden liet zien en hoe belangrijk het is om van anderen te houden.

22. Mijn moeder greep elke gelegenheid aan om me te leren over liefde en nederigheid. Ze zou zeggen: « Het enige vermogen dat je hebt is de kracht van je woorden. »

23. De eerste persoon die een positieve invloed op mijn leven had, was mijn moeder. Ze hield van me met heel haar hart en gebruikte elke kans die ze kreeg om me te leren over liefde, nederigheid en de kracht van woorden. We kunnen veel van haar leren.

24. Mijn eerste rolmodel was mijn moeder. Ze hield van me met elk stukje van haar hart en gebruikte elke kans die ze kreeg om me te leren over liefde, nederigheid en de kracht van woorden.

25. Mijn moeder was mijn eerste rolmodel. Ze leerde me dat woorden krachtiger zijn dan daden en dat liefde geen slogan is; het is hoe we elke dag met mensen omgaan en nederig zijn.

26. Het grootste geschenk van mijn moeder was de liefde voor lezen. Je weet nooit hoeveel kansen je krijgt omdat je de tijd nam om een boek te lezen.

27. Ik ben zo dankbaar voor mijn moeder. Ze is de wijste en mooiste vrouw die ik ooit zal kennen, ze is er altijd voor me met een vriendelijk woord, knuffel of schouder om op uit te huilen, en haar oren staan altijd open als ik wil praten.

28. Niets is onmogelijk. Het woord zelf zegt ik ben mogelijk! Onthoud altijd dat je moediger bent dan je gelooft, sterker dan je lijkt en slimmer dan je denkt. Laat je niet leiden door je problemen. Laat je leiden door je dromen!

29. Mijn moeder was een heel sterke vrouw met een groot hart, en ze leerde me onafhankelijk te zijn en in mezelf te geloven.

30. Mijn moeder is de meest hardwerkende, liefhebbende en veerkrachtige persoon die ik ken. Door haar wil ik elke dag een beter mens worden, en zij is mijn motivatie om door te gaan als het moeilijk wordt.

31. De woorden die mijn moeder sprak en de manier waarop zij haar leven leidt, hebben een diepgaande invloed op mij gehad. Door haar daden word ik voortdurend herinnerd aan wat belangrijk voor me is.

32. Mijn moeder vocht voor waar ze in geloofde en gaf nooit op. Ze veranderde de wereld ten goede en leerde de mensen om haar heen over tolerantie, respect en liefde.

33. Als kind werkte mijn moeder de hele dag om voor mij te zorgen. Toen ik oud genoeg was, dwong ze me om ook hard te werken. Ze leerde me het beste na te streven en nooit op te geven. Haar woorden waren altijd vriendelijk maar streng. Het is dankzij haar dat ik ben wie ik nu ben – en dat zal ik nooit vergeten.

34. Ik dank mijn kracht aan mijn moeder. Ze werkt elke dag van haar leven hard, en ze geeft nooit op. Haar woorden zijn vriendelijk maar standvastig. Ze heeft me zoveel geleerd; de eenvoudige manier waarop ze haar leven leidt is een constante herinnering aan wat echt belangrijk is in het mijne.

35. Als kind was ik altijd ontroerd door mijn moeders wijsheid en advies. Jij bent degene die er altijd voor me was als ik je nodig had. Bedankt, mam.

36. Mijn hele leven lang ben jij degene geweest die me heeft gestimuleerd om beter te worden en me heeft geholpen om de persoon te worden die ik nu ben. Ik zal me altijd alle opofferingen herinneren die je voor me gemaakt hebt. Ik hou van je.

37. Ik ben een ambitieus en gemotiveerd persoon die streeft naar perfectie. Telkens als je ergens aan werkt, moet je jezelf uitdagen om meer te doen. De beste zakenmensen ter wereld weten dit. Voor mij betekent dat, mezelf motiveren om grenzen te verleggen die ik voor onmogelijk hield.

38. Weet je, mijn moeder heeft me ooit verteld dat ik slim was. Ze moedigde me aan en motiveerde me om nooit te stoppen met leren. Daarom geloof ik dat je je beste leven kunt leiden met een sterke geest en een sterk lichaam.

39. De reden dat ik zelfvertrouwen kreeg was niet alleen om me goed te voelen over mezelf, maar om mijn dromen na te jagen. Voor mij is er niets krachtiger dan vertrouwen in een zoektocht naar succes.

40. Mijn moeder zei me altijd dat ik de macht had om de wereld te veranderen. Dat heb ik ook gedaan. Door haar geloofde ik altijd in mezelf – en het is dat vertrouwen dat me in staat stelde mijn dromen te verwezenlijken. »

41. Ik ben getuige geweest van de impact die vertrouwen kan hebben op iemands leven, en dat wil ik vandaag met jullie delen.

42. Mijn moeder zei me altijd dat ik de slimste persoon in de kamer was, waardoor ik me geweldig voelde. Door haar weet ik dat zelfvertrouwen de sleutel is tot succes.

43. Mijn moeder heeft me geleerd dat ik kan zijn wie ik wil zijn. En dat de wereld binnen handbereik ligt. Ik ben voor altijd dankbaar voor de lessen die ze me geleerd heeft en hoe ze me gevormd hebben tot wie ik ben.

44. Ik kan de wereld aan omdat ik mijn moeder aan mijn zijde heb. Ze is zo’n inspiratie.

45. Mijn moeder heeft me geleerd een sterke en zelfverzekerde vrouw te zijn die de wereld aankan.

46. Het leven kan zo ontmoedigend en ondoordringbaar lijken, met alle hindernissen en barrières die we elke dag tegenkomen. Ik wil je helpen jezelf op te bouwen op welke manier dan ook, zodat je de wereld aankan.

47. Als vrouw word ik er voortdurend aan herinnerd om ambitieus, volhardend en hardwerkend te zijn. Maar ik realiseer me nu dat het mijn moeder is die me de ware betekenis van deze kwaliteiten heeft geleerd.

48. Mijn moeder is de belangrijkste persoon in mijn leven. Ze is altijd optimistisch en moedigt me aan om elke dag mijn doelen te bereiken. Alles wat ik nu weet, heb ik dankzij haar geleerd.

49. Mijn moeder was er voor mij toen niemand anders dat was. Ze is een mooie en sterke vrouw die de grootste invloed op mijn leven heeft gehad, en ik zal haar altijd dankbaar zijn.

50. Terugkijkend op mijn leven, zie ik hoe sterk en krachtig mijn moeder is. Ze heeft me keer op keer laten zien hoe ik moet doorzetten, mezelf moet oppakken als ik val, anderen met vriendelijkheid moet behandelen. Dit zijn de deugden die mijn moeder belichaamt, en dit zijn de waarden die ik in mijn leven zal uitdragen.

51. Mijn moeder is mijn rolmodel. Ze doet veel voor me en heeft altijd haar best gedaan om me de juiste weg door het leven te wijzen.

52. Mijn moeder is een ongelooflijk sterke vrouw. Ze balanceert het opvoeden van kinderen, een fulltime baan en een rolmodel zijn. Haar kracht inspireert mij om in mijn eigen leven uit te groeien tot hetzelfde type persoon.

53. Ik weet nog hoe ik mijn moeder eindeloze uren zag werken om ervoor te zorgen dat we alles hadden wat we nodig hadden. Ze liet me altijd zien hoe sterk en onafhankelijk te zijn en nooit op te geven. Ik ben zo dankbaar voor alles wat ze gedaan heeft.

54. Nu ik veel ouder ben, kijk ik terug en besef hoe sterk mijn moeder is. Ik bewonder haar echt voor alles wat ze gedaan heeft en zal blijven doen…

55. Mijn moeder is niet chic. Ze heeft geen diploma of reist de wereld rond. Maar wat ze wel heeft is een hart van goud en een niet aflatend geloof in mij omdat ze in God gelooft.

56. Streef naar je dromen. Laat niets je in de weg staan. Niets is onmogelijk als je er je zinnen op zet.

57. Zonder de kracht en steun van mijn moeder had ik niet kunnen volhouden. Het is de kracht en wijsheid die zij aan mij heeft doorgegeven waardoor ik succesvol ben in het leven.

58. Mijn moeder vertelde me dat ik alles kon worden wat ik wilde, en ze geloofde in me. Ze liet me zien dat alles mogelijk is als je iemand hebt die in je gelooft en als je het verlangen hebt om je potentieel te bereiken.

59. Ik ben er trots op je mijn moeder te noemen. Je hebt me altijd aangemoedigd om het beste uit mezelf te halen, en je geloof in mij heeft me enorm geholpen in het leven.

60. Zonder iemand die mij begeleidde en in mij geloofde, was ik niet geweest waar ik nu ben. Mijn moeder voedde me op om altijd mijn best te doen en hielp me mijn potentieel aan te boren. Bedankt, mam!

61. Ik had niet zo ver in het leven kunnen komen zonder iemand die in me gelooft en me begeleidt. Dank je, mam, om me altijd aan te moedigen om de beste persoon te zijn die ik kan zijn en om te helpen mijn potentieel naar buiten te brengen!

62. Er is geen berg te hoog en geen dal te laag. Mijn moeder maakte me sterk, maar bovenal maakte ze me trots.

63. Als je naar je moeder kijkt, zie je een vrouw die mooi is van binnen en van buiten. Ze is er altijd om naar je verhalen te luisteren en haar beste advies te geven – zelfs als dat advies niet precies is wat je wilt horen. Ze weet wat het beste voor je is, en dat is oké.

64. Ik wou vaak dat ik half zo sterk kon zijn als zij. Mijn alleenstaande moeder voedde me op als een tijger met niets dan liefde, en ik kon niet trotser op haar zijn.

65. Ze is een geweldig rolmodel voor de jeugd van tegenwoordig. Ze is een geweldige moeder, vrouw, lerares en vriendin die iedereen om haar heen inspireert om hun best te doen.

66. Haar moed, haar kracht en haar onbreekbare geest inspireren mij om meer te doen in het leven. Ze is voor altijd een rolmodel voor me.

67. Ze nam nooit genoegen met nee en zette zich altijd door tegenslagen heen. Ze leerde me dat alles mogelijk is als je maar hard genoeg werkt.

68. Zij verpersoonlijkt kracht. Ze is sterk en zelfverzekerd ondanks alle obstakels in haar leven. Ze inspireert anderen om hun doelen te bereiken, wat er ook gebeurt.

69. Ze heeft me geleerd dat ik onder alle omstandigheden sterk moet zijn. Ze geeft nooit op en is een inspiratie voor iedereen.

70. Zij is de definitie van kracht. Ze heeft me geleerd hoe ik sterk moet zijn in het leven, ongeacht de situatie.

71. Mijn moeder liet me zien dat het leven vriendelijk is, en vol liefde en gelach. Ze leerde me de kracht van mijn hart, ze leerde me niet bang te zijn, en ze leerde me dat alles mogelijk is als je je hart volgt.

72. We weten allemaal dat vriendelijk en gastvrij zijn belangrijk is, maar de meesten van ons doen dat niet omdat we het te druk hebben of afgeleid zijn. Het voorbeeld van mijn moeder leerde me om de kleine dingen te doen waar andere mensen geen moeite voor doen en om te blijven zoeken naar manieren om anderen een meerwaarde te geven.

73. Mijn moeder inspireert me. Ze leerde me hoe belangrijk het is om aardig en medelevend te zijn voor anderen. Haar advies helpt me om elke dag een beter mens te zijn.

74. Mijn moeder is altijd de belangrijkste invloed in mijn leven geweest. Ze heeft me geleerd altijd mijn hart te volgen en aardig te zijn voor iedereen. Ze is een prachtig rolmodel voor mij, en ik ben zo gezegend dat ik haar heb.

75. Mijn moeder is mijn held. Ze heeft me lessen geleerd die me gevormd hebben wie ik ben en voetafdrukken op mijn hart achtergelaten.

76. Ze leert me het leven nooit als vanzelfsprekend te beschouwen en de kleine dingen te waarderen. Door haar voorbeeld heb ik geleerd dat een goed mens zijn makkelijk is als je je hart volgt. Ze is mijn held.

77. Mijn moeder leerde me het belang van de kleine dingen, zoals dank je wel zeggen en aardig zijn tegen iedereen. Ze liet me zien dat een goed mens zijn makkelijk is als je je hart volgt. Ze is mijn held.

78. Ik ben altijd geïnspireerd door mijn moeder. Zij is de dapperste en zachtaardigste persoon die ik ken. Ze leerde me dat vrouw zijn niet betekent dat je iets aan jezelf moet veranderen om aan de normen van de maatschappij te voldoen, maar dat je moet omarmen wie je bedoeld bent en moet doen wat je wilt. Mijn moeder is mijn inspiratie omdat ze me heeft geleerd dapper te zijn en nooit op te geven, wat er ook op mijn pad komt. »

79. Ze is mijn moeder. Ik zou niets zijn zonder haar, en zij zou niets zijn zonder mij. Ze leerde me alles wat ik weet over dapper zijn en het juiste doen. En nu geef ik die lessen door aan mijn kinderen, zodat zij ze op een dag aan hun kinderen kunnen doorgeven.

80. Mijn moeder is een natuurkracht. Ze leerde me alles wat ik weet over dapper zijn, maar ze is meer dan een persoon die me veilig en verzorgd laat voelen. Ze is inspirerend.

81. Ze heeft me alles geleerd wat ik weet over dapper zijn, maar ze is meer dan een persoon die me een veilig en verzorgd gevoel geeft. Door haar voel ik me geïnspireerd, zelfverzekerd en hoopvol.

82. Mijn moeder probeert altijd het juiste te doen. Ze leerde me alles wat ik weet over dapper zijn, maar mijn moeder is meer dan een persoon die me veilig en verzorgd laat voelen. Ze is een krachtpatser.

83. De zekere manier om te slagen is om nooit op te geven. En de duidelijkste weg naar succes is door te doen waar je van houdt.

84. Ik heb al vroeg in mijn leven geleerd dat als je grote dingen wilt bereiken, je alleen een plan nodig hebt en de vastberadenheid om het uit te voeren. Maar net zo belangrijk als je ambities zijn de mensen om je heen.

85. Integriteit is niet alleen een morele eigenschap, maar een die je zal helpen slagen. Stel je eens voor hoe het zou voelen om het leven van je dromen te hebben door consequent stappen te zetten in de richting van je visie.

86. Ik ben gezegend met een moeder die mij altijd heeft geïnspireerd om nooit op te geven en mijn best te doen in alle aspecten van mijn leven, hoe moeilijk de reis ook is. Zelfs als anderen me vertellen dat ik iets niet kan, moedigt ze me altijd aan om door te zetten en altijd te zoeken naar een mogelijkheid om een schijnbaar onoverkomelijk obstakel om te zetten in een gouden kans die uiteindelijk tot succes zal leiden.

87. Gedreven door de principes van integriteit en familie, heb ik een carrière opgebouwd door te doen wat juist is.

88. Mijn moeder inspireerde me om de persoon te worden die ik nu ben. Ze stelde familie altijd voorop, verwachtte het beste van zichzelf en anderen en geloofde altijd dat met hard werken alles mogelijk was.

89. Mijn moeder leerde me dat succes zinloos is zonder integriteit, en ze liet me zien dat niemand zo belangrijk is als je familie.

90. Telkens als ik het gevoel heb dat ik wil opgeven, denk ik aan mijn moeder. Ze leerde me hoe je sterk moet staan als het leven je probeert neer te halen, want het zal nooit ophouden, zelfs als je de beste bent in wat je doet. Hoe moeilijk het ook werd, ze was er altijd voor me met liefde en steun als ik dat het meest nodig had, en ze zorgde er altijd voor dat ik begreep dat niemands succes in het leven belangrijker zou zijn dan mijn integriteit.

91. Het was niet gemakkelijk. Ze leerde me nooit op te geven en door te gaan. Ze liet me zien hoe sterk ik kon zijn in moeilijke tijden. Ik ben wie ik ben dankzij haar.

92. Mijn moeder zijn is zwaar. Ze heeft stormen doorstaan, me opgevoed en me geleerd sterk te zijn. Ze is een van mijn grootste inspiratiebronnen.

93. Ze leerde me om veerkrachtig en vriendelijk te zijn en liet me door niemand tegenhouden, en ik zou niet zijn wie ik ben zonder haar.

94. Ik zou hier niet zijn zonder mijn moeder. Ze leerde me veerkrachtig en aardig te zijn en weigerde me te laten instorten als de wereld het vuur aan de schenen legde.

95. Het is niet altijd gemakkelijk om mijn moeder te zijn, maar ze zou zeker zeggen dat het een van haar grootste prestaties is. Ze leerde me om veerkrachtig en aardig te zijn en weigerde me te laten instorten als de wereld het vuur aan de schenen legde. Ik zou niet zijn wie ik ben zonder haar.

96. Ik ben sterker dan je denkt omdat mijn moeder me sterker heeft gemaakt dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

97. Mijn moeder heeft me sterk gemaakt, zodat ik op eigen benen kan staan en tegen alle obstakels kan vechten. Ze leerde me hard te werken. Ze vertelde me dat het een voorrecht is om als vrouw in deze wereld te leven, ondanks alle discriminatie, pijn en ontberingen die wij vrouwen in ons leven ondervinden. Ze bereidde me voor op alles wat op mijn pad zou komen. Mam, het gaat er niet om perfect te zijn. Het gaat erom dat je doet wat je moet doen om te overleven. Mam, ik

98. Het is nooit te laat om je droom te volgen. Mijn moeder was daar een goed voorbeeld van toen ze terug naar school ging en haar diploma haalde op 80-jarige leeftijd!

99. Mijn moeder inspireerde me om het beste uit mezelf te halen. Om elke mislukking te zien als een kans om ervan te leren en door te gaan. Ze leerde me dat de enige manier om een uitdaging te overwinnen is om mezelf voorbij mijn grenzen te duwen en nooit te stoppen met proberen. Geef jezelf nooit op!

100. Mijn moeder moedigde me altijd aan om het beste uit mezelf te halen. Ze pushte me om nieuwe dingen te proberen en nooit op te geven. Ze leerde me dat alles mogelijk is als je hard werkt en nooit opgeeft.

101. Mijn moeder is een heel speciaal persoon. Ze heeft me altijd gestimuleerd om het beste uit mezelf te halen, ongeacht de moeilijkheden en ontberingen die ik tegenkwam.

102. Mijn moeder heeft altijd een sterke invloed op mij gehad. Ze heeft me geleerd om nooit op te geven en altijd door te zetten. Daarom werk ik zo hard als ik kan om ervoor te zorgen dat ze niet teleurgesteld is in mij.

103. Mijn moeders geloof en vastberadenheid hebben mijn leven gevormd. Ze leerde me hoge doelen te stellen en hard te werken om ze te bereiken.

104. Het leven is niet eerlijk, maar je moet uit bed komen en blijven proberen. Je kunt je houding veranderen, maar niet je persoonlijkheid

105. Vanaf de dag dat ze geboren werd, dwong mijn moeder me om mijn best te doen. Ze leerde me te streven naar succes en door te zetten bij alle obstakels.

106. Ik wil dat mijn kinderen opgroeien tot sterke mannen die goed van kwaad onderscheiden. Ik wil dat ze voor zichzelf opkomen en goede beslissingen leren nemen.

107. Mijn moeder is mijn held. Ze heeft me geleerd een goede vriendin te zijn en altijd het juiste te doen.

Er is altijd ruimte voor verbetering en succes, wat je ook doet. Bovendien, ongeacht hoe goed je ergens in bent, er is altijd ruimte voor verbetering. Dus blijf leren en nieuwe dingen proberen. Blijf niet stilstaan bij het verleden, maar omarm en geniet ervan. En als dat niet lukt, vraag dan je moeder om advies.

Deel deze onschatbare mijn moeder maakte me sterk citaten met je moeder en andere dierbaren. Bedankt voor het lezen.