Mijn Oma Is Mijn Beschermengel Citaten

Grootmoeders zijn soms onze beschermengelen, die over ons waken vanaf onze geboorte. Soms drijven ze ons voortdurend naar het geluk. Grootmoeders in de familie zorgen voor hun kleinkinderen en wijden hun leven aan hen om hen te koesteren.

Soms zijn onze grootmoeders er in de moeilijke en zoete tijden van het leven. Ze kan je negeren, boos op je worden of soms zelfs kwaad op je worden, maar wat er ook gebeurt, hun liefde voor jou is onvoorwaardelijk.

Er zijn momenten in ons leven dat we ons eenzaam en gedesoriënteerd voelen. De kleine dingen die ons doen glimlachen zijn niet zo gemakkelijk te vinden onderweg en vaak dreigt de duisternis ons te overweldigen. Dat is wanneer je oma van pas komt. Ze is je beschermengel en weet je altijd op te beuren.

Als je van je oma houdt, mis dan niet de kans om deze mooie verzameling van mijn oma is mijn beschermengel citaten hieronder te lezen.

Mijn oma is mijn beschermengel citaten

Familie is het belangrijkste in de wereld, en mijn oma komt soms op de tweede plaats na God. Ze is er voor ons geweest door zoveel beproevingen heen – ze verdient een beter leven dan dit, maar hopelijk mag ik haar trots maken omdat ze mijn beschermengel is.

1. Mijn oma is mijn beschermengel. Ik ben elke dag dankbaar voor mijn oma die vanaf de eerste dag bij me is. Ze houdt van me en zorgt voor me op dezelfde manier als voor haar andere kleinkinderen.

2. Ik hou van je, mijn lieve oma. Je bent mijn beschermengel. Ik ben blij dat je het licht van mijn leven bent.

3. Mijn oma is mijn beschermengel, ze is er voor me sinds mijn geboorte.

4. Mijn oma is er voor me zolang ik leef. Ze is mijn beschermengel, en ze is de persoon waar ik het meest van hou in deze wereld.

5. Mijn oma. Ik hou zoveel van haar. Ze is als een tweede moeder voor me. Ik kan me niet voorstellen waar ik nu zou zijn zonder haar. Ze is er altijd voor me geweest, in goede en slechte tijden. Ze is mijn beschermengel.

6. Mijn geliefde grootmoeder je bent mijn beschermengel, ik ben voor altijd dankbaar dat je geboren bent.

7. Ik hou zoveel van mijn oma. Ze is er altijd voor me geweest sinds mijn geboorte. Ze is mijn beschermengel.

8. Toen ik een kind was, was mijn oma, mijn beschermengel, er altijd om me te helpen. Dat is ze altijd geweest, mijn beschermengel.

9. Ik hou zoveel van mijn oma. Ze staat al mijn hele leven aan mijn zijde. Ze is mijn beschermengel.

10. Mijn grootmoeder is mijn held en mijn beschermengel. Ze heeft me door het leven geleid, door onvoorwaardelijke liefde, steun en advies te geven sinds mijn geboorte.

11. Toen ik een baby was, was er niemand meer voor mij dan mijn grootmoeder. Ze zorgde voor me, vrolijkte me op als ik down was en gaf me het leven dat ik nu heb. Ze zal voor altijd mijn beschermengel zijn.

12. Ik zou helemaal verloren zijn zonder mijn oma. Zij is degene die me leerde over het leven, en hoe een goed leven te leiden. Ze is mijn beschermengel.

13. Ik hou van mijn oma. Ze is altijd een rolmodel en beschermengel voor me geweest.

14. Als ik aan mijn oma denk, voel ik veel liefde. Elke dag let ze op me en geeft ze me steun, en ik weet dat ze dat altijd zal doen. Mijn oma is mijn beschermengel.

15. Bij jou zijn is als dichter bij God zijn. Je bent mijn beschermengel, en ik beschouw je liefde niet als vanzelfsprekend. Ik hou van je, oma.

16. Ik ben niets zonder mijn oma in mijn leven. Ze is mijn beschermengel, en de persoon waar ik naar toe ga als ik advies nodig heb of gewoon iemand die er voor me is.

17. Mijn oma is mijn beschermengel, mijn bron van inspiratie. Als ik advies nodig heb of gewoon iemand die er voor me is, staat ze aan mijn zijde.

18. Mijn oma is mijn leven en beschermengel. Zonder haar zou ik niets zijn. Ze is mijn engel, mijn redder, en de persoon waar ik naar toe ga voor advies als ik het nodig heb. Ze is er altijd voor me, zelfs als niemand anders dat is.

19. Mijn oma, mijn beschermengel. Ik zou niet kunnen zijn wie ik nu ben zonder haar aan mijn zijde. Er is niemand anders waar ik liever heen zou gaan met mijn problemen en mijn vreugdes. Niemand met wie ik meer familieherinneringen zou willen delen dan met haar.

20. Mijn oma is de persoon die onvoorwaardelijk van me houdt. Ze is mijn beschermengel, mijn beschermer, en de persoon die ik altijd zal vertrouwen met mijn leven.

21. Mijn oma is mijn leven. Ze is de eerste persoon die ik wil zien als ik wakker word, en de laatste persoon die ik wil zien voordat ik ga slapen. Mijn oma is mijn beschermengel.

22. Mijn oma is mijn rots en mijn beschermengel. Ik kan me niet voorstellen waar ik zou zijn zonder haar in mijn leven. Toen ik een kind was, speelde ze de rol van zowel vader als moeder voor mij, nam me mee naar ijsjes na voetbalwedstrijden en ging naar toneelstukken op mijn school. Ik hou zoveel van haar.

23. Ik voel me sterker nu ik weet dat mijn oma met zoveel passie van me houdt. Ik kan er altijd op rekenen dat ze er voor me is in tijden van nood. Ze is mijn beschermengel.

24. Ik heb alles te danken aan mijn oma. Ze is er altijd voor me geweest als ik haar nodig had, en ze geeft me altijd uitstekend advies. Mijn oma is mijn beschermengel.

25. Mijn oma is iemand waar ik altijd van zal houden. Ze is mijn beschermengel. Ze is er altijd voor me, en ik zou alles doen om nog één dag met haar door te brengen.

26. Door mijn oma ben ik nu een ander mens. Haar vrijgevigheid, bedachtzaamheid en onvoorwaardelijke liefde hebben me geholpen te worden wie ik nu ben. Ze zal altijd mijn beschermengel zijn.

27. Ze is mijn grootste fan. Ik hou van en waardeer alles wat ze voor me doet, van de ontelbare uren dat ze me in slaap wiegt toen ik een baby was tot het luisteren naar hoe ik mijn dagen doorbreng. Mijn oma is mijn beschermengel.

28. Ze is de beste oma die iemand zich kan wensen, en ik kan me geen leven zonder haar voorstellen. Ze zal altijd mijn beschermengel zijn.

29. Oma’s zijn als beschermengelen. Ze zijn er altijd om over ons te waken, ons te beschermen en van ons te houden, wat er ook gebeurt.

30. Ik hou van je en mis je zo erg, oma. Je zult altijd mijn beschermengel zijn.

31. Jij bent mijn beschermengel. Je beschermt me tegen de slechte mensen en leidt me naar de goede dingen in het leven. Ik hou van je, oma.

32. Oma’s hebben de meeste engelbewaarders. Ik hou vooral van mijn oma.

33. Je bent mijn beschermengel, die over me waakt en me beschermt tegen kwaad. Ik ben altijd bij je en wil dat je weet dat ik heel veel van je hou.

34. Jouw liefde is mijn schuilplaats, mijn beschermengel. Je hart klopt synchroon met het mijne. Jij bent de lucht die ik inadem en ik zal altijd van je houden.

35. Mijn liefde voor jou is constant en eeuwig. Onthoud altijd dat ik je dicht bij mijn hart hou en je nooit laat gaan. Je bent mijn beschermengel, oma.

36. Mijn oma is mijn beschermengel. Ze is de meest geweldige, zorgzame persoon die ik ken. Ze brengt me zoveel vreugde en geluk. Ik hou zoveel van haar.

37. Oma, ik ben voor altijd dankbaar voor uw blijvende liefde. Bedankt dat je een beschermengel bent die over ons waakt vanaf onze geboorte. We houden van je.

38. Mijn oma is mijn beschermengel, zij is de reden dat ik nog leef. Ze leerde me alles wat ik weet en gaf me een liefde die niet vervangen kan worden.

39. Mijn oma is de reden dat ik nog leef. Ze leerde me alles wat ik weet en gaf me een liefde die niet vervangen kan worden. Mijn oma is mijn beschermengel.

40. Mijn oma is mijn beschermengel, ik leef dankzij haar. Ze leerde me alles wat ik weet en gaf me een liefde die niet vervangen kan worden.

41. Mijn oma is mijn beschermengel, zij is de reden dat ik nog leef. Haar liefde gaat verder dan alle anderen, en ze heeft me alles geleerd wat ik weet.

42. Mijn oma is de reden dat ik elke ochtend wakker word. Zij is de reden dat ik teken, schrijf en muziek maak. Het is mijn oma die me naar succes leidt en me liefde geeft die alle woorden te boven gaat. Mijn oma is mijn beschermengel.

43. Ik leef vandaag dankzij mijn geweldige grootmoeder die vanaf mijn geboorte mijn beschermengel was. Ze gaf me alles wat ik nodig had om succesvol te zijn in het leven en liet me zien wat echte liefde is.

44. Ik heb een liefde in mijn leven die niet vervangen kan worden, de persoon waar ik altijd op kan rekenen. Ze gaf me het leven en toonde me de onvoorwaardelijke liefde die ik nooit eerder had gevoeld. Mijn oma is mijn beschermengel.

45. Mijn oma is de beste. Mijn oma is mijn beschermengel. Ik hou zoveel van haar omdat ze me leerde mijn dromen te bereiken, en me hielp het leven ten volle te leven.

46. Je bent mijn beschermengel. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt, zelfs als ik het niet verdien. Ik hou van je met heel mijn hart, oma.

47. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder haar, maar ik weet dat het niet hier zou zijn. Mijn oma is mijn reden van bestaan, mijn leven, mijn liefde. Ze is mijn beschermengel.

48. Mijn grootmoeder is altijd mijn held geweest. Ze is de belangrijkste persoon in mijn leven en het perfecte voorbeeld van wat een moeder zou moeten zijn. Mijn oma is mijn beschermengel.

49. Mijn oma is een symbool van de ware kracht van liefde om alles te overwinnen. Ze gaf me de wereld en leerde me het verschil tussen goed en kwaad. Mijn oma is mijn beschermengel. Ik hou meer van haar dan van het leven zelf.

50. Mijn oma is mijn beschermengel. Toen ik opgroeide, als ik iets verkeerds zei of deed, keek ze me aan met ogen vol liefde en zei: « Ik zal voor je bidden ». En ik geloofde haar.

51. Mijn oma is mijn spirituele gids. Toen ik opgroeide, bekleedde ze me altijd met liefde, en gaf me een veilig gevoel. Ik ben er trots op haar mijn beschermengel te noemen.

52. Mijn oma is mijn beschermengel. Ze is de eerste die ik bel als ik ziek ben, en ze is altijd bereid te luisteren als ik haar nodig heb. Telkens als ik aan haar denk, komt er een glimlach op mijn gezicht.

53. Ik heb veel geluk omdat ik ben opgegroeid in een gezin vol liefde. Iedereen in mijn familie houdt van me, en ik geloof dat vooral mijn oma van me houdt en mijn hele leven voor me heeft gebeden. Mijn oma is mijn beschermengel.

54. De liefde van mijn oma voor mij is eindeloos. Ze is mijn beschermengel. Ik weet dat haar hart altijd het mijne zal zijn, zelfs als ik 90 ben.

55. Mijn oma. Mijn hart loopt over van liefde als ik aan haar denk. Mijn oma is mijn beschermengel. Ze is de beste!

56. Zonder de liefde van mijn oma in haar hart zou ik niet zijn wie ik nu ben. Ze heeft me geleerd hoe ik van anderen moet houden, en mensen moet accepteren zoals ze zijn. Mijn oma is mijn beschermengel.

57. Elke ochtend als ik wakker word, denk ik aan mijn oma en voel ik me gelukkig dat ik haar in mijn leven heb. Door haar voel ik me elke dag speciaal, geliefd en belangrijk. Ze is mijn beschermengel.

58. Mijn oma is een van mijn beschermengelen. Ze zit op een wolk en waakt over mij, geniet met volle teugen van de kleine dingen in het leven.

59. Jij bent de reden dat ik nog leef, oma. Ik hou van je en ben je dankbaar. Jouw leven is het mijne, en mijn leven is het jouwe. Je bent mijn beschermengel.

60. Mijn oma waakt over mij en zorgt ervoor dat ik altijd veilig ben. Ik geniet met verve van de kleine dingen in het leven dankzij haar, en ze herinnert me aan wat belangrijk is. Ze is mijn beschermengel.

61. Mijn oma is een van mijn meest geliefde en gekoesterde vrienden. Ze is er altijd als ik haar nodig heb, en ze houdt onvoorwaardelijk van me. Ze is mijn beschermengel.

62. Ik hou van je, oma. Je bent iemand van grote wijsheid en schoonheid, en ik ben blij dat je er altijd bent voor mij en mijn familie. Je bent mijn beschermengel.

63. Lieve oma, je bent mijn beschermengel. Bedankt dat je me de juiste manier van leven hebt laten zien, door het voorbeeld te geven, en dat je altijd van me houdt.

64. Mijn oma is een schat aan wijsheid, liefde en levenservaring. Elk moment met oma is een kans om meer te leren over het geweldige leven waar we van moeten genieten. Ze is zeker mijn beschermengel.

65. Toen ik klein was, keek mijn oma toe hoe ik in de achtertuin speelde en glimlachte. Ze was er altijd voor me, om me te knuffelen of een verhaaltje te vertellen. Ze zal voor altijd mijn beschermengel blijven.

66. Een wijze vrouw vertelde me eens dat er een beschermengel is toegewezen aan elke persoon. Een beschermengel die over je waakt, en je begeleidt wanneer hij kan. Mijn oma is mijn beschermengel.

67. Mijn wijze en liefhebbende grootmoeder die mijn beschermengel is. Ik hou zielsveel van haar.

68. Jij bent het licht in mijn dag. De muziek in mijn hart, de regenboog na een storm, de glimlach op mijn gezicht en de adem in mijn longen. Bedankt dat je mijn beschermengel bent, oma.

69. Zolang oma er is, heb ik altijd iemand om mee te praten over mijn dagen, warme chocolademelk die op me wacht als ik uit school kom, en een knuffel die alles beter maakt. Ik hou van haar.

70. Gelukkige verjaardag aan mijn beschermengel. Ik hou van je, en ik mis je.

71. Ze leefde een eenvoudiger leven en volgde haar hart, maar ze accepteerde de mensen altijd voor wie ze waren, en deelde haar wijsheid met iedereen die ze ontmoette. Ze was mijn beschermengel, en ik mis haar.

72. Ze geloofde in mij toen ik niet in mezelf geloofde. Mijn oma is mijn beschermengel. Ze is er voor mij geweest, dus zal ik er voor haar zijn. Ik hou van je, oma.

73. Mijn oma is mijn beschermengel. Ze is er altijd voor me geweest, en haar liefde is onwrikbaar. Ze zal er altijd voor mij zijn, dus zal ik er ook voor haar zijn. Ik hou van je oma.

74. Ik hou zoveel van je, oma. Ik zal er voor je zijn als je me nodig hebt, want je bent mijn beschermengel.

75. Oma, ik zal er altijd voor je zijn. Je bent mijn beste vriend en de beschermengel die mijn leven mogelijk heeft gemaakt. Bedankt, oma.

76. Mijn oma is mijn beschermengel. Ze is de engel in mijn hart als onze harten uit elkaar zijn. Ik hou van haar.

77. Ik zal altijd van je houden, oma. A. We hebben zoveel mooie tijden samen doorgebracht. Bedankt dat je er voor me was.

78. Mijn oma zorgt voor me. Ze zorgt voor me, en ik wil van haar terug houden. Ze is mijn beschermengel. Oma, ik hou van je.

79. Oma, je bent een trouwe vriend en gids voor me geweest in deze tijd. Je hebt me geholpen het leven en mezelf te begrijpen. Ik zal je voor altijd dankbaar zijn. Ik hou van je, oma.

80. Jouw kleindochter zijn is altijd een van mijn meest trotse prestaties geweest. Je bent mijn beschermengel. Je bent er altijd voor mij geweest, en ik kan niet wachten om er voor jou te zijn als je oud wordt.

81. Ik beloof er altijd voor je te zijn, je te beschermen en te eren. Ik geef veel om je omdat je me mijn hele leven een onmetelijke hoeveelheid liefde hebt gegeven. Ik hou van je, oma.

82. Mijn oma is mijn beschermengel. Zij is degene die me leerde te dromen, geïnspireerd te worden, en nooit te stoppen met dromen, groeien en geïnspireerd worden. We verloren haar vorig jaar, en ik mis haar elke dag.

83. Mijn oma en ik waren zo hecht. We konden uren praten en de hele dag met elkaar optrekken. Ze was echt een bijzondere vrouw die me leerde te dromen, geïnspireerd te worden, en nooit te stoppen met dromen, groeien en geïnspireerd worden. Ze was mijn beschermengel.

84. Mijn oma is mijn beschermengel. Ze leerde me te dromen, geïnspireerd te zijn en groots te dromen.

85. Ik heb dit geschreven omdat ik van mijn oma hou, die mijn beschermengel is en altijd zal blijven. Ze leerde me te dromen en nooit op te houden met dromen. Ze had vertrouwen in mij wanneer niemand anders dat deed. Ik mis haar elke dag, maar ze leeft voort in mij en inspireert me om de beste persoon te zijn die ik kan zijn.

86. Mijn oma is de belangrijkste persoon in mijn leven. Ze was mijn beschermengel, hielp me mijn dromen na te jagen en te worden wie ik nu ben. Ik mis haar elke dag.

87. Ik hou van je, oma. Ik weet nog dat je naar al mijn problemen luisterde. Je was er altijd voor me. Je bent en blijft mijn beschermengel.

88. Mijn oma is een inspiratie. Ik heb nog nooit een vriendelijker of zorgzamer persoon ontmoet. Ze is mijn beschermengel. Ik ben zo gelukkig om haar in mijn leven te hebben.

89. Mijn oma is mijn beschermengel. Ze waakt over me en beschermt me van bovenaf. Ik hou van je, oma.

90. Sinds ik een kleine jongen was, ben je er voor me geweest. Je bent mijn beschermengel, die over me waakt en me van bovenaf beschermt. Ik hou van je, oma.

91. Ik hou van je, oma. U bent mijn beschermengel sinds mijn geboorte. Je waakt altijd over me, beschermt me en begeleidt me.

92. Ik kan niet uitleggen hoeveel je voor me betekent. Je bent mijn beschermer, mijn vertrouweling, mijn beschermengel. Ik hou van je, oma.

93. Lieve oma, ik kan je niet genoeg bedanken voor alle liefde en steun die je me geeft. Je bent er altijd geweest en zal altijd over me waken. Ik hou van je tot aan de maan en terug.

94. Jij bent mijn toevluchtsoord. Ik kan mezelf zijn en mijn gevoelens uiten zonder oordeel. Je bent niet alleen mijn oma, je bent mijn beste vriend. Bedankt dat je mijn beschermengel bent.

95. Je bent mijn nummer één, oma. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Bedankt dat je mijn beschermengel bent.

96. Oma, je betekent alles voor me. Ik zal je altijd dankbaar zijn voor je liefde en vriendelijkheid. Je bent onvervangbaar.

97. Mijn oma, je bent mijn kracht en inspiratie. Ik ben zo dankbaar om u in mijn leven te hebben. Bedankt dat je mijn beschermengel bent.

98. Mijn oma is mijn beschermengel omdat ik altijd op haar kan rekenen. Ze is ook de beschermengel van mijn familie omdat ze ons allemaal beschermt.

99. Mijn oma is mijn beschermengel – ze lacht als ik dat zeg, maar eerlijk gezegd, na alles wat ze voor ons gezin heeft gedaan – liefdevol, zorgzaam en gevend zonder er iets voor terug te verwachten, geloof ik dat met heel mijn hart.

100. Mijn oma is mijn beschermengel. Ze lacht elke keer als ik dat zeg. Ze heeft lief en geeft onvoorwaardelijk. Wat is er niet leuk aan haar?

Ik hoop dat je de verzameling van mijn oma is mijn beschermengel citaten die ik hier heb interessant en nuttig vindt. Voel je vrij om je commentaar achter te laten en probeer ze te delen met je familie en vrienden.

Bedankt.