Mijn Tante Is Mijn Beste Vriendin

De relatie tussen een tante en haar nichtje of neefje is iets speciaals. Of het nu gaat om een beetje broederlijke chaos of een heel klein beetje competitie, het levert een levenslange band op. Maar iedereen weet dat tantes bijzonder en uniek zijn.

Ieder van ons heeft een tante waar we echt van houden. Of ze nu de zus is van je moeder of van je vader, of ze nu ver weg woont of in de straat, je hebt zeker een geweldige tante. Dat is iemand die er altijd voor je is als niemand anders dat is.

Hou je niet van die momenten dat je tante je het gevoel geeft dat je haar favoriete nichtje/neefje bent? Met wie anders zou je op avontuur willen gaan? En is het niet leuk als ze je het gevoel geeft dat je het belangrijkste lid van de familie bent?

Soms vergeten we de mensen die veel voor ons betekenen te waarderen voor wat ze voor ons doen. Deze mijn tante is mijn beste vriendin quotes zijn een goede manier om je tante te vertellen hoeveel je waardeert dat ze je beste vriendin is en voor haar bereidheid om je elk moment van de dag te helpen.

Mijn tante is mijn beste vriendin

Mijn tante is mijn beste vriendin. Ze is al bij me sinds mijn geboorte. Toen ik moeilijk kon leren lopen, was zij er altijd om me op te vrolijken als ik viel. Ze praatte met me als ik me verdrietig voelde en ze maakte me aan het lachen als ik niets anders te doen had.

1. Mijn tante is mijn beste vriendin en is altijd een van de meest positieve mensen in mijn leven geweest. Ze is ook erg slim en kan een gemeen spelletje Scrabble spelen.

2. De enige die mij echt kent is mijn tante omdat zij mijn beste vriendin is terwijl de rest van mijn familie zegt dat ik een mysterie ben.

3. Ik heb het geluk dat ik mijn tante heb, met wie ik ook beste vriendinnen ben. Zij en ik houden allebei van een goed feestje en zien graag andere mensen gelukkig.

4. Ik ben zo gelukkig om zo’n ondersteunende tante te hebben! Bedankt dat je er altijd voor me bent.

5. Mijn tante is mijn beste vriendin, ze is er altijd als ik haar nodig heb en zelfs als ik haar niet nodig heb.

6. Mijn tante is mijn beste vriendin, ik vertel haar alleen niet zoveel. Maar ze weet het toch.

7. Mijn tante is mijn beste vriendin. Ze is meer dan een geweldige leraar, ze is een mentor en een leidend licht. Ze heeft me zoveel geleerd over leven, passie en familie.

8. Mijn tante is mijn beste vriendin. Ze heeft me veel belangrijke lessen geleerd, zoals hoe je een gepassioneerd leven moet leiden en het belang van familie.

9. Mijn tante is altijd als een moeder voor me geweest, ze vult mijn leven met liefde, lachen en stijl.

10. Mijn tante is mijn natuurlijke mentor. Ze is niet alleen mijn beste vriendin en lerares, maar ook een familiegids, mentor en vriendin voor mij.

11. Ik hou van mijn tante. Ze is als mijn zus, mijn moeder en mijn beste vriendin in één. We hebben samen veel meegemaakt en ze is er altijd als ik haar nodig heb.

12. Ik ben zo gelukkig om een beste vriendin te hebben, die toevallig één van mijn tantes is.

13. Mijn tante is mijn beste vriendin. Zij is degene die mij kent en denkt dat ik een geweldige vrouw ben. Zij gelooft in mij net als ik in mijn dromen. Mijn tante is altijd bij me, ook al is ze ver weg.

14. Als we samen zijn, zul je me nooit zonder mijn tante zien. Ik ken geen betere vriendin dan haar.

15. Tante, je bent mijn ziel zus, beste vriend en favoriete persoon in de hele wereld.

16. Het is waar, mijn tante is mijn beste vriendin. Ik kan me geen leven zonder haar voorstellen.

17. We houden van onze vrienden, we houden van onze familie, maar er is altijd die ene persoon die onze beste vriend is en voor mij… is dat mijn tante.

18. Mijn tante is mijn beste vriendin. Ik hou zoveel van haar en ze maakt me altijd aan het lachen. Ze staat bekend om haar gevoel voor humor en haar sterke geest.

19. Mijn tante is mijn beste vriendin, en ik ben blij haar in mijn leven te hebben!

20. Wat is er beter dan een beste vriend hebben die je tante is? Niet veel.

21. Mijn tante is mijn beste vriendin. Je kunt je familie niet kiezen, maar je kunt wel veel van ze houden.

22. Mijn tante is mijn beste vriendin omdat zij de enige is die mij ziet en kent zoals ik echt ben.

23. Mijn tante is mijn beste vriendin en ik ben zo gelukkig om haar in mijn leven te hebben.

24. Mijn beste vriendin is mijn tante. Sinds ik ongeveer 4 jaar oud was is ze er voor mij voor alles. Ze is als mijn grote zus, moeder en beste vriendin in één. Ik kan me mijn leven zonder haar niet voorstellen.

25. Mijn beste vriendin is mijn tante. Zij is degene die me leerde pokeren, bourbon drinken en haar fantastische zelf te zijn.

26. Mijn beste vriendin is mijn tante! Ik hou zielsveel van haar!

27. Mijn tante is mijn beste vriendin. Deze zomer nam ze me mee naar een kleine kermis in haar woonplaats en ik mocht een helikoptervlucht maken. Ze is de beste !!!!

28. Mijn beste vriendin is mijn tante. Ze is er altijd voor me. Altijd trots op me, wat er ook gebeurt.

29. Mijn beste vriendin is mijn tante, maar ze is geen gewone tante. Zij is degene die me leerde om in een spagaat te draaien en te fietsen zonder zijwieltjes.

30. Mijn beste vriendin is mijn tante omdat ze heerlijk kan koken, me nooit opjaagt om mijn huiswerk te maken en met Kerstmis de mooiste kaarten maakt.

31. Mijn beste vriendin is mijn tante omdat ze me altijd de waarheid vertelt.

32. Ik heb niet zoveel vrienden. Daarom ben ik super close met mijn tante. Zij is mijn beste vriendin.

33. Mijn beste vriendin is mijn tante omdat ze een bakgenie is en de hele tijd filmregels citeert.

34. Mijn beste vriendin is mijn tante. Ze woont bij me, kookt voor me, leert me de perfecte taartkorst te maken en brengt mijn zachtere kant naar boven met haar onvoorwaardelijke liefde.

35. Ik weet niet hoe ik zoveel geluk heb gehad. Mijn beste vriendin is mijn tante en zij is de coolste persoon in mijn hele familie.

36. Ze is mijn beste vriendin, maar ook mijn tante. Wat een rare combinatie!

37. Het leukste aan een beste vriend hebben die ook je tante is, is het bloemenmeisje zijn op hun bruiloft.

38. Ik voel me gelukkig omdat ik mijn beste vriendin als tante heb.

39. Mijn beste vriendin is mijn tante. Immers, zij naaide al mijn kleren toen ik opgroeide.

40. Mijn beste vriendin is mijn tante, en zij herinnert me eraan om nooit de kleine dingen in het leven te vergeten. Ze heeft me geleerd hoe je een vis schoonmaakt, fietst en een kraanvogel vouwt. Ik kijk uit naar onze jaarlijkse traditie van samen voetbal kijken – warme chocolade en kleverige broodjes.

41. Mijn beste vriendin is mijn tante, die naar me luistert en me begrijpt zonder oordeel.

42. Mijn beste vriendin is mijn tante omdat zij het equivalent is van een oudere zus, moeder en beste vriendin in één.

43. Tante, bedankt dat je de persoon was die me meenam naar muziekfestivals, me aanmoedigde mijn kunst met anderen te delen en me voorstelde aan leuke jongens. Je bent mijn beste vriendin.

44. Mijn beste vriendin is mijn tante. Ze is de meest ondersteunende, gulle, goedhartige ziel die ik ken.

45. Mijn beste vriendin is mijn tante. Ik ken haar al mijn hele leven en toen ik jong was, herinner ik me dat ik door haar versteend was. Ze kon hard zijn, maar ze stond altijd achter me en gaf me de beste raad.

46. Mijn beste vriendin is mijn tante. Ze is er altijd geweest om naar me te luisteren en me door het leven te leiden. Ik hou zielsveel van haar.

47. Mijn beste vriendin is mijn tante, ze zei me altijd dat als ik vastzit, zij er is.

48. Mijn beste vriend is mijn tante! Echte vriendschap is wanneer je alles kunt vragen en je vriend zal leveren.

49. Mijn beste vriendin is mijn tante. Ik hou zoveel van haar en ze heeft me altijd gesteund.

50. Mijn beste vriendin is mijn tante. Ik hou net zoveel van haar als van mijn moeder. Ik zou alles voor haar doen.

51. Mijn beste vriendin is mijn tante. Omdat ze dezelfde interesses heeft als ik en me er niet vanaf probeert te houden zoals sommige mensen doen.

52. Mijn beste vriend is mijn tante. Beste vrienden zijn tenslotte familie.

53. Mijn beste vriendin is mijn tante, ze is de beste. Ze is slimmer dan ik, ze is cooler dan ik en ze ruikt naar vanille.

54. Mijn beste vriendin is mijn tante. Ze laat me zoveel ijs en chocolade eten als ik wil.

55. Mijn tante is mijn beste vriendin, ze staat aan mijn zijde sinds ik me kan herinneren, en maakt nog steeds deel uit van mijn leven.

56. Mijn tante is mijn beste vriendin. Ze verlicht mijn leven met haar liefde, lach en wijsheid. En ze is niet alleen mijn tante, ze is ook mijn held.

57. Mijn zus is mijn beste vriendin. We houden van, lachen en leven met volle teugen!

58. Mijn beste vriendin is mijn tante. Door haar voel ik me zo zelfverzekerd en open om me te uiten.

59. Mijn beste vriendin is mijn tante. Ze heeft me opgevoed, en ik kan me niet voorstellen hoe het zou zijn zonder haar.

60. Mijn beste vriendin is mijn tante en ze is er altijd voor me als ik haar nodig heb.

61. Mijn tante is mijn beste vriendin en een van mijn grootste supporters. Ik kon me geen betere persoon in mijn leven wensen.

62. Mijn beste vriendin is mijn tante. Ze is de coolste persoon die ik ooit heb ontmoet, en ik heb een miljoen verhalen die dat bewijzen.

63. Mijn beste vriendin is mijn tante. Alleen mijn familie kan mij koppelen aan iemand die ik al ken sinds mijn geboorte.

64. Mijn beste vriendin is mijn tante. Ze houdt me op het rechte pad en aarzelt nooit om me advies te geven.

Als je gezegend bent met een tante die doubleert als je beste vriend, dan hoop ik dat deze mijn tante is mijn beste vriend citaten hierboven je konden helpen dat mooi uit te drukken. Ik hoop dat je deze verzameling citaten nuttig vond. Laat me alsjeblieft weten wat je van deze post vindt in het commentaargedeelte. Bedankt voor het lezen.