Mijn Vader Missen In De Hemel Op Zijn Verjaardag Quotes

Missing My Dad in Heaven on His Birthday Quotes

De dood is een vreemd iets. Ik ga je niet proberen te vertellen hoe je ermee om moet gaan of hoe je erover moet denken, want dat zou er alleen maar toe leiden dat ik je tegenspreek. Iedereen begrijpt het op zijn eigen manier, en iedereen gaat er op zijn eigen manier mee om. Het is net als de rest van het leven: geen twee manieren zijn precies gelijk, maar ze zijn allemaal goed.

Dicht bij iemand zijn waar je van houdt, zoals je vader, is iets wat je misschien voor lief neemt, zoals de meeste mensen. De zekerheid dat hij zich bij de engelen in de hemel heeft gevoegd, op een betere plaats vol vreugde en gelach, maakt het voor jou gemakkelijker om zijn afwezigheid te accepteren.

De pijn van het verlies van je vader betekent niet dat je hem niet kunt vieren op zijn verjaardag. Als je dit gevoel kent en je vader hebt verloren, dan zijn deze missing dad on his birthday in heaven quotes hieronder iets voor jou.

Mijn vader missen in de hemel op zijn verjaardag quotes

Op deze speciale dag wens ik je een gelukkige verjaardag. Ik kan je nooit genoeg bedanken voor alles wat je hebt gedaan. Ik weet dat je in de hemel op ons neerkijkt en ik hoop dat we je trots maken. Ik mis je, pap. Fijne verjaardag.

1. Ik mis je op deze speciale dag. Ik wou dat je hier was om je verjaardag met mij te vieren. Zelfs in de hemel weet ik dat je bij me bent zoals altijd. Je blijft voor altijd mijn beste vriend, de enige vader die ik ooit gekend heb, en een schouder om op uit te huilen. Ik hou meer van je dan woorden kunnen beschrijven.

2. Lieve papa, waar je ook bent, ik wil je zeggen dat ik je zo erg mis op je verjaardag. Je was er om me op de beste manier door mijn academische carrière te loodsen. Ook al is het jaren geleden dat we elkaar voor het laatst zagen, ik herinner me nog steeds die tedere en mooie herinneringen die we samen maakten.

3. Lieve papa, vandaag is je verjaardag, maar hier mis ik je het meest. Vandaag begint een plek in mij die al sinds mensenheugenis leeg is pijn te doen. Mijn moeder heeft haar best gedaan om mijn vaderloze leegte op te vullen. Maar niemands liefde kan die van jou vervangen. Je was toen mijn beste vriend en dat zal je altijd blijven. Fijne verjaardag, pap. Moge je herinnerd worden als de eeuwige ster die schijnt.

4. Pap, ik ben opgegroeid met het missen van jou, elke dag van mijn leven. De grootste bron van verdriet in mijn leven is de leegte. Jij bent het grootste ontbrekende stuk in mijn leven. Fijne verjaardag, pap.

5. We hebben je te vroeg verloren en we zullen je voor altijd missen. We houden allemaal van je en je leeft altijd in ons hart, gelukkige verjaardag pap.

6. De dag dat hij een groot gat in mijn hart achterliet dat niet in woorden is uit te drukken. Het hartzeer van het missen van mijn vader komt in golven als de getijden van de oceaan. Fijne verjaardag, pap. Je vertelde me altijd dat we allemaal sterren zijn, en leerde me ‘s nachts naar de hemel te kijken en te zeggen: « Welterusten, pap! » Gelukkige verjaardag mijn lieve vader, nu in de hemel.

7. Je bent een raadsel verpakt in een mysterie binnen een raadsel. Fijne verjaardag, pap. Ik mis je altijd en denk veel aan je.

8. Vandaag ben je jarig. Dit bericht stelt niet veel voor, maar als ik eraan denk dat je al lang weg bent, bloedt mijn hart. Wat ik je echt wil zeggen is dat de ketting die onze harten verbindt sterk zal blijven, ook als jij er niet meer bent. Je was een bijzonder mens en ik ben er trots op dat ik je mijn vader mag noemen. Fijne verjaardag.

9. Pap, de dagen zijn nooit meer hetzelfde geweest zonder jouw stem die me erdoorheen leidde. Je was er altijd voor me als ik je nodig had, en je wordt door velen met liefde herdacht. Je zult voor altijd gemist worden. Vandaag bracht alle herinneringen terug die we deelden. Fijne verjaardag.

10. Lieve vader, bedankt dat je er altijd voor me was. Ik mis je heel erg, maar ik weet dat we op een dag weer samen zullen zijn. Ik wens je het allerbeste.

11. Een goede vader, het beste wat een man kan hebben. Ik heb kwaliteitstijd met je doorgebracht en mijn dromen met je gedeeld. Als teken van dankbaarheid op je verjaardag, zou ik willen dat we weer konden praten, net als vroeger.

12. Vanaf de dag dat je deze wereld verliet, heb ik altijd aan je gedacht. Je was mijn held en mijn beste vriend. Ik hou van je en mis je zo erg. Ik wou dat je hier was om me nu te zien opgroeien tot een man. Maar zolang je in mijn hart bent, zal je schaduw nooit uit mijn geheugen verdwijnen. Fijne verjaardag.

13. Levend of dood, je was de beste vader die iemand zich kon wensen. Ik mis je en hou zoveel van je. Fijne verjaardag.

14. Mijn vader in de hemel is altijd in mijn gedachten op zijn verjaardag en ik mis hem zo erg. Ik mis hoe je me verhaaltjes voorlas in bed als ik niet kon slapen. Ik kan niet wachten om je weer te zien wanneer het niet zal voelen als een moment maar als een eeuwigheid.

15. Mijn lieve vader in de hemel, ik word elke dag wakker met een hartverscheurend gevoel dat ik u mis. U was te goed om mij helemaal alleen te laten in deze wereld. Mijn gebed is dat ik u spoedig weer mag zien en elk jaar uw verjaardag met u mag vieren.

16. Vandaag is een speciale dag voor mij. Het is de verjaardag van mijn vader, die nu in de hemel is. Ik mis en hou van hem zonder woorden, dus als hij jarig is, geef ik al mijn aandacht aan hem en bid dat hij mijn liefde ziet van waar hij leeft.

17. Vandaag is je verjaardag, papa. Ik mis je heel erg. Ik wou dat je hier bij me was. Ik kan niet wachten op de dag dat we elkaar weer ontmoeten in de hemel. Ik kijk uit naar die dag. Tot dan hoop ik dat je weet hoeveel je gemist wordt.

18. Ik mis je gewoon, pap. Ik wou dat je hier bij ons was om je verjaardag te vieren. Fijne verjaardag in de hemel.

19. Ik wilde iemand die ik lang niet gezien heb een gelukkige verjaardag wensen. Hey pap, gelukkige verjaardag. Ik weet dat je het druk hebt in de hemel, maar dat houdt me niet tegen om je te missen.

20. Je bent er altijd voor me geweest als ik je het meest nodig had. Je bent mijn grootste bron van kracht geweest, en dat maakt me sterk. Elke dag is zwaar zonder jou, maar ik weet dat je in de hemel op me neerkijkt. Vandaag is je verjaardag en ik wens je alle liefde en zegeningen van de wereld.

21. Pap, God is genadig omdat hij je een plaats heeft gegeven tussen de engelen in de hemel. Ik weet dat je niet meer lijdt. Al je tranen, al je ellende, zijn gewassen in de genade en barmhartigheid van God. Je was mijn ware held naar wie ik opkeek, maar het lot had andere plannen. Maar zelfs vandaag de dag schieten mijn ogen nog stromen tranen als ik aan je denk en je mis. Gelukkige verjaardag, vader.

22. Lieve papa, ik weet dat je in de hemel bent, maar gelukkige verjaardag. Ik mis je zo erg omdat je er altijd voor me was als ik iemand nodig had om mee te praten of iemand die mijn pijn begreep of iemand die naar me luisterde zonder me te veroordelen of iemand die me nooit alleen zou laten op welk moment in het leven dan ook.

23. Vandaag is de dag dat ik mijn vader het meest mis, het is zijn verjaardag. Ik mis zijn onwrikbare steun, zijn begrip en hoe geduldig hij altijd met me was. Hij is er niet meer, maar in mijn hart leeft hij voort.

24. Lieve vader in de hemel, ik wens je een hele fijne verjaardag. Toen ik veel jonger was vierden we je verjaardag hier op aarde. Maar sindsdien vier ik het in de hemel. Jouw afwezigheid is een grote leegte in mijn leven. Ik mis je en denk aan de vele dingen die je gedaan zou hebben om me gelukkig te maken.

25. Lieve papa, op deze speciale dag wou ik dat je hier bij ons was om je verjaardag te vieren. Je was een geweldige man voor mam en een vader voor mij en mijn zus. Fijne verjaardag in de hemel pap, we houden allemaal van je en missen je elke dag van ons leven.

26. Pap in de hemel, ik mis je zo erg! De liefde en steun die je me gaf is iets wat niemand ooit kan vervangen. Jouw glimlach op mijn verjaardag maakte mijn dag speciaal. Je gaf me altijd hoop en motivatie om door te gaan. Ik mis je constante begeleiding en je wijsheid.

27. We missen je meer dan woorden kunnen uitdrukken. Als ik op je verjaardag naar de sterren sta te kijken, komen er duizend herinneringen in me op. Elke keer als ik dezelfde stralende ster aan de hemel zie, zal ik aan je denken en me herinneren hoeveel ik je mis. Fijne verjaardag, pap!

28. Ik weet dat je daarboven bent, pap. Ik zie alle sterren die ‘s nachts schijnen en ik weet dat jij er één van bent. Je zult altijd op me schijnen, en ik zal nooit meer verdrietig zijn. Gelukkige verjaardag!

29. Ik wou dat je niet zo vroeg in je leven van ons was weggenomen. Je had graag hier bij je familie willen zijn en nog een verjaardag willen vieren. Fijne verjaardag, pap. We houden van je en missen je zo erg.

30. Gelukkige verjaardag, papa! Ik mis je zo erg. Jij was degene die voor me zorgde toen ik een kind was. Al die mooie herinneringen die we hadden, vullen mijn hart nog steeds met vreugde. Na al die jaren hou ik nog steeds van je en ik zal nooit ophouden van je te houden. Rust in vrede, mijn lieve vader!

31. Pap, het is al jaren geleden dat je ons verliet. Hoewel de dagen beter lijken te worden, zijn de nachten nog steeds een strijd. Ik mis je, papa! Mijn grootste wens is om je weer te zien zodat ik je kan vertellen hoeveel ik naar je verlang.

32. Geliefde vader van me, je hebt me achtergelaten, maar ik voel me niet eenzaam met jou elke dag in mijn hart. U bent altijd in mijn gedachten en voelt mij door de wind die uw naam in mijn oor fluistert. Ik weet dat je nog steeds mijn hand vasthoudt en me van bovenaf kracht geeft.

33. Je zou dit jaar zestig zijn geworden. Maar zelfs in de dood, en nu je in de hemel bent, ben je nog steeds dicht bij mijn hart en ik mis je meer dan je je ooit kunt voorstellen.

34. Op je verjaardag, hoewel je in de hemel bent, is het mijn grootste wens om je hand vast te houden en herinneringen op te halen. Ik hou van je en mis je pap!

35. Pap in de hemel, je bent zo speciaal voor me. Ook al waren we niet altijd op goede voet met elkaar toen je nog leefde, ik herinner me nog steeds de dagen dat we quality time met elkaar doorbrachten. Ik wou dat we dat allemaal opnieuw konden doen en lang als familie konden leven. Gelukkige verjaardag!

36. Pap, je mag dan weg zijn, maar de band tussen ons zal voor altijd blijven. Ik wens je een fijne verjaardag in de hemel!

37. Hoewel je in de hemel bent, bid ik dat God je hart aanraakt en je terughaalt. Je hebt mijn liefde en gebeden, God zegene je ziel. Gelukkige verjaardag, vader!

38. Aan mijn geliefde vader op je verjaardag, ik mis je elke dag meer en meer. Ik hoop dat je op een betere plek bent waar je gelukkig en gezond bent.

39. Gelukkige verjaardag pa! Ik dank God voor je liefde en zorg voor mij. Ik mis je zo erg vandaag. Moge God al je zonden vergeven en je eindeloos laten genieten in het hemelse koninkrijk.

40. Ik voel me zo verloren zonder jou en het is al lang geleden. Ik wens dat de hemel je een lang leven schonk en dat je laatste adem een zoete adem was. Ik bid dat alles wat in de hemel gebeurt precies zo gebeurt als jij het wilde. Fijne verjaardag, pap! Ik hou van je.

41. Op deze speciale dag wens ik je een hele fijne verjaardag! Ik weet dat ik altijd van je zal houden papa, want niemand kan ooit jouw plaats in mijn hart innemen. Altijd in mijn gedachten en in mijn gebeden, ik mis je zo erg!

42. Ik zoek altijd je figuur in een kamer, ik wacht altijd op je stem aan de telefoon. Ik heb het gevoel dat je altijd bij me bent. Hoeveel tijd er ook verstrijkt, ik mis je nog steeds. Gelukkige verjaardag, papa!

43. Jij was die persoon voor mij, pap! En nu je weg bent van deze wereld en bij onze Heer Jezus Christus in de hemel bent, kan ik niet geloven dat dit echt gebeurt! Het voelt alsof het gisteren was dat we samen thuis waren, maar nu moeten we je een gelukkige verjaardag wensen van zo ver weg.

44. Het is een gewone dag als elke andere wanneer ik me plots realiseer dat we je een gelukkige verjaardag wensen terwijl je in de hemel bent. We missen je allemaal vreselijk, pap.

45. Ik herinner me nog levendig hoe je elke morgen wakker werd en zei: « Het wordt een mooie dag, mooie dochter van me. Nu, we wensen je een gelukkige verjaardag vanaf hier als je in de hemel bent.

46. Hoe ik verlangde naar de dag dat we nog als vrienden konden chatten omdat je zoveel voor me betekende. Ik mis mijn vader in de hemel op zijn verjaardag vandaag, maar ik weet dat alles goed is.

47. Mijn vader in de hemel zegende mijn leven om van mij de beste persoon te maken die ik ooit zou kunnen zijn. Hoewel je niet meer fysiek bij me bent, ben je altijd in mijn gedachten en hart. Vandaag is jouw dag en ik bid dat hij gevuld zal zijn met veel liefde, warmte, vreugde en geluk. Ik mis je, pap. Fijne verjaardag!

48. Lieve vader, ik weet dat je in de hemel bent, maar ik mis je nog steeds zo erg. Je raakte mijn hart en maakte een verschil in mijn leven. De leegte in mijn hart, die je hebt achtergelaten, kan nooit door iemand anders gevuld worden. Maar ik weet dat we elkaar ooit weer zullen ontmoeten. Tot dan, gelukkige verjaardag!

49. Ik mis je, pap. Vandaag is mijn verjaardag, en ik weet dat je me een dikke knuffel zou hebben gegeven. Jij was degene die ervoor zorgde dat al mijn verjaardagen speciaal waren. Nu bewaar ik je foto en denk aan je als ik de kaarsjes op mijn taarten uitblaas. Fijne verjaardag, lieverd!

50. Lieve papa, ik wens je het allerbeste op je verjaardag vandaag. Je bent altijd een geweldige vader voor me geweest, en ik zal je liefde altijd in me dragen. Je hebt me nooit teleurgesteld en altijd gestaan voor wat juist is. Ik mis je aanwezigheid zo erg.

Papa missen op zijn verjaardag in de hemel

Er zijn veel dingen die ik mis aan papa. Maar vooral de keren dat hij me optilde en op zijn schouders zette terwijl we naar honkbalwedstrijden keken. Niemand mocht ons zien, want dat was toen een « no-no ». Ik koester die momenten voor de eeuwigheid, gelukkige verjaardag pa in de hemel.

51. Pap, je mag dan in de hemel zijn, maar zelfs daar zal ik je vinden. De hemel is een betere plaats voor een man die het leven ten volle leefde, maar soms is het gewoon niet genoeg. Ik mis je zo erg en bid tot God dat we elkaar weer ontmoeten. Ik hou van je, pap! Gelukkige verjaardag.

52. Er zijn veel dingen die ik mis aan papa. Maar vooral de keren dat hij me optilde en op zijn schouders zette terwijl we naar honkbalwedstrijden keken. Ik koester die momenten voor de eeuwigheid, gelukkige verjaardag pap.

53. Pap, ik mis je zo erg. Sinds je weg bent, heb ik alle hoop in mijn leven verloren. Alles wat ik nodig heb is jouw knuffel om me weer gelukkig te voelen en wat wijze woorden om me te laten beseffen waarom het belangrijk is om te leven. Ik voel me zo slecht dat ik zelfs op je verjaardag niet bij je ben.

54. Mijn hart rouwt, mijn ogen biggelen van de tranen en mijn maag is in beroering. Ik voel me erg eenzaam alsof alles weg is, niets meer bestaat. Nu, we wensen je een fijne verjaardag vanaf hier als je in de hemel bent papa.

55. Lieve papa, we missen je meer en meer met elke dag die voorbijgaat. Elke mijlpaal die ik passeer herinnert me aan onze tijd samen. Ik mis je hand die mijn hand vasthield en de trots in je ogen als je me iets zag bereiken. Toen besefte ik dat vader zijn leuk is, maar kind zijn geweldig. Ik mis je!

56. Ik kan me nog alles van je herinneren. Je was mijn beste vriend en ik mis je heel erg. Ik wou dat ik je de trap op kon zien lopen en je stem kon horen.

57. Ik wens mijn geliefde vader in de hemel, een hele fijne verjaardag uit de grond van mijn hart. en mis hem zo erg, vooral op deze speciale dag. Ik hou voor altijd van je.

58. Lieve vader, weet je dat het tien jaar geleden is dat je ons verliet? Ik mis je zo erg, en ik verlang naar de dag dat ik je mooie gezicht weer kan zien. Fijne verjaardag in de hemel!

59. Mijn vader is in de hemel, ik wou dat we altijd bij elkaar bleven. Je was de liefste ziel, en je herinnering schittert door de mensen die je hebt aangeraakt met onmetelijke liefde. Met de diepste vlagen van ons hart missen we je.

60. Lieve papa, je bent vandaag jarig. Ik wou dat ik bij je was om het te vieren. Ik mis je en hou van je.

61. Ik wou dat ik bij je kon zijn en je verjaardag persoonlijk kon vieren. Ik weet dat je me erg moet missen pap. De herinneringen die we samen hebben gemaakt blijven me bij en houden me op de been. Mijn liefde, knuffels en warmte worden je deze dag door mij en mijn familie aangeboden.

62. Op deze speciale dag wens ik je een hartelijke verjaardag en een prachtig jaar! Ik mis mijn vader heel erg, maar gelukkige tijden zoals deze zijn de beste manier om me te herinneren aan alle goede tijden die we samen hadden. Mijn hart is altijd bij je, waar je ook gaat.

63. Pap, je mist je verjaardag. Ik hou zoveel van je, en ik zal je voor altijd dankbaar zijn voor wat je voor me gedaan hebt. Mijn leven was nooit makkelijk, daarom werd het makkelijk gemaakt door jouw harde werk en vastberadenheid. Ik koester je als mijn vader en een vader die elk kind zou willen hebben. Bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Wens je een fijne verjaardag!

64. Mijn vader zou blij zijn geweest met alle vooruitgang die ik heb geboekt. Mijn familie en vrienden staan op het punt mijn belang in hun leven te erkennen. Mijn werk floreert, maar ik zal blij zijn als u uit de hemel neerdaalt om de vruchten van uw arbeid te zien. Bedankt dat U mij deze les van jongs af aan hebt meegegeven. Vandaag vier ik u.

65. Hoewel we mijlen van elkaar verwijderd zijn, zijn mijn gedachten vandaag bij jou, mijn lieve vader. Ik weet dat je nu over ons waakt, op ons neerkijkt met je typische trotse vaderblik, glimlachend als je terugdenkt aan de mooie momenten die we samen hebben doorgebracht. Ik mis je zo erg, moge God je zijn genade en genade schenken. Ik hou van je, pap. Gelukkige verjaardag.

66. Vandaag is een grote dag voor onze familie, het is jouw speciale dag. Ik mis je heel erg op deze dag. Ik mis je elke dag.

67. Het is niet makkelijk om een dag zonder jou te gaan, en ik mis je. Op een dag zal ik je kunnen zien en meer tijd met je doorbrengen. Tot dan, hou ik van je! Gelukkige verjaardag.

68. Vandaag probeer ik te luisteren naar het liedje dat je zachtjes neuriede, alsof het je terugbrengt. Ik denk eraan hoe we elke keer een nieuwe plek bezochten en hoe je me nieuwsgierig aankeek, verlangend om iets nieuws te ontdekken. Je hield van me ondanks mijn gebreken en ik wil dat je weet dat ik je laatste woorden aan mij nog steeds herinner. Ik mis je zo erg, pap. Fijne verjaardag.

69. Mijn vader is in de hemel, vandaag mis ik je omdat je de beste vader bent die een meisje zich kan wensen. Hoewel je me vroeg verliet, blijven je voetafdrukken onuitwisbaar in mijn hart. Ik hou zoveel van je en gelukkige verjaardag pa.

70. Lieve vader in de hemel, we missen je enorm. We houden van je, pap. Fijne verjaardag.

71. Ik mis je, pap. Je bent naar een betere plek gegaan, en ik geloof dat God ons wil laten weten dat hij van ons houdt en voor ons zal zorgen. Ik wens je een fijne verjaardag, pap.

72. Het is een tijd geleden dat je me hier achterliet, maar ik mis je enorm. Wat wij hadden was speciaal en betoverend. Je hield van me en zorgde het meest voor me van iedereen die op je pad kwam. We hadden een goede tijd samen. Terugkijkend wou ik dat we het allemaal over konden doen. Fijne verjaardag, pap.

73. Vandaag is mijn vader jarig. Ik mis hem zo erg! Ik wou dat hij hier bij me was. Maar ik weet dat God een plan voor hem heeft en dat zijn tijd gekomen is. Fijne verjaardag, pap.

74. Ik wou dat ik je had kunnen laten zien wat jouw onvoorwaardelijke liefde met mij had gedaan. Je was er altijd voor me als ik down was, en als ik opgevoed moest worden. Er zal nooit een ander jouw plaats in mijn hart innemen. Fijne verjaardag, pap.

75. Gelukkige verjaardag, papa! Het is jouw speciale dag en ik wil dat je weet dat ik wou dat je hier was. Ik ga nog steeds om met de pijn van je verlies, maar mijn leven voelt tenminste niet zo triest. Er vloeien geen tranen meer van mijn wangen, maar de pijn van binnen blijft. Mama mist je meer dan woorden haar hadden kunnen vertellen in de afgelopen drie jaar zonder jou. Toch maakt de tijd het veel gemakkelijker om er doorheen te komen. Fijne verjaardag, papa.

76. Ik mis je heel erg op deze speciale dag, pap. Ik hou zoveel van je en als ik kon, zou ik nu aan je zijde staan. Ik hoop dat je gelukkig bent en op een heel goede plek, mijn lieve vader.

77. Mijn vader is nu een engel. Hij is overleden, maar hij is nog steeds bij me; ik voel zijn aanwezigheid vaak in mijn leven, thuis en op mijn werk. Vandaag, op zijn verjaardag, zijn zijn herinneringen levend in mijn hart. Ik zal je altijd missen, vader.

78. Pap, ik mis je zo erg. En vandaag brengt natuurlijk al die herinneringen terug aan onze tijd samen. Vandaag is een speciale dag voor mij en ik wou dat ik je nog één keer kon zien. Fijne verjaardag, pap.

79. Pap, ik mis je zo erg. Hoe kan het 15 jaar geleden zijn dat ik je voor het laatst zag? Maar je liefde voor mij is eeuwig en mijn leven is beter door jouw opoffering. Fijne verjaardag, pap.

80. Ik kan je nooit vertellen hoe knap je bent, en ik zal nooit recht doen aan de man die je was. Je hebt me gevormd tot een persoon die weet wat hard werken en toewijding is. Ik ben dankbaar voor alles wat je voor me gedaan hebt. Fijne verjaardag, pap.

81. Je bent altijd in mijn gedachten, ook al ben je naar de hemel gegaan. Ik mis je heel erg en wou dat je hier was om je verjaardag met mij te vieren. Ik mis je en een gelukkige verjaardag pa.

82. Pap, je was de beste partner in mijn kindertijd, leven en zelfs daarna. Ik hoop dat je nu goed rust in de hemel. Ik mis je elke dag van mijn leven. Fijne verjaardag, pap.

83. Ik denk aan je op je verjaardag en mis je zo erg. Ik bid dat je de dag doorbrengt in vrede met God en de engelen. Ik hoop dat je nu de vreugde van de hemel ervaart. Fijne verjaardag, pap.

84. Lieve vader, het is jaren geleden dat je me alleen achterliet in deze wereld. Sinds je weg bent, lijkt de tijd voor mij stil te staan en staat de wereld stil. Degene die altijd met je meeliep en geloofde dat er niets was dat twee vrienden niet samen konden oplossen; vandaag mis ik je meer dan ooit. Fijne verjaardag, pap.

85. Ik kan niet geloven dat mijn vader me op aarde verliet en naar de hemel ging. Ik mis je zo erg. Fijne verjaardag, pap.

86. Het is jaren geleden dat we je verloren, maar nog steeds gaan er dagen voorbij dat ik je niet mis. Ik mis je zo erg omdat je alles voor me was; familie, vriend en metgezel. Fijne verjaardag, pap.

87. Lieve papa, is het maar een illusie? Was het allemaal een droom? Ben ik te moe om te weten dat je dichtbij bent? Waar ben je nu? Is de hemel zo zoet als mijn moeder me beschreef? Zie je mama vaak en waar ontmoeten jullie elkaar als ze niet hier op aarde is? Ik mis je zo erg.

88. Lieve vader, ik zal de dag doorbrengen met het herinneren van de tijd die we samen doorbrachten. Zonder jou was het moeilijk om een normaal leven te leiden. Met jouw liefdevolle aanwezigheid hoef ik nergens bang voor te zijn. Bedankt voor je opofferingen, gelukkige verjaardag pap.

89. Ik mis je vandaag pap. Weet je nog die keer dat we samen gingen jagen? Ik voel nog steeds de wind in mijn haar en de geur van het hout in de lucht. Fijne verjaardag, pap.

90. Ik mis je, pap. Gelukkige verjaardag. Het beste wat ons kan overkomen, is dat we iemand als jij in ons leven hebben. De wetenschap dat ik je nooit zal kunnen omhelzen en bedanken voor alle kansen die je me hebt gegeven, is een harde pil om te slikken. Ik zal altijd van je houden, pap.

91. Je was mijn vader, mijn vriend en mijn held. Je inspireerde me om goede dingen te doen in mijn leven. Zoals je zei: als we de wereld beter achterlaten dan toen we erin kwamen, hebben we een waardig leven geleefd. Jouw dood zal altijd pijnlijk blijven omdat mijn leven om jou draait. Fijne verjaardag, pap.

92. Lieve pa, je verjaardag komt er weer aan en ik mis je net zo erg als vorig jaar en het jaar daarvoor. Ik hoop dat je geniet van je verjaardag in de hemel, omringd door alles wat je lief en dierbaar was. Ik mis je heel erg. Fijne verjaardag, pap.

93. In mijn hart voel ik nog steeds je aanwezigheid. Ik mis je zo erg op deze dag. Gelukkige verjaardag pa in de hemel.

94. Pap, elke keer als ik je mis, denk ik aan alle gelukkige dagen die we hadden en ik denk aan onze gesprekken aan de telefoon, je lach en hoe die me deed glimlachen. Gelukkige verjaardag aan je vader in de hemel.

95. Pap, je verliet ons lang geleden hier op aarde, maar ik voel nog steeds je aanwezigheid overal waar ik ga. Je was de sterkste en dapperste man die ik kende, en mijn kinderen zijn niets minder dan jouw nalatenschap. Heb een geweldige verjaardag in de hemel.

96. Lieve papa, het is een voorrecht dat ik jouw verjaardag in de hemel mag vieren. Het is inderdaad een grote zegen en ik ben God dankbaar voor zo’n prachtig geschenk. Ik hou van je en mis je. Heb een fantastische dag.

97. Ik besef dat ik je geen cadeau kan geven op je verjaardag. Maar ik kan je wel het belangrijkste geven, onvoorwaardelijke liefde uit mijn hart. Fijne verjaardag en moge je daarboven in vrede rusten, pap.

98. Ik wens je een hele fijne verjaardag pa. Ik ben zo blij dat je zo’n aardig mens bent geweest. Ik heb zoveel herinneringen dat ik bij je knie zat terwijl we verhalen en herinneringen uitwisselden. Ik bid dat je van bovenaf voor me zult zorgen en me door het leven zult leiden.

99. Pap, ik weet dat je graag je verjaardag met mij had gevierd. De tijd die we deelden is een van de beste in mijn leven. Ik wou dat je hier was. Ik mis je, papa.

100. Pap, ik wil je bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt. Het is een jaar geleden dat je ons verliet, maar ik voel nog steeds je aanwezigheid bij me. Vreugde sterft nooit en liefde vervaagt nooit. Tot we elkaar weer ontmoeten. Altijd liefde van je lieve zoon.

101. Ik ben het unieke product van onze relatie. Ik ben dankbaar voor de waarden die je in mij hebt gekoesterd. Gelukkige verjaardag, pap. Je zult voor altijd in mijn hart blijven.

Ik hoop dat je deze verzameling van het missen van mijn vader in de hemel op zijn verjaardag quotes nuttig vond. Laat me weten wat je van deze post vindt in het commentaargedeelte. Bedankt voor het lezen.