Mijn Vriend Houdt Van Een Ander

Heeft u het gevoel dat iemand van wie u houdt niet van u houdt, of hield u ooit van iemand die niet van u hield?

Als je verliefd bent op een jongen maar hij is verliefd op iemand anders, en de pijn in je borst is zo pijnlijk, alsof er een gat in je hart zit dat door niets gevuld kan worden?

Ben je ooit in een situatie geweest waarin je weet dat de persoon van wie je houdt bij of verliefd is op iemand anders, en zij gelukkig zijn?

Houden van iemand die niet van jou houdt, kan een moeilijke situatie zijn. Als je in een relatie zit waarin je partner verliefd is op iemand anders en hij weigert het uit te maken met die andere persoon, dan zijn er een paar dingen die je moet onthouden.

Eerst moet je actie ondernemen voordat je te veel tijd verspilt aan het uitstorten van je hart aan iemand die je alleen als vriend of als laatste redmiddel ziet. Je denkt misschien dat als je nog geen ander hebt gevonden, het onmogelijk is voor iemand anders om van je te houden.

Maar het feit dat je partner niet van je houdt, betekent niet dat een andere man niet de prachtige, aantrekkelijke persoon ziet die je bent. Liefde draait om timing; soms duurt het langer voordat de juiste liefde zich aandient.

En je zult veel gelukkiger zijn als je de waarheid onthoudt dat iedereen iets waardevols te bieden heeft.

Hier is een lijst met citaten en gezegden over mijn vriend is verliefd op iemand anders om je door de moeilijke tijd heen te helpen.

Mijn vriend houdt van iemand anders Quotes

Het kan pijnlijk zijn als je verliefd wordt op iemand die jouw gevoelens niet deelt. Je kunt je ontoereikend voelen of dat je niet goed genoeg voor hem bent. Als dit je overkomt, onthoud dan het volgende: Je bent een geweldig persoon en hebt niemand anders nodig om je gelukkig te maken.

1. Ik weet dat ik in een slechte situatie terecht ben gekomen, maar het is aan mij om mijn leven te veranderen. Leer van de slechte situaties in mijn verleden en wees er dankbaar voor, want ze hebben me gebracht waar ik nu ben.

2. Van mezelf houden is moeilijk. Het is nog moeilijker als er iemand is waar ik van hou die van iemand anders houdt. Toch, als ik de kracht kan vinden om van mezelf te houden, zal mijn weg naar geluk niet geblokkeerd worden door obstakels.

3. De beste relatie is die met mezelf. Voordat ik echt van iemand anders kan houden, moet ik weten hoe ik van mezelf kan houden.

4. Het kan moeilijk zijn als ik van iemand hou die van iemand anders houdt. Maar hoewel ik misschien het hart van mijn vriend niet win, zal ik altijd het mijne hebben. Het is belangrijk om dat niet te vergeten als ik verliefd ben op iemand die van iemand anders houdt.

5. Als iemand van wie ik hou met iemand anders is, kan het moeilijk zijn, maar ik kan er altijd voor kiezen om gelukkig te zijn en iets geweldigs van mijn leven te maken.

6. Als iemand van wie ik hou met een ander is, kan het moeilijk zijn – maar het beste wat ik doe is kiezen om gelukkig te zijn en iets goeds van mijn leven te maken.

7. Als iemand van wie ik hou met iemand anders is, kan het moeilijk zijn. Maar ik kan er altijd voor kiezen om gelukkig te zijn, te investeren in mijn toekomst en iemand te vinden die om me geeft en een leven met me wil opbouwen.

8. Van mezelf houden is een van de moeilijkste dingen die ik kan doen. Maar weten hoe ik van mezelf moet houden, zal me helpen om liefdevolle, langdurige relaties met anderen aan te gaan.

9. Het is misschien moeilijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Maar zoals altijd komt er een dag dat ik me realiseer dat het beter is om weg te lopen en op te geven dan het lijden voort te zetten.

10. Het is niet makkelijk om van iemand te houden die van een ander houdt. Het doet pijn en is hartverscheurend, maar zoals met alles in het leven, zal ook dit voorbijgaan.

11. Relaties zijn moeilijk, maar de belangrijkste moet makkelijk zijn. De eerste stap om gelukkig en succesvol te zijn, is voor mezelf zorgen.

12. Er is niets erger dan verliefd zijn op iemand die van iemand anders houdt. Het is moeilijk, doet pijn, en laat me zo alleen voelen. Maar er is hoop.

13. Het is moeilijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Na verloop van tijd zal ik beseffen dat het beter is om verder te gaan en de pijn te aanvaarden dan erin te blijven.

14. Ik voel me misschien verdrietig als ik met iemand ben die ook met iemand anders is. Maar ik hoef niet zo te blijven. In plaats daarvan zou ik iemand beter zijn om de juiste persoon voor mij aan te trekken.

15. Een van de moeilijkste dingen in het leven is kijken naar de persoon van wie ik hou. Liefde is een slagveld, en ik verlies altijd.

16. Het is moeilijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Liefde laat de wereld niet draaien; liefde is wat de rit de moeite waard maakt.

17. Het is moeilijk om van iemand te houden die van een ander houdt. Ik kan van mezelf houden, en dat is een van de belangrijkste lessen die ik in het leven kan leren.

18. Iemand die van iemand anders houdt maar zijn partner niet, zal uiteindelijk uit elkaar vallen. Ik ben beter af alleen dan genoegen te nemen met minder dan wat ik verdien.

19. Het is moeilijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Maar zoals het altijd gebeurt met alles in het leven, zal de tijd komen dat ik me realiseer dat het beter is om los te laten en op te geven dan pijn te hebben.

20. Niets is pijnlijker dan van iemand te houden die niet van mij houdt of dat iemand van mij houdt en zijn gevoelens niet kan beantwoorden.

21. Het is oké om verdrietig te zijn, maar ik zal niet vergeten voor mezelf te zorgen. Ik kan mezelf weer gelukkig maken door me te richten op wat ik nodig heb en wil.

22. Ik heb mijn liefde bewezen door er door dik en dun te zijn voor degene van wie ik hou. Niemand kan me dat afnemen. Van mezelf houden is het belangrijkste wat ik voor mezelf kan doen, en het is niet zo moeilijk als het lijkt.

23. Als ik van iemand hou, moet ik onthouden dat hij niet perfect is. Maar ik heb nog steeds de macht om het leven van mijn partner te veranderen als ik het juiste doe.

24. Het kan moeilijk zijn als het slecht gaat tussen mij en iemand anders. Maar het beste wat ik kan doen is die persoon loslaten en me op mezelf richten.

25. Soms is het moeilijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Maar, zelfliefde is super belangrijk, en als ik meer van mezelf hou, verdien ik meer geld.

26. Het is moeilijk om van iemand te houden die niet van mij houdt. Maar ik kom er doorheen door ondertussen van mezelf te houden, en dat is een hele klus.

27. Het is moeilijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Maar als ik mezelf liefheb, kan ik elke uitdaging op mijn pad makkelijk aan.

28. Liefde is mooi, maar het kan moeilijk zijn, vooral als anderen dingen ingewikkeld maken. Maar als ik van mezelf houd en de beste versie ben, kan niemand mijn geluk verstoren.

29. Het is moeilijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Maar als ik mezelf liefheb, zal ik de uitdagingen op mijn pad gemakkelijk aankunnen.

30. Het is moeilijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Wetende dat ik niet bij de persoon kan zijn van wie ik hou, maakt dat ik me alleen, verdrietig en waardeloos voel. Maar ik geef de hoop nog niet op.

31. Iedereen die ooit verliefd is geweest weet dat het moeilijk kan zijn om lief te hebben als je partner verliefd is op iemand anders. Maar ik laat me daardoor niet tegenhouden om de meest geweldige versie van mezelf te zijn.

32. Ik verdien het om geliefd en gewaardeerd te worden door iemand die mijn ware waarde ziet. Maar totdat ik leer van mezelf te houden, zal ik nooit de juiste persoon kunnen vinden.

33. Het is niet makkelijk om verliefd te zijn op iemand die verliefd is op een ander. Maar ik kan me altijd inspannen om verliefd te worden, ook al is het op mezelf.

34. Als iemand van wie ik hou niet van mij houdt, kan het moeilijk zijn om verder te gaan. Maar er is iets belangrijker dan de gevoelens van die persoon, en dat zijn de mijne.

35. Van iemand anders houden kan inderdaad moeilijk zijn, maar ik heb de controle over mijn geluk. Ik kan mezelf altijd gelukkig maken door meer van mezelf te houden.

36. Voordat ik echt van iemand anders kan houden, moet ik weten hoe ik van mezelf kan houden. De beste relatie is die met mezelf.

37. Zelfliefde is belangrijk omdat ik pas echt van een ander kan houden als ik weet hoe ik van mezelf moet houden.

38. Van iemand houden die van een ander houdt, is een van de moeilijkste dingen. Als ik de liefde heb verloren, zal ik er altijd aan denken om voor mezelf te zorgen.

39. Als iemand van wie ik hou van iemand anders houdt, is dat pijnlijk. Uit elkaar gaan is onaangenaam en hartverscheurend, maar soms is de enige manier om verder te gaan, loslaten.

40. Het kan moeilijk zijn als ik van iemand hou die van iemand anders houdt. Ik wil die persoon wel vasthouden en bij hem zijn, maar mijn liefde is niet genoeg. Het doet pijn, maar het is beter om verder te gaan.

41. Iedereen weet dat het moeilijk is om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Maar zoals altijd zal de tijd komen dat ik me realiseer dat het beter is om los te laten en op te geven dan pijn te hebben.

42. Over een scheiding heen komen is moeilijk, maar als ik me in deze situatie bevind, zijn er nog zoveel dingen die ik kan doen om gelukkig te zijn. Kies voor geluk en richt je op de grote mogelijkheden die voor me liggen – de grotere, betere dingen.

43. Zelfliefde betekent mezelf accepteren en weten dat ik acceptatie verdien. Ik ben nooit te goed, rijk of slim om liefde waard te zijn.

44. Op iemand verliefd zijn is geweldig totdat die persoon met iemand anders is. Het is moeilijk om ermee om te gaan, maar ik kan iets moois van mijn leven maken als ik verder ben gegaan.

45. Als iemand van wie ik hou, verliefd is op iemand anders, is het moeilijk om te voelen dat ik de enige ben op wie ze niet verliefd zijn. Maar als ze van me houden, zouden ze dat niet laten gebeuren.

46. De belangrijkste persoon aan wie ik me ooit zal binden is mezelf. Ik kan verliefd worden op anderen of verliefd worden op anderen, maar als ik echt in staat ben me volledig aan mijn geluk te verbinden, zal ik mezelf echt gelukkig vinden.

47. Ik weet hoe het is om iets te willen wat je niet kunt krijgen. Het doet pijn en het is niet eerlijk. Maar als je de moed kunt vinden om van jezelf te houden in je donkerste momenten, zul je iemand vinden die van je houdt om wie je bent.

48. Het is moeilijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Maar, zelfliefde is super belangrijk, en ik moet altijd onthouden om van mezelf te houden.

49. Ik wil misschien over andere dingen praten, maar dat doe ik niet. In plaats daarvan zal ik altijd mezelf blijven en me concentreren op wat belangrijk voor me is.

50. Het is moeilijk om van iemand te houden die van een ander houdt. Zelfliefde is een uitdaging, en ik moet er net zo aan werken als aan elke relatie.

51. Van mezelf houden is het belangrijkste deel van elke relatie, en ik moet mezelf niet opgeven omdat iemand anders niet van me houdt.

52. Ik laat het gebrek aan liefde van iemand anders mijn vermogen om van mezelf te houden niet schaden. Zelfliefde is belangrijk. Als iemand niet van me houdt, moet ik mezelf niet opgeven vanwege hen.

53. In een relatie zorg ik ervoor dat ik met iemand ben die evenveel van mij houdt als van zichzelf. Want zelfs als die persoon dat niet doet, verdien ik het om bij iemand te zijn die dat wel doet.

54. Soms is het moeilijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Maar naarmate de tijd verstrijkt, besef ik dat verder gaan beter is dan in pijn te blijven hangen.

55. Het leven kan hard zijn. Maar ik weet dat ik sterker ben dan ik denk, en dat wat ik aan de wereld geef er toe doet. Ik heb misschien niet het perfecte liefdesverhaal, maar iemand zal er altijd voor me zijn.

56. Ik ben zo speciaal, en dat zal ik nooit vergeten. Het kan moeilijk zijn als ik van iemand hou die van iemand anders houdt, maar ik kan altijd voor mezelf kiezen en mezelf gelukkig maken.

57. We krijgen allemaal wel eens een gebroken hart. Maar dat hoeft niet zo te zijn. In plaats daarvan leer ik mijn verdriet te omarmen en er iets moois van te maken.

58. Het is moeilijk om verliefd te zijn op iemand die niet van mij houdt. Ik kan me verward en onzeker voelen. Het is goed om tijd te nemen om die gevoelens te verwerken. Maar uiteindelijk ben ik de enige die ik kan controleren.

59. Ik kan ervoor kiezen gelukkig te zijn, zelfs als ik me gebroken voel. Mezelf op de eerste plaats zetten is nooit gemakkelijk, maar van mezelf leren houden zal mijn leven verbeteren.

60. Ik zal nooit alleen zijn in de liefde. Ik kan altijd op mezelf rekenen omdat ik altijd naast mezelf sta.

61. Het is moeilijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Maar soms kan ik het niet helpen. Ik moet verder en alle hoop opgeven om bij iemand te zijn waar ik van hou.

62. Het is nooit makkelijk om van iemand te houden die verliefd is op een ander. Ik begrijp hoe je je voelt, en niemand wil de pijn meemaken die je nu ervaart. Doorgaan en toegeven is beter dan wrok koesteren en boos zijn.

63. Het doet pijn als ik verliefd ben op iemand die van iemand anders houdt. Loslaten is een gezonde manier om met de pijn om te gaan.

64. Uit elkaar gaan is moeilijk. Maar het geheim om mijn hart te genezen is om mezelf op te rapen, af te stoffen en verder te gaan.

65. Ik heb altijd geloofd dat je niet alleen « verliefd » kunt zijn op één persoon (of een oogje op hem hebt). Je moet een passie hebben voor iets anders, zelfs offers brengen.

66. Als ik van iemand hou die van iemand anders houdt, doet dat pijn. Ik moet loslaten wanneer dit gebeurt en dan leven met de pijn.

67. Het is altijd fijn om iemand te hebben die van me houdt, maar soms is dat geen optie. Het is beter te hebben liefgehad en verloren dan nooit liefgehad te hebben.

68. Soms kan ik het beste bij een goede vriend zijn als mijn hart pijn doet.

69. Het is nooit makkelijk om van iemand te houden die van een ander houdt, maar ik kan mezelf altijd op de eerste plaats zetten en van mezelf laten houden.

70. Het is nooit makkelijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt, en ik kan niet bepalen van wie andere mensen houden, maar ik kan altijd kiezen om van mezelf te houden.

71. Het kan moeilijk zijn als mijn partner van iemand anders houdt, maar ik verdien het altijd om geliefd te zijn en van mezelf te leren houden zal me genezing en geluk brengen.

72. Een sterke relatie met mezelf geeft me het vertrouwen om van anderen te houden en voor hen te zorgen, en hoe moeilijk het ook wordt, ik ben genoeg, speciaal, en ik verdien het om gelukkig te zijn.

73. Ik zal me nooit schuldig voelen omdat ik hou van iemand die van iemand anders houdt. Beter liefgehad en verloren dan nooit liefgehad.

74. Soms weet ik wanneer het tijd is om los te laten. Ik wil het misschien niet geloven, maar soms ligt de waarheid recht voor me.

75. Liefde is mooi, en soms weten we niet hoe we het moeten loslaten. Maar ik kan het, ik moet sterk zijn, en ik zal er alleen maar sterker door worden.

76. Soms is de beste manier om te stoppen met proberen is om los te laten en verder te gaan. Het is misschien niet wat ik wil, maar het is wat ik nodig heb.

77. Als mijn vriend van iemand anders houdt, moet ik mijn prioriteiten herzien als ik nummer één in zijn leven wil zijn.

78. Het is niet makkelijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Het is moeilijk om van mezelf te houden als ik verliefd ben op de verkeerde persoon.

79. Ik ben nog niet klaar om je op te geven. Ik hou van je, en ik hoop dat je op een dag weer van me houdt.

80. Houden van iemand die van iemand anders houdt is moeilijk. In plaats daarvan zal ik blij zijn voor de mensen van wie ik hou, en onthouden: ik kan ze niet tegenhouden om van iemand te houden, en ik kan er ook niet de eer voor opeisen!

81. Liefde kan mijn hart doen vliegen als ik het open en toelaat. Liefde is overal om ons heen, ook al zien we het niet in ons dagelijks leven.

82. Houden van iemand die van iemand anders houdt, is als kijken naar de zonsondergang: stil en mooi. Het is een moeilijke situatie, maar zo is het leven.

83. Het is moeilijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Dus, ik zal het niet moeilijker maken voor mijn vriend. En zoals alles in het leven, tijd heelt alles.

84. Als ik echt van iemand hou, maar hij houdt niet van mij, voel ik me verdrietig. Dus ik wil niet dat mijn geliefde zich ook verdrietig voelt.

85. Het is menselijk om gehecht te raken, en het is moeilijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt. Na verloop van tijd zal ik beseffen dat verder gaan beter is dan verdrietig zijn.

86. Er zijn zoveel redenen om van me te houden. Ik heb de mooiste ziel en een glimlach die de kamer verlicht. Ik ben vriendelijk, grappig en de beste persoon om mee op avontuur te gaan.

87. Van mezelf houden is de eerste stap om van anderen te houden. Wanneer mijn liefde voor mezelf groter is dan mijn liefde voor een ander, kan niemand mij pijn doen.

88. Ik ben gestopt met zoeken naar de juiste persoon en ben lang geleden begonnen de juiste partner te zijn. Mettertijd zal er iemand komen die van me houdt en me waardeert om wie ik ben.

89. Het is goed om eerst van mezelf te houden en niet bang te zijn om mezelf op de eerste plaats te zetten. Het leven is niet altijd eerlijk, maar het is beter wanneer ik omringd ben door vrienden en familie die om me geven.

90. Het is moeilijk om bij iemand te zijn als ze bij iemand anders zijn, maar ik hoef niet verdrietig te blijven. Ik kom hier wel doorheen.

91. Houden van iemand die van iemand anders houdt kan moeilijk zijn. Ik maak het niet moeilijker voor ons beiden door te blijven hangen, maar laat het los en ga verder.

92. Ik ben genoeg, speciaal, en ik verdien het om gelukkig te zijn. Hoe moeilijk het ook wordt met mijn vriend, ik zal altijd onthouden wie ik ben.

93. Soms moeten we omgaan met een pijnlijke, hartverscheurende situatie. Ik kan iemand anders niet dwingen om van me te houden of te blijven; in plaats daarvan zal ik leren hoe ik kan loslaten en mezelf toestaan om me weer goed te voelen.

94. Als mijn hart pijn heeft, herinner ik me altijd dit: Iemand daarbuiten houdt zoveel van me; ze zullen alles doen om me gelukkig te maken en me veilig te houden.

95. Ik weet al dat ik grappig ben, speciaal, en het verdien om gelukkig te zijn. Iemand perfect voor mij zal snel genoeg komen.

96. Het is moeilijk om van iemand te houden die van iemand anders houdt, maar ik herinner mezelf eraan dat ik speciaal en belangrijk ben en het verdien om elke dag gelukkig te zijn.

97. Uit elkaar gaan is nooit makkelijk. We weten allemaal hoe klote het is om in een relatie te zitten en eruit te willen stappen. Soms moet ik stoppen met zorgen maken en onthouden dat ik sterker ben dan ik denk.

98. Het kan moeilijk zijn als ik verliefd ben op iemand, maar zij zijn met iemand anders. En op korte termijn doet het pijn. Maar als ik iets goeds wil meenemen naar de volgende fase van mijn leven, moet ik een manier vinden om eroverheen te komen en verder te gaan.

99. Het kan moeilijk zijn om van iemand te houden die van een ander houdt, dus ik zal het ons beiden niet te moeilijk maken. Dingen zullen beter worden, en ik weet dat ik genoeg ben, speciaal en het verdien om gelukkig te zijn.

100. Als mijn partner verliefd is op iemand anders, maak ik het mijn partner niet moeilijk om mij te verlaten, omdat ik weet dat het mettertijd beter zal gaan.

101. Het kan moeilijk zijn als je verliefd bent op iemand die van iemand anders houdt. Maar ik weet dat ik altijd een keuze heb: kies voor mezelf en maak mezelf gelukkig.

102. Het is oké om niet oké te zijn. Ik ben ongelooflijk, waardig en belangrijk zoals ik ben, en als ik van mezelf hou, kan ik de bevredigende relaties creëren die ik verdien.

103. Voordat ik een goede relatie met iemand anders kan hebben, is het belangrijk een goede relatie met mezelf te hebben. Zelfliefde betekent dat ik accepteer en goedkeur wie ik ben, en dat ik niet probeer mezelf te veranderen om iemand anders te worden.

104. Het kan moeilijk zijn als ik verliefd ben op iemand, maar zij zijn met iemand anders. In plaats daarvan zal ik wat tijd nemen, eerst van mezelf houden, en dat aan iemand anders laten zien.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze verzameling van mijn vriend houdt van iemand anders citaten en gezegden, en het zal geweldig zijn om je feedback te krijgen.

Als je meer suggesties hebt met betrekking tot dit bericht, deel ze dan hieronder in het commentaar.

En als u denkt dat dit artikel nuttig zal zijn voor uw vrienden, vergeet dan niet om dit bericht te delen met uw vrienden en geliefden.