Mijn Vriend Is De Beste Citaten

My Boyfriend Is the Best Quotes

We hebben allemaal wel iemand van wie we houden en niet zonder kunnen, zoals een vriendje. En ondanks hun gebreken, zijn ze de beste mensen in ons leven.

Er zijn zoveel goede citaten over vriendjes. Citaten over hun veelzijdigheid, de hoeveelheid liefde die koppels delen en meer.

Ik heb een aantal geweldige citaten die weerspiegelen hoe geweldig je vriendje is in dit bericht. Ik hoop dat je geniet van het lezen van deze citaten over vriendjes.

Deze, mijn vriend is de beste citaten die uw vriendje zal voelen mushy en geliefd-voel vrij om te gebruiken zo veel als je zou, genieten.

Mijn vriend is de beste citaten

Er is niemand anders waarmee ik de rest van mijn leven zou kunnen doorbrengen. Mijn vriend, je bent de beste ter wereld en je betekent zoveel voor me. Ik wil je vasthouden tot het einde der tijden. Ik hou zoveel van je.

1. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb. Je bent zo’n geweldige vent. Je weet altijd wat je moet zeggen en doen om me gelukkig te maken. Je bent altijd zo liefdevol, geduldig en aardig. De beste vriend ooit. Ik hou zoveel van je.

2. Ik zal er altijd voor je zijn. Ik wilde zeggen hoeveel ik van je hou en alles wat je doet waardeer. Je maakt mijn leven zoveel makkelijker en helderder. Jouw liefde maakt me elke dag beter. Ik ben zo blij dat ik jou heb.

3. Ik heb mijn zielsverwant gevonden. Je bent de beste, en ik hou van je. Je bent loyaal, eerlijk, knap, en zoveel meer. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoeveel ik van je hou. Ik geloof in onze liefde en weet dat het eeuwig zal duren.

4. Op de meest geweldige vriend in de wereld, je bent de belichaming van de beste vriend van een vrouw, en ik ben zo blij dat we samen zijn. Elke dag bedank ik welke gelukkige ster jou in mijn leven heeft gebracht. Je betekent alles voor me, en ik hou van je met heel mijn hart.

5. Was je een droom? Want opeens ben je mijn realiteit. Je bent de liefde van mijn leven en alles wat ik ooit heb gewild. Bedankt om in mijn leven te komen en het beter te maken dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Proost op de rest van ons leven samen.

6. Ik ben zo blij dat je aan mijn zijde staat. Je geeft me een veilig gevoel. Je opent mijn hart en laat de liefde binnen. Ik zou niet weten wat te doen zonder jou.

7. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen. Elke keer als we ‘ik hou van je’ zeggen, krijg ik vlinders in mijn buik en rillingen als je in mijn oor fluistert. Je glimlach verlicht een kamer en je stem brengt me in slaap. Je bent gewoonweg geweldig, en ik kan niet wachten om de rest van ons leven naast je wakker te worden. Ik hou van je.

8. Ik ben zo gelukkig om jou als mijn vriend te hebben. Je brengt me elke dag zoveel vreugde. Je bent zo aardig en liefdevol, en ik kan niet wachten om de rest van ons leven samen door te brengen. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten!

9. Schat, ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Met jouw liefde en steun is elke dag een geweldige dag. Ik hou zoveel van je dat woorden het niet volledig kunnen beschrijven. Je bent het beste vriendje en de liefde van mijn leven.

10. Je bent de liefde van mijn leven. Je maakt me gek en verwart me. Je laat me glimlachen en mijn problemen vergeten. Je brengt licht in mijn hart, iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. En de laatste tijd ben ik verliefder op je dan ooit tevoren. Je bent de beste.

11. Ik geloof in de liefde. Ik geloof dat als je je persoon gevonden hebt, niets je van hem kan scheiden. Er is een speciaal iemand voor iedereen, en zo wist ik dat jij de ware was.

12. Jij bent mijn leven. Jij bent mijn wereld. Ik wil dat je weet dat je de beste vriend bent die een meisje zich kan wensen, en ik hou zoveel van je.

13. Ik hou zoveel van je. Woorden zijn al vaker gezegd, maar ze schieten tekort. Je betekent de wereld voor me, en ik wil de rest van mijn leven doorbrengen om je gelukkig te maken.

14. Je bent het beste vriendje ooit. Ik kan niet wachten om te zien wat er nog meer voor ons in petto is. Bedankt voor elke lach, lach, aanraking, gesprek en knuffel. Je bent echt geweldig.

15. Mijn vriend is zoveel meer dan een man; hij is de liefde van mijn leven, mijn beste vriend en mijn zielsverwant. Samen zijn we perfect omdat we zo perfect in elkaar passen als twee puzzelstukjes. Ik hou heel veel van hem.

16. Mijn vriend is de beste. Hij begrijpt me op een manier die niemand anders kan, en ik ben zo dankbaar voor zijn steun, onwrikbare liefde en al het andere dat hij in mijn leven brengt.

17. Nu onze relatie blijft groeien, besef ik dat jij het beste bent wat me ooit is overkomen. Jouw liefde heeft zoveel vrede en vreugde in mijn leven gebracht. Ik ben voor altijd dankbaar dat ik jou heb.

18. Je bent het beste vriendje ooit. Je maakt me op zoveel manieren compleet, en elke dag word ik meer verliefd op je.

19. Ik hou al zo lang van je. Ik heb zoveel meegemaakt dat ik niet weet of ik het overleefd zou hebben zonder jou. Je bent de beste vriend waarmee ik ooit heb gedate, en ik zie mezelf met niemand anders. Ik hou van je.

20. Je bent mijn favoriete persoon om mee te praten en de beste luisteraar. Vergeet nooit dat je hart altijd van mij zal zijn, wat er ook gebeurt. Ik hou zoveel van je.

21. Ik hou zoveel van je, en dat zal altijd zo blijven. Ik weet niet wat ik gedaan heb om zo’n perfecte man als jij te verdienen. Je bent de beste man die ik ooit gekend heb. Je laat me elke dag zien hoeveel je van me houdt. Ik hou ook van jou.

22. Er is niemand anders in de wereld met wie ik liever mijn leven zou doorbrengen; er is niemand die me zo laat voelen als jij. Je houdt mijn hart in je handen en breekt het elke keer als je me verlaat. Ik hoop dat je snel terugkomt. Ik hou van je.

23. Ik ben zo gelukkig dat jij mijn vriendje bent. Je bent geweldig, grappig, slim en aardig. Ik voel me zo gelukkig om jou als vriend en minnaar te hebben. Ik kan niet wachten voor altijd met jou.

24. Jij bent mijn alles. Er is niets wat ik niet voor je zou doen, wat ik niet voor je zou geven. Je bent perfect voor mij, en ik hou zoveel van je. Ik ben elke dag dankbaar dat ik je de mijne mag noemen.

25. Ik heb nog nooit van iemand gehouden zoals ik van jou hou. Je bent mijn beste vriend, en je geeft me een veilig gevoel zoals niemand anders dat kan. En ook al zeggen mensen dat het cliché is, we waren voorbestemd om samen te zijn.

26. Soms vraag ik me af hoe ik het geluk heb gehad dat jij van mij bent. Het is altijd zo moeilijk om te zeggen dat ik van je hou, want er zijn geen woorden om het te beschrijven. Ik hou meer van je dan mijn hart kan bevatten, en het blijft groeien.

27. Je bent mijn wederhelft, en ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je geeft me een gevoel van veiligheid als ik me onstabiel voel, en ik ben klaar om elke beproeving samen met jou aan te gaan.

28. Jouw simpele, dagelijkse aanwezigheid is een zegen. Je brengt vreugde in mijn leven en maakt me aan het lachen. Ik hou van je gekte en passie voor het leven en de morele steun en persoonlijke groei die je me laat zien. Ik hou ervan dat je beschikbaar bent om over alles en nog wat te praten, al is het maar een snelle peptalk of een schouder om op uit te huilen. Je bent het beste vriendje.

29. Ik heb de beste vriend ter wereld. Zijn liefde heeft me veranderd. Ik ben zo dankbaar voor hem.

30. Ik heb het vaak gezegd, en ik zeg het nog een keer, ik hou van je. Je bent de beste vriend die ik me kan wensen. Door jou voel ik me zo speciaal en geliefd. Mijn liefde voor jou groeit elke keer als ik bij je ben. We hebben zo’n sterke, onbreekbare band.

31. Mijn liefste, ik had nooit gedacht dat ik zo gelukkig zou zijn iemand als jij in mijn leven te hebben. Je bent zo attent, attent en aardig. Je behandelt me altijd met respect en aanbidding. Je liefde is oneindig en onvoorwaardelijk, en ik kan niet eens uitdrukken hoe dankbaar ik voor je ben.

32. Ik ben het gelukkigste meisje in de wereld om een man als jij te hebben die zoveel van me houdt als jij. Ik hou zoveel van je dat het soms pijn doet.

33. Je bent mijn beste vriend, en ik hou van je met mijn hart. Ik weet dat onze liefde voor altijd is. We zullen samen geweldige tijden beleven, en ik kan niet wachten om mijn leven met jou door te brengen. Ik hou van je.

34. Schat, je bent de yin voor mijn yang. Ik heb dit nog nooit voor iemand gevoeld, en ik wil dit niet verliezen. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik kan mijn ogen niet van je afhouden als we samen zijn. Ik hou van je met heel mijn hart.

35. Ik hou ervan hoe je me bij elke kans aan het lachen maakt, ik hou ervan hoe je ogen oplichten telkens als we kussen, en vooral, ik hou ervan dat je mijn beste vriend en zielsverwant bent. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb. Ik hou van je.

36. Je betekent zoveel voor me. Ik hou van je met de kracht van een miljoen brandende zonnen. Ik zou voor jou naar het einde van de wereld gaan. Je brengt me meer geluk dan wie ook ter wereld. Ik hou van je.

37. Bedankt dat je er voor me was. Bedankt dat je me aan het lachen maakte, dat je er was als ik een schouder nodig had om op uit te huilen, dat je mijn beste vriend was, en bedankt dat je van me hield.

38. Bedankt dat je de beste vriend ter wereld bent. Mijn hart slaat iedere keer over als ik je naam op mijn telefoon zie of je stem hoor. Ik ben zo trots om je naar de mijne te noemen en hoop dat dit bericht je laat weten hoeveel ik van je hou.

39. Ik wilde je zeggen dat ik van je hou. Ook al waren de tijden niet altijd makkelijk, ik heb er nooit spijt van gehad dat ik jou gekozen heb. Toen we begonnen uit te gaan, had ik nooit gedacht dat het zo lang zou duren en zou worden wat we nu samen hebben. Ik hou van je.

40. Je bent een geweldige vriend en de beste van allemaal, maar meer dan dat, je bent mijn beste vriend. Ik wil je zeggen dat je het beste bent wat me ooit is overkomen.

41. Ik hou van je bedachtzame manieren en je gevoel voor humor. Ik kijk er elke dag naar uit om je stem te horen; het doet mijn hart sneller kloppen en glimlachen. Jij maakt het leven mogelijk, en ik ben zo gelukkig dat we elkaar gevonden hebben. Laten we nooit vergeten hoe geweldig we samen zijn.

42. Ik heb de hele dag aan je gedacht. Ik hou van je. Ik hou zoveel van je omdat je perfect voor me bent. Zonder jou zou de wereld een beetje minder helder zijn.

43. Ik kan niet genoeg van je krijgen, je lach, haar, persoonlijkheid en alles. Ik hoop dat we altijd zo gelukkig en verliefd op elkaar blijven.

44. Jij bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik ben gelukkiger dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Bedankt om me mijn leven terug te geven. Jij bent het beste in mij.

45. Ik zal er altijd voor je zijn omdat je mijn ware liefde bent, de belangrijkste persoon in mijn leven. Ik hou van je met heel mijn hart, en ik zou je nooit willen verliezen. Jij bent mijn soulmate, degene die mij compleet maakt.

46. Je bent mijn betere helft, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen. Je bent geweldig, je maakt me zo gelukkig, en ik hou zoveel van je.

47. Mijn dag is geweldig omdat ik jou heb. Mijn week is geweldig omdat we samen tijd kunnen doorbrengen. Mijn leven is de moeite waard omdat ik jou aan mijn zijde heb. Ik heb ontzag voor deze man die onvoorwaardelijk van me houdt. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten.

48. Jij bent de man waar ik altijd van gedroomd heb, iemand die me hartelijk laat lachen. Jullie beiden verlichten mijn dag en maken hem veel beter dan voorheen. Ik hou van je.

49. Mijn hart wist dat je voor mij bestemd was toen ik je zag. Niemand anders in deze wereld zou mijn ziel kunnen evenaren met zo’n intensiteit en passie. Je brengt mijn hart tot leven en maakt alles de moeite waard. Ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld.

50. Met elke dag die voorbijgaat, hou ik meer van je. Met elke glimlach op je gezicht wordt mijn wereld gevuld met de vreugde van duizend engelen. Je bent, zonder twijfel, de man van mijn dromen. En ik zal aan je zijde staan tot het einde der tijden.

Mijn man is de beste citaten

Je bent de beste in elk opzicht en ik hou van elk deel van je. Ik zal je hart nooit breken want het is veilig, beschermd en gekoesterd in mijn hart. Als iemand er een stukje van neemt of ons uit elkaar probeert te halen, zullen ze ons te pakken krijgen. Ik hou van je, mijn man.

51. Je bent de beste, niet alleen als mijn man, maar als persoon; in elke actie die je onderneemt, elke beslissing die je neemt, elk woord dat je zegt. Waarom? Omdat ik van je hou met heel mijn hart, en ik ben zo blij je in mijn leven te hebben.

52. Ik hou zoveel van je, schatje. Je bent de beste man die ik me ooit zou kunnen wensen. Wat er in de toekomst ook gebeurt, ik zal altijd van je houden en bij je willen zijn.

53. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je maakt me zo gelukkig, en ik zal altijd van je houden.

54. Mijn man, ik hou ervan te weten dat ik je altijd zal hebben om mijn leven mee te delen. Je maakt me aan het lachen. Je maakt me aan het lachen. Je maakt mijn leven beter. Ik hou zoveel van je.

55. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Je hebt me zoveel geluk en vreugde gebracht; het is bijna overweldigend. Bedankt dat je je leven met me deelt; ik hou meer dan ooit van je.

56. Toen ik jou ontmoette, stond mijn leven op z’n kop. Je bent de beste man, en ik heb geluk dat ik je heb. Ik hou van je met heel mijn hart en zal je nooit laten gaan.

57. De dag dat je in mijn leven kwam, wist ik dat je de liefde van mijn leven zou zijn. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik dank God elke dag dat hij je in mijn leven heeft gebracht. Ik hou zoveel van je, en ik beloof dat ik voor altijd van je zal houden.

68. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet. Je bent aardig, grappig en gevoelig. Jouw liefde brengt me geluk, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen.

69. Je bent het licht in mijn leven, en ik hou elke dag meer van je. Ik ben zo gelukkig dat we elkaar hebben gevonden en een geweldige familie hebben gesticht. Je maakt mijn wereld kapot. Bedankt voor de dagelijkse zoetheid.

70. Dit zal cliché klinken en ik lijk wel een oen, maar jij bent het beste wat me ooit is overkomen. We hebben onze ups en downs gehad, maar we zijn er sterker door geworden. Ik hou voor altijd van je.

71. Jij bent mijn nummer één. Ik zeg het niet genoeg, maar ik hou van je, en ik ben zo dankbaar dat God ons heeft samengebracht.

72. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die me zo goed laat voelen. Je bent mijn beste vriend, en ik hou van je.

73. Je bent de liefde van mijn leven. Je lacht op mijn gezicht als ik een slechte dag heb, en je laat me harder lachen dan wie dan ook die ik ken. Ik ben zo gelukkig dat je er altijd bent als ik iemand nodig heb om mee te praten. Ik hou zoveel van je en kan echt niet wachten om te zien wat voor moois de toekomst voor ons in petto heeft.

74. Ik wilde je laten weten hoe speciaal je voor me bent. We hebben samen veel meegemaakt, en ik heb het gevoel dat elke dag beter is dan de vorige. Bedankt dat je mijn leven zo leuk maakt. Door jou lach ik elke dag.

75. Je bent de leukste, de liefste en alles wat een meisje zich kan wensen. Ik hou van je met heel mijn hart. Je bent de beste man ter wereld.

76. Ik wist niet dat deze liefde bestond. Als ik in je ogen kijk, zie ik alleen maar puur geluk. Je bent zo’n vreugde voor me, mijn beste vriend en de persoon van wie ik hou. Bedankt dat je me aan het lachen maakt, en bedankt voor alles. Je bent de liefde van mijn leven.

77. Het leven is te kort om zonder jou te leven. Elk moment telt, en ik ben blij dat we er zoveel in elkaars gezelschap hebben doorgebracht. Ik koester en hou van je. Je bent mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Ik zal er altijd voor je zijn en aan je zijde staan. Al mijn liefde is de jouwe.

78. Schat, je bent niets minder dan geweldig. Door jouw liefde voel ik me het gelukkigste meisje ter wereld, en ik kan je niet genoeg bedanken voor alles wat je me hebt gegeven. Ik hou voor altijd van je, mijn man.

79. Er is niets belangrijker dan jouw liefde. Het is belangrijker voor mijn geluk dan wat dan ook. Bedankt dat je me een reden geeft om elke dag met een glimlach te leven. Zonder jou in mijn leven, ben ik niets.

80. Ik ben je zo dankbaar. Ik hou zoveel van je en weet niet wat ik zonder je zou moeten. Jij laat mijn leven draaien en ik zou het niet anders willen. Dit is het beste deel van mijn dag omdat ik met je kan praten.

81. Ik hou van je omdat elke keer als ik in je ogen kijk, er eindeloze mogelijkheden, eindeloze opwinding en eindeloze avonturen te beleven zijn. Ik hou van je omdat jij het enige bent dat ik zie als ik in je ogen kijk. Ik hou van je omdat mijn hele lichaam in brand staat als je me kust en mijn hart een slag overslaat. Ik hou van je omdat je jezelf bent.

82. Je bent de liefde van mijn leven, de meest geweldige man die ik ken. Ik zou onze liefde voor niets ter wereld willen ruilen. Je brengt me zoveel vreugde dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Ik hou elke dag meer van je.

83. Jij bent de man met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. Jij bent degene met wie ik oud wil worden. Jij bent degene bij wie ik wil zijn tot het einde der tijden, en dan bedoel ik niet voor altijd, maar tot in het oneindige.

84. Zoveel te zeggen, zo weinig tijd. Ik zou je eeuwig kunnen vasthouden als ik de kans kreeg. Ik zou nooit zoveel van iemand kunnen houden als van jou. Ik hou meer van jou dan van de sterren en de maan.

85. Je betekent alles voor me. Ik heb je graag in mijn leven. Je bent zo speciaal voor me. Ik kan niet onder woorden brengen hoe geweldig je bent. Ik zal altijd van je blijven houden en dankbaar zijn voor elke seconde die we samen hebben.

86. Er is geen andere man in de wereld waar ik liever mijn tijd mee doorbreng, dat weet je toch? Ik ben verliefd op je, en ik twijfel er niet aan dat dat eeuwig zal duren.

87. Je bent uniek, en er is niemand anders voor mij die dat kan evenaren. Niet alleen omdat we het leven delen en al zo lang samen zijn, maar omdat je alles van me weet; je vult mijn leven met zoveel liefde, gelach en geluk.

88. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoeveel ik van je hou. Je bent mijn beste vriend, minnaar en partner. Ik kan me niet voorstellen hoe mijn leven eruit zou zien als we elkaar niet hadden gevonden. Ik hou zoveel van je.

89. Mijn liefde voor jou is oneindig en eeuwig. Jij bent mijn wereld. Ik zou alles voor je doen, mijn lief, want jij bent diep van binnen het belangrijkste in mijn leven. Ik heb je meer dan wat ook nodig, en ik wil voor altijd bij je zijn.

90. Verander nooit. Je bent perfect zoals je bent. Weet dat ik van je hou en altijd aan je zijde zal staan. Je bent mijn wederhelft, en ik kan niet wachten tot de dag dat we de rest van ons leven samen doorbrengen.

91. Op deze dag zeg ik je dat je mijn beste vriend bent, de liefde van mijn leven, en ik ben zo gelukkig dat ik je heb. Ik wil oud met je worden en elk moment met je delen. Je bent een geweldige man.

92. Als ik bij jou ben, weet ik dat ik ben waar ik moet zijn. Je bent knap en aardig, charmant en zorgzaam. Je bent zo liefdevol en aangenaam. Door jou voel ik me als een miljoen dollar. Ik ben zo gelukkig om iemand als jij in mijn leven te hebben. Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn met jou.

93. Heel erg bedankt voor alles. Ik hou zoveel van je dat het soms pijn doet. Bedankt dat je een deel van mijn leven bent, en bedankt dat je een van de meest speciale mensen voor me bent.

94. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om te luisteren. Dankzij jou, wil ik alleen maar zeggen dat ik nu ben waar ik vroeger alleen maar van droomde. Om een lange weg af te leggen, heb ik het allemaal aan jou te danken. Mijn dromen zijn uitgekomen door jouw liefde, geduld en begrip. Ik zal altijd van je houden.

95. Ik hou van je, en ik aanbid je. Ik blijf je vertellen hoe speciaal je voor me bent. Elke keer als ik in je ogen kijk, zie ik alleen maar mijn toekomst. Je brengt zoveel vreugde in mijn leven dat ik me niet kan voorstellen ooit nog zo gelukkig te zijn. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik ben voor altijd de jouwe.

96. Ik ben zo blij dat ik jou heb. Je bent de liefde van mijn leven, en elke dag vind ik nieuwe redenen om je hart een slag over te laten slaan. Je bent grappig, oprecht, vriendelijk, en alles wat ik me kan wensen in een man. Je brengt het beste in mij naar boven, en ik wil dat onze relatie altijd vol is van lachen en kussen.

97. Ik hou zoveel van je. Je betekent alles voor me en ik kan me geen leven zonder je voorstellen. Ik hoop dat we voor altijd samen zijn. Bedankt dat je mijn beste vriend bent.

98. Je bent de beste man ooit. Ik ben zo blij dat ik een man heb gevonden die met jou te vergelijken is. Je bent de meest geweldige man in mijn leven, en ik wil dat je weet hoeveel geluk ik heb om jou aan mijn zijde te hebben.

99. Elke dag maak je me aan het lachen; je maakt elke nacht mijn droom. Je bent mijn alles, en ik kan niet anders dan glimlachen als ik je lieve gezichtje zie. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb. Met jou weet ik dat onze liefde voor altijd zal duren.

100. Je bent mijn soulmate, de andere helft van mijn hart, de liefde van mijn leven. Je bent echt geweldig, en ik ben zo gelukkig dat ik je heb. Je hebt me keer op keer laten zien wat liefde is. Ik heb zoveel van je geleerd, veel over de liefde en het leven in het algemeen. Ik weet zeker dat de beste jaren nog moeten komen.

Hallo daar. Ik hoop dat je het leuk vond om mijn vriend is de beste citaten door te nemen. Je staat op het punt om vlinders te laten lopen in zijn maag. Vriendelijk laat uw opmerkingen vallen en deel ze met anderen. Dank u.