Mijn Vriendin Is Zo Mooi

Als je eenmaal een relatie hebt, ben je meer open en eerlijk met je gevoelens. Het kan moeilijk zijn om dingen op te kroppen, vooral als je uitgaat met een meisje dat alle goede eigenschappen lijkt te hebben waar je van houdt in een meisje. Het is gemakkelijk voor je om verliefd te worden – en soms moeilijk voor je om los te laten.

Dat maakt het zo geweldig als je vriendin iets zegt waardoor je je realiseert dat ze net zo perfect is als je altijd dacht.

Als je een liefhebbend vriendje bent, wil je waarschijnlijk dat je vriendin de wereld van je denkt. Je zou willen dat ze gelukkig is en zich trots voelt dat je haar hebt gekozen boven alle andere meisjes, en ze zou moeten bewonderen hoeveel waarde je aan haar hecht. Daarom is het zo belangrijk om je liefde voor je vriendin uit te drukken door middel van de juiste woorden.

Hieronder staan enkele mijn vriendin is zo mooi citaten die je kunt gebruiken om je vriendin te vertellen hoe mooi ze is.

Mijn vriendin is zo mooi

Mijn vriendin is zo mooi, van haar hoofd tot haar tenen, elke centimeter van haar is mooi. Ze is het meest geweldige meisje dat ik ooit heb ontmoet. Ze tilt me op als ik down ben en maakt me altijd aan het lachen. Haar liefde maakt mijn leven compleet en ik kan nooit zonder haar.

1. Je bent mooi voor mij, van binnen en van buiten, op een manier die je misschien nooit zult beseffen. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant. En ik wil gewoon dat de wereld ziet hoe geweldig je bent.

2. We zijn misschien niet de beste in het tonen van onze liefde en waardering, maar ik wil dat je weet dat ik altijd aan je denk. Je verlicht mijn leven en ik denk altijd aan manieren om je gelukkig te maken. Bedankt dat je er voor me bent.

3. Hé schatje, vind je het niet erg als ik even naar je kijk? Mijn hart slaat over en de vlinders in mijn buik worden gek als je in mijn buurt bent. Je haar, je ogen, je lippen, alles aan jou maakt me gek. Ik wil elke ochtend wakker worden met jou, voor de rest van mijn leven.

4. Mijn liefste, ik wil je kunnen kussen zodra ik mijn ogen open doe, je warme omhelzing voelen als we elke ochtend knuffelen en afscheid nemen, en in slaap vallen met een glimlach op mijn gezicht. Ik hou van je omdat je zo mooi bent.

5. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest voordat jij in mijn leven kwam. Jij bent mijn geluk, omringd als een warme deken. Ik hou van je glimlach en je lach, ze geven me een vredig gevoel. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Dank je dat je mijn dag zoveel mooier maakt.

6. Er is niets in de wereld mooier dan jij. Je bent slim, grappig en mooi. Je bent mijn model van perfectie.

7. Ik hou ervan om in je ogen te kijken en je gedachten te horen. Ik hou ervan om bij je te zijn, wetende dat ik veilig ben in je armen. Ik hou van je. Ik kan het niet genoeg benadrukken.

8. Ook al zijn mijn woorden niet genoeg om je te bereiken, weet dat ik je aanwezigheid in mijn leven koester en waardeer. Ik ben zo blij dat jij de mijne bent en ik de jouwe. De reden dat ik glimlach, de reden dat ik lach, de reden dat je vrienden hebt komt door jou.

9. Hoe kan ik ooit genoeg van je krijgen? Jij bent de eerste gedachte waar ik aan denk als ik wakker word, en de laatste gedachte als ik in slaap val. Je ogen en glimlach verlichten mijn wereld helderder dan de zon, en je huid is zo glad, dat het voelt als zijde onder mijn vingertoppen.

10. Je bent mooi, niet alleen van buiten maar ook van binnen. Elk deel van jou is uniek en dat maakt je mooi. Je glimlach, je lach, je frons, je flauwe grappen, zelfs de manier waarop je kunt kauwen met je mond open en het niet weet. Al deze dingen maken me gelukkig.

11. Ik weet nog dat ik je voor het eerst zag en me afvroeg hoe het zou zijn om naast je te lopen. Ik zal de dag dat ik dat deed nooit vergeten. Hoe ik me van binnen voelde is precies hoe ik me nu voel. Je hebt de gave om me om alles en iedereen te laten lachen. Ik hou van je.

12. Het zijn jouw ogen die me doen glimlachen, jouw glimlach die me doet lachen, en het enige dat mijn hart stopt is de gedachte dat je altijd de mijne zal zijn. Ik hou meer van je met elke dag die voorbij gaat.

13. Ik hou meer van je dan wat dan ook in de wereld. Je bent mijn alles en ik wil je nooit verliezen. Ik wil je gewoon laten weten hoeveel ik aan je denk.

14. Je bent zo mooi. Ik wilde gewoon mijn gevoelens uiten, het wordt elke dag moeilijker om de juiste woorden te vinden. Je bent een prachtige creatie, een waar wereldwonder. Er is niemand in deze wereld zo mooi en gekoesterd als jij. Ik hou van je met elke cel van mijn wezen en zal je altijd blijven vertellen hoe mooi je bent.

14. Je bent het mooiste meisje dat ik ooit heb ontmoet. Je hart is zuiver en je geest briljant. Het perfecte meisje voor mij. Als ik de rest van mijn leven met iemand moet doorbrengen, zou jij niemand anders kunnen zijn. Ik hou van je.

15. Je bent mooi. Dat is geen woord van een leugen. Het is de gewone waarheid. Zeg wat je wilt, het kan me niet schelen. Je bent mooi. Je schoonheid zit in je ogen, je hart en daarbuiten. Voor mij ben je perfect en laat niemand je ooit iets anders vertellen.

16. Mijn liefste, je lichaam loopt over van schoonheid, innerlijk en uiterlijk. Ik voel me zo gelukkig dat je ervoor gekozen hebt jezelf met mij en de wereld te delen. Het grootste geschenk dat je me ooit hebt gegeven ben je zelf. Ik hou ervan dat we in elkaars armen een veilige plek hebben gebouwd waar geen oordeel en alleen liefde bestaat.

17. Toen ik je voor het eerst zag, wist ik dat er iets speciaals aan de hand was. Het is bijna niet te geloven dat we elkaar na al die jaren hebben gevonden. Je bent mooi van binnen en van buiten en ik ben zo blij dat ik je heb. Bedankt dat je geweldig voor me bent.

18. Je bent een van mijn beste vrienden, maar je maakt me gelukkig als een duizelige schooljongen. Door jou voel ik me gekoesterd en geliefd. Je inspireert me om de beste versie van mezelf te zijn, om te presteren en elke uitdaging aan te gaan. Ik kan niet wachten om te zien wat onze toekomst samen in petto heeft. Ik heb geluk dat ik je heb ontmoet en hou meer van je dan je ooit zult weten.

19. Ik heb je cadeautjes niet nodig, ik hoef je geen mooie dingen te horen zeggen. Alles wat ik nodig heb is dat je gewoon bij me bent.

20. Ik hou ervan hoe ik mezelf kan zijn bij jou, ik hou ervan hoe je me precies weet op te vrolijken en mijn dag beter te maken. Ik hou ervan dat we over alles kunnen praten omdat ik weet dat we elkaar altijd steunen. Je bent zo mooi.

21. Ook al ben je ver weg, ik zal elke dag doorbrengen alsof het Valentijnsdag is. Ik hou van je en hoop dat dit je dag opfleurt.

22. Jij bent het mooiste wezen op deze planeet. Niemand anders kan een kaars vasthouden aan jou. Je bent zo’n speciaal persoon en ik hoop dat je een geweldige dag hebt.

23. Je straalt als de zon, zo mooi en warm. Elke keer als ik je zie, lijk ik te verdwalen in je ogen. Je bent het perfecte meisje; mooi, intelligent, en een plezier om bij te zijn. Je bent zo speciaal voor mij dat ik nooit een dag wil gaan zonder je weer te zien.

24. Ik ben de meest geweldige vriend in de hele wereld omdat ik een mooie vriendin als jij heb. Je bent zo mooi voor mij. Ik kan gewoon de woorden niet vinden om je te laten zien hoeveel je voor me betekent. Ik zal de rest van mijn leven elke dag proberen te bewijzen dat jij mijn alles bent, mijn meest waardevolle bezit.

25. Je bent zo lief en zorgzaam. Je bent prachtig van binnen en van buiten. Je maakt me zo trots dat je van mij bent. Ik hou van je. Je bent mooi en lief.

26. Je bent geweldig. Ik kan me geen betere vriendin wensen en ik zou bij niemand anders willen zijn. Jouw gezicht verlicht mijn wereld en ik hou ervan om het elke dag te zien. Ik hou zoveel van je.

27. Bedankt dat je me vasthoudt als ik huil, me helpt slagen op school, me laat lachen tot mijn maag er pijn van doet, en het je interesseert als ik een slechte dag heb. Bedankt dat je me altijd vraagt hoe ik me voel, hoe mijn dag verloopt en wat ik eet. Ik hou van je.

28. Je bent prachtig. Ik weet dat het gek klinkt, maar als ik in je ogen kijk, zie ik een prachtige krachtige ziel. Het is alsof je ogen de geheimen van de hele wereld bevatten en ze me smeken ze te ontsluiten. Ik hou van je, schatje.

29. Als ik je kus, smelt mijn hart. Het is als een drug die je dagelijks moet nemen, anders word ik gek. Als we samen zijn, staat de tijd stil en het enige wat telt zijn wij, onze liefde en ons geluk.

30. Je hart is een meesterwerk, maar dat weet je al. Ik hou van je om wie je bent, en om alles wat je doet glimlachen. Je bent mijn grootste supporter, cheerleader en inspirator. Ik ben zo gelukkig dat ik je mijn vriendin en beste vriend mag noemen, en ik zou niets aan je veranderen want je bent perfect.

31. Ik hou van je mooie ogen en de manier waarop je lacht. Ik hou van je gevoel voor humor, je glimlach en al die leuke geluidjes die je maakt. Ik hou gewoon van je hele wezen. Ik ben zo gelukkig om jou als vriendin te hebben.

32. Elke keer als ik je mooie gezicht en prachtige ogen zie, word ik nog verliefder op je. Je bent zo mooi en speciaal voor mij, dat ik het niet eens onder woorden kan brengen.

33. Ik hoop dat je weet hoeveel ik van je hou. Ik zeg het je niet genoeg, maar ik wou elke dag dat iedereen je eraan kon herinneren. Je bent de mooiste vrouw op aarde en je verdient het om als een koningin behandeld te worden, alleen daarom al.

34. Ik kon me geen betere wensen, en mijn vrienden en familieleden ook niet. Je bent mijn wereld, mijn alles, op elke denkbare manier. Onthoud dit alsjeblieft altijd, want ik zal nooit ophouden je dit te vertellen.

35. Er zijn geen woorden om mijn liefde voor jou uit te drukken. Je bent de mooiste persoon die ik ooit gekend heb. Als ik in je ogen kijk, zie ik duizend verschillende werelden. Al waren al die werelden van diamanten gemaakt, dan nog zouden ze minder waard zijn dan jouw schoonheid.

36. Ik denk aan je elke keer als ik in de spiegel kijk. Je bent echt mijn mooie engel. Er is niemand zoals jij. Ik hou meer van je dan woorden kunnen uitdrukken.

37. We ontmoetten elkaar in een druk café, met veel mensen om ons heen. Je had groene ogen. Je glimlach was hemels. En je lachte toen je zei dat ik iets op mijn neus had. Ik wist toen meteen dat jij de ware voor me was.

38. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet. Door jou voel ik me zo goed over mezelf, het is gek. Ik kan niet stoppen aan je te denken. Hoe kan één persoon me zo laten voelen? Ik hou van je, schatje.

39. Je bent mooi van binnen en van buiten. Ik hou van alles aan jou. Je ogen schitteren als diamanten in het zonlicht, je haar glanst als gesponnen goud. Jouw schoonheid gaat veel verder dan je huid.

40. Ik hou van de manier waarop je naar me kijkt en kan er geen genoeg van krijgen je stem te horen. Je bent een ware schat, mijn mooie vriendin.

41. Je bent het mooiste ding in de wereld. Je ogen fonkelen als diamanten en je glimlach verlicht mijn hart. Elke dag denk ik hoe gelukkig ik ben om zo’n perfect meisje in mijn leven te hebben. Je maakt me zo gelukkig. Bedankt dat je bij me bent, van me houdt en me inspireert om mijn dromen na te jagen.

42. Je bent zo mooi. Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen, maar elke keer als ik naar je kijk, slaat mijn hart een slag over. Je bent speciaal en perfect in elk opzicht.

43. Er is nooit genoeg tijd om je te vertellen hoe mooi je ogen zijn en hoe lieflijk je bent. Ik hou van je ogen. Ze verdrinken me in diepe liefde. Ik zou een eeuwigheid naar ze kunnen staren. Jouw glimlach doet mijn hart smelten en mijn wereld op zijn kop zetten. Je bent te mooi.

44. Als ik bij jou ben, voel ik me gelukkig. Ik heb eindelijk iemand die me steunt en me helpt een beter mens te worden. Jij bent de liefde van mijn leven en zonder jou zou ik verloren zijn.

45. Ik zou de hele dag naar je kunnen kijken, naar je mooie ogen en je prachtige glimlach. Je maakt het leven zoveel aangenamer en ik wil er geen moment van missen. Je bent mijn wereld geworden en ik kan me geen leven zonder jou voorstellen.

46. Ik kan uren naar je staren en me niet vervelen. Ik hou van alles aan je, van top tot teen, van binnen en van buiten. Je bent mijn leven, mijn voorbeeld en mijn held. Ik heb alles aan jou te danken omdat je me zo gelukkig maakt.

47. Ik weet dat je denkt dat ik je niet genoeg zeg, maar echt, het is gewoon onmogelijk voor mij om met woorden uit te drukken hoe mooi je bent en wat ik voor je voel. Je bent meer dan ik me ooit had kunnen voorstellen, en ik ben zo gelukkig dat ik je ken en je hart heb.

48. Soms denk ik dat je niet beseft hoe geweldig je bent. Ik hou van je vanwege je schoonheid en gratie, maar ook vanwege je vriendelijke en nederige hart. Je verbaast me echt elke dag.

49. Zeggen dat ik van je hou is een understatement. Ik heb nog nooit in mijn hele leven de woorden « Ik hou van je » tegen iemand gebruikt. Woorden kunnen niet beschrijven hoeveel ik geniet van elke minuut met jou. Je zult nooit weten wat het voor me betekent om je liefde en vriendschap te hebben, en hoeveel vreugde het me elke dag brengt.

50. Bedankt dat je er altijd bent. Bedankt voor de « Ik hou van je » die zonder reden uit mijn hart komen. Bedankt dat ik me de gelukkigste man ter wereld voel. Ik hou ervan als we met elkaar omgaan en samen plezier hebben. Ik hou zoveel van je.

51. Jij bent het mooiste in mijn leven. Je schoonheid straalt uit elke centimeter van je lichaam en maakt me geobsedeerd en in de war. Je bent uniek, een schat, een geschenk. Ik ben zo gelukkig om jou als mijn vriendin te hebben. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten.

52. Je bent adembenemend, de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien. Je bent intelligent, liefdevol, grappig en een plezier om bij te zijn. Elke dag ben ik dankbaar dat je mij koos om je liefde te zijn. Ik ben voor altijd de jouwe.

53. Ik heb me nog nooit zo gepassioneerd over iemand gevoeld als over jou. Je bent de belangrijkste persoon in mijn leven en ik wil de rest van mijn leven bij je zijn.

54. Je lach beneemt me de adem en je stem kalmeert mijn ziel. Als je dicht bij me bent, heb ik het gevoel dat er nooit iets mis kan gaan. Ik wil voor altijd bij je zijn, zodat ik je kan horen ademen, je warme huid kan aanraken, naar je lach kan luisteren en naar je prachtige ogen kan staren.

55. Ik wilde je vertellen hoe gelukkig ik ben sinds ik je ontmoette. Ik ben gelukkiger dan ooit en dat allemaal dankzij jou. Je bent mooier dan alles in de wereld voor mij en ik hou van je met heel mijn hart. Bedankt dat je bij me blijft; bedankt dat je van me houdt.

56. Er zijn momenten dat ik naar je kijk en vergeet te ademen. Je bent zo mooi. Jij maakt mijn leven de moeite waard. Zelfs als alles fout gaat, is de gedachte je te verliezen als een mes door mijn hart. Zolang ik jou in mijn leven heb, lijkt al het andere onbelangrijk.

. Je bent het beste in mijn mondaine leventje en ik dank God elke dag dat hij je weer in mijn wereld heeft gebracht. Je bent zo speciaal voor me, zo mooi en zo interessant. Je brengt zoveel kleur in mijn leven dat het zonder jou saai zou zijn. Ik hou van je.

58. Ik hou van je. Ik heb je dit vaker gezegd dan ik kan tellen, en ik zal het je elke dag blijven zeggen tot de dag dat ik sterf.

59. Je bent mooi, twijfel daar nooit aan. Elke dag met jou is geweldig en speciaal omdat ik bij jou ben. Dank je dat je me de realiteit laat zien, dank je dat je je hart op je mouw draagt en mijn gebreken tolereert. Ik hou van je.

60. Ik hou ervan als je gekke gezichten naar me trekt. Ik hou ervan dat je haar altijd in je gezicht zit op de meest ongelegen momenten. Ik hou ervan dat mijn kleren elke ochtend naar jouw shampoo ruiken. Ik hou ervan hoe mooi je bent, van binnen en van buiten.

61. Het is moeilijk om voorbij je schoonheid te kijken, dus ik wil dat je weet dat je zoveel meer bent dan het fysieke. Jouw intelligentie en medeleven is wat me dichter bij je bracht. Ik hou van je.

62. Je bent zo mooi. Ik hou van je ogen, je glimlach, je lach. Maar waar ik het meest van hou ben jij. Ik ben blij dat God me een meisje als jij liet vinden. Ik zal altijd naar je kijken met liefde in mijn hart.

63. Je bent het mooiste meisje ter wereld en vergeet dat niet. Doe jezelf nooit tekort, je bent veel meer waard dan je denkt. Ik vertel je altijd wat ik voor je voel, hoe mooi en geweldig je bent. Je hart is zo puur en onschuldig, maar tegelijkertijd sterk en vastberaden, en dat is wat ik zo mooi vind aan jou.

64. Je bent echt mooi. Ik denk dat je moet weten hoe mooi je bent. Je bent mijn zielsverwant in elke zin van het woord. Je fleurt mijn dag op, elke dag. Je ogen schitteren als sterren in de kosmos. Je glimlach reikt van oor tot oor en verlicht mijn hele wereld. Ik hou van je.

65. Zelfs nu we hier naar elkaar zitten te kijken, kan ik mijn ogen niet van je afhouden uit angst dat iemand je van me komt stelen; dat zal ik nooit toestaan. Ik hou van je.

66. Je bent de mooiste vrouw ter wereld en sinds ik je ontmoet heb, ben ik de gelukkigste man ter wereld. Je bent zo lief dat ik nauwelijks kan uitdrukken hoeveel geluk ik heb met jou. Je maakt mijn leven de moeite waard en ik hou zoveel van je.

67. Jij bent de mooiste vrouw ter wereld. In jouw ogen zie ik de helderheid van alle sterren aan de hemel. Jouw glimlach verlicht mijn wereld meer dan wat dan ook. Ik hou zoveel van je, je hebt geen idee hoe geweldig je bent.

68. Jij bent mijn wereld, mijn hart en mijn ziel. Mijn grootste geschenk in het leven is dat ik elke dag met jou mag doorbrengen. Ik voel me zo gezegend om van je te houden en jouw liefde terug te krijgen. We waren voorbestemd.

69. Ik vind je de mooiste. Het is niet alleen je gezicht of je haar of die weelderige lippen die ik aanbid; het is alles aan jou. Je hart, je gevoel voor stijl en je vriendelijke ziel vind ik net zo mooi. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb en ik kan niet wachten om de rest van deze reis te ontdekken met jou aan mijn zijde.

70. Elke keer als ik je zie, slaat mijn hart een slag over. Iets aan jou, iets prachtigs heeft een deel van mijn hart gestolen. Ik heb je elke dag nodig, en ik zal nooit van je zijde wijken.

71. Ik zou een gedicht willen schrijven, maar ik betwijfel of het daarbij past. Je bent echt goddelijk, een engel die van boven kwam. Je haar en ogen stralen als de sterren en je glimlach is helderder dan de zon. Je bent als een droom die uitkomt, je bent de inspiratie voor alles wat ik doe. Ik hou van je met heel mijn hart.

72. Er is niemand anders in deze wereld zoals jij. Je bent mooi, dus vergelijk jezelf niet met iemand anders. Hou van wat jou onderscheidt van alle anderen, omarm het, en wees trouw aan jezelf. Wees gelukkig en weet dat ik altijd van je zal houden.

73. Elke keer als ik in je ogen kijk, zie ik de liefde die we delen. Je bent prachtig en er is niemand anders zoals jij in de wereld. Ik ben zo gelukkig om iemand zo geweldig als jij in mijn leven te hebben. Niets kan me ooit minder van je laten houden, want jij bent perfect voor mij.

74. Je bent mooier dan woorden kunnen zeggen; je bent alles waar ik ooit van gedroomd heb. Telkens als ik je hand vasthoud, je wang kus of je stevig omhels, kan ik niet anders dan me gelukkig voelen dat ik bij je ben. Jij bent de enige voor mij en ik zal altijd van je houden.

75. Is het raar dat ik elke dag meer van je hou? Ik wil nooit niet meer van je houden. Je bent de mooiste persoon voor mij, van binnen en van buiten. Elke dag als ik naast je wakker word, kan ik weer ademen, alsof al mijn problemen weg zijn als we samen zijn. Niemand anders in de wereld kan me zo laten voelen. Ik hou zoveel van je.

56. Er zijn momenten dat ik naar je kijk en vergeet te ademen. Je bent zo mooi. Jij maakt mijn leven de moeite waard. Zelfs als alles fout gaat, is de gedachte je te verliezen als een mes door mijn hart. Zolang ik jou in mijn leven heb, lijkt al het andere onbelangrijk.

57. Je bent het beste in mijn mondaine leventje en ik dank God elke dag dat hij je weer in mijn wereld heeft gebracht. Je bent zo speciaal voor me, zo mooi en zo interessant. Je brengt zoveel kleur in mijn leven dat het zonder jou saai zou zijn. Ik hou van je.

58. Ik hou van je. Ik heb je dit vaker gezegd dan ik kan tellen, en ik zal het je elke dag blijven zeggen tot de dag dat ik sterf.

59. Je bent mooi, twijfel daar nooit aan. Elke dag met jou is geweldig en speciaal omdat ik bij jou ben. Dank je dat je me de realiteit laat zien, dank je dat je je hart op je mouw draagt en mijn gebreken tolereert. Ik hou van je.

60. Ik hou ervan als je gekke gezichten naar me trekt. Ik hou ervan dat je haar altijd in je gezicht zit op de meest ongelegen momenten. Ik hou ervan dat mijn kleren elke ochtend naar jouw shampoo ruiken. Ik hou ervan hoe mooi je bent, van binnen en van buiten.

61. Het is moeilijk om voorbij je schoonheid te kijken, dus ik wil dat je weet dat je zoveel meer bent dan het fysieke. Jouw intelligentie en medeleven is wat me dichter bij je bracht. Ik hou van je.

62. Je bent zo mooi. Ik hou van je ogen, je glimlach, je lach. Maar waar ik het meest van hou ben jij. Ik ben blij dat God me een meisje als jij liet vinden. Ik zal altijd naar je kijken met liefde in mijn hart.

63. Je bent het mooiste meisje ter wereld en vergeet dat niet. Doe jezelf nooit tekort, je bent veel meer waard dan je denkt. Ik vertel je altijd wat ik voor je voel, hoe mooi en geweldig je bent. Je hart is zo puur en onschuldig, maar tegelijkertijd sterk en vastberaden, en dat is wat ik zo mooi vind aan jou.

64. Je bent echt mooi. Ik denk dat je moet weten hoe mooi je bent. Je bent mijn zielsverwant in elke zin van het woord. Je fleurt mijn dag op, elke dag. Je ogen schitteren als sterren in de kosmos. Je glimlach reikt van oor tot oor en verlicht mijn hele wereld. Ik hou van je.

65. Zelfs nu we hier naar elkaar zitten te kijken, kan ik mijn ogen niet van je afhouden uit angst dat iemand je van me komt stelen; dat zal ik nooit toestaan. Ik hou van je.

66. Je bent de mooiste vrouw ter wereld en sinds ik je ontmoet heb, ben ik de gelukkigste man ter wereld. Je bent zo lief dat ik nauwelijks kan uitdrukken hoeveel geluk ik heb met jou. Je maakt mijn leven de moeite waard en ik hou zoveel van je.

67. Jij bent de mooiste vrouw ter wereld. In jouw ogen zie ik de helderheid van alle sterren aan de hemel. Jouw glimlach verlicht mijn wereld meer dan wat dan ook. Ik hou zoveel van je, je hebt geen idee hoe geweldig je bent.

68. Jij bent mijn wereld, mijn hart en mijn ziel. Mijn grootste geschenk in het leven is dat ik elke dag met jou mag doorbrengen. Ik voel me zo gezegend om van je te houden en jouw liefde terug te krijgen. We zijn voorbestemd.

69. Ik vind je de mooiste. Het is niet alleen je gezicht of je haar of die weelderige lippen die ik aanbid; het is alles aan jou. Je hart, je gevoel voor stijl en je vriendelijke ziel vind ik net zo mooi. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb en ik kan niet wachten om de rest van deze reis te ontdekken met jou aan mijn zijde.

70. Elke keer als ik je zie, slaat mijn hart een slag over. Iets aan jou, iets prachtigs heeft een deel van mijn hart gestolen. Ik heb je elke dag nodig, en ik zal nooit van je zijde wijken.

71. Ik zou een gedicht willen schrijven, maar ik betwijfel of het daarbij past. Je bent echt goddelijk, een engel die van boven kwam. Je haar en ogen stralen als de sterren en je glimlach is helderder dan de zon. Je bent als een droom die uitkomt, je bent de inspiratie voor alles wat ik doe. Ik hou van je met heel mijn hart.

72. Er is niemand anders in deze wereld zoals jij. Je bent mooi, dus vergelijk jezelf niet met iemand anders. Hou van wat jou onderscheidt van alle anderen, omarm het, en wees trouw aan jezelf. Wees gelukkig en weet dat ik altijd van je zal houden.

73. Elke keer als ik in je ogen kijk, zie ik de liefde die we delen. Je bent prachtig en er is niemand anders zoals jij in de wereld. Ik ben zo gelukkig om iemand zo geweldig als jij in mijn leven te hebben. Niets kan me ooit minder van je laten houden, want je bent perfect voor mij.

74. Je bent mooier dan woorden kunnen zeggen; je bent alles waar ik ooit van gedroomd heb. Telkens als ik je hand vasthoud, je wang kus of je stevig omhels, kan ik niet anders dan me gelukkig voelen dat ik bij je ben. Jij bent de enige voor mij en ik zal altijd van je houden.

75. Is het raar dat ik elke dag meer van je hou? Ik wil nooit niet meer van je houden. Je bent de mooiste persoon voor me, van binnen en van buiten. Elke dag als ik naast je wakker word, kan ik weer ademen, alsof al mijn problemen weg zijn als we samen zijn. Niemand anders in de wereld kan me zo laten voelen. Ik hou zoveel van je.

76. Door alle tranen en pijnlijke momenten heen, ben je er altijd voor me geweest. Bedankt dat je me hebt laten zien wat echte liefde is. Je bent zo mooi, charmant en schattig. Jouw glimlach is mijn zonsopgang, jouw stijl is mijn inspiratie en jouw ogen zijn de sterren van de hemel. Ik ben zo verliefd op je dat ik de woorden niet kan vinden om te zeggen.

77. Je hebt mijn hart veroverd. Jouw glimlach maakt me gelukkig. Jouw lach vult mijn leven met vreugde. Als ik weet dat je in de buurt bent, voel ik me geliefd, veilig en geborgen. Ik hou van je, meisje.

78. Er zijn zoveel redenen om van je te houden. Je mooie glimlach, je zorgzame ogen en je vriendelijke hart. Je bent in alle opzichten perfect voor mij. Deze redenen alleen al maken me gek op je. Ik hou van je.

79. Jij bent de belangrijkste persoon in mijn leven. Ik hou van je mooie lach, die perfecte ogen en je schattige neusje. Je laat me zo hard lachen dat mijn gezicht pijn doet en als ik verdrietig ben geef je me die warme knuffel die alles goed maakt. Bedankt dat je van me houdt.

80. Je bent slim, mooi en grappig, alles wat ik ooit in een vriendin had kunnen wensen. Ik hou van alles aan je en zonder jou, zou ik niet zo gelukkig zijn als ik ben.

81. Je was de allereerste verliefdheid die ik ooit had en de enige die ik nodig had. Je bent de liefde van mijn leven en de beste persoon die ik ken. Bedankt dat je jezelf bent, want zonder jou zou ik me zo misplaatst voelen. Bedankt voor alle herinneringen die we hebben gedeeld en dat je er voor me was door alles heen. Jij bent mijn wereld en mijn reden om te leven. Ik hou van je.

82. Als ik ‘s morgens wakker word, kijk ik naar je en glimlach. Als ik ‘s avonds ga slapen, rust ik mijn hoofd op je borst en val ik glimlachend in slaap. Elke keer als we samen zijn, worden mijn handpalmen zweterig en mijn knieën zwak Je maakt me een beter mens; je bent mijn beste vriend en de liefde van mijn leven.

83. Je bent alles voor me – je bent de helderste ster aan de hemel, de mooiste bloem in de tuin en mijn droom die uitkomt. Ik denk elk moment van de dag aan je en je zult nooit weten hoeveel ik van je hou.

84. Je bent de mooiste vrouw die ik ooit heb ontmoet en jou in mijn leven hebben betekent alles. Je bent als een prinses naar een betoverd kasteel om nog lang en gelukkig te leven. Ik hou van je en ben zo blij dat je van mij bent.

85. Je bent het mooiste meisje dat ik ooit heb ontmoet. Mijn hart slaat over en als ik bij je ben, voel ik me in de hemel. Ik hou ervan hoe mooi je ogen zijn en hoe perfect je glimlach is. Je bent niet alleen het beste wat me is overkomen, maar ook het mooiste.

86. Ik ken je al heel lang. Je bent mooi, en dat zeg ik niet tegen elk meisje. Je bent mooi. Je bent slim en grappig, en je hebt de beste persoonlijkheid van iedereen die ik ken. Ik hou zoveel van je.

87. Ik wou dat ik je elke dag bloemen kon brengen. Je verdient de wereld en ik zou je zo behandelen. Er is niemand anders op deze aarde zoals jij en dat vind ik geweldig aan jou.

88. Meisje, je bent zo mooi voor mij. Elke keer als ik je zie, maakt mijn hart een backflip en mijn maag een radslag. Mijn knieën worden zwak en ik kan niet stoppen met glimlachen. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit in mijn leven heb ontmoet en ik ben zo gelukkig dat je mij hebt gevonden.

89. Je bent mooi. Ik bedoel niet op een filmster manier, maar op een natuurlijke, lieve en vrouwelijke manier. Je bent mijn beste vriend, vertrouweling en minnaar. Ik voel me zo gelukkig om elke dag bij je te zijn. Het is mijn missie om je elke dag gelukkig te maken omdat je mij gelukkig maakt.

90. Je bent alles wat ik ooit wilde, en dat weet je niet eens. Ik hou zoveel van je ogen, er zit veel liefde in, en ik voel me zo gelukkig dat je me elke dag met die ogen aankijkt.

91. Ik hou van je glimlach, er is iets speciaals aan. Er is iets dat me tot je aantrekt als geen ander dat ik niet kan uitleggen. Je bent de mooiste vrouw in de hele wereld.

92. Als je in mijn ogen kijkt, zie je jezelf. Als je mijn hand aanraakt, voel mijn hart. Als je naar me luistert, hoor dan alles van me. En als je naast me ligt, omhels dan elk deel van me. Ik ben van jou en jij bent van mij. Je bent zo mooi voor mij.

93. Jij bent de zon die mijn koude hart verwarmt. Zonder jou zou het zijn als een winterdag waar geen warmte de aarde bereikt. Ik zal elke minuut van onze relatie koesteren en voor altijd van je houden.

94. Als ik je zie glimlachen, glimlacht mijn hart ook. Je bent een zonnestraal in een wereld die met de dag kouder wordt. Ik weet hoe gelukkig ik ben om jou als mijn soulmate en geliefde te hebben. Je bent de mooiste vrouw en ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld.

95. Morgen wordt de mooiste dag omdat ik je dan weer zie, je stem hoor en je aanraking voel. Je bent mijn wereld en zonder jou zou dit leven me breken. Ik hou van je.

96. Ik word elke morgen wakker en denk aan jou, en ga elke avond naar bed met jouw gezicht in mijn gedachten. Jij bent de reden voor alles, het heldere licht dat me de hele dag laat glimlachen. Meer dan wat dan ook, koester ik elk moment met jou.

97. Er is geen einde aan hoe mooi je bent en ik ben zo vereerd om je vriendje te zijn. Je laat me elke dag lachen met je mooie hart groter dan de sterren aan de hemel.

98. Meisje, je bent prachtig. Je straalt. Je bent als een bloem die groeit en bloeit tot een prachtig meesterwerk. Je hebt de mooiste glimlach, de schattigste neus, en ogen waar je altijd in kunt verdwalen. Ik hou van je.

99. Jouw lippen laten mijn hart een slag overslaan elke keer dat ik ze kus. Ik hou van je kuiltjes als je lacht, omdat ze laten zien hoe gelukkig je bent en me nog meer verliefd op je maken. Als ik aan het woord « mooi » denk, ben jij het enige dat in me opkomt. Ik hou zoveel van je.

100. Ik vind je mooi, van binnen en van buiten. Ik ben zo blij dat ik je heb; vergeet niet dat ik er alles voor over heb om je te laten lachen. Je hebt me zo gelukkig gemaakt baby, en ik kan niet wachten om te zien hoe onze liefde zal groeien.

Hallo daar. Ik hoop dat je deze mijn vriendin is zo mooi citaten daarboven leuk vond. Probeer om je vriendin gelukkig te maken door er een naar haar te sturen.

Graag uw commentaar en deel het met anderen. Dank u.