Militaire Leger Citaten

Military Army Quotes

Het militaire leger draagt een geladen geweer, op de schouder, draagt extra munitie op hun linkerarm draagt granaten, en aan hun riem bungelt een enorm mes. Het militaire leger loopt en kruipt over een lange afstand om hun taken te vervullen, want dat is wat mariniers doen. Het belangrijkste wat mariniers wordt geleerd is om hun moraal hoog te houden en van hun land te houden.

The military focuses on honour, self-discipline, ethics and a code of conduct to motivate the military personnel to be more responsible in their duties. Keeping the code of conduct and ethics is an important part of life in the military and without that, morale and discipline would be affected.

These wonderful military army quotes will help to understand and appreciate the code of conduct of the military army.

Military Army Quotes

We train for war. But war won’t give you combat without sacrifice. To win a battle, you have to know how to lose one. We play games of inches. The margin for error is so small that nothing but perfection is acceptable.

1. De eerste stap om een goede soldaat te worden is te gehoorzamen zonder vragen. Het laatste deel is, als je niet kunt gehoorzamen, ervoor te zorgen dat ze je respecteren.

2. Er is geen ruimte voor twijfel in het leger. In geen enkele soldaat is plaats voor lafheid. Ze verslaan alle vijanden die voor hen staan, drijven degenen die zich verzetten terug en accepteren nooit een nederlaag.

3. Het leger zal lafheid niet vergeven. ze zullen alles doen om de overwinning te behalen en nooit opgeven.

4. Het zijn krijgers. Ze zijn moedig en vastberaden in de strijd.

5. Ze zijn fysiek sterk, mentaal alert en moreel recht door zee. Ze houden zichzelf altijd getraind en paraat.

6. Het militaire leger trekt zich nooit terug of geeft zich nooit over, wat er ook gebeurt, hun kracht wordt altijd vernieuwd in de strijd.

7. Militairen twijfelen nooit aan zichzelf. Ze verslaan hun vijanden en zegevieren over hun tegenslagen.

8. Het leger zet zich in voor de kernwaarden van het leger: integriteit, respect en onbaatzuchtige dienstbaarheid.

9. Elke soldaat moet voor zichzelf kunnen zorgen in elke omgeving, met of zonder uitrusting.

10. Een soldaat moet kunnen overleven in elke omgeving en met of zonder uitrusting. Het is wat de soldaat sterk maakt.

11. Een echte soldaat moet kunnen overleven in elke omgeving, met en zonder moderne uitrusting. Hij moet voor zichzelf kunnen zorgen, of hij nu in gevecht is of niet.

12. Fitness in het leger is een manier van leven. Elke soldaat moet klaar zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan en ontmoedigende obstakels te overwinnen, met of zonder uitrusting.

13. Van soldaten wordt verwacht dat zij kunnen rennen en zwemmen, heuvels en andere hindernissen kunnen beklimmen en vermoeidheid in de wildernis zonder uitrusting kunnen overwinnen.

14. We zijn slanker, gemener, sneller en sterker. We bereiden ons voor op huidige en toekomstige conflicten tegen de meest uiteenlopende vijanden. Vandaag staan we klaar om te vechten voor vrijheid, in elk klimaat en op elke plaats, waar ze ook bedreigd wordt.

15. De wil om te overleven is moeilijk bij te brengen, maar noodzakelijk als je jonge mannen door hun militaire training leidt. Men zegt dat het evenzeer een kunst als een wetenschap is. Enkele van de belangrijkste elementen in de overlevingstraining zijn fysieke fitheid, mentale beheersing en tijdmanagement.

16. Elke soldaat weet dat een schoon wapen een teken is van zijn professionaliteit en trots op het leger.

17. Van soldaten wordt verwacht dat zij standvastig zijn om de brute ontberingen van de strijd te overleven. Zij moeten hun gevechtsoefeningen begrijpen en uitvoeren.

18. Militairen leren slapen in de regen en graven een gat in de grond als ze geen tent hebben.

19. Elke soldaat is een waardevol lid van het team. Ze bereiken de overwinning, door te begrijpen dat ze niet alleen vechten voor hun land en de soldaten aan hun zijde.

20. Je weet nooit wanneer je misschien 10 extra push-ups moet doen, 30 seconden langer een plank moet vasthouden of nog eens 200 meter moet sprinten.

21. We hadden allemaal een doel, we vochten voor de vrijheid van onze natie. Onze zaak is rechtvaardig en onze vastberadenheid onwrikbaar.

22. De soldaten hadden een doel, ze vochten voor de vrijheid van hun land. Hun doel was rechtvaardig, en hun vastberadenheid onwrikbaar.

23. Ze vechten voor de vrijheid van hun land, hun zaak is rechtvaardig en hun vastberadenheid is onwrikbaar.

24. Militairen zijn dappere mannen en vrouwen, en ze hebben allemaal een gemeenschappelijk doel: het verdedigen van hun land en de vrijheden die het vertegenwoordigt.

25. Zelfs de meest bekwame soldaten waren ooit ruwe rekruten. Door training worden ze onbevreesd. Ze leren hun woede en agressie ten goede te gebruiken om snel en nauwkeurig levensreddende acties te ondernemen.

26. Militairen maken zich los van de maatschappij om hun land te dienen. Ze geloven allemaal in het grotere goed en verdedigen hun geloof met hun leven.

27. Het leger is één team en het enige team dat er toe doet. Ze zijn een niet te stoppen kracht van goed, eer, inzet en uitmuntendheid.

28. Het leger vecht voor de vrijheid van onze natie tegen de vijand. Ze beschermen hun grenzen, hun natie en hun volk. We zullen niet stoppen tot al onze vijanden verslagen zijn.

29. Het doel van elke soldaat is goedheid naar uitmuntendheid; perfectionisme is de vijand.

30. In het leger is er geen ruimte voor perfectie. Uitmuntendheid is het doel en de norm. Je kunt altijd streven naar meer.

31. Wij zijn het leger. Wij beschermen wat anderen niet kunnen beschermen. Wij gaan waar anderen niet kunnen gaan.

32. Het leger is niet alleen een baan, het is een avontuur. Het is groei. Het beloont initiatief. En eist respect voor autoriteit.

33. Je hoeft geen soldaat te zijn, maar als je dat wel bent, verdedig je land met vertrouwen en liefde.

34. Het leger vertrouwt op uw training. Blijf scherp, blijf waakzaam en kijk altijd uit.

35. Doe altijd je plicht. Geef nooit op. Verlaat nooit een gevallen kameraad.

36. De soldaat bidt bovenal om vrede, want het is de soldaat die moet lijden en de diepste wonden en littekens van de oorlog moet dragen.

37. Wij zijn de verdedigers van de vrijheid, de waakzame schildwachten van onze natie in een wereld vol gevaren.

38. Elk leger zal vallen, als genoeg troepen hun gelederen breken en zich terugtrekken.

39. In het leger, zoals in het leven, is perceptie de realiteit.

40. Een denkend leger is een krachtig leger.

41. In het leger, moet je een dapper persoon zijn om een lafaard te zijn.

42. Ik wil dat jullie onthouden dat deze strijd niet de eerste is die we voeren. Maar het is wel de zwaarste tot nu toe. Denk eraan, als we deze oorlog winnen, is dat door de geest die in ieder van jullie huist.

43. We hebben allemaal een doel, we vechten voor de vrijheid van onze natie. We zijn één met onze zaak, en onze vastberadenheid is onwrikbaar.

44. Het leger had een reden, een reden om te vechten, een reden om in leven te blijven. Hun doel was rechtvaardig en hun vastberadenheid wankelde nooit.

45. Ze hebben hard getraind, ze zijn de beste en onze zaak is rechtvaardig.

46. Winnen is het enige dat telt. Het militaire leger zal doen wat nodig is om zijn missie te volbrengen en gevechten te winnen.

47. Het militaire leger streeft ernaar open te communiceren, eerlijk te zijn in ons optreden, anderen en hun verschillen te respecteren, nooit te vergeten waar wij voor staan en de in de strijd verloren levens te eren.

48. Het leger is er om ons volk te verdedigen en onze natie te beschermen. Ze verdedigen hun manier van leven en strijden tegen tirannie en onderdrukking.

49. Waarom vechten militaire legers? Ze vechten voor hun land. Ze vechten voor onze families. Ze vechten om ervoor te zorgen dat toekomstige generaties niet met dezelfde verschrikkingen te maken krijgen als wij.

50. Eer hen die voor u hebben gediend: Veteranendag is een tijd om onze militairen te bedanken, maar het is ook een tijd om de mensen te herdenken die in de oorlogen voor ons vochten.

51. Er bestaat niet zoiets als een perfecte soldaat, omdat er niet zoiets bestaat als een perfect mens. Toch zou perfectionisme de vijand van uitmuntendheid moeten zijn – niet een doel of norm ervoor.

52. Militairen vechten met eer, integriteit en kracht om de vrijheden die ons dierbaar zijn te beschermen.

53. Laat perfectionisme niet de vijand zijn van je uitmuntendheid. Niemand is perfect en je kunt nooit perfectie bereiken, maar je kunt wel uitmuntendheid bereiken. Laat dat je doel zijn.

54. Militairen zijn niet bang voor de storm, want zij zijn voor altijd verbonden met de zee.

55. Oefen discipline en verdraagzaamheid, opdat u, afgesneden van hulp en omsingeld door een woeste vijand, niet tot het uiterste wordt gebracht.

56. Verlies je ethiek nooit uit het oog en onthoud altijd wat juist is. Wees altijd moreel en ethisch. Houd altijd goede leiderschapskwaliteiten in gedachten.

57. De Gedragscode is de leidende morele, ethische en gedragsprincipes die ons bindt. Het is de norm waarnaar wij leven.

58. Kracht, eer, land. Dit zijn de waarden die het leger leiden. Zij zijn wat ons Korps Mariniers hoog doet stijgen!

59. Vertrouw op je gevoel. Die heeft meestal gelijk. Wees niet bang om hulp te vragen aan hen die meer weten dan jij. Verlaat nooit een gevallen kameraad.

60. Een echt leger geeft zich nooit over. Het staat altijd op om te vechten, soms alleen, en vaak in het aangezicht van een zekere nederlaag.

61. Legers geven zich nooit over. Ze vechten altijd, soms alleen, en meestal bij een zekere nederlaag. Het is het juiste om te doen.

62. Een echt leger weet hoe belangrijk het is om nooit op te geven. Het negeert nooit het offer en de moed van zijn gevallen soldaten en de trots van hen die met hen vechten.

63. Geef niet toe aan angst, twijfel of onzekerheid. Sta op en verdedig je volk tegen elke bedreiging, wetende dat je nooit echt verslagen kunt worden zolang je nooit buigt.

64. Vecht voor de vrijheid van je land en je vecht voor je eigen vrijheid. Vrees de dood niet bij een zekere nederlaag, de dood is beter dan slavernij.

65. Een leger trekt zich nooit terug, anders wordt het vernietigd. Het sluit ook nooit compromissen, want ook dat is de weg naar vernietiging. Het vecht om te winnen en het heeft altijd een plan om dat te doen.

66. Wij zijn de verdedigers van de vrijheid. Wij zijn een baken van hoop en goedheid voor mensen over de hele wereld. Waar je ook woont of waar je ook in gelooft, wij staan achter je. En we zullen ons nooit overgeven.

67. Ook al zijn de kansen tegen ons, laten we standhouden en vechten voor een betere wereld.

68. Een sterk leger is de sleutel tot een vrije natie. Wij moeten ons blijvend inzetten voor onze soldaten en hun gezinnen, en ervoor zorgen dat zij hebben wat zij nodig hebben om onze natie te verdedigen.

69. Achter elke soldaat staat een oorlogsheld, achter elke oorlogsheld staat familie en achter elke familie staat een supporter.

70. We hebben in ons korte leven veel gevechten geleverd. We hebben gevochten voor democratie, vrede en onafhankelijkheid. We hebben nog nooit een oorlog verloren.

71. Militaire discipline, militaire eer en de trots van militaire prestaties zijn de ziel en de geest van een natie. Zolang die geest in haar burgersoldaten leeft, zal zij leven.

72. Het leger heeft een trotse traditie in het verdedigen van ons land en het uitdragen van patriottisme.

73. Ga niet bij het leger om te sterven voor je land. Ga bij het leger om je land de moeite waard te maken om voor te sterven.

74. Ga in het leger en maak je land het waard om voor te sterven. Bespaar geld op collegegeld. Krijg werktraining in groeiende velden. En dien je mede terwijl je bezig bent.

74. Ga in het leger en maak je land het waard om voor te sterven.

76. Ga niet naar de oorlog omdat je wilt sterven. Ga naar de oorlog omdat er iets is dat het waard is om voor te sterven.

77. Ga bij het leger om je land te beschermen. Ga bij het leger om je familie en vrienden te beschermen. Ga bij het leger om een held te zijn.

78. Stop met je leven te geven voor je land. Begin je leven ervoor te geven.

79. Ons leger is niet het beste ter wereld omdat ze het best getraind zijn. Het is omdat ze bereid waren alles op te offeren.

80. Als je aan iets waardevols wilt deelnemen en je land wilt dienen, ga dan bij het leger en maak een verschil.

81. Waarom in het leger? Omdat alles wat de moeite waard is niet altijd makkelijk is. Omdat je sterker wordt dan je excuses. Omdat er geen beter gevoel is dan te weten dat je team achter je staat.

82. Word lid van een team dat een verschil maakt in het leven van mensen. Wees de reden dat anderen naar u kijken voor kracht, moed en expertise. Kom bij de marine.

83. Bij het leger gaan is een van de meest lonende en opwindende dingen die je in je leven zult doen. Ervaar verschillende culturen en tradities, ontmoet mensen van over de hele wereld en reis naar verbazingwekkende plaatsen. Bouw een carrière op door iets te doen waar je van houdt terwijl je je land dient.

84. Het optreden van het leger strookt met de ethiek van het beroep.

86. Laat ons allen, na een leven van dienst en opoffering, geïnspireerd worden door hun onbaatzuchtigheid en patriottisme.

87. We hebben geen slag verloren, we konden ze gewoon niet allemaal aan.

88. Soldaat zijn is niet stoer zijn. Het gaat erom zacht en hard tegelijk te zijn. Je moet sterk genoeg zijn om te vechten, maar ook zacht genoeg om te geven.

89. De basis van alle militaire tactiek is de wetenschap van de mens, en de overwinning wordt bereikt door de weerstand van de vijand te breken zonder te vechten.

90. Een leger schapen geleid door een leeuw is beter dan een leger leeuwen geleid door een schaap.

91. Je moet het elke dag verdienen. Doe eens iets buitengewoons, geks of heldhaftigs, gewoon voor je voldoening.

92. Militairen letten op details, niet alleen als ze aan het werk zijn, maar bij alles wat ze doen.

93. Hoe groter de uitdaging, hoe glorieuzer de triomf. Dat is het principe van een militair leger.

94. Zij hebben geen angst voor de toekomst van ons land als wij de idealen handhaven die ons in het verleden en heden hebben geleid. Militair leger principe.

95. Het duurt een seconde om te waarderen wat je hebt. Het duurt een minuut om te waarderen wat je kwijt bent. Het duurt een uur om te waarderen wat er over is.

96. Je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn. De vijand is overal. Het enige wat we moeten vrezen is de angst zelf.

97. Militairen vergeten nooit de reden waarom ze het uniform dragen.

98. Verraad is een misdaad waarvoor geen plaats is in het leger. Straf: Dood

99. Handhaaf de hoogste normen van persoonlijk voorkomen, gedrag en hoffelijkheid tegenover iedereen.

100. Militairen begrijpen dat opoffering nodig is, om dit land groot en veilig te houden.

Het militaire leger is geen voor strengheid, behendigheid, dapperheid en loyaliteit. Ik geloof dat u geïnspireerd bent en uw keuze hebt gemaakt uit de prachtige militaire legercitaten hierboven. Alstublieft, tracht commentaar te geven en te delen met uw dierbaren.

Bedankt.