Missing Military Girlfriend Quotes

Missing Military Girlfriend Quotes

Het missen van je soldatenvriendin is een van de moeilijkste dingen om mee om te gaan. Je voelt je misschien eenzaam, depressief en verdrietig omdat je haar zo mist.

Als je je soldatenvriendin mist, kan het heel moeilijk zijn om de dag door te komen. Het moeilijkste is dat je geen idee hebt wanneer ze terugkomt. Je weet niet of dit de laatste keer is dat je haar ziet voor een maand, een jaar, of zelfs langer.

Dit soort gevoelens is normaal als jullie al lang bij elkaar zijn. Het eerste wat je moet doen is je over deze negatieve gevoelens heen zetten. Je moet begrijpen dat dit gevoel niet eeuwig zal duren. Je zult je na verloop van tijd beter voelen.

Een van de beste manieren om deze tijd door te komen is het schrijven van een brief of een e-mail aan uw geliefde. Dit zal u helpen uw gevoelens te uiten over het feit dat u van hem of haar gescheiden bent.

Hier is een verzameling van uitstekende missing military girlfriend quotes die je naar je vriendin kunt sturen om haar te herinneren aan alle speciale momenten die je met haar hebt gedeeld.

Missing Military Girlfriend Quotes

Schatje, ik mis je zo erg en ik hou heel erg veel van je. Ik ben zo trots op je en op alles wat je doet. Onthoud dat wat er ook gebeurt, ik hou van je. Je bent geweldig en je bent mijn held.

1. Hé schat, ik hoop dat deze brief je goed doet. Ik mis je zo erg en kan niet wachten om je weer te zien. Ik weet dat de dingen langzaam gaan in het leger, maar ik weet dat we zo snel mogelijk samen zullen zijn. Al mijn liefde.

2. Ik mis je zo erg. Ik weet dat je snel weer thuis bent, maar ik kan niet wachten om je weer te zien. Je bent mijn alles en ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

3. Ik kan niet wachten om je weer te zien en je aanraking te voelen. Ik weet dat je snel zult bellen en mijn hart zal dan zingen. Ik mis je maar ben blij dat je doet waar je goed in bent. Ik hou van je en mis je kusjes nu al.

4. Ik kan niet wachten om je te laten zien hoeveel ik van je hou. Ik zou het je 15 keer per dag kunnen zeggen en nog steeds geen woorden tekort komen. Ik mis je elke dag en elke nacht. Ik kan niet wachten tot de vakantie zodat ik je mooie glimlach weer kan zien. Ik hou van je tot aan de maan en terug, met heel mijn hart!

5. Mijn gedachten zijn bij jou. Ik mis je zo erg en ik kan niet wachten tot we snel weer samen zijn. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

6. Ik mis je zo erg. Ik kan niet wachten om je weer te knuffelen, je mooie lippen te kussen en je liefde te proeven.

7. Je grote bruine ogen, je mooie glimlach en je lichaam maken me gek. Ik kan aan niemand anders denken dan aan jou. Nog een paar dagen tot ik je weer zie. Ik hou van je met heel mijn hart.

8. Gisteren was een zware dag zonder jou. Ik kan niet wachten tot je terug bent en je weer in mijn armen hebt. Het zijn tijden als deze dat ik wou dat we nooit uit elkaar waren, maar ik weet dat ik je mettertijd voorgoed terug in mijn leven zal hebben. Je bent mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Je bent alles voor me. Ik hou van je.

9. Ik kan niet wachten om je weer vast te houden. Jij bent de enige persoon op deze aarde die me compleet laat voelen. Ik mis je groene ogen, je lach en vooral je kussen. Ik beloof voor altijd van je te houden.

10. Ik wilde vanmorgen niet wakker worden en besefte dat ik nog een paar dagen te gaan had voordat ik je weer mocht vasthouden. Ik kan niet wachten om je te kussen en je armen om me heen te voelen.

11. Ik mis je. Ik hou van je. Hoeveel ik je mis is niet in woorden uit te drukken. Soms vraag ik me af of ik leef of dood ben als je weg bent, want het is niet hetzelfde als je er niet bent. Maar dan kijk ik in de spiegel en zie je ogen naar me terugkijken en herinner ik me dat het voor mij niet perfecter kan zijn dan met iemand als jij.

12. Jij bent alles waar ik aan denk en over droom. Ik heb je zo hard nodig dat het pijn doet. In mijn hart en in mijn hoofd ben je er altijd. En ik kan me geen moment herinneren dat je er niet was om me vast te houden en me te vertellen dat alles goed komt… Ik hou van je!

13. Ik mis je zo erg en kan niet wachten tot je snel terug bent. Ik hou meer van je dan wat dan ook.

14. Hallo liefje! Ik mis je zo erg dat mijn hart pijn doet. Het kan me niet schelen dat je weg bent, ik kan niet wachten om je weer te zien. Ik tel de dagen af tot je weer in mijn armen bent. Je bent mijn wereld en ik hou zoveel van je.

15. Ik kan niet wachten om je gezicht te zien. Ik hou van je. Gedachten aan jou vullen mijn hoofd en mijn hart. Ik mis je zo erg.

16. Ik mis je zo erg. Ik weet niet wat ik moet doen zonder jou hier bij mij. Ik kan niet wachten tot we weer samen zijn. Deze afstand maakt me kapot en de verwachting van onze tijd samen houdt me dag in, dag uit op de been.

17. Ik mis je zo erg, en ik denk elke dag aan je. Ik kan niet wachten tot ik in je armen wakker kan worden, je kan kussen en met je kan spelen. Ik ga je stevig vasthouden en je nooit meer laten gaan. Ik hou van je.

18. Ik zie dat je het moeilijk hebt om je daar aan te passen. Je bent zo ver weg en ik wou dat ik bij je kon zijn om je vast te houden en te zeggen hoeveel ik van je hou. Maar het betekent veel voor me dat je belde, ook al had je een zware dag. Weet dat ik aan je zal denken wanneer ik naar de sterren kijk en wanneer ik regenbogen zie. Laat me weten hoeveel dagen er nog over zijn, oké? Ik kan niet wachten om je mooie gezicht weer te zien.

19. Ik ben zo trots op je. Je bent zo’n geweldig persoon. Ik praat graag met je, ben graag bij je en zie graag je liefdevolle glimlach. Ik kan niet wachten om je alles te vertellen over mijn leuke avonturen terwijl je weg was.

20. Ik kan niet wachten om je weer in mijn armen te houden. Ik mis je meer dan woorden ooit kunnen uitdrukken. De tijd is voorbij gekropen tot ik je kus kan proeven, je aanraking kan voelen en de geur kan inademen die me tot de rand van waanzin drijft van verlangen. Je betekent alles voor me, niets zal meer hetzelfde zijn zonder jou.

21. De dagen lijken lang sinds je vertrek, de weken eindeloos en de nachten eenzaam. Maar ik probeer nog steeds sterk voor je te zijn. De tranen tegenhouden en wachten op de dag dat je thuiskomt. Ik hou meer van je met elk uur, minuut en seconde van elke dag. Ik kan niet wachten om je weer in mijn armen te houden.

22. Er wordt gezegd dat afwezigheid het hart doet groeien. Je bent constant in mijn gedachten, in mijn hart en in mijn dromen. Ik mis je altijd. Ik hou van je.

23. Ik hoop dat dit berichtje je goed doet. Ik weet dat ik altijd zeg dat ik je mis, maar het is altijd waar. Ik kan niet wachten op ons volgende avontuur samen!

24. Er is een reden waarom ik van je hou zoals ik doe, en dat is vanwege de goede, leuke, slimme en in het algemeen geweldige persoon die je bent. Zonder jou, in mijn leven, zou het zo donker lijken. Ik mis je zo erg, meer dan ik voor mogelijk had gehouden en ik kan niet wachten om weer bij mijn geweldige vriendin te zijn.

25. Ik weet niet wanneer dit gelezen zal worden mijn liefste, je bent nog zo ver van huis. Ik wilde je een bericht sturen met al mijn liefde en passie voor jou. Ik mis je als een gek. Ik kan niet stoppen met denken aan de dag dat je weer in mijn armen bent waar we thuishoren. Onze geweldige chemie kan niet worden uitgelegd, het is er gewoon en voelt zo goed. Ik tel de dagen tot ik je mooie gezichtje weer kan zien.

26. Ik ben zo trots op je en ik ga je zo missen. Ik kan niet wachten om thuis te komen en je armen om me heen te voelen als we in slaap vallen. Jouw liefde is mijn favoriete plek, jouw kussen zijn als thuis voor mij. Als je weg bent kan ik niet wachten om bij je terug te komen, onze liefde is zo geweldig dat het niet in woorden te vatten is.

27. Ik hou zoveel van je. Je beneemt me de adem. Ik mis je meer dan wat dan ook in de wereld! Ik kan niet wachten tot we weer samen zijn!

28. Ik mis je zo erg en ik hou van je. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Mijn telefoon staat vol met foto’s van jou, mijn hart is vol met liefde voor jou. Ik kan niet wachten om thuis te komen en je weer in mijn armen te houden!

29. Mijn liefste, ik mis je zo erg. Ik kan niet wachten om je weer te knuffelen. Jouw glimlach en jouw lach zijn de dingen die me door elke dag heen helpen. Ik ben graag bij je en elke keer als we naar bed gaan wens ik dat we voor altijd samen kunnen slapen.

30. Ik hou van je en ik mis je. Elke dag denk ik aan je. Jij bent mijn leven en alles wat ik wil. Op de dag dat we elkaar weer ontmoeten, zal ik je vertellen hoe dankbaar ik ben voor elke dag dat we uit elkaar zijn. Je bent altijd in mijn gedachten en in mijn hart, ook al doet het pijn om bij je weg te zijn,

31. Ik was zo verloren zonder jou. Onze laatste keer samen zal nooit uit mijn gedachten verdwijnen. Mijn verlangen naar jou wordt elke dag sterker, elk moment dat ik niet bij je ben hou ik nog meer van je. Waar je ook bent ik zal je vinden, wat er ook voor nodig is mijn liefde zal zijn weg naar jou vinden.

32. Ik mis je vreselijk. Ik kan niet wachten om je weer vast te houden en dicht bij je te zijn. Vertrouw op mij dat alles goed komt. Ik hou van je.

33. Ik mis je zo erg, liefje! Ik bid elke avond voor ik naar bed ga en de hele dag door voor je welzijn. Ik denk elke seconde van de dag aan je. Ik denk aan onze toekomst samen en de kinderen die we zullen krijgen. Ik kan niet wachten om je weer te zien!

34. Ik mis je. Kom snel naar huis zodat we ons normale leven weer kunnen oppakken van handjes vasthouden en films kijken in bed. Ik hou van je alsof de wereld morgen vergaat.

35. Sugar, ik heb de laatste tijd veel aan je gedacht. Ik mis je zo erg en kan niet wachten om weer thuis te komen en mijn armen om je heen te slaan! Ik hou van dat gevoel van thuis zijn en in slaap vallen met jou naast me. Hoe zwaar de dag ook was, niets was fijner dan de vredige rust die ik in jouw armen had. Ik mis mijn baby zo erg!

36. Ik mis je en ik hou zoveel van je. Je bent sterk, slim en liefdevol. Het leger zal niet makkelijk zijn, maar ik hou genoeg van je om op je te wachten. Ik zal er zijn met jou aan mijn zijde bij elke stap van de weg. Ik weet niet wat we zonder elkaar zouden moeten. Ik maak een lijst van alle dingen die ik wil doen als je thuiskomt. We hebben een aantal avonturen te beleven, mijn liefste!

37. Ik mis je zo erg dat het pijn doet! Het doet me pijn om zonder jou te zijn. Ik voel me verloren en incompleet. Kom alsjeblieft snel naar huis! Ik hou van je!

38. Ik kan niet wachten op de dag dat ik je weer dicht bij me kan houden. Wanneer ik dat doe, zullen er geen tranen of hartzeer meer zijn. Ik hou van je en mis je nu al zo erg mijn soldaat!

39. Ik kan niet wachten op de dag dat ik je weer dicht bij me kan houden. Wanneer ik dat doe, zal het een dag van liefde en lachen en avontuur zijn! Ik hou van je en mis je nu al zo erg, mijn soldaat! »

40. Ik kan niet wachten op de dag dat ik je weer dicht bij me kan houden. Wanneer die dag komt, laat de tranen en het hartzeer stromen. Jij bent mijn liefde en ik weet dat ik met jou aan mijn zijde nooit alleen zal zijn. Ik mis je en hou van je! Kom veilig terug naar huis!

41. Ik stel me de eerste keer voor dat ik je weer dicht tegen me aan kan houden. Mijn hart zal een slag overslaan, vlinders zullen mijn buik overspoelen, en er zal voor het eerst sinds tijden een gevoel van vrede en rust zijn. Ik kan niet wachten op de dag dat we weer naast elkaar kunnen staan mijn soldaat!

42. Het avontuur wacht, mijn soldaat. Ik heb een avontuur voor ons gepland, en we zullen het geweldig vinden! Geen tranen of hartzeer meer! Ik mis je en hou meer van je dan je je kunt voorstellen.

43. Ik kan niet wachten op de dag dat ik je weer dicht bij me kan houden.

44. Ik ben klaar voor ons volgende avontuur. Ik kan niet wachten om de wereld te verkennen met jou, mijn soldaat. Laten we wat herinneringen gaan maken!

45. Ik mis je nu al zo erg, en kijk uit naar de dag dat we samen als gezin kunnen zijn. In de tussentijd ben ik er voor jou. Ik wil niets liever dan dat we samen van het leven genieten in vrede en geluk.

46. Schiet op en kom naar huis! Ik kan niet wachten om je weer te zien! Ik heb je meer gemist dan het leven zelf!

47. Ze zeggen dat het hart als een kompas is. Het mijne leidt me terug naar jou. Ik weet dat we nooit ver zullen zijn nu we elkaar hebben.

48. Neem je spullen mee, ik ben klaar voor de volgende missie. Tot ziens, mijn liefste!

49. Je handen vasthouden is het kostbaarste wat ik in deze wereld kan doen.

50. Ik haat het dat je de laatste tijd zoveel weg bent en ‘s nachts weg bent. Ik mis je meer dan de sterren de zon missen. Blijf veilig en breng me veel souvenirs mee naar huis, baby!

51. Ik mis je en kan niet wachten op een nacht vol knuffelen en jou. Ik ga je het grootste welkom thuis geven dat je ooit hebt gezien als je aankomt op het vliegveld!

52. Waar moet ik beginnen? Ik mis je zo erg. Ik kan niet wachten op de dag dat dit allemaal voorbij is en we samen kunnen zijn als één grote, gelukkige familie. Ik wil je weer in mijn armen houden en je lieve lippen kussen. We zijn nu misschien uit elkaar, maar mijn hart ligt altijd naast dat van jou.

53. Thuis zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou. Ik weet dat ik op je kan wachten, hoe lang je ook weg bent, omdat ik van je hou.

54. Ik wou dat ik wakker was om je goedemorgen te kussen. En je zo stevig vasthouden terwijl we knuffelen voordat we gaan slapen. We zullen dit avontuur verlaten met veel verhalen en foto’s om samen te delen. Ik hou van je, schatje.

55. Ik kan me een wereld zonder jou niet voorstellen. Ik mis je stem en je aanraking. Als het aan mij lag zou ik zelfs nooit toestemming vragen om naar huis te komen. Ik ben nog nooit zo ver van je vandaan geweest en het maakt me bang. De hele nacht lag ik te woelen en te draaien in bed. Ik miste je aanraking en vroeg me af of je de mijne ook miste.

56. Aan mijn lieve schat, Toen ik weg was was je altijd in mijn gedachten. Ik mis je gekke lach en je grote hart. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten, waren we onafscheidelijk! We hebben nog maar een paar dagen voor onze « date night. » Ik kan niet wachten om je mooie gezicht te zien en je lieve stem weer te horen. Dit jaar voelde lang met zoveel afstand tussen ons, maar ik weet dat als we samen zijn alles weer op zijn plaats zal vallen.

57. Ik mis je. Raad eens wie? Ik! Kom snel naar huis… ik zal het feest laten beginnen en ik bedoel niet met tequila.

58. Hoewel we uit elkaar zijn, doet mijn hart pijn voor jou. Ik mis je elke seconde van de dag, en ik droom de hele nacht van je kussen. Je bent mijn zielsverwant en de liefde van mijn leven, kom snel naar huis en laat me je armen weer om me heen voelen.

59. Aan mijn liefste, Mijn hart doet pijn om bij je weg te zijn. Ik mis je lach, je aanraking en al het andere aan jou. Het is nog maar een week geleden en het voelt nu al alsof er een stukje van me mist. Ik kan niet wachten om weer bij je te zijn! Liefs, je soldaat

60. Ik hou er niet van om dingen in een andere volgorde te doen. Dus, ik ga aan deze brief beginnen en ik hoop dat we tijd hebben om hem af te maken voordat je vertrekt. Want opnieuw vertrek je, net nu de herfst overgaat in de winter. Waar je ook bent, weet dat mijn hart bij je is! Lees deze brief niet in het bijzijn van anderen… ze zullen hem niet begrijpen.

61. Het moest gebeuren, maar de eerste dag zonder jou was veel moeilijker dan ik had verwacht. Ik probeerde mezelf bezig te houden met werk, maar hoe hard ik ook probeerde, mijn gedachten bleven afdwalen en gedachten aan jou gingen de hele dag door mijn hoofd. Oh, wat heb ik je gemist! Je bent alles wat ik in een vrouw wil; gepassioneerd en hardwerkend, attent en intelligent. Je bent mijn meest waardevolle bezit, mijn hart en ziel. Kom snel terug naar huis, laten we een eeuwigheid samen doorbrengen.

62. Ik mis je meer naarmate je langer weg bent. Ik wil sms’en, bellen, mailen en gewoon met je praten! Ik wil je knuffelen, tegen je aan kruipen en naast je staan. Mijn hart doet pijn voor je. De tijd maakt het er niet makkelijker op. Ik mis mijn baby meer dan iemand zou moeten missen die hij een paar dagen niet heeft gezien!

63. Je denkt waarschijnlijk dat ik je vergeten ben, maar dat is niet zo! Ik mis hoe je lachte om mijn flauwe grappen en hoe je me altijd probeerde na te doen. Maar ik mis vooral je lach. Het tilt me op als het fout gaat, maar het is vooral de reden dat ik ‘s morgens wakker word… om hem weer te zien.

64. Schatje, de dingen zijn hier niet hetzelfde zonder jou. Ze zijn niet logisch; ze verwarren me. Want met jou is het leven volkomen logisch.

65. Aan mijn vriendin Staf Sergeant – Ik mis je zo erg. Ik zal snel weer thuis zijn! Je bent mijn nummer één en de liefde van mijn leven. Je betekent alles voor me, schatje. Ik kan niet wachten om je schattige gezichtje weer te zien. Ik hou van je!

66. Ik schrijf je dit terwijl je weg bent voor je dienst. Ik mis je zo erg en ik weet niet hoe ik zo lang kan wachten om je weer te zien. Maar als je thuiskomt, zal het als een droom zijn die uitkomt. Je bent speciaal en geliefd, en niemand kan jouw plaats in mijn hart innemen. Alle liefde in de wereld heb ik voor jou!

67. Ik mis je zo erg…elk moment dat ik bij je weg ben is pijnlijk…ik kan er tegen dat ik mijn familie en vrienden mis, maar jou niet…zonder jou voelt alles zo nutteloos en leeg…ik wou dat ik het was die in het vliegtuig zat dat naar de oorlog ging.

68. Ik kan niet wachten op de dag dat je thuiskomt. Ik beloof dat ik die dag zo speciaal mogelijk zal maken. Ik hou van je en mis je elke dag.

69. Ik mis je zo erg dat het pijn doet. Ik kan niet wachten tot we weer samen zijn, mijn liefste. Ik droom er elke nacht over en word elke ochtend wakker met jou in mijn gedachten. Het voelt alsof er een deel van me mist als we uit elkaar zijn.

70. Goh het is echt moeilijk om zo ver van je vandaan te zijn, het voelt alsof ik mijn verstand verlies. Ik kan me nergens meer op concentreren en ik heb veel werk te doen! Ik wilde je gewoon laten weten dat ik je mis en niet kan wachten tot we weer samen zijn, hou van je!

71. Mijn liefste, ik mis je meer dan woorden kunnen zeggen. Mijn armen missen om je heen geslagen. Mijn mond mist de smaak van je kussen. Mijn lippen missen de aanraking van de jouwe. Ik kan niet wachten tot ik je weer zie als we weer naast elkaar kunnen zijn.

72. Ik mis je zo erg als we meer dan een dag uit elkaar zijn. Ik ben dankbaar dat we nog jaren en jaren hebben om dit opnieuw te doen zoals we altijd apart zullen zijn. Ik hou van je!

73. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe je eruit zou zien met een glimlach op je gezicht. Ik kan me nauwelijks herinneren hoe het was om je te zien lachen. En nu heb ik alleen nog maar herinneringen, die kunnen vervagen en toch blijven. Kom snel bij me terug zodat we nog een jaar samen kunnen leven en verder kunnen met onze liefde.

74. Ik ben misschien niet fysiek bij je, maar ik denk altijd aan je. Ik mis je bij elke ademhaling en kan niet wachten op de dag dat ik je weer in mijn armen kan houden. Ik beloof dat ik er alles aan zal doen om zo snel mogelijk thuis te komen zodat we samen een wereld kunnen opbouwen waar alleen geluk bestaat. Mijn liefste, ik wil niemand anders, ik wil alleen jou.

75. Ik mis je zo erg. Ik weet niet hoe ik de leegte in mijn hart moet vullen. Je bent er niet en dat doet vreselijk veel pijn. Het voelt alsof mijn wereld uit elkaar valt en in stukken breekt. Kom alsjeblieft terug. Ik hou van je, schatje!

76. Ik wou dat ik bij je kon zijn. Ik voel de afstand. Mijn armen zijn altijd leeg zonder jou. Het is zo moeilijk om gescheiden te zijn, maar ik weet dat we door deze moeilijke periode heen komen. Jij bent mijn kracht, mijn liefde, mijn leven. Ik zou geen dag kunnen overleven zonder jou binnen handbereik… Dus kom alsjeblieft snel naar huis en vergeet niet dat ik je aanbid!

77. Ik mis je zo erg! Ik weet niet wanneer ik je mooie gezicht weer zal zien. Ik tel de dagen af, maar het voelt als jaren. De afgelopen weken waren erg moeilijk. In tijden als deze vind ik troost in de wetenschap dat jij mijn alles bent, mijn zielsverwant.

78. Het leven is zoveel mooier als jij erin staat. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou, maar ik weet dat het niet hier zou zijn. Ik wou elke dag dat ik je kon vasthouden en nooit meer loslaten. Het doet me pijn om eraan te denken dat ik zo lang niet bij je zal zijn. Ik kan niet wachten op de dag dat we weer samen kunnen zijn, al is het maar voor even.

79. Toen ik naast je liep en je hand vasthield op het vliegveld besefte ik hoeveel ik van je hou. Je bent mijn favoriete persoon die ooit geleefd heeft en ik wil voor altijd bij je zijn. Je bent het beste wat me is overkomen, en als we uit elkaar gaan zal ik nooit meer hetzelfde voelen voor iemand anders, want er is niemand zoals jij.

80. Ik kan je niet alle liefde tonen die ik voor je heb. Je bent perfect in elk opzicht, uniek en ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld… Mijn leven zou niets zijn zonder jou!

81. Ik ben zo trots op je! Je bent de mooiste persoon die ik ken. Iedereen op het werk is jaloers op onze relatie omdat ze zo energiek is. We zouden een feestje moeten houden om onze liefde te vieren en die verbitterde mensen te laten blozen. Het mooiste is, dat het niet eens om het fysieke gaat, maar om de betekenisvolle romantiek tussen ons. Ik kan niet wachten om je te zien.

82 Jij bent mijn eerste gedachte in de ochtend en mijn laatste gedachte ‘s avonds. Ik hou van je, schatje.

83. Er zijn veel namen voor liefde: zorg, genegenheid, passie en verliefdheid om het zo maar te zeggen. Van alle namen voor liefde is « Herinneringen » mijn favoriet. Een prachtig citaat van de grote Canadese dichter en liedjesschrijver Leonard Cohen vat het mooi samen toen hij zei: « Als je al herinnerd wordt, is het in iemands geheugen en ergens in een plakboek. Zie je wat ik bedoel? Het is de enige onsterfelijkheid die we hebben en ik zou er bijna alles voor geven. Ik mis je, liefje.

84. Ik probeer me voor te stellen hoe het zou zijn om ergens in een zandstorm te zitten, in het midden van nergens, zonder steun en nergens om heen te gaan. Ik probeer te bedenken hoe ik me dan zou voelen. Dan besef ik hoe jij je zou voelen: alleen, achtergelaten en bang. Ik hou van je voor je moed en opofferingen, en ik mis je heel erg.

85. Ik vraag niet om je afwezigheid, ik ben je echt dankbaar voor de offers die je brengt om je land te dienen. Maar ik mis je, en ik wil dat je dat weet.

86. Hoe beschrijf ik mijn liefde voor jou? Zelfs op papier kan ik niet alle woorden kwijt. Je betekent zoveel voor me, ik kan mijn gevoelens nauwelijks uitdrukken. Maar zelfs als ik een miljoen letters heb, zullen er nooit genoeg woorden zijn om je te vertellen hoeveel je voor me betekent. Je bent het liefste meest geweldige meisje dat ik ooit heb ontmoet. Voor alles wat je voor me doet en zegt, dank je! Ik hou zoveel van je en mis je vreselijk!

87. Elke keer als ik aan je denk voel ik een fladder in mijn buik. Het is moeilijk te zeggen hoeveel ik je mis, maar dat doe ik elke dag. Kom alsjeblieft veilig thuis. Alles wat ik wil is persoonlijk bij je zijn.

88. Hey baby. Ik mis je. Het is moeilijk om zo ver weg te zijn. Ik tel de dagen tot ik je weer zie. Kusjes en knuffels.

89. Weg zijn van jou is het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan. De dagen zijn lang, niemand om mee te praten, en de nachten zijn nog moeilijker. Ik mis je zo erg dat het pijn doet. Je niet kunnen vasthouden of kussen maakt me ziek van binnen. Je bent mijn beste vriend, mijn alles en ik ben er trots op van je te houden. Voor altijd in mijn hart!

90. Ik mis je, mijn liefste. Ik mis je glimlach en je zachte lippen. Ik mis je armen om me heen die me stevig vasthouden. Ik mis je vingers die door mijn haar spelen en mijn gezicht verlichten. Ik mis je verhalen over onze avonturen en de lol die we hadden. Ik mis dat je me vasthoudt terwijl ik in slaap val, want nu lig ik alleen in bed met alleen mijn dromen om me gezelschap te houden. We mogen dan wel uit elkaar zijn maar weet dat niets tussen ons kan komen want onze liefde is eeuwig…

91. Toen het vliegtuig opsteeg en ik naar je terugvloog, wilde ik je alleen maar vasthouden en nooit meer loslaten. Er is niets dat ik liever zou doen dan elk moment met jou doorbrengen. De afstand tussen ons verandert niet hoeveel ik van je hou. Ik denk altijd aan je, waar ik ook ben of wat ik ook doe. Als ik niet bij je ben, wil ik naast je staan en je stevig in mijn armen houden.

92. Ik mis je nu al. Laten we alvast trouwen. Ik wil altijd bij je zijn. Je bent mijn hart en ziel, ik hou van je!

93. Terwijl ik hier in mijn eenzame bed lig, mis ik je vreselijk. Je glimlach, je lach en zelfs je geur. Elke keer als ik mijn ogen sluit zie ik je naast me, me lief vasthoudend. Geloof me, baby, als ik zeg dat sommige dingen in deze wereld niet vanzelfsprekend zijn. Jij bent één van die dingen.

94. Schat, ik moet je zeggen dat ook al zijn we niet samen, je nog steeds mijn wereld bent. Ik mis het praten met je. Ik mis je glimlach, je lach en de manier waarop je alles goed maakt als ik een slechte dag heb. Je bent mijn hart en ziel en zonder jou is alles onvolledig en donker. Ik weet dat elke dag zonder jou weer een dag is zonder jouw aanraking, zonder jouw kus, zonder jouw lach en zonder de warmte van jouw lippen op mijn huid. I

95. Je bent mijn wereld, en ik kan niet stoppen je te missen. Ik heb me gerealiseerd dat de vrijheid van de prijs die we betaald hebben zo weinig is in vergelijking met het ware gezicht van de liefde die tussen ons is. Elke keer dat je mijn armen verlaat, rukt het mijn hart uit mijn borst.

96. Ik hou van de manier waarop je me laat voelen. Je geeft me een veilig en speciaal gevoel en ik kijk er zo naar uit om je weer te zien als je terug bent. Jouw warme omhelzing is als een knuffel van God. Ik mis je kussen, je aanraking en je geur. Ik heb het gevoel dat mijn leven pas compleet is als je weer thuis bent en me in je armen houdt.

97. Ik ben misschien niet fysiek bij je, maar ik denk altijd aan je. Ik mis je bij elke ademhaling en kan niet wachten op de dag dat ik je weer in mijn armen kan houden. Ik beloof dat ik er alles aan zal doen om zo snel mogelijk thuis te komen zodat we samen een wereld kunnen opbouwen waar alleen geluk bestaat. Mijn liefste, ik wil niemand anders, ik wil alleen jou.

98. Ik mis je zo erg. Ik weet niet hoe ik de leegte in mijn hart moet vullen. Je bent er niet en dat doet vreselijk veel pijn. Het voelt alsof mijn wereld uit elkaar valt en in stukken breekt. Kom alsjeblieft terug. Ik hou van je, schatje!

99. Ik wou dat ik bij je kon zijn. Ik voel de afstand. Mijn armen zijn altijd leeg zonder jou. Het is zo moeilijk om gescheiden te zijn, maar ik weet dat we door deze moeilijke periode heen komen. Jij bent mijn kracht, mijn liefde, mijn leven. Ik zou geen dag kunnen overleven zonder jou binnen handbereik… Dus kom alsjeblieft snel naar huis en vergeet niet dat ik je aanbid!

100. Ik mis je zo erg. Ik weet niet wanneer ik je mooie gezicht weer zal zien. Ik tel de dagen af, maar het voelt als jaren. De afgelopen weken waren echt moeilijk. In tijden als deze vind ik troost in de wetenschap dat jij mijn alles bent, mijn zielsverwant.

101. Het leven is zoveel mooier als jij erin zit. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou, maar ik weet dat het niet hier zou zijn. Ik wou elke dag dat ik je kon vasthouden en nooit meer loslaten. Het doet me pijn om eraan te denken dat ik zo lang niet bij je zal zijn. Ik kan niet wachten op de dag dat we weer samen kunnen zijn, al is het maar voor even.

102. Naast je lopen, je hand vasthouden op het vliegveld, ik realiseerde me hoeveel ik van je hou. Je bent mijn favoriete persoon die ooit geleefd heeft en ik wil voor altijd bij je zijn. Je bent het beste wat me is overkomen, en als we uit elkaar gaan zal ik nooit meer hetzelfde voor iemand anders voelen, want er is niemand zoals jij.

103. Ik kan je niet alle liefde tonen die ik voor je heb. Je bent perfect in elk opzicht, uniek en ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld… Mijn leven zou niets zijn zonder jou!

104. Ik ben zo trots op je! Je bent de mooiste persoon die ik ken. Iedereen op het werk is jaloers op onze relatie omdat het zo energiek is. We zouden een feestje moeten houden om onze liefde te vieren en die verbitterde mensen te laten blozen. Het mooiste is, het gaat niet eens om de fysieke dingen met jou, maar om de betekenisvolle romantiek tussen ons.

105. Je bent mijn eerste gedachte in de ochtend en mijn laatste gedachte ‘s avonds. Ik hou van je, schatje.

106. Er zijn veel namen voor liefde: zorg, genegenheid, passie en verliefdheid om het zo maar te zeggen. Van alle namen voor liefde is « Herinneringen » mijn favoriet. Een prachtig citaat van de grote Canadese dichter en liedjesschrijver Leonard Cohen vat het mooi samen toen hij zei: « Als je al herinnerd wordt, is het in iemands geheugen en ergens in een plakboek. Zie je wat ik bedoel? Het is de enige onsterfelijkheid die we hebben en ik zou er bijna alles voor geven. Ik mis je, liefje.

107. Aan je denken als ik ‘s morgens wakker word, geeft een bitterzoet gevoel: de gedachte dat ik je mooie glimlach die dag niet zal zien, maakt me verdrietig, maar de gedachte dat ik je binnenkort in mijn armen zal sluiten, maakt me extatisch. Ik mis je liefde. PS: Ik ben aan het aftellen.

Gescheiden zijn van je militaire vriendin is moeilijk, maar door haar een berichtje te sturen, laat je haar zien dat je om haar geeft. Onthoud het beste advies: liefde is alles wat je nodig hebt.

Ik hoopte dat je van deze missing military girlfriend quotes hield, ik hoor graag van je in de commentaarsectie.