Navy Graduation Quotes

Navy Graduation Quotes

Afstuderen wordt beschouwd als een mijlpaal in de marine. Het betekent ook dat men alle hindernissen heeft overwonnen en het werk onder de knie heeft. Als je bedenkt hoe lang het duurt om matroos te worden, betekent afstuderen dat je succes hebt en hoe ver je bent gekomen bij de marine.

Afstuderen betekent voltooiing, het einde van een tijdperk en het begin van een nieuw leven. Vrienden en familie komen bijeen om die speciale dag te vieren waarop een afgestudeerde officieel wordt verwelkomd bij de marine. Dit is het moment waarop ze hun school verlaten en zeeman worden of, met andere woorden, afscheid nemen van hun leven als cadet.

Er zijn veel citaten die worden gebruikt voor marine afstuderen ceremonies. De reden dat ik heb besloten om de beste compilatie van top marine afstuderen citaten hier delen. U zult citaten vinden om de afgestudeerden van de marine in de compilatie te feliciteren, te motiveren en te inspireren. Zie ze hieronder.

Navy Graduation Quotes

De zee beloont niet wie voorzichtig is, alleen wie durft. Jouw taak is om jezelf te zijn. Je brengt je unieke talenten en ervaringen naar een wereld die ze nodig heeft. Je land heeft je nodig om jezelf te zijn, om al je gaven te geven, om je volledige potentieel te benutten.

1. Het afstuderen van de marine is voor u een tijd om niet alleen de nieuwe inzichten die u hebt verworven te vieren, maar het begin van een nieuwe carrière. Moge uw reis gevuld zijn met verbazingwekkende prestaties, levenslange vriendschappen en succes. Gefeliciteerd!

2. Het doel van de Marine Academie is het opleiden en trainen van adelborsten in overeenstemming met de hoogste idealen van plicht, eer, loyaliteit en moed. Gefeliciteerd met uw afstuderen.

3. Het zijn niet de jaren in je leven, maar het leven in je jaren dat telt. Vandaag begin je aan een nieuw hoofdstuk in je leven als je afstudeert. Blijf geweldig, en geniet van de reis die voor je ligt.

4. Het leven is een lange, vreemde reis. Je zult verdwalen. Zorg dat je geniet van het landschap onderweg. Gefeliciteerd met je afstuderen bij de marine.

5. Gefeliciteerd met jou en alle leden van de marine die afstuderen. De zee roept. Wat is je antwoord? Overwin je tegenstanders, bereik het onmogelijke en overwin alle tegenslagen.

6. Afstuderen gaat over zoveel meer dan wat er op je diploma staat. Het gaat over de persoon die je in de loop der jaren bent geworden. Gefeliciteerd, matroos!

7. Je hebt net jaren van intensieve training achter de rug waarin je leerde vechten en overleven in de moeilijkste situaties. Maak je nu klaar om de rangen van ons leger te vervoegen op zee, in de lucht en op het land. Gefeliciteerd, matroos!

8. Gefeliciteerd met jullie afstuderen! We juichen je prestaties toe en kunnen niet wachten om te zien wat je hierna gaat doen. Nu je het gehaald hebt, wees trots op je prestaties. Stop nooit met streven naar meer!

9. Het leven wacht. Ga niet zomaar voorbij – laat elke seconde tellen. Waar je ook heen gaat, ga met heel je hart. Je afstuderen bij de marine is een opstapje naar wat er komen gaat.

10. Als je de wereld in gaat, hoop ik dat je je de kracht van je wortels herinnert, en hoe dat je sterker heeft gemaakt. Stop nooit met dromen. Stop nooit met geloven. Blijf omhoog kijken, want er is zoveel te zien.

11. Het is niet waar je begint. Het gaat erom waar je eindigt. Vandaag zijn jullie degenen die de ankers hoog leggen. Jullie zetten zeil op een zee van eindeloze mogelijkheden. Veel succes op je reis, wat die ook mag zijn.

12. Jullie hebben veel meegemaakt in het Navy Boot Camp, en het is tijd om jullie prestaties te vieren. We zijn trots op je! Gefeliciteerd.

13. Zie de wereld. Dien je land. Inspireer de mensen om je heen. Als afgestudeerde van de marine, wees klaar om je stempel op de wereld te drukken. Gefeliciteerd!

14. Hard werken en toewijding is de sleutel tot succes. Recht in het diepe springen. Wees niet bang voor de oceaan, want elke golf die komt, brengt een nieuwe kans om een nieuwe kust te bereiken. Gefeliciteerd met je afstuderen.

15. Er is niets in u dat niet in staat is de roep van de plicht te beantwoorden, uw land te dienen en te vechten voor de vrijheid. God zegene u bij deze gedenkwaardige gebeurtenis. Gefeliciteerd!

16. Gefeliciteerd! Je bent eindelijk klaar om de wereld van nieuwe avonturen en mogelijkheden binnen te varen. Op het moment dat je denkt dat je het niet redt, bedenk dan dat iemand anders zich ook zo voelde, en kijk waar ze nu zijn.

17. Nieuwe avonturen. Ontdekkingen. Een nieuw hoofdstuk. We zijn trots op je en wensen je het beste in je volgende stap! Gefeliciteerd en welkom in je nieuwe avontuur!

18. Wees niet bang om een nieuwe weg in te slaan. Je weet pas of je verdwaalt als je begint te lopen. Ga aan de slag. Marine afgestudeerden zijn altijd klaar voor de volgende uitdaging. Gefeliciteerd en de beste wensen van de marine.

19. Hoor het, voel het, leef het: je bent nu een marineofficier en leider. Ga nu leiden.

20. Gefeliciteerd, matroos! Je hebt je plaats in de marine familie verdiend. Je voorouders zouden zo trots zijn.

21. Vandaag is het begin van een nieuwe reis. Je wordt gevoed door je passie en staat te popelen om een impact te hebben op de mensen om je heen. Veel geluk, zeeman!

22. Gefeliciteerd! Of je nu officier of officier wordt, we groeten je en wensen je veel succes in je nieuwe avontuur. Met je diploma kun je de wereld veranderen.

23. Gefeliciteerd! Je Marine familie is trots op je, en we zijn zo opgewonden om alle geweldige dingen die je in de toekomst gaat doen te zien. Begin je volgende grote avontuur bij de marine.

24. Een zeeman maakt deel uit van iets groots. Elk schip, hoe groot of klein ook, heeft een verhaal. Hier heb je de kans om het jouwe te vertellen. Veel succes aan onze afgestudeerden!

25. Uw dienst is een weerspiegeling van uw land, en u herinnert ons aan onze grootste prestaties en onze hoogste idealen. Vaar verder, matroos.

26. Jullie zijn de toekomst van wat we nu doen. Jullie toewijding is essentieel voor ons succes, en jullie hebben mijn grootste respect. Gefeliciteerd en zegeningen voor jullie als jullie aan het volgende hoofdstuk beginnen. Je bent klaar om alles aan te pakken. We zijn trots op jullie.

27. Gefeliciteerd. Het is je gelukt. Nu begint de volgende test. Traditie en verandering: alles tegelijk. Je reist naar de toppen van je dromen en de dalen van je angsten.

28. Marine afgestudeerden, maak plezier en geniet van jullie prestaties, maar richt je op de toekomst. Jullie zijn 1% van de bevolking met de mogelijkheid om grote dingen te doen. Ga de wereld in en maak een verschil.

29. Je hebt je plaats verdiend in een afdeling die het beste van het beste is. Gefeliciteerd, matroos ! Je bent officieel een marineofficier.

30. De filosofie maakt ons sterk. De kameraadschap maakt ons broeders. De traditie maakt ons marine. Gefeliciteerd met je afstuderen, matroos.

31. Je hebt de eer verdiend om Sailor genoemd te worden. Dat betekent voor mij dat je deel uitmaakt van een elite-eenheid waarvan de moed, vasthoudendheid en plichtsbesef over de hele wereld worden gerespecteerd. Ik kan niet trotser op je zijn of dankbaarder voor je dienst.

32. Afstuderen is een tijd om na te denken over het verleden en je prestaties te vieren. Gefeliciteerd

33. Vandaag sluit u zich aan bij een elitegroep van mannen en vrouwen die hun land met eer hebben gediend. Gefeliciteerd.

34. Deze dag is niet het einde of het begin van alle dingen voor jou, het is niet te vergelijken met je laatste dag bij de marine. Vandaag vieren we jou en je prestaties. Gefeliciteerd, matroos!

35. Wees moedig. Want jij bent degene die je eigen verhaal schrijft. Ga vooruit en verover de wereld, maar vergeet niet de tijd te nemen om je herinneringen te laten beklijven. Gefeliciteerd met je afstuderen.

36. Dat is het. Je bent een marine officier, en je zou het niet anders willen. Gefeliciteerd! Officieel een geweldig mens.

37. Gefeliciteerd, officier. U bent waar het bij de marine om draait. Ga met de stroom mee en blijf door het leven cruisen en zwaai naar de haters als je ze passeert. Je hebt het verdiend, matroos!

38. Dit is het begin van een nieuw hoofdstuk in je leven, er wachten nieuwe avonturen. Dit is geen afscheid, maar tot later.

39. Onthoud, een van de mooiste gevoelens die je ooit zult hebben is te weten dat je je best hebt gedaan. Je hebt een mijlpaal in je leven bereikt en we willen je feliciteren met je prestatie.

40. Als je iets wilt bouwen, wacht dan niet tot iemand anders het eerst bouwt. De marine is waar een leven vol herinneringen begint. Gefeliciteerd, afgestudeerde!

41. Vandaag vieren we de prestaties van onze afgestudeerden. Bedankt voor het trots dienen van ons land en het verder bouwen aan de toekomst van de marine. Gefeliciteerd en veel geluk!

42. Gefeliciteerd aan onze nieuwste afgestudeerden! We zijn zo trots om jullie marine en familie te noemen.

43. In je hart weet je waar je bestemming ligt. Dus ga naar buiten en leef het. We zijn trots op je. Afstuderen is meer dan het verdienen van een diploma. Het is het begin van je volgende reis. Gefeliciteerd!

44. Onze mannen en vrouwen in uniform belichamen de waarden die we vandaag vieren: integriteit, eer, dienstbaarheid, moed en opoffering. Felicitaties aan de nieuwe afgestudeerden van de marine.

45. Gefeliciteerd met je afstuderen! Op het navigeren door het volgende hoofdstuk van het leven met moed, kracht en vertrouwen.

46. De wereld waarin jullie afstuderen is niet de wereld die wij voor onszelf hebben gemaakt, maar de wereld die jullie kunnen maken. Een man is slechts het product van zijn gedachten. Wat hij denkt, wordt hij.

47. Echte sociale verandering vereist de betrokkenheid van actieve burgers. Alleen door hun inspanningen kunnen we hopen onze gezamenlijke visie van een meer rechtvaardige wereld te realiseren. Gefeliciteerd, matroos.

48. Het leven heeft oneindig veel mogelijkheden, maar je zult ze nooit allemaal kennen. Je afstuderen bij de marine is het perfecte moment om een kans te wagen op een toekomst die je nog nooit hebt gezien.

49. Eer, moed, toewijding. We zijn trots op onze afgestudeerden van de marine. Droom groot, wees moedig en durf iets buitengewoons te doen. Gefeliciteerd afgestudeerden!

50. Dit is het begin van je volgende grote reis. De admiraal van de vloot heeft altijd een schip klaar om uit te varen. Dus, beheer je tijd verstandig en laat nooit iemand je vertellen wat je niet kunt doen.

51. Vandaag haal je niet alleen een diploma: je loopt ook je toekomst tegemoet. Gefeliciteerd!

52. Gefeliciteerd, afgestudeerden van de marine, jullie voetstappen zullen geleid worden door onze waarden van eer, moed en toewijding.

53. Afstuderen is een dag van feest. Een tijd om onze prestaties te vieren en de offers van hen die ons voorgingen. Maar het is ook een dag voor reflectie, dankbaarheid, voor perspectief. Onthoud dat succes niet het resultaat is van één persoon, maar van velen die onderweg geholpen hebben. We maken allemaal deel uit van iets dat groter is dan onszelf.

54. Je kunt alles doen wat je wilt in het leven. Niemand zal je tegenhouden, maar jij bent verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en de actie die je onderneemt. Zweef op vleugels van moed, kracht en eer. Gefeliciteerd, matroos.

55. De afgestudeerde marineman is zelfverzekerd en veerkrachtig, omarmt veranderingen, zet uitdagingen om in kansen en gaat altijd vooruit. Gefeliciteerd!

56. Er is meer nodig dan plicht en eer om zeeman te zijn. Er is karakter, moed en toewijding voor nodig. Dezelfde eigenschappen die onze strijdkrachten sinds het begin der tijden hebben gedefinieerd… en ook in de toekomst zullen definiëren. Gefeliciteerd afgestudeerden!

57. Vandaag is een feestelijke dag – uw familie en vrienden hebben u gesteund, en nu is het tijd voor u om de matrozen en officieren van uw marine te steunen. Op de toekomst.

58. Als jonge zeeman gaat het niet alleen om het volgen van het protocol. Het gaat over moedig, moedig en onverschrokken zijn. Ik ben zo trots op je.

59. Vandaag is jouw dag. Je gaat naar grote plaatsen! Je bent op weg! Er zijn geen garanties. Dus ga je gang, neem die sprong in het onbekende.

60. Echte moed is doodsbang zijn en toch opzadelen. Het is niet waar je begint, het is waar je eindigt. Reik niet alleen naar de sterren, grijp er een en stop hem in je zak. Gefeliciteerd, zeeman!

61. Om een leider te zijn en niet slechts een volger, om het extra te doen in alles wat je doet. Dat maakt het verschil. Begin de rest van je leven in het gezelschap van je familie en vrienden. Gefeliciteerd marine, afgestudeerd.

62. Gefeliciteerd aan degenen die afstuderen bij de marine. Mogen jullie altijd het pad van eer, moed en toewijding bewandelen.

63. Vandaag begin je aan een nieuwe reis als officier bij de grootste marine ter wereld. We zijn trots op je en op al het werk dat je gedaan hebt om deze prestigieuze eer te verdienen. Gefeliciteerd!

64. Afstuderen betekent dat je niet langer gebonden bent aan de regels en verwachtingen van de middelbare school. Gefeliciteerd! Je zomer is van jezelf.

65. Van de diepten van de zee tot de hoogten van de lucht en alle plaatsen daartussen, wij vieren uw nieuwe avontuur. Gefeliciteerd en bedankt voor het dienen.

66. Als je terugkijkt op deze dag. Herinner het als het begin van een nieuw hoofdstuk in je leven. Laat niets stilstaan, maar zet door om je doelen en dromen te bereiken.

67. Heb moed. Ik heb gezien wat angst met de geest doet en hoe het lichaam en ziel verslijt. Wees moedig genoeg om het leven te leven, want dat is de enige manier waarop je ooit de kans krijgt om grootse dingen te doen. Zee de toekomst.

68. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst je brengt, maar we weten dat waar je ook heen gaat, je altijd deel zult uitmaken van de Naval Academy familie. Gefeliciteerd met je langverwachte afstuderen!

69. Marinedienst is zowel een voorrecht als een eer geweest. Ik wens u allen goede wind en volgende zeeën.

70. Als u aan deze carrière begint, neem dan de lessen en vriendschappen mee die u in uw tijd op de Academie hebt geleerd. Uw succes zal ons succes zijn.

71. In je tijd hier, heb je iets geleerd over leiderschap, teamwork en toewijding. Ik weet dat je die lessen mee zult nemen in je toekomstige dienst aan de natie.

72. Begin het volgende grote avontuur met een gevoel van trots, waardigheid en prestatie. Gefeliciteerd!

73. Hoe je ook door het leven gaat, wees altijd trouw aan jezelf. Je vrienden zullen de echte jij waarderen. Gefeliciteerd, afgestudeerde marinier.

74. Iedereen kan een normaal leven hebben, maar een buitengewoon leven vergt werk. Steek er tijd in en vaar verder.

75. Wees niet bang om de minst bereisde weg te nemen. Maak de reis af. Ga verder. Je bent nu officieel een zeeman!

76. Vandaag word je een kracht ten goede met de macht en verantwoordelijkheid om de vrijheden van ons land te verdedigen en te beschermen. Gefeliciteerd, matroos!

77. Afstuderen: het einde van een reis en het begin van een andere. Het is een lange weg geweest, maar je hebt het gehaald. Trots op je.

78. De eerste dag van de rest van hun leven. Geen baan is te klein, geen uitdaging is te groot en geen hindernis is te hoog. Gefeliciteerd!

79. De marine is ‘s werelds meest gevreesde en capabele kracht voor het goede. Ik ben zo trots op je en opgewonden dat je de volgende stap in je reis neemt. Vandaag zag ik een zeeman een zeeman worden!

80. U zult onbekende paden bewandelen, gewapend met vaardigheden en vertrouwen. Ga voort, zeil met moed en hart. Zeil naar eeuwig succes.

81. Je hebt geen grotere verantwoordelijkheid dan de plicht die je jezelf verschuldigd bent: trouw zijn aan je eigen hoogste hart, datgene worden waarvoor je geboren bent. De wereld behoort toe aan hen die er klaar voor zijn.

82. Verlies nooit de droom uit het oog die je als kind had. Je afstuderen is slechts het begin van de reis.

83. Wat je ook doet in het leven, doe het uit liefde en vriendelijkheid, met mededogen en zorg voor anderen. Wees eerlijk en moedig en onzelfzuchtig. Streef ernaar anderen te helpen. Wees een goede voorvader. Gefeliciteerd, afgestudeerde marinier.

84. Afgestudeerden van de marine zijn de leiders van morgen. Op een nieuwe generatie die ons land dient. Gefeliciteerd en veel geluk!

85. Afstuderen is de stappen nemen om het onbekende tegemoet te varen, dus concentreer je op je koers en de mooie wind die voor je ligt. Zeil met vertrouwen. Je kunt het!

86. Afstuderen is het moment waarop we nadenken over alles wat we bereikt hebben. Gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal!

87. Uw tijd op de Academie begon met een gevoel van verwondering en avontuur. Vandaag eren we uw moed, kracht en patriottisme. Blijf dromen, blijf groeien.

88. Het leven is een puzzel, maar jij bent de meesterbouwer. Zet hem in elkaar zoals je wilt en wees trots op je werk. De zee wacht.

89. Stijg hoog boven de rest uit en wees een stralende ster. Het volgende hoofdstuk van jullie reis begint hier. Mogen jullie allemaal moedig voortgaan, en jullie dromen waarmaken.

90. Uw opdracht is het verlengde van een uitdaging die u bent aangegaan, en het begin van een nieuw hoofdstuk in uw leven. Gefeliciteerd!

91. Begin je volgende hoofdstuk met vertrouwen en eer. Gefeliciteerd. Het podium oversteken is nog maar het begin.

92. Wees moedig, droom groot, verontschuldig je niet om jezelf te zijn, en vergeet nooit dat geluk een keuze is. Proficiat aan alle afgestudeerden van de marine, nu jullie aan het volgende hoofdstuk van jullie leven beginnen!

93. De marine kan even veeleisend zijn als elk ander beroep en is een ingewikkeld, uitdagend beroep dat fysieke, mentale en emotionele kracht vereist. Ik weet zeker dat u veel uitdagingen te wachten staan, en ik wens u sterkte bij alle uitdagingen. Gefeliciteerd!

94. Gefeliciteerd met de nieuwste leden van onze marine familie! Vanaf jullie eerste dag op bootcamp, hebben jullie de hoogste normen van eer, moed en toewijding getoond. We zijn er trots op jullie zeelui te mogen noemen.

95. Afstuderen betekent niet dat je klaar bent met leren, het is nog maar het begin. Gefeliciteerd!

96. Het is je gelukt: Je hebt je opdracht verdiend. Nu is het tijd om de laatste stappen te zetten om een leider onder de leiders te worden.

97. Om een echt succesvol leven te leiden, moet je weten hoe je mislukkingen en verliezen onder ogen moet zien. Houd stand tegen de wind van tegenslag die je in je leven zult tegenkomen en je zult nieuwe hoogten bereiken.

98. Proficiat aan alle afgestudeerden! Verder staan jullie kansen en veranderingen te wachten. Blijf altijd streven naar je dromen, wees trots op je overwinningen en stop nooit met leren en groeien.

99. Gefeliciteerd! Je hebt iets ongeëvenaards bereikt … Nu is het tijd om naar buiten te gaan en je stempel te drukken.

100. Afstudeer dag is de eerste dag van de rest van je leven. Ga nu naar buiten en maak dat leven dat je altijd al wilde.

Het afstuderen bij de marine is heel belangrijk. Het is het hoogtepunt van maanden hard werken dat gevierd en gefeliciteerd moet worden. Met de navy graduation quotes hier, heb je de juiste woorden voor een navy graduation ceremonie.