Navy Wife Citaten En Uitspraken

Een marinevrouw is een vrouwelijke marineofficier die al dan niet getrouwd is met iemand van de krijgsmacht. Zij kan een vrouw zijn van elke leeftijd, ras of religieuze overtuiging en kan al dan niet kinderen hebben, maar wat haar een marinierster maakt is haar burgerlijke staat.

Getrouwde vrouwen laten dienen bij de marine is geen nieuwe trend, het gaat terug tot duizenden jaren geleden. Talloze moedige vrouwen, die ofwel alleenstaand waren voordat ze in dienst traden, maar later trouwden of getrouwd waren voordat ze in dienst traden, hebben in de loop van de geschiedenis in elke tak van het leger gediend, inclusief de marine. Deze vrouwen dienen nog steeds in actieve dienst en bij de reservisten en de Nationale Garde.

Als marineofficieren worden deze vrouwen verwacht voor allerlei opdrachten en uitzendingen, wat soms een belemmering kan zijn voor hun huwelijksleven, en hun relatie voor altijd kan beïnvloeden. Hoewel het leven bij de marine niet gemakkelijk is, gaan deze vrouwen bij de marine vanwege hun inzet voor de dienst, die meestal ten koste gaat van hun huis en gezin.

Dus, als je meer wilt weten over een marinevrouw, dan zijn deze marinevrouw citaten en gezegden je zekere plug om meer over hen te weten te komen. Dus, check ze uit.

Navy Wife Citaten en Uitspraken

Een vrouw van de marine is een aanwinst voor haar gemeenschap. Hoewel haar echtelijke rol de uitdagingen niet vermindert, zoals uitzendingen weg van huis, lange trajecten op zee en soms gevaarlijke opdrachten aan boord van onderzeeërs of vliegdekschepen. Toch blijven velen van hen veerkrachtig, flexibel en in staat de mensen om hen heen vertrouwen in te boezemen.

1. Een mariniersvrouw is een sterke vrouw, en haar man kan niet zonder haar. Een mariniersvrouw is een toegewijde professional, verantwoordelijk, hardwerkend en betrouwbaar. Er is niets wat ze niet kan.

2. Maak een afspraakje met de marine. Kies voor spanning en romantiek. Marine vrouwen zijn sterke, slimme vrouwen die hun man en land steunen. Ze zijn het beste van het beste.

3. Van een zeeman houden is een eervolle keuze. De meeste mannen waarderen degenen die ons land beschermen en verlangen naar deze mooie vrouwen. Een vrouw van de marine heeft een dubbele verantwoordelijkheid; één voor haar land en de andere voor haar gezin. Ze doet beide perfect.

4. De vrouw van de marine is een symbool van toewijding aan haar land. Ze is een partner in dienst en blijft positief en ondersteunend op het thuisfront. De wereld zou oneindig veel beter zijn als er meer vrouwen zoals zij waren.

5. Een mariniersvrouw is verantwoordelijk voor het welzijn van haar gezin en het succes van haar carrière. Ze houdt beide rollen prachtig in evenwicht. Militaire echtgenoten coördineren hun leven thuis en ondersteunen tegelijkertijd de carrière van hun militair. Zij zijn de ruggengraat van de strijdkrachten van onze natie en belichamen wat het betekent om een patriot te zijn.

6. Als vrouw van de marine heeft u unieke eisen en ongelooflijke mogelijkheden. Een echtgenote van de marine is een vrouw die er trots op is haar militair bij te staan en haar land te dienen. Ze steunt haar echtgenoot en hun kinderen tijdens uitzendingen en de dagelijkse opofferingen van het dienen in uniform.

7. U bent de ruggengraat van de steun voor onze marine en onze regering. Als vrouw van de marine draag je het gewicht en de verantwoordelijkheden van je land en familie in je hart. U zult avonturen delen en herinneringen maken die een leven lang meegaan. We heten u welkom in onze familie en helpen u klaar te zijn voor uw eerste trainingsdag.

8. Alle vrouwen van de marine zijn het beste van het beste. Ze zijn volledig toegewijd aan familie, vrienden en hun land. Grote vrouwen doen grote dingen. Marine vrouwen zijn een speciaal soort mensen. Ze zijn een groep die, hoewel ze misschien te jong zijn om te begrijpen wat hun man allemaal doet, een zuiver hart hebben en hun man, of hun land, nooit in de steek laten.

9. Marine vrouwen zijn zeer loyaal. Ze zijn toegewijd aan hun man, vrienden en familie. Getrouwd zijn met een zeeman is een grote eer. De meeste mensen willen in jouw schoenen staan. De vrouw van de marine is een vrouw van eer, familie en liefde.

10. Marine vrouwen zijn toegewijd en lief. Ze zijn de beste ter wereld. Marine vrouwen zijn verantwoordelijk voor het welzijn van hun gezin en moeten in staat zijn de behoeften van hun gezin in evenwicht te brengen met hun carrière verantwoordelijkheden. Ze zijn hardwerkend, ijverig en betrouwbaar.

11. Marinevrouwen streven er voortdurend naar zichzelf en hun omgeving te verbeteren. Anderen helpen is een belangrijke karaktertrek van de mariniersvrouw. Als vrouw van de marine speelt u een belangrijke rol. U steunt uw echtgenoot, voedt uw kinderen op en dient het leger thuis.

12. De vrouw van de marine is de onbezongen held van het leger. Wanneer hun mannen uitgezonden zijn, houden deze opmerkelijke vrouwen het fort, voeden gezinnen op en zorgen dat alles soepel verloopt. Ze zijn echt de beste in de wereld.

13. De vrouw van de marine is een lange en trotse vrouw zonder hakken. Het is mooi om een vrouw bij de marine te hebben. Eens een vrouw bij de marine, altijd een vrouw bij de marine. De verantwoordelijkheden en verplichtingen zijn zonder einde. Marine vrouwen stralen kracht, loyaliteit en trots uit. Ze zijn toegewijd aan hun gezin en aan hun land.

14. Je bent geen vrouw van de marine alleen omdat je van je man houdt; je bent een vrouw van de marine omdat je je land steunt, van je gezin houdt en teruggeeft aan mensen in nood. Marinevrouw zijn is een van de belangrijkste en meest dankbare banen ter wereld. Met toewijding en vastberadenheid kan elke vrouw in deze rol uitblinken en een gezond evenwicht bewaren.

15. Vrouwen van de marine brengen een speciaal soort kracht en veerkracht in het leven van degenen die dienen. Zij zijn degenen die ervoor zorgen dat hun gezinnen sterk en liefdevol blijven ondanks de uitdagingen van voortdurende uitzendingen, fysieke scheiding en gevaarlijke missies.

16. De mariniersvrouw is een veerkrachtige vrouw met een zuiver hart en zal er altijd zijn als haar geliefden haar nodig hebben. Een mariniersvrouw is de held van een held. De vrouw van de marine is een onschatbare hulpbron voor ons land. Ze is een symbool van kracht en succes; niet alleen voor haar gezin, maar voor iedereen die ze ontmoet.

17. Plicht en avontuur wachten op de vrouw van de marine. Deze vrouwen hebben blijk gegeven van ongelooflijke kracht en integriteit. De mariniersvrouw is een steunpilaar van de gemeenschap, ze gebruikt haar kracht om anderen op te tillen terwijl ze alle problemen op haar schouders draagt.

18. Marinevrouwen zijn een zeer gemotiveerde groep; wanneer zij geconfronteerd worden met onzekerheid, passen zij zich snel en vaak aan. Zij zijn standvastig in hun liefde voor hun echtgenoten, hun land en hun gezin. Marinevrouwen vervullen een missie om hun dienstleden te steunen, het militaire gezin te versterken en hulpmiddelen te bieden voor veerkracht.

19. Marine vrouwen delen een unieke band gesmeed in toewijding en plicht. Ze zijn loyaal, toegewijd en toegewijd aan hun man en elkaar. Als hij op zee is en zijn familie mist, geeft zijn vrouw hem het gevoel dat hij thuis is.

20. Als vrouw van de marine ben je bijzonder omdat je je man steunt, die de trots en het gewicht van zijn land op zijn schouders draagt en tegelijkertijd je gezin bij elkaar houdt. Een vrouw van de marine zit vol persoonlijkheid en energie. Ze zorgt voor een warm huis en biedt het comfort dat een man nodig heeft als hij op zee is.

21. Een vrouw van de marine is een hardwerkend individu. Ze is ongelooflijk verantwoordelijk, en ze doet het goed in alles wat ze doet. Een man van een marine vrouw kan niet zonder haar omdat ze haar huis als de hemel maakt.

22. De vrouw van de marine is een speciaal soort vrouw. Ze is sterk en stijlvol, en ze zorgt verdomd goed voor haar man. De verantwoordelijkheden van een mariniersvrouw zijn uitgebreid. Ze is echtgenote en moeder, maar ook militair. Ze doet beide rollen uitstekend.

23. Het zuivere hart van een mariniersvrouw zal haar nooit in de steek laten. Ze zijn een speciaal soort mensen. We leiden mariniersvrouwen op zodat ze voorbereid zijn op de uitdagingen van het leven. Vrouwen bij de marine zijn sterk en dapper. Ze worden door velen bewonderd. We eren deze speciale vrouwen vandaag op hun speciale dag._

24. Marine vrouwen zijn sterk en veerkrachtig. Ze zijn ongeëvenaard. Een vrouw van de marine heeft een sterk gevoel van trots op haar man. Ze zal hem nooit vergeten en zal er voor hem zijn, zelfs als hij in oorlog is.

25. Een vrouw hebben bij de marine is iets moois. De meeste mannen verlangen naar dit soort speciale vrouwen. Marine vrouwen zijn een speciaal soort mensen. Hoewel ze misschien niet oud genoeg zijn om te begrijpen wat hun man doet, komen ze uit een sterke familie-achtergrond en respecteren ze het uniform. Een vrouw van de marine is verantwoordelijk om haar land te dienen en voor haar gezin te zorgen.

26. Toegewijd aan hun mannen, is de Navy Wife toegewijd aan het huwelijk, gemeenschap en vriendschap. Als lid van het leger, houdt een Navy wife te allen tijde een professionele uitstraling en houding aan. Koppels kunnen hun mentale en fysieke gezondheid maximaliseren door actief te blijven.

27. Vrouwen die echtgenote zijn van marineleden krijgen veel respect en liefde. Hun werk is belangrijk om een gelukkig huwelijk in stand te houden. Een vrouw van de marine moet veerkrachtig en vindingrijk zijn in tijden van tegenslag, maar ook liefdevol en ondersteunend tijdens de lange uitzendingen die de realiteit van het militaire leven zijn.

28. Marine vrouwen belichamen het allerbeste in een toegewijde echtgenote. Het zijn sterke en geduldige vrouwen die trouw zijn aan hun man en aan zijn zijde staan. Als ze zeggen « tot de dood ons scheidt », dan menen ze dat ook. Als vrouw van de marine beheerst u uw gezin en carrière met gratie.

29. De verantwoordelijkheden van een vrouw van de marine zijn uitgebreid. Ze is eerst vrouw en moeder, maar ook militair. Ze houdt beide rollen prachtig in evenwicht. Marine vrouwen vertonen het allerbeste van de mensheid. Ze zijn toegewijd aan hun man en zijn verbazingwekkend aardig voor elkaar. Ze verdienen alle respect van de wereld.

30. Als vrouw van de marine bent u bijzonder omdat u het insigne van uw land en de liefde van uw gezin in één hart draagt. Als vrouw van de marine draag je het insigne van je land en de liefde van je gezin in één hart.

31. Een vrouw van de marine heeft twee banen: een voor haar land en een voor haar gezin. Ze doet beide onberispelijk. Als uw echtgenoot bij de marine is, kunnen er momenten zijn dat hij of zij weg is en u alleen bent. Bereid u voor op die momenten door een lijst te maken van mogelijke activiteiten om te doen terwijl zij weg is. Zorg ervoor dat je tenminste één of twee dingen hebt waar je altijd terecht kunt.

32. Marinevrouwen zijn succesvol in hun carrière en zorgen voor een verzorgende omgeving voor hun gezin. Ze houden alle aspecten van het leven mooi in evenwicht en komen er goed uit. Vrouwen van de marine zijn essentieel voor de cultuur van de marine als geheel. Hun onbaatzuchtige, gracieuze en onverschrokken aard draagt bij aan de idealen van onze grote natie.

33. U bent speciaal omdat u het insigne van uw land en de liefde van uw gezin in één hart draagt. Marine vrouwen zijn sterk, dapper en vastberaden. Ze hebben keer op keer bewezen betrouwbaar te zijn.

34. Marine vrouwen hebben een zuiver hart en laten hun man, of hun land, nooit in de steek. Een vrouw van de marine is een hardwerkend individu. Ze is ongelooflijk verantwoordelijk en blinkt uit in alles wat ze doet. Wij bieden een compleet assortiment kantoormeubilair en -benodigdheden waarmee uw organisatie er goed uitziet, zich comfortabel voelt en meer gedaan krijgt.

35. De vrouw van de marine heeft een voltijdse baan buitenshuis en neemt alle verantwoordelijkheden van de huisvrouw op zich. Zij zorgt voor de gezondheid en het welzijn van haar gezin. Zij stelt haar kinderen in staat productieve leden van de samenleving te worden. Zij bevordert en pleit voor het succes van haar carrière.

36. Wees klaar voor romantische avonturen als je een vrouw bij de marine hebt. Goed tijdsbeheer en het vermogen om te multitasken zijn essentieel voor een succesvolle vrouw bij de marine. Naadloos jongleren van gezin en carrière, de vrouw van de marine is een rolmodel voor ons allen.

37. Marine vrouwen zijn een speciaal soort mensen. Ze begrijpen dat ze misschien te jong zijn om volledig te begrijpen wat hun man doet, maar dat weerhoudt hen er nooit van hun man en hun land te steunen.

38. Marinevrouwen moeten hun huis aangenaam en aantrekkelijk maken omdat de echtgenoot meestal op het schip of de basis woont. De vrouwen van mannen en vrouwen die in het leger dienen zijn een groep individuen die ons land steunen, ongeacht de individuele omstandigheden. Zij hebben een zuiver hart en laten hun echtgenoten, of hun land, nooit in de steek.

39. Een vrouw van de marine is een speciaal soort persoon, die haar leven wijdt aan hen die dienen. Een vrouw van de marine is iemand die er het beste van maakt deel uit te maken van de missie van de marine. Ze doet het goed in alles wat ze doet. Ze is verantwoordelijk, zorgzaam en gericht op het maken van een verschil.

40. Een mariniersvrouw is iemand die haar partner ongelooflijk kan steunen. Een prachtige verbintenis, inderdaad. Militaire vrouwen zijn sterke en moedige vrouwen. Ze vragen om een unieke liefde die maar weinig mannen kunnen bieden.

41. Mariniers zijn een geschenk van God aan hun echtgenoten. Hoewel dit waar is, mogen we niet uit het oog verliezen dat mariniers ook leden van het leger zijn en alle respect en voordelen verdienen die daarbij horen.

42. Loyaal en trouw, een vrouw van de marine geeft nooit op, wat het ook kost. Wij zijn krijgers en we zullen onze geliefden nooit in de steek laten, ongeacht de kansen.

43. De vrouw van de marine is een symbool van toewijding en opoffering. Ze zijn zeer liefdevol en ongelooflijk sterk. Ze zijn echt de beste ter wereld. Militaire vrouwen hebben een speciaal soort kracht. Ze hebben de kracht om extreme emoties te weerstaan, om sterk te blijven als ze down zijn, en het vermogen om hun huishouden te beheren terwijl hun man in het buitenland is.

44. De vrouw van de marine streeft ernaar haar huis tot een hemel te maken. In sommige gevallen is een vrouw van de marine de kostwinner en zorgt voor het hele gezin terwijl haar man in het buitenland dient. Ze is verantwoordelijk, onafhankelijk en betrouwbaar terwijl ze toch haar leven als echtgenote en moeder in evenwicht houdt.

45. Als natie zijn we veel verschuldigd aan de families van de dappere mannen en vrouwen die dienen. De vrouw van de marine kan zich aan elke omstandigheid aanpassen en het moreel van haar familie en vrienden hoog houden. Zij is van onschatbare waarde voor het leger van onze natie.

46. Een marinier is een hardwerkende vrouw die fulltime werkt. Ze is zeer verantwoordelijk en bekwaam. Als vrouw van de marine is uw werk net zo belangrijk als dat van uw echtgenoot. Je steunt je gezin in moeilijke tijden, brengt offers voor je land, en hebt lief met heel je hart. Je bent voorbeeldig. Je bent belangrijk. Je wordt gewaardeerd.

47. Een vrouw van de marine moet verantwoordelijkheden voor haar land en gezin in evenwicht houden. De marinevrouw is een toonbeeld van elegantie, gratie en kracht. Ze is een waardevolle aanwinst voor de marine en een inspiratie voor iedereen. Ik voel me op mijn gemak in een soms spraakmakende sociale omgeving, maar voel me altijd op mijn gemak bij mensen van alle niveaus.

48. Zoals elke vrouw heeft een vrouw van de marine verantwoordelijkheden voor haar gezin en haar werk. Het verschil is dat voor haar de wereld in oorlog is. Ze doet beide perfect en zonder mankeren. Ze werken fulltime en zijn toegewijd aan de missie van de marine. Het zijn professionals die de beste willen zijn in wat ze doen.

49. Vrouwen van de marine behoren tot de meest hardwerkende en meelevende vrouwen ter wereld. Zij combineren het gezinsleven met het militaire leven en brengen vaak zware offers voor hun geliefden. Een mariniersvrouw is de leider van haar gezin en het middelpunt van een groep militaire vrienden en buren. Ze houdt beide rollen prachtig in evenwicht.

50. Als uw echtgenoot bij de marine is, wilt u voorbereid zijn op spannende mogelijkheden. Een zeemansvrouw maakt van haar huis een paradijs. Een zeeman kan niet zonder zijn paradijs. De taken van de zeemansvrouw zijn nooit af, want ze is voortdurend bezig om voor haar gezin te zorgen.

Hopelijk gaven deze marinevrouw citaten en gezegden u een duidelijk inzicht in het leven van deze sterke en dappere vrouwen die hun land dienen en tegelijkertijd hun thuisfront onderhouden.

Aarzel niet om uw commentaar op het bericht te delen en stuur het ook door naar zoveel mogelijk mensen die blij zullen zijn dat u het hebt gedaan.