Op Een Dag Zal Iemand Mij Waarderen Citaten

Heb je ooit op een baan gewerkt waar je baas vergat je team te bedanken of je bijzondere inspanningen niet erkende? Of bent u in een relatie die niet lijkt te waarderen uw offers en inbreng om het te laten werken? Hoe voel je je dan? Niet zo geweldig, toch?

Dat komt omdat vrijwel iedereen graag gewaardeerd wordt, hoe weinig of af en toe ook. Er is waarschijnlijk niets zo bevredigend als te horen krijgen dat iemand je belangrijk of speciaal vindt.

Soms lijkt het oneerlijk als je alles geeft voor mensen en er geen waardering voor krijgt, terwijl iemand die niet aan je doet alle lof krijgt. Als dit nu jouw situatie is of als je het gevoel hebt dat niemand je bestaan opmerkt, dan is dit bericht voor jou.

Weet allereerst dat je waarschijnlijk niet de enige bent die zich zo voelt. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben op een bepaald moment hetzelfde gevoel gehad, maar de meesten kwamen tot de conclusie dat iemand hen op een dag zal waarderen en dat gebeurde omdat ze erin geloofden.

Je moet ook geloven dat op een dag iemand je zal waarderen voor al het harde werk en de inspanningen die je hebt ingebracht om mensen beter te maken. Laat deze op een dag iemand zal waarderen me citaten zijn een grote herinnering en aanmoediging als je blijft geloven.

Op een dag zal iemand mij waarderen Citaten

Op een dag zal iemand me waarderen. Het hoeft niet vandaag te zijn, zelfs niet morgen of de volgende. Ik weet zeker dat als ik blijf hopen, het ooit zal gebeuren. Ik ben echt blij dat ik citaten heb om me daaraan te herinneren.

1. Ik weet dat ik mezelf zo vaak heb ingezet en niet kreeg wat ik verwachtte. Toch geloof ik dat op een dag iemand me zal waarderen.

2. De liefde kwam zo snel op me af, en liet me verloren en geschokt achter nadat het weg was. Sindsdien probeer ik mezelf te vinden. Het is niet makkelijk geweest, maar ik weet dat op een dag, iemand me zal waarderen, hoe lang het ook gaat duren, ik zal mijn geluk vinden.

3. Wie ten strijde trekt, trekt ten strijde om te overleven. Verliefd worden is als oorlog voeren met verschillende emoties en persoonlijkheden. Het kan even duren, maar ik ben me ervan bewust dat op een dag iemand me zal waarderen zoals ik altijd al wilde. Ik weet alleen dit.

4. Ik geloof dat het leven soms gebeurt om ons te leren moedig en sterk te zijn en eerst van onszelf te houden. Op een dag zal iemand mij waarderen. Tot dan blijf ik volhouden.

5. Elke dag is een nieuwe kans om het nog één keer te proberen. Er is geen garantie, maar ik weet dat op een dag iemand mij zal waarderen. Mijn hoop zal zeker wijken, het zal niet falen.

6. Op een dag zal iemand mij waarderen, ik heb zoveel dat ik wil delen met die persoon die het echt verdient om in mijn leven te zijn. Dus ik ga geduldig wachten op mijn tijd, want die moet zeker komen.

7. Als ik niet alle liefde krijg die ik nu geef, betekent het dat een speciaal iemand dat binnenkort wel krijgt. Dus ik wacht mijn tijd af, want op een dag zal iemand mij waarderen.

8. Mijn beurt komt nog, op een dag zal iemand mij waarderen, maar voorlopig moet ik het gewoon blijven proberen. Proberen kan geen kwaad. Opgeven betekent dat ik de handdoek in de ring gooi, en dat is gevaarlijk.

9. We proberen terug te vechten, niet op te geven. Misschien niet nu, maar ik weet zeker dat op een dag iemand me zal waarderen. Met alles wat er nu gebeurt, lijkt het er misschien niet op, maar het zal zeker gebeuren.

10. Het maakt niet uit hoe vaak ik moet falen om het goed te krijgen, ik zal het doen. Op een dag zal iemand mij waarderen. Mijn vreugde is dat het iemand zal zijn die mijn liefde meer verdient.

11. Ik weet zeker dat iemand me op een dag zal waarderen, maar voorlopig moet ik mezelf blijven waarderen tot die dag komt.

12. Als het uitgesteld wordt, betekent het dat het speciaal is. Op een dag zal iemand mij waarderen. Voor nu, ga ik wat vertrouwen hebben, en geduld oefenen tot die dag dat het eindelijk mijn beurt zal zijn.

13. Ik ben zo vaak verkeerd behandeld, maar ik heb het nog niet opgegeven. Op een dag zal iemand mij waarderen. Ik ben niet zover gekomen om terug te krabbelen.

14. Op een dag zal iemand mij waarderen, en zal ik al het goede krijgen waar ik ooit voor gebeden heb. Het zal niet lang meer duren. Dus, voor nu, blijf ik zaaien op het veld van de tijd.

15. Ik ben niet aardig of goed zodat ik applaus zou krijgen. Dat is gewoon secundair. Of mensen me nu toejuichen of niet, ik blijf gewoon mezelf, want ik weet dat op een dag iemand me zal waarderen, en dat zal geweldig zijn!

16. Ik ben super dankbaar voor mezelf, ik ben een geweldig persoon, en ik verdien het als zodanig behandeld te worden. Tijden zijn misschien een beetje moeilijk voor goede mensen zoals ik in deze wereld om erkend te worden. Hoe dan ook, ik zal mijn ware ik blijven tonen. Op een dag zal iemand mij waarderen.

17. Ik ken de kwaliteit van mijn liefde, en ik verdien het om bij iemand te zijn die dat begrijpt. Op een dag zal ik zeker iemand vinden die mij waardeert. Wanneer onze delen elkaar eindelijk zullen kruisen, zal ik liederen van vreugde zingen.

18. In plaats van te wachten op goedkeuring van hen die mijn ware waarde niet zien, heb ik besloten mijn vleugels uit te strekken naar het universum, en te vliegen. Op een dag zal iemand mij waarderen. Ja, ze zullen me vinden.

19. Niet dat ik enige rechtvaardiging zoek om een goed mens te zijn, maar een beetje erkenning laat zien dat ik inderdaad geweldige inspanningen doe. Ik weet niet hoe het gaat gebeuren, maar ik weet zeker dat op een dag iemand me zal waarderen. Ik verdien het.

20. Elke dag dat ik mag leven is een dag om te hopen en dankbaar voor te zijn, want het gebeurt niet elke dag dat mensen hun leven kunnen leiden zonder die speciale persoon te vinden die er altijd voor hen is tegen de wereld. Ik weet dat op een dag iemand me zal waarderen omdat ik aardig, geweldig en liefdevol ben. Tot dat gebeurt, zal ik nooit falen om mijn steentje bij te dragen.

21. Hoe vaak ik ook ben teleurgesteld, ik geef niet op. Op een dag zal iemand me waarderen. Het leven is soms niet eerlijk, maar als ik lang genoeg wacht, zal ik zeker krijgen wat ik wenste.

22. Ik weet hoe diep ik bereid ben te gaan voor de mensen om me heen, ook al krijg ik niet vaak dezelfde energie terug. Ik weet dat op een dag iemand me zal waarderen.

23. Ik ben dankbaar voor hoe ver ik ben gekomen om mezelf op te voeden met weinig of geen hulp. Mijn leven is echt niet makkelijk geweest, en meestal ziet de wereld het niet, maar op een dag zal iemand mij waarderen. Ze zullen me zoeken, en ze zullen me vinden.

24. Ik tel mijn zegeningen in de wetenschap dat op een dag iemand mij zal waarderen, omdat het universum niet blind is voor al het goede dat ik in mijn leven heb gedaan.

25. Ik weet hoe weinig ik heb, maar ik ben nooit bang om alles te geven, want ik weet dat op een dag iemand mij zal waarderen, en mijn zegeningen zullen in aantal toenemen.

26. Ik koester elk moment dat ik van mezelf mag houden terwijl ik wacht tot iemand anders me dat allemaal geeft. Op een dag zal iemand mij waarderen en dan zal het allemaal zinvol zijn.

27. Mijn hart is zo groot dat het niet kiest van wie ik moet houden of lief moet zijn. Ik zal mezelf blijven; op een dag zal iemand me waarderen.

28. Vogels vliegen niet alleen, ze vallen en staan op. Dus, wat er ook gebeurd is in het verleden, ik blijf proberen, op een dag zal iemand me waarderen.

29. Ik ben mijn grootste schat, de wereld erkent mijn goede werken misschien nog niet, maar ik weet dat op een dag iemand mij zal waarderen, en dat zou genoeg zijn.

30. Je gewaardeerd voelen is een van de dingen die ons menselijk maken. Ik weet dat op een dag iemand mij zal waarderen, maar in de tussentijd blijf ik het goede werk doen, want het universum kijkt altijd toe…

31. Op een dag zal iemand mij waarderen om mijn harde werk en mijn hart; de woorden die ik zei, en de dingen die ik deed. En iedereen zal waarderen hoe inspirerend ik ben.

32. Hoewel het lijkt alsof niemand ziet wat ik allemaal doe, blijf ik het doen, in de overtuiging dat op een dag iemand je zal waarderen.

33. Op een dag zal iemand me waarderen. Op een dag zal iemand me herkennen. Op een dag zal iemand me horen. Op een dag zal ik dat bereiken.

34. Op een dag zal ik erkend en gewaardeerd worden voor al mijn goede werk en impact.

35. Ooit zal iemand alle kleine dingen die ik voor hem doe en op alle grote manieren, die ik voor hem heb laten zien, waarderen.

36. Op een dag zal iemand me dankbaar zijn voor alles wat ik doe en hoe ik altijd een stapje extra zet.

37. Hopelijk waardeert de persoon met wie ik voor altijd wil samenleven de tijd, moeite en liefde die ik in onze relatie steek, in tegenstelling tot wat ik nu krijg.

38. Bedankt dat je het beste in me ziet, voor je steun, en dat je er altijd bent. Ik heb altijd geweten dat iemand me op een dag zal waarderen.

39. Ik hoop dat degene die dit vindt alles waardeert wat ik voor ze heb gedaan. Dus, ik kan eindelijk mijn erkenning krijgen.

40. Ik hoop dat je ooit terugkijkt op vandaag en beseft wat een geweldige persoon ik voor je was. Als je me nu niet waardeert, weet ik dat het ooit zal gebeuren.

41. Ik weet dat op een dag iemand tegen me zal zeggen: « Ik waardeer het dat je altijd boven alles gaat. Je bent een inspiratie. Ik ben zo blij dat we elkaar hebben. »

42. Het is echt moeilijk om dingen te doen en er geen erkenning voor te krijgen. Maar ik laat me daardoor niet tegenhouden. Ik weet dat op een dag, iemand me zal waarderen.

43. Ik doe dit allemaal voor jou, en ik zal alles blijven doen om je gelukkig te maken omdat ik van je hou. Ik laat me niet weerhouden dat het nu niet gewaardeerd wordt. Op een dag zul je het krijgen.

44. Hoe kun je niet waarderen dat iemand zich elke dag verbetert, alleen voor jou? Hoe kun je niet alle geweldige dingen herkennen die ik voor je heb gedaan? Het doet me pijn, maar het is oké. Ik geloof sterk dat op een dag, iemand mij zal waarderen.

45. Denk je dat de wereld een betere plek zou zijn als iedereen de aardige dingen die anderen voor hen doen zou waarderen? Ik ook. Ik wou dat ik gewaardeerd werd voor wat ik doe, maar ik moet blijven hopen dat die waardering ooit komt.

46. De wereld is niet altijd zwart-wit. Ik weet dat waardering soms komt van waar we het het minst verwachten. Dat troost me, want op een dag zal ik mijn waardering krijgen, zelfs als het komt van waar ik het het minst verwacht.

47. Ik denk dat mensen soms zo gerechtigd zijn dat ze het moeilijk vinden om de goede dingen die we voor hen doen te erkennen. Maar dat mag ons niet tegenhouden, we moeten doorgaan.

48. Op een dag zal iemand zien en waarderen hoe geweldig ik ben. Dat is mijn steun in deze moeilijke tijden.

49. Ik geloof dat op een dag iemand mij zal waarderen, ook al erkent iedereen om mij heen nu niet mijn uitstekende werk.

50. Ik wou dat ik een bedankje kreeg voor elke keer dat ik verder ging voor anderen. Maar het is oké, ik weet dat op een dag iemand me zal waarderen.

Het kan moeilijk zijn om te zien dat je niet gewaardeerd wordt voor al het harde werk en de inspanningen die je levert, niet alleen in je persoonlijke leven maar ook in je beroep.

Ik hoop dat deze verzameling van op een dag zal iemand mij waarderen citaten kan helpen je gerust te stellen over de positieve impact die je hebt gemaakt, zelfs als het niet onmiddellijk wordt herkend. Voel je vrij om commentaar te geven en ze met anderen te delen.