Proud To Be A Daughter Of Army Man Quotes

Proud to Be a Daughter of Army Man Quotes

Het leger is een van de edelste beroepen en niet iedereen kan er zijn tijd voor opofferen. Dochters en zonen van militairen zijn gewoon trots op hun vader als beschermer en symbool van kracht voor de natie.

Zij zijn bijzonder trots wanneer hun vader deelneemt aan een oorlog of een grote operatie om het land te redden van asociale elementen of een volk dat altijd zonder reden wil aanvallen. De dochter zijn van een militair is iets om trots op te zijn. Elke dochter wil haar momenten koesteren als haar vader de burgers aan de grens beschermt.

Ben je op zoek naar citaten over trots zijn om de dochter van een legerman te zijn? Dan zijn deze proud to be the daughter of an army man quotes hieronder speciaal voor jou samengesteld. Je kunt deze citaten kopiëren en op je social media status plaatsen.

Proud to Be a Daughter of Army Man Quotes

Ik ben zeer vereerd, zeer gevleid. Ik ben de dochter van een militair. Nu ik hier voor u sta, besef ik hoe belangrijk het is dat ik mijn integriteit respecteer en onafhankelijk ben en keuzes maak die slim en gezond voor me zijn.

1. Een dochter van een leger man die altijd een klein stukje van hem bij zich draagt waar ze ook gaat. Trots om een dochter van een leger man te zijn.

2. Ik hou van mijn leger vader en ik ben trots om een dochter van een leger man te zijn.

3. Ik hou van mijn vader. Hij is grappig, sterk en gul. Hij heeft me geleerd dapper en vriendelijk te zijn en nooit terug te deinzen voor een pestkop. Ik ben trots om zijn dochter te zijn.

4. Ik ben er trots op de dochter van een militair te zijn, want een vader die zijn gezin voorrang geeft boven zichzelf doet me beseffen dat er nog steeds goede mannen op deze wereld zijn.

5. We zijn er trots op de dochters te zijn van een leger man. We willen dat je weet dat we je missen en meer van je houden dan woorden kunnen uitdrukken.

6. Ik ben zo trots om de dochter van een leger man te zijn! Bedankt voor het beschermen van ons land en het vechten om ons veilig te houden.

7. Nederig door de toewijding van mijn vader aan zijn land, en vereerd om de dochter van een militair te zijn.

8. Ik ben zo trots om de dochter te zijn van een soldaat die ons land elke dag beschermt. Mijn vader dient in het leger en is overzee gestationeerd…

9. Je bent misschien sterk omdat je een dochter bent van een leger man. Dat is geweldig, blijf er trots op.

10. Een dochter van een soldaat zijn is weten dat wat er ook gebeurt, we altijd trots zullen zijn.

11. Ik ben erg trots op mijn vader, hij is de meest onbaatzuchtige en gedisciplineerde man die ik ken. Hij had er nooit een probleem mee om weg te zijn van zijn gezin en offerde zijn tijd op om ons een zo goed mogelijk leven te geven.

12. Trots om de dochter van een militair te zijn. Ik heb geluk dat ik hem in mijn leven heb.

13. Ik ben er trots op de dochter te zijn van een militair, die elke dag dapper onze grote natie dient.

14. Ik ben trots om de dochter van een leger man te zijn. Maar ik ben ook trots om een dochter, zus en mama te zijn.

15. Een dochter zijn van een gepensioneerde militair is een van de meest eervolle dingen die je ooit kunt zijn.

16. Trots zijn op mijn vader als militair is niet echt makkelijk, maar het voelt zo goed om trots te zijn. Omdat hij zijn leven riskeerde voor mij, mijn familie en onze buren. Ik zal dit nooit vergeten, papa.

17. Ik kon niet trotser zijn op mijn vader omdat hij zo dapper was om niet alleen in het leger te gaan, maar ook een van die vriendelijke zielen te zijn die zijn land willen dienen.

18. Elke plicht, elke seconde werk die mijn vader doet om ons veilig te houden, is het waard. Ik ben trots om de dochter van een militair te zijn.

19. Ik ben er trots op de dochter van een militair te zijn. Ik begrijp dat mijn vader ervoor heeft gekozen mij te beschermen en ik zie zijn onbaatzuchtige werk, eindeloze toewijding en blijvende inzet als lid van ons leger. Ik waardeer zijn opofferingen, zozeer zelfs dat ook ik heb besloten dat dienen in ons leger het overwegen waard is.

20. De trots en kracht van de dochter van een militair zijn onbeschrijfelijk.

21. Ik ben trots om de dochter van een militair te zijn. Voor mij is mijn vader meer dan een held, hij is een superheld.

22. Ik ben zo trots om de dochter van een militair te zijn. Ik hou van je, pap.

23. Ik probeer uit een impasse te komen die vooral mijn schuld was, maar ik zal me nooit verontschuldigen dat ik trots ben op mijn vader, die een militair is.

24. Ik ben zo trots om een militaire dochter te zijn. Trots dat mijn vader een soldaat is die vecht voor ons land. Dit is om alle geweldige mannen en vrouwen te eren die ons moeten beschermen.

25. Ik ben trots om de dochter van een leger man te zijn, het is een geweldig gevoel en het maakt me super zelfverzekerd.

26. Ik ben de dochter van mijn vader. Ik ben trots om de dochter van een militair te zijn.

27. Ik ben altijd trots geweest om het kind van een leger man te zijn, maar na vandaag ben ik ook trots om een leger vrouw te zijn.

28. Trots om een dochter te zijn van een leger man, die de oorlog heeft gevochten en gewonnen. Zal altijd zijn soldaat zijn, waar hij ook heen gaat.

29. Ik ben een dochter van een militair en ik kan met trots zeggen dat ik het hart van een militair heb.

30. Trots om de dochter van een leger man te zijn. Hij is mijn held en ik ben zijn prinses!

31. Ik ben trots om de dochter van een militair te zijn. Ik weet hoe hard hij werkt en zijn opofferingen om ons veilig te houden. Happy army dad appreciation day!

32. Waar ik ook ben of wat ik ook doe, het is altijd een voorrecht om de dochter van een militair te zijn.

33. Sommige dagen zijn beter dan andere. Maar elke dag ben ik trots om de dochter van een militair te zijn.

34. Er is geen beter gevoel dan een dochter van een militair te zijn.

35. Ik ben altijd trots geweest op mijn vader. Maar pas toen ik besefte dat hij zoveel mensen hun vrijheid gaf, waardeerde ik hem echt. Mijn vader houdt van ons land, en hij zal alles doen om ons te beschermen. Ik ben zo trots dat ik zijn dochter ben!

36. Ik sta voor u als soldaat, trots op mijn bloed, trots op mijn land, trots op mijn vader die militair is.

37. Opgroeien met een vader die in het leger zit, ik ben altijd zo trots op hem geweest. Hij was mijn held toen ik opgroeide en dat is hij natuurlijk nog steeds.

38. Mijn vader is een leger man en ik ben zo trots op hem voor zijn toewijding aan zijn werk!

39. Ik ben er trots op een dochter te zijn van een militair. Thuis en op het slagveld, zijn hart vecht altijd voor degenen die hij liefheeft.

40. Ik ben trots om de dochter te zijn van een leger man. Ons land dienen maakt hem een van de beste vaders die er zijn.

41. Voor een militair is er niets mooiers dan de trots in de ogen van zijn dochter.

42. Legervaders, bedankt voor jullie dienst. En wees trots om een dochter van een leger vader te zijn!

43. Mijn vader is mijn rots en de beste vader die ik me had kunnen wensen. Hij is toegewijd aan zijn land, hij is toegewijd aan zijn familie en bovenal is hij toegewijd aan mij. Ik ben trots om de dochter van een militair te zijn.

44. Er gaat niets boven een dochter zijn van een leger man. Gelukkige vaderdag aan de beste vader ter wereld!

45. Ga leger, en wees er trots op! Laat deze vader zien dat je trots bent om zijn dochter te zijn.

46. Ik ben trots om mijn land te dienen en de legerfamilie te vertegenwoordigen. Gelukkige vaderdag, vader!

47. De dochter van een leger man zijn is het beste gevoel in de wereld. Je hoeft je geen zorgen te maken dat hij niet thuiskomt, want hij gaat nooit weg.

48. Ik schaam me niet om trots te zijn op mijn vader. Sterker nog, ik ben erg trots om een dochter te zijn van een militair. Zelfs als hij niet in het leger zat zou ik trots op hem zijn, want hij is wie hij is en het kan me niet schelen wat anderen denken.

49. Ik ben er trots op een dochter van een soldaat te zijn. Ik ben opgevoed door een militair als mijn vader. Hij leerde me het belang van hard werken, toewijding en inzet.

50. Ik ben er trots op de dochter te zijn van een man die vocht voor de vrijheid van ons land.

51. Dankzij mijn vader weet ik wat het is om deel uit te maken van iets dat groter is dan mezelf. Ik ben er trots op een legerdochter te zijn.

52. Droom groots. Vertel je moeder elke dag dat je van haar houdt en dat je trots bent om haar dochter te zijn.

53. Mijn vader is mijn held. En als een militaire dochter, ben ik trots om te zeggen dat er niet veel vaders zijn zoals de mijne.

54. Het is een vreugde en een voorrecht om de dochter te zijn van een man die dient zonder spijt. Mijn vader inspireert me. Gelukkige vaderdag, vader! Ik ben trots om je dochter te zijn!

55. Ik ben er trots op een dochter van een militair te zijn, en dat zou ik voor geen goud willen ruilen.

56. Als je een dochter van een militair bent, kan hij lange tijd weg zijn. Je krijgt hem misschien niet altijd te zien, maar dat betekent niet dat hij niet altijd aan zijn kleine meid denkt.

57. Je moet de beste dochter ter wereld zijn. Bedankt dat je hem elke dag trots maakt om een leger man te zijn.

58. Door mijn vaders baan breng ik mijn leven door met vrienden van over de hele wereld. Ik ben altijd trots om de dochter van een militair te zijn.

59. Ik ben trots te weten dat ik de dochter ben van dappere mannen en vrouwen. Gelukkige vaderdag aan alle militaire families!

60. Ik ben er trots op een dochter te zijn van een veteraan die me elke dag sterker maakt.

61. Bedankt voor je dienst aan ons land, pap. Ik ben er trots op je dochter te zijn. Soldaat!

62. Je hield van me voordat ik wist hoe ik van je moest houden. En ik beloof dat mijn liefde voor jou dieper is dan elke oceaan, hoger dan elke berg, sterker dan alles wat het leven ons kan aandoen. Ik zal altijd trots zijn om je dochter te zijn.

63. Bedankt dat je mijn held bent en me de betekenis van echte moed hebt laten zien. Ik ben zo trots om je dochter te zijn.

64. Een dochter zijn van een leger man is echt een van de grootste geschenken in het leven. Ik ben dankbaar dat ik een vader heb die hard werkt om ons land te beschermen en die mij altijd steunt.

65. Een groot applaus voor alle vrouwen en mannen die dit land hebben gediend! Ik ben trots om een dochter van een militair te zijn.

Er is iets emotioneels aan het horen wat anderen zeggen als ze je vertellen dat ze trots op je zijn. Ik hoop dat deze proud to be the daughter of an army man quotes ook helpen dit uit te drukken. Net zoals ze zeggen delen is geven, zou je iemand kunnen helpen door dit bericht te delen, dus aarzel niet om te delen. Dank u.