Slechte Dag Op Het Werk Citaten

Bad Day at Work Quotes

Een slechte dag kan ons een zwak, moe en uitgeput gevoel geven. Iedereen heeft wel eens een slechte dag op het werk. Of het nu komt doordat we midden in een lang project zitten dat alleen maar hoofdpijn oplevert, of doordat we ten onrechte kritiek krijgen van de baas of collega’s. Slechte dagen op het werk zijn onvermijdelijk.

Er zijn dagen dat je het gevoel hebt dat alles misgaat. Je hebt het gevoel dat je harde werk en je vastberadenheid niet meer dan tijdverspilling zijn geweest. Je krijgt te maken met moeilijkheden of mensen die je gedemotiveerd en gefrustreerd maken en soms denk je zelfs dat het leven het niet waard is.

Een slechte dag op het werk overkomt de besten onder ons. Het is de tijd dat we onze problemen en ongemakkelijke situatie onder ogen zien, of het nu gaat om het niet kunnen opschieten met collega’s of het omgaan met een moeilijke baas, we kunnen altijd andere goede mensen vinden die ook soortgelijke dingen hebben meegemaakt.

Werk is vaak frustrerend, maar het hoeft geen nachtmerrie te zijn. Deze bad day at work quotes kunnen net datgene zijn waardoor je met een frisse blik naar je werk kijkt en je je herinnert dat er meer in het leven is dan alleen maar vooruit komen. Met een positief perspectief kan werk zijn als een geweldig boek, waarvan je nooit wilt dat het eindigt.

Slechte dag op het werk citaten

Er zijn altijd dagen dat je op je werk het gevoel hebt dat je geen vooruitgang boekt. Het is alsof je vastzit aan een bureau en in plaats van vooruit te gaan in je carrière, zit je vast op dezelfde plek zonder enige beweging in zicht.

1. Slechte dagen op het werk komen voor. Iedereen heeft van die dagen waarop alles mis lijkt te gaan, en het onmogelijk is om je vrolijk te voelen.

2. Slechte dagen op het werk kunnen de beste overkomen. Dus waarom er geen geweldige dag van maken?

3. Slechte dagen op het werk zijn onvermijdelijk, maar je hoeft je er niet door te laten neerhalen.

4. Het is oké om een slechte dag op het werk te hebben. Zelfs de besten hebben dat. Slechte dagen op het werk kunnen ons het vertrouwen doen verliezen en ons doen twijfelen aan onze capaciteiten.

5. Als het maandag is, weet dan dat niet elke dag rozengeur en maneschijn kan zijn.

6. Een slechte dag hebben op het werk kan frustrerend zijn.

7. Hard werken maakt je sterker, maar een slechte dag op het werk maakt je bitter.

8. Als je het moeilijk hebt op je werk, bedenk dan dat slechte dagen er soms bij horen.

9. Een slechte dag op het werk is beter dan een goede dag in de hel.

10. Een slechte dag op het werk is nog erger als je niemand hebt om hem mee te delen.

11. Een slechte dag op het werk kan je humeur volledig verpesten en je ellendig laten voelen.

12. Een slechte dag op het werk kan ervoor zorgen dat je je eenzaam voelt. Het kan zijn dat het die dag op het werk gewoon niet gaat zoals jij wilt.

13. Slechte dagen op het werk zijn triest en deprimerend. Je vraagt je af waarom er steeds slechte dingen met je gebeuren.

14. Ben je aan het verslappen op kantoor? Trek je sneakers aan en maak een wandeling. Buiten bewegen is goed voor je geest en je lichaam en helpt je je werkdag door te komen en op een hoger niveau te presteren.

15. Een slechte dag op het werk kan je het gevoel geven dat de wereld tegen je is.

16. Heb je een slechte dag op het werk? Maak een wandeling buiten, Scientific American zegt dat het je productiever en gelukkiger maakt.

17. Na een slechte dag op het werk wil je soms gewoon met rust gelaten worden.

18. Bad days at work are inevitable. You might have had a rough day or messed up on something big.

19. You had a bad day at work? Well, tomorrow is a new day. Let’s hope it’s better than today. Hopefully not worse.

20. Sometimes, having a bad day at work is inevitable. You’re going to encounter challenges whether it’s dealing with your colleagues, facing a mountain of paperwork or not feeling challenged enough by the work at hand. And some days are going to be just plain bad, no matter why.

Inspirational Quotes for Bad Days at Work

We all have bad days at work once in a while. During these occasions, we need inspiration more than ever. If you want to do your best at your job and not dwell on a bad day at work, you need to think of ways to approach the situation with a different mindset.

21. Iedereen heeft onproductieve dagen, maar wijze mannen gebruiken ze om te leren en er sterker door te worden.

22. Een slechte dag op kantoor kan deprimerend zijn, om niet te zeggen vervelend. Zelfs de meest enthousiaste werknemers hebben dagen waarop ze zich alleen maar ziek willen melden. De werkplek kan een plaats van wanhoop worden, en het lijkt er vaak op dat we er niets aan kunnen doen.

23. Het is belangrijk om een positieve instelling te hebben als je naar je werk gaat en te onthouden dat uitdagingen gewoon groeikansen zijn. Dus als je een slechte dag hebt op het werk, bedenk dan dat iemand anders het slechter heeft.

24. Wanneer je een slechte week hebt of zelfs maar een slechte dag op het werk, wanneer je hoofd gaat ontploffen en je er gewoon niet meer tegen kunt.

25. Slechte banen zijn vaak een realiteit voor veel mensen. Maar het kan altijd erger.

26. Een slechte dag hebben op het werk kan heel frustrerend en vervelend zijn, vooral in die situatie wanneer er niemand is om erover te praten.

27. Slechte dagen komen voor. Het is wanneer de slechte dagen op het werk komen dat het het moeilijkst kan zijn om ermee om te gaan.

28. Iedereen heeft wel eens een slechte dag op het werk. Deze dagen kunnen verschrikkelijk zijn, maar het is onze reactie erop die telt, niet de situaties zelf.

29. Een slechte dag op het werk kan zijn dat je een domme baas hebt die je waarde niet begrijpt en dat je te maken hebt met afleidende collega’s of klanten die niet weten wat hen succesvol zal maken.

30. Een slechte dag op het werk is niet het einde van de wereld, leer naar de zonnige kant te kijken en er komt een betere morgen.

31. Eén manier om een slechte dag te verergeren is door na te denken over wat er fout ging, maar je concentreren op de negatieve kanten van je werk maakt dat je je alleen maar slechter voelt en doet niets om je situatie te verbeteren.

32. Slechte dagen op het werk moeten niet je hele week verpesten. Het weekend is er tenminste bijna!

33. Slechte dagen op het werk overkomen de beste onder ons. Hier is om ze in het gezicht te schoppen en een cocktail te drinken.

34. Een slechte dag op het werk kan erger voelen dan wat er in je privéleven gebeurt. Je voelt je veel meer gestrest op het werk als de dingen overweldigend zijn, deadlines worden genegeerd of je niet kunt opschieten met het team.

35. Iedereen heeft slechte dagen op het werk, en soms heb je iemand nodig om naar op te kijken en te zeggen ‘het is oké’. Wanneer je je down voelt.

36. Er is niets verwoestender dan een slechte dag op het werk. Het kan je een waardeloos gevoel geven, zelfs als het niet jouw schuld is.

37. Laat een slechte dag op het werk je niet in de steek. Blijf geconcentreerd, leg je hoofd neer en slijp.

38. Een slechte dag op het werk is een van de moeilijkste dingen. Je denkt dat je thuis bent gekomen van je drukke dag, maar je realiseert je dat dit nog maar het begin was.

39. We hebben allemaal slechte dagen op het werk. Sommige zijn gewoon memorabeler dan andere, maar we kunnen het allemaal begrijpen.

40. We laten een slechte dag op het werk je thuisleven niet verpesten, en we hopen dat jij dat ook niet doet. Op een betere morgen.

Een slechte dag op het werk

Een slechte dag op het werk geeft je de ergste pijn. Het voelt alsof kleine demonen op je zenuwen stampen. Werk is een last die niemand leuk vindt, vooral als het niet hun passie is. Maar dan moet het gedaan worden en goed gedaan. Dus, suck it up. Iedereen heeft slechte dagen op het werk.

41. Een slechte dag op het werk is elke dag die niet gaat zoals gepland en die je achterlaat met een gevoel van frustratie, woede of verslagenheid.

42. Een slechte dag op het werk kan je depressief en overstuur maken. Als een collega iets respectloos doet, kookt je bloed en word je meegezogen in een zwart gat van emoties dat de vreugde uit je dag zuigt.

43. Iedere werknemer heeft wel eens een dag gehad dat alles mis leek te gaan.

44. Een slechte dag op het werk waarschuwt je vooruit. Het is de dag waarop je baas tegen je schreeuwt, je collega’s gemeen zijn, de computer het niet doet. Maar het ding is dat je uit die situatie moet komen, en winnen!

45. Een slechte baas kan je het gevoel geven dat het de slechtste dag ooit is op je werk en dat het moreel op je kantoor of werkplek omlaag gaat.

46. Jij hebt misschien al eens een slechte dag gehad op het werk, maar ergens heeft iemand bijna dagelijks een verschrikkelijke dag op het werk.

47. De meest effectieve manier om met een slechte dag op het werk om te gaan is er om te kunnen lachen.

48. Een van de beste manieren om de druk te verlichten is lachen, of het nu gaat om grappige gesprekken met collega’s of het lezen van moppen op internet. Het zal je helpen beter te ademen, vooral als je denkt aan die overdreven veeleisende baas die je bloed doet koken.

49. Hoe heb je een goede dag op het werk? Zet je telefoon uit, ga naar buiten en ruik aan bloemen.

50. Laat een slechte dag op het werk je niet als een slecht mens voelen. Schud het van je af en ga weer aan het werk.

51. Er zijn dagen als alle andere, die toevallig slecht begonnen zijn en erger worden.

52. Wat het een slechte dag maakt, is wanneer je omringd bent door negativiteit en in je witteboordenbaan dingen niet goed lijken te gaan.

53. Een slechte dag op het werk kan je stemming voor de dag temperen en veel slechte dagen op het werk kunnen ook je leven op zijn kop zetten.

54. Je baas schreeuwt in het openbaar tegen je, of je collega’s geven je de schuld van iets wat je niet hebt gedaan, of misschien was iemand onverwacht vijandig tegen je. Je hebt geen schuld, maar nu is er een hel te betalen.

55. Als ik een slechte dag op het werk heb, moet ik mezelf eraan blijven herinneren dat het voorbij gaat en dat alles goed komt.

56. Slechte dagen op het werk zijn het ergst. Ik heb er een paar gehad in mijn leven, waar het de hele dag mis leek te gaan.

57. Het is prima om je soms gefrustreerd te voelen op het werk, maar het is belangrijk dat je dat niet afreageert op de mensen om je heen – zij hebben tenslotte ook een slechte dag.

58. Een slechte dag op het werk is niets om je voor te schamen. Er komen tijden dat we het allemaal moeilijk hebben op kantoor. Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle dagen geweldig zijn, en het is geen schande om een slechte dag op het werk te hebben.

59. Een slechte dag op het werk zet alles in perspectief. Zelfs zoiets kleins als een slechte dag op het werk kan uitdraaien op een ramp.

60. Een slechte dag op het werk kan ervoor zorgen dat iedereen het schip wil verlaten, maar wat veel mensen zich niet realiseren is dat het niet de dag is waardoor ze willen vertrekken, maar hun houding tijdens de dag die hen wegjaagt.

Verschrikkelijke dag op het werk

Iedereen heeft vreselijke dagen op het werk, maar de meesten van ons kunnen gewoon doorzetten en wachten tot de volgende dienst beter wordt. Het kan een onmogelijke klant zijn, een deprimerende taak, of gewoon niet genoeg uren in de dag om al het werk dat je moet doen af te krijgen.

61. Een vreselijke werkdag begint wanneer je wakker wordt en je beseft dat je geest troebel is en je gedachten verstrooid zijn. Je voelt je aangetrokken tot deze persoon of dat probleem en je kunt het zelfs in je hoofd niet op een rijtje zetten omdat het allemaal een chaos lijkt.

62. Een vreselijke dag op het werk is een ervaring die eens in de zoveel tijd plaatsvindt. Bad day at work quotes is wat je ervan maakt.

63. Vreselijke dagen op het werk? Een computer gaat kapot, je verliest een account, of er gaat iets eenvoudigs mis waardoor je hele workflow in de war raakt. Maar sommige dagen op het werk gaan verder dan slecht. Sommige doen je afvragen of je naam misschien per ongeluk op de « dodenlijst » staat in plaats van op de aanwezigheidslijst.

64. Iedereen maakt wel eens moeilijke dagen mee en het is belangrijk om te begrijpen dat met hard werken en toewijding, je slechte dagen snel achter je zullen liggen en de goede ze zullen overtreffen.

65. Een slechte dag op het werk kan soms een domper zetten op de hele week. Het enige wat je wilt doen is de vreselijke dingen die gebeurd zijn vergeten en je ontspannen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Soms wil je zelfs niet verder met je leven omdat het zo oneerlijk lijkt.

66. Je kunt altijd wel een reden vinden waarom je een slechte dag hebt, maar de waarheid is dat de meeste stress die we in ons dagelijks leven voelen gemakkelijk voorkomen had kunnen worden als we ervoor zouden kiezen de dingen anders te bekijken, en onze houding ten opzichte van enkele van de meest voorkomende situaties die mensen tijdens hun werk tegenkomen, te veranderen.

67. Slechte dagen op het werk zijn het ergst en het is moeilijk om alle frustraties die de werknemers doormaken en hoe ze zich daarbij voelen te slikken.

68. Slechte dagen op het werk komen voor, en dan is het fijn om er om te kunnen lachen.

69. Slechte dagen op het werk gaan meestal gepaard met een reeks gebeurtenissen die tot onaangename gevolgen leiden. In een kantooromgeving wordt dagelijks veel negativiteit waargenomen.

70. Slechte dagen overkomen iedereen en ze kunnen je in een slecht humeur brengen. Maar zo is het leven en je moet nooit de lessen vergeten die je van zulke dagen hebt geleerd.

71. Sommige mensen hebben gewoon een slechte dag op het werk, als ze niet in de juiste stemming zijn. Of, hebben niet genoeg geluk met de dingen die om hen heen gebeuren.

72. Een slechte dag op het werk is niet het ergste. Een slechte baan hebben is veel vervelender. Je werk is alles voor je humeur omdat je er elke dag acht uur mee bezig bent.

73. Heb je een niet-zo-goede dag op kantoor? Overweeg om uit uw hoofd te gaan en naar buiten te gaan voor een wandeling of een rondje hardlopen. Het maakt je geest leeg, helpt je dingen gedaan te krijgen en maakt je over het algemeen gelukkiger – en dat is altijd goed.

74. De waarheid is dat we niet altijd veel kunnen doen aan omstandigheden buiten onze controle die leiden tot een slechte dag op het werk, maar we kunnen altijd veranderen hoe we erop reageren.

75. Er bestaat niet zoiets als een verschrikkelijke dag als je in een ijswinkel werkt.

76. Vreselijke dag op het werk? Trek je grote meisjesbroek aan en zet je er doorheen!

77. Het is niet de beste dag op het werk. Er zijn slechte dingen gebeurd, en de baas zit je op de huid. Maar je lacht nog steeds, omdat er nog zoveel goede dagen komen.

78. Richt je niet op je slechte dag, wees God dankbaar dat je iets hebt.

79. Het is alleen een slechte dag als je er een maakt. God geeft ons nooit meer dan we aankunnen.

80. Een slechte dag op het werk is geen excuus om de dag aan je voorbij te laten gaan. De dag zal prima verlopen als het jouw tijd is om te schitteren en je stemming op punt staat.

Zware dag op het werk citaten

Wanneer het moeilijke tijden zijn en je een slechte dag op het werk hebt, kan het nooit kwaad om iemand te hebben met wie je kunt praten. Probeer altijd positief te blijven op je werk, maar er zullen onvermijdelijk moeilijke dagen zijn die je overvallen. Maar weet dat je zonder hen de goede dagen niet zou waarderen.

81. Soms heb je een zware dag op je werk, ben je teleurgesteld in jezelf omdat je gisteren een vrije dag hebt genomen en veel werk mee naar huis hebt genomen, of is er iemand boos op je. Je denkt aan deze dingen wanneer je in het verkeer zit, op weg naar huis langs je baas, maar je hebt geen tijd om je erover druk te maken.

82. We gebruiken humor om de moeilijke dagen door te komen, maar met een vleugje oprechtheid. Soms is de enige manier om uit bed te komen, eruit te stappen.

83. Slechte dagen op het werk kunnen lang aanslepen. Soms worden we ziek van onze vreselijke baas, of collega’s die er te lang over doen om hun taken af te maken. We voelen ons gefrustreerd als onze carrière geen vooruitgang boekt, of als we financiële problemen hebben.

84. Laat de slechte dagen geen domper zetten op je goede dagen en besteed niet te veel tijd aan de dagen die je ontvallen zijn. Stop al je energie in degene die je nog hebt.

85. Gelukkig zijn op het werk is belangrijk. Het beïnvloedt je houding, productiviteit en relaties met de mensen om je heen.

86. Een zware dag op het werk kan de rest van je dag, week en maand verpesten. Het is zo belangrijk dat je je dag positief afsluit.

87. We hebben het allemaal meegemaakt, of het nu met het werk zelf is of met onze collega’s. Maar laten we eerlijk zijn, af en toe een slechte dag hebben is onvermijdelijk – waar het om gaat is hoe we reageren.

88. Niet alle dagen op kantoor kunnen goede dagen zijn. Soms heb je het gevoel dat je dingen doet zonder doel, dat je moeite hebt om taken af te maken die je niet leuk vindt, of dat je te maken hebt met mensen die je leven uitdagender maken dan het zou moeten zijn.

89. Iedereen heeft zware werkdagen gehad, maar het is belangrijk om te onthouden dat het snel weer goed komt.

90. Misschien heb je gewoon het gevoel dat alles niet in je voordeel gaat. Hoe dan ook, we maken allemaal moeilijke dagen op het werk mee. Maar er is altijd hoop en met hoop komt aanmoediging en inspiratie.

Bemoedigende woorden voor een slechte dag op het werk

Er is altijd veel druk om te presteren op het werk en nog meer druk om een goed mens te zijn buiten het werk. Het is belangrijk te onthouden dat het goed is om af en toe een pauze in te lassen en dat slechte dagen, net als bij iedereen, bij het leven horen.

91. Sommige dagen zijn gewoon moeilijker dan andere. Als het moeilijk wordt, vergeet dan niet je schoenen te strikken en te ademen.

92. Iedereen heeft wel eens slechte dagen gehad op het werk. Of het nu iets was waar je geen controle over had, een klant met onredelijke eisen, of misschien gewoon omdat je wakker werd aan de verkeerde kant van het bed. Het punt is dat de meeste van deze dagen waarschijnlijk voorbijgaan zonder dat er veel aandacht aan wordt besteed. Maar ze zijn belangrijk om te onthouden omdat ze ons helpen groeien in kennis en kracht.

93. Een slechte dag op het werk kan je het gevoel geven dat de wereld vergaat. Het is makkelijk om negatief en depressief te worden, maar delen is therapeutisch.

94. We hebben allemaal wel eens slechte dagen op het werk waarop het lijkt alsof alles misgaat. De sleutel is om die slechte dagen je motivatie niet te laten aantasten. Als je terugkomt met een positieve instelling en je batterijen weer oplaadt, is de kans veel groter dat je de liefde deelt met je collega’s.

95. Iedereen heeft slechte dagen op het werk, en soms heb je gewoon een beetje motivatie nodig om die dag door te komen.

Motiverende citaten voor een slechte dag op het werk

Een slechte dag op het werk kan gaan van een collega die koffie op je morst tot het missen van een trein en het wegslepen van je auto tot een boze manager die tegen je schreeuwt waar iedereen bij is. Het ergste van het ergste is als er iets gebeurt waar je niets aan kunt doen en waar je zonder reden de schuld van krijgt. Wees creatief in het beëindigen van je dag.

96. Werken kan moeilijk zijn, vooral als je een slechte dag hebt gehad. Soms helpt het aan het eind van de dag als je terugkijkt op alles wat er gebeurd is en er om kunt lachen.

97. Niemand houdt van een slechte dag op het werk. Vooral als je baas je de laatste tijd in de maling neemt. Laat een slechte dag op het werk niet je hele dag verpesten.

98. Hoewel een slechte dag op het werk voor de meeste mensen niet uitzonderlijk is, kan het toch overweldigend aanvoelen. Ik heb mijn deel van die dagen gehad, maar ik denk dat als je je laat inspireren door wat anderen hebben gezegd over een slechte dag op het werk, dat je er dan uit kunt komen.

99. Als je aan het werk bent en een slechte dag hebt, is het fijn om aanmoediging te krijgen van een vriend.

100. Een van de beste manieren om je beter te voelen over je dag en jezelf is te zien of iemand anders zich ook zo heeft gevoeld en er goed uit is gekomen.

Soms moet een slechte dag gewoon worden doorstaan, maar het is meestal handig om wat woorden bij de hand te hebben om je er doorheen te helpen. Na het bekijken van deze slechte dag citaten zul je beseffen dat, hoewel je misschien op het werk met een slechte dag, het leven is niet zo slecht na alles. Alsjeblieft, als je dit bericht nuttig vond, doe er dan goed aan het te delen met je vrienden en familie. Dank u.