Slechte Dagen Worden Beter Citaten

Bad Days Will Get Better Quotes

Over het algemeen moeten we in het leven veel uitdagingen aangaan, en zijn er goede en slechte dagen. De waarheid is dat niemand kan voorspellen hoe elke dag zal verlopen. Je staat gewoon op uit je bed en neemt elke dag zoals hij gaat, en dit is niet afhankelijk van iemands sociale klasse of enige andere factor.

Maar de vraag is: wat doe je als het een slechte dag wordt? Normaal gesproken, als we door een slechte tijd gaan, hebben we de neiging om ons te richten op het negatieve, maar je kunt jezelf eruit trainen. Ja, dat kun je. Je kunt je altijd beter voelen, ook al voel je je nu niet zo.

Dus, gebruik deze slechte dagen zal beter worden citaten om jezelf uit de dump elke keer dat je een slechte dag. Deze positieve citaten over het leven zullen je helpen de moeilijke tijden door te komen en je weer gelukkig te voelen.

Slechte dagen worden beter citaten

Hoe slecht je dag ook verloopt, hij zal beter worden. Iedereen maakt slechte dagen mee. Maar als je gewoon vooruit kijkt en je concentreert op de goede dingen die gebeuren, zul je merken dat je dag begint te draaien.

1. Slechte dagen worden beter. Wees geduldig, geef ze de tijd, en ze zullen het doen.

2. Slechte dagen worden beter, dus hou vol en blijf geloven.

3. Je bent niet alleen. Als het leven zo oneerlijk en moeilijk lijkt, bedenk dan dat anderen soortgelijke ervaringen hebben gehad en zich op jouw slechte dagen er doorheen hebben geslagen.

4. Geloof niet in slechte dagen. Geloof in het leren ervan. Slechte dagen zullen beter worden

5. Slechte dagen zullen beter worden, maar de problemen en beproevingen van dit leven niet.

6. Soms is het makkelijk om te vergeten dat slechte dagen bij het leven horen. Je bent tenslotte een mens. Slechte dagen overkomen iedereen. Maar als je weet dat slechte dagen beter worden, dan kun je je geest temmen en je ziel kalmeren.

7. Slechte dagen worden beter. De zon moet schijnen na een storm. Een slechte situatie zal je maken of breken. Het is fijn om te weten dat morgen beter kan zijn en dat op slechte dagen in de toekomst alles goed komt.

8. De meeste slechte dagen zijn prima als je het einde kunt halen.

9. Je moet me geloven. Slechte dagen worden beter als je iemand hebt om in vertrouwen te nemen. Je weet wel, een speciaal iemand die je door je moeilijke situatie heen helpt en je beter laat voelen.

10. Slechte dagen zullen beter worden, maar niet als je gewoon gaat zitten wachten tot ze komen. Je moet ze zelf beter maken.

11. De donkere kant van het leven zien kan je een beter mens maken, maar gelukkig zijn is de sleutel. Het is makkelijk om gelukkig te zijn als er niets mis is met je leven. Wanneer je slechte dagen hebt, is het de moeilijkste tijd om gelukkig en positief te blijven, maar maak je geen zorgen want slechte dagen zullen beter worden.

12. Soms kan het leven hard zijn, en soms slaat het je gewoon neer. Maar zelfs op je slechtste dagen is er altijd hoop op betere dagen. Er is altijd iemand die van je houdt, om je geeft en het beste voor je wil.

13. Een slechte tijd duurt nooit lang. Denk in de toekomst en maak het beter.

14. Een slechte dag wordt altijd goed als je naar de juiste plaatsen kijkt en je herinnert waarom je leeft.

15. Als je gelooft dat je dag beter wordt, dan wordt hij ook beter. Geloof in jezelf en vertrouw op het leven: alles komt goed als je doorgaat!

16. Laat slechte dagen je niet neerhalen. Ze gaan uiteindelijk voorbij, en alles zal beter worden.

17. Slechte dagen komen en gaan, maar goede mensen blijven voor altijd.

18. Slechte dagen zijn onvermijdelijk. Ze zullen gebeuren. En als ze gebeuren, is het belangrijk te onthouden dat deze slechte dagen niet eeuwig duren.

19. We hebben allemaal onze slechte dagen gehad. En soms is het moeilijk om te zien hoe dingen ooit beter kunnen worden. Maar dat komt wel.

20. De slechte dagen zijn altijd tijdelijk; ze gaan uiteindelijk voorbij. De goede zijn net zo tijdelijk – geniet ervan zolang ze duren.

21. De slechte dagen zijn nooit zo slecht als je iets hebt om naar uit te kijken. En de goede dagen zijn nooit zo goed als je iemand hebt om ze mee te delen.

22. We hebben allemaal slechte dagen, maar ze zijn niet het einde van de wereld. Zelfs als je zin hebt om op te geven en de handdoek in de ring te gooien, niet doen! Het leven is te kostbaar om te verspillen aan negativiteit.

23. Je moet gewoon positief blijven en jezelf eraan herinneren dat alles goed komt.

24. Het is goed om slechte dagen te hebben; dat hebben we allemaal. Maar het is niet oké om die slechte dagen ons te laten definiëren of beheersen. Als je positief kunt denken en je hoofd omhoog houdt, is het makkelijker om door moeilijke tijden heen te komen.

25. Je moet kunnen genieten van slechte dagen omdat ze niet voor altijd zijn. Laat ze je niet tegenhouden om van goede dagen te genieten.

26. Een slechte dag in mijn leven is nog altijd beter dan een goede dag in andermans leven.

27. Slechte dagen worden beter, maar de verkeerde blijven altijd slecht.

28. Een slechte dag is niet zo slecht als je een beste vriend hebt. En goede vrienden zijn moeilijk te vinden, dus koester ze zolang het kan.

29. Het is niet omdat jij een slechte dag hebt, dat iedereen dat ook heeft. Het leven gaat door voor iedereen om je heen, zelfs als het voor jou op dit moment niet goed gaat.

30. Laat één slechte dag je niet denken dat je leven voorbij is. Het is slechts het begin van iets nieuws.

31. Er zijn slechte dagen, en er zijn goede dagen. Maar er zijn geen slechte levens.

32. Het is oké om een slechte dag te hebben. Laat het alleen geen slechte maand worden of, erger nog, een slecht jaar.

33. Het is moeilijk te geloven dat die slechte dagen beter worden, maar dat gebeurt wel. Als je het gevoel hebt dat je een slechte dag hebt en wat aanmoediging nodig hebt, bekijk dan deze citaten over slechte dagen die beter worden.

34. Slechte dagen worden beter, maar de goede dagen? Die duren nooit lang.

35. Slechte dagen zijn bedoeld om te doorstaan, niet om van te genieten.

36. We hebben allemaal slechte dagen, maar laat ze geen slechte weken of maanden worden.

37. Je wordt misschien moe van je slechte dagen en zou willen dat je voor één keer in je leven een goede dag had. Maar zo werkt het niet.

38. Je maakt nu een moeilijke tijd door, maar als je je er doorheen werkt en doorgaat, dan wordt je slechte dag op een dag weer een goede dag!

39. Sommige dagen zijn gewoon slecht. Laat ze niet je hele week verpesten.

40. De slechte dagen zullen beter worden, de moeilijke tijden zullen de moeite waard zijn, en het beste moet nog komen.

41. Slechte dagen herinneren ons eraan dat we mensen zijn. Goede dagen herinneren ons eraan dat we leven.

42. Denk eraan waarom je het zo lang hebt volgehouden wanneer je het gevoel hebt dat je het wilt opgeven.

43. De slechte dagen zullen altijd beter worden als je ze toelaat. De goede dagen zullen altijd slechter worden als je ze nu niet waardeert.

44. Probeer te onthouden dat het erger kan. Maar slechte dagen duren meestal niet zo lang!

45. Je moet slechte dagen hebben om goede te hebben. Je moet mindere tijden hebben zodat je de betere kunt waarderen.

46. Slechte dagen komen en gaan, maar het belangrijkste is ze te overleven en ervan te leren.

47. Laat een slechte dag je niet het gevoel geven dat je een slecht leven hebt.

48. Uw strijd is niet voor eeuwig, en de droevige tijden zullen voorbijgaan. Wees sterk, wees moediger en heb meer geduld.

49. Hoe donker je leven er nu ook uitziet, weet dat er altijd slechte dagen zullen komen, maar dat er altijd goede dagen zullen volgen.

50. Het kan voelen als een lange tijd wanneer de dingen niet goed gaan of wanneer we gewoon elke dag moeten doorkomen. Maar geef niet op en geef niet toe aan je angsten of twijfels, ongeacht de omstandigheden.

51. Op een slechte dag is het makkelijk om te wensen dat je een ander leven had. Het is gemakkelijk om te denken aan alle dingen die je wenst en alle dingen die je zou kunnen verbeteren. Als dit gebeurt, neem dan even de tijd om je te herinneren dat slechte dagen maar dagen zijn.

52. Je hebt het recht te verwachten dat je leven werkt. Je hoeft het niet te accepteren als dat niet zo is. Je kunt iets doen aan je omstandigheden. Je kunt jezelf uit de rotzooi halen en je leven verbeteren, hoe slecht het er nu ook uitziet.

53. De slechte dag die komt is al aangebroken. Dus laten we samen voorwaarts gaan, wetende dat de zon altijd weer zal opkomen.

54. Als je een slechte dag hebt, bedenk dan dat ‘s werelds beste mensen die ook hadden.

55. Ik weet dat slechte dagen beter worden, goede dagen slechter, en dat het niet altijd regenbogen en vlinders zijn. Maar ik weet ook dat de zon elke dag op mij schijnt, zelfs als de wolken hem blokkeren.

56. Op een slechte dag herinner ik mezelf eraan dat morgen weer een dag is, en dat het vanaf hier alleen maar beter kan worden.

57. Slechte dagen zijn als slechte haardagen – ze overkomen iedereen, maar ze worden beter.

58. Slechte dagen zijn niet blijvend. Zij kunnen worden overwonnen door goede gedachten, positieve actie en sterke vastberadenheid.

59. Als het regent, giet het! Je moet gewoon positief blijven en je door de storm heen slaan! Het zal niet eeuwig duren!

60. Een slechte dag betekent niet dat er morgen of kort daarna geen goede dag komt.

61. Slechte dagen horen bij het leven, en als je ze voorbij laat gaan zonder er iets van te leren, zul je de rest van je leven slechte dagen hebben.

62. Wees aardig voor jezelf als je een zware dag hebt. Wees aardiger dan iemand anders zou zijn. En onthoud dat iedereen slechte dagen heeft; het betekent niet dat je een slecht mens bent of dat je leven voorbij is. Het betekent gewoon dat vandaag klote was, en morgen zal het beter zijn.

63. Slechte dagen worden beter, maar ze willen niet dat je dat weet. Dus laten ze je alleen het slechte deel van het leven zien. Ze doen je de goede tijden vergeten, maar die goede tijden zijn er, wachtend op jou om terug te komen.

64. Soms hebben we slechte dagen omdat we niet begrijpen waar we heen gaan of waarom we daarheen gaan. We hebben geen duidelijk plan voor ons leven, en zo kunnen we verdwalen op onze weg naar geluk. Maar als je weet waar je doel ligt en als je gelooft dat je het kunt bereiken, dan zijn slechte dagen niet meer zo erg.

65. Een slechte dag betekent niet dat alles misgaat in je leven; het betekent alleen dat er vandaag iets misging.

66. Als het leven je in de steek laat, is het makkelijk om het gevoel te hebben dat alles in duigen valt. De chaos van slechte dagen kan het moeilijk maken om het licht aan het eind van de tunnel te zien.

67. Het leven heeft zijn ups en downs, maar uiteindelijk heb je alleen jezelf om op te rekenen! Je kunt niet controleren wat er met je gebeurt in het leven, maar wel hoe je erop reageert!

68. Slechte dagen worden beter. Je hoeft alleen maar te geloven in betere dagen.

69. Een slechte dag mag je nooit belasten, want hij is onvermijdelijk.

70. Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat er slechte en goede dagen zijn, en dat je de goede dagen moet waarderen en je moet richten op de positieve dingen in het leven.

71. Slechte dagen zijn bedoeld om je ervan bewust te maken dat je niet perfect kunt zijn. Slechte dagen zullen beter worden. Ontspan je gewoon.

72. Het is beter te hebben liefgehad en verloren dan nooit te hebben liefgehad. Slechte dagen worden beter.

73. Het is beter om koel te blijven want slechte dagen worden beter.

74. Ik hou ervan als ik een slechte dag heb, want dat betekent dat ik de volgende dag wakker word en zeg: « Ik kan beter! » in plaats van te zeggen: « Het is goed, ik was moe vandaag.

75. Slechte dagen worden beter als je positief in het leven staat.

76. Soms gebeuren er slechte dingen met goede mensen, niet omdat er geen God is, maar omdat er te veel goden zijn die de wereld proberen te besturen.

77. Slechte dagen worden beter. Maak je geen zorgen. Het komt wel goed.

78. Je kunt een slechte dag niet doorkomen zonder te lachen. Soms is dat de beste remedie voor een slechte dag.

79. De moeilijkste tijden gaan uiteindelijk altijd voorbij. Je moet gewoon volhouden en doorgaan tot het voorbij is!

80. Ik hou van slechte dagen omdat ik weet dat morgen beter zal zijn dan vandaag.

81. Als je je down en out voelt, bedenk dan dat dingen niet altijd zo blijven. Ze worden uiteindelijk altijd beter!

82. Je bent misschien gefrustreerd, maar je bent niet alleen. Slechte dagen horen bij het leven, en ze zullen beter worden.

83. De zon zal weer schijnen, en je zult je beter voelen. Vroeg of laat zul je je weer gelukkig voelen.

84. Er is geen reden om boos te zijn; ook dit gaat voorbij!

85. Je maakt nu een moeilijke tijd door, maar geef niet op! Het zal snel beter worden.

86. Niet alleen slechte dagen zijn moeilijk. Het zijn de dagen dat je het gevoel hebt dat je verdrinkt en er niemand is om je eruit te trekken.

87. Hoe slecht de situatie ook is, het wordt uiteindelijk beter als je je hoofd omhoog houdt en op jezelf vertrouwt.

88. In het leven hebben we allemaal slechte dagen. Dat is onvermijdelijk. Maar het belangrijkste is hoe we met die slechte dagen omgaan.

89. Het leven is als rijden op een landweggetje. De bochten zijn onverwacht, en soms heb je zin om achteruit te rijden en een andere afslag te nemen – maar daar gaat het niet om in het leven. Slechte dagen gaan voorbij, dus ga door.

90. Als je op een slechte dag een negatieve emotionele reactie opmerkt, herinner jezelf er dan aan dat dit je oude hersenen aan het werk zijn en doe een bewuste poging om je gedachten te richten op datgene waarvoor je dankbaar moet zijn.

91. Het geheim van vooruitkomen is beginnen. Het geheim van beginnen is je complexe overweldigende taken opdelen in kleine beheersbare taken en beginnen met de eerste.

92. Het is een harde les om te leren, maar een slechte dag maakt je altijd sterker.

93. Een slechte dag hebben overkomt iedereen wel eens; het is logisch dat we aan onze huidige situatie denken en ons afvragen of het ooit beter zal worden.

94. Slechte dagen komen en gaan. Het slechte nieuws is dat het niet uitmaakt wanneer die komen of hoe vaak je ze hebt. Het goede nieuws is dat die dag voorbij zal gaan en gevolgd zal worden door een andere dag die beter kan zijn.

95. Het beste aan de slechtste tijd van je leven is dat je de ware aard van iedereen ziet.

96. Als je depressief bent, is het altijd goed om te onthouden dat het uiteindelijk beter wordt. Maar dat kan moeilijk zijn als je depressief of angstig bent. Maar maak je geen zorgen, want slechte dagen worden beter.

97. Niemand plant een slechte dag, maar je moet jezelf niet begraven in een slechte dag. Ga verder. Het leven is mooi.

98. Slechte dagen worden beter als je plannen maakt om de volgende dag beter te worden.

99. Slechte dagen zijn onvermijdelijk, maar je kunt je gedachten van een slechte dag afhalen omdat er spoedig goede dagen komen.

100. Wees nooit somber vanwege een slechte dag, want die gaat zeker voorbij.

We hopen dat onze collectie van slechte dagen zal beter worden citaten waren genoeg om de sombere sfeer die je hebt gehad als gevolg van een slechte dag te verdrijven. Deel dit bericht om positief denken in andere mensen hun harten aan te wakkeren en vergeet niet een reactie achter te laten. Veel plezier!