Sorry Dat Ik Niet De Perfecte Dochter Ben, Citaten

Sorry for Not Being the Perfect Daughter Quotes

Niemand is perfect, en niemand heeft een perfect leven. Iedereen maakt fouten, en fouten kun je niet vermijden. Je weet dat de dingen niet altijd soepel verlopen.

Er zijn inderdaad momenten waarop je je ouders je excuses moet aanbieden en misschien wat waardering moet tonen aan je ouders. Het helpt hen zich beter te voelen en versterkt de communicatie tussen ouder en kind.

Geen enkele dochter is perfect, wat mensen ook zeggen, ze maken fouten. Maar dat maakt ze niet onvolmaakt. Je bent sterk, bekwaam en mooi, wat iemand ook over je zegt. Laat ze je niet beïnvloeden.

Als je je ouders gekwetst hebt, is er geen goed moment om je te verontschuldigen. Hoe eerder je het doet, hoe beter. Laat ze zien hoezeer het je spijt en toon ze een waardering voor alles wat ze voor je hebben gedaan met deze sorry voor het niet zijn van de perfecte dochter quotes.

Sorry dat ik niet de perfecte dochter ben, citaten

Het spijt me dat ik niet de perfecte dochter was. Ik had er moeten zijn om voor je te zorgen, maar ik had het te druk met feesten met mijn vrienden. Ik had al je favoriete maaltijden moeten koken, en ik had met je moeten gaan winkelen. In plaats daarvan besloot ik thuis te blijven terwijl jij een vreselijke, pijnlijke ziekte doormaakte.

1. Het spijt me dat ik niet de perfecte dochter ben. Het spijt me dat ik je niet trots heb gemaakt. Ik beloof dat als je me nog een kans geeft, ik het op een dag goed maak.

2. Het spijt me. Ik wilde je niet teleurstellen, mam. Als je me nog een kans geeft, beloof ik dat ik het deze keer op alle mogelijke manieren goed maak.

3. Het spijt me echt dat ik niet de persoon ben die je wilt dat ik ben. Ik weet dat ik het niet goed gedaan heb om je trots te maken. Maar ik beloof dat als je me nog een kans geeft, ik het vanaf nu goed zal maken.

4. Ik verontschuldig me voor mijn respectloze acties tegenover jou. Ik besef dat wat ik deed verkeerd was, maar ik beloof je dat ik het goed zal maken als je me nog een kans geeft.

5. Het spijt me zo dat ik je heb teleurgesteld als dochter. Ik voel me vreselijk, en ik beloof dat als je me op een dag een tweede kans geeft, ik het de moeite waard zal maken.

6. Het spijt me, ik wil je niet tot last zijn. Ik weet dat ik fouten heb gemaakt en je pijn heb gedaan op een manier die lang zal duren om te genezen, maar geef me alsjeblieft nog een kans. Ik beloof je dat je op een dag zult zien hoeveel ik veranderd ben.

7. Het spijt me. Ik weet dat ik je heb teleurgesteld. Het spijt me dat ik niet aan je verwachtingen heb voldaan. Het spijt me dat ik niet de persoon ben die je wilde dat ik was. U bent mijn vader, en ik hou van u, en het doet me pijn dat ik u teleurgesteld heb. Vergeef me alsjeblieft.

8. Als er iets is wat ik wil dat je weet, is het dit: Ik ben niet perfect. Maar ik beloof je dat als je me nog een kans geeft om het goed te maken, ik dat zal doen.

9. Ik verontschuldig me voor de pijn die ik heb veroorzaakt. Ik wilde mijn fouten niet maken, maar nu ik mijn fout begrijp, zal ik alles doen om je vertrouwen terug te verdienen.

10. Ik wilde je nooit teleurstellen. Alsjeblieft, geef me nog een kans, en ik beloof je dat ik je niet meer zal teleurstellen.

11. Het spijt me dat ik je niet trots heb gemaakt. Ik zal mezelf op een dag aan je bewijzen.

12. Misschien als ik beter was, zou ik je ooit weer trots kunnen maken.

13. Het spijt me dat ik niet de perfecte dochter, zus en vriendin ben.

14. Mam, het spijt me dat ik niet de perfecte dochter ben.

15. Mam, ik weet dat ik de laatste tijd niet de perfecte dochter ben geweest. Woorden kunnen niet uitdrukken hoezeer het me spijt. Volgende keer zal ik het beter doen, dat beloof ik.

16. Mam, het spijt me. Ik weet dat ik het beter had kunnen doen. Ik zal het op een of andere manier goedmaken.

17. Het spijt me dat ik geen perfecte dochter ben die alles goed doet – ik probeer gewoon de beste ik te zijn die ik kan zijn!

18. Het spijt me hiervoor. Ik heb wat gebreken in mij die ik probeer te veranderen. Maar weet dat ik zoveel van je hou en mijn best doe om een betere dochter en persoon te zijn.

19. Het spijt me dat ik niet de perfecte dochter ben die je wilde, maar ik doe mijn best.

20. Het spijt me dat ik niet de perfecte dochter ben. Ik beloof je dat ik altijd het beste met je voor heb.

21. Mam, ik wilde je niet in verlegenheid brengen. Het spijt me dat ik geen betere dochter ben.

22. Ik weet dat ik geen perfecte dochter ben, dus het spijt me dat het je pijn doet.

23. Denk alsjeblieft niet dat ik een slechte dochter ben. Ik doe mijn best en ik hoop dat je dat weet!

24. Het spijt me dat ik er niet was om te helpen. Ik hoop dat we er samen uitkomen.

25. Het spijt me echt dat ik een teleurstelling was en je teleurgesteld heb.

26. Het spijt me voor de vele keren dat ik uit woede en frustratie heb gehandeld of woorden heb gesproken die je gevoelens hebben gekwetst. Weet dat ik mijn best zal doen om deze fouten recht te zetten.

27. Het spijt me zo. Ik weet dat ik dingen verkeerd heb gedaan, en het spijt me.

28. Het spijt me. Ik wilde je niet van streek maken. Hier is een cadeautje om mijn fout goed te maken.

29. Het spijt me dat ik niet de perfecte dochter ben, mam. Ik zal het de volgende keer beter doen.

30. Het spijt me, en ik ben niet de perfecte dochter, maar ik hoop dat je me ooit kunt vergeven.

31. Het spijt me dat ik niet de perfecte dochter ben die je altijd wilde.

32. Het spijt me dat ik een slechte dochter was. Ik doe mijn best, en ik zal altijd van je houden. Ik hoop dat je me vergeeft voor alle fouten die ik heb gemaakt.

33. Het spijt me, mam, sinds ik een klein meisje was, ben je zo’n inspiratie geweest. Als ik net zo geweldig zou worden als jij, zou ik in de wolken zijn.

34. Het spijt me, mam, sinds ik klein was, ben je een inspiratie voor me geweest. Als ik zo geweldig word als jij, ben ik in de wolken!

35. Zelfs als ik net zo geweldig zou worden als jij, mam, zou het niet genoeg zijn. Het spijt me. Ik wou dat dit een betere verontschuldiging was.

36. Mijn oprechte excuses, mam. Je bent altijd zo’n inspiratie geweest. Ik kan niet beschrijven hoeveel jouw lichtend voorbeeld voor mij heeft betekend.

37. Het spijt me, mam. Hoewel ik nu volwassen ben, ben je altijd mijn leidraad geweest. Ik heb nooit geweten dat een moeder zo geweldig kon zijn als jij.

38. Mam, het spijt me dat ik er niet was toen je me nodig had. Het zijn een paar hectische weken geweest, en ik weet niet hoe ik om vergeving moet vragen.

39. Het spijt me, mam. Ik weet dat je je best hebt gedaan en zo hard hebt gewerkt om mij een beter leven te geven.

40. Ik weet dat ik soms wat overdrijf met mijn gedrag, maar het is allemaal voor een goed doel. Als ik één keer een glimlach op je gezicht kan toveren, en je lacht jezelf in slaap, dan is mijn missie volbracht. Ik hou van je, mam!

41. Het is moeilijk voor te stellen dat zo’n geweldige vrouw als jij de ouder kan zijn van iemand als ik. Ik kan me de laatste keer niet herinneren dat ik moeite heb gedaan om je trots te maken.

42. Lieve mam, wat je ook zegt of doet, ik zal altijd van je houden en je respecteren. Het spijt me.

43. Het is waar. Mam, je hebt me geïnspireerd om een betere leider, medewerker en persoon te zijn. Ik hoop dat ik je trots maak. Het spijt me.

44. Ik weet dat je verwacht dat ik perfect ben, maar ik ben ook maar een mens. Het spijt me.

45. Het spijt me dat ik niet de perfecte dochter ben, mam. Ik zal nog harder proberen om aan je verwachtingen te voldoen.

46. Het spijt me dat ik niet de perfecte dochter was. Ik had het te druk om de perfecte vrouw te zijn.

47. Het spijt me dat ik niet de perfecte dochter ben. Maar het spijt me niet dat ik mezelf ben.

48. Het spijt me dat ik niet de perfecte dochter ben. Ik hoop dat als je naar me kijkt, je ziet hoeveel er van je gehouden wordt.

49. Het spijt me dat ik niet de perfecte dochter ben. Het spijt me dat ik zoveel fouten maak en me zo onverantwoordelijk gedraag. Ik wil aan je verwachtingen voldoen. Maar het spijt me ook dat ik geen goede dochter ben omdat je mijn inspanningen niet ziet. Ik kan niet bewijzen hoeveel ik voor je doe omdat het nooit genoeg is. Als ik een perfecte dochter was, zou je me zeker met rust laten.

50. Het spijt me dat ik niet de perfecte dochter was, ik wilde nooit zoals jij zijn.

We weten dat onze ouders zo hun best doen om ons te helpen, maar soms is het gewoon niet genoeg. Het is niet gemakkelijk om het gevoel te hebben dat we niet aan de verwachtingen van onze ouders voldoen. Maar we moeten ons niet schuldig of beschaamd voelen als we iets niet goed doen – iedereen maakt fouten, en elke ouder leert ervan.

Wij kunnen ook van onze fouten leren. Laat dit je niet neerhalen! Voel je vrij om deze sorry for not being the perfect daughter quotes te delen, en aarzel niet om je commentaar achter te laten in het commentaargedeelte. Bedankt.