Stomme Keuzes Quotes

Stupid Choices Quotes

In het leven maak je keuzes, sommige zijn goed en andere niet zo goed. Het is oké om af en toe domme keuzes te maken; dat doen we allemaal. Zolang je van je fouten leert, zijn ze de moeite waard.

De meeste keuzes die we elke dag maken zijn misschien vrij klein, maar toch kunnen ze ons leven op een heel grote manier beïnvloeden. Als we overstuur of boos zijn, nemen we vaker domme beslissingen dan wanneer we kalm, ontspannen en gelukkig zijn. Dit gebeurt voortdurend.

Ons leven is een aaneenschakeling van domme keuzes die we gemaakt hebben. We zijn een stel mensen die irrationele keuzes maken. Als je wijs genoeg bent om geen domme keuzes te maken; dan is dit een plek voor jou. Hier zijn de geestigste en beste domme keuzes citaten die je ooit kunt vinden. Veel plezier.

Stomme Keuzes Quotes

We maken allemaal slechte beslissingen, we hebben allemaal spijt, en we hebben allemaal dingen gedaan die we niet moesten doen, maar elke keuze die je hebt gemaakt leidt je precies waar je heen moet. Je moet ermee doorgaan.

1. Als je een domme keuze maakt, kun je je kansen missen en alles verliezen.

2. Domme keuzes gebeuren. Laat ze je reputatie niet verpesten.

3. In het leven maak je keuzes, sommige zijn goed en andere niet zo goed. Het is goed om af en toe een slechte beslissing te nemen; dat doen we allemaal. Zolang je van je fouten leert, zijn ze de moeite waard.

4. Het probleem met domme keuzes is dat we ons niet altijd meteen realiseren dat ze dom zijn. Soms duurt het jaren. Dat is mij overkomen.

5. Ons leven zit vol stomme beslissingen, dat weten we. Maar om een of andere reden herinneren we ons graag de ergste.

6. Domme beslissingen nemen is niet alleen voor 10-jarigen. In feite zijn er genoeg volwassen situaties waarin je een domme zet doet.

7. Domme keuzes maken is een verspilling van tijd, moeite en geld. Er zijn eenvoudige manieren om betere keuzes te maken.

8. Soms nemen we domme beslissingen omdat we niet genoeg informatie hebben gekregen.

9. Als je een domme keuze maakt, probeer je geen slimme keuze te maken. Je probeert gewoon een keuze te maken die je later zal beïnvloeden.

10. Een domme keuze maken betekent iets kiezen dat geen waarde of nut voor je heeft.

11. Wanneer iemand een domme keuze maakt, heeft hij geen idee hoeveel problemen hij daardoor zal krijgen. Ze beseffen de gevolgen van hun daden pas nadat ze ze al gedaan hebben, en het te laat is om ze nog te herstellen.

12. Domme keuzes maken zal je leven op een slechte manier schaden.

13. Soms maken we domme keuzes omdat we niet zien hoe ze ons leven zullen beïnvloeden.

14. Een domme keuze is erg slecht, en het is erg moeilijk om het goed te maken. Je komt niet weg met je domme keuzes, en je moet ervoor betalen.

15. Domme keuzes maken is een ernstig teken van onvolwassenheid.

16. Zelfs de meest ervaren en slimme mensen maken irrationele keuzes, maar ze doen hun best ze achteraf te begrijpen. Je kunt niet stoppen met het maken van domme keuzes.

17. Een deel van de kwaliteit van je leven hangt af van de domme keuzes die je maakt.

18. Mensen maken altijd domme keuzes en leven met wat er daarna gebeurt.

19. Stomme keuzes maken en ze overwinnen. Het gaat erom dat je leert dat het leven niet perfect is.

20. Als je een leven lang domme keuzes maakt, heb je genoeg tijd om er spijt van te krijgen.

21. Domme keuzes maken zal je leven op een slechte manier beïnvloeden. Jij bent degene die je leven bepaalt, dus je moet de beste beslissingen voor jezelf nemen.

22. Domme keuzes maken is de slechtste beslissing die je in je leven zal nemen. Je zult er de rest van je leven spijt van hebben, en daarom moet je het vermijden.

23. Domme keuzes maken zal je leven ruïneren. Kies verstandig voor jezelf nu, en bespaar jezelf veel pijn later.

24. Domme keuzes maken is vrij normaal, helaas. Het is ook vrij routineus.

25. Het probleem met het leven is dat we niet altijd weten wat we moeten doen. We proberen de juiste beslissingen te nemen, maar soms lopen ze anders dan gepland.

26. Mensen maken vaak domme keuzes omdat ze vergeten dat het eindspel geluk is. Geluk hangt af van je prioriteiten en verwachtingen.

27. Iemand die de gewoonte heeft domme keuzes te maken, zal waarschijnlijk geen betere beslissing nemen dan anders, alleen omdat hij moe is. Het maakt niet uit of je dronken of moe bent; je hersenen werken anders.

28. Domme beslissingen nemen kan frustrerend zijn. Maar het is de enige manier om te leren.

29. Laten we eerlijk zijn – domme beslissingen nemen is voor velen van ons dagelijkse kost.

30. Domme keuzes maken is een vreselijke beslissing. Het toont een slecht beoordelingsvermogen en is niet goed voor iedereen om je heen.

31. Domme keuzes maken is dom, en het is een groot probleem in de huidige maatschappij. Het leidt tot veel problemen – problemen die we niet kunnen oplossen.

32. Domme keuzes maken gaat niet over slechte beslissingen nemen. Het gaat over het maken van onverstandige beslissingen die leiden tot slechte resultaten.

33. Domme keuzes maken is natuurlijk een vreselijk idee.

34. Een domme keuze maken is meestal een keuze waar je spijt van krijgt en die je je kunt herinneren. Deze beslissingen kunnen slecht zijn voor je gezondheid, geluk of een ander levensaspect.

35. Als je een irrationele keuze maakt, of een keuze die de logica of de rede tart, doe je domme dingen.

36. Domme keuzes maken brengt je in domme omstandigheden, en hoe meer domme keuzes je maakt, hoe moeilijker het is om uit dat gat te klimmen.

37. Domme keuzes maken leidt uiteindelijk tot domheid.

38. Domme keuzes hebben domme gevolgen. Wees niet dom. Neem nu een weloverwogen beslissing.

39. Sommige mensen gaan door het leven met het maken van domme keuzes. Als je dat doet, verspil je uiteindelijk je tijd. Je kan spijt hebben van het verleden of betere keuzes maken voor de toekomst.

40. Domme keuzes maken is de kern van onze menselijkheid. Het maakt ons anders dan dieren, en het maakt het leven de moeite waard.

41. Veel domme keuzes hebben ons leven geteisterd.

42. Sommige domme keuzes die we maken zullen ons de rest van ons leven achtervolgen.

43. We maken vaak domme keuzes in ons leven. Soms kiezen we voor een leven van leven van onze ouders, terwijl we andere keren uren verspillen op het internet.

44. Domheid is gewoon slecht. Hoezeer we het ook proberen te vermijden en hoe hard we het ook proberen tegen te houden, er komen domme keuzes die alles verpesten.

45. Soms zijn domme keuzes het ergste wat er kan gebeuren. Leer ervan, en maak jezelf nog beter.

46. Domme keuzes maken is de reden voor mislukking.

47. Soms kunnen domme keuzes leiden tot verschrikkelijke beslissingen. Leer ervan, en vind een betere manier.

48. Veel mensen kiezen ervoor om een domme beslissing te nemen, en veel meer mensen doen dat uiteindelijk per ongeluk, en die zullen terugkomen en je achtervolgen of je leven beheersen.

49. Een belachelijke en domme keuze kan je reputatie schaden en je leven beheersen.

50. Elke domme keuze brengt je weg van je doel, maar brengt je tegelijkertijd dichter bij het leren wat je de volgende keer niet moet doen.

Helaas maken veel mensen domme keuzes in het leven. We weten echter nooit wat de toekomst brengt, en we kunnen niet voorspellen wat onze keuzes zullen brengen. Het beste is dus om slimme keuzes te maken om een beter leven te leiden.