Tante Zijn Is Een Zegen Quotes

Being an Aunt Is a Blessing Quotes

Tantes zijn de beste vrienden die men kan hebben. Ze zijn als moeders, maar dan liefdevoller en zorgzamer. Ze zijn er altijd om naar de problemen van hun neefjes te luisteren en hen advies te geven. Daarom is het heel belangrijk om deze mensen in ons leven te waarderen.

Tante zijn is niet altijd makkelijk, maar wel leuk. Het gaat niet om cadeaus geven of de leuke tante zijn. Het gaat erom dat je er bent voor je nichtjes en neefjes als ze je het meest nodig hebben.

Je hebt het geluk dat je altijd een deel van je familie binnen handbereik hebt, terwijl sommige andere mensen dat geluk niet hebben. Met een tante kun je weer dicht bij je broer of zus zijn en nog beter, hun kinderen. Je mag ze vaak zien en hun kinderen zo groot en stralend zien worden.

Tantes zijn oude moeders met jongere ideeën. Hier hebben we enkele van de meest verbazingwekkende en attente tante zijn is een zegen quotes hieronder verzameld om uit te drukken wat een geweldig iets is om tante te zijn.

Tante zijn is een zegen Quotes

Tante zijn is een zegen. Ik heb het geluk dat mijn zus twee prachtige kinderen heeft, van drie en vijf jaar oud. Mijn neefjes zijn zo lief en leuk om mee om te gaan. Ze houden allebei van hun tante, en ik van hen! Er is niets beter dan de liefde en de lach die alleen familie kan bieden te delen met je nichtjes en neefjes.

1. Tante zijn is een zegen. Het brengt me grote vreugde. Ik hou ervan tante te zijn.

2. Tante zijn is veel werk – vraag maar aan elke oom die wel eens heeft geprobeerd te helpen met oppassen – maar het is elke minuut waard!

3. Leef, lach en heb lief als een tante vandaag, want tante zijn is een zegen.

4. Tante zijn is een van de beste dingen die je kan overkomen. Het is net zo goed als moeder zijn zonder de weeën.

5. Tante zijn is een zegen. Tante zijn is het beste. Nu zal iedereen het ook weten.

6. Je bent zoveel meer dan een babysitter. Je bent een vertrouwenspersoon, een mentor en een cheerleader. Tante zijn is een zegen.

7. Tante zijn is een zegen. Hen onderwijzen, voor hen zorgen, met hen spelen. Je geeft ze de belangrijkste zegen van allemaal, namelijk je tijd en liefde.

8. Ik ben nu een paar jaar tante, en ik denk dat er niets mooiers is dan deel uit te maken van het leven van een kleintje. Het maakt elke dag specialer en leuker.

9. Plezier brengen in het leven van kinderen en ze zich geliefd laten voelen. Als tante ben je het beste rolmodel in het leven van je nichtje. Tante zijn is een zegen.

10. Het is prachtig om tante te zijn. Soms is het nog mooier om een vriend te zijn. Tante zijn is een zegen.

11. Vanaf de eerste dag dat een tante in je leven komt, is ze een lid van je familie. Haar hart is gevuld met liefde voor jou en haar nieuwe neefje of nichtje. Tante zijn is een zegen.

12. Als ze je aankijken met die grote, blauwe ogen, voel je je hart smelten. En als je nichtje of neefje in je ogen kijkt en zegt: « Tante, ik hou van je », dan weet je dat het leven goed is. Tante zijn is een zegen.

13. Ik kan niet wachten om je kleintjes te zien opgroeien tot de vrouwen die ze horen te zijn. Tante zijn is een zegen.

14. We weten dat tantes het beste en eerlijkste advies kunnen geven. Tante zijn is een zegen.

15. Tante zijn is het beste, het is een zegen. Het betekent dat je iets groots hebt bereikt in je leven, en dat je klaar bent om meer verantwoordelijkheid op je te nemen om voor een ander mens te zorgen.

16. Tante zijn is een zegen. De liefste momenten in het leven komen van je bloed, maar tante zijn is echt een zegen.

17. We kennen allemaal de vreugde van het tante zijn en ook de uitdagingen. Tante zijn is een zegen.

18. Een liefdevolle tante zijn is het perfecte geschenk voor een tante die deze belangrijkste rol in haar leven wil vieren en vastleggen. Tante zijn is een zegen.

19. Om tante te worden, moet je eerst de dochter van de juiste moeder zijn. Tante zijn is een zegen.

20. Tante zijn is een zegen. Er gaat niets boven een nichtje of neefje dat je kunt verwennen met cadeaus.

21. Tante zijn is een zegen, want tante worden is een van de belangrijkste geschenken die je jezelf kunt geven.

22. Tante zijn is een zegen. Ze is er altijd voor je en houdt net zoveel van je als je moeder. Ze is als een zorgzame zus en de beste vrienden in één persoon.

23. Tante zijn is een zegen. Tantes zijn de mooiste mensen ter wereld. Ze zijn mooi en prachtig in elk opzicht.

24. Tante zijn is een zegen. Een tante is een bijzonder persoon die een zeer belangrijke rol speelt in het hart en het leven van een kind.

25. Een tante is de beste leraar, beschermer en vriend die een kind kan hebben. Tante zijn is een zegen.

26. Tante zijn is een zegen. Ik denk dat het een deel van mijn rol is om de volgende generatie evenwichtiger op te voeden dan ik.

27. Als ik de wereld mocht kiezen voor mijn nichtje, zou het niet perfect zijn, maar wel dichtbij. Want ze verdient al het mooie van deze wereld en nog veel meer. Tante zijn is een zegen.

28. Je kunt je nichtjes en neefjes inspireren om naar de sterren te reiken als je een lichtend voorbeeld bent en het goede voorbeeld geeft. Tante zijn is een zegen.

29. Net zoals je een plicht hebt tegenover je klanten, heb je een plicht tegenover de wereld en de kinderen om je heen. Tante zijn is een zegen.

30. Het voordeel van tante zijn is dat je minder egoïstisch bent. Je bent niet zo op jezelf gericht, wat geweldig is. Tante zijn is een zegen.

31. Zoals alle goede dingen, zijn tantes beter als ze gedeeld worden. Tante zijn is een zegen.

32. Er is geen beter gevoel dan tante te zijn. Je wilt ze beschermen en begeleiden, maar ook verwennen met cadeautjes. Tante zijn is een zegen.

33. Het vervult mijn hart met vreugde om tante te zijn. Tante zijn is het beste gevoel ter wereld en ik zou het voor geen goud willen missen.

34. Als je een nichtje hebt, is het alsof je nog een dochter hebt. Als je een neefje hebt, is het alsof je nog een zoon hebt. Ze zijn het beste van beide werelden. Tante zijn is een zegen.

35. Tante, degene die je belt als je 2 minuten te laat bent omdat de baby niet stopt met huilen. Degene die ervoor zorgt dat je niet te veel opvoedingsfouten maakt. Degene die altijd achter je staat en je favoriete wijn. Tante zijn is een zegen.

36. Een tante is iemand die als een moeder is, behalve dat ze je niet uitscheldt of dik noemt. Tante zijn is een zegen.

37. We hebben ontzag voor de wereld die we gaan scheppen met onze kleintjes. Tante zijn is een zegen.

38. Tante zijn is een zegen. Ik heb de beste nichtjes en neefjes. Ik hou ervan tante te zijn, maar ik hou er vooral van hun tante te zijn.

39. Hoe een tante te zijn houdt van, lacht, leert, en onthoudt, « tante » is altijd een titel die je verdient, niet alleen maar geeft.

40. Vrouwen die zichzelf als tante beschrijven, genieten meer van hun familierelaties en hebben een hoger zelfbeeld dan vrouwen zonder die rol. Tante zijn is een zegen.

41. Voor een neefje zorgen is een bijzondere vreugde, vooral als het vanzelf gaat. Artiest zijn is een zegen.

42. Van de grote dingen, zoals het leren van verantwoordelijkheid en onafhankelijkheid, tot de kleine dingen, zoals harde lachkreten en haar in bed. Tante zijn is een zegen.

43. Zoals elke tante weet, is tante zijn een zegen. Of ze nu bloed- of aanverwant zijn, we houden onvoorwaardelijk van ze.

44. Ik ben graag tante omdat ik zo kan zien hoe het leven zou zijn als ik zelf kinderen had. Het geeft me ook een kans om een band op te bouwen met mijn nichtjes en neefjes voordat ze te oud worden om samen plezier te maken.

45. Het leukste van tante zijn is kinderen het belang van een goede kredietwaardigheid bijbrengen. Tante zijn is een zegen.

46. Als je tante bent, zie je de wereld door nieuwe ogen. Door de ogen van je nichtjes en neefjes…

47. Tante weet het het beste, vooral als het gaat om het beschermen van haar nichtjes en neefjes tegen het kwaad van deze wereld. Tante zijn is een zegen.

48. Van babyborrels en eerste stapjes tot afstuderen, we zijn er om elk moment vast te leggen. En nu zijn we hier om je te helpen ze voor altijd te bewaren. Tante zijn is een zegen.

49. We zijn hier om ervoor te zorgen dat de eerste mode-uitingen van je kleintje stijlvol zijn. Tante zijn is een zegen.

50. Tante zijn is een zegen. Er is geen betere rol in mijn leven.

Tante zijn

Tante worden kan ook voor verrassingen zorgen. De meeste mensen die tante worden beseffen niet hoeveel verantwoordelijkheid deze titel met zich meebrengt. Het heeft zijn voordelen. Je kunt ze verwennen met cadeaus en je kunt ze leren wat je wilt, wanneer je maar wilt.

51. We zijn blij om je tante te zijn, maar we zijn nog blijer dat je in ons leven bent gekomen en dat we ook van jou mogen leren. Ik vind het heerlijk om je tante te zijn.

52. Tante Joy is een zegen en een vreugde voor de familie. Ze is er altijd voor ons en heeft ons door de jaren heen nooit in de steek gelaten.

53. Sommige dingen kun je niet leren. Zoals hoe je de coolste tante ooit moet zijn. Tante zijn is een zegen.

54. Als je de wereld door mijn ogen kon zien, zou je weten hoe gelukkig ik ben om je tante te zijn. Tante zijn is een zegen.

55. Een tante heeft een speciaal plekje in ons hart. We danken je dat je er voor ons was toen we je nodig hadden. Tante zijn is een zegen.

56. Liefde of niet, het beste wat je een kind kunt geven is liefde. Tante zijn is een zegen.

57. Mijn tante is altijd mijn supervrouw geweest. Ze is liefdevol en aardig. Ze is een zegen voor me.

58. Ze is zo dartel en leuk. Ik vind het heerlijk om haar tante te zijn. Tante zijn is een zegen.

59. Sta me toe mezelf voor te stellen. Ik ben een supertante. Tante zijn is een zegen.

60. Jullie zijn de beste, tantes! En ik weet dat jullie dit cadeau geweldig zullen vinden. Jullie zijn een zegen voor mij.

61. Tante van het Jaar is een speciale benaming voor vrouwen die meer dan hun best hebben gedaan om een blijvende impact te hebben in het leven van hun neven en nichten. Tante zijn is een zegen.

62. Tante, je bent nu al de belangrijkste persoon in mijn leven. Bij jou zijn is een zegen.

63. Tante, jij bent de beste. Jij bent degene die alles kan. Je bent een zegen.

64. Tante zijn is een zegen en ik hou ervan. Het geeft me vertrouwen.

65. Tante zijn is een zegen die ik nooit als vanzelfsprekend hoop te beschouwen.

66. Tante zijn is een van de grootste geschenken in het leven. Tante zijn is een zegen.

67. Ik hou ervan tante te zijn, maar zij leerden me dat het leven kostbaar en bijzonder is. Tante zijn is een zegen.

68. Mijn favoriete ding aan tante zijn is kijken hoe het gezicht van een kind oplicht als ik op bezoek kom. Tante zijn is een zegen.

69. Ze is het beste wat me ooit is overkomen, en ik ben zo dankbaar dat ze in mijn leven is. Tante zijn is een zegen.

70. De belangrijkste baan ter wereld betaalt niet eens een minimumloon. Tante zijn is de belangrijkste baan ter wereld. Tante zijn is een zegen.

71. Je bent er altijd. Je houdt van ze, wat er ook gebeurt, zelfs als ze je gek maken. Tante zijn is een zegen.

72. De liefste kleine zieltjes zijn klaar om hun ogen te openen en zo snel op te groeien, maar hoe snel het leven ook gaat, onthoud altijd dat tante zijn een zegen is.

73. Het mooiste van tante zijn is dat je op een dag tante zult zijn van iemand die volwassen is. Tante zijn is een zegen.

74. Tante zijn is een van de meest dankbare dingen in mijn leven. Tante zijn is een zegen.

75. Iemands rolmodel zijn en hem zien groeien, nieuwe dingen leren en zijn dromen volgen doet mijn hart sneller kloppen. Tante zijn is een zegen.

76. Tante zijn is het mooiste wat er is. Een tante is als een huisvrouw, een vriendin, een zus, een helper, en bovenal, een tante. Tante zijn is een zegen.

77. Er is geen andere band als die tussen een vrouw en haar nichtjes en neefjes. Tante zijn is een zegen.

78. Een tante is een titel die wordt gegeven aan een volwassen vrouw die qua leeftijd of levenservaring ouder wordt geacht dan iemands kind.

79. Tantes zijn vrouwen die voor andermans kinderen zorgen zonder enige verplichting of beloning. Tante zijn is een zegen.

80. Tante zijn is een zegen. Ik ben zo gelukkig om zulke speciale mensen in mijn leven te hebben.

81. Tante zijn is een zegen. De geweldige kinderen zorgen ervoor dat je tante wilt worden.

82. Als je het geluk hebt tante te zijn, weet je wat een zegen dat is. Elke dag met je neefje en nichtje is als het ontdekken van een heerlijke nieuwe verrassing.

83. Het mooiste van tante zijn is het gevoel van trots als je ziet dat je nichtjes en neefjes hun doelen en dromen bereiken en uitblinken op school.

84. Als je geluk hebt, kun je zowel een beste vriendin als een tante zijn. Tante zijn is een zegen.

85. Tantes bestaan al duizenden jaren en hebben hele generaties beïnvloed en gevormd. We zijn zo trots om deel uit te maken van die erfenis. Tante zijn is een zegen.

86. Als je de mijlpalen van een leven meemaakt, krijg je de kans om na te denken over wie je bent en wat je hoopt te worden. Tante zijn is een zegen.

87. Ik ben er trots op dat ik veel van mijn neven heb geleerd, hen geholpen heb zichzelf te ontdekken, en dat zij nu geweldige mannen zijn geworden. Tante zijn is een zegen.

88. Tante zijn is een zegen, vooral omdat ik die coole, eigenzinnige tante mag zijn die de kinderen verwent met snoep en speelgoed.

89. Een nicht of neef hebben is een zegen. Ze delen hun wijsheid en liefde met de wereld. Een tante zijn is een zegen.

90. Bedankt tante dat je de beste bent. Tante is een zegen voor ons. Een tante

91. is een vrouw die het kind van een ander liefheeft en verzorgt als haar eigen kind. Tante zijn is een zegen.

92. Het is een eer om tante te zijn. Je neefje of nichtje zien opgroeien tot een kind, dan een tiener en dan een volwassene is al genoeg. Tante zijn is een zegen.

93. Tante zijn is het beste. En mijn favoriete deel van elke dag.

94. Tante zijn is een van de belangrijkste banen in de wereld.

95. Ik ben zo dankbaar dat ik een nicht heb die net zo slim en sterk is als mijn zus. Ik hou ervan tante te zijn.

96. Een tante, de belichaming van onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit. Het betekent ook dat je de expert bent in alles wat met kinderen te maken heeft. Tante zijn is geweldig.

97. Een tante is iemand die een zus is voor je moeder, maar een vriend voor je hart. Tante zijn is heerlijk.

98. Ik hoef geen familie te zijn om te weten dat je mijn favoriete persoon op aarde bent.

99. Ik heb zelf geen kinderen, maar ik beschouw mezelf nog steeds als kinderboekenschrijver. Mijn nichtjes en neefje zijn de inspiratie voor al mijn boeken. Ik vind het heerlijk om tante te zijn.

100. Ik hou ervan hoe mijn neefjes leren denken en problemen oplossen. Het is geweldig om ze te zien groeien. Het maakt me blij om tante te zijn.

Het is dus duidelijk dat tante zijn een zegen is, waarnaar wordt uitgekeken en die wordt gewaardeerd, hoe kort de tijd samen ook is. Ik hoop dat je deze verzameling citaten nuttig vond. Laat me weten wat je van dit bericht vindt in de commentaarsectie. Bedankt voor het lezen.